SUKCESYWNY ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. E. SCZANIECKIEJ...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
SUKCESYWNY ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. E. SCZANIECKIEJ W PNIEWACH -2021 ROK
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoPniewy
  • WojewództwoWielkopolskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoInny
  • Termin składania wniosków2020-12-03
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyGmina Pniewy Zespół Szkół im. Emilii Sczanieckiej
  • Data publikacji ogłoszenia2020-11-25
  • Numer ogłoszenia615320-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 615320-N-2020 z dnia 2020-11-25 r.

Gmina Pniewy Zespół Szkół im. Emilii Sczanieckiej: SUKCESYWNY ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. E. SCZANIECKIEJ W PNIEWACH -2021 ROK
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Pniewy Zespół Szkół im. Emilii Sczanieckiej, krajowy numer identyfikacyjny 00077721400000, ul. Wolności  10 , 62-045  Pniewy, woj. wielkopolskie, państwo Polska, tel. 612910607, 612911844, e-mail zespolszkolpniewy@wp.pl, bursa_szkolna_pniewy@interia.pl, faks .
Adres strony internetowej (URL):
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Zespół Szkół im. E. Sczanieckiej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie
tak

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Nie
www.zespolszkolpniewy.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie
nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:
nie
Adres:

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: SUKCESYWNY ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. E. SCZANIECKIEJ W PNIEWACH -2021 ROK
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
6


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: WARZYWA ŚWIEŻE, OWOCE Banany kg 1050 Arbuz (odVI-IX) kg 120 Ananas świeży szt 60 Brukselka świeża (IX) kg 10 Brzoskwinie (od V-IX) kg 240 Buraki kg 750 Brokuły szt 170 Bazylia doniczka szt 40 Borówki op 0,5 kg (VII, VIII) szt 5 Cebula kg 650 Cukinia kg 60 Cytryna kg 140 Czosnek siatka 1 kg szt 35 Dynia owoc IX - XI kg 110 Fasolka szparagowa żółta (IX) kg 5 Imbir korzeń kg 1 Jabłka kg 1350 Gruszka kg 435 Kalafior świeży szt 220 Kalarepa szt 110 Kapusta biała (od I-IV i IX-XII) kg 1000 Kapusta biała młoda (od V-VIII) kg 400 Kapusta włoska szt 140 Kapusta czerwona kg 420 Kiwi pakowane pojedynczo szt 1400 Koperek świeży PĘCZKI 1800 Kapusta pekińska –główka główka 120 Lubczyk doniczka szt 30 Marchew korzeń kg 1050 Mandarynki kg 75 Maliny 250g szt 10 Mango kg 2 Melon kg 3 Mięta doniczka szt 40 Nektarynka (od V-IX) kg 120 Oregano doniczka szt 15 Ogórki zielone świeże (VII, VIII, IX) kg 140 Ogórki zielone świeże ( I-VI, X-XII) kg 370 Papryka czerwona świeża( I-VI, X-XII) kg 90 Papryka czerwona świeża (VII, VIII, IX ) kg 40 Papryka żółta świeża kg 15 Pieczarki świeże kg 200 Pietruszka korzeń kg 600 Pomidory (od I-VI i od X do XII) kg 250 Pomidory (VII, VIII, IX) kg 120 Pomidorki koktajlowe op. 250g szt 15 Pomarańcza kg 130 Por kg 470 Rabarbar - m-c lipiec, sierpień kg 5 Rzodkiewka pęczek 200 Rozmaryn doniczka szt 25 Rukola liście op 100g szt 10 Roszponka liście op 100g szt 10 Sałata zielona główka 190 Sałata lodowa główka 30 Seler korzeń kg 850 Seler naciowy 0,5 kg szt 10 Szczypiorek świeży pęczek 415 Szparagi m-c maj pęczek 100 Tymianek doniczka szt 10 Truskawki - m-c czerwiec, lipiec kg 5 Winogrono kg 7 Zielona pietruszka świeża pęczek pęczek 1600 Ziemniaki młode (V, VI, VII) kg 2500 Ziemniaki jadalne kg 13000MROŻONKI, RYBY MROŻONE, PRZETWORY RYBNE Brokuły mrożone op 2 kg op 110 Brukselka mrożona op 2,5 kg op 70 Fasolka szparagowa cieta op 2,5 op 100 Fasolka żółta cała 2,5kg op 38 Groszek mrożony op 2,5 op 45 Kalafior mrożony op 2 kg op 170 Lody śmietankowe intense 1 litr szt 12 Makrela wędzona kg 12Marchew mrożona op 2,5 kg op 120 Marchew z groszkiem mrożona op 2,5 kg op 149 Marchewka mini op 2,5 kg op 150 Marchew plastry faliste op 2,5kg op 25 Mieszanka chińska 450g szt 200 Mieszanka europejska 2,5 kg 3 składnikowa (kalafior, brokuł, marchewka) op 111 Matias – śledź solony wiaderko 2kg szt 70 Pyzy drożdżowe op 9 szt op 1300 Papryka trio paski op 2,5 kg op 15 Wiśnie mrożone op 2,5 kg op 35 Truskawki mrożone op 2,5 kg op 14 Czarna porzeczka 2,5 kg op 2 Malina 2,5 kg op 8 Mieszanka kompotowa op 2,5 kg szt 6 Ryba mrozona mintaj SHP kg 120 Ryba mrożona dorsz SHP kg 220Ryba mrozona morszczuk SHP kg 200 Ryba mrożona miruna SHP kg 300 Szpinak mrozony op2,5 kg op 21 Włoszczyzna w paski op 2,5 kg op 180 Warzywa na patelnie (premium, azjatyckie, wykwintne, wiejskie) 450g op 15 Zupa wiosenna 8 składnikowa op 2,5 kg op 30 PIECZYWO, CIASTO Bułka mała 60 g szt 8000 Bułka hamburgerowa 120g szt 300 Bułka kukurydziana 80g szt 2000 Bułka graham 80g szt 7000 Bułka hot-dog 80g szt 360 Bułka mleczna 60 g szt 200 Rogal maślany 60g szt 100 Bułka tarta 1 kg kg 350Chleb wieloziarnisty 500g krojony szt 360 Chleb zwykły 600g krojony szt 1100 Bagietka 30cm szt 30 Chleb razowy żytni 500g - krojony szt 330 Chleb pasterski 500g krojony szt 140 Chleb wiejski 500g szt 80 Kawiorek 350gr krojony szt 300 Drożdżówki 100g, szt 1800 ciastko francuskie z jabłkiem szt 150 Pączek szt 70 Babka poznańska kg 6 Pierniki kg 6 Rogale kg 8 Makowiec kg 5 MIĘSO I PRZETWORY Karkówka wieprzowa b/k surowa kg 280 Łopatka wieprzowa b/k zmielona kg 950 Mięso gulaszowe krojone w kostkę kg 400 Schab b/k surowy kg 790 szynka b/k kulka kg 175 Żeberka I klasa kg 100 Polędwica wieprzowa kg 8 Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 1800Kurczak cały świeży, patroszony, tusza kg 55 Filet z indyka kg 120 Skrzydła z indyka kg 100 Porcje rosołowe świeźe kg 1200 Udo z kurczaka świeźe, surowe bez kości krzyzowej kg 950 Pałka z kurczaka kg 30 Udziec z kurczaka kg 5 Boczek parzony kg 90 Kieł. biała cieńka delikatesowa 86% miesa kg 3 Kieł. typu farmerska kg 6 Kieł. typu kanapkowa kg 2,6 Kieł. typu śląska 90% miesa kg 90 Kieł. typu śląska 90% miesa - cienka kg 30 Kieł. typu zielonogórska kg 2 Kieł. typu zwyczajna kg 140 Kiełbaski pieprzowe - cienkie kg 30Kieł. typu żywiecka kg 15 Kieł. Typu Wiejska kg 2 Kabanosy wieprzowe kg 8 Łopatka wieprzowa wędlina -73 % mięsa kg 5 Mielonka wieprz. kg 1 Mielonka zapiekana kg 1 Ogonówka parzona kg 25 Parówki cieńkie 85% mięsa kg 65 Polędwica typu sopocka kg 30 Polędwiczka wędzona kg 7 polędwica staropolska kg 8 Salami kg 5 Serdelki kg 20 szynka bamberka 73 % mięsa kg 10 Szynka gotowana kg 40 szynka bez wędzenia 74 % mięsa kg 20 szynka starowiejska kg 8 Szynka konserwowa kg 18 szynka pieczona 73 % mięsa kg 17szynka polska kg 9 Szynka tyrolska kg 5 szynka wiejska kg 18 szynka wiejska wędzona 99% mięsa kg 12 szynka ze wsi 96,5 % mięsa kg 10 szynka drobiowa 85 % mięsa kg 40 szynka delikatesowa z kurcząt 89% mięsa kg 10 szynka -pierś o smaku maslanym 79% mięsa kg 10 szynka - polędwica z kurcząt - 89% mięsa kg 10 szynka drobiowa z papryką - 89% mięsa kg 10Pierś pieczona z pomidorami i ziołami - 97 % mięsa kg 10 Pierś pieczona 97% mięsa kg 10Wędlina drobiowa kg 8Szynkowa wieprzowa kg 17Smalec kg 2

II.5) Główny kod CPV: 15300000-1
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
03200000-3
15100000-9
15110000-2
15131500-0
15331100-8
15229000-9
15000000-8
15830000-5
15610000-7
15872400-5
15320000-7
15811000-6
15511000-3


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Tak
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2021-01-02   lub zakończenia: 2021-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 Zamawiający wymaga złożenie podpisanego oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 I 3 do SIWZ. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający wymaga złożenie podpisanego oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Zamawiający wymaga złożenie podpisanego oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Tak
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Nie
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Nie
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
Nie

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
CENA 60,00
TERMIN PŁATNOSCI 40,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian zgodnie z zapisami umowy stanowiącej załącznik nr 4 do SIWZ
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-12-03, godzina: 08:30,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):

Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: WARZYWA I OWOCE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:WARZYWA ŚWIEŻE, OWOCE Banany kg 1050 Arbuz (odVI-IX) kg 120 Ananas świeży szt 60 Brukselka świeża (IX) kg 10 Brzoskwinie (od V-IX) kg 240 Buraki kg 750 Brokuły szt 170 Bazylia doniczka szt 40 Borówki op 0,5 kg (VII, VIII) szt 5 Cebula kg 650 Cukinia kg 60 Cytryna kg 140 Czosnek siatka 1 kg szt 35 Dynia owoc IX - XI kg 110 Fasolka szparagowa żółta (IX) kg 5 Imbir korzeń kg 1 Jabłka kg 1350 Gruszka kg 435 Kalafior świeży szt 220 Kalarepa szt 110 Kapusta biała (od I-IV i IX-XII) kg 1000 Kapusta biała młoda (od V-VIII) kg 400 Kapusta włoska szt 140 Kapusta czerwona kg 420 Kiwi pakowane pojedynczo szt 1400 Koperek świeży PĘCZKI 1800 Kapusta pekińska –główka główka 120 Lubczyk doniczka szt 30 Marchew korzeń kg 1050 Mandarynki kg 75 Maliny 250g szt 10 Mango kg 2 Melon kg 3 Mięta doniczka szt 40 Nektarynka (od V-IX) kg 120 Oregano doniczka szt 15 Ogórki zielone świeże (VII, VIII, IX) kg 140 Ogórki zielone świeże ( I-VI, X-XII) kg 370 Papryka czerwona świeża( I-VI, X-XII) kg 90 Papryka czerwona świeża (VII, VIII, IX ) kg 40 Papryka żółta świeża kg 15 Pieczarki świeże kg 200 Pietruszka korzeń kg 600 Pomidory (od I-VI i od X do XII) kg 250 Pomidory (VII, VIII, IX) kg 120 Pomidorki koktajlowe op. 250g szt 15 Pomarańcza kg 130 Por kg 470 Rabarbar - m-c lipiec, sierpień kg 5 Rzodkiewka pęczek 200 Rozmaryn doniczka szt 25 Rukola liście op 100g szt 10 Roszponka liście op 100g szt 10 Sałata zielona główka 190 Sałata lodowa główka 30 Seler korzeń kg 850 Seler naciowy 0,5 kg szt 10 Szczypiorek świeży pęczek 415 Szparagi m-c maj pęczek 100 Tymianek doniczka szt 10 Truskawki - m-c czerwiec, lipiec kg 5 Winogrono kg 7 Zielona pietruszka świeża pęczek pęczek 1600 Ziemniaki młode (V, VI, VII) kg 2500 Ziemniaki jadalne kg 13000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1, 15300000-1, 03200000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
NAJNIŻSZA CENA 60,00
TERMIN PŁATNOŚCI 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: MIĘSO I PRZETWORY
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:MIĘSO I PRZETWORY Karkówka wieprzowa b/k surowa kg 280 Łopatka wieprzowa b/k zmielona kg 950 Mięso gulaszowe krojone w kostkę kg 400 Schab b/k surowy kg 790 szynka b/k kulka kg 175 Żeberka I klasa kg 100 Polędwica wieprzowa kg 8 Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 1800Kurczak cały świeży, patroszony, tusza kg 55 Filet z indyka kg 120 Skrzydła z indyka kg 100 Porcje rosołowe świeźe kg 1200 Udo z kurczaka świeźe, surowe bez kości krzyzowej kg 950 Pałka z kurczaka kg 30 Udziec z kurczaka kg 5 Boczek parzony kg 90 Kieł. biała cieńka delikatesowa 86% miesa kg 3 Kieł. typu farmerska kg 6 Kieł. typu kanapkowa kg 2,6 Kieł. typu śląska 90% miesa kg 90 Kieł. typu śląska 90% miesa - cienka kg 30 Kieł. typu zielonogórska kg 2 Kieł. typu zwyczajna kg 140 Kiełbaski pieprzowe - cienkie kg 30Kieł. typu żywiecka kg 15 Kieł. Typu Wiejska kg 2 Kabanosy wieprzowe kg 8 Łopatka wieprzowa wędlina -73 % mięsa kg 5 Mielonka wieprz. kg 1 Mielonka zapiekana kg 1 Ogonówka parzona kg 25 Parówki cieńkie 85% mięsa kg 65 Polędwica typu sopocka kg 30 Polędwiczka wędzona kg 7 polędwica staropolska kg 8 Salami kg 5 Serdelki kg 20 szynka bamberka 73 % mięsa kg 10 Szynka gotowana kg 40 szynka bez wędzenia 74 % mięsa kg 20 szynka starowiejska kg 8 Szynka konserwowa kg 18 szynka pieczona 73 % mięsa kg 17szynka polska kg 9 Szynka tyrolska kg 5 szynka wiejska kg 18 szynka wiejska wędzona 99% mięsa kg 12 szynka ze wsi 96,5 % mięsa kg 10 szynka drobiowa 85 % mięsa kg 40 szynka delikatesowa z kurcząt 89% mięsa kg 10 szynka -pierś o smaku maslanym 79% mięsa kg 10 szynka - polędwica z kurcząt - 89% mięsa kg 10 szynka drobiowa z papryką - 89% mięsa kg 10Pierś pieczona z pomidorami i ziołami - 97 % mięsa kg 10 Pierś pieczona 97% mięsa kg 10Wędlina drobiowa kg 8Szynkowa wieprzowa kg 17Smalec kg 2
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1, 15100000-9, 15131100-6, 15110000-2, 15131500-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
NAJNIŻSZA CENA 60,00
TERMIN PŁATNOŚCI 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: MROŻONKI, RYBY MROŻONE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:MROŻONKI, RYBY MROŻONE, PRZETWORY RYBNE Brokuły mrożone op 2 kg op 110 Brukselka mrożona op 2,5 kg op 70 Fasolka szparagowa cieta op 2,5 op 100 Fasolka żółta cała 2,5kg op 38 Groszek mrożony op 2,5 op 45 Kalafior mrożony op 2 kg op 170 Lody śmietankowe intense 1 litr szt 12 Makrela wędzona kg 12Marchew mrożona op 2,5 kg op 120 Marchew z groszkiem mrożona op 2,5 kg op 149 Marchewka mini op 2,5 kg op 150 Marchew plastry faliste op 2,5kg op 25 Mieszanka chińska 450g szt 200 Mieszanka europejska 2,5 kg 3 składnikowa (kalafior, brokuł, marchewka) op 111 Matias – śledź solony wiaderko 2kg szt 70 Pyzy drożdżowe op 9 szt op 1300 Papryka trio paski op 2,5 kg op 15 Wiśnie mrożone op 2,5 kg op 35 Truskawki mrożone op 2,5 kg op 14 Czarna porzeczka 2,5 kg op 2 Malina 2,5 kg op 8 Mieszanka kompotowa op 2,5 kg szt 6 Ryba mrozona mintaj SHP kg 120 Ryba mrożona dorsz SHP kg 220Ryba mrozona morszczuk SHP kg 200 Ryba mrożona miruna SHP kg 300 Szpinak mrozony op2,5 kg op 21 Włoszczyzna w paski op 2,5 kg op 180 Warzywa na patelnie (premium, azjatyckie, wykwintne, wiejskie) 450g op 15 Zupa wiosenna 8 składnikowa op 2,5 kg op 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1, 15331100-8, 15229000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
NAJNIŻSZA CENA 60,00
TERMIN PŁATNOŚCI 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: PRZETWORY KONSERWOWE, MĄCZNE, TŁUSZCZE, JAJA, PRZYPRAWY I INNE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:PRZETWORY KONSERWOWE, MĄCZNE, PRZYPRAWY, TŁUSZCZE, JAJA Ananas puszka 580g szt 40 Bazylia 10 g szt 30 Budyń 40g bez cukru typu cykoria(śmietankowy, malinowy, czekoladowy) szt 15 Brzoskwinie puszka 850 g szt 90 Curry 20g przyprawa typu prymat szt 20 Cukier kryształ w oryginalnym opakowaniu op. 1 kg kg 110 Cukier puder 0,4 kg szt 4 Cukier waniliowy 32g szt 35cieciorka konserwowa 425 ml szt 5 Cynamon 20 g szt 20 Czosnek mielony 20g szt 30 Chrzan tarty 160 g victus szt 60 Drożdże 100g szt 40 Dżem 220g(słodzony 100% sokiem typu łowicz) szt 400 Estragon 10g szt 5 Fasola „Jaś” luz kg 80 Fasola drobna luz na kg kg 110 Fasola czerwona puszka 400 g szt 40 Fasola szparagowa zielona konserwowa 0,7 szt 80 Fix do śmietany 9 g szt 30 Groszek konserwowy 400g szt 30 Groch połówki luz kg 70 Gałka muszkatołowa 15 g szt 15 Galaretka 75 g (truskawkowa, wisniowa, pomarańczowa) szt 80Herbata granulowana czarna 100g szt 260 Herbata granulowana typu lipton100g szt 40 Herbata owocowa saga 20 torebek (malina, żurawina, pigwa i truskawka) szt 30 Herbata miętowa 40 g, 100 % liści mięty pieprzowej szt 4 Imbir przyprawa 20g szt 10 Jaja L 63g-73g szt 14000 Kakao extra ciemne 100 g szt 70 Kapusta czerwona 0,9 l szt 50 Kapusta naturalnie kiszona bez octu wiaderko 5 kg Wiaderko 110 Kasza wiejska 1 kg oryginalne opakowanie szt 350 Kasza jaglana luz kg 60 Kasza gryczana niepalona luz kg 80 Kasza kukurydziana 350 g szt 2 Kasza kuskus op 1kg szt 40 Kaszka manna w oryginalnym opakowaniu 1kg kg 20 Ketchup pikantny 205g słoik (Pomidory 187 g na 100 g ketchupu) szt 30 Kawa zbozowa 147 g typu anatol szt 25 Ketchup pikantny wyciskany 480g (192g pomidorów na 100g ketchupu szt 140 Kisiel bez cukru 40g szt 140Kminek 20 g szt 10 Kolendra 15 g szt 2 Koncentrat buraczany 220g typu klimex szt 80 Koncentrat pomidorowy 30% 920g typu Międzychód szt 380 Konserwa rybna - filet z makreli w pomidorach 170g szt 40 Kukurydza konserwowa 400g szt 130 Kurkuma 10 g szt 5 Liść laurowy 10g szt 40 Lubczyk 150 g szt 110 Majeranek 300 g szt 40Majonez dekoracyjny 700ml typu winiary szt 220 Makaron 500g (kolanka ozdobne, spaghetti, świderki, muszelki, nitki cięte) 100% semolina z pszenicy durum typu lubella szt 500Makaron 500g ( łazanki) 100% semolina z pszenicy durum typu lubella szt 50Makaron 400g (muszelka morska, gniazda wstęgi, wstążki długie tagliatelle,krajanka,) 100% semolina z pszenicy durum typu lubella szt 420Makaron 400g (pióra, mini kokardki, kokardki) 100% semolina z pszenicy durum typu lubella szt 150Makaron pełnoziarnisty 400g (świderek) mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista szt 100 Makaron catering 2 kg ( nitka cieta, świderki, muszelka, kokardki, pióra, kolanka ozdobne, łazanki) 100% semolina z pszenicy durum typu lubella szt 200 Makaron catering 1 kg ( spagetti, tagliatelle) -100% semolina z pszenicy durum typu lubella szt 150 Makaron lasagne 500g szt 12Makaron 250g(muszle duże) 100% semolina z pszenicy durum szt 5 Makaron 250g(cannelloni) 100% semolina z pszenicy durum typu lubella szt 15Makaron z warzywami trzy kolory 400g szt 50Mąka wrocławska pszenna TYP 500 w oryginalnych opakowaniach 1kg kg 800 Mąka orkiszowa typ 720 w oryginalnych opakowaniach 1 kg kg 5 Mąka tortowa typ 450 w oryginalnych opakowaniach kg 20 Mąka ziemniaczana 1kg w oryginalnych opakowaniach kg 40 Mąka zytnia typ 720 w oryginalnych opakowaniach kg 3 Mąka ryżowa kg 1Mąka kukurydziana kg 7 Migdały płatki 100g szt 5 Miód naturalny 1 litr szt 250 Morela suszona 150g bez dodatku cukrów i substancji słodzących szt 2 Musztarda stołowa słoik 200g szt 100 Mus jabłkowy 720 g szt 140Mus 100% jabłko-banan typu Kubuś szt 250Ocet spirytusowy 10 % 0,5 l szt 110 Ocet jabłkowy500ml szt 20 Ocet balsamiczny 250 ml szt 3 Ogórki konserwowe 900ml szt 210 Ogórki kiszone wiaderko 3kg wiaderko 76 Ogórki małosolne 2 kg szt 20 Oliwki zielone bez pestek op 111ml szt 3 Oregano 10g szt 40 Orzechy włoskie 100g szt 15Olej butelka 5 l typu kujawska szt 140 oliwa z oliwek 250 ml szt 2 Otręby owsiane 150g szt 2 Papryka konserwowa 900ml szt 50 Papryka mielona ostra 20g szt 220 Papryka mielona słodka 20g szt 220 Pasztet drobiowy typu profi szt 80 Proszek do pieczenia 16g szt 10 Pieprz mielony100g szt 110 Placki pszenne tortilla 25 cm, op 4 szt szt 20 Płatki kukurydziane250g typu corn flakes szt 80 Płatki owsiane górskie 500g szt 20 Płatki orkiszowe 400g szt 10 Powidła węgierkowe 310g szt 40 Pomidory suszone w oleju 165 g -typu rolnik szt 12 Przyprawa do kebabu 30 g szt 30 Przyprawa do szaszłyków 20g szt 15 Przyprawa do ziemniaków 25g (skład: sól, kolendra, czosnek, kminek, papryka słodka, koper, cząber, majeranek, papryka ostra, pieprz czarny oraz koncentrat czosnku) szt 10 Pestki dyni 100g szt 10 Przyprawa do grila 20g szt 10 Ryż długoziarnisty biały oryginalne opakowanie 1kg szt 470 Ryż naturalny op 1 kg szt 30 Rodzynki 100g szt 80 Rozmaryn 15 g szt 10 Sezam 1 kg kg 15Seler konserwowy słoik szklany 345 g szt 10 Siemie lniane 100g szt 1 Śliwki suszone 150 g bez dodatku cukrów i substancji słodzących szt 5 Słonecznik łuskany100g szt 20sok 100% bez dodatku cukru( jabłkowy, pomarańczowy, multiwitamina, wieloowocowy ) 2 litry karton 1900 sok 100% bez dodatku cukru( jabłkowy, jabłko-gruszka, jabłko - wiśnia, pomarańczowy, multiwitamina, pomarańczowo-jabłkowy, jabłko-marchew wieloowocowy 5 l) karton 1400 Sok 100 % w kartoniku ze słomką 0,2 szt 150Sól spożywcza, jodowana op.1kg kg 380 Sól sodowo-potasowa 350 g szt 20 Soda 60g szt 2 Sos sałatkowy typu knorr szt 10 Tymianek 10 g szt 25 Tuńczyk w oleju 170g w kawałkach szt 40Wegeta 75 g szt 10 Woda n/g 5 l szt 140 Woda n/g 1,5l szt 30 Woda n/g mineralna 0,5 l szt 450 Zioła prowansalskie 10 g szt 5 Zaprawa żurek na naturalnym zakwasie 500ml (butelka szklana) szt 250 Zaprawa żurek na naturalnym zakwasie 5 l szt 20 Ziele angielskie 15g szt 90 Żurawina suszona 100g szt 10 Żelatyna 50g szt 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1, 15000000-8, 15830000-5, 15610000-7, 15851100-9, 15872400-5, 15981000-8, 15320000-7

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
NAJNIŻSZA CENA 60,00
TERMIN PŁATNOŚCI 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: PIECZYWO
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:PIECZYWO, CIASTO Bułka mała 60 g szt 8000 Bułka hamburgerowa 120g szt 300 Bułka kukurydziana 80g szt 2000 Bułka graham 80g szt 7000 Bułka hot-dog 80g szt 360 Bułka mleczna 60 g szt 200 Rogal maślany 60g szt 100 Bułka tarta 1 kg kg 350Chleb wieloziarnisty 500g krojony szt 360 Chleb zwykły 600g krojony szt 1100 Bagietka 30cm szt 30 Chleb razowy żytni 500g - krojony szt 330 Chleb pasterski 500g krojony szt 140 Chleb wiejski 500g szt 80 Kawiorek 350gr krojony szt 300 Drożdżówki 100g, szt 1800 ciastko francuskie z jabłkiem szt 150 Pączek szt 70 Babka poznańska kg 6 Pierniki kg 6 Rogale kg 8 Makowiec kg 5
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1, 15811000-6, 15810000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
NAJNIŻSZA CENA 60,00
TERMIN PŁATNOŚCI 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: NABIAŁ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:NABIAŁ Jogurt owocowy (zawartość cukru do 13,5g/100g) 150g szt 2750 Jogurt naturalny 180 g szt 130 Jogurt naturalny z ziarnami zbóz 175g szt 130 Jogurt naturalny 370 g, Skład (mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii) szt 130 Jogurt naturalny typu greckiego 330 g (mleko, śmietanka, białka mleka, żywe kultury bakterii) szt 70 Jogurt actimel 4 pak szt 300 Kefir 400g naturalny 2 %tł.(mleko, żywe kultury kefirowe) szt 60 Masło extra 200g zaw.tłuszcz.82% szt 2600Mleko 2% pasteryzowane butelka 1 ltr l 610 Mleko karton 2 % szt 900 Maślanka typu mrągowska 1 l, (maślanka, mleko, żywe kultury bakterii mlekowych) szt 100 Maślanka typu mrągowska 1 l, smakowa szt 20 Mleko sojowe 1 l kartonik szt 2 Ser smażony wielkopolski 200g szt 100 ser feta 270 g szt 35 Ser topiony bloczki 100g szt 80 Ser topiony krążki typu hochland 180g szt 75 Serki topione smietankowe typu kiri 6 szt szt 30 Ser do smarowania w kubeczku typu hochland 150 g szt 30 Serek smietankowy z papryką150 g plastry typu capressi szt 30 Ser almette 150 g szt 300 Ser almette 150 g fruit szt 50 Ser twarogowy typu tartare : łososiowy, borowikowy las, orzechowy, pomidorowy szt 40 Serek puszysty łaciaty (naturalny, meksykański, z czosnkiem, z chrzanem, z cebula i szczypiorkiem) 150 g szt 40Ser kanapkowy śmietankowy 150 g typu hochland szt 140 Ser kanapkowy 130 g typu hochland ( ze szczypiorkiem, z szynką, z prazoną cebulką, z czosnkiem i ziołami, z ogórkiem i koperkiem) szt 60 Ser mascarpone 250g szt 20 Ser pleśniowy camembert 120 g szt 60 Ser pleśniowy brie 125g szt 20 Serek homogenizowany poznański 200g szt 10 Ser mozarella 125 g szt 40 Sery żółte różne zaw. tłuszcz. nie mniej niż 40%( salami, gouda) kg 170 Sery żółte różne zaw. tłuszcz. nie mniej niż 40%( królewski, rolada ustrzycka) kg 170 Ser żółty (emmentalerr, massdamer) kg 30 Śmietana słodka 12% 0,5 l- kartonik szt 840 Śmietana kremówka 30 % 250 ml-kartonik szt 110 Śmietana zakwaszana 18% 180g szt 300 Śmietana zakwaszana 18% luz litr 260 Gzik Wielkopolski 200 g szt 50 Twarożek domowy grani typu piątnica 150g szt 100 Serek wiejski 200 g typu piątnica szt 160 Twaróg extra śmietankowy mielony kg 620 Twaróg wędzony zaw.tłuszcz.26% 250g szt 45
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1, 15511000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
NAJNIŻSZA CENA 60,00
TERMIN PŁATNOŚCI 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów- Międzychód
  • Lokalizacja zleceniawielkopolskie
  • Data dodania03-05-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Poprzednie ogłoszenie o zamówieniu: Dowożenie uczniów niepełnosprawnych
Poprzednie ogłoszenie o zamówieniu z miasta Pniewy: Zakup i dostawa destruktu asfaltowego na potrzeby gminy Pniewy.
Następne ogłoszenie o zamówieniu z miasta Pniewy: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO PRZEDSZKOLA "MIŚ" W PNIEWACH
Następne ogłoszenie o zamówieniu z kategorii Pozostałe: Dostawa traktora do Obwodu Drogowego w Olsztynku
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI