IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
czas realizacji dostawy dodatkowej złożonej w dniu dostawy – do 3 godz |
40,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamawiający przewiduje możliwość zmian postanowień zawartej umowy w przypadkach, gdy: 1) nastąpi zmiana powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację umowy, której nie dało się przewidzieć pomimo zachowania należytej staranności i nie jest to zawinione przez Strony, 2) niezbędna i konieczna jest zmiana terminu wykonania umowy ze względu na zaistnienie okoliczności lub zdarzeń uniemożliwiających realizację umowy w wyznaczonym terminie, których nie dało się przewidzieć pomimo zachowania należytej staranności i nie są one zawinione przez Strony, w szczególności zmian w harmonogramie roku szkolnego, 3) zmiany miejsca dostawy ze względu na zmiany organizacyjne po stronie Zamawiającego,4) zmiany danych teleadresowych Zamawiającego lub Wykonawcy, 5) zmiany rachunku bankowego Wykonawcy,w zakresie ceny umownej: 6) ceny jednostkowe towarów mogą być waloryzowane nie częściej niż co kwartał, a podstawą waloryzacji będzie faktyczny wzrost cen za ubiegły kwartał zgodnie ze wskazaniem wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych, ogłaszanych przez Prezesa GUS. Waloryzacja przysługuje Wykonawcy w sytuacji jeżeli podany wzrost cen w kwartale osiągnie co najmniej 3%. Zmiany cen w/w mogą być dokonywane tylko w formie pisemnej.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2020-07-09, godzina:
09:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Filet z indyka świeży, w kawałku - bez chrząstekFilet z kurczaka świeży w kawałku - bez chrząstekKiełbasa podwawelska wieprzowa / mięso nie mniej niż 85%/Porcje rosołowe z kurczakaŁopatka wieprzowa b/s, b/k, b/t, nie mielona, mięsień, odbłonionaParówki drobiowe / zawartość mięsa minimum 85 g na 100 g gotowego produktu/Podudzia z kurczaków świeże - duże ok. 150g dla 1 sztSchab wieprzowy extra b/k,b/w,b/ok.. kl. 1Szynka wieprzowa extra b/k,b/s, b/t w kawałku mięsień - odbłonionaUdziec z indyka bez skóry , bez kości, świeżyWĘDLINA: Kiełbasa drobiowa podsuszana, typu "krakowska sucha z indyka (nie mniej niż 104 g mięsa na 100g produktu) WĘDLINA: Kiełbasa podsuszana, typu "krakowska sucha" lub "żywiecka podsuszana, wieprzowa (nie mniej niż 104 g mięsa na 100g produktu) WĘDLINA: Polędwica wieprzowa podwędzana (nie mniej niż 104g mięsa na 100 g produktu, bez konserwantów) w kawałkuWĘDLINA drobiowa typu "rolada drobiowa z kurczaka, gotowana" lub "filet wędzony z indyka" (nie mniej niż 85% mięsa, bez konserwantów), w kawałkuWĘDLINA: Szynka gotowana wieprzowa, nie mielona (nie mniej niż 85% mięsa, bez konserwantów) w kawałkuKiełbasa biała surowa (nie mniej niż 85% mięsa, nie więcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu)Karkówka extra b/k,b/s, b/t w kawałku mięsień - odbłonionaUdziec z kurczaka b/k w kawałku gat 1 ok.100g dla 1 szt
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
czas realizacji dostawy dodatkowej złożonej w dniu dostawy – do 3 godz. |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
pieczywo |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:bułka grahamka 70 g - 80 gbułka drożdżowa z nadzieniem - różne rodzaje 70g - 80 g / nie więcej niż 15g cukru na 100 produkti i nie więcej niż 10g tłuszczu na 100g produktu/bułka pszenna wrocławska od 48 gbułka tarta - pszennabułka z ziarnami z mąki pszennej lub mieszanej 70g - 80 gchałka zdobna / nie więcej niż 15g cukru na 100 produkti i nie więcej niż 10g tłuszczu na 100g produktu/chleb pszenny graham - krojonychleb wieloziarnisty na zakwasie - krojonychleb żytni razowy razowy na zakwasie - krojonypaluch pszenny ze słonecznikiem 60g - 80 gpaluszek z cynamonem / nie więcej niż 15g cukru na 100 produkti i nie więcej niż 10g tłuszczu na 100g produktu/pączek z dżemem i cukrem pudrem 50g - 60 g
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15810000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
czas realizacji dostawy dodatkowej złożonej w dniu dostawy – do 3 godz. |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
artykuły suche |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bazylia suszona - opakowania PET do 0,60 kgCukier kryształ opakowania po 1 kgCynamon mielony "PET" opakowania do 0,60 kgCzekolada gorzka o zawartości minimum 70 % miazgi kakaowej tabliczki po 100 gCzosnek suszony granulowany "PET" - opakowania do 0,60 kgDrożdże piekarnicze świeże -opakowania po 100 gDżem niskosłodzony różne smaki(truskawka, malina, czarna porzeczka / 100 g produktu wytworzone minimum z 40 g owoców/ - 280gHerbata czarna liściasta opakowania po 100 gHerbata owocowa ekspresowa (różne smaki) saszetki po 2gKakao naturalne o obniżonej zawrtości tłuszczu(zawartość tłuszczu kakaowego 10,5%) - opakowania do 0,20 kgKasza gryczana prażona opakownia do 5 kgKasza jęczmienna 1 kg (różnej grubości) opakowania do 1 kgKasza kukurydziana pakowana po 0,5 kgKasza Kuskus pełne ziarno /opakowania minimum 1 kg/Kasza manna 1 kgKawa typu " INKA" 150 g ( zboża jęczmień, żyto minimum 72%)Ketchup /minimum 150 g pomidorów na 100 g produktu -bez konserwantów i polepszaczy smaku/ opakowania PET do 1 kgKoncentrat pomidorowy 30 % słoiki do 1 litraLubczyk suszony PET opakowania do 0,60kgMajeranek otarty suszony 'PET" - opakowania do 0,60 kgMakaron kokardki z mąki semoliny 100% pszenica durumMakaron świderki z mąki semoliny 100% pszenica durumMakaron muszelka drobna z mąki semoliny 100% pszenica durumMakaron pene /pióra/ z mąki semoliny 100% pszenica durumMakaron spaghettii z mąki semoliny 100% pszenica durum Mąka pszenna typ 480 - 500 opakowania po 1 kgMąka ziemniaczana opakowania po 1 kgMieszanka przypraw do drobiu bez konserwantów,soli i polepszaczy smaku, bez glutaminianu soduMieszanka przypraw do mięsa wieprzowego bez konserwantów,soli i polepszaczy smaku , bez glutaminianu sodu - opakowania PET do 0,60 kgMieszanka przypraw do ryb bez konserwantów,soli i polepszaczy smaku, bez glutaminianu sodu - opakowania PET do 0,60 kgMiód naturalny wielokwiatowy - słoiki 1 kg - 1,30 kg / z krajów Unii Europejskiej/Morele suszone - bez pestki /bez dodatku cukru/ - opakowania 100 gOcet winny jabłkowy, biały - butelki do 1 lOlej roślinny, rzepakowy z pierwszego tłoczenia (olej roślinny rafinowany o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40%;) - butelki do 1 lOlej słonecznikowy pierwszego tloczenia 1lPapryka słodka opakowania PET do 0,60 kgPieprz cytrynowy"pet" opakowania PET do 0,60 kgPieprz naturalny czarny mielony "Pet" opakowania PET do 0,60 kgPieprz ziołowy - opakowania PET do 0,60 kg Płatki jęczmienne 500 g /nie błyskawiczne/Płatki owsiane górskie 500g /nie błyskawiczne/Płatki śniadaniowe smakowe: kakao, miód, cynamon / nie więcej niż 15g cukru na 100 produktu, nie więcej niż 10g tłuszczu na 100g produktu i nie więcej niż 040g sodu na 100g produktu/ opakowania do 2 kgProszek do pieczenia opakowania po około 30gPrzecier pomidorowy (w przypadku którego zużyto nie mniej niż 120 g pomidorów do przygotowania 100 g produktu gotowego do spożycia) kartoniki po 0,50 lRodzynki suszone /bez dodatku cukru/ gat.I opakowania 100 gRyż biały długoziarnisty opakowania 1 kgRyż brązowy opakowania 1kg- 5 kgSok owocowy, owocowo-warzywny - różne smaki bez dodatku cukru, konserwantów i sztucznych barwników - kartoniki po 200 ml ze słomkąSól morska gruboziarnista /bez antyzbrylacza/ - opakowania do 1 kgŚliwka węgierka suszona - bez pestki /bez dodatku cukru/ - opakowania 100 gWAFLE ZBOŻOWE opakowania od 100 gZakwas barszczu białego - bez konserwantów, polepszaczy smaku i sztucznych barwników - butelki do 1 litraZiarno sezamu opakowania do 1 kgZiarno słonecznika łuskanego opakowania do 1 kgZiele angielskie "pet" opakowania do 1 kgPłatki śniadaniowe - kukurydziane naturalne / nie więcej niż 15g cukru na 100 produktu, nie więcej niż 10g tłuszczu na 100g produktu i nie więcej niż 040g sodu na 100g produktu/ - opakowania do 2 kgChrupki kukurydziane naturalne / nie więcej niż 15g cukru na 100 produktu, nie więcej niż 10g tłuszczu na 100g produktu i nie więcej niż 040g sodu na 100g produktu/ - opakowania do 2 kgPłatki ryżowe /nie błyskawiczne/ opakowania do 1 kgZacierka makaronowa opakowania do 1 kgKasza bulgur opakowanie od 1kg do 5 kgBaton musli 35gLiśc laurowy opakowania do 0,30 kgCzubryca czerwona suszona bez dodatku soli, cukru opakowanie do1kgCzubryca zielona suszona bez dodatku soli, cukru opakowanie do1kgPomidor suszony z czosnkiem i bazylią opakowanie do 1kgPrzyprawa uniwersalna do zup i sosów-suszone warzywa w różnych proporcjach:marchew,pasternak,cebula,pietruszka,por,lubczyk,kukurydza,kurkuma,bez glutaminianu sodu, nie więcej jak 60%soli- opakowania do 1 kgMus warzywno-owocowy(zawartość cukru 13,5g w 100g produktu) opakowanie tubka ok 100gMieszanka bakaliowa typu studencka- min 3 składniki (orzechy rodzynki)opakowanie 100g
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
czas realizacji dostawy dodatkowej złożonej w dniu dostawy – do 3 godz. |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
mrożonki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bukiet warzyw /marchew plastry faliste, kalafior, brokuł/ opakowania po 2,50 kgFasolka szparagowa żółta - mrożona, kl. 1 - opakowania po 2.5 kgGroszek zielony mrożony, kl.1 - opakowania po 2.50 kgMalina cała, mrożona, gat. 1 - opakowania po 2,5 kgMarchew kostka gat. 1 - 2,5 kg mrożonaMieszanka warzywna 7 - składnikowa mrożona (bez ziemniaków) kl 1 opakowania po - 2,5 kgBrokuł różyczki mrożony kl 1 opakowania po - 2,5 kgMieszanka kompotowa wieloskładnikowa, mrożona, kl. 1/bez jabłek, owoce drylowane/ - opakowania po 2,5 kgPorzeczka czarna mrożona kl. 1 opakowania po 2.50 kgPorzeczka czerwona mrożona kl. 1 opakowania po 2.50 kgSzpinak siekany mrożony kl. 1 / brykiet/ - opakowania po 2.50 kgŚliwka węgierka bez pestek, mrożona, kl. 1 - opakowania po 2.50 kgTruskawka cała gat. 1 / bez szypułek/ opakowania po 2,5 kgWiśnia bez pestwk, mrożona, kl.1 - opakowania po 2.50 kg"Włoszczyzna cięta mrożona – paski, /3- składnikowa:marchew, seler, pietruszka/ opakowania po 2,5 kg/""Włoszczyzna cięta, mrożona – paski, / 4- składnikowa:/marchew, seler, pietruszka, por/ - opakowania po 2.50 kg"Marchew BABY - mrożona /opakowania po 2,50 kg/Mango mrożone - kostka /opakowania minimum 1 kg/Ananas kostka - mrożone /opakowania minimum 1 kg/Brzoskwinia mrożona - kostka /opakowania minimum 1 kg/Kalafior różyczki mrożony opakowania po 2,5 kgJagoda leśna mrożona opakowania po 2,5 kgKartacze mrożone z farszem z mielonego mięsa wieprzowego
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331100-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
czas realizacji dostawy dodatkowej złożonej w dniu dostawy – do 3 godz. |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
nabiał |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jogurt naturalny /mleko, mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowe/, / bez dodatku skrobi, gumy i żelatyny, cukru / - typu grecki, tłuszcz do 10 %, opakowania od 400 mlMasło - extra ( nie mniej niż 82% tłuszczu), kostka 200 gMleko spożywcze świeże tłuszcz 3.20 % - 1l - butelka /pasteryzowane w niskiej temperaturze i poddane procesowi mikrofiltracji - niehomogenizowane/Mleko o obniżonej zawartości laktozy 2 % tłuszczu UHTSer biały półtłusty, krajankaSer żółty dojrzewający, twardy, typu Gouda /bez konserwantów i sztucznych barwników/Ser mozzarella / ser parzony niedojrzewający, skład: mleko, sól, kultury bakterii/"Śmietana 18 % tłuszczu / bez dodatku skrobi, gumy i żelatyny, cukru /, opakowania od 360 ml"
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
czas realizacji dostawy dodatkowej złożonej w dniu dostawy – do 3 godz. |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jaja świeże, 3- chów klatkowy, klasa A, rozmiar L
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
czas realizacji dostawy dodatkowej złożonej w dniu dostawy – do 3 godz. |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
warzywa i owoce |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Banan (średnie ok. 150 g) gat. IBotwina gat. I /IV - VI/BurakCebula biała gat.1Cytryna gat.1CzosnekGroch łuskany połówkiGruszka gat. 1 (średnie ok. 150 g)Jabłko gat. 1 /średnie około 150 g/KalafiorBrokuł świeży gat.1Kapusta młoda /V - VI/Kapusta białaKapusta czerwonaKapusta kiszonaKiwi duże gat 1 (około 100g)Koperek Mandarynka gat 1, słodkie, bezpestkoweMarchewMarchew młoda /IV - VI/Natka pietruszki pęczekNektarynka /VI, VII, IX/Ogórek kiszony - surowiec po odciekuOgórek świeżyPapryka gat. 1Pieczarka gat. 1Pomarańcze średnie gat.1 (ok. 150 g) /sezon Pomidor gat. 1PorRzodkiew japońska / sopel lodu/RzodkiewkaSałata lodowaSałata masłowaSoczewica czerwonaSzczypiorekTruskawki (sezon wiosenny VI)Ananas świeżyFasola sucha drobnaKapusta pekińskaWinogrona różoweBrzoskwinie /VI - IX/Śliwki deserowe /IX - X/Arbuz / sezon VI - IX/Cebula czerwona gat. 1Seler korzeń gat. 1Ciecierzyca gat.1Morela świeża gat.1Ogórek małosolny sezon(V-VI)Borowka amerykańska gat.1 opakowanie 125g
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
czas realizacji dostawy dodatkowej złożonej w dniu dostawy – do 3 godz. |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
ziemniaki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ziemniak jadalny odmiana białaZiemniaki młode (sezon wiosenny V-VII)
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03212100-1,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
czas realizacji dostawy dodatkowej złożonej w dniu dostawy – do 3 godz. |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Filet z miruny SHP kl.I( nie więcej niż 4 % glazury) ze skórą - nie mniejszy niż 170 g,bez łuski, bez ości, produkcja morskaFilet z morszczuka b/s kl.I- nie więcej niż 4$ glazury, wielkość fileta min 120gMakrela wędzona tuszka gat 1Łosoś mrożony filet Vacum min 1,5kgFilet z dorsza atlantyckiego /Gadus morhua/ - SHP ( nie więcej niż 5 % glazury) ze skórą, wielkość minimum 240g produkcja morska
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15220000-6, 15221000-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
czas realizacji dostawy dodatkowej złożonej w dniu dostawy – do 3 godz. |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: