IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamawiający dopuszcza zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy. Warunki zmian zostały opisane przez Zamawiającego we wzorze umowy wraz z załącznikami.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2020-07-10, godzina:
11:40,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Zespół Opieki Zdrowotnej w Strzyżowie, 38-100 Strzyżów, ul. Dąrowskiego 10, tel. 172761201 inspektorem ochrony danych osobowych w jest Pani Ewelina Kazalska-Chmiel, kontakt: iod@zozstrzyzow.pl, telefon +48 504 133 821*; Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego ZNAK ZOZ.ZP-382-13/20 prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”; Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 5 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 5 lat, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; posiada Pani/Pan: − na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; − na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych **; − na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO ***; − prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; nie przysługuje Pani/Panu: − w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; − prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; − na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Ryby mrożone miruna bez glazury SHP, zawartość glazury nie więcej niż 5% 15220000-6 1 x w tygodniu kg 4802 Ryby mrożone miruna bez glazury bez skóry SHP KOSTKA, zawartość glazury nie więcej niż 5% 15220000-6 1 x w tygodniu kg 2403 Filet śledziowy w sosie pomidorowym - puszka min. 170g 15241200-1 1 x w tygodniu szt 2004 Filet z makreli w oleju - puszka min. 170g 15240000-2 1 x w tygodniu szt 2005 Tuńczyk w oleju roślinnym - puszka min 170 g, min. 80% ryby w puszce 15241400-0 1 x w tygodniu szt. 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15800000-6, 15220000-6, 15241200-1, 15240000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Mięso drobiowe głęboko mrożone |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Kurczaki mrożone – tuszka z kurczaka kl A, patroszona bez podrobów; pakowane próżniowo po 1 szt 15112000-6 1 x w tygodniu kg 1202 Filet z kurczaka mrożony – 0,2 kg – gat. I pozbawione skóry, kości, obojczyka. Nie dopuszcza się wylewów krwawych; pakowany próżniowo po 2szt 15112000-6 1 x w tygodniu kg 2803 Mięso udowe z indyka – mięso powstałe w wyniku usunięcia z uda indyczego skóry, kości udowej i chrząstki; pakowany próżniowo; kawałki nie większe niż 1-1,5kg 15112000-6 2 x w tygodniu kg 4004 Górna część udka z kurczaka- gat. I. Właściwie umięśnione, bez kupra, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach: pakowana próżniowo po 2 szt. Waga 1 szt. nie mniej niż 250g i nie więcej niż 350 g. 15112000-6 1 x w tygodniu kg 800
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15800000-6, 15112000-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Warzywa i owoce mrożone |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Bukiet jarzyn 7 składnikowy mrożonka 15331170-9 4 x w miesiącu kg 4002 Fasolka szparagowa mrożona 15331170-9 1 x w miesiącu kg 403 Mieszanka kompotowa mrożona 15331170-9 2x w miesiącu kg 6004 Kalafior mrożony 15331170-9 2x w miesiącu kg 1605 Brokuł mrożony 15331170-9 2x w miesiącu kg 1606 Marchewka mrożona kostka 15331170-9 2x w miesiącu kg 1607 Pietruszka mrożona kostka 15331170-9 2x w miesiącu kg 808 Seler mrożony kostka 15331170-9 2x w miesiącu kg 809 Truskawki mrożone bez szypułek 15331170-9 2x w miesiącu kg 80
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15800000-6, 15331170-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Przyprawy oraz produkty pozostałe |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Chrzan tarty słoik 0,27 kg 15331110-1 4 x w miesiącu szt. 122 Cukier 15831000-2 4 x w miesiącu kg 6003 Cukier puder 0,5 kg 15831000-2 2 x w miesiącu szt. 44 Cukier waniliowy a 32 g 15831000-2 2 x w miesiącu szt. 205 Ćwikła z chrzanem 270 g słoik 15800000-8 4 x w miesiącu szt. 406 Dżem niskosłodzony 280 g, z min. 40g owoców sporządzono 100 g produktu, bez konserwantów, pasteryzowany 15332296-5 4 x w miesiącu szt. 3407 Groszek konserwowy 400 g 15331462-3 2 x w miesiącu szt. 128 Herbata granulowana a 100 g 15863000-5 4 x w miesiącu kg 489 Kasza jęczmienna wiejska 0,5kg 15613300-1 4 x w miesiącu kg 16010 Kasza manna 15613300-1 4 x w miesiącu kg 20011 Kasza jaglana 03211300-6 1 x w miesiącu kg 2012 Kasza gryczana 15871230-5 2 x w miesiącu kg 6013 Kawa zbożowa rozpuszczalna w 100% z naturalnych składników, w składzie zboża minimum 72% (jęczmień żyto) 0,5 kg 15860000-4 3 x w miesiącu kg 2014 Koncentrat buraczany 0,33 ml, nie mniej niż 50% soku z buraków 15800000-8 1 x w miesiącu szt. 2015 Koncentrat pomidorowy 30% 200 g; w 100 g produktu 120 g pomidorów, o intensywnym kolorze niezmieniający zabarwienia w trakcie obróbki termicznej 15331427-6 4 x w miesiącu szt. 40016 Majonez 280g zawartość oleju rzepakowego 70%, żółtko jaj kurzych 4% 15871273-8 2 x w miesiącu szt. 6017 Margaryna zwykła kostka 0,25 kg 15431100-9 4 x w miesiącu kg 818 Mąka poznańska typ 500 15612100-2 1 x w miesiącu kg 48019 Mąka ziemniaczana 15620000-0 3 x w miesiącu kg 2020 Miód wielokwiatowy 25g 03142100-9 2 x w miesiącu szt 1 80021 Musztarda a 180 ml, 175 g 15871000-4 2 x w miesiącu szt. 2022 Ocet 0,5l 15871100-5 3 x w miesiącu szt. 12023 Olej 1l rzepakowy 15411100-3 4 x w miesiącu litr 12024 Pasztet z drobiu 160g. Zawartość białka w 100 g nie mniej niż 6,9 g. Zawartość tłuszczu w 100g produktu nie więcej niż 14g 15131310-1 4 x w miesiącu szt. 1 00025 Płatki owsiane 15613380-5 4 x w miesiącu kg 8026 Płatki jęczmienne błyskawiczne 15613310-4 1 x w miesiącu kg 627 Ryż 03211300-6 4 x w miesiącu kg 8028 Ryż paraboliczny 1 kg 03211300-6 4 x w miesiącu kg 12029 Sól 15872400-5 2 x w miesiącu kg 12030 Syrop z cytryny (słodka zaprawa) op. a 0,5l 15831500-7 4 x w miesiącu szt. 24031 Kisiel na 0,5l wody bez cukru 3 smaki 15800000-8 1 x w miesiącu szt. 4032 Budyń na 0,5l mleka bez cukru 15800000-8 1 x w miesiącu szt. 2033 Pietruszka susz. a 20g 15893000-4 2 x w miesiącu op. 12034 Koper susz. a 20g 15893000-4 2 x w miesiącu op. 16035 Makaron nitki – cienka, min. 4 - jajeczny 15851100-9 1 x w miesiącu kg 6036 Makaron świderki, min. 4 - jajeczny 15851100-9 1 x w miesiącu kg 24037 Makaron drobny typu zacierka, min. 4 - jajeczny 15851100-9 1 x w miesiącu kg 4038 Czosnek granulowany a 20 g 15870000-7 1 x w miesiącu op. 4039 Kminek a 20g. 15872000-1 1 x w miesiącu op. 2040 Kwasek cytrynowy a 20g. 15870000-7 1 x w miesiącu op. 10041 Liść laurowy a 6g 15870000-7 1 x w miesiącu op. 2042 Majeranek a 10 g 15872000-1 1 x w miesiącu op. 843 Papryka słodka a 20 g 15870000-7 1 x w miesiącu op. 4044 Pieprz mielony czarny a 20g 15872100-2 2 x w miesiącu op. 6045 Cynamon 20 g 15872200-3 1 x w miesiącu op. 2046 Przyprawa sucha warzywa mieszane, bez glutaminianu sodu i konserwantów oraz sztucznych barwników; zawiera min. 27% warzyw suszonych takich jak: marchew, cebula, pasternak, seler, natka pietruszki; opakowanie 100g 15871270-7 3 x w miesiącu kg 2047 Przyprawa do zup w płynie, zawiera wyciąg z lubczyku, bez konserwantów,bez glutaminianu sodu op. a 1l 15871270-7 3 x w miesiącu litr 28048 Przyprawa do gulaszu a 20g 15871270-7 1 x w miesiącu op. 2049 Przyprawa do karkówki 20 g 15871270-7 1 x w miesiącu op. 2050 Przyprawa do kurczaka a 20 g 15871270-7 1 x w miesiącu op. 2051 Lubczyk - przyprawa suszona 10g 15870000-7 2 x w miesiącu szt 8052 Ziele angielskie a 12 g 15870000-7 1 x w miesiącu op. 2053 Kukurydza konserwowa; opakowanie 400-420g z otwieraczem 15331400-1 1 x w miesiącu szt 4054 Płatki ryżowe błyskawiczne opak 500g 15614000-5 1 x w miesiącu kg 2055 Kleik ryżowy błyskawiczny do przygotowania z letnią wodą op 100-200g 15614000-5 1 x w miesiącu kg 456 Kakao naturalne o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12% ekstra ciemne op. 140-150g 15841000-5 1 x w miesiącu kg 2057 Sos pieczeniowy jasny 15871270-7 1 x w miesiącu op. 2058 Żelatyna 50g zwykła wieprzowa 15100000-9 2 x w miesiącu op. 4059 Bazylia opakowanie 10 g 15872000-1 2 x w miesiącu op. 2060 Tymianek opakowanie 10 g 15872000-1 2 x w miesiącu op. 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15331110-1, 15831000-2, 15800000-8, 15332296-5, 15331462-3, 15863000-5, 15613300-1, 03211300-6, 15871230-5, 15860000-4, 15331427-6, 15871273-8, 15431100-9, 15612100-2, 15620000-0, 03142100-9, 15871000-4, 15871100-5, 15411100-3, 15131310-1, 15613380-5, 15613310-4, 03211300-6, 15331500-2, 15872400-5, 15831500-7, 15800000-8, 15893000-4, 15851100-9, 15870000-7, 15872000-1, 15872000-1, 15872200-3, 15871270-7, 15331400-1, 15614000-5, 15841000-5, 15871270-7
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Warzywa i owoce |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Cebula 03221113-1 na bieżąco kg 602 Fasola Jaś karłowy 03221220-4 na bieżąco kg 603 Jabłka konsumpcyjne, średnica od 7-9cm, nieuszkodzone, nierobaczywe, jednolita odmiana w jednostce opakowana 03222321-9 na bieżąco kg 6804 Kapusta biała 03221410-3 na bieżąco kg 2005 Kapusta czerwona 03221410-3 na bieżąco kg 406 Kapusta kiszona op. a 1 kg 15331142-4 na bieżąco kg 407 Kapusta pekińska 03221410-3 na bieżąco szt. 2008 Marchew duża lub średnia 03221112-4 na bieżąco kg 1 0009 Ogórki kiszone op. a 0,4 kg 15331000-7 na bieżąco kg 2010 Ogórki konserwowe, op. a 1 litr 15331000-7 na bieżąco szt. 2011 Papryka świeża 03221230-7 na bieżąco kg 3212 Pieczarki świeże, nierobaczywe, o barwie jasnej, klasa I 03221260-6 na bieżąco kg 4013 Pomidory świeże o średnicy ok. 60mm i masie ok. 150-200g nie uszkodzone mechanicznie 03221240-0 na bieżąco kg 20014 Selery 03221110-0 na bieżąco kg 48015 Koper świeży - pęczek 03221300-9 na bieżąco szt. 24016 Szczypiorek- świeży pęczek 03221300-9 na bieżąco szt. 12017 Pietruszka zielona 03221300-9 na bieżąco szt. 12018 Burak ćwikłowy – zdrowy, czysty, średniej wielkości, bez goryczy 03221111-7 na bieżąco kg 120019 Ogórki świeże 03221270-9 na bieżąco kg 12020 Sałata zielona 03221310-2 na bieżąco szt. 24021 Banany – zdrowe, czyste 03222111-4 na bieżąco kg 16022 Sałata lodowa 03221310-2 na bieżąco szt. 16023 Groch łuskany 03221220-4 na bieżąco kg 4024 Soczewica 02212211-2 na bieżąco kg 40
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15800000-6, 03221113-1, 03221220-4, 03222321-9, 03221410-3, 15331142-4, 03221410-3, 03221112-4, 15331000-7, 03221230-7, 03221260-6, 03221240-0, 03221110-0, 03221300-9, 03221111-7, 03221270-9, 03221310-2, 03222111-4
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Ziemniaki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Ziemniaki konsumpcyjne, niezazielenione, nieporośnięte, jednolite odmianowo, do obierania w maszynie – równe; pakowane po 10-15 kg; 03212100-1 2 x w tygodniu kg 6 000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 03212100-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
Jajka kurze |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Jaja kurze średnie min. 60 g świeże bez zanieczyszczeń; bez pęknięć i zabrudzeń. Wszystkie jajka pęknięte i brudne będą odkładane przez magazyniera i wymieniane przez Dostawcę przy kolejnej dostawie. Jakość gwarantowana certyfikatem: Ferma wolna od salmonelli, ferma zabezpieczona przed ptasią grypą 03142500-3 1 x w tygodniu szt 4 000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
Woda mineralna |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Naturalna woda mineralna gazowana w butelkach plastikowych o pojemności 1,5 L, oznaczonych etykietą. Zawartość minerałów powyżej 500 mg/l. 41100000-0 2 x w tygodniu butelka 3 024 2 Naturalna woda mineralna niegazowana w butelkach plastikowych o pojemności 1,5 L, oznaczonych etykietą. Zawartość minerałów powyżej 500 mg/l 41100000-0 2 x w tygodniu butelka 1 512
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 41100000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: