„Sukcesywny zakup i dostawa produktów spożywczych do stołówek szkolnych Szkoły Podstawowej...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
„Sukcesywny zakup i dostawa produktów spożywczych do stołówek szkolnych Szkoły Podstawowej w Chmielniku z filią w Suchowoli w miesiącach wrzesień – grudzień 2024 roku”
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoChmielnik
  • WojewództwoŚwiętokrzyskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoZamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
  • Termin składania wniosków2024-07-31
  • ZamawiającyGmina Chmielnik
  • Data publikacji ogłoszenia2024-07-22
  • Numer ogłoszenia2024/BZP 00423144
TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
„Sukcesywny zakup i dostawa produktów spożywczych do stołówek szkolnych
Szkoły Podstawowej w Chmielniku z filią w Suchowoli
w miesiącach wrzesień – grudzień 2024 roku”

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Gmina Chmielnik

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 291009745

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Plac Kościuszki 7

1.5.2.) Miejscowość: Chmielnik

1.5.3.) Kod pocztowy: 26-020

1.5.4.) Województwo: świętokrzyskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL721 - Kielecki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: umig@chmielnik.com; anna.lebek@chmielnik.com

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.chmielnik.com

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

„Sukcesywny zakup i dostawa produktów spożywczych do stołówek szkolnych
Szkoły Podstawowej w Chmielniku z filią w Suchowoli
w miesiącach wrzesień – grudzień 2024 roku”

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-fab5923f-5172-4d7b-a230-02edec616a42

2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00423144

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2024-07-22

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

www.chmielnik.com

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://chmielnik.ezamawiajacy.pl/servlet/HomeServlet

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: 1. W postępowaniu o udzielenie zamówienia komunikacja między Zamawiającym, a Wykonawcami odbywa się za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
2. Komunikacja pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcami, w tym wszelkie oświadczenia, wnioski, zawiadomienia oraz informacje przekazywane są w formie elektronicznej za pośrednictwem Platformy zakupowej dostępnej pod adresem :
https://chmielnik.ezamawiajacy.pl/servlet/HomeServlet
3. Korzystanie z platformy jest całkowicie bezpłatne, należy jedynie zarejestrować się w systemie.
4. W przypadku pytań prosimy o skorzystanie z pomocy Centrum Wsparcia Klienta Info Marketplanet, które udziela wszelkich informacji związanych z procesem składania ofert, rejestracji czy innych aspektów technicznych, platformy, dostępne codziennie od poniedziałku do piątku w godz. 9:00 do 17:00 pod nr tel. 22 576 87 90 lub oneplace@marketplanet.pl .
5. Wymagania sprzętowo- aplikacyjne umożliwiające pracę na Platformie Zakupowej tj.:
a) Stały dostęp do sieci Internet o gwarantowanej przepustowości nie mniejszej niż
512 kb/s;
b) Komputer klasy PC lub MAC, o następującej konfiguracji: pamięć min 2GB Ram, procesor Intel IV 2GHZ, jeden z systemów operacyjnych - MS Windows 7 , Mac Os x 10.4, Linux, lub ich nowsze wersje;
c) Zainstalowana dowolna przeglądarka internetowa obsługująca TLS 1.2, najlepiej w najnowszej wersji w przypadku Internet Explorer minimalnie wersja 10.0;
d) Włączona obsługa JavaScript;
e) Zainstalowany program Acrobat Reader lub inny obsługujący pliki w formacie .pdf

6. Adres Elektronicznej Skrzynki Podawczej (ESP) ePUAP Zamawiającego:
/umig_chmielnik/skrytka lub /umig_chmielnik/SkrytkaESP

7. Adres poczty elektronicznej Zamawiającego: anna.lebek@chmielnik.com umig@chmielnik.com;

8. Sposób sporządzenia dokumentów elektronicznych, oświadczeń lub elektronicznych kopii dokumentów lub oświadczeń musi być zgodny z wymaganiami określonymi w rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia 30 grudnia 2020 r. w sprawie sposobu sporządzania i przekazywania informacji oraz wymagań technicznych dla dokumentów elektronicznych oraz środków komunikacji elektronicznej w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego lub konkursie.
9. Zamawiający nie przewiduje sposobu komunikowania się z Wykonawcami w inny sposób niż przy użyciu środków komunikacji elektronicznej, wskazanych w SWZ.

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): 1. Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Gmina Chmielnik z siedzibą
w Chmielniku (26-020) Plac Kościuszki 7
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - pod adresem e- mail: rodo@chmielnik.com
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. C RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego pn. „Sukcesywny zakup i dostawa produktów spożywczych do stołówek szkolnych Szkoły Podstawowej w Chmielniku z filią w miesiącach wrzesień – grudzień 2024 roku” postępowania IPS.271.32.2024
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy Pzp;
5) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
6) obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
7) w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
8) posiada Pani/Pan:
− na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana
dotyczących;
− na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych uwaga 1;
− na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO uwaga 2;
− prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
9) nie przysługuje Pani/Panu:
− w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
− prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
− na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

3.16.) RODO (ograniczenia stosowania): nie dotyczy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: IPS.271.32.2024

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 6

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne (w miarę pojawiających się potrzeb) dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych (z podziałem na 6 części) do:
a. stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. S. Żeromskiego w Chmielniku, ul. Szkolna 7,
26-020 Chmielnik,
b. stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. S. Żeromskiego w Chmielniku – Filia w Suchowoli, Suchowola 102, 26-020 Chmielnik,
środkiem transportu zgodnym z wymaganiami ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2022, poz. 24, 138, 1570).
Część 1 – artykuły spożywcze (różne), jaja - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 1a do SWZ

4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15890000-3 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone

15896000-5 - Produkty głęboko mrożone

03142500-3 - Jaja

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-09-01 do 2024-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Tak

4.2.14.) Przedmiot, wielkość lub zakres oraz warunki zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane 12. Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień, o których mowa w art. 214 ust. 1 pkt 8, do wysokości nie przekraczającej 30% wartości zamówienia podstawowego; tj. dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych.

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający wybierze ofertę najkorzystniejszą spośród ofert nie odrzuconych wyłącznie na podstawie kryteriów oceny ofert, którymi są:

1) Cena P1 (w rozumieniu łączna wartość brutto zamówienia czyli wartość brutto umowy) – waga 60%, gdzie punkty wyliczane są wg następującego wzoru:

Wartość punktowa kryterium cena brutto jest wyliczana wg wzoru: P1 – max 60 pkt. –60%:

Cn
P1 = ----------------- x 60; gdzie
Cob

P1 - uzyskana przez ofertę liczba punktów w zakresie zaproponowanej ceny ofertowej;
Cn – najniższa zaoferowana cena brutto spośród ofert niepodlegających odrzuceniu;
Cob– cena oferty badanej brutto.
Maksymalna liczba punktów w tym kryterium: 60 pkt.


Punkty za proponowany termin płatności – P2 max. 40% - 40 pkt. tj.
Przyjmuje się, że minimalny wymagany termin płatności to 7 dni:
- za zadeklarowany termin płatności do 7 dni wykonawca otrzyma - 0 pkt.
- za zadeklarowany termin płatności do 14 dni wykonawca otrzyma – 20 pkt.
- za zadeklarowany termin płatności do 30 dni wykonawca otrzyma – 40 pkt.
Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która uzyska największą ilość punktów będącą sumą punktów z poszczególnych kryteriów (P1 + P2).
Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą.
Przyjęty sposób oceny odnosi się do każdej części przedmiotu zamówienia.

2. Jeżeli nie można wybrać oferty najkorzystniejszej z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający spośród tych ofert wybiera ofertę z niższą ceną. Jeżeli będą to oferty o takiej samej cenie, Zamawiający wezwie wykonawców, którzy złożyli te oferty - do złożenie w wyznaczonym terminie ofert dodatkowych.
3. Zamówienie udzielone zostanie temu Wykonawcy, który:
1) spełni wymagania określone w niniejszej SWZ oraz ustawie Pzp;
2) przedłoży ofertę, która uzyska największą liczbę punktów wyliczonych zgodnie ze
wzorem:
P = P1+P2

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: proponowany termin płatności

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne (w miarę pojawiających się potrzeb) dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych (z podziałem na 6 części) do:
a. stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. S. Żeromskiego w Chmielniku, ul. Szkolna 7,
26-020 Chmielnik,
b. stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. S. Żeromskiego w Chmielniku – Filia w Suchowoli, Suchowola 102, 26-020 Chmielnik,
środkiem transportu zgodnym z wymaganiami ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2022, poz. 24, 138, 1570).
Część 2 – mięso, przetwory mięsne , drób - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 1b do SWZ.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15112000-6 - Drób

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-09-01 do 2024-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Tak

4.2.14.) Przedmiot, wielkość lub zakres oraz warunki zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane 12. Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień, o których mowa w art. 214 ust. 1 pkt 8, do wysokości nie przekraczającej 30% wartości zamówienia podstawowego; tj. dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych.

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający wybierze ofertę najkorzystniejszą spośród ofert nie odrzuconych wyłącznie na podstawie kryteriów oceny ofert, którymi są:

1) Cena P1 (w rozumieniu łączna wartość brutto zamówienia czyli wartość brutto umowy) – waga 60%, gdzie punkty wyliczane są wg następującego wzoru:

Wartość punktowa kryterium cena brutto jest wyliczana wg wzoru: P1 – max 60 pkt. –60%:

Cn
P1 = ----------------- x 60; gdzie
Cob

P1 - uzyskana przez ofertę liczba punktów w zakresie zaproponowanej ceny ofertowej;
Cn – najniższa zaoferowana cena brutto spośród ofert niepodlegających odrzuceniu;
Cob– cena oferty badanej brutto.
Maksymalna liczba punktów w tym kryterium: 60 pkt.


Punkty za proponowany termin płatności – P2 max. 40% - 40 pkt. tj.
Przyjmuje się, że minimalny wymagany termin płatności to 7 dni:
- za zadeklarowany termin płatności do 7 dni wykonawca otrzyma - 0 pkt.
- za zadeklarowany termin płatności do 14 dni wykonawca otrzyma – 20 pkt.
- za zadeklarowany termin płatności do 30 dni wykonawca otrzyma – 40 pkt.
Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która uzyska największą ilość punktów będącą sumą punktów z poszczególnych kryteriów (P1 + P2).
Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą.
Przyjęty sposób oceny odnosi się do każdej części przedmiotu zamówienia.

2. Jeżeli nie można wybrać oferty najkorzystniejszej z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający spośród tych ofert wybiera ofertę z niższą ceną. Jeżeli będą to oferty o takiej samej cenie, Zamawiający wezwie wykonawców, którzy złożyli te oferty - do złożenie w wyznaczonym terminie ofert dodatkowych.
3. Zamówienie udzielone zostanie temu Wykonawcy, który:
1) spełni wymagania określone w niniejszej SWZ oraz ustawie Pzp;
2) przedłoży ofertę, która uzyska największą liczbę punktów wyliczonych zgodnie ze
wzorem:
P = P1+P2

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: proponowany termin płatności

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne (w miarę pojawiających się potrzeb) dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych (z podziałem na 6 części) do:
a. stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. S. Żeromskiego w Chmielniku, ul. Szkolna 7,
26-020 Chmielnik,
b. stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. S. Żeromskiego w Chmielniku – Filia w Suchowoli, Suchowola 102, 26-020 Chmielnik,
środkiem transportu zgodnym z wymaganiami ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2022, poz. 24, 138, 1570).

Część 3 – ryby - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 1c do SWZ.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-09-01 do 2024-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Tak

4.2.14.) Przedmiot, wielkość lub zakres oraz warunki zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane 12. Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień, o których mowa w art. 214 ust. 1 pkt 8, do wysokości nie przekraczającej 30% wartości zamówienia podstawowego; tj. dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych.

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający wybierze ofertę najkorzystniejszą spośród ofert nie odrzuconych wyłącznie na podstawie kryteriów oceny ofert, którymi są:

1) Cena P1 (w rozumieniu łączna wartość brutto zamówienia czyli wartość brutto umowy) – waga 60%, gdzie punkty wyliczane są wg następującego wzoru:

Wartość punktowa kryterium cena brutto jest wyliczana wg wzoru: P1 – max 60 pkt. –60%:

Cn
P1 = ----------------- x 60; gdzie
Cob

P1 - uzyskana przez ofertę liczba punktów w zakresie zaproponowanej ceny ofertowej;
Cn – najniższa zaoferowana cena brutto spośród ofert niepodlegających odrzuceniu;
Cob– cena oferty badanej brutto.
Maksymalna liczba punktów w tym kryterium: 60 pkt.


Punkty za proponowany termin płatności – P2 max. 40% - 40 pkt. tj.
Przyjmuje się, że minimalny wymagany termin płatności to 7 dni:
- za zadeklarowany termin płatności do 7 dni wykonawca otrzyma - 0 pkt.
- za zadeklarowany termin płatności do 14 dni wykonawca otrzyma – 20 pkt.
- za zadeklarowany termin płatności do 30 dni wykonawca otrzyma – 40 pkt.
Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która uzyska największą ilość punktów będącą sumą punktów z poszczególnych kryteriów (P1 + P2).
Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą.
Przyjęty sposób oceny odnosi się do każdej części przedmiotu zamówienia.

2. Jeżeli nie można wybrać oferty najkorzystniejszej z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający spośród tych ofert wybiera ofertę z niższą ceną. Jeżeli będą to oferty o takiej samej cenie, Zamawiający wezwie wykonawców, którzy złożyli te oferty - do złożenie w wyznaczonym terminie ofert dodatkowych.
3. Zamówienie udzielone zostanie temu Wykonawcy, który:
1) spełni wymagania określone w niniejszej SWZ oraz ustawie Pzp;
2) przedłoży ofertę, która uzyska największą liczbę punktów wyliczonych zgodnie ze
wzorem:
P = P1+P2

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: proponowany termin płatności

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne (w miarę pojawiających się potrzeb) dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych (z podziałem na 6 części) do:
a. stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. S. Żeromskiego w Chmielniku, ul. Szkolna 7,
26-020 Chmielnik,
b. stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. S. Żeromskiego w Chmielniku – Filia w Suchowoli, Suchowola 102, 26-020 Chmielnik,
środkiem transportu zgodnym z wymaganiami ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2022, poz. 24, 138, 1570).
Część 4 – warzywa, owoce, ziemniaki - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 1d do SWZ.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-09-01 do 2024-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Tak

4.2.14.) Przedmiot, wielkość lub zakres oraz warunki zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane 12. Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień, o których mowa w art. 214 ust. 1 pkt 8, do wysokości nie przekraczającej 30% wartości zamówienia podstawowego; tj. dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych.

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: podstawie kryteriów oceny ofert, którymi są:

1) Cena P1 (w rozumieniu łączna wartość brutto zamówienia czyli wartość brutto umowy) – waga 60%, gdzie punkty wyliczane są wg następującego wzoru:

Wartość punktowa kryterium cena brutto jest wyliczana wg wzoru: P1 – max 60 pkt. –60%:

Cn
P1 = ----------------- x 60; gdzie
Cob

P1 - uzyskana przez ofertę liczba punktów w zakresie zaproponowanej ceny ofertowej;
Cn – najniższa zaoferowana cena brutto spośród ofert niepodlegających odrzuceniu;
Cob– cena oferty badanej brutto.
Maksymalna liczba punktów w tym kryterium: 60 pkt.


Punkty za proponowany termin płatności – P2 max. 40% - 40 pkt. tj.
Przyjmuje się, że minimalny wymagany termin płatności to 7 dni:
- za zadeklarowany termin płatności do 7 dni wykonawca otrzyma - 0 pkt.
- za zadeklarowany termin płatności do 14 dni wykonawca otrzyma – 20 pkt.
- za zadeklarowany termin płatności do 30 dni wykonawca otrzyma – 40 pkt.
Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która uzyska największą ilość punktów będącą sumą punktów z poszczególnych kryteriów (P1 + P2).
Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą.
Przyjęty sposób oceny odnosi się do każdej części przedmiotu zamówienia.

2. Jeżeli nie można wybrać oferty najkorzystniejszej z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający spośród tych ofert wybiera ofertę z niższą ceną. Jeżeli będą to oferty o takiej samej cenie, Zamawiający wezwie wykonawców, którzy złożyli te oferty - do złożenie w wyznaczonym terminie ofert dodatkowych.
3. Zamówienie udzielone zostanie temu Wykonawcy, który:
1) spełni wymagania określone w niniejszej SWZ oraz ustawie Pzp;
2) przedłoży ofertę, która uzyska największą liczbę punktów wyliczonych zgodnie ze
wzorem:
P = P1+P2

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: proponowany termin płatności

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne (w miarę pojawiających się potrzeb) dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych (z podziałem na 6 części) do:
a. stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. S. Żeromskiego w Chmielniku, ul. Szkolna 7,
26-020 Chmielnik,
b. stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. S. Żeromskiego w Chmielniku – Filia w Suchowoli, Suchowola 102, 26-020 Chmielnik,
środkiem transportu zgodnym z wymaganiami ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2022, poz. 24, 138, 1570).
Część 5 – mleko i produkty mleczarskie - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 1e do SWZ.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15511000-3 - Mleko

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-09-01 do 2024-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Tak

4.2.14.) Przedmiot, wielkość lub zakres oraz warunki zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane 12. Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień, o których mowa w art. 214 ust. 1 pkt 8, do wysokości nie przekraczającej 30% wartości zamówienia podstawowego; tj. dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych.

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Zamawiający wybierze ofertę najkorzystniejszą spośród ofert nie odrzuconych wyłącznie na podstawie kryteriów oceny ofert, którymi są:

1) Cena P1 (w rozumieniu łączna wartość brutto zamówienia czyli wartość brutto umowy) – waga 60%, gdzie punkty wyliczane są wg następującego wzoru:

Wartość punktowa kryterium cena brutto jest wyliczana wg wzoru: P1 – max 60 pkt. –60%:

Cn
P1 = ----------------- x 60; gdzie
Cob

P1 - uzyskana przez ofertę liczba punktów w zakresie zaproponowanej ceny ofertowej;
Cn – najniższa zaoferowana cena brutto spośród ofert niepodlegających odrzuceniu;
Cob– cena oferty badanej brutto.
Maksymalna liczba punktów w tym kryterium: 60 pkt.


Punkty za proponowany termin płatności – P2 max. 40% - 40 pkt. tj.
Przyjmuje się, że minimalny wymagany termin płatności to 7 dni:
- za zadeklarowany termin płatności do 7 dni wykonawca otrzyma - 0 pkt.
- za zadeklarowany termin płatności do 14 dni wykonawca otrzyma – 20 pkt.
- za zadeklarowany termin płatności do 30 dni wykonawca otrzyma – 40 pkt.
Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która uzyska największą ilość punktów będącą sumą punktów z poszczególnych kryteriów (P1 + P2).
Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą.
Przyjęty sposób oceny odnosi się do każdej części przedmiotu zamówienia.

2. Jeżeli nie można wybrać oferty najkorzystniejszej z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający spośród tych ofert wybiera ofertę z niższą ceną. Jeżeli będą to oferty o takiej samej cenie, Zamawiający wezwie wykonawców, którzy złożyli te oferty - do złożenie w wyznaczonym terminie ofert dodatkowych.
3. Zamówienie udzielone zostanie temu Wykonawcy, który:
1) spełni wymagania określone w niniejszej SWZ oraz ustawie Pzp;
2) przedłoży ofertę, która uzyska największą liczbę punktów wyliczonych zgodnie ze
wzorem:
P = P1+P2

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: proponowany termin płatności

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne (w miarę pojawiających się potrzeb) dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych (z podziałem na 6 części) do:
a. stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. S. Żeromskiego w Chmielniku, ul. Szkolna 7,
26-020 Chmielnik,
b. stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. S. Żeromskiego w Chmielniku – Filia w Suchowoli, Suchowola 102, 26-020 Chmielnik,
środkiem transportu zgodnym z wymaganiami ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2022, poz. 24, 138, 1570).
Część 6 – pieczywo, świeże wyroby piekarskie - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 1f do SWZ.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15811000-6 - Pieczywo

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-09-01 do 2024-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Tak

4.2.14.) Przedmiot, wielkość lub zakres oraz warunki zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane 12. Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień, o których mowa w art. 214 ust. 1 pkt 8, do wysokości nie przekraczającej 30% wartości zamówienia podstawowego; tj. dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych.

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: . Zamawiający wybierze ofertę najkorzystniejszą spośród ofert nie odrzuconych wyłącznie na podstawie kryteriów oceny ofert, którymi są:

1) Cena P1 (w rozumieniu łączna wartość brutto zamówienia czyli wartość brutto umowy) – waga 60%, gdzie punkty wyliczane są wg następującego wzoru:

Wartość punktowa kryterium cena brutto jest wyliczana wg wzoru: P1 – max 60 pkt. –60%:

Cn
P1 = ----------------- x 60; gdzie
Cob

P1 - uzyskana przez ofertę liczba punktów w zakresie zaproponowanej ceny ofertowej;
Cn – najniższa zaoferowana cena brutto spośród ofert niepodlegających odrzuceniu;
Cob– cena oferty badanej brutto.
Maksymalna liczba punktów w tym kryterium: 60 pkt.


Punkty za proponowany termin płatności – P2 max. 40% - 40 pkt. tj.
Przyjmuje się, że minimalny wymagany termin płatności to 7 dni:
- za zadeklarowany termin płatności do 7 dni wykonawca otrzyma - 0 pkt.
- za zadeklarowany termin płatności do 14 dni wykonawca otrzyma – 20 pkt.
- za zadeklarowany termin płatności do 30 dni wykonawca otrzyma – 40 pkt.
Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która uzyska największą ilość punktów będącą sumą punktów z poszczególnych kryteriów (P1 + P2).
Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą.
Przyjęty sposób oceny odnosi się do każdej części przedmiotu zamówienia.

2. Jeżeli nie można wybrać oferty najkorzystniejszej z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający spośród tych ofert wybiera ofertę z niższą ceną. Jeżeli będą to oferty o takiej samej cenie, Zamawiający wezwie wykonawców, którzy złożyli te oferty - do złożenie w wyznaczonym terminie ofert dodatkowych.
3. Zamówienie udzielone zostanie temu Wykonawcy, który:
1) spełni wymagania określone w niniejszej SWZ oraz ustawie Pzp;
2) przedłoży ofertę, która uzyska największą liczbę punktów wyliczonych zgodnie ze
wzorem:
P = P1+P2

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: proponowany termin płatności

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak

5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:

Art. 109 ust. 1 pkt 4

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: Zamawiający nie określa

5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający nie określa

5.8.) Wykaz przedmiotowych środków dowodowych:

Zamawiajacy nie określa

5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Nie

5.11.) Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów:

Zamawiający nie określa

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:

Wykonawcy mogą wspólnie (konsorcjum, spółka cywilna) ubiegać się o udzielenie zamówienia, wtedy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy sprawie zamówienia publicznego. Pełnomocnictwo musi być dołączone do oferty.
2) W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oświadczenie, o którym mowa w punkcie VIII SWZ, składa każdy z wykonawców.
3) Jeżeli zostanie wybrana oferta wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, Zamawiający zażąda przed zawarciem umowy w sprawie zamówienia publicznego umowy regulującej współpracę tych wykonawców.
4) Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia dołączają do oferty oświadczenie według, z którego powinno wynikać, które usługi wykonają poszczególni wykonawcy.
5) Oświadczenia i dokumenty potwierdzające brak podstaw do wykluczenia z postępowania składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie Oświadczenia te potwierdzają brak podstaw wykluczenia oraz spełnianie warunków udziału w postępowaniu w zakresie, w jakim każdy z wykonawców wykazuje spełnianie warunków udziału w postępowaniu.

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak

7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:

3. Zamawiający dopuszcza zmiany postanowień zawartej umowy w przypadku wystąpienia okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy w następujących przypadkach:

1) Zamawiający dopuszcza możliwość dokonania zmiany w umowie polegającej na zwiększeniu ilości dostarczanych produktów spożywczych
2) zmiany nazwy produktów, wycofania produktów, ogólnej niedostępności produktów na rynku
ze względu na szczególne, trudne do przewidzenia okoliczności, sposobu konfekcjonowania,
zmiana ta nie będzie powodowała pogorszenia jakościowego, a produkt będzie spełniał
wszelkie wymagania określone przez Zamawiającego w Specyfikacji warunków
zamówienia, ponadto zmiana nie może spowodować zmiany ceny wynikającej z oferty, na
podstawie, której był dokonany wybór Wykonawcy;
3) zmiany warunków i terminów poszczególnych dostaw (liczba, miejsce dostawy, opakowanie
zewnętrzne) - zmiany te mogą wystąpić na skutek negatywnych okoliczności mających
bezpośredni wpływ na organizację dostaw, trudności transportowych, celnych, , jak również
trudności w dystrybucji i magazynowaniu przedmiotu zamówienia
4) zmiany terminu obowiązywania umowy – w przypadku gdy w okresie obowiązywania umowy
nie zostanie zamówiona przez Zamawiającego całkowita ilość przedmiotu zamówienia,
określona w umowie, dopuszcza się przedłużenie okresu obowiązywania umowy.
5) przedłużających się procedur związanych z wykorzystaniem przez Wykonawców środków ochrony prawnej w zamówieniach publicznych lub innych procedur zamówień publicznych.
6) wystąpienia siły wyższej, rozumianej jako zdarzenie niemożliwe do przewidzenia, na które Strony nie mają wpływu i są przez Strony niemożliwe do pokonania, a w szczególności: klęski żywiołowe, wojny, stany nadzwyczajne, zamknięcie granic, które będą miały wpływ na treść zawartej umowy i termin jej realizacji;
7) wystąpienia okoliczności niezależnych od Wykonawcy skutkujących niemożliwością dotrzymania terminu realizacji przedmiotu umowy, jeżeli Zamawiający uzna je za zasadne;
8) wstrzymania przez Zamawiającego wykonywania dostaw nie wynikających z okoliczności leżących po stronie Wykonawcy;
9) Zmiany spowodowane zmianą powszechnie obowiązujących przepisów prawa ( np. w zakresie zmiany wysokości stawki podatku VAT);
10) Zmiany dotyczące nazwy, siedziby Wykonawcy lub jego formy organizacyjno-prawnej
w trakcie trwania umowy lub innych danych identyfikacyjnych;
11) Zmiany prowadzące do likwidacji oczywistych omyłek pisarskich i rachunkowych w treści umowy;
12) zmiany osób upoważnionych do kontaktów, odpowiedzialnych za realizację umowy w imieniu Wykonawcy/ Zamawiającego;
13) zmiany prawa wchodzące w życie po zawarciu umowy, powodujące konieczność zmiany
umowy w celu dostosowania jej do prawa wraz ze skutkami wprowadzenia tej zmiany,
14) zmiany wynikające z powstania niezgodności pomiędzy zapisami umowy a treścią oferty i/lub SWZ.
15) Zamawiający na pisemny wniosek Wykonawcy, dopuszcza zmianę podwykonawcy lub rezygnację z udziału podwykonawcy przy realizacji przedmiotu zamówienia. Zmiana może nastąpić wyłącznie po przedstawieniu przez Wykonawcę oświadczenia podwykonawcy
o jego rezygnacji z udziału w realizacji zamówienia oraz o braku roszczeń wobec Wykonawcy z tytułu realizacji dostaw. Jeżeli zmiana dotyczy podmiotu trzeciego na zasobach którego Wykonawca opierał się wykazując spełnienia warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający dopuści zmianę pod warunkiem, że nowy podwykonawca wykaże spełnienie warunków w zakresie nie mniejszym niż wskazane na etapie postępowania o udzielenie zamówienia przez dotychczasowego podwykonawcę;

oraz pkt. 16-22 SWZ dział XIX

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2024-07-31 10:00

8.2.) Miejsce składania ofert: https://chmielnik.ezamawiajacy.pl/servlet/HomeServlet

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2024-07-31 11:00

8.4.) Termin związania ofertą: do 2024-08-29

8.5.) Zamawiający przewiduje wybór najkorzystniejszej oferty z możliwością negocjacji:

Część 1 : Tak

Część 2 : Tak

Część 3 : Tak

Część 4 : Tak

Część 5 : Tak

Część 6 : Tak

NAJNOWSZE ZLECENIE
Kupię walcówkę żebrowaną w kręgach fi 8 B500C, 24t tygodniowo - Wojciechowice
  • Lokalizacja zleceniaświętokrzyskie
  • Data dodania20-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Kupię walcówkę żebrowaną w kręgach fi 8 B500C, 24t tygodniowo. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI