Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Dostawy pieczywa dla COSSW w Kulach |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia Jednostka miary Ilość 1 Chleb mieszany pszenno-żytni typu "Baltonowski" 15811100-7 Chleb świeży nie krojony / w wyjątkowych sytuacjach możliwość zakupu chleba krojonego/. Kształt prostokątny, o wadze 1 kg -1,20 kg, wypiekany w formach . Produkowany na naturalnym kwasie z mąki żytniej i pszennej, fermentujący, posypany makiem. Skórka lekko chropowata i błyszcząca jasno-brązowa. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każdy bochenek chleba powinien być oznakowany etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, wykaz surowców, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 3500 2 Chleb pszenno-żytni 15811100-7 Chleb świeży nie krojony / w wyjątkowych sytuacjach możliwość zakupu chleba krojonego/.Bochenki prostokątne o wadze 400g do 800g wypiekane z mąki żytniej i mąki pszennej z dodatkiem ekstraktu słodu jęczmiennego. Chleb wypieczony na przekroju widoczne nasiona słonecznika. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przez zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każdy bochenek chleba firmowego powinien być oznakowany etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, wykaz surowców, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji i termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 400 3 Chleb żytni 15811100-7 Chleb świeży nie krojony / w wyjątkowych sytuacjach możliwość zakupu chleba krojonego/.Bochenki prostokątne o wadze 400g do 800g wypiekane z mąki żytniej z dodatkiem mąki pszennej, na zakwasie z dodatkiem drożdży, soli, ekstraktu słodowego. Skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przez zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każdy bochenek chleba żytniego powinien być oznakowany etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, wykaz surowców, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji i termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 200 4 Chleb razowy 15811100-7 Chleb świeży nie krojony / w wyjątkowych sytuacjach możliwość zakupu chleba krojonego/.Bochenki prostokątne o wadze 400g do 800g wypiekane z mąki razowej na zakwasie z dodatkiem drożdży, soli, ekstraktu słodowego. Skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca.Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przez zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każdy bochenek chleba razowego powinien być oznakowany etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, wykaz surowców, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji i termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 200 5 Bułka - baton 15811400-0 Kształt podłużny o wadze 350- 500g. Kolor jasno złoty w przekroju jednolity. Niedopuszczalny : Baton kwaśny ,kruszący się, niedopieczony. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każda bułka-baton powinna być oznakowana etykietą lub banderolą zawierającą następujące dane: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: Bułka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 10 6 Drożdżówka z nadzieniem 15812100-4 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego. Ciasto otrzymane z połączenia mąki, tłuszczu, jaj, cukru, innych surowców, spulchnione drożdżami. Różne kształty o wadze nie mniejszej niż 90 g. Kolor jasno złoty, posypana cukrem pudrem lub wykończona pomadą lub kruszonką. Nadzienie : ser biały, mak, jabłka, jogurt, marmolada,budyń. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna: Bułka twarda, lub niedopieczona. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji i termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: Drożdżówka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie nie krótszym niż 1 dzień. szt 4000 7 Bułka pszenna typu "kajzerka" 15811400-0 Pieczywo pszenne zwykłe wyrabiane z mąki pszennej na drożdżach z dodatkiem soli i innych surowców określonych recepturą. Waga 1 szt nie mniej niż 50g , kształt kopulasty o podstawie okrągłej lub owalnej z poprzecznym podziałem lub bez. Niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone, ze śladami pleśni. Skórka ściśle połączona z miękiszem, błyszcząca o barwie od złocistej do jasnobrązowej może być posypana makiem, lub sezamem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna: Bułka twarda, lub niedopieczona. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem Przydatność do spożycia: Bułka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. szt 34000 8 Bułka pszenna typu "graham" 15811400-0 Pieczywo pszenne zwykłe wyrabiane z mąki pszennej typ 1850 z dodatkiem mąki pszennej typ 750 , na drożdżach z dodatkiem soli i innych surówców określonych recepturą. Waga 1 sztuki nie mniej niż 50 g. Kształt kopulasty o podstawie owalnej lub okrągłej. Niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone oraz ze śladami pleśni. Skórka ściśle połączona z miękiszem, chropowata o barwie szarozłocistej do ciemnozłocistej, może być posypana ziarnami. Niedopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym , z zakalcem, kruszącym się z obecnością grudek mąki lub soli. Smak i zapach swoisty, typowy dla tego rodzaju pieczywa. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna : bułka twarda, lub niedopieczona. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: bułka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. szt 10000 9 Bułka hot - dog 15811400-0 Kształt podłużny o wadze 90-100g/szt. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Produkt nie może zawierać polepszaczy. Niedopuszczalna: Bułka niedopieczona, lub twarda. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: bułka świeża wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień szt 2000 10 Rogale 15811200-8 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego o składzie (mąka pszenna, woda, drożdże, cukier, margaryna, sól , jaja) wypiekany na blachach. Kształt półkolisty, walcowaty o końcach zwężonych z widocznymi na powierzchni warstwami zwiniętego ciasta. Kolor jasnozłoty. Wykończone posypany makiem, sezamem lub kruszonką. Waga wyrobu gotowego nie mniej niż 90 g. Termin przydatności do spożycia nie więcej niż 2 dni od daty produkcji. Niedopuszczalny rogal twardy lub niedopieczony. Opakowania stanowią kosze plastikowe wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche i bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Na opakowaniu należy podać następujące informacje: nazwę pieczywa, nazwę dostawcy-producenta, adres, masę jednostkową, datę produkcji, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Przydatność do spożycia: rogal świeży wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. szt 2000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15810000-9, 15811100-7, 15811400-0, 15812100-4, 15811200-8
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Najkrótszy czas wymiany towaru |
30,00 |
Dodatkowa dostawa realizowana w niedziele |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Dostawy ciast dla COSSW w Kulach |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia Jednostka miary Ilość 1 Ciasto biszkoptowe typu "Ptasie mleczko" 15812200-5 Wyrób z ciasta biszkoptowego, wypiekany na blachach. Biszkopt przekładany kremem otrzymanym z napowietrzonej śmietanki kremowej z galaretką owocową i cukrem pudrem. Wykończony owocami i galaretką owocową . Barwa biszkoptu złocista do jasno-brązowej, masa kremowa delikatna i puszysta przylegająca do biszkoptu. Powierzchnia sucha bez przypaleń i zagnieceń. Galaretka o strukturze jednorodnej. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 2 Rogaliki z nadzieniem 15812200-5 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego w kształcie malutkich rogalików. Nadzienie z kremu budyniowego lub marmolady. Waga jednostkowa 30g- 60g. Każdorazowa dostawa powinna zawierać rogaliki jednakowej wielkości. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej wykończona cukrem pudrem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 3 Rolada biszkoptowo-makowa 15812200-5 Wyrób uzyskany z połączenia ciasta biszkoptowego i masy makowej w kształcie rulonu. Wykończony polewą, udekorowany wiórkami kokosowymi lub kolorową posypką. Waga 1 szt nie mniej niż 1,80 kg. Barwa biszkoptu złocista do jasno-brązowej. Smak słodki, właściwy dla zastosowanych dodatków. Mak bez zanieczyszczeń ( piasek) i smaku stęchlizny. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 4 Rolada z bitą śmietaną 15812200-5 Wyrób uzyskany z połączenia ciasta biszkoptowego i masy kremowej otrzymanej z napowietrzonej śmietanki świeżej i paska galaretki owocowej zwinięty w rulon. Ciasto wykończone polewą lub cukrem pudrem. Waga 1 szt nie mniej niż 1,80 kg. Barwa biszkoptu złocista do jasnobrązowej. Ściśle połączona z nadzieniem z bitej śmietany. Smak i zapach właściwy dla ciasta biszkoptowego, użytej słodkiej śmietanki. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 5 Sernik typu "Wiedeński" 15812200-5 Wyrób z ciasta kruchego, wypiekany na blachach z dodatkiem kawałków brzoskwiń lub rodzynek. Wykończony polewą i wiórkami kokosowymi. Barwa masy serowej kremowej do jasno-złotej, jednorodna struktura masy bez oznak kruszenia, puszysta. Korpusy kruche, jasno-kremowe do żółtej. Smak i zapach swoisty charakterystyczny dla użytych dodatków. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 250 6 Babeczki kruche 15812200-5 Babeczki otrzymane z ciasta kruchego niesłodzonego poprzez wylepienie foremek w kształcie babeczki z wgłębieniem pojemności równej wybitego jajka kurzego. Barwa złocista do jasnobrązowej. Wyrób charakteryzujący się dużą kruchością. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i dodatków .Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 7 Pączki 15812100-4 Wyrób z ciasta drożdżowego. Nadziewany przetworami owocowymi, lub śmietaną wykończony cukrem pudrem lub glazurą. Smażony na tłuszczu. Kształt okrągły, masa 70-100g. Smak i zapach typowy dla drożdżowych wyrobów smażonych. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej. Bez oznak zakalca. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 8 Seromakowiec 15812200-5 Ciasto kruche przełożone masami: makową i serową. Masy przylegające ściśle do siebie. Ciasto wypiekane na blachach, wykończone glazurą, posypane wiórkami kokosowymi lub orzechami itp. Korpusy kruche, plastyczne, jasno-kremowe do żółtej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych dodatków, bez oznak zakalca. Barwa masy serowej kremowa do jasno-złotej. Smak słodkawo -kwaśny charakterystyczny dla zastosowanych składników. Masa makowa zwarta drobnoziarnista. Masy ściśle przylegające do siebie nie wykazujące oznak kruszenia. Mak bez zanieczyszczeń. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. ( piasek) i smaku stęchlizny. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 9 Ciasto jogurtowe 15812200-5 Ciasto jogurtowe z dodatkami np.(nadzienie o smaku malinowym, kawałki ananasa, owoce sezonowe, kakao ). Całość udekorowana np. prażonym kokosem, żelem lub posypką. Smak i zapach właściwy do użytych składników. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 200 10 Makowiec 15812200-5 Ciasto kruche połączone z masą makową z dodatkiem bakalii. Wykończone paskami z ciasta kruchego i kruszonki. Wypiekane na blachach. W korpusach kruchych charakterystyczna barwa jasnokremowa do żółtej, smak i zapach swoisty, bez oznak kruszenia i rozsypywania. Dobra krajalność. Mak bez zanieczyszczeń ( piasek) i smaku stęchlizny. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. przypalone, twarde, rozpadające się. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 11 Babka marmurkowa 15812200-5 Wyrób na bazie ciasta biszkoptowo- tłuszczowego Kształt prostokątny nadany formą w której został wypieczony. Na powierzchni górnej charakterystyczne pęknięcie. Część powierzchni babki może mieć powierzchnie brązową. Waga 900-1000g. Posypana cukrem pudrem. Smak i zapach właściwy dla użytych składników lekko słodki wyczuwalny dodatek kakao niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. Barwa jasnożółta z brązową. Niedopuszczalne grudki surowców, zakalec, przypalenia , połamania. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 12 Ciasteczka francuskie 15812200-5 Wyrób z ciasta francuskiego . Kształt ciastek w formie koperty z nadzieniem sera z dodatkiem budyniu. Ciastka posypane cukrem pudrem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 13 Ciasto biszkoptowe typu "Rafaello" 15812200-5 Ciasto biszkoptowe z kremem budyniowym i masą jagodową, wykończone masą kokosową. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 14 Ciasto ucierane typu "Cynamonowiec" 15812200-5 Ciasto piernikowe z dodatkiem cynamonu, jabłek, bakalii i orzechów. Posypane cukrem pudrem. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 15 Ciasto biszkoptowe typu "Bakaliowe" 15812200-5 Ciasto biszkoptowe przełożone warstwą kokosu i kremu budyniowego. Całość wykończona polewą czekoladową z rodzynkami. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się oraz smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 16 Ciasteczka 15812200-5 Ciasteczka kokoski - wyrób uzyskany z masy kokosowej o kształcie gwiazdek o średnicy ok. 5 cm. Ciasteczka kruche - wyrób uzyskany z ciasta kruchego z dodatkiem marmolady. Barwa jasnozłocista. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 100 17 Ciasto biszkoptowe typu "Bajadera" 15812200-5 Ciasto biszkoptowe z masą z prażonych jabłek, galaretki i pianki. Całość posypana cukrem pudrem. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 18 Ciasto biszkoptowo-kawowe typu "Biedronka" 15812200-5 Ciasto biszkoptowo-kawowe z dodatkiem wiśni i pianki wiśniowej polane galaretką wiśniową. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 19 Ciasto biszkoptowe typu "Szarlotka" 15812200-5 Ciasto biszkoptowe z kremem budyniowo- śmietankowym wymieszane z prażonymi jabłkami. Całość posypana cukrem pudrem i cynamonem. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się, smak stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 20 Piernik 15812200-5 Ciasta piernikowe przełożone marmoladą, wykończone polewą kakaową i posypkami. Kształt nadany formą. Barwa jasnobrązowa do ciemnobrązowej, struktura średnio porowata. Niedopuszczalne występowanie zakalca i ciemniejszych smug. Warstwa polewy ściśle połączona z miękiszem. Smak i zapach charakterystyczny do użytych składników. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 21 Sernik na zimno 15812200-5 Ciasto biszkoptowo - kakaowe nasączone kawą wyłożone masą serową uzyskaną z sera białego, ubitej śmietany, cukru, żelatyny . Masa serowa przełożona biszkopcikami. Całość udekorowana posypką. Smak i zapach właściwy do użytych składników. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec oznaki przypalenia, ciasto połamane, popękane, rozpadające się, o twardej strukturze, smak i zapach stęchły lub inny obcy. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150 22 Ciasto drożdżowe z kruszonką 15812200-5 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego . Wykończony kruszonką i cukrem pudrem. Wypiekane na blachach . Kształt nadany formą, w której jest wypiekany, spulchniony drożdżami. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej, górna powierzchnia posypana cukrem pudrem. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i aromatów. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy smak. Ciasto bez śladów przypaleń. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Opakowania powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, suche, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia, masę netto, warunki przechowywania, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. kg 150.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15810000-9, 15812200-5, 15812100-4
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Najkrótszy czas wymiany towaru |
30,00 |
Dodatkowa dostawa realizowana w niedziele |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Dostawy pieczywa dla COSSW w Kulach OZ w Sulejowie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia Jednostka miary Ilość 1 Bułka tarta 15800000-6 Produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywa pszennego, bez dodatku nasion, nadzień i zdobień; struktura i konsystencja: sypka, bez grudek o barwie jasnożółtej; smak i zapach charakterystyczny dla suszonego pieczywa; opakowanie: torba papierowa; waga ok. 500 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 240 2 Kanapka angielka 15811000-6 "Bułka pszenna, podłużna o długości około 30 cm, kształtem i wielkością zbliżona do bochenka chleba. Skład: mąka pszenna typu 500, drożdże, cukier, sól, olej słonecznikowy, letnia woda, kg 70 3 Chleb pszenno-żytni duży 15811100-7 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej i żytniej, na zakwasie, z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli; struktura i konsystencja: podłużny, skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; miękisz: suchy w dotyku, krojony; zapach aromatyczny, swoisty dla rodzaju chleba; waga 1kg-1,2 kg. Chleb świeży, krojony, pakowany w worki foliowe. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 4070 4 Chleb żytni pełnoziarnisty 15811100-7 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki żytniej razowej, na zakwasie, z dodatkiem drożdży, soli, ekstraktu słodowego i ziaren zbóż; struktura i konsystencja: w kształcie podłużnej foremki, skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku, krojony; zapach aromatyczny, swoisty dla rodzaju chleba; waga do 400 g. Chleb krojony, świeży, pakowany w worki foliowe. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 2600 5 Chleb pszenny z nasionami szałwii hiszpańskiej 15811100-7 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej, z dodatkiem mąki żytniej oraz grysu kukurydzianego, nasion słonecznika, płatków ziemniaczanych, nasion szałwii hiszpańskiej, soli, siemienia lnianego, pestek dyni; struktura i konsystencja: w kształcie podłużnej foremki, skórka gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku; zapach aromatyczny, swoisty dla rodzaju chleba; waga do 400 g. Chleb krojony, świeży, pakowanyw worki foliowe. Przydatność do spożycia: wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 2 dni. kg 2625 6 Bułka pszenna zwykła 15811400-0 Pieczywo spożywcze pszenne, produkowane z mąki pszennej, z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli, ekstraktu słodowego; struktura i konsystencja: okrągła z poprzecznym podziałem, skórka gładka, błyszcząca, lekko chropowata w miejscu podziału; barwa skórki: złocista do jasności brązowej; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty, smak i zapach: aromatyczny, swoisty dla tego rodzaju bułek; średnia waga w partii ok.100 g. Przydatność do spożycia: bułka świeża tj. wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 1440 7 Bułka graham 15811400-0 Pieczywo spożywcze mieszane, produkowane z mąki graham z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli: struktura i konsystencja: podłużna, skórka chropowata z widocznymi ziarnami; barwa skórki: jasnobrązowa do ciemnobrązowej; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku, o dobrej krajalności, równomiernie porowaty; smak i zapach: aromatyczny, swoisty dla tego rodzaju bułek; średnia waga w partii ok. 80 g. Przydatność do spożycia: bułka świeża tj. wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 1152 8 Bułka kajzerka 15811400-0 Pieczywo spożywcze pszenne z mąki pszennej, z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli, ekstraktu słodowego, cukru, tłuszczu; struktura i konsystencja: okrągła z podziałem "na krzyż", skórka gładka, błyszcząca, lekko chropowata w miejscu podziału; barwa skórki: złocista do jasnobrązowej; miękisz: równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty; smak i zapach: aromatyczny, swoisty dla tego rodzaju bułek; średnia waga w partii ok. 50 g. Przydatność do spożycia: bułka świeża tj. wyprodukowana w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 720 9 Bułka z kapustą 15812121-7 Skład: Ciasto-mąka, margaryna, cukier, jajka, drożdże, sól. Nadzienie: kapusta, pieczarki, cebula, marchwe, olej, sól, pieprz, przyprawy. Produkt świeży tj. wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. Waga od 100g.-150 g. kg 180 10 Zapiekanka 15812121-7 Skład: Bułka pszenna. Nadzienie: pieczarki, cebula, olej, sos boloński, przyprawy. Produkt świeży tj. wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. Waga od 150g.-200g. kg 216
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15810000-9, 15800000-6, 15811000-6, 15811100-7, 15811400-0, 15812121-7
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Najkrótszy czas wymiany towaru |
30,00 |
Dodatkowa dostawa realizowana w niedziele |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Dostawy ciast dla COSSW w Kulach OZ w Sulejowie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia Jednostka miary Ilość 1 Pączek drożdżowy 15812100-4 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli, cukru, jaj, tłuszczu, z nadzieniem z powideł, kremu budyniowego lub tofi nie mniej niż 20% masy pączka; wykończony glazurą lukrową cukrem pudrem, kształt: okrągły, barwa skórki jasnobrązowa; miękisz: suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty i wyrośnięty; średnia waga w partii ok.100 g. Przydatność do spożycia: ciastko świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności do spożycia nie krótszym niż 1 dzień. kg 144 2 Drożdżówka z nadzieniem 15812100-4 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli, cukru, jaj, tłuszczu i innych dodatków smakowych, z nadzieniem nie mniej niż 40 g lub kruszonką min. 20% masy drożdżówki; kształt okrągły lub podłużny, barwa skórki: złocista do jasnobrązowej, miękisz: suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty, wyrośnięty; średnia waga w partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciastko świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności do spożycia nie krótszym niż 1 dzień. kg 200 3 Jagodnik 15812100-4 Pieczywo spożywcze produkowane z mąki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli, cukru, jaj, tłuszczu i innych dodatków smakowych, z nadzieniem ze świeżych jagód nie mniej niż 40 g; kształt okrągły lub podłużny, barwa skórki: złocista do jasnobrązowej, miękisz: suchy w dotyku, o dobrej krajalności, sprężysty, równomiernie porowaty, wyrośnięty; średnia waga w partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciastko świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności do spożycia nie krótszym niż 1 dzień. kg 24 4 Rurka z kremem 15812100-4 Wyrób z ciasta francuskiego, po upieczeniu odznacza się charakterystycznym listkowaniem; nadzienie: krem budyniowy nie mniej niż 40% ciasta; średnia waga w partii ok. 80 g. Przydatność do spożycia: ciastko świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności do spożycia nie krótszym niż 1 dzień. kg 144 5 Ciastko francuskie 15812100-4 Wyrób z ciasta francuskiego, odznacza się charakterystycznym listkowaniem, nadzienie: masa serowa, nie mniej niż 40% ciasta, średnia waga w partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 144 6 Ptyś 15812100-4 Wyrób z ciasta parzonego, nadzienie: krem śmitanowo - budyniowy. Kształt okrągły, waga partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 144 7 Ciastko typu Gniazdo Poznańskie 15812100-4 Wyrób z ciasta parzonego, nadzienie: krem śmitanowy z dodatkiem brzoskwini. Kształt okrągły, waga partii ok. 100 g. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 144 8 Mini pizza 15812121-7 Podkład z ciasta drożdżowego, nadzienie: pieczarki, szynka, pomidory, cebula, ser żółty, kukurydza, groszek, produkt świeży tj. wyprodukowany w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. Waga ok. 150 g. kg 144 9 Sernik 15812200-5 Wyrób z ciasta kruchego, wypiekany na blachach o wielkości ok. 40-60 cm, wysokość masy serowej ok. 5 cm z dodatkiem kawałków brzoskwiń lub rodzynek, korpusy z ciasta kruchego do grubości 1 cm, wykończone polewą kakaową, udekorowany pomadą białą lub czekoladową. Waga ciasta nie niej niż 8 kg. Barwa masy serowej kremowej do jasnozłotej, jednorodna struktura masy bez oznak kruszenia, puszysta. Korpusy kruche, jasnokremowe do żółtej. Smak i zapach swoisty charakterystyczny dla użytych dodatków. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. Niedopuszczalne grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 200 10 Placek drożdżowy 15812200-5 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego . Wykończony kruszonką i cukrem pudrem. Wypiekane na blachach . Kształt nadany formą, w której jest wypiekany, spulchniony drożdżami. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej, górna powierzchnia posypana cukrem pudrem. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i aromatów. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy smak. Ciasto bez śladów przypaleń. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 200 11 Babka piaskowa marmurkowa 15812200-5 Wyrób z ciasta biszkoptowo - tłuszczowego z dodatkiem kakao lub o innych smakach np. cytrynowym, lub pomarańczowym. Kształt prostokątny o dł. ok. 35 cm, szer. ok. 12cm, nadany formą. Posypany cukrem pudrem lub polewą kakaową. Niedopuszczalne :grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 200 12 Ciasto typu Wuzetka 15812200-5 Ciasto biszkoptowe z kakao; odznacza się lekkością, puszystością, jest porowate i elastyczne, z nadzieniem z bitej śmietany 30% z cukrem pudrem, nie mniej niż 50% całego ciasta, równomiernie rozłożona na całym cieście. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 200 13 Ciasto miodowe 15812200-5 Ciasto kruche z miodem, przełożone kremem budyniowym i ciastem biszkoptowym, wykończone kremem budyniowym, czekoladą i orzechami włoskimi. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 200 14 Ciasto sezamowe 15812200-5 Ciasto biszkoptowe, przełożone kremem budyniowym i krówkowym, wykończone zapieczonym sezamem. Przydatność do spożycia: ciasto świeże tj. wyprodukowane w dniu dostawy o terminie przydatności nie krótszym niż 1 dzień. kg 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15810000-9, 15812100-4, 15812121-7, 15812200-5
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Najkrótszy czas wymiany towaru |
30,00 |
Dodatkowa dostawa realizowana w niedziele |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: