IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Wskazano we wzorze umowy stanowiącym załącznik do SIWZ
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
16.12.2020, godzina:
09:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
język polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
pieczywo |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:bułka zwykła 90g szt. 400,bułka baton 350g szt. 100,bułka maślana /rogal maślany 50g szt. 600,bułka słodka 80g (z jagodami, serem, jabłkiem) szt. 350,bułka tarta 0,5kg szt. 80,chałka 400g szt. 150,chleb zwykły 600g szt. 700,chleb rozmaitości, wieloziarnisty, orkiszowy , gryczany350 g szt. 2000,chleb graham 300g szt. 300,chleb żytni razowy ze słonecznikiem 550g szt. 250,grzanki 150g szt. 300,pączek 60g z budyniem lub marmoladą szt. 180,drożdże 100g szt. 120
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji, o którym mowa w par. 5 ust. 1 umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
warzywa i owoce świeże, kiszonki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:BIAŁA KAPUSTA kg 150,botwinka szt. 20,brukselka kg 10,brokuły świeże szt. 10,buraki kg 380,cebula kg 200,cukinia kg 60,czosnek szt. 300,dynia kg 50,fasola szparagowa kg 10,lubczyk świeży szt. 20,kalafior świeży szt. 30,kalarepa szt. 350,kapusta czerw kg 5,chrzan korzeń kg 2,kapusta kiszona kg 250,kapusta młoda -sezonowa do miesiąca lipca szt. 50,kapusta pekińska kg 180,kiełki różne rodzaje szt. 20,koperek szt. 200,marchew kg 600,natka szt. 200,ogórek świeży /ogórek gruntowy kg 350,ogórki kiszone wiadro 3kg ogórka/ogórek z beczki kg 80,papryka świeża mix kg 120,pieczarki kg 100,pietruszka kg 320,pomidor kg 200,por szt. 350,rzodkiewka szt. 300,sałata masłowa szt. 20,sałata lodowa szt. 300,seler kg 350,szczypior szt. 450,ziemniaki kg 4100,ziemniaki młode - sezonowe do miesiąca lipca kg 600,groch łuskany 400g op 40fasola Jaś średni 400g op 40ciecierzyca 400g op 10soczewica 400g op 50arbuz kg 300banany kg 800,brzoskwinie szt. 50,cytryny kg 150,gruszka kg 320,jabłka kg 700,kiwi szt. 50,mandarynka kg 220,nektarynka kg 100,pomarańcza kg 260,truskawki świeże kg 100,winogron ciemny/jasny kg 30,śliwka szt. 10,borówka amerykańska kg 30,maliny kg 25,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji, o którym mowa w par. 5 ust. 1 umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:kiełbasa krakowska /filet z kurczaka/polędwica drobiowa kg 150,00parówka z szynki zaw.mięsa pow.97% 6 szt/op. szt. 400,00schab / szynka kanapkowa kg 90,00karczek b/k całkowicie odkostniony, pozbawiony błony, niepeklowany kg 120,00schab b/k, mięso o barwie jasnej, niepeklowane kg 80,00szynka b/k całkowicie odkostniona, odtłuszczona, niepeklowana kg 400,00filet z indyka kg 60,00udko / udziec z kurczaka kg 300,00porcja rosołowa kg 500,00filet z kurczaka kg 200,00szyje z indyka kg 40,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
zas realizacji reklamacji, o którym mowa w par. 5 ust. 1 umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Produkty mleczarskie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:jogurt naturalny 370g szt. 450,kefir l 420,maslanka l 150,masło 82% tłuszczu 200g szt. 1100,mleko 2% w woreczku niepasteryzowane szt. 3500,ser biały półtłusty kg 300,ser gołda plastry 1kg szt. 120,ser salami zaw. Tłuszczu <26g/100g kg 25,śmietana 18% szt. 700,śmietana kremówka 30% l 8,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji, o którym mowa w par. 5 ust. 1 umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Ryby przetworzone i konserwowane |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:dorsz - 5% glazury, bez skóry kg 260,makrela wędzona kg 20,makrela w pomidorach 85g ryby po odsączeniu szt. 80,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji, o którym mowa w par. 5 ust. 1 umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Przetworzone warzywa i owoce - mrożonki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:brokuły 2,5kg szt. 25,fasola szparagowa żółta 2,5kg szt. 50,mieszanka warzywna 3składnikowa 2,5kg(marchew żłóta fasola,marchew) szt. 50,marchewka kostka 450g szt. 240,mieszanka warzywna na patelnię 450g szt. 280,miazga szpinakowa 2,5 szt. 20,kalafior 2,5 szt. 40,mieszanka kompotowa 2,5 szt. 60,truskawki 2,5 szt. 70,śliwka 2,5 szt. 10,czerwona porzeczka 2,5 szt. 25,maliny 2,5 szt. 15,wisnia 2,5kg szt. 40groszek 2.5 kg szt. 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji, o którym mowa w par. 5 ust. 1 umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:jajka - kurze świeże, kl. A, kat.wagowa L, waga 63-73g, znakowane zgodnie z polskimi normami, poddawane dezynfekcji przez naswietlanie, pakowane w sterylne wytłaczanki po 30szt szt. 8000,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji, o którym mowa w par. 5 ust. 1 umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
makarony 100% pszenicy durum, ryż paraboliczny |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:makaron kokardki duże 5kg op 30,00makaron kokardki małe 5kg op 10,00makaron gwiazdki małe 5kg op 6,00makaron świderki duże 5kg op 35,00makaron świderki razowy 5kg op 11,00makaron kolanko małe 5kg op 3,00makaron rurki 5kg op 6,00ryz paraboliczny 5kg op 60,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji, o którym mowa w par. 5 ust. 1 umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
9 |
Nazwa: |
Przyprawy |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:pieprz czarny mielony 100% pieprzu 0.6 kg op 7papryka mielona słodka100%, 0,6 kg op 7bazylia otarta 300g op 3majeranek otarty250g op 40ziele angielskie 5500g op 5oregano suszone 12 g op 3liść laurowy 100 g op 6zioła prowansalskie 200g op 18granulowane suszone warzywa bez dod. Soli ,450g op 40przyprawa do sałatek 300 g netto bez soli op 6
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji, o którym mowa w par. 5 ust. 1 umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
10 |
Nazwa: |
płatki i art. wielozbożowe |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:płatki wielozbożowe miodowe i czekoladowe zaw.cukru poniżej 29g/100g produktu 250g szt. 450płatki owsiane 400g szt. 30płatki kukurydziane kasza kukurydziana 95%, 250g szt. 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji, o którym mowa w par. 5 ust. 1 umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
11 |
Nazwa: |
pozostałe różne art. spożywcze |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:barszcz biały w butelce szklanej 0,5l szt. 20chrupki kukurydziane 100%grys kukurydziany 80g szt. 800cukier biały 1kg kg 250cukier puder 0,5kg szt. 12cukier waniliowy 32g szt. 60cynamon 20g jakość Q szt. 40dżem 100% owoców, bez dod. Cukru i konserwantów, 220g mix smaków szt. 140herbaty owocowe, ziołowe 100% nat. Składników pochodzenia roslinnego 34g szt. 1800kakao o obnizonej zaw. Tł. Kakaowego 10-12% 150g szt. 50kasza jęczmienna 400g 10g błonnika/100g produktu szt. 100kasza manna błyskawiczna 500g 11g błonnika/100g produktu szt. 30kasza peczak 500g szt. 100kasza gryczana 500g 13g białka/100g produktu szt. 30kawa inka - 72%zboza- prażone 150g szt. 40ketchup 480g bez substancji konserwujących, pomidorowy 198g/100g szt. 100kwasek cytrynowy 20g szt. 25mąka tortowa TYP 450 kg 600mączka ziemniaczana 0,5kg szt. 40miód pszczeli naturalny 1l kg 200olej rzepakowy 100rafinowany z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno, zaw.65,5g kwasów jednonienasyconych poj.1l szt. 180proszek do pieczenia 32g szt 40przecier pomidorowy 28-30% 950g szt 100rodzynki 200g szt 30soczek wielowocowy w kartoniku 200ml, bez sub.konserwujących wzbogacony wit.C i żelazem z obniżona zawartością cukru szt. 1600sól o obnizonej zawartości potasu i sodu kg 70żurek 0,5l w szklanej butelce szt 50żurawina suszona 150g szt. 30groszek konserwowy masa po odsączeniu 220 g szt. 80kukurydza konserwowa masa po odsączeniu 220 g szt. 50ryż 1kg kg 40
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji, o którym mowa w par. 5 ust. 1 umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
12 |
Nazwa: |
soki naturalne, tłoczone na zimno |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:sok tłoczony na zimno, naturalnie mętny i pasteryzowany. jabłko-gruszka, jabłko-malina, jabłko-brzoskwinia, jabłko-wiśnia, jabłko-mięta , jabłko czarna porzeczka 5l szt 80
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji, o którym mowa w par. 5 ust. 1 umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: