IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Tak
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
CENA |
60,00 |
TERMIN DOSTAWY |
40,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1. Szczegółowe postanowienia umowy zawarto w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 16 do SIWZ.2. Zamawiający przewiduje możliwość istotnych zmian postanowień umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy w szczególności:a) Dopuszcza się możliwość wprowadzenia zmian ilościowych w stosunku do wielkości zapotrzebowań określonych w SIWZ w ramach zawartej umowy;b) W przypadku ustawowej zmiany stawek podatkowych (VAT) w okresie obowiązywania umowy, strony dopuszczają możliwość zmiany stawek podatkowych obowiązujących w umowie zgodnie z obowiązującymi przepisami;c) Dopuszcza się zmianę świadczenia Wykonawcy na świadczenie lepszej jakości przy zachowaniu tożsamości przedmiotu zamówienia.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo wprowadzenia zmian ilościowych w stosunku do wielkości zapotrzebowań określonych w SIWZ w związku z czym wartość umowy może ulec zmianie w zależności od wielkości dostaw do Zamawiającego, uwzględniając jego bieżące potrzeby.4. Zamawiający ma prawo nie wykonać w okresie trwania umowy całej ilości zaplanowanych dostaw, a Wykonawcy nie przysługuje z tego tytułu prawo dochodzenia odszkodowania z tytułu utraconych korzyści.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2020-11-12, godzina:
08:30,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
dostawa mięsa i wędlin |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: boczek surowy kg 55,00 boczek wędzony paski kg 130,00 kości kg 20,00 porcje rosołowe kg 50,00" karkówka wiep. b/k100% mięso" kg 250,00" łopatka wieprzowa b/k100% mieso" kg 200,00" karkówka wiep. z/k100% mięso" kg 20,00"mięso wieprzowe b/k szynka myszka 100% mięso" kg 200,00 wątroba wieprzowa kg 5,00łopatka mielona kg 250,00" wołowina extra100% mieso" kg 10,00" schab wieprzowy z/k100% mięso" kg 30,00" schab wieprzowy b/k100% mieso" kg 450,00 kurczaki świeże kg 240,00udziec z kurczaka kg 200,00udka z kurczaka kg 120,00"filet z indyka piersi100% mięso" kg 30,00" filety z kurczaka-piersi100% mięso" kg 850,00skrzydełko z kurczaka kg 320,00szynka z kurczaka kons. kg 80,00"kiełbasa zwyczajna(zawartość mięsa 70%)" kg 100,00"kiełbasa podwawelska(zawartość mięsa min 90%)" kg 50,00szynka wieprzowa pieczona kg 50,00"pasztetowa wieprzowa mięso wieprzowe min 30%" kg 20,00"pasztet pieczony zawartość mięsa i podrobów 100%" kg 50,00pasztet z dodatkami 100% kg 25,00szynkówka 30,00"szynkówka wieprzowazawart. mięsa min 70%" kg 25,00"tatrzańskamin. 65% mięsa" kg 15,00"tatrzańska min.90% mięsa" kg 25,00kiełbasa biała parzona 30,00"filet gotowany z indyka(zawartość mięsa min 95%)" kg 40,00"filet wędzony z indyka100% mięso" kg 60,00"kurczak pieczony (zawartość mięsa 90%)" kg 20,00metka łososiowa kg 25,00"serdelki wieprzowezawart. mięsa min. 40%" kg 20,00"parówki cienkiezawartość mięsa min 80%" kg 140,00"indyk pieczony (zawartość mięsa 100%)" kg 30,00piwna 25,00ogonówka parzona kg 20,00"żywieckamin. 65% mięsa" kg 50,00"żywieckamin 100g mięsa na 100g gotowego produktu" kg 20,00"kiełbasa krakowska sucha(100% bez dodatków E)" 70,00"kurczak gotowany(zawartość mięsa min 85%)" kg 40,00polędwica sopocka kg 70,00szynkowa z indyka kg 30,00szynka gotowana w siatce kg 60,00"szynka delikatna z fileta(zawart. mięsa min 85%)" kg 50,00kiełbasa jałowcowa kg 10,00szynka w galarecie kg 5,00szynka ze spiżarni kg 25,00szynka wiejska kg 30,00schab w przyprawach kg 35,00szynka cygańska kg 25,00łopatka z przyprawami kg 35,00szynkówka drobiowa kg 30,00szynka konserwowa wiep. kg 40,00salami kg 15,00salami w przyprawach kg 30,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-04
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
TERMIN DOSTAWY |
40,00 |
CENA |
60,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
dostawa nabiału i produktów mleczarskich |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jogurt z kawałkami owoców 150g szt 200,00Jogurt owocowy 150g szt 500,00Jogurt naturalny 150g szt 100,00"Mleko krowie UHTsterylizowane1000ml o zawrt. tłuszczu 2%" litr 6 000,00"Masło ekstra bez dodatków roślinnychzawartość tłuszczu min 82% tłuszczu 200g, bez konserwantów i sztucznych barwników, przeciwutleniaczy, stabilizatorów" szt 2 300,00"Ser żółty, Salami podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty(zawartość tłuszczuw s.m. min 45%" kg 280,00"Ser żółty, Edamski podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty(zawartość tłuszczuw s.m. min 45%" kg 40,00"Ser żółty, Królewski podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty(zawartość tłuszczuw s.m. min 45%" kg 100,00"Ser topiony (kostka)skład: ser dojrzewający min 45%Produkt nie jest produktem seropodobnym topionym w bloczkach" kg 130,00Serek homogenizowany 150g szt 300,00Serek twarożkowy 200g szt 180,00Ser twardy wędzony kg 50,00"ser topiony zegar 200gskład: ser dojrzewający min 45%" szt 300,00"Serek kanapkowy twarogowy z dodatkami 150g" szt 100,00"Wyrób seropodobnydobrze topiący się" kg 30,00"Ser żółty, Dziurawiec podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty(zawartość tłuszczuw s.m. min 45%" kg 40,00"Ser żółty, Gouda podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty(zawartość tłuszczuw s.m. min 45%" kg 150,00"ser topiony plastry 150gsery min. 45%Produkt nie będący produktem seropodobnym topionym w plastrach." szt 350,00ser twarogowy plastry 150g szt 220,00"Ser żółty, Mazdamer podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty(zawartość tłuszczuw s.m. min 45%" kg 50,00"Ser żółty, Tylżycki podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty(zawartość tłuszczuw s.m. min 45%" kg 30,00"Ser sałatkowo-kanapkowy (typu feta, 150g)" szt 30,00"Ser twarogowy topiony 136gProdukt nie będący produktem seropodobnym" szt 100,00Śmietanka 18% 200ml szt 800,00Śmietanka 30% 500ml szt 80,00"Śmietana jogurtowa 200mlzawartość tłuszczu max 10%" szt 30,00Śmietanka UHT 18% 500ml szt 200,00Twaróg półtłusty kostka 250g szt 500,00Twaróg półtłusty kg 250,00Twarożek grani 200g szt 200,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3, 15500000-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-04
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
CENA |
60,00 |
TERMIN DOSTAWY |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bułka wrocławska 2100Bułki grahamki 300Bułki wieloziarnista 210Bułka tarta 110Chleb (krojony) 700Chleb wiejski (krojony) 250Chleb słonecznikowy (krojony) 800Bułka podłużna do zapiekanki 120"Chleb z dodatkami (krojony)typu: wieloziarnisty, 7 ziaren, z soją, z ziołami" 720" Chleb z pełnego ziarna (krojony) typu: razowy, graham" 120Pączek 20Drożdżówka - sznek 80
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15810000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-04
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
TERMIN DOSTAWY |
40,00 |
CENA |
60,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
dostawa warzyw i owoców |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:arbuz kg 30buraki kg 250brukiew kg 40brokuły szt 15banany kg 700brzoskwinie kg 150cebula kg 300cytryna kg 45czereśnia kg 70czosnek główka szt 20fasola szparagowa kg 20gruszki kg 220jabłka kg 1300Kapusta świeża kg 350kapusta pekińska kg 300kapusta włoska kg 40kapusta biała-młoda szt 100kapusta czerwona kg 150kalafior szt 30koper pęczek 700koper kg 5kapusta kiszona kg 280kiwi kg 280marchew płukana kg 1200mandarynka kg 200nektarynki kg 200ogórek kiszony kg 450ogórek małosolny kg 150ogórek świeży kg 800pietruszka korzeń płukana kg 130pietruszka nać pęczek 170por kg 220Por młody szt 80pomidor kg 800pieczarki kg 450pomarańcz kg 400papryka świeża kg 400rzodkiew biała kg 70rzodkiewka pęczek 600seler płukany kg 350szczypior pęczki 80sałata szt 600sałata lodowa szt 10śliwki kg 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03220000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-04
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
CENA |
60,00 |
TERMIN DOSTAWY` |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
dostawa ryb i artykułów mrożonych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:"brukselkagatunek I mrożona" kg 110"brokuły różyczkigatunek I mrożone" kg 160"fasolka szparagowa żółtagatunek I mrożona" kg 150"frytki - proste min 10 mm - do piekarnika" kg 40"groszek zielonygatunek I mrożony" kg 130"kukurydza gatunek I mrożona" kg 80"kalafior różyczkigatunek I mrożony" kg 120"marchew minigatunek I mrożona" kg 100"mieszanka warzywna - leczogatunek I mrożona" szt 60"miesznka warzywna - CHIŃSKAgatunek I mrożona" kg 20"mieszanka kompotowagatunek I mrożona" szt 100"wiśnie b/pgatunek I mrożone " szt 60"sałatka pik. z makreli z otwieraczem zawartość makreli min 20%bez konserwantów i sztucznych zagęstników" szt 300makrela wędzona – tuszki kg 75kostka z mintaja kg 100śledź Bismarck kg 50śledź Matyjas kg 10kotlet rybny – mrożony kg 100delfinki – mrożone kg 50panga mrożona kg 100śledź - filet w pomidorze szt 40kostka z morszczuka kg 100kostka z mintaja panierowana kg 100dorsz czerniak - filet (szaterpak) kg 70"miruna ze skórą 200+, filet (szaterpak)" kg 160tilapia filet - glazura max 15% kg 100filet rybny zapiekany z serem kg 120szpinak siakany szt 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15220000-6, 15200000-0, 15896000-5
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-04
data zakończenia: 2020-03-12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
TERMIN DOSTAWY |
40,00 |
CENA |
60,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
dostawa artykułów ogólnospożywczych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ananasy konserwowe plastry szt 220Budyń szt 30Batonik z orzeszkami w czekoladzie szt 500Batonik toffi w czekoladzie szt 400Brzoskwinia konserwowa połówki szt 20Cukier biały „kryształ” szt 240Cukier waniliowy szt 300Cukier puder szt 25Cukierki owocowe różne smaki kg 5"Czekolada z dodatkamiSkład: masa kakaowa minimum 30%, masa mleczna minimum 15%" szt 130Cukierki czekoladowe z nadzieniem różne smaki kg 25Wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie paczkowany, czekolada 28,5 % szt 150Ciastka kruche różne kształty i smaki kg 10Cukierki toffi różne smaki kg 5"Czekolada gorzkaSkład:masa kakaowa minimum 45%" szt 10Chrzan tarty szt 15Cynamon szt 30"Dżem truskawkowy zawartość owoców min 40gbez konserwantów" szt 450"Dżem wiśniowy zawartość owoców min 40gbez konserwantów " szt 450"Dżem czarna porzeczka zawartość owoców min 40gbez konserwantów" szt 500Marmolada wieloowocowa - twarda szt 10Drożdże szt 40Masło czekoladowe do pieczywa szt 30"Dżem brzoskwiniowy zawartość owoców min 40gbez konserwantów" szt 400"Dżem malinowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowymzagęszczany pektynami" szt 100"Dżem truskawkowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowymzagęszczany pektynami" szt 100"Dżem brzoskwiniowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowymzagęszczany pektynami" szt 100"Dżem wiśniowy100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowymzagęszczany pektynami" szt 100Fasola sucha szt 90Fasolka konserwowa w słoiku szt 10Fasolka konserwowa czerwona szt 100Groch suchy szt 35"Groch konserwowySkład: groszek zielony, woda, sól" szt 50Galaretka owocowa (różne smaki) szt 60"Herbata czarna ekspresowa100% naturalnych składników, bez sztucznych dodatków" szt 100herbata czarna liściasta szt 80"herbata miętowa ekspresowa100%naturalnych składników" szt 150"Herbata czarna, w saszetkach, dwukomorowa z zawieszką(starannie dobrana kompozycja wysokiej jakości czarnych herbat o klasycznym smaku i aromacie)100%naturalnych składników, bez sztucznych dodatków" szt 10herbata ekspresowa malina i cytryna. Owocowa herbata w skład której wchodzi: owoc maliny co najmniej (50%). Herbatka owocowa nie zawiera kofeiny ani teiny. 100% naturalnych składników. szt 100herbata ekspresowa owoce leśne. Herbatka owocowa nie zawiera kofeiny ani teiny. 100% naturalnych składników. szt 100Jajka kurze (klasa L)* szt 7 200Kawa inka szt 30"Kasza jęczmienna z zastosowaniemdo zup i II dań" szt 80Koncentrat pomidorowy 30% pomidorów szt 350"KetchupSkład: pomidory, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy, bez zagęstników oraz dodatków ""E""" szt 250Kompot agrestowy szt 5Kwasek cytrynowy szt 100"Kakao ciemne niskotłuszczowezawierające nie więcej niż 10g tłuszczu na 100g produktu" szt 250Kukurydza konserwowa szt 30Kasza manna szt 35Koper susz szt 30Kawa naturalna - drobno mielona z wyselekcjonowanych ziaren arabiki o delikatnym smaku i przyjemnym aromacie szt 15Kawa rozpuszczalna - kawa liofilizowana z 100% kawy naturalnej szt 15Kasza jaglana szt 10Liść laurowy szt 75"Margaryna do pieczywa z masłemzawartość tłuszczu min 60%z niską zawartością soli, niearomatyzowana" szt 20"Margaryna do pieczenia, bez konserwantów zawart. tłuszczu min 72%" szt 70"Makaron, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolorSkład: mąka z pszenicy durum" szt 420"Makaron pełnoziarnisty, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolorSkład: mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista" szt 120"Mąka pszenna typ 500Zastosowanie: jako zawiesina do zup i sosów do pieczenia ciast" szt 400"Mąka ziemniaczanaSkład: skrobia ziemniaczana" szt 120"MusztardaSkład: woda, gorczyca, ocet spirytusowy,cukier, sól, przyprawy bez konserwantów" szt 120Majeranek szt 200"Majonezolej,musztarda(woda,ocet,gorczyca,cukier,sól,zioła)woda,żółtka bez syntetycznych przeciwutleniaczy i konserwantów" szt 180Miód sztuczny szt 10Miód pszczeli naturalny szt 20Ocet szt 50"Olej uniwersalny rafinowanyo zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40%" szt 250Ogórki konserwowe szt 50Pieprz mielony szt 550Pieprz ziarnisty szt 80Przyprawa pieprz biały szt 20"Przyprawa w płynie do zup i sosówSkład: woda, sól, substancja wzmacniającasmak i zapach:glutaminian sodu:barwnik:karmel E150c: regulator kwasowości: kwascytrynowy: ekstrakt z lubczyka, aromat" szt 10Przyprawa cząber szt 20Przyprawa estragon szt 20Przyprawa szałwia szt 20Przyprawa do kurczaka szt 20"Przyprawa warzywnaSkład: warzywa suszone, sól, bez konserwantów" szt 10Papryka sucha szt 400Przyprawa bazylia szt 220Przyprawa oregano szt 250Przyprawa curry szt 30Przyprawa jarzynka szt 20Przyprawa do gyrosa szt 20Przyprawa kurkuma mielona szt 15Przyprawa do potraw meksykańskich szt 20Przyprawa do chińszczyzny szt 20Czosnek granulowany szt 70Przyprawa chilli szt 35Przyprawa lubczyk szt 200Przyprawa rozmaryn szt 30"Przyprawa cebula suszonabez zawartosci soli" szt 170Przyprawa kmin rzymski szt 50Przyprawa kolendra szt 50Przyprawa zioła prowansalskie szt 80Przyprawa gałka muszkatułowa szt 15Przyprawa imbir szt 20Natka pietruszki suszona b/soli szt 50Przyprawa tymianek szt 30Gorczyca szt 30Pomidor konserwowy krojony szt 200Proszek do pieczenia szt 250Papryka konserwowa szt 80"Płatki kukurydzianeSkład:kukurydza 98%" szt 40Płatki sniadaniowe w różnych smakach z pełnego ziarna szt 40"Zagęszczacz do śmietanypozwalający utrzymać właściwą konsystencję bitej śmietany" szt 40Słonecznik łuskany szt 30Wiórki kokosowe szt 30Masa krówkowa o smaku tradycyjnym w puszce szt 15Żelatyna spożywcza szt 10Płatki jęczmienne błyskawiczne szt 20Ryż biały długoziarnisty szt 520Rodzynki szt 100Rodzynki w czekoladzie szt 120Sól szt 40"Sól o obniżonej zawartości sodu(sodowo-potasowa)" szt 20"Syrop do napojówwytworzony na bazie naturalnego zagęszczonego soku owocowego z dodatkiem wit. CSkład: cukier, syrop glukozowy-fruktozowy,woda, zagęszczony sok, kwas cytrynowy,aromat, kwas askorbinowy, przeciwutleniacznie barwiący szklanek" szt 200"Sok owocowy 100% - jabłkobez dodatku cukru" szt 1 800"Sok owocowy 100% - pomarańczbez dodatku cukru" szt 1 500Sos pieczarkowy w proszku szt 10Sos pieczeniowy „ciemny” w proszku szt 10Sos sałatkowy (różne smaki) szt 30Sos słodko-kwaśny w słoikach szt 20Sos do spaghetti w słoikach szt 10Sosy w różnych smakach w słoikach szt 10Sałatka szwedzka szt 10Soczewica czerwona szt 30"Woda mineralna naturalna niegazowananisko lub średniomineralizowana 1500 ml" szt 200"Woda mineralna naturalna niegazowana nisko lub średniomineralizowana500 ml" szt 250"Żur naturalny zagęszczanySkład: woda, mąka żytnia żurkowa (zawieragluten) mąka pszenna, zakwas, czosnek,produkt naturalny otrzymany na drodzefermentacji mlekowej, pasteryzowany," szt 150Zupa pieczarkowa w proszku szt 30Ziele angielskie szt 70
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-04
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
CENA |
60,00 |
TERMIN DOSTAWY |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
dostawa ziemniaków jadalnych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ziemniaki jadalneod stycznia do końca marca 2020 Kg 3 500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03212100-1,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-04
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
TERMIN DOSTAWY |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
dostawa ziemniak jadalnych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Ziemniaki jadalneod kwietnia do końca czerwca 2021 Kg 3 000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03212100-1,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-04-01
data zakończenia: 2021-06-30
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
CENA |
60,00 |
TERMIN DOSTAWY |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
9 |
Nazwa: |
dostawa ziemniak jadalnych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ziemniaki jadalneod lipca do końca sierpnia 2020 Kg 700
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03212100-1,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-07-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
TERMIN DOSTAWY` |
40,00 |
CENA |
60,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
10 |
Nazwa: |
dostawa ziemniak jadalnych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ziemniaki jadalneod września do końca grudnia 2020 Kg 4 000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03212100-1,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-09-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
CENA |
60,00 |
TERMIN DOSTAWY |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: