I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny w Kamińsku, krajowy numer identyfikacyjny
32012400000000, ul.
Kamińsk, ul. Obrońców Westerplatte
1
,
11-220
Górowo Iławeckie, woj.
warmińsko-mazurskie, państwo
Polska, tel.
897 617 400, , e-mail
zk_kaminsk@sw.gov.pl, , faks
89 761 70 77.
Adres strony internetowej (URL):
www.zp.sw.gov.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Podmiot prawa publicznego
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie
www.zp.sw.gov.pl https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Nie
www.zp.sw.gov.pl https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Tak
adres
https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
w formie pisemnej
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:
Adres:
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Podczas obowiązywania umowy wskazane w ceny są stałe, mogą ulec zmianie jedynie w wymienionych poniżej przypadkach:1) w przypadku urzędowej zmiany stawki podatku VAT – w celu dostosowania do aktualnie obowiązującej stawki – bez zmiany wartości netto produktów objętych zmianą jednak nie wcześniej niż po dacie rozpoczęcia jej obowiązywania. Zmiana umowy w tym zakresie może być wprowadzona tylko na wniosek Wykonawcy. Jednocześnie Wykonawca zobowiązuje się do przedstawienia Zamawiającemu podstawy prawnej do podwyższenia lub obniżenia cen towarów np.: rozporządzenie, obwieszczenie, ustawa lub innej podstawy do zmiany cen – zmiany umowy.2) w przypadku obniżenia cen producenta lub zastosowania promocyjnej obniżki cen. Zamawiający przewiduje możliwość dokonania zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy, pod warunkiem zawarcia aneksu zaakceptowanego przez obie strony i zgodnie z postanowieniami art. 144 ust. 1 – 1 e ustawy Prawo zamówień publicznych.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2020-06-23, godzina:
10:30,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
JĘZYK POLSKI
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
warzywa nieprzetworzone |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Burak ćwikłowy w ilości 9 500 kg;- musi być dostarczony w stanie świeżym, pochodzący z odpowiednich gleb, nie przenawożonyi zebrany w odpowiednim terminie agrotechnicznym.Wymagania jakościowe:1) wygląd korzeni: czyste, bez uszkodzeń, kształt kulisty lub lekko spłaszczony charakterystyczny dla danej odmiany;2) zabarwienie przekroju: ciemnoczerwone;3) średnica korzeni od 6 cm.2. Cebula biała w ilości 9 500 kg;- musi być dostarczona w stanie świeżym, pochodząca z odpowiednich gleb, nie przenawożonai zebrana w odpowiednim terminie agrotechnicznym.Wymagania jakościowe:1) wygląd: czysta, zdrowa, bez uszkodzeń, jędrna, dojrzała, z szyjką zaschniętą, okryta co najmniej dwiema warstwami suchej łuski, w tym jednej nie popękanej;2) kształt : kulisty lub lekko spłaszczony; 3) barwa : łuski suchej – jasnożółta do jasnobrązowej;4) barwa: łuski mięsistej – kremowa lub kremowo zielonkawa;5) korzenie : całkowicie zaschnięte;6) powinna być zachowana jednolitość odmiany, średnica nie mniej niż 4 cm.3. Marchew bez naci w ilości 13 000 kg;– dostarczona w stanie świeżym, pochodząca z odpowiednich gleb, nie przenawożona i zebrana we właściwym terminie agrotechnicznym.Wymagania jakościowe:1) korzenie marchwi muszą być : zdrowe, całe, czyste, jędrne, nie popękane, bez bocznych rozgałęzień;2) barwa korzeni marchwi musi być : jednolita, typowa dla odmiany; 3) kształt marchwi musi być: o kształcie stożkowym, gładkim o świeżym wyglądzie;4) nie może zawierać domieszek innych odmian - musi być zachowana jednolitość odmiany; 5) średnica mierzona w najszerszym przekroju od 2 cm.;6) nie dopuszcza się korzeni o żółtym zabarwieniu;7) marchew musi być wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego.4. Kapusta biała w ilości 8 500 kg;- musi być dostarczona w stanie świeżym, pochodząca z odpowiednich gleb, nie przenawożona i zebrana we właściwym terminie agrotechnicznym. Wymagania jakościowe:1) wygląd główek: całe, świeże, czyste, zdrowe, jędrne, z liśćmi przyciętymi, prawidłowo wykształcone, okrągłe i ścisłe, o świeżym wyglądzie z usuniętymi zwiędniętymi liśćmi;2) jednolitość: jednolite odmianowo, zbliżone pod względem wielkości i średnicy, średnica nie mniejsza niż 15 cm.5. Seler korzeń w ilości 6 500 kg;– musi być dostarczony w stanie świeżym, z odmian późnych, pochodzących z odpowiednich gleb, nie przenawożony i zebrany w odpowiednim terminie agrotechnicznym. Wymagania jakościowe :1) wygląd korzeni: całe, czyste, zdrowe, kształtne, niezwiędnięte, nie sparciałe, z krótko przyciętymi korzeniami bocznymi, o miąższu białym lub kremowo - białym bez pustych komór wewnętrznych;2) średnica korzeni od 10 cm .6. Pietruszka korzeń w ilości 6 000 kg;– musi być dostarczona w stanie świeżym, pochodzących z odpowiednich gleb, nie przenawożona i zebrana w odpowiednim terminie agrotechnicznym. Wymagania jakościowe :1) wygląd korzeni : całe, czyste, zdrowe, kształtne, niezwiędnięte, nie sparciałe, bez rozgałęzień i na-rośli;2) zabarwienie charakterystyczne dla danej odmiany;3) średnica korzeni w najszerszym miejscu od 3 cm.7. Por w ilości 6 000 kg;- musi być dostarczony w stanie świeżym, pochodzący z odpowiednich gleb, nie przenawożony i zebrany we właściwym terminie agrotechnicznym. Wymagania jakościowe:1) wygląd: cały, świeży, czysty, zdrowy, jędrny, z liśćmi przyciętymi do długości nie przekraczającej dwóch długości części wybielonej (cebuli rzekomej), prawidłowo wykształcony, prosty i ścisły; 2) cebula o świeżym wyglądzie z usuniętymi zwiędniętymi lub uschniętymi liśćmi;3) jednolity odmianowo, zbliżony pod względem wielkości i średnicy, średnica części wybielonej nie mniej-sza niż 2 cm.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03221000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 5
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
jabłka |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Jabłka w ilości 14 000 kg;- muszą być zebrane we właściwym terminie agrotechnicznym. Wymagania jakościowe :1) odmiany jabłek półsłodkich, dostarczone w stanie świeżym, z odmian odpowiednich do pory roku;2) owoce: zdrowe, całe, czyste, jędrne, nie popękane, dojrzałe;3) barwa jednolita, typowa dla odmiany; 4) kształt owocu: kształtne, niezwiędnięte o gładkim i świeżym wyglądzie;5) dostawa partii przedmiotu zamówienia jednolita pod względem gramatury i wyglądu, nie może zawierać domieszek innych odmian - musi być zachowana jednolitość odmiany średnica mierzona w najszerszym przekroju poprzecznym od 5 cm, waga 1 sztuki od 100 g do 150 g;6) smak i zapach charakterystyczny dla w/w owoców, bez posmaków i zapachów obcych;7) owoce wolne od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03222321-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 5
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
warzywa kiszone |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Kapusta kiszona w ilości 4 000 kg;Wymagania jakościowe1) musi być zebrana we właściwym terminie agrotechnicznym, pochodząca z odpowiednich gleb, nie przenawożona;2) barwa kapusty kiszonej musi być: biała do kremowej – jednolita, nie dopuszcza się kapusty o żółtym zabarwieniu;3) nie może zawierać domieszek innych odmian;4) kształt zewnętrzny na przekroju – skrawki nitkowate, podłużne;5) konsystencja , wrażenie w dotyku – skrawki muszą być jędrne i chrupkie;6) smak – kwaskowy, charakterystyczny dla kapusty kiszonej;7) opakowanie i oznakowanie kapusta kiszona powinna być pakowana w pojemniki (beczki plastikowe) posiadające atest PZH na możliwość kontaktu z żywnością o wadze (sucha masa – bez jej zalewy) od 80 kg do 110 kg netto, które będą zwracane po ich opróżnieniu;8) oznakowanie uwzględniające warunki przechowywania temperatury - minimum 150C ;9) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 2 miesiące.2. Ogórek kwaszony w ilości 3 000 kg;Wymagania jakościowe1) muszą być zebrane we właściwym terminie agrotechnicznym, pochodzące z odpowiednich gleb, nie przenawożone;2) wygląd: całe, pełne w środku, jednolite odmianowo;3) zbliżone pod względem wielkości i średnicy;4) opakowanie i oznakowanie ogórki kwaszone powinny być pakowane w pojemniki (beczki plastikowe) posiadające atest PZH na możliwość kontaktu z żywnością o wadze masy netto od 70 kg do 100 kg, które będą zwracane po ich opróżnieniu;5) oznakowanie uwzględniające warunki przechowywania temperatury - minimum 150C ;6) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 2 miesiące.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331000-7,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 5
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
ziemniaki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ziemniaki jadalne w ilości 68 000 kg;– dostarczone w stanie świeżym, powinny pochodzić z odpowiednich gleb lżejszych, racjonalnie nawożonych mineralnie (nie przenawożone azotem), zebrane we właściwym terminie agrotechnicznym, przechowywane w temperaturze i wilgotności powietrza zalecanej dla danego gatunku.Wymagania jakościowe :1) wygląd bulwy ziemniaka: okrągło – owalny, kształtny (regularny charakterystyczny dla danej odmiany), skórka mocna i gładka, czysta bez uszkodzeń mechanicznych, muszą być dojrzałe, zdrowe, suche, nie zazielenione;2) zabarwienie przekroju: miąższ kremowy o małej zdolności do ciemnienia bulw surowych a tym samym po dokonaniu obróbki termicznej;3) musi być zachowana jednolitość odmiany t. j: tego samego pochodzenia, tej samej odmiany, jakości i wielkości;4) wymagana średnica: poprzeczna min. 4,0 cm i podłużna min. 6 cm.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03212100-1,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 5
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
przetwory warzywne |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Koncentrat pomidorowy 30 % w ilości 1 500 kg;2. Leczo pieczarkowe w ilości 1 500 kg;Wymagania jakościowe:1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 10 miesięcy;2) konsystencja gęsta, jednolita, charakterystyczna dla koncentratu pomidorowego o zawartości ekstraktu 30 %;3) opakowania dla koncentratu pomidorowego hermetycznie zamknięte, jednorazowe bezzwrotne słoiki, o gramaturze netto od 0,9 do 5 kg ; 4) opakowania dla lecza pieczarkowego, słoiki jednorazowe lub metalowe puszki bezzwrotne,o gramaturze netto od 0,9 kg do 5 kg; 5) skład podstawowy dla lecza pieczarkowego: pieczarki, cebula, papryka czerwona lub żółta, koncentrat pomidorowy, olej, przyprawy, o łącznej zawartości warzyw min. 50 %.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331000-7,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 5
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dżem nisko słodzony w ilości 1 650 kg; Wymagania jakościowe:1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 10 miesięcy;2) opakowania jednorazowe bezzwrotne wiaderka, o wadze powyżej 5 kg, 3) wygląd i konsystencja jednolita, płynna widoczne owoce, masa klarowna o zawartości owoców nie mniej niż 50%
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15332290-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 5
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: