IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Wskazano we wzorze umowy stanowiącym załącznik do SIWZ
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
15.12.2020, godzina:
09:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
język polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilośćbułka długa weka szt. 200,00bułka kajzerka 40g szt. 2000,00bułka mammamija/ orkiszowa/z dynią/grahamka 40g szt. 2000,00bułka maślana/rogal maślany szt. 500,00bułka słodka szt. 750,00bułka tarta 0,5kg szt. 50,00chleb rozmaitości/gryczany 400/500g szt. 600,00chleb orkiszowy/graham/wieloziarnisty 400g-500g szt. 600,00pączek szt. 170,00grzanki 200/250 g szt. 50,00drożdże 100g szt. 50,00chałka szt. 150,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
warzywa i owoce świeże i kiszonki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilośćarbuz kg 150,00awokado szt 50,00banan kg 800,00brokuły świeże szt. 70,00brukselka kg 15,00buraki kg 200,00cebula kg 50,00cukinia kg 30,00cytryny kg 90,00czosnek świeży szt. 60,00dynia kg 50,00fasola Jaś średni 500g op 30fasola szparagowa kg 20,00groch łuskany 500g op 20gruszka kg 160,00jabłka kg 1000,00kalafior świeży szt. 70,00kalarepa szt. 50,00kapusta biała kg 100,00kapusta czerw kg 50,00kapusta kiszona kg 200,00kapusta młoda szt. 50,00kapusta pekińska kg 40,00kapusta włoska kg 10,00kiełki różne rodzaje 250g szt. 50,00kiwi szt. 150,00koperek szt. 300,00mandarynka kg 150,00marchew kg 500,00natka pietruszki szt. 250,00nektarynka kg 200,00ogórek świeży kg 250,00ogórki kiszone wiadro 3kg ogórka/ogórek z beczki kg 200,00papryka świeża mix kg 150,00pieczarki kg 60,00pietruszka kg 150,00pomarańcza kg 100,00pomidor kg 200,00pora szt. 100,00rzodkiewka szt. 350,00sałata lodowa szt. 20,00sałata masłowa szt. 200,00seler kg 180,00soczewica 500g op 20szczaw konserwowy cięty 300g-350ml szt 40szczypior szt. 350,00winogron ciemny/jasny kg 100,00brzoskwinia kg 100,00ziemniaki kg 3000,00ziemniaki młode do końca sierpnia kg 1000,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilośćfilet z indyka(mięso) kg 50,00filet z kurczaka ( mięso) kg 180,00karczek mięso b/k całkowicie odkostniony, pozbawiony błony, niepeklowany szt. 200,00wędliny drobiowe z kurczaka i indyka kg 150,00kiełbasa śląska kg 100,00kurczak cały swieży kg 50,00łopatka mieso b/k, bez skóry, bez tłuszczu, niepeklowany kg 170,00polędwica wieprzowa kg 36,00parówka z szynki zaw. Mięsa pow. 97% i z fileta indyka/opakowanie szt. 300,00schab mięso b/k, słonina całkowicie zdjęta, mięso o barwie jasnej, niepeklowane kg 50,00wędliny wieprzowe schab/szynka/kiełbasa kanapkowa kg 150,00porcja z kaczki kg 15,00szyje z indyka kg 20,00szynka kulka mięso b/k, całkowicie odkostniona, odtłuszczona, niepeklowana kg 50,00udko z kurczaka kg 150,00boczek wędzony kg 10,00wołowina bez kości kg 50,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust. 1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Produkty mleczarskie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilośćjogurt naturalny 370g szt. 1500,00masło 82% tłuszczu 200g szt. 1300,00mleko 2% w woreczku niepasteryzowane szt. 4000,00serek homogenizowany 150g szt. 1000,00ser biały półtłusty kg 400,00ser żółty w plastrach zaw. Tłuszczu <26g/100g kg 100,00aktimelki do picia szt 1000,00śmietana 18% szt. 800,00 kefir 400ml szt 200,00maślanka owocowa 1 l szt 200,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o której mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Ryby przetworzone i konserwowane |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilośćmiruna nowozelandzka -5% glazury, ze skórą kg 150,00dorsz - 5% glazury, bez skóry kg 150,00makrela wędzona kg 50,00tuńczyk w oleju kawałki, 120g po odsączeniu szt. 300,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o której mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Przetworzone warzywa i owoce - mrożonki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilośćbrokuły 2,5kg szt. 10,00fasola szparagowa żółta 2,5 kg szt. 7,00marchewka z groszkiem 2,5 kg szt. 20,00marchew mini 2,5 mini szt. 15,00mieszanka wielowarzywna (marchew czerwona i żółta, fasola szparagowa, brokuł) 2,5 kg szt. 10,00miazga szpinakowa 2,5 kg szt. 20,00barszcz ukraiński z fasolką 2,5 kg szt. 10,00mieszanki warzywna na patelnę 450g szt. 100,00mieszanka kompotowa 2,5 kg szt. 70,00truskawki 2,5 kg szt. 30,00jagody 2,5 kg szt. 10,00wiśnia 2,5 kg szt 30,00czarna porzeczka 2,5 kg szt. 10,00maliny 2,5 kg szt. 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o której mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilośćjajka - kurze świeże, kl. A, kat.wagowa L, waga 63-73g, znakowane zgodnie z polskimi normami, poddawane dezynfekcji przez naswietlanie, pakowane w sterylne wytłaczanki po 30szt szt. 8000,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
Makarony 100% pszenicy durum, ryż paraboliczny |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilośćmakaron świderki duże 3kg - op 30,00makaron świderki pełnoziarnisty 5 kg op 10,00makaron łazanki 3kg op 10,00makaron spaghetti 3kg op 5,00makaron rurki 3kg op 5,00makaron nitki 3kg op 8,00makaron kolanko małe 3kg op 8,00makaron muszelki 3kg op 5,00ryz paraboliczny 5kg op 30,00ryż brązowy 5 kg op 10,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
9 |
Nazwa: |
Przyprawy |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilośćpieprz czarny prawdziwy, mielony 100% pieprzu 0,5 kg op 5czosnek granulowany, 100% 0,5kg op 5papryka mielona słodka, 100%, 0,5kg op 5pieprz ziołowy 0,6kg op 5bazylia otarta 300g op 3majeranek otarty 250 g op 5ziele angielskie 500g op 2kurkuma 420g op 2imbir mielony 250g op 2curry 900g op 1oregano suszone 120g op 3liść laurowy 100g op 2zioła prowansalskie 200g op 5
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
10 |
Nazwa: |
Płatki i artykuły wielozbożowe |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilośćciastka owsiano-owocowe bez cukru (4 szt) szt. 2000chrupki kukurydziane smakowe 15g szt 1000chrupki kukurydziane 100%grys kukurydziany 80g szt 1000płatki orkiszowe błyskawiczne 400g szt 50płatki żytnie błyskawiczne 400g szt 50płatki ryżowe błyskawiczne 400g szt 50płatki owsiane górskie błyskawiczne 400g szt 120płatki jaglane pełnoziarniste 400 g szt. 50płatki kukurydziane kasza kukurydziana 95%, 250g szt. 100płatki wielozbożowe miodowe i czekoladowe zaw. Cukru poniżej 29g/100g produktu szt 200wafle ryżowe wypiekane z pełnego ziarna ryżu brązowego 15g szt. 1000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
11 |
Nazwa: |
Pozostałe różne produkty spożywcze |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilośćananasy w puszce, plastry ,masa netto po odcieku 340g, tłuszcz 0, cukier do 14,8 g/100 szt. 50biszkopty bezcukrowe 100g szt. 500brzoskwinie w puszce,połówki,masa po odcieku 470g szt. 50cukier biały 1kg kg 400cukier puder 0,5kg szt. 10cukier waniliowy 32g szt. 50cynamon 20g jakość Q szt. 20dżem 100% owoców, bez dod. Cukru i konserwantów, 220g mix smaków szt. 200fasola czerwona konserwowa masa po odsączeniu 220 g szt. 30groszek konserwowy masa po odsączeniu 220 g szt. 60herbata czarna <98% 100torebek/op szt. 50herbaty owocowe, ziołowe 100% nat. Składników pochodzenia roslinnego szt. 800kakao o obnizonej zaw. Tł. Kakaowego 10-12% 80g szt. 70kasza gryczana 500g 13g białka/100g produktu szt. 50kasza jęczmienna 400g 10g błonnika/100g produktu szt. 50kasza manna błyskawiczna 500g 11g błonnika/100g produktu szt. 80kasza pęczak 500g szt. 50kasza jaglana kg kg 10kasza bulgar 400 g szt 50kasza kus kus- 350 g szt 50kawa inka - 72% zboża- prażone szt. 40ketchup 480g bez substancji konserwujących, pomidorowy 198g/100g szt. 50kukurydza konserwowa masa po odsączeniu 220 g szt. 30mączka ziemniaczana 0,5kg szt. 80maka orkiszowa kg 30maka razowa/ graham typ 1800 kg 30mąka tortowa TYP 450 kg 300miód pszczeli naturalny 1l kg 50musztarda sarepska w słoiku 180g szt. 20olej rzepakowy 100rafinowany z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno, zaw.65,5g kwasów jednonienasyconych poj.1l szt. 200oliwa z oliwek 1l,1000ml,z Vit E min 17mg,kwasy nasycone-14g,jednonienasycone 69g,wielonienasycone 9g szt. 20orzechy włoskie 200g szt. 80płatki migdałowe 50g szt 50pomidory w puszce, krojone, powyżej 60%pomidorów,420 ml,tłuszcz 0,cukry 3,1g/100,sól 0,4g/100 szt 50przecier pomidorowy 28-30% 950g szt 50rodzynki 200g szt 80złote siemie lniane kg 5suchary szt 50soczek wielowocowy w kartoniku 200ml, bez sub.konserwujących wzbogacony wit.C i żelazem szt. 1200sól o obnizonej zawartości potasu i sodu kg 100wiórki kokosowe 100g szt 50czekolada szt 50śliwka suszona 100g szt 50żurawina suszona 150g szt. 50żurek 0,5l w szklanej butelce szt 60
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
0,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
12 |
Nazwa: |
Soki naturalne, tłoczone na zimno |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilośćsok tłoczony na zimno, naturalnie mętny i pasteryzowany.mix smaków 5l szt 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
13 |
Nazwa: |
Mleko modyfikowane |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilośćmleko modyfikowane 4 BEBIKO 800g z zaw. Wit. A,C,D,E lub równoważne op 70
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: