I. 1) NAZWA I ADRES:
Przedszkole Miejskie w Barczewie, krajowy numer identyfikacyjny
51135587400000, ul.
ul. Słowackiego
7
,
11-010
Barczewo, woj.
warmińsko-mazurskie, państwo
Polska, tel.
895 148 396, e-mail
pm.barczewo@wp.pl, faks
895 148 396.
Adres strony internetowej (URL):
http://mzoizbarczewo.bip.gmina.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Tak
http://mzoizbarczewo.bip.gmina.pl
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
http://mzoizbarczewo.bip.gmina.pl, www.przedszkolebarczewo.pl
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie
nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres
nie
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:
nie
Adres:
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
nie
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2019-12-06, godzina:
10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L Szt. 13000 2 Makaron dwujajeczny różne kształty w oryginalnych opakowaniach od 400 do 500g pszenica zwyczajna kg 200 3 Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g kg 30 4 Płatki owsiane op 500g kg 35 5 Makaron wieloziarnisty spaghetti (brązowy) op 400g kg 20 6 Płatki jęczmienne op 500g kg 30 7 Kasza manna 1000g kg 40 8 Kasza kukurydziana op.250-500g kg 20 9 Kasza jaglana op. 400-1000g kg 50 10 Kasza jęczmienna średnia op. 400-1000g kg 100 11 Kasza gryczana prażona op. 400-1000g kg 120 12 Kasza pęczak op. 400-500g kg 5 13 Mąka razowa op. 1000g kg 20 14 Mąka pszenna typ 550 op.1000g kg 500 15 Mąka ziemniaczana op.500-1000g kg 50 16 Płatki ryżowe op.250-500g kg 40 17 Ryż biały długoziarnisty op.500g-1000g kg 130 18 Ryż naturalny (brązowy) op.400g-1000g kg 130 19 Cukier biały kryształ, pakowany op.1000g kg 400 20 Dżem niskosłodzony różne smaki op. co najmniej 370g Szt. 400 21 Koncentrat pomidorowy 30% op. co najmniej 190g Szt. 550 22 Sól morska drobna, o niskiej zawartości sodu bez antyzbrylacza, op. 1000g kg 110 23 Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień, żyto),cykoria, burak cukrowy-prażone. Op 150g Szt. 120 24 Kakao prawdziwe op.100-200g kg 15 25 Budyń w proszku różne smaki op. waga co najmniej 40g bez cukru Szt. 700 26 Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt. 100 27 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 220 28 Olej słonecznikowy op.900-1000g L 90 29 Makaron pełnoziarnisty różne kształty op.500g (brązowy) kg 150 30 Herbata owocowa, saszetki, pakowana, op, co najmniej 25x50g szt pacz 400 31 Herbata miętowa saszetki, pakowana op. co najmniej 20szt pacz 300 32 Herbata granulowanaop.100g Szt. 220 33 Sok pomarańczowy naturalny 100% zawartość cukru do 10g w 100ml gotowego produktu op.1000ml L 50 34 Biszkopty op.250-500g kg 90 35 Sok pomidorowy naturalny 100% op.1000ml( zawartość soli, sodu w 100g gotowego produktu max.10g-12g) L 20 36 Keczup pomidorowy, łagodny w opakowaniach szklanych op. 200g Szt. 250 37 Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g Szt. 150 38 Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 40 39 Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op. co najmniej 14g Szt. 20 40 Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 20 41 Kukurydza konserwowa puszka waga ok.400g. Szt. 100 42 Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.min.10g Szt. 80 43 Proszek do pieczenia Szt. 10 44 Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g Szt. 60 45 Chrzan tarty słoik op. co najmniej 170g z kwaskiem cytrynowym Szt. 80 46 Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt. 20 47 Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g Szt. 100 48 Przyprawa Curry op.20g Szt. 20 49 Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt. 20 50 Majeranek otarty waga co najmniej 6g Szt. 100 51 Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g Szt. 230 52 Rodzynki op.100g Szt. 50 53 Imbir mielony przyprawa Szt. 5 54 Cukier waniliowy Szt. 50 55 Kwasek cytrynowyop.20g Szt. 10 56 Musztarda słoik op. co najmniej 180g Szt. 80 57 Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt. 1750 58 Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g Szt. 150 59 Cynamon mielony przyprawa Szt. 5 60 Goździki przyprawa Szt. 5 61 Bazylia suszona przyprawa Szt. 30 62 Mango pulpa, opakowanie min 850 g Szt. 30 63 Soki owocowo-warzywne naturalne 100% op.1000ml(np marchew, jabłko; marchew-banan) L 20 64 Cukier puder op. co najmniej 500g kg 5 65 Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt. 10 66 Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt. 50 67 Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g Szt. 150 68 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek, bazylia, pomidory) op. co najmniej0,25l L 5 69 Soczewica czerwona połówki op. 500-1000g kg 30 70 Pomidory w puszce bez skórki( z otwieraczem) op. co najmniej 400g Szt. 380 71 Kawa zbożowa sypana op. co najmniej 200g Szt. 20 72 Ciecierzyca op. 500-1000g kg 10 73 Drożdże świeże kg 7 74 Wafle ryzowe op. 100g Szt. 350 75 Brzoskwinie w puszce Szt. 300 76 Gałka muszkatołowa mielona Szt. 10 77 Kolendra suszona przyprawa Szt. 10 78 Lubczyk suszony przyprawa Szt. 10 79 Rozmaryn suszony przyprawa Szt. 10 80 Kasza kus kus op. 400-1000g. kg 10 81 Kasza bulgur op. 400-1000g. kg 10 82 Kasza orkiszowa op. 400-1000g. kg 10 83 Płatki żytnie op. 400-1000g. kg 10 84 Płatki orkiszowe op. 400-1000g. kg 10 85 Płatki pszenne op. 400-1000g. kg 10 86 Mąka orkiszowa typ 2000, op. 400-1000g. kg 5 87 Siemię lniane op. 400-1000g. kg 4 88 Wiórki kokosowe op. 400-1000g. kg 2 89 Sezam op. 400-1000g. kg 2
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15600000-4
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Karkówka surowa wieprzowa bez kości kg 280 2. Łopatka wieprzowa surowa bez kości kg 650 3. Wołowina surowa ligawa kg 200 4. Cielęcina gulaszowa surowa kg 35 5. Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez skóry kg 200 6. Filet z indyka surowy kg 200 7. Filet z kurczaka surowy kg 580 8. Schab bez kości surowy wieprzowy kg 300 9. Udka bez grzbietu z kurczaka surowe kg 120 10. Antrykot wołowy surowy kg 20 11. Żebra wołowe surowe kg 20 12. Porcje rosołowe z kurczaka kg 40 13. Wątróbka drobiowa surowa kg 10 14. Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej 71% mięsa wp. kg 20 15. Łopatka wp. Pieczona skład: łopatka wp min. 73%,woda,sól,naturalne przyprawy. kg 50 16. Szynka wiejska o wyczuwalnym smaku i zapachu użytych przypraw, mięso wp.min.75%,sól,przyprawy naturalne, woda kg 70 17. Kiełbasa krakowska sucha .Wyrób w osłonce białkowej. Składniki: mięso wp.(100g produktu otrzymano z 112g mięsa wp.)Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw naturalnych. kg 30 18. Kiełbasa krakowska parzona baton. Kiełbasa gruborozdrobniona,,wędzona i parzona. Mięso wp. min 63%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. kg 30 19. Polędwica sopocka wp. klasa I .Mięso wp.(schab b/k) min.90%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 100 20. Szynka wp. gotowana. kl.I. Mięso wieprzowe min 80%.woda,sól,przyprawy naturalne. kg 70 21. Kiełbasa cienka wp. podsuszana o zawartości mięsa min.72%. kg 40 22. Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa z indyka min 80%,woda, sól, przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. kg 50 23. Karkówka pieczona, Mięso wp.min 82%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 50 24. Filet drobiowy gotowany, mięso z fileta drobiowego min 80%,woda, sól, przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. kg 50 25. Schab pieczony, mięso wp. min 90%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. kg 30 26. Kiełbasa żywiecka podsuszana wp. baton, mięso wp min 80%,sól,woda,przyprawy naturalne. kg 60
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15100000-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków, warzyw, jarzyn, owoców, owoców tropikalnych, orzechów. |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Ziemniaki kg 6000 2 Ziemniaki młode kg 800 3 Marchew świeża korzeń kg 1400 4 Pietruszka świeża korzeń kg 150 5 Cebula biała kg 200 6 Cebula czerwona kg 40 7 Seler świeży korzeń kg 250 8 Por świeży kg 250 9 Kapusta czerwona świeża kg 150 10 Pieczarki świeże kg 20 11 Czosnek kraj pochodzenie polska główka Szt. 100 12 Szczypior świeży pęczek Szt. 700 13 Rzodkiewka pęczek Szt. 800 14 Rzodkiew biała świeża kg 100 15 Sałata lodowa ,pakowana główka Szt. 320 16 Sałata zielona świeża główka Szt. 350 17 Pomidory czerwone, świeże kg 550 18 Ogórek św. szklarniowy kg 350 19 Ogórek świeży, zielony gruntowy kg 200 20 Ogórek kwaszony kg 250 21 Kapusta kwaszona biała kg 220 22 Kapusta pekińska kg 200 23 Kapusta biała słodka, główka kg 200 24 Kapusta biała młoda, główka kg 50 25 Papryka czerwona , żółta, zielona kg 350 26 Cytryna świeża kg 250 27 Jabłka świeże kg 3000 28 Banany świeże kg 1200 29 Gruszki świeże kg 700 30 Kiwi świeże kg 200 31 Mandarynki świeże kg 300 32 Winogrona zielone bezpestkowe kg 260 33 Śliwka fioletowa duża kg 100 34 Brzoskwinie kg 120 35 Winogrona granatowe bezpestkowe kg 100 36 Koper zielony, świeży pęczek 100g Szt. 1000 37 Natka pietruszki świeża pęczek 100g Szt. 1000 38 Burak czerwony świeży kg 600 39 Truskawka świeża (w sezonie) kg 150 40 Arbuz kg 200 41 Fasola sucha średnia op.400-1000g kg 25 42 Groch połówki op. 400-1000g kg 25 43 Ogórek małosolny (w sezonie) kg 20 44 Nektarynki kg 90 45 Pomarańcze kg 350 46 Pestki słonecznika op.50-100g łuskane kg 15 47 Żurawina suszona op.250-1000g kg 20 48 Kalafior świeży Szt. 100 49 Brokuły świeże Szt. 100 50 Botwinka pęcz 100 51 Morele suszone kg 5 52 Cukinia kg 30 53 Czereśnia (w sezonie) kg 20 54 Bakłażan kg 15 55 Dynia kg 20 56 Pestki dyni op. 50-100g łuskane kg 5 57 Daktyle suszone, bez pestek kg 2 58 Seler naciowy kg 10 59 Mango świeże kg 30 60 Kiełki brokuła kg 1
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 03200000-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Włoszczyzna 4-składnikowa (marchew, por, seler, pietruszka)op.2000-2500g kg 1500 2. Mieszanka 7-składnikowa z kapustą brukselką op. 2000-2500g kg 200 3. Brokuły mrożone 450g-2500g kg 250 4. Kalafior mrożony op.450-2500g kg 150 5 Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 100 6 Fasolka szparagowa zielona cięta op.450-2500g kg 100 7 Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g kg 100 8 Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 100 9 Barszcz ukraiński skład: burak ćwikłowy, kapusta, fasola, marchew, pomidor, seler, cebula) op.450-2500g kg 90 10 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g kg 200 11 Sałatka owocowa 8 składnikowa (ananas, melon, jabłko, brzoskwinia, mandarynka, papaja, winogrona, mango) op.400g-2500g kg 80 12 Truskawka mrożona op.450-2500g kg 400 13 Bukiet warzyw (brokuł, kalafior, marchew)op.450-2500g kg 200 14 Bukiet warzyw (kalafior, fasola szparagowa, marchew, brukselka, groch zielony)lub równoważna op.450-2500g kg 100 15 Marchew kostka op.450-2500g kg 90 16 Marchew z groszkiem op.450-2500g kg 200 17 Wiśnia bez pestek op.450-2500g kg 350 18 Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 50 19 Dorsz filet SHP kg 220 20 Miruna filet SHP kg 290 21 Morszczuk filet SHP kg 190 22 Dynia mrożona kg 160 23 Makrela wędzona kg 100 24 Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g kg 150 25 Ryba sola filet mrożona kg 100 26 Filet z sandacza kg 50 27 Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op 2000-2500 kg 20 28 Marchewka „Mini” kg 200 29 Mintaj filet SHP kg 100 30 Maliny mrożone kg 30 31 Jagody mrożone kg 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15330000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Mleko folia 2%op.1000ml L 9000 2. Mleko folia 3,2% L 600 3. Mleko UHT op.1000ml 2% L 1000 4. Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 600 5. Masło ekstra zawierające co najmniej 82% tłuszczu kg 650 6. Ser Mozarella kg 50 7. Serek homogenizowany wanilia op. co najmniej 135g Szt. 750 8. Jogurt naturalny typu greckiego lub bałkańskiego op. co najmniej 350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 500 9. Kefir naturalny op. co najmniej350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 350 10. Śmietana 12% op. co najmniej 400ml L 600 11 Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 130 12 Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 130 13 Śmietana 10% op 400g L 250 14 Maślanka naturalna1000ml L 100 15 Twaróg krajanka półtłusty kg 800 16 Serek ziarnisty wiejski naturalny op.150-200g Szt. 200 17 Jogurt naturalny 2% tłuszczu op.150g Szt. 400 18 Śmietana 18%op.400ml L 60
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15500000-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Chleb pszenno- żytni krojony foliowany waga co najmniej 400-500g Szt. 1900 2 Chleb żytni pełnoziarnisty krojony foliowany waga co najmniej 400g Szt. 370 3 Bułki kajzerki waga co najmniej 50g Szt. 1500 4 Bułka grahamka waga co najmniej 50 g Szt. 1000 5 Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane, słonecznik obowiązkowo, pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g Szt. 600 6 Ciasto drożdżowe z niską zawartością cukru kg 130 7 Chałka zdobna co najmniej 300g Szt. 600 8 Chleb razowy waga min. 400g krojony, foliowany Szt. 2000 9 Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane(z niska zawartością cukru) kg 250 10 Bułki z ziarnami dyni waga co najmniej 50g Szt. 800 11 Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g Szt. 1300 12 Bułka tarta kg 80 13 Bułka z ziarnami różnymi waga min.50g Szt. 2300 14 Bułka razowa z ziarnem waga co najmniej 50 g Szt. 500 15 Chleb wiejski waga min.400g Szt. 300 16 Rogale z makiem waga co najmniej 50g Szt. 2200 17 Babka piaskowa kg 100 18 Pączki z nadzieniem owocowym, waga co najmniej 60 g Szt. 250 19 Chleb graham waga co najmniej 400-500g Szt. 300
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15810000-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: