Dostawa produktów żywnościowych

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa produktów żywnościowych
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoBiałystok
  • WojewództwoPodlaskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoZamawiający publiczny - inny zamawiający
  • Termin składania wniosków2021-12-21
  • ZamawiającyDom Pomocy Społecznej
  • Data publikacji ogłoszenia2021-12-13
  • Numer ogłoszenia2021/BZP 00312231
TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa produktów żywnościowych

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304674

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Świerkowa 9

1.5.2.) Miejscowość: Białystok

1.5.3.) Kod pocztowy: 15-328

1.5.4.) Województwo: podlaskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL841 - Białostocki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@dps.bialystok.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.bialystok.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający

jednostka samorządowa

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność

Działalność społeczna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa produktów żywnościowych

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-c1dc278c-59a1-11ec-8c2d-66c2f1230e9c

2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00312231

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2021-12-13

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00001105/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 Dostawa artykułów żywnościowych

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

www.dps.bialystok.pl

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://miniportal.uzp.gov.pl ePuap /dpsbialystok/SkrytkaESP sekretariat@dps.bialystok.pl

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: https://miniportal.uzp.gov.pl ePuap /dpsbialystok/SkrytkaESP sekretariat@dps.bialystok.pl

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: DGO/341p-2/21

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 6

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Dorsz atlantycki (Gadus morhua) filet b/sk SHP, 8-16 oz. bez glazury bez chemii. Morska produkcja. kg 100
2. Farsz rybny z bramy, miruny (jasny) kg 30
3. Filet śledziowy Matias luz Premium a 5 kg kg 120
4. Filet z makreli w oleju 170g konserwa szt. 100
5. Filet z makreli w pomidorach 170g konserwa szt. 100
6. Filet zapiekany z serem (min 44 % ryby) kg 100
7. Makrela wędzona 300-500 g kg 2
8.. Mintaj (Theragra chalcogramma) filet b/s SHP, 6-8 oz. bez glazury, bez chemii. kg 50
9. Miruna (Macruronus novaezelandiae) filet z/s SHP, bez glazury 8-12 oz. Morska produkcja kg 200
10. Morszczuk (Merluccius hubsi) filet b/s SHP, bez glazury, Argentyna 300-400 g. Morska produkcja kg 30
11. Opiekane rolmopsy śledziowe w galarecie min (50% ryby) kg 50
12. Opiekane rolmopsy śledziowe w sosie pomidorowym min (50% ryby) kg 100
13. Pasty kanapkowe 80 g z dodatkiem ryb, grzybów Pastella Lisner szt. 1000
14. Płat śledziowy marynowany z/sk a 4 kg kg 10
15. Ryba faszerowana w galarecie 260 g szt. 450
16. Sałatki śledziowe 150 g szt. 500
17. Tuńczyk kawałki w oleju 170 g szt. 150

4.2.6.) Główny kod CPV: 03311000-2 - Ryby

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-06-30

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Ananas mrożony kostka kg 5
2. Brokuły op. 10kg kg 240
3. Brukselka kg 10
4. Brzoskwinia kostka op. 10 kg kg 20
5. Bukiet królewski(3 składnikowy)op.2,5kg kg 210
6. Cukinia plastry falista op. 2,5 kg kg 2
7. Dynia mrożona kostka op.2,5 kg kg 2
8. Fasola szparagowa mrożona żółta cięta op. 10kg kg 100
9. Fasolka szparagowa mrożona zielona op. 10kg kg 150
10. Groszek zielony op. 10kg kg 20
11. Kalafior mrożony op. 10kg kg 250
12. Kartacze z mięsem kg 70
13. Knedle z owocami- różne kg 50
14. Malina mrożona kg 2
15. Marchew kostka op. 10kg kg 100
16. Mieszanka 7 skład. op.10kg kg 120
17. Mieszanka kompotowa 4 składnikowa op. 10kg kg 250
18. Morele mrożone kostka kg 5
19. Papryka trio mrożona 2,5 kg kg 5
20. Pierogi z kapustą i grzybami np. Virtu kg 5
21. Pierogi z mięsem np. Virtu kg 25
22. Pierogi z owocami (truskawka, jagoda, jabłko ) kg 25
23. Pierogi z serem np. Virtu kg 25
24. Porzeczka czarna mrożona op. 10kg kg 500
25. Pyzy ziemniaczane kg 10
26. Pyzy ziemniaczane z mięsem np. Chłodnia Białystok kg 30
27. Szpinak mrożony brykiet kg 60
28. Śliwka b/ pestki op. 2,5 kg kg 5
29. Truskawki mrożona op. 10kg kg 120
30. Warzywa na patelnię z ziemniakami kg 50
31. Wiśnie b/pestek op. 2,5 kg kg 50
32. Włoszczyzna 3 składnikowa paski kg 30

4.2.6.) Główny kod CPV: 15896000-5 - Produkty głęboko mrożone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-06-30

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Chleb baltonowski krojony 600g szt. 9000
2. Chleb wileński krojony 400g szt. 1500
3. Chleb żytni razowy 500g szt. 2250
4. Chleb wieloziarnisty krojony 500g szt. 1120
5. Chleb mieszany pytlowy trzy ziarna 500g.krojony szt. 1700
6. Chleb mieszany z siemieniem lnianym 500 g krojony szt. 500
7. Bułeczki wrocławskie 50 g szt. 26500
8. Paluch wyborny 75g szt. 10
9. Bułeczki graham 80g szt. 2300
10. Bułeczki żytnie 60g szt. 2050
11. Chałka zdobna 200g szt. 450
12. Pączki w cukrze pudrze 50g szt. 188
13. Bułka z marmoladą/ślimak 90g szt. 220
14. Paluszki z cynamonem 80g szt. 220
15. Wstążka jabłkowa szt. 220
16. Bułka z serem 80g szt. 220
17. Bułka maślana 30g szt. 150
18. Bułeczka wiejska/ swojska 80g szt. 200
19. Bułeczka z żurawiną 40g szt. 230
20. Bułeczka babuni z kruszonką 60g szt. 170
21. Drożdżówka / Placek z kruszonką ok.320 g szt. 50
22. Bułeczki słodkie waniliowe 50g szt. 220
23. Bułeczki z budyniem/ lemonka 80g szt. 220
24. Cebulak/ Bułka margerita 100 g szt. 250
25. Bułeczka jagodzianka 80g szt. 220
26. Bułeczka musli szt. 30
27. Chleb bezglutenowy codzienny (jasny, ciemny) np. Balviten kg 5
28. Ciasto przekładane porzeczkowe kg 47
29. Makowiec kg 47
30. Babka piaskowa kg 47
31. Ciasto ”Królewiec” kg 47
32. Ciasto śliwkowe kg 47
33. Ptasie mleczko kg 47
34. Przekładaniec (weneckie) kg 47
35. Sernik kg 50
36. Ciasto bankietowe kg 47
37. Rolada z kremem i galaretką kg 47
38. Babeczka wielkanocna szt. 188
39. Ciasto krówka kg 47

4.2.6.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-06-30

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Drożdże piekarnicze kg 17
2. Jogurt kremowy z owocami 122g Fantazja-różne smaki szt. 200
3. Jogurt naturalny 150 g szt. 3200
4. Jogurt naturalny 350 g szt. 60
5. Jogurt owocowy 150 g różne smaki szt. 1350
6. Jogurt pitny naturalny 250 g szt. 60
7. Jogurt pitny smakowy 250 g różne smaki szt. 600
8. Jogurt pitny smakowy różne smaki b/ cukru 250g szt. 300
9. Kefir 1,8%-3% tłuszczu 400 g szt. 200
10. Margaryna zwykła 250 g 60% tłuszczu szt. 350
11. Masło roślinne 250g szt. 2
12. Masło śmietankowe stołowe 200 g 82% tłuszczu szt. 6000
13. Mleko 2% luz, opakowanie 5 l l 10500
14. Ser Favita 12% tł 270g szt. 5
15. Ser Mozzarella Classic 125 g szt. 5
16. Ser pleśniowy naturalny 125g szt. 5
17. Ser żółty typu holenderskiego kg 60
18. Ser żółty lekki 16% tł. W suchej masie kg 15
19. Ser żółty rolada ustrzycka kg 75
20. Ser żółty typu salami kg 75
21. Ser żółty typu szwajcarskiego kg 75
22. Serek homogenizowany 150 g - różne smaki szt. 500
23. Serek homogenizowany bez laktozy naturalny 150 g szt. 150
24. Serek kanapkowy twarogowy 150 g - różne smaki szt. 650
25. Serek mascarpone 250 g szt. 2
26. Serek mazowiecki topiony kremowy 100g - kiełbaska szt. 300
27. Serek topiony 100 g różne smaki szt. 900
28. Serek topiony 140 g krążki mix smaków szt. 600
29. Serek topiony plastry 130 g - różne smaki szt. 300
30. Serek twarogowy ziołowy/ naturalny 150g np.. Deliser szt. 160
31. Serek wiejski lekki 150 g szt. 250
32. Serek wiejski smakowy 150 g szt. 350
33. Śmietana 18% 400 g szt. 1650
34. Śmietanka UHT 30% tł 330 ml szt. 2
35. Twaróg capri kg 150
36. Twaróg półtłusty, krajanka kg 900

4.2.6.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-06-30

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Agrest kg 1
2. Arbuz kg 350
3. Banany kg 500
4. Borówka amerykańska kg 1
5. Botwina kg 1
6. Brokuł szt. 25
7. Brukselka kg 2
8. Brzoskwinie kg 100
9. Burak ćwikłowy kg 750
10. Cebula kg 600
11. Cebula czerwona kg 30
12. Cytryny kg 350
13. Czereśnie kg 2
14. Czosnek główka szt. 60
15. Fasolka szparagowa kg 20
16. Gruszki kg 500
17. Jabłka kg 2000
18. Kalafior świeży szt. 30
19. Kapusta biała kg 800
20. Kapusta czerwona kg 120
21. Kapusta kwaszona kg 420
22. Kapusta młoda szt. 150
23. Kapusta pekińska kg 200
24. Kiwi kg 1
25. Koper kg 40
26. Maliny kg 1
27. Mandarynki kg 300
28. Marchew kg 2550
29. Melon żółty miodowy kg 2
30. Morele kg 30
31. Natka pietruszki kg 18
32. Nektarynki kg 150
33. Ogórki gruntowe kg 200
34. Ogórki kwaszone kg 450
35. Ogórki szklarniowe,sałatkowe kg 550
36. Papryka czerwona,żółta kg 300
37. Pieczarki kg 150
38. Pietruszka korzeń kg 300
39. Pomarańcze kg 400
40. Pomidory kg 1300
41. Por kg 200
42. Porzeczka czerwona, czarna kg 10
43. Przyprawa-koper do ogórków szt. 15
44. Roszponka kg 1
45. Rukola kg 1
46. Rzepa sopel kg 180
47. Rzodkiewka szt. 550
48. Sałata lodowa szt. 350
49. Sałata mix szt. 3
50. Sałata zielona szt. 650
51. Seler korzeń kg 500
52. Seler naciowy kg 1
53. Susz owocowy kg 2
54. Szczypior szt. 700
55. Szpinak kg 3
56. Śliwki kg 150
57. Truskawki kg 150
58. Winogrona kg 3
59. Wiśnie kg 10
60. Ziemniaki kg 11500
61. Ziemniaki młode kg 3000

4.2.6.) Główny kod CPV: 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-06-30

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Ananas puszka plastry 580g szt. 120
2. Baton bezglutenowy Raw 50g szt. 2
3. Baton owocowy bez cukru Raw 35 g szt. 1050
4. Bazylia 10g szt. 25
5. Beskidzkie mini krakersy 100g szt. 1400
6. Biszkopty b/ cukru 100g np.. Mamut szt. 220
7. Biszkopty bezglutenowe 85 g szt. 5
8. Biszkopty Leonki 90g szt. 750
9. Brzoskwinia w syropie puszka 850g szt. 5
10. Budyń bez cukru 500g różne smaki kg 15
11. Bułka tarta 500g kg 150
12. Bułka tarta bezglutenowa 500g np. Belviten kg 1
13. Chrupki kukurydziane 50g typu Flips szt. 350
14. Chrupki ryżowe 75g szt. 5
15. Chrzan delikatesowy Mosso 250g lub Laskol szt. 250
16. Ciasteczka maślane b/cukru 125 g np. Jutrzenka szt. 50
17. Ciasteczka owsiane bez cukru 150g np.. Ania szt. 100
18. Ciasteczka śniadaniowe b/ cukru Sante 50g – różne szt. 950
19. Ciastka korzenne lub miodowe lub pierniki toruńskie z polewą lub nadziewane kg 5
20. Ciastka kruche z marmoladą, z polewą lukrową lub polewą czekoladową kg 10
21. Ciastka maślane niskobiałkowe 150g szt. 5
22. Ciastka w polewie czekoladowej biszkoptowe lub herbatniki kg 5
23. Cieciorka konserwowa 400g szt. 5
24. Cukier 1 kg kg 2300
25. Cukier puder 400g kg 5
26. Cukier waniliowy ok.30g szt. 150
27. Cynamon 20g szt. 25
28. Czosnek granulowany 20g szt. 195
29. Ćwikła z chrzanem 300 g Laskol szt. 250
30. Dżem bez cukru na fruktozie(dla diabetyków) 200g szt. 175
31. Dżem owocowy na 1 osobę 25g szt. 1500
32. Fasola biała 400g drobna,średnia kg 70
33. Fasola biała konserwowa 400 g szt. 10
34. Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 100
35. Galaretka owocowa różne smaki 75g szt. 700
36. Galaretka owocowa bez cukru 75g szt. 200
37. Gałka muszkatołowa mielona 10 g szt. 5
38. Gofry 250g(6 szt) np. Dane Cake szt. 200
39. Gofry naturalne b/ cukru 65 g np.. Ania szt. 100
40. Goździki 10 g szt. 5
41. Groch połówki 400g kg 80
42. Groszek konserwowy Kotlin 400g szt. 250
43. Grześki truskawkowe,śmietankowe 26g bez polewy szt. 900
44. Herbata czarna liściasta 100 g - Assam szt. 600
45. Herbata czarna liściasta 100g Lipton szt. 5
46. Herbatniki 50g typu Krakus, Szkolne szt. 1500
47. Herbatniki Be-be 16 g szt. 750
48. Herbatniki bez cukru 135g szt. 150
49. Kakao 100g Wedel szt. 70
50. Kasza gryczana prażona 1 kg kg 70
51. Kasza jaglana kg 20
52. Kasza jęczmienna 1 kg kg 100
53. Kasza kus- kus kg 10
54. Kasza manna 1 kg kg 150
55. Kasza pęczak 1kg kg 100
56. Kaszka ryżowa bezmleczna, kleik bez cukru 160 g szt. 25
57. Kawa Inka 150g szt. 500
58. Ketchup 500g łagodny Pudliszki szt. 200
59. Kisiel 500g bez cukru różne smaki szt. 100
60. Koncentrat barszcz czerwony Krakus 300ml szt. 35
61. Koncentrat pomidorowy 30% 200g Dawton szt. 25
62. Koncentrat pomidorowy 30% 900g MK szt. 170
63. Koncentrat żurek Krakus 300ml szt. 15
64. Kostki rosołowe 60g drobiowe, szt. 1300
65. Kostki rosołowe wołowe 60 g szt. 50
66. Kukurydza konserwowa Dafton 400g szt. 240
67. Kwasek cytrynowy 20g szt. 200
68. Liść laurowy 10g szt. 200
69. Lu Petitki Lubisie różne 30g szt. 500
70. Majeranek 15g szt. 190
71. Majonez minimum 60% tłuszczu 900 ml Mosso szt. 200
72. Makaron 1 kg "Polskie Młyny" 100% pszenicy durum kg 170
73. Makaron 1 kg "Polskie Młyny" żytni kg 15
74. Makaron 1kg Lubella 100% pszenicy durum różny kg 200
75. Makaron bezglutenowy różny kg 5
76. Mamutki – ciastka biszkoptowe b/cukru 20g szt. 100
77. Marmolada wieloowocowa ,tradycyjna 1000 g kg 2
78. Masa makowa z bakaliami 800-1000g szt. 2
79. Mąka 1 kg typ 450 tortowa kg 930
80. Mąka bezglutenowa uniwersalna kg 3
81. Mąka kukurydziana kg 3
82. Mąka ryżowa kg 3
83. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 25
84. Mieszanka czekoladowa- cukierki w polewie z zawartością 22% czekolady kg 5
85. Mieszanka owocowa, galaretka w cukrze kg 5
86. Mini wafelki 150g szt. 350
87. Miód naturalny 1 kg szt. 50
88. Miód naturalny pszczeli na 1 osobę 25g szt. 1850
89. Mleko niesłodzone zagęszczane 7,5% tłuszczu 500ml szt. 2
90. Morele suszone 200g szt. 5
91. Musztarda 180g chrzanowa, miodowa, stołowa Rolewski-łagodna szt. 350
92. Ocet 10% spirytusowy 0,5 l szt. 50
93. Ogórki korniszony w słoikach 0,9 l. szt. 400
94. Olej rzepakowy 100% 1L- rafinowany szt. 1000
95. Orzechy włoskie 100g szt. 5
96. Papryka ostra 20 g szt. 25
97. Papryka słodka 20 g szt. 75
98. Pestki słonecznika 200 szt szt. 5
99. Pieczywa chrupki Sonko bez cukru 170 g - różne szt. 35
100. Pieprz cytrynowy mielony 20g szt. 50
101. Pieprz naturalny czarny 20g szt. 170
102. Pieprz ziołowy 15g szt. 300
103. Płatki jęczmienne błyskawiczne 500g kg 150
104. Płatki kukurydziane bezglutenowe 500 g Nestle szt. 5
105. Płatki migdałów 100 g szt. 3
106. Płatki owsiane bez glutenowe 500 g kg 2
107. Płatki owsiane zwykłe 500 g kg 300
108. Płatki ryżowe 400 g kg 150
109. Proszek do pieczenia 30 g szt. 15
110. Przyprawa curry 20g szt. 25
111. Przyprawa do flaków 20g szt. 25
112. Przyprawa sucha Kucharek 1kg kg 150
113. Przyprawa w płynie 1L Winiary szt. 35
114. Rodzynki 200g kg 15
115. Ryż biały długoziarnisty 1 kg kg 175
116. Słodzik Stewia – 200 tabletek szt. 30
117. Słomka ptysiowa b/ cukru 30g szt. 100
118. Soczek owocowo-warzywny 300 g bez cukru szt. 650
119. Soczek owocowy 300g bez cukru szt. 750
120. Soczek owocowy bez cukru 200 ml szt. 1650
121. Soczek warzywny pomidorowy bez cukru 300g szt. 900
122. Soczek warzywny z buraka 300g bez cukru szt. 750
123. Soczek wielowarzywny bez cukru 250 ml szt. 150
124. Soczewica czerwona 350g kg 40
125. Soda oczyszczona do celów spożywczych 50g szt. 5
126. Sos czosnkowy np.Mosso 250 ml szt. 200
127. Sos ogrodowy 700g Knor szt. 5
128. Sos tatarski np.Mosso 260 ml szt. 250
129. Sól 1kg różna kg 270
130. Syrop owocowy 430ml Paola, Gellwe, Łowicz – porzeczka,wiśnia, malina,truskawka szt. 420
131. Szczaw konserwowy 290g.Laskol szt. 200
132. Śliwka kalifornijska 200g szt. 5
133. Wafle bez cukru listki nyskie 38g szt. 250
134. Wafle ryżowe 130 g typu Sonko szt. 10
135. Wafle śmietankowe,orzechowe ,o smaku chałwy,z nadzieniem owocowym lub kisielu kg 5
136. Ziele angielskie 15g szt. 170
137. Zioła prowansalskie 10g szt. 10
138. Zupa ogonowa 500g Knorr szt. 40
139. Żelatyna spożywcza zwykła wp. 50g szt. 100
140. Herbata owocowa-np. Herbapol różne smaki 25 szt po 2 g op. 100
142. Papryka konserwowa 720g szt. 50
143. Pasztet białostocki z drobiem 100g szt. 150
144. Szynka wieprzowa konserwowa -konserwa 110g szt. 150
145. Żurawina suszona 200g szt. 5
145. Śliwka w czekoladzie kg 2

4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-06-30

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Nie

5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Nie

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Nie

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2021-12-21 11:00

8.2.) Miejsce składania ofert: Dom Pomocy Społecznej, ul. Świerkowa 9

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2021-12-21 11:30

8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni

NAJNOWSZE ZLECENIE
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów- Suwałki
  • Lokalizacja zleceniapodlaskie
  • Data dodania17-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI