I. 1) NAZWA I ADRES:
Przedszkole Miejskie w Barczewie, krajowy numer identyfikacyjny
51135587400000, ul.
ul. Słowackiego
7
,
11-010
Barczewo, woj.
warmińsko-mazurskie, państwo
Polska, tel.
895 148 396, e-mail
pm.barczewo@wp.pl, faks
895 148 396.
Adres strony internetowej (URL):
http://mzoizbarczewo.bip.gmina.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Tak
http://mzoizbarczewo.bip.gmina.pl
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
http://mzoizbarczewo.bip.gmina.pl, www.przedszkolebarczewo.pl
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:
Adres:
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2020-12-03, godzina:
10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L Szt. 12000Makaron dwujajeczny różne kształty w oryginalnych opakowaniach od 400 do 500g pszenica zwyczajna kg 200Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g kg 50Płatki owsiane op 500g kg 45Makaron wieloziarnisty spaghetti (brązowy) op 400g kg 10Płatki jęczmienne op 500g kg 30Kasza manna 1000g kg 50Kasza kukurydziana op.250-500g kg 20Kasza jaglana op. 400-1000g kg 70Kasza jęczmienna średnia op. 400-1000g kg 120Kasza gryczana prażona op. 400-1000g kg 120Kasza pęczak op. 400-500g kg 5Mąka razowa op. 1000g kg 10Mąka pszenna typ 550 op.1000g kg 500Mąka ziemniaczana op.500-1000g kg 50Płatki ryżowe op.250-500g kg 40Ryż biały długoziarnisty op.500g-1000g kg 130Ryż naturalny (brązowy) op.400g-1000g kg 130Cukier biały kryształ, pakowany op.1000g kg 550Dżem niskosłodzony różne smaki op. co najmniej 370g Szt. 300Koncentrat pomidorowy 30% op. co najmniej 190g Szt. 300Sól morska drobna, o niskiej zawartości sodu bez antyzbrylacza, op. 1000g kg 110Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień, żyto),cykoria, burak cukrowy-prażone. Op 150g Szt. 100Kakao prawdziwe op.100-200g kg 15Budyń w proszku różne smaki op. waga co najmniej 40g bez cukru Szt. 300Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt. 100Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 220Olej słonecznikowy op.900-1000g L 90Makaron pełnoziarnisty różne kształty op.500g (brązowy) kg 150Herbata owocowa, saszetki, pakowana, op, co najmniej 25x50g szt pacz 400Herbata miętowa saszetki, pakowana op. co najmniej 20szt pacz 300Herbata granulowanaop.100g Szt. 220Sok pomarańczowy naturalny 100% zawartość cukru do 10g w 100ml gotowego produktu op.1000ml L 100Biszkopty op.250-500g kg 60Sok pomidorowy naturalny 100% op.1000ml( zawartość soli, sodu w 100g gotowego produktu max.10g-12g) L 20Keczup pomidorowy, łagodny w opakowaniach szklanych op. 200g Szt. 150Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g Szt. 150Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 40Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op. co najmniej 14g Szt. 30Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 30Kukurydza konserwowa puszka waga ok.400g. Szt. 300Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.min.10g Szt. 80Proszek do pieczenia Szt. 20Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g Szt. 80Chrzan tarty słoik op. co najmniej 170g z kwaskiem cytrynowym Szt. 70Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt. 20Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g Szt. 100Przyprawa Curry op.20g Szt. 10Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt. 10Majeranek otarty waga co najmniej 6g Szt. 80Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g Szt. 250Rodzynki op.100g Szt. 50Imbir mielony przyprawa Szt. 5Cukier waniliowy Szt. 50Kwasek cytrynowyop.20g Szt. 10Musztarda słoik op. co najmniej 180g Szt. 80Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt. 1750Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g Szt. 200Cynamon mielony przyprawa Szt. 5Goździki przyprawa Szt. 5Bazylia suszona przyprawa Szt. 30Mango pulpa, opakowanie min 850 g Szt. 30Soki owocowo-warzywne naturalne 100% op.1000ml(np marchew, jabłko; marchew-banan) L 20Cukier puder op. co najmniej 500g kg 3Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt. 10Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt. 50Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g Szt. 100Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek, bazylia, pomidory) op. co najmniej0,25l L 5Soczewica czerwona połówki op. 500-1000g kg 50Pomidory w puszce bez skórki( z otwieraczem) op. co najmniej 400g Szt. 400Kawa zbożowa sypana op. co najmniej 200g Szt. 10Ciecierzyca op. 500-1000g kg 30Drożdże świeże kg 8Wafle ryzowe op. 100g Szt. 300Brzoskwinie w puszce Szt. 300Gałka muszkatołowa mielona Szt. 10Kolendra suszona przyprawa Szt. 10Lubczyk suszony przyprawa Szt. 10Rozmaryn suszony przyprawa Szt. 10Kasza kus kus op. 400-1000g. kg 20Kasza bulgur op. 400-1000g. kg 10Kasza orkiszowa op. 400-1000g. kg 6Płatki żytnie op. 400-1000g. kg 15Płatki orkiszowe op. 400-1000g. kg 10Płatki pszenne op. 400-1000g. kg 10Mąka orkiszowa typ 2000, op. 400-1000g. kg 5Siemię lniane op. 400-1000g. kg 2Wiórki kokosowe op. 400-1000g. kg 3Sezam op. 400-1000g. kg 1
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15600000-4
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Karkówka surowa wieprzowa bez kości kg 250Łopatka wieprzowa surowa bez kości kg 600Wołowina surowa ligawa kg 180Cielęcina gulaszowa surowa kg 30Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez skóry kg 200Filet z indyka surowy kg 200Filet z kurczaka surowy kg 600Schab bez kości surowy wieprzowy kg 300Udziec z kurczaka bez grzbietu, surowy kg 200Antrykot wołowy surowy kg 20Żebra wołowe surowe kg 20Porcje rosołowe z kurczaka kg 40Wątróbka drobiowa surowa kg 10Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej 90% mięsa wp. kg 20Łopatka wp. Pieczona skład: łopatka wp min. 73%,woda,sól,naturalne przyprawy. kg 50Szynka wiejska o wyczuwalnym smaku i zapachu użytych przypraw, mięso wp.min.75%,sól,przyprawy naturalne, woda kg 70Kiełbasa krakowska sucha .Wyrób w osłonce białkowej. Składniki: mięso wp.(100g produktu otrzymano z 112g mięsa wp.)Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw naturalnych. kg 30Kiełbasa krakowska parzona baton. Kiełbasa gruborozdrobniona,,wędzona i parzona. Mięso wp. min 63%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. kg 30Polędwica sopocka wp. klasa I .Mięso wp.(schab b/k) min.90%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 50Szynka wp. gotowana. kl.I. Mięso wieprzowe min 80%.woda,sól,przyprawy naturalne. kg 70Kiełbasa cienka wp. podsuszana o zawartości mięsa min.80%. kg 60Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa z indyka min 80%,woda, sól, przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. kg 70Karkówka pieczona, Mięso wp.min 82%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 50Filet drobiowy gotowany, mięso z fileta drobiowego min 80%,woda, sól, przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. kg 80Schab pieczony, mięso wp. min 90%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. kg 40Kiełbasa żywiecka podsuszana wp. baton, mięso wp min 80%,sól,woda,przyprawy naturalne. kg 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15100000-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków, warzyw, jarzyn, owoców, owoców tropikalnych, orzechów. |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ziemniaki kg 6000Ziemniaki młode kg 600Marchew świeża korzeń kg 1200Pietruszka świeża korzeń kg 150Cebula biała kg 200Cebula czerwona kg 40Seler świeży korzeń kg 200Por świeży kg 250Kapusta czerwona świeża kg 150Pieczarki świeże kg 10Czosnek kraj pochodzenie polska główka Szt. 100Szczypior świeży pęczek Szt. 700Rzodkiewka pęczek Szt. 1000Rzodkiew biała świeża kg 100Sałata lodowa ,pakowana główka Szt. 400Sałata zielona świeża główka Szt. 350Pomidory czerwone, świeże kg 600Ogórek św. szklarniowy kg 300Ogórek świeży, zielony gruntowy kg 200Ogórek kwaszony kg 250Kapusta kwaszona biała kg 220Kapusta pekińska kg 200Kapusta biała słodka, główka kg 200Kapusta biała młoda, główka kg 50Papryka czerwona , żółta, zielona kg 750Cytryna świeża kg 250Jabłka świeże kg 2500Banany świeże kg 1200Gruszki świeże kg 700Kiwi świeże kg 200Mandarynki świeże kg 200Winogrona zielone bezpestkowe kg 300Śliwka fioletowa duża kg 150Brzoskwinie kg 100Winogrona granatowe bezpestkowe kg 100Koper zielony, świeży pęczek 100g Szt. 1000Natka pietruszki świeża pęczek 100g Szt. 1000Burak czerwony świeży kg 500Truskawka świeża (w sezonie) kg 150Arbuz kg 200Fasola sucha średnia op.400-1000g kg 15Groch połówki op. 400-1000g kg 25Ogórek małosolny (w sezonie) kg 20Nektarynki kg 90Pomarańcze kg 500Pestki słonecznika op.50-100g łuskane kg 15Żurawina suszona op.250-1000g kg 20Kalafior świeży Szt. 50Brokuły świeże Szt. 50Botwinka pęcz 100Morele suszone kg 3Cukinia kg 100Czereśnia (w sezonie) kg 20Bakłażan kg 15Dynia kg 10Pestki dyni op. 50-100g łuskane kg 5Daktyle suszone, bez pestek kg 2Seler naciowy kg 5Mango świeże kg 15Kiełki brokuła kg 1
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 03200000-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone, warzywa i owoce mrożone) |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Włoszczyzna 4-składnikowa (marchew, por, seler, pietruszka)op.2000-2500g kg 1800Mieszanka 7-składnikowa z kapustą brukselką op. 2000-2500g kg 200Brokuły mrożone 450g-2500g kg 250Kalafior mrożony op.450-2500g kg 150Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 50Fasolka szparagowa zielona cięta op.450-2500g kg 150Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g kg 100Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 100Barszcz ukraiński skład: burak ćwikłowy, kapusta, fasola, marchew, pomidor, seler, cebula) op.450-2500g kg 80Mieszanka kompotowa 5-składnikowa ze ślwiką op.450-2500g kg 150Sałatka owocowa 8 składnikowa (ananas, melon, jabłko, brzoskwinia, mandarynka, papaja, winogrona, mango) op.400g-2500g kg 50Truskawka mrożona op.450-2500g kg 300Bukiet warzyw (brokuł, kalafior, marchew)op.450-2500g kg 200Bukiet warzyw (kalafior, fasola szparagowa, marchew, brukselka, groch zielony)lub równoważna op.450-2500g kg 50Marchew kostka op.450-2500g kg 50Marchew z groszkiem op.450-2500g kg 150Wiśnia bez pestek op.450-2500g kg 250Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 80Dorsz filet SHP kg 220Miruna filet SHP kg 290Morszczuk filet SHP kg 150Dynia mrożona kg 160Makrela wędzona kg 100Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g kg 150Ryba sola filet mrożona kg 100Filet z sandacza kg 50Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op 2000-2500 kg 20Marchewka „Mini” kg 180Mintaj filet SHP kg 100 Maliny mrożone kg 50Jagody mrożone kg 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15330000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Mleko folia 2%op.1000ml L 9000Mleko folia 3,2% L 500Mleko UHT op.1000ml 2% L 1000Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 500Masło ekstra zawierające co najmniej 82% tłuszczu kg 600Ser Mozarella kg 50Serek homogenizowany wanilia op. co najmniej 135g Szt. 650 Jogurt naturalny typu greckiego lub bałkańskiego op. co najmniej 350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 650Kefir naturalny op. co najmniej350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 300Śmietana 12% op. co najmniej 400ml L 700Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 150Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 100Śmietana 10% op 400g L 150Maślanka naturalna1000ml L 200Twaróg krajanka półtłusty kg 700Serek ziarnisty wiejski naturalny op.150-200g Szt. 200Jogurt naturalny 2% tłuszczu op.150g Szt. 400Śmietana 18%op.400ml L 40
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 03000000-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Chleb pszenno- żytni krojony foliowany waga co najmniej 400-500g Szt. 1500Chleb żytni pełnoziarnisty krojony foliowany waga co najmniej 400g Szt. 600Bułki kajzerki waga co najmniej 50g Szt. 2500Bułka grahamka waga co najmniej 50 g Szt. 1500Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane, słonecznik obowiązkowo, pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g Szt. 600Ciasto drożdżowe z niską zawartością cukru kg 100Chałka zdobna co najmniej 300g Szt. 500Chleb razowy waga min. 400g krojony, foliowany Szt. 2000Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane(z niska zawartością cukru) kg 200Bułki z ziarnami dyni waga co najmniej 50g Szt. 800Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g Szt. 1000Bułka tarta kg 80Bułka z ziarnami różnymi waga min.50g Szt. 2300Bułka razowa z ziarnem waga co najmniej 50 g Szt. 500Chleb wiejski waga min.400g Szt. 600Rogale z makiem waga co najmniej 50g Szt. 2000Babka piaskowa kg 80Pączki z nadzieniem owocowym, waga co najmniej 60 g Szt. 220Chleb graham waga co najmniej 400-500g Szt. 600
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15810000-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: