ZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
ZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoBarczewo
  • WojewództwoWarmińsko-mazurskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoAdministracja samorządowa
  • Termin składania wniosków2020-12-03
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyPrzedszkole Miejskie w Barczewie
  • Data publikacji ogłoszenia2020-11-23
  • Numer ogłoszenia613840-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 613840-N-2020 z dnia 2020-11-23 r.

Przedszkole Miejskie w Barczewie: ZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Miejskie w Barczewie, krajowy numer identyfikacyjny 51135587400000, ul. ul. Słowackiego  7 , 11-010  Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie, państwo Polska, tel. 895 148 396, e-mail pm.barczewo@wp.pl, faks 895 148 396.
Adres strony internetowej (URL): http://mzoizbarczewo.bip.gmina.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Tak
http://mzoizbarczewo.bip.gmina.pl

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
http://mzoizbarczewo.bip.gmina.pl, www.przedszkolebarczewo.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Adres:

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:
6
Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
6


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w BarczewieArtykuły ogólnospożywcze CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1; 15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3;Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość1 Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L Szt. 120002 Makaron dwujajeczny różne kształty w oryginalnych opakowaniach od 400 do 500g pszenica zwyczajna kg 2003 Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g kg 504 Płatki owsiane op 500g kg 455 Makaron wieloziarnisty spaghetti (brązowy) op 400g kg 106 Płatki jęczmienne op 500g kg 307 Kasza manna 1000g kg 508 Kasza kukurydziana op.250-500g kg 209 Kasza jaglana op. 400-1000g kg 7010 Kasza jęczmienna średnia op. 400-1000g kg 12011 Kasza gryczana prażona op. 400-1000g kg 12012 Kasza pęczak op. 400-500g kg 513 Mąka razowa op. 1000g kg 1014 Mąka pszenna typ 550 op.1000g kg 50015 Mąka ziemniaczana op.500-1000g kg 5016 Płatki ryżowe op.250-500g kg 4017 Ryż biały długoziarnisty op.500g-1000g kg 13018 Ryż naturalny (brązowy) op.400g-1000g kg 13019 Cukier biały kryształ, pakowany op.1000g kg 55020 Dżem niskosłodzony różne smaki op. co najmniej 370g Szt. 30021 Koncentrat pomidorowy 30% op. co najmniej 190g Szt. 30022 Sól morska drobna, o niskiej zawartości sodu bez antyzbrylacza, op. 1000g kg 11023 Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień, żyto),cykoria, burak cukrowy-prażone. Op 150g Szt. 10024 Kakao prawdziwe op.100-200g kg 1525 Budyń w proszku różne smaki op. waga co najmniej 40g bez cukru Szt. 30026 Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt. 10027 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 22028 Olej słonecznikowy op.900-1000g L 9029 Makaron pełnoziarnisty różne kształty op.500g (brązowy) kg 15030 Herbata owocowa, saszetki, pakowana, op, co najmniej 25x50g szt pacz 40031 Herbata miętowa saszetki, pakowana op. co najmniej 20szt pacz 30032 Herbata granulowanaop.100g Szt. 22033 Sok pomarańczowy naturalny 100% zawartość cukru do 10g w 100ml gotowego produktu op.1000ml L 10034 Biszkopty op.250-500g kg 6035 Sok pomidorowy naturalny 100% op.1000ml( zawartość soli, sodu w 100g gotowego produktu max.10g-12g) L 2036 Keczup pomidorowy, łagodny w opakowaniach szklanych op. 200g Szt. 15037 Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g Szt. 15038 Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 4039 Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op. co najmniej 14g Szt. 3040 Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 3041 Kukurydza konserwowa puszka waga ok.400g. Szt. 30042 Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.min.10g Szt. 8043 Proszek do pieczenia Szt. 2044 Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g Szt. 8045 Chrzan tarty słoik op. co najmniej 170g z kwaskiem cytrynowym Szt. 7046 Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt. 2047 Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g Szt. 10048 Przyprawa Curry op.20g Szt. 1049 Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt. 1050 Majeranek otarty waga co najmniej 6g Szt. 8051 Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g Szt. 25052 Rodzynki op.100g Szt. 5053 Imbir mielony przyprawa Szt. 554 Cukier waniliowy Szt. 5055 Kwasek cytrynowyop.20g Szt. 1056 Musztarda słoik op. co najmniej 180g Szt. 8057 Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt. 175058 Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g Szt. 20059 Cynamon mielony przyprawa Szt. 560 Goździki przyprawa Szt. 561 Bazylia suszona przyprawa Szt. 3062 Mango pulpa, opakowanie min 850 g Szt. 3063 Soki owocowo-warzywne naturalne 100% op.1000ml(np marchew, jabłko; marchew-banan) L 2064 Cukier puder op. co najmniej 500g kg 365 Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt. 1066 Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt. 5067 Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g Szt. 10068 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek, bazylia, pomidory) op. co najmniej0,25l L 569 Soczewica czerwona połówki op. 500-1000g kg 5070 Pomidory w puszce bez skórki( z otwieraczem) op. co najmniej 400g Szt. 40071 Kawa zbożowa sypana op. co najmniej 200g Szt. 1072 Ciecierzyca op. 500-1000g kg 3073 Drożdże świeże kg 874 Wafle ryzowe op. 100g Szt. 30075 Brzoskwinie w puszce Szt. 30076 Gałka muszkatołowa mielona Szt. 1077 Kolendra suszona przyprawa Szt. 1078 Lubczyk suszony przyprawa Szt. 1079 Rozmaryn suszony przyprawa Szt. 1080 Kasza kus kus op. 400-1000g. kg 2081 Kasza bulgur op. 400-1000g. kg 1082 Kasza orkiszowa op. 400-1000g. kg 683 Płatki żytnie op. 400-1000g. kg 1584 Płatki orkiszowe op. 400-1000g. kg 1085 Płatki pszenne op. 400-1000g. kg 1086 Mąka orkiszowa typ 2000, op. 400-1000g. kg 587 Siemię lniane op. 400-1000g. kg 288 Wiórki kokosowe op. 400-1000g. kg 389 Sezam op. 400-1000g. kg 1 CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7Nazwa asortymentu Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość1. Karkówka surowa wieprzowa bez kości kg 2502. Łopatka wieprzowa surowa bez kości kg 6003. Wołowina surowa ligawa kg 1804. Cielęcina gulaszowa surowa kg 305. Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez skóry kg 2006. Filet z indyka surowy kg 2007. Filet z kurczaka surowy kg 6008. Schab bez kości surowy wieprzowy kg 3009. Udziec z kurczaka bez grzbietu, surowy kg 20010. Antrykot wołowy surowy kg 2011. Żebra wołowe surowe kg 2012. Porcje rosołowe z kurczaka kg 4013. Wątróbka drobiowa surowa kg 1014. Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej 90% mięsa wp. kg 2015. Łopatka wp. Pieczona skład: łopatka wp min. 73%,woda,sól,naturalne przyprawy. kg 5016. Szynka wiejska o wyczuwalnym smaku i zapachu użytych przypraw, mięso wp.min.75%,sól,przyprawy naturalne, woda kg 7017. Kiełbasa krakowska sucha .Wyrób w osłonce białkowej. Składniki: mięso wp.(100g produktu otrzymano z 112g mięsa wp.)Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw naturalnych. kg 3018. Kiełbasa krakowska parzona baton. Kiełbasa gruborozdrobniona,,wędzona i parzona. Mięso wp. min 63%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. kg 3019. Polędwica sopocka wp. klasa I .Mięso wp.(schab b/k) min.90%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 5020. Szynka wp. gotowana. kl.I. Mięso wieprzowe min 80%.woda,sól,przyprawy naturalne. kg 7021. Kiełbasa cienka wp. podsuszana o zawartości mięsa min.80%. kg 6022. Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa z indyka min 80%,woda, sól, przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. kg 7023. Karkówka pieczona, Mięso wp.min 82%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 5024. Filet drobiowy gotowany, mięso z fileta drobiowego min 80%,woda, sól, przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. kg 8025. Schab pieczony, mięso wp. min 90%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. kg 4026. Kiełbasa żywiecka podsuszana wp. baton, mięso wp min 80%,sól,woda,przyprawy naturalne. kg 50 CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków, warzyw, jarzyn, owoców, owoców tropikalnych, orzechów.CPV: 03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość1 Ziemniaki kg 60002 Ziemniaki młode kg 6003 Marchew świeża korzeń kg 12004 Pietruszka świeża korzeń kg 1505 Cebula biała kg 2006 Cebula czerwona kg 407 Seler świeży korzeń kg 2008 Por świeży kg 2509 Kapusta czerwona świeża kg 15010 Pieczarki świeże kg 1011 Czosnek kraj pochodzenie polska główka Szt. 10012 Szczypior świeży pęczek Szt. 70013 Rzodkiewka pęczek Szt. 100014 Rzodkiew biała świeża kg 10015 Sałata lodowa ,pakowana główka Szt. 40016 Sałata zielona świeża główka Szt. 35017 Pomidory czerwone, świeże kg 60018 Ogórek św. szklarniowy kg 30019 Ogórek świeży, zielony gruntowy kg 20020 Ogórek kwaszony kg 25021 Kapusta kwaszona biała kg 22022 Kapusta pekińska kg 20023 Kapusta biała słodka, główka kg 20024 Kapusta biała młoda, główka kg 5025 Papryka czerwona , żółta, zielona kg 75026 Cytryna świeża kg 25027 Jabłka świeże kg 250028 Banany świeże kg 120029 Gruszki świeże kg 70030 Kiwi świeże kg 20031 Mandarynki świeże kg 20032 Winogrona zielone bezpestkowe kg 30033 Śliwka fioletowa duża kg 15034 Brzoskwinie kg 10035 Winogrona granatowe bezpestkowe kg 10036 Koper zielony, świeży pęczek 100g Szt. 100037 Natka pietruszki świeża pęczek 100g Szt. 100038 Burak czerwony świeży kg 50039 Truskawka świeża (w sezonie) kg 15040 Arbuz kg 20041 Fasola sucha średnia op.400-1000g kg 1542 Groch połówki op. 400-1000g kg 2543 Ogórek małosolny (w sezonie) kg 2044 Nektarynki kg 9045 Pomarańcze kg 50046 Pestki słonecznika op.50-100g łuskane kg 1547 Żurawina suszona op.250-1000g kg 2048 Kalafior świeży Szt. 5049 Brokuły świeże Szt. 5050 Botwinka pęcz 10051 Morele suszone kg 352 Cukinia kg 10053 Czereśnia (w sezonie) kg 2054 Bakłażan kg 1555 Dynia kg 1056 Pestki dyni op. 50-100g łuskane kg 557 Daktyle suszone, bez pestek kg 258 Seler naciowy kg 559 Mango świeże kg 1560 Kiełki brokuła kg 1 CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone, warzywa i owoce mrożone) CPV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4) Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość1 Włoszczyzna 4-składnikowa (marchew, por, seler, pietruszka)op.2000-2500g kg 18002. Mieszanka 7-składnikowa z kapustą brukselką op. 2000-2500g kg 2003. Brokuły mrożone 450g-2500g kg 2504. Kalafior mrożony op.450-2500g kg 1505 Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 506 Fasolka szparagowa zielona cięta op.450-2500g kg 1507 Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g kg 1008 Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 1009 Barszcz ukraiński skład: burak ćwikłowy, kapusta, fasola, marchew, pomidor, seler, cebula) op.450-2500g kg 8010 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa ze ślwiką op.450-2500g kg 15011 Sałatka owocowa 8 składnikowa (ananas, melon, jabłko, brzoskwinia, mandarynka, papaja, winogrona, mango) op.400g-2500g kg 5012 Truskawka mrożona op.450-2500g kg 30013 Bukiet warzyw (brokuł, kalafior, marchew)op.450-2500g kg 20014 Bukiet warzyw (kalafior, fasola szparagowa, marchew, brukselka, groch zielony)lub równoważna op.450-2500g kg 5015 Marchew kostka op.450-2500g kg 5016 Marchew z groszkiem op.450-2500g kg 15017 Wiśnia bez pestek op.450-2500g kg 25018 Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 8019 Dorsz filet SHP kg 22020 Miruna filet SHP kg 29021 Morszczuk filet SHP kg 15022 Dynia mrożona kg 16023 Makrela wędzona kg 10024 Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g kg 15025 Ryba sola filet mrożona kg 10026 Filet z sandacza kg 5027 Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op 2000-2500 kg 2028 Marchewka „Mini” kg 18029 Mintaj filet SHP kg 100 30 Maliny mrożone kg 5031 Jagody mrożone kg 30 CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV 15.50.00.00-3Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość1. Mleko folia 2%op.1000ml L 90002. Mleko folia 3,2% L 5003. Mleko UHT op.1000ml 2% L 10004. Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 5005. Masło ekstra zawierające co najmniej 82% tłuszczu kg 6006. Ser Mozarella kg 507. Serek homogenizowany wanilia op. co najmniej 135g Szt. 6508. Jogurt naturalny typu greckiego lub bałkańskiego op. co najmniej 350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 6509. Kefir naturalny op. co najmniej350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 30010. Śmietana 12% op. co najmniej 400ml L 70011 Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 15012 Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 10013 Śmietana 10% op 400g L 15014 Maślanka naturalna1000ml L 20015 Twaróg krajanka półtłusty kg 70016 Serek ziarnisty wiejski naturalny op.150-200g Szt. 20017 Jogurt naturalny 2% tłuszczu op.150g Szt. 40018 Śmietana 18%op.400ml L 40 CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV :15.81.00.00-9Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość1. Chleb pszenno- żytni krojony foliowany waga co najmniej 400-500g Szt. 15002 Chleb żytni pełnoziarnisty krojony foliowany waga co najmniej 400g Szt. 6003 Bułki kajzerki waga co najmniej 50g Szt. 25004 Bułka grahamka waga co najmniej 50 g Szt. 15005 Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane, słonecznik obowiązkowo, pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g Szt. 6006 Ciasto drożdżowe z niską zawartością cukru kg 1007 Chałka zdobna co najmniej 300g Szt. 5008 Chleb razowy waga min. 400g krojony, foliowany Szt. 20009 Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane(z niska zawartością cukru) kg 20010 Bułki z ziarnami dyni waga co najmniej 50g Szt. 80011 Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g Szt. 100012 Bułka tarta kg 8013 Bułka z ziarnami różnymi waga min.50g Szt. 230014 Bułka razowa z ziarnem waga co najmniej 50 g Szt. 50015 Chleb wiejski waga min.400g Szt. 60016 Rogale z makiem waga co najmniej 50g Szt. 200017 Babka piaskowa kg 8018 Pączki z nadzieniem owocowym, waga co najmniej 60 g Szt. 22019 Chleb graham waga co najmniej 400-500g Szt. 600

II.5) Główny kod CPV: 03000000-1
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
03000000-1


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2021-01-02   lub zakończenia: 2021-12-31
Okres w miesiącach Okres w dniach Data rozpoczęcia Data zakończenia
2021-01-02 2021-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Tak
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena 60,00
termin płatności 40,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)

IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji Nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: Nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-12-03, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L Szt. 12000Makaron dwujajeczny różne kształty w oryginalnych opakowaniach od 400 do 500g pszenica zwyczajna kg 200Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g kg 50Płatki owsiane op 500g kg 45Makaron wieloziarnisty spaghetti (brązowy) op 400g kg 10Płatki jęczmienne op 500g kg 30Kasza manna 1000g kg 50Kasza kukurydziana op.250-500g kg 20Kasza jaglana op. 400-1000g kg 70Kasza jęczmienna średnia op. 400-1000g kg 120Kasza gryczana prażona op. 400-1000g kg 120Kasza pęczak op. 400-500g kg 5Mąka razowa op. 1000g kg 10Mąka pszenna typ 550 op.1000g kg 500Mąka ziemniaczana op.500-1000g kg 50Płatki ryżowe op.250-500g kg 40Ryż biały długoziarnisty op.500g-1000g kg 130Ryż naturalny (brązowy) op.400g-1000g kg 130Cukier biały kryształ, pakowany op.1000g kg 550Dżem niskosłodzony różne smaki op. co najmniej 370g Szt. 300Koncentrat pomidorowy 30% op. co najmniej 190g Szt. 300Sól morska drobna, o niskiej zawartości sodu bez antyzbrylacza, op. 1000g kg 110Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień, żyto),cykoria, burak cukrowy-prażone. Op 150g Szt. 100Kakao prawdziwe op.100-200g kg 15Budyń w proszku różne smaki op. waga co najmniej 40g bez cukru Szt. 300Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt. 100Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 220Olej słonecznikowy op.900-1000g L 90Makaron pełnoziarnisty różne kształty op.500g (brązowy) kg 150Herbata owocowa, saszetki, pakowana, op, co najmniej 25x50g szt pacz 400Herbata miętowa saszetki, pakowana op. co najmniej 20szt pacz 300Herbata granulowanaop.100g Szt. 220Sok pomarańczowy naturalny 100% zawartość cukru do 10g w 100ml gotowego produktu op.1000ml L 100Biszkopty op.250-500g kg 60Sok pomidorowy naturalny 100% op.1000ml( zawartość soli, sodu w 100g gotowego produktu max.10g-12g) L 20Keczup pomidorowy, łagodny w opakowaniach szklanych op. 200g Szt. 150Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g Szt. 150Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 40Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op. co najmniej 14g Szt. 30Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 30Kukurydza konserwowa puszka waga ok.400g. Szt. 300Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.min.10g Szt. 80Proszek do pieczenia Szt. 20Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g Szt. 80Chrzan tarty słoik op. co najmniej 170g z kwaskiem cytrynowym Szt. 70Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt. 20Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g Szt. 100Przyprawa Curry op.20g Szt. 10Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt. 10Majeranek otarty waga co najmniej 6g Szt. 80Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g Szt. 250Rodzynki op.100g Szt. 50Imbir mielony przyprawa Szt. 5Cukier waniliowy Szt. 50Kwasek cytrynowyop.20g Szt. 10Musztarda słoik op. co najmniej 180g Szt. 80Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt. 1750Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g Szt. 200Cynamon mielony przyprawa Szt. 5Goździki przyprawa Szt. 5Bazylia suszona przyprawa Szt. 30Mango pulpa, opakowanie min 850 g Szt. 30Soki owocowo-warzywne naturalne 100% op.1000ml(np marchew, jabłko; marchew-banan) L 20Cukier puder op. co najmniej 500g kg 3Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt. 10Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt. 50Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g Szt. 100Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek, bazylia, pomidory) op. co najmniej0,25l L 5Soczewica czerwona połówki op. 500-1000g kg 50Pomidory w puszce bez skórki( z otwieraczem) op. co najmniej 400g Szt. 400Kawa zbożowa sypana op. co najmniej 200g Szt. 10Ciecierzyca op. 500-1000g kg 30Drożdże świeże kg 8Wafle ryzowe op. 100g Szt. 300Brzoskwinie w puszce Szt. 300Gałka muszkatołowa mielona Szt. 10Kolendra suszona przyprawa Szt. 10Lubczyk suszony przyprawa Szt. 10Rozmaryn suszony przyprawa Szt. 10Kasza kus kus op. 400-1000g. kg 20Kasza bulgur op. 400-1000g. kg 10Kasza orkiszowa op. 400-1000g. kg 6Płatki żytnie op. 400-1000g. kg 15Płatki orkiszowe op. 400-1000g. kg 10Płatki pszenne op. 400-1000g. kg 10Mąka orkiszowa typ 2000, op. 400-1000g. kg 5Siemię lniane op. 400-1000g. kg 2Wiórki kokosowe op. 400-1000g. kg 3Sezam op. 400-1000g. kg 1
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15600000-4

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Karkówka surowa wieprzowa bez kości kg 250Łopatka wieprzowa surowa bez kości kg 600Wołowina surowa ligawa kg 180Cielęcina gulaszowa surowa kg 30Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez skóry kg 200Filet z indyka surowy kg 200Filet z kurczaka surowy kg 600Schab bez kości surowy wieprzowy kg 300Udziec z kurczaka bez grzbietu, surowy kg 200Antrykot wołowy surowy kg 20Żebra wołowe surowe kg 20Porcje rosołowe z kurczaka kg 40Wątróbka drobiowa surowa kg 10Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej 90% mięsa wp. kg 20Łopatka wp. Pieczona skład: łopatka wp min. 73%,woda,sól,naturalne przyprawy. kg 50Szynka wiejska o wyczuwalnym smaku i zapachu użytych przypraw, mięso wp.min.75%,sól,przyprawy naturalne, woda kg 70Kiełbasa krakowska sucha .Wyrób w osłonce białkowej. Składniki: mięso wp.(100g produktu otrzymano z 112g mięsa wp.)Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw naturalnych. kg 30Kiełbasa krakowska parzona baton. Kiełbasa gruborozdrobniona,,wędzona i parzona. Mięso wp. min 63%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. kg 30Polędwica sopocka wp. klasa I .Mięso wp.(schab b/k) min.90%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 50Szynka wp. gotowana. kl.I. Mięso wieprzowe min 80%.woda,sól,przyprawy naturalne. kg 70Kiełbasa cienka wp. podsuszana o zawartości mięsa min.80%. kg 60Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa z indyka min 80%,woda, sól, przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. kg 70Karkówka pieczona, Mięso wp.min 82%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 50Filet drobiowy gotowany, mięso z fileta drobiowego min 80%,woda, sól, przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. kg 80Schab pieczony, mięso wp. min 90%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. kg 40Kiełbasa żywiecka podsuszana wp. baton, mięso wp min 80%,sól,woda,przyprawy naturalne. kg 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15100000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków, warzyw, jarzyn, owoców, owoców tropikalnych, orzechów.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ziemniaki kg 6000Ziemniaki młode kg 600Marchew świeża korzeń kg 1200Pietruszka świeża korzeń kg 150Cebula biała kg 200Cebula czerwona kg 40Seler świeży korzeń kg 200Por świeży kg 250Kapusta czerwona świeża kg 150Pieczarki świeże kg 10Czosnek kraj pochodzenie polska główka Szt. 100Szczypior świeży pęczek Szt. 700Rzodkiewka pęczek Szt. 1000Rzodkiew biała świeża kg 100Sałata lodowa ,pakowana główka Szt. 400Sałata zielona świeża główka Szt. 350Pomidory czerwone, świeże kg 600Ogórek św. szklarniowy kg 300Ogórek świeży, zielony gruntowy kg 200Ogórek kwaszony kg 250Kapusta kwaszona biała kg 220Kapusta pekińska kg 200Kapusta biała słodka, główka kg 200Kapusta biała młoda, główka kg 50Papryka czerwona , żółta, zielona kg 750Cytryna świeża kg 250Jabłka świeże kg 2500Banany świeże kg 1200Gruszki świeże kg 700Kiwi świeże kg 200Mandarynki świeże kg 200Winogrona zielone bezpestkowe kg 300Śliwka fioletowa duża kg 150Brzoskwinie kg 100Winogrona granatowe bezpestkowe kg 100Koper zielony, świeży pęczek 100g Szt. 1000Natka pietruszki świeża pęczek 100g Szt. 1000Burak czerwony świeży kg 500Truskawka świeża (w sezonie) kg 150Arbuz kg 200Fasola sucha średnia op.400-1000g kg 15Groch połówki op. 400-1000g kg 25Ogórek małosolny (w sezonie) kg 20Nektarynki kg 90Pomarańcze kg 500Pestki słonecznika op.50-100g łuskane kg 15Żurawina suszona op.250-1000g kg 20Kalafior świeży Szt. 50Brokuły świeże Szt. 50Botwinka pęcz 100Morele suszone kg 3Cukinia kg 100Czereśnia (w sezonie) kg 20Bakłażan kg 15Dynia kg 10Pestki dyni op. 50-100g łuskane kg 5Daktyle suszone, bez pestek kg 2Seler naciowy kg 5Mango świeże kg 15Kiełki brokuła kg 1
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 03200000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone, warzywa i owoce mrożone)
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Włoszczyzna 4-składnikowa (marchew, por, seler, pietruszka)op.2000-2500g kg 1800Mieszanka 7-składnikowa z kapustą brukselką op. 2000-2500g kg 200Brokuły mrożone 450g-2500g kg 250Kalafior mrożony op.450-2500g kg 150Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 50Fasolka szparagowa zielona cięta op.450-2500g kg 150Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g kg 100Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 100Barszcz ukraiński skład: burak ćwikłowy, kapusta, fasola, marchew, pomidor, seler, cebula) op.450-2500g kg 80Mieszanka kompotowa 5-składnikowa ze ślwiką op.450-2500g kg 150Sałatka owocowa 8 składnikowa (ananas, melon, jabłko, brzoskwinia, mandarynka, papaja, winogrona, mango) op.400g-2500g kg 50Truskawka mrożona op.450-2500g kg 300Bukiet warzyw (brokuł, kalafior, marchew)op.450-2500g kg 200Bukiet warzyw (kalafior, fasola szparagowa, marchew, brukselka, groch zielony)lub równoważna op.450-2500g kg 50Marchew kostka op.450-2500g kg 50Marchew z groszkiem op.450-2500g kg 150Wiśnia bez pestek op.450-2500g kg 250Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 80Dorsz filet SHP kg 220Miruna filet SHP kg 290Morszczuk filet SHP kg 150Dynia mrożona kg 160Makrela wędzona kg 100Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g kg 150Ryba sola filet mrożona kg 100Filet z sandacza kg 50Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op 2000-2500 kg 20Marchewka „Mini” kg 180Mintaj filet SHP kg 100 Maliny mrożone kg 50Jagody mrożone kg 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15330000-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Mleko folia 2%op.1000ml L 9000Mleko folia 3,2% L 500Mleko UHT op.1000ml 2% L 1000Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 500Masło ekstra zawierające co najmniej 82% tłuszczu kg 600Ser Mozarella kg 50Serek homogenizowany wanilia op. co najmniej 135g Szt. 650 Jogurt naturalny typu greckiego lub bałkańskiego op. co najmniej 350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 650Kefir naturalny op. co najmniej350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 300Śmietana 12% op. co najmniej 400ml L 700Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 150Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 100Śmietana 10% op 400g L 150Maślanka naturalna1000ml L 200Twaróg krajanka półtłusty kg 700Serek ziarnisty wiejski naturalny op.150-200g Szt. 200Jogurt naturalny 2% tłuszczu op.150g Szt. 400Śmietana 18%op.400ml L 40
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 03000000-1

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Chleb pszenno- żytni krojony foliowany waga co najmniej 400-500g Szt. 1500Chleb żytni pełnoziarnisty krojony foliowany waga co najmniej 400g Szt. 600Bułki kajzerki waga co najmniej 50g Szt. 2500Bułka grahamka waga co najmniej 50 g Szt. 1500Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane, słonecznik obowiązkowo, pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g Szt. 600Ciasto drożdżowe z niską zawartością cukru kg 100Chałka zdobna co najmniej 300g Szt. 500Chleb razowy waga min. 400g krojony, foliowany Szt. 2000Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane(z niska zawartością cukru) kg 200Bułki z ziarnami dyni waga co najmniej 50g Szt. 800Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g Szt. 1000Bułka tarta kg 80Bułka z ziarnami różnymi waga min.50g Szt. 2300Bułka razowa z ziarnem waga co najmniej 50 g Szt. 500Chleb wiejski waga min.400g Szt. 600Rogale z makiem waga co najmniej 50g Szt. 2000Babka piaskowa kg 80Pączki z nadzieniem owocowym, waga co najmniej 60 g Szt. 220Chleb graham waga co najmniej 400-500g Szt. 600
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15810000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów- Dźwierzuty
  • Lokalizacja zleceniawarmińsko-mazurskie
  • Data dodania16-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI