Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Dostawy artykułów spożywczych dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie. |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Groch łuskany połówki 03212213-6 Op.jedn.400g-1kg. Bez obcych zapachów , szkodników i uszkodzeń mechanicznych. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 80. 2 Fasola biała "Jaś" 03221210-1 Op. Jedn. 400g -1kg. Bez obcych zapachów , szkodników i uszkodzeń mechanicznych. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 110. 3 Grzyby suszone 03221260-6 Podgrzybek, kapelusze całe, zdrowe, bez zanieczyszczeń organicznych, smak i zapach charakterystyczny dla grzybów suszonych. Opakowanie jednostkowe: folia spożywcza, waga 100g - 200g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1. 4 Rodzynki 03222115-2 Zdrowe, całe, nieuszkodzone, owalne, spłaszczone jagody o pomarszczonej powierzchni, średniej wielkości o brązowej barwie, właściwym zapachu charakterystycznym dla suszonych winogron bez zapachów obcych. Smak słodki, z charakterystycznym posmakiem, bez posmaków zgorzknienia. Masa netto 100g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 8. 5 Pasztet drobiowy 15131000-5 Op. Jedn. .130g- 150g. Pasztet z drobiu w foremce aluminiowej zamkniętej aluminiowym wieczkiem, poddany procesowi sterylizacji. (wyklucza się puszki i słoiki). Skład chemiczny : białko minimum 7g, Tłuszcz całkowity minimum 17 g, węglowodany minimum 5 g. Skład: mięso drobiowe, podroby, tłuszcz , jaja,. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 60. 6 Konserwa mięsna 15131000-5 Op. Jedn. 100g -135g. Konserwa mięsna wieprzowo- drobiowa w foremce aluminiowej zamknięta platynką poddana procesowi sterylizacji (wyklucza się puszki i słoiki). Skład: mieso wieprzowe minimum 50% mieso kurcząt minimum 10% woda, sól przyprawy. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 60. 7 Ogórek kiszony 15331000-7 Opakowanie folia. Waga jedn. minimum 900ml. Masa netto nie mniej niż 700g, Skład: ogórki, naturalna zalewa, przyprawy . Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 250. 8 Przecier ogórkowy 15331000-7 Skład: ogórki kwaszone przetarte, przyprawy. Produkt pasteryzowany. Op. Jedn. 320-350ml, Masa netto nie mniej niż 280g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 22. 9 Szczaw konserwowy 15331000-7 Szczaw konserwowy pasteryzowany. Skład: liść szczawiu, przyprawy smakowe. Op. Jedn. 320ml -350ml. Masa netto nie mniej niż 280g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 22. 10 Koncentrat buraczany 15331110-1 Koncentrat barszczu czerwonego . Skład: woda, zagęszczony sok z buraków ćwikłowych nie mniej niż 12%, cukier, sól, przyprawy. Produkt pasteryzowany. Op. Jedn. 330 - 400ml. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. l 15. 11 Seler konserwowy łagodny 15331110-1 Skład: seler, woda, ocet, cukier, sól. Op. Jedn. nie mniej niż 300g. po odcieku nie mniej niż 150g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 40. 12 Pieczarki marynowane 15331135-2 Skład: pieczarki całe, cebula, marchew, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy smakowe . Produkt pasteryzowany. Op. Jedn. nie mniej niż 880g. Masa po odcieku 550g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 13. 13 Kapusta kiszona 15331142-4 Op. Jedn. folia 900g -1100g. Skład: kapusta, marchew, przyprawy. Po odcieku nie mniej niż 850g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 560. 14 Groszek konserwowy 15331400-1 Skład: groszek, woda, sól. Opakowanie jednostkowe – puszka. Waga ok. 400 g. Masa netto po odsączeniu nie mniej niż 240g Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 20. 15 Kukurydza konserwowa 15331400-1 Kukurydza konserwowa. Skład: kukurydza – ziarno, woda, cukier, sól. Op. jedn. 400-500g, po odcieku nie mniej niż 220g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 40. 16 Chrzan tarty 15331400-1 Skład: korzeń chrzanu nie mniej niż 51%, woda, mleko w proszku, olej roślinny, ocet spirytusowy, cukier, sól, Op. Jedn. nie mniej niż 180g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 15. 17 Pomidory krojone bez skórki 15331420-7 Skład: pomidory minimum 55%, sok pomidorowy, cukier, sól, regulator kwasowości. Opakowanie jednostkowe- puszka. Masa netto minimum 400g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 60. 18 Pomidor suszony w oleju 15331420-7 Skład: Pomidory suszone minimum 55%, olej rzepakowy minimum 43% Op. jedn. Słoik minimum 270g masa netto po odsączeniu minimum 150g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 5. 19 Koncentrat pomidorowy 15331425-2 Koncentrat pomid.30% wyprodukowany ze świeżych pomidorów, bez żadnych dodatków, bez konserwantów. Op. Jedn. 180-500g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 170. 20 Fasola konserwowa czerwona 15331464-7 Skład: fasola czerwona, woda, sól. Zawartość fasoli bez zalewy minimum 55%. Opakowanie jednostkowe – puszka. Waga nie mniej niż 380 g, waga po odcieku minimum. 240 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 30. 21 Ogórek konserwowy 15331500-2 Skład: ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy aromatyczno – smakowe. Op. Jedn. 900ml. Masa netto nie mniej niż 870g, po odcieku nie mniej niż 450g . Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 450. 22 Papryka konserwowa 15331500-2 Skład: Papryka słodka, zalewa octowa, przyprawy. Op. jedn. 900ml. Masa netto nie mniej niż 870g. Po odcieku nie mniej niż 350g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 400. 23 Sałatka szwedzka 15331500-2 Skład: ogórki, cukier, ocet, sól, ogórki frezowane, Opakowanie jednostkowe – słoik szklany. Waga minimum 800 g, waga po odcieku minimum 730 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 100. 24 Sałatka wielowarzywna 15331500-2 Skład: kapusta, marchew, papryka, cebula, cukier, ocet, sól. Opakowanie jednostkowe – słoik szklany. Waga minimum. 800 g, waga po odcieku minimum 730 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 100. 25 Sałatka obiadowa 15331500-2 Skład: pomidor zielony, ogórek, marchew, papryka, cebula, cukier, ocet, sól. Opakowanie jednostkowe – słoik szklany. Waga minimum 800 g, waga po odcieku minimum 730 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 100. 26 Kapusta czerwona konserwowa 15331500-2 Skład: kapusta czerwona szatkowana, cukier, ocet, sól. Opakowanie jednostkowe – słoik szklany. Waga minimum 800 g, waga po odcieku minimum 730 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 100. 27 Sałatka z buraczków 15331500-2 Skład: buraki, papryka, cebula, olej, cukier, ocet, sól, przyprawy. Opakowanie jednostkowe – słoik szklany. Waga minimum 800 g, waga po odcieku ok. 650g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 100. 28 Ćwikła z chrzanem 15331500-2 Skład: buraki ćwikłowe tarte, chrzan, cukier, ocet, Opakowanie jednostkowe – słoik szklany. Waga minimum 280 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 80. 29 Jabłka prażone 15332140-7 Skład: jabłko – mała kostka, cukier, kwasek cytrynowy – regulator kwasowości. Opakowanie jednostkowe – słoik szklany. Waga ok. 900 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 100. 30 Galaretka 15332240-8 Galaretka o smaku truskawkowym, skład: cukier, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości, aromat i barwnik. Opakowanie torebka. Waga opakowania 50g -75g.Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 20. 31 Dżem niskosłodzony 15332290-3 Dżemy z kawałkami owoców o smakach: brzoskwiniowy, truskawkowy, wiśniowy, czarna porzeczka. Skład: owoce, cukier, woda, substancja zagęszczjąca, substancja żelująca. Sporządzono z minimum 40g owoców na 100g produktu. Łączna zawartość cukru: nie mniej niż 35g na 100g produktu. Op. Jedn. słoik 280-330g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 250. 32 Ananas w syropie 15332400-8 Krążki ananasa, woda, cukier; opakowanie puszka. Waga netto 500g -600g, waga po odcieku minimum 340 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 60. 33 Brzoskwinie w syropie 15332400-8 Połówki brzoskwiń w gęstym syropie (woda, cukier). Opakowanie jednostkowe – puszka. Waga netto 800 g - 900 g, waga po odcieku minimum 470 g. Klasa I. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 60. 34 Śliwki suszone kalifornijskie 15332410-1 Śliwki suszone bez pestek półsuche konserwowane kwasem sorbowym. Op jedn. 150 – 500g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy kg 18. 35 Olej 15411100-3 Olej rzepakowy filtrowany na zimno z pierwszego tłoczenia dopuszczony do żywności. Zastosowanie: do smażenia, pieczenia, sosów, surówek. Skład: minimum 90% rafinowany olej rzepakowy. Op Jedn.-butelka 0,9ml – 1 l. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. l 400. 36 Budyń 15550000-8 Budyń śmietankowy, skład: skrobia ziemniaczana, kukurydziana, aromat, barwnik. Opakowanie torebka papierowa od 30g-75g.Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 10. 37 Ryż paraboliczny 15614100-6 Ryż preparowany termicznie. Cechy dyskwalifikujące: obce zapachy, posmaki, zanieczyszczenia, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe 400g-1 kg . Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 180. 38 Ryż biały 15614100-6 Ryż długoziarnisty. Cechy dyskwalifikujące: obce zapachy, posmaki, zanieczyszczenia, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe 400g– 1 kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 100. 39 Mąka pszenna 15612100-2 Mąka pszenna typ 500, o zawartości mokrego glutenu co najmniej 25%. Produkt spożywczy, otrzymany przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren pszenicy zwyczajnej, struktura i konsystencja- sypka, rozdrobniona bez grudek, barwa biała z odcieniem żółtym, wilgotność nie większa niż 15,0%, kwasowość mierzona w stopniach nie większa niż 6. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, np.: stęchły, gorzki, zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, cząstki kąkolu, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe- torba papierowa 1kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 150. 40 Kasza jęczmienna pęczak 15613000-8 Produkt otrzymany z jęczmienia, struktura i konsystencja- sypka, bez grudek i wilgotności nie większa niż 15,3%, kwasowość mierzona w stopniach nie większa niż 3. Cechy dyskwalifikujące: obce zapachy, posmaki, zanieczyszczenia, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe - 1 kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 70. 41 Kasza jęczmienna 15613000-8 Produkt otrzymany z jęczmienia, struktura i konsystencja- sypka, bez grudek i wilgotności nie większa niż 15,3%, kwasowość mierzona w stopniach nie większa niż 3. Cechy dyskwalifikujące: obce zapachy, posmaki, zanieczyszczenia, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe - 1 kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 25. 42 Kasza gryczana 15613000-8 Produkt otrzymany z gryki, struktura i konsystencja- sypka, bez grudek i wilgotności nie większa niż 15,3%, kwasowość mierzona w stopniach nie większa niż 3. Cechy dyskwalifikujące: obce zapachy, posmaki, zanieczyszczenia, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe - 1 kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 70. 43 Płatki czekoladowe 15613311-1 Płatki zbożowe o smaku czekoladowym, otrzymane przez przetworzenie ziaren zbóż. Struktura i konsystencja- sypka, w postaci drobnych różnokształtnych płatków bądz kulek bez grudek płatki niepokruszone, smak lekki słodki. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienie, psucia, zawilgocenia, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości.Skład: mąka pełnoziarnista minimum 40%,maka przenna, mąka ryżowa,mąka kukurydziana, cukier,kakao minimum 6,5%,tłuszcz,sól,aromaty. Opakowanie jednostkowe- folia hermetycznie zamknięta 250 g- 500g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 80. 44 Płatki kukurydziane 15613311-1 Płatki kukurydziane otrzymane przez przetworzenie ziaren kukurydzy. Struktura i konsystencja- sypka, w postaci drobnych różnokształtnych płatków bez grudek płatki niepokruszone, barwa żółta, smak lekki słodki. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienie, psucia, zawilgocenia, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe- folia hermetycznie zamknięta 250 g- 500g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 80. 45 Mąka ziemniaczana 15623000-1 Skrobia ziemniaczana otrzymana z bulw ziemniaczanych; struktura i konsystencja- sypka, drobnoziarnisty proszek bez grudek , barwa białą. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, np.: stęchły, gorzki, zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, cząstki kąkolu, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie jednostkowe- torba papierowa 500 g-1 kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 80. 46 Żelatyna spożywcza 15800000-6 Produkt otrzymany z odtłuszczonych kości i miękkich odpadów poubojowych zwierząt rzeźnych przez przeprowadzenie nierozpuszczalnego kolagenu w glutynę Op. Jedn.totebka papierowa 30g - 50g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 4. 47 Kwasek cytrynowy 15800000-6 Kwasek cytrynowy spożywczy. Kryształy sypkie, bez zlepów i grudek. Kryształy bezbarwne bez obcego zapachu. Smak kwaśny Op. jedn torebka papierowa 20g-50g . Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 2. 48 Groszek ptysiowy 15820000-2 Op. Jedn. 100g - 200g. Składniki: mąka psz. tłuszcz roślinny, sól, jaja w proszku, mleko odtłuszcz. w proszku, drożdże. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 30. 49 Rogal z nadzieniem 15820000-2 Mąka pszenna, nadzienie o smaku kakaowym minimum 23%, tłuszcz roślinny, syrop glukozowy, cukier, tłuszcze roślinne, aromaty, oleje roślinne tłuszcz roślinny, syrop glukozowy, cukier, tłuszcze roślinne, aromaty, substancja konserwująca, tłuszcz roślinny, cukier, oleje roślinne. Opakownaie jedn. 60g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 65. 50 Grzanki 15821000-9 Op. jedn. 100g -200g. Składniki: chleb pszenny ( mąka pszenna, tłuszcz roślinny, sól, drożdże), tłuszcz roślinny, aromaty. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 40. 51 Cukier waniliowy 15830000-5 Skład: cukier, aromat waniliowy. Opakowanie jednostkowe: torebka papierowa 10g- 20 g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić minimum 180 dni od daty dostawy. kg 1,5. 52 Cukier 15831200-4 Cukier biały. Op. jedn.torba papierowa 1 kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 800. 53 Miód porcjowany 15831600-8 Miód pszczeli nektarowy wielokwiatowy . Op.jedn. z tworzywa sztucznego dopuszczone do żywności.Waga 20g-25g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 40. 54 Napój kakaowy 15841000-5 Kakao rozpuszczalne o mocno czekoladowym smaku z witaminami i składnikami mineralnymi. Op.jedn.300g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 14. 55 Krem czekoladowy 15842200-4 Skład: cukier, olej roślinny, orzechy laskowe minimum 10%, kakao minimum 7%, odtłuszczone mleko w proszku minimum 5%, laktoza, serwatka w proszku, aromat. Opakowanie jednostkowe z tworzywa sztucznego dopuszczonego do żywności. Waga 20 g – 25 g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 40. 56 Wafelek w czekoladzie 15842220-0 Wafelek w czekoladzie op.40-50g. Wafel z kremem kakaowym minimum 40%, polany czekoladą mleczną minimum 30%. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. szt. 800. 57 Baton czekoladowy z karmelem 15842220-0 Ciasteczka oblane karmelem minimum 30% i mleczną czekoladą minimum 30%. Opakowanie 40g-60g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. szt. 800. 58 Makaron pióra 15851100-9 Makaron jajeczny. Produkowany z świeżych jaj i najwyższej jakości mąki ,Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy (np. stęchły, pleśni, gorzki), zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenia, obecność szkodników żywych, martwych oraz pozostałości. Op. Jedn. 250g-2kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 50. 59 Makaron nitki 15851100-9 Makaron jajeczny. Produkowany z świeżych jaj i najwyższej jakości mąki ,Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy (np. stęchły, pleśni, gorzki), zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenia, obecność szkodników żywych, martwych oraz pozostałości. Op. Jedn. 250g-2kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 70. 60 Makaron świderki 15851100-9 Makaron jajeczny. Produkowany z świeżych jaj i najwyższej jakości mąki ,Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy (np. stęchły, pleśni, gorzki), zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenia, obecność szkodników żywych, martwych oraz pozostałości. Op. Jedn. 250g-2kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 70. 61 Makaron wstęgi 15851100-9 Makaron jajeczny. Produkowany z świeżych jaj i najwyższej jakości mąki ,Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy (np. stęchły, pleśni, gorzki), zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenia, obecność szkodników żywych, martwych oraz pozostałości. Op. Jedn. 250g-2kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 50. 62 Makaron kokardki 15851100-9 Makaron jajeczny. Produkowany z świeżych jaj i najwyższej jakości mąki ,Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy (np. stęchły, pleśni, gorzki), zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenia, obecność szkodników żywych, martwych oraz pozostałości. Op. Jedn. 250g-2kg. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 60. 63 Zacierki 15851100-9 Makaron jajeczny zacierka. Skład: mąka pszenna, woda, jaja nie mniej niż 9% (2 jaja /1 kg mąki). Op. Jedn. 250g -500g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 8. 64 Kawa rozpuszczalna 15861000-1 Kawa rozpuszczalna naturalna 100%, aglomerowana. Op. jedn. 100g - 200g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 10. 65 Kawa naturalna 15861100-2 Kawa naturalna 100% pakowana próżniowo, mielona. Op. jedn. 100g -250g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 4. 66 Herbata expresowa 15864100-3 Herbata expresowa – torebki ze sznureczkiem. Op. Podst.2g Op. Zbiorcze 50g, 100g, 200g. kg 60. 67 Herbata expresowa (b.s.) 15864100-3 Herbata expresowa malinowa.Torebki bez sznureczka Op. Podst.1,4g Op. Zbiorcze 40g-140g. kg 3. 68 Liść laurowy 15870000-7 Liść laurowy suszony. Op.jedn. torebka papierowa waga 5-10g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1,5. 69 Majeranek 15870000-7 Przyprawa ziołowa. Mieszanina liści i kwiatów o intensywnym, charakterystycznym zapachu i smaku. Op.jedn. torebka papierowa waga 7-10g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 4. 70 Papryka słodka 15870000-7 Papryka mielona. Barwa czerwona. Smak słodkawy, mało wyczuwalny. Op. Jedn. torebka papierowa waga 10g - 20g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 2,5 71 Papryka ostra 15870000-7 Papryka mielona. Barwa czerwona. Smak ostry, mało wyczuwalny. Op. Jedn. torebka papierowa waga 10g - 20g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 2,5. 72 Ziele angielskie 15870000-7 Ziele angielskie - przyprawa ziołowa. Op. Jedn. torebka papierowa waga 10g -20g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 2. 73 Przyprawa curry 15870000-7 Kompozycja ziół, przypraw i suszonych warzyw o charakterystycznym, pikantnym aromacie i smaku. Kurkuma minimum 18% Op. jedn torebka papierowa waga 10g-30g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 2. 74 Kurkuma 15870000-7 Kurkuma suszona. Op.jedn. torebka papierowa waga 10-30g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1. 75 Ocet 15871100-5 Ocet spirytus. 10% Op. Jedn.butelka 0,5l- 0,75 l . Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. l 20. 76 Ketchup 15871230-5 Ketchup o smaku łagodnym. Op. jedn. butelka z tworzywa sztucznego 400g-500g. Skład: pomidory nie mniej niż 140g na 100g produktu, woda, cukier, ocet, skrobia . sól. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 180. 77 Musztarda delikatesowa stołowa 15871250-1 Op.jedn. butelka z tworzywa sztucznego 280g-500g. Skład: woda, gorczyca, ocet, sól. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 90. 78 Przyprawa do potraw typu Vegeta 15871270-7 Przyprawa warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb. Skład: zawartość soli nie więcej niż 55%, warzywa suszone nie mniej niż15%, marchew, cebula, pasternak, seler, natka pietruszki, por, substancje wzmacniające smak i zapach.; cukier pieprz czarny, ekstrakt drożdżowy. Op .jedn. folia zgrzewana Waga 150g - 200g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 50. 79 Delikata do ryb 15871270-7 Op. Jedn. torebka papierowa waga 20g-60g. Składniki: sól, cebula suszona nie mniej niż18%, substancja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu; pieprz, natka pietruszki, koper, mąka pszenna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, czosnek , olej roślinny, tymianek, imbir. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 2. 80 Delikata do kurczaka 15871270-7 Op. Jedn. torebka papierowa waga 20g-60g. Składniki: substancja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu, sól, mąka pszenna, papryka mielona, czosnek, natka pietruszki, rozmaryn, pieprz, oregano, tymianek, majeranek, papryka ostra, cebula suszona, cukietr, pomidory suszone, olej roślinny, barwniki: karmel amoniakalny,, ekstrakt z papryki, aromat, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu. Przyprawa bez konserwntów. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 5. 81 Przyprawa do karczku 15871270-7 Op. Jedn. torebka papierowa waga 20g-60g. Skład: czosnek, sól, cebula, papryka słodka, gorczyca, pietruszka, curry, pieprz mielony, majeranek, cząber, kminek, ziele angielskie, liść laurowy. Przyprawa bez konserwntów. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 3. 82 Przyprawa do wołowiny 15871270-7 Op. Jedn. torebka papierowa waga 20g-60g.Składniki: sól kuchenna, czosnek, cebula, papryka słodka, pieprz czarny, seler, papryka ostra, cukier, rozmaryn, gałka muszkatołowa, curry, imbir, natka pietruszki. Przyprawa bez konserwntów. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 2. 83 Majonez typu Winiary 15871273-8 Majonez dekoracyjny. Składniki: olej roślinny, żółtko jaja nie mniej niż 6,0%, ocet, musztarda (woda, gorcz. ocet, sól, cukier).Op. jedn. Słoik. Waga 400-800ml. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. l 250. 84 Gałka muszkatołowa 15872000-1 Gałka muszkat. mielona. Op. Jedn. torebka papierowa 10g - 20g.Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1. 85 Cynamon 15872000-1 Cynamon mielony. Barwa jasnobrązowa do brunatnej, jednolita. Zapach swoisty, intensywny, bez zapachów obcych. Smak słodko- piekący, bez posmaków obcych. Przyprawa o silnym balsamicznym zapachu oraz ostrym, korzennym, gorzkawym i zarazem słodkim smaku. Op. Jedn. torebka papierowa 15-20g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1. 86 Pieprz czarny mielony 15872100-2 Zmielone suszone owoce czarnego pieprzu. Przyprawa o charakterystycznym ostrym smaku, stosowana do wszelkiego rodzaju potraw mięsnych i rybnych, zup, bulionów, sosów, warzyw oraz sałatek i marynat. Op. Jedn. torebka papierowa 5-25g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 4. 87 Pieprz czarny ziarnisty 15872100-2 Suszone owoce czarnego pieprzu. Przyprawa o charakterystycznym ostrym smaku, stosowana do wszelkiego rodzaju potraw mięsnych i rybnych, zup, bulionów, sosów, warzyw oraz sałatek i marynat. Op. Jedn. 5-25g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 4. 88 Pieprz ziołowy 15872100-2 Skład: gorczyca biała, kolendra, papryka słodka, kminek, majeranek, chili minimum 3%, liście laurowe. Przyprawa o charakterystycznym ziołowym smaku, stosowana do wszelkiego rodzaju potraw mięsnych i rybnych, zup, bulionów, sosów, warzyw oraz sałatek i marynat. Op. Jedn. torebka papierowa 5-25g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 4. 89 Pieprz kolorowy ziarnisty 15872100-2 Mieszanina pieprzy czarnego, białego różowego i zielonego. Przyprawa o charakterystycznym ostrym smaku, stosowana do wszelkiego rodzaju potraw mięsnych i rybnych, zup, bulionów, sosów, warzyw oraz sałatek i marynat. Op. Jedn. torebka papierowa 5-25g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 3. 90 Tymianek 15872300-4 Wysuszone ziele tymianku o silnym aromatycznym zapachu i gorzkawym smaku. Op. Jedn. torebka papierowa 5-25g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1. 91 Rozmaryn 15872300-4 Rozmaryn cięty suszony. Op. Jedn. torebka papierowa 5-25g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1. 92 Zioła prowansalskie 15872300-4 Mieszanka ziół rozmarynu, tymianku, bazylii, estragonu, cząbru. Op. Jedn. torebka papierowa 5-25g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1. 93 Bazylia 15872300-4 Suszone liście bazyli. Op. Jedn. torebka papierowa 5-25g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 0,5. 94 Oregano 15872300-4 Suszone liście oregano. Op. Jedn. torebka papierowa 5-25g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 0,5. 95 Sól 15872400-5 Sól kamienna jodowana do celów spożywcza. Składniki: chlorek sodu (NaCl) min. 99,0 %. substancja przeciwzbryl., jodek potasu Op. jedn. folia 1 kg. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 180. 96 Imbir 15872500-6 Imbir suszony. Op.jedn. torebka papierowa5-10g. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 1. 97 Żurek w płynie 15891000-0 Skład: woda, mąka żytnia minimum 10%, sól, cukier, przyprawy. Op. jedn. butelka 0,5 l. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. l 110. 98 Przyprawa do zup w płynie typu Winiary 15891500-5 Skład: sól, woda, wzmacniacze smaku przyprawy smakowe. Op. Jedn. butelka 250 ml -1 kg. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 170.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15800000-6, 03212213-6, 03221210-1, 03221260-6, 03222115-2, 15121000-5, 15331000-7, 15331110-1, 15331135-2, 15331142-4, 15331400-1, 15331420-7, 15331425-2, 15331464-7, 15331500-2, 15332140-7, 15332240-8, 15332290-3, 15332400-8, 15332410-1, 15411100-3, 15550000-8, 15614100-6, 15612100-2, 15613000-8, 15613311-1, 15623000-1, 15800000-6, 15820000-2, 15821000-9, 15830000-5, 15831200-4, 15831600-8, 15841000-5, 15842200-4, 15842220-0, 15851100-9, 15861000-1, 15861100-2, 15864100-3, 15870000-7, 15871100-5, 15871230-5, 15871250-1, 15871270-7, 15871273-8, 15872000-1, 15872100-2, 15872300-4, 15872400-5, 15872500-6, 15891000-0, 15891500-5
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2020-02-28
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru |
20,00 |
Zawartość GMO |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Dostawy zup i sosów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie. |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Sosy sałatkowe 15871200-6 Składniki: laktoza, sól, cukier, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, dioctan sodu), substancja wzmacniająca smak i zapach (glutaminian sodu), skrobia, natka pietruszki, gorczyca, szczypiorek, cebula, olej roślinny, ekstrakt drożdżowy, pieprz, kurkuma, czosnek, aromaty. Masa netto do 1,20 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 10. 2 Sos z zielonym pieprzem 15871260-4 Składniki: zasmażka (mąka pszenna, tłuszcz roślinny, barwnik, karmel), skrobia, sól, tłuszcz roślinny, substancje wzmacniające smak i zapach: glutaminian sodu, guanylan disodowy i inozynian disodowy, aromaty (w tym sezam), ekstrakt drożdżowy suszony, cukier, pieprz zielony CAŁY liofilizowany, pieprz, maltodekstryna, sos sojowy suszony (w tym pszenica), czosnek, barwnik karmel, majeranek. Masa netto do 1,20 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 7. 3 Sos do makaronu Carbonara 15871260-4 Składniki: śmietanka w proszku, zasmażka, ser w proszku, skrobia, maltodekstryna, boczek wędzony wieprzowy, żółtko jaja kurzego w proszku, aromaty, ekstrakty drożdżowe, tłuszcz roślinny, sól, serwatka, cukier, czosnek, natka pietruszki, drożdże wędzone, kurkuma, aromat dymu wędzarniczego. Masa netto do 1,20 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 6. 4 Sos do makaronu Bolognese 15871260-4 Składniki: koncentrat pomidorowy, tłuszcz roślinny, mąka ryżowa, maltodekstryna, cukier, cebula, sól jodowana, skrobia, ekstrakty drożdżowe, czosnek, syrop karmelowy, papryka czerwona, skrobia, tymianek, rozmaryn, oregano, majeranek, aromaty. Masa netto do 1,20 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 6. 5 Barszcz biały 15891400-4 Składniki: skrobia, mleko odtłuszczone w proszku, mąka żytnia (nie mniej niż 14,6%), sól, płatki ziemniaczane, boczek wieprzowy wędzony, prażony (nie mniej niż 5,5%), tłuszcz roślinny, substancje wzmacniające smak i zapach: glutaminian sodu, inozynian disodowy, guanylan disodowy, cukier, aromaty, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, cebula prażona, ekstrakt drożdżowy suszony (w tym pszenica), majeranek, liść laurowy, pieprz. Waga do 1,40 kg. Opakowanie jednostkowe: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 14. 6 Zupa pieczarkowa 15891400-4 Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, skrobia, maltodekstryna, laktoza, sól, białka mleka, ekstrakt grzybowy, pieczarki suszone, substancje wzmacniające smak i zapach, maślaki, cebula, ekstrakt z pieczarek suszonych, aromaty, natka pietruszki, pieprz czarny. Masa netto do 3 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 8. 7 Zupa brokułowa 15891400-4 Składniki:Mąka pszenna, sół, tłuszcz roślinny, laktoza, maltodekstryna, brokuły, substancje wzmacniające smak i zapach, białka mleka, cukier, aromaty, cebula, ekstrakt drożdżowy, pieprz, kurkuma, gałka muszkatołowa. Masa netto do 1,40 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 8. 8 Zupa cebulowa 15891400-4 Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, sół, skrobia, substancja wzmacniająca smak i zapach, cebula suszona, stabilizator, czosnek, aromat, laktoza, białka mleka, gałka muszkatołowa, kurkuma. Masa netto do 1,4 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 8. 9 Krem z borowików 15891400-4 Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, skrobia, maltodekstryna, laktoza, sól, białka mleka, ekstrakt grzybowy, borowiki, substancje wzmacniające smak i zapach, maślaki, cebula, ekstrakty drożdżowe, aromaty, natka pietruszki, pieprz czarny. Masa netto do 1,40 kg. Opakowanie: pojemnik z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 8. 10 Bulion drobiowy 15891500-5 Bulion drobiowy w kostkach 10g; składniki: sól, tłuszcz roślinny utwardzony, aromaty, olej roślinny, substancje wzmacniające smak i zapach, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, suszone warzywa (cebula, marchew), cukier, przyprawy, ekstrakt mięsa drobiowego (nie mniej niż 0,50%), mięso drobiowe suszone (nie mniej niż 0,10%), koncentrat czosnku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, gluten, seler. Może zawierać śladowe ilości soi. Opakowanie jednostkowe: pudełko kartonowe do 0,200 kg. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 14. 11 Bulion wołowy 15891500-5 Bulion wołowy w kostkach 10g; składniki: sól, tłuszcz roślinny utwardzony, aromaty, olej roślinny, substancje wzmacniające smak i zapach, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, suszone warzywa (cebula, marchew), cukier, przyprawy, ekstrakt mięsa drobiowego (nie mniej niż 0,50%), mięso wołowe suszone (nie mniej niż 0,10%), koncentrat czosnku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, gluten, seler. Może zawierać śladowe ilości soi. Opakowanie jednostkowe: pudełko kartonowe do 0,200 kg. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. kg 14.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15871200-6, 15871260-4, 15891400-4, 15891500-5
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2020-02-28
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru |
20,00 |
Zawartość GMO |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Dostawy wody i soków dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie. |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Naturalna woda mineralna niegazowana / gazowana 0,50 litra 15981000-8 Naturalna woda mineralna nasycona lub nienasycona dwutlenkiem węgla. Barwa – bezbarwny płyn, klarowny, bez osadów i innych zanieczyszczeń. Smak i zapach – bez obcych posmaków, bezwonna. Woda pochodząca z udokumentowanych zasobów podziemnych o naturalnym stabilnym składzie mineralnym izolowanym nakładem geologicznym chroniącym zasób od zanieczyszczeń z monitorowanych ujęć. Opakowanie jednostkowe: butelki z tworzywa sztucznego typu PET 0,50 litra. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. litr 800. 2 Naturalna woda mineralna niegazowana/gazowana 1,50 litra 15981000-8 Naturalna woda mineralna nasycona lub nienasycona dwutlenkiem węgla. Barwa – bezbarwny płyn, klarowny, bez osadów i innych zanieczyszczeń. Smak i zapach – bez obcych posmaków, bezwonna. Woda pochodząca z udokumentowanych zasobów podziemnych o naturalnym stabilnym składzie mineralnym izolowanym nakładem geologicznym chroniącym zasób od zanieczyszczeń z monitorowanych ujęć. Opakowanie jednostkowe: butelki z tworzywa sztucznego typu PET 1,50 litra. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. litr 800. 3 Woda źródlana niegazowana 5 litrów 15981000-8 Woda źródlana nie nasycona dwutlenkiem węgla, poddana procesom napowietrzania i filtracji. Opakowanie jednostkowe: butelki z tworzywa sztucznego typu PET 5 litrów. Termin przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. litr 1100. 4 Napoje owocowe 15982000-5 Napój owocowy: jabłkowy, pomarańczowy, grejpfrutowy, z czarnej porzeczki, produkowany z soku owoców lub zagęszczonego soku owocowego zawierający naturalne składniki smakowo-aromatyczne, niegazowany, zdolny do fermentacji, lecz niesfermentowany, otrzymany przez dodanie wody i cukru lub substancji słodzących. Konsystencja płynna, zawartość ekstraktu nie mniej niż 10%. Barwa charakterystyczna dla użytych składników, klarowna, bez osadów i innych zanieczyszczeń. Smak i zapach charakterystyczny dla owoców. Opakowanie jednostkowe: kartoniki wielowarstwowe, powlekane, termozgrzewalne. Pojemność 1 litr. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. litr 500. 5 Sok owocowy 200 ml 15982100-6 Sok owocowy pomarańczowy, jabłkowy, z czarnej porzeczki, produkowany z soku owoców lub zagęszczonego soku owocowego zawierający naturalne składniki smakowo-aromatyczne, niegazowany, zdolny do fermentacji, lecz niesfermentowany, otrzymany przez dodanie wody i miodu. Konsystencja płynna, zawartość ekstraktu nie mniej niż 10%. Barwa charakterystyczna dla użytych składników, klarowna, bez osadów i innych zanieczyszczeń. Smak i zapach charakterystyczny dla owoców. Kartonik 0,20 litra z przyklejoną słomką. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 180 dni od daty dostawy. litr 120.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15981000-8, 15982000-5, 15982100-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2020-02-28
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru |
20,00 |
Zawartość GMO |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Dostawy produktów mącznych dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie. |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Pierogi z serem 15851000- 8 składniki: ciasto pierogowe z farszem serowym; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od chwili wyprodukowania; waga ok. 400 g (8 szt.). Produkt świeży, nie mrożony. kg 160. 2 Pierogi z mięsem 15851000- 8 składniki: ciasto pierogowe z farszem mięsnym; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od chwili wyprodukowania; waga ok. 400 g (8 szt.). Produkt świeży, nie mrożony. kg 180. 3 Kopytka 15851000- 8 składniki: ziemniaki, mąka pszenna, mąka ziemniaczana, jaja, sól; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy; waga ok. 500 g (20 szt.). Produkt świeży, niemrożony. kg 80. 4 Krokiety 15851000- 8 składniki: ciasto naleśnikowe z farszem :pieczarka z kapustą lub z mięsem; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza.; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy; waga ok. 500 g (4 szt.). Produkt świeży, niemrożony . kg 180. 5 Naleśniki z owocami 15851000- 8 składniki: ciasto naleśnikowe farszem z owoców; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza.; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy ; waga ok. 500 g (4 szt.). Produkt świeży, niemrożony. kg 150. 6 Naleśniki z serem 15851000- 8 składniki: ciasto naleśnikowe z farszem z sera; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza.; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy ; waga ok. 500 g (4 szt.). Produkt świeży, niemrożony. kg 230. 7 Kluski śląskie 15851000- 8 składniki: ziemniaki, mąka ziemniaczana, mąka pszenna, jaja, sól; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy; waga ok. 500 g (20 szt.). Produkt świeży, niemrożony. kg 120. 8 Kartacze z mięsem 15851000- 8 składniki: ziemniaki surowe, gotowane, mąka pszenna, mąka ziemniaczana, jaja, farsz mięsny, sól; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy; waga ok. 600 g (5 szt.). Produkt świeży, nie mrożony. kg 50. 9 Pyzy z mięsem 15851000- 8 składniki: ziemniaki, mąka ziemniaczana, mąka pszenna, jaja, sól; farsz mięsny, opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy; waga ok. 500 g (20 szt.). Produkt świeży, nie mrożony. kg 200. 10 Knedle 15851000- 8 składniki: ziemniaki, mąka ziemniaczana, mąka pszenna, jaja, sól; farsz: truskawki, śliwki; opakowanie jednostkowe: tacka styropianowa + folia spożywcza; okres przydatności do spożycia: 72 godziny od daty dostawy; waga ok. 500 g (10 szt.). Produkt świeży, nie mrożony kg 40.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 15851000-8
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2020-02-28
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru |
20,00 |
Zawartość GMO |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: