Dostawa produktów spożywczych

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa produktów spożywczych
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoBiałystok
  • WojewództwoPodlaskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoZamawiający publiczny - inny zamawiający
  • Termin składania wniosków2022-10-26
  • ZamawiającyDom Pomocy Społecznej
  • Data publikacji ogłoszenia2022-10-19
  • Numer ogłoszenia2022/BZP 00399740
TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa produktów spożywczych

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304674

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Świerkowa 9

1.5.2.) Miejscowość: Białystok

1.5.3.) Kod pocztowy: 15-328

1.5.4.) Województwo: podlaskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL841 - Białostocki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@dps.bialystok.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.bialystok.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający

Jednostka samorządowa

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność

Działalność społeczna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa produktów spożywczych

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-394cdac7-4f96-11ed-9171-f6b7c7d59353

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00399740

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-10-19

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00011901/06/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.3 Dostawa artykułów żywnościowych od 01.11.2022 r. do 31.12.2022 r.

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

www.dps.bialystok.pl

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: sekretariat@dps.bialystok.pl, (ePuap): 'dpsbialystok/SkrytkaESP, https://miniportal.uzp.gov.pl, https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: sekretariat@dps.bialystok.pl, (ePuap): 'dpsbialystok/SkrytkaESP, https://miniportal.uzp.gov.pl, https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: DGO/341p-6/22

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 6

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Dorsz atlantycki (Gadus morhua) filet b/sk SHP, 8-16 oz. bez glazury bez chemii. Morska produkcja. 10 kg
2. Farsz rybny z bramy, miruny (jasny) 40 kg
3. Filet śledziowy Matias luz Premium a 5 kg 60 kg
4. Filet z makreli w oleju 170g konserwa 10 szt.
5. Filet z makreli w pomidorach170g konserwa 10 szt.
6. Filet zapiekany z serem (min 44 % ryby) 50 kg
7. Karp świeży filet 30 kg
8. Krajanka śledziowa w sosie "Salsa" 10 kg
9. Łosoś sałatkowy wędzony 1 kg 1 kg
10. Makrela wędzona 300-500 g 1 kg
11. Mintaj (Theragra chalcogramma) filet b/s SHP, 6-8 oz. bez glazury, bez chemii. 20 kg
12. Miruna (Macruronus novaezelandiae) filet z/s SHP, bez glazury 8-12 oz. Morska produkcja 140 szt.
13. Morszczuk (Merluccius hubsi) filet b/s SHP, bez glazury, Argentyna 300-400 g. Morska produkcja 20 szt.
14. Opiekane rolmopsy śledziowe w galarecie min (50% ryby) 25 szt.
15. Opiekane rolmopsy śledziowe w sosie pomidorowym min (50% ryby) 45 szt.
16. Pasty kanapkowe 80 g z dodatkiem ryb, grzybów Pastella Lisner 260 kg
17. Płat śledziowy marynowany z/sk a 4 kg 10 kg
18. Ryba faszerowane w galarecie 260 g 200 szt.
19. Sałatki śledziowe 150 g 280 szt.
20. Tuńczyk kawałki w oleju 170 g 60 szt.

4.2.6.) Główny kod CPV: 03311000-2 - Ryby

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-11-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Ananas mrożony kostka 5 kg
2. Brokuły op. 10kg 100 kg
3. Brukselka 2 kg
4. Brzoskwinia kostka op. 10 kg 6 kg
5. Bukiet królewski(3 składnikowy)op.2,5kg 70 kg
6. Cukinia plastry falista op. 2,5 kg 5 kg
7. Dynia mrożona kostka op.2,5 kg 5 kg
8. Fasola szparagowa mrożona żółta cięta op. 10kg 60 kg
9. Fasolka szparagowa mrożona zielona op10kg 100 kg
10. Groszek zielony op. 10kg 10 kg
11. Kalafior mrożony op. 10kg 100 kg
12. Kartacze z mięsem 100 kg
13. Knedle z owocami- różne 30 kg
14. Malina mrożona 1 kg
15. Marchew kostka op. 10kg 20 kg
16. Mieszanka 7 skład. op.10kg 40 kg
17. Mieszanka kompotowa 4 składnikowa op. 10kg bez pestki 160 kg
18. Morele mrożone kostka 1 kg
19. Papryka trio mrożona 2,5 kg 5 kg
20. Pierogi z kapustą i grzybami np. Virtu 5 kg
21. Pierogi z mięsem np. Virtu 5 kg
22. Pierogi z owocami (truskawka, jagoda, jabłko ) 20 kg
23. Pierogi z serem np. Virtu 10 kg
24. Porzeczka czarna mrożona op. 10kg 150 kg
25. Pyzy ziemniaczane 5 kg
26. Pyzy ziemniaczane z mięsem np. Chłodnia Białystok 10 kg
27. Szpinak mrożony brykiet 30 kg
28. Śliwka b/ pestki op. 2,5 kg 2 kg
29. Truskawki mrożona op. 10kg 60 kg
30. Warzywa na patelnie z ziemniakami 80 kg
31. Wiśnie b/pestek op. 2,5 kg 5 kg
32. Włoszczyzna 3 składnikowa paski 10 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 15896000-5 - Produkty głęboko mrożone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-11-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1 Chleb baltonowski krojony 600g 2800 szt.
2 Chleb wileński krojony 400g 500 szt.
3 Chleb żytni razowy 500g 660 szt.
4 Chleb wieloziarnisty krojony 500g 440 szt.
5 Chleb mieszany pytlowy trzy ziarna 500g.krojony 580 szt.
6 Chleb mieszany z siemieniem lnianym 500g krojon 30 szt.
7 Bułeczki wrocławskie 50 g 8000 szt.
8 Paluch wyborny 75g 5 szt.
9 Bułeczki graham80g 1000 szt.
10 Bułeczki żytnie 60g 1000 szt.
11 Chałka zdobna 200g 150 szt.
12 Pączki w cukrze pudrze50g 40 szt.
13 Bułka z marmoladą/ślimak 90g 40 szt.
14 Paluszki z cynamonem 80g 50 szt.
15 Wstążka jabłkowa 30 szt.
16 Bułka z serem80g 30 szt.
17 Bułka maślana 30g 30 szt.
18 Bułeczka wiejska/ swojska 80g 30 szt.
19 Bułeczka z żurawiną 40g 40 szt.
20 Bułeczka babuni z kruszonką 60g 40 szt.
21 Drożdżówka / Placek z kruszonką ok.320 g 15 szt.
22 Bułeczki słodkie waniliowe 50g 40 szt.
23 Bułeczki z budyniem/ lemonka 80g 40 szt.
24 Cebulak/ Bułka margerita 100 g 30 szt.
25 Bułeczka jagodzianka 80g 40 szt.
26 Bułeczka musli 5 szt.
27 Chleb bez glutenowy codzienny ( jasny, ciemny )np. Balviten 1 kg
28 Ciasto przekładane porzeczkowe 18 kg
29 Makowiec 18 kg
30 Babka piaskowa 18 kg
31 Ciasto ”Królewiec” 18 kg
32 Ptasie mleczko 18 kg
33 Przekładaniec (weneckie) 18 kg
34 Sernik 20 kg
35 Ciasto bankietowe 18 kg
36 Rolada z kremem i galaretką 18 kg
37 Ciasto krówka 18 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-11-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Drożdże piekarnicze 7 kg
2. Jogurt kremowy z owocami 122g Fantazja-różne smaki 65 szt.
3. Jogurt naturalny 150 g 1 200 szt.
4. Jogurt naturalny 350 g 5 szt.
5. Jogurt owocowy 150 g rózne smaki 140 szt.
6. Jogurt pitny naturalny 250g 20 szt.
7. Jogurt pitny smakowy 250g różne smaki 20 szt.
8. Jogurt pitny smakowy różne smaki b/ cukru 250g 100 szt.
9. Kefir 1,8%-3% tłuszczu 400 g 50 szt.
10. Margaryna zwykła 250 g 60% tłuszczu 105 szt.
11. Masło roślinne 250g 2 szt.
12. Masło śmietankowe stołowe 200 g 82% tłuszczu 1 700 szt.
13. Mleko 2% luz, opakowanie 5 l 3 600 l
14. Ser Favita 12% tł 270g 1 szt.
15. Ser Mozzarella Classic 125 g 1 szt.
16. Ser pleśniowy naturalny 125g 5 szt.
17. Ser żółty typu holenderskiego 20 kg
18. Ser żółty lekki 16% tł. W suchej masie 3 kg
19. Ser żółty rolada ustrzycka 15 kg
20. Ser żółty typu salami 20 kg
21. Ser żółty typu szwajcarskiego 15 kg
22. Serek homogenizowany 150 g - różne smaki 200 szt.
23. Serek homogenizowany bez laktozy naturalny 150 g 3 szt.
24. Serek kanapkowy twarogowy 150 g - różne smaki 300 szt.
25. Serek mascarpone 250 g 2 szt.
26. Serek mazowiecki topiony kremowy 100g - kiełbaska 70 szt.
27. Serek topiony 100 g różne smaki 220 szt.
28. Serek topiony 140 g krążki mix smaków 180 szt.
29. Serek topiony plastry 130 g - różne smaki 180 szt.
30. Serek twarogowy ziołowy/ naturalny 150g np.. Deliser 70 szt.
31. Serek wiejski lekki 150 g 40 szt.
32. Serek wiejski smakowy 150 g 50 szt.
33. Śmietana 18% 400 g 600 szt.
34. Śmietanka UHT 30% tł 330 ml 2 szt.
35. Twaróg capri 40 kg
36. Twaróg półtłusty, krajanka 200 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-11-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1 Agrest 1 kg
2 Arbuz 10 kg
3 Banany 250 kg
4 Borówka amerykańska 1 kg
5 Botwina 1 kg
6 Brokuł 2 szt.
7 Brukselka 2 kg
8 Brzoskwinie 30 kg
9 Burak ćwikłowy 250 kg
10 Cebula 200 kg
11 Cebula czerwona 5 kg
12 Cukinia 5 kg
13 Cytryny 100 kg
14 Czereśnie 1 szt.
15 Czosnek główka 20 kg
16 Fasolka szparagowa 2 kg
17 Gruszki 220 kg
18 Jabłka 750 szt.
19 Kalafior świeży 3 kg
20 Kapusta biała 300 kg
21 Kapusta czerwona 30 kg
22 Kapusta kwaszona 180 szt.
23 Kapusta młoda 1 kg
24 Kapusta pekińska 40 kg
25 Kiwi 1 kg
26 Koper 11 kg
27 Maliny 1 kg
28 Mandarynki 130 kg
29 Marchew 850 kg
30 Melon żółty miodowy 2 kg
31 Morele 2 kg
32 Natka pietruszki 4 kg
33 Nektarynki 20 kg
34 Ogórki gruntowe 10 kg
35 Ogórki kwaszone 170 kg
36 Ogórki szklarniowe,sałatkowe 200 kg
37 Papryka czerwona,żółta 150 kg
38 Pieczarki 30 kg
39 Pietruszka korzeń 120 kg
40 Pomarańcze 180 kg
41 Pomidory 400 kg
42 Por 60 kg
43 Porzeczka czerwona , czarna 1 szt.
44 Przyprawa-koper do ogórków 1 kg
45 Roszponka 1 kg
46 Rukola 1 kg
47 Rzepa sopel 60 szt.
48 Rzodkiewka 200 szt.
49 Sałata lodowa 120 szt.
50 Sałata mix 3 szt.
51 Sałata zielona 350 kg
52 Seler korzeń 200 kg
53 Seler naciowy 1 szt.
54 Susz owocowy 30 kg
55 Szczypior 300 kg
56 Szpinak 2 kg
57 Śliwki 230 kg
58 Truskawki 1 kg
59 Winogrona 2 kg
60 Wiśnie 1 kg
61 Ziemniaki 6000 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-11-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Ananas puszka plastry 580g 5 szt.
2. Baton bez glutenowy Raw 50g 2 szt.
3. Baton owocowy bez cukry Raw 35g 320 szt.
4. Bazylia10g 5 szt.
5. Beskidzkie mini krakersy 100g 200 szt.
6. Biszkopty b/ cukru 100g np.. Mamut 50 szt.
7. Biszkopty bez glutenowe 85 g 2 szt.
8. Biszkopty 120g 250 szt.
9. Brzoskwinia w syropie puszka 850g 3 szt.
10. Budyń bez cukru 1000g różne smaki 6 kg
11. Bułka tarta 500g 50 kg
12. Bułka tarta bez glutenowa 500g np. Belviten 1 kg
13. Chrupki kukurydziane 100g typu Flips 20 szt.
14. Chrupki kukurydziane 100g typu Flips truskawkowe, czekoladowe 120 szt.
15. Chrzan delikatesowy Mosso250g lub Laskol 60 szt.
16. Ciasteczka maślane b/cukru 125 g np. Jutrzenka 2 szt.
17. Ciasteczka owsiane bez cukru 150g np.. Ania 5 szt.
18. Ciasteczka śniadaniowe b/ cukru Sante 30g – różne 50 szt.
19. Ciastka korzenne lub miodowe lub pierniki toruńskie z polewą lub nadziewane 1 kg
20. Ciastka kruche z marmoladą, z polewą lukrowaną lub polewą czekoladową 1 kg
21. Ciastka maślane niskobiałkowe 150g 1 szt.
22. Ciastka w polewie czekoladowej biszkoptowe lub herbatniki 1 kg
23. Cieciorka konserwowa 400g 1 szt.
24. Cukier 1 kg 600 kg
25. Cukier puder 400g 2 kg
26. Cukier waniliowy ok.30g 20 szt.
27. Cynamon 20g 6 szt.
28. Czosnek granulowany 20g 50 szt.
29. Ćwikła z chrzanem300g Laskol 80 szt.
30. Dżem bez cukru na fruktozie(dla diabetyków) 200g 40 szt.
31. Dżem owocowy na 1 osobę 25g 192 szt.
32. Fasola biała 400g drobna,średnia 30 kg
33. Fasola biała konserwowa 400 g 3 szt.
34. Fasola czerwona konserwowa 400g 30 szt.
35. Galaretka owocowa różne smaki 75g 180 szt.
36. Galaretka owocowa bez cukru 75g 60 szt.
37. Gałka muszkatełowa mielona10g 3 szt.
38. Gofry 250g(6 szt) np. Dane Cake 30 szt.
39. Gofry naturalne b/ cukru 65 g np.. Ania 10 szt.
40. Goździki10g 15 szt.
41. Groch połówki 400g 30 kg
42. Groszek konserwowy Kotlin 400g 80 szt.
43. Grześki truskawkowe, śmietankowe 26g bez polewy 200 szt.
44. Herbata czarna liściasta 100 g-Assam 250 szt.
45. Herbata czarna liściasta 100g Lipton 3 szt.
46. Herbatniki 50 g typu Krakus, Szkolne 300 szt.
47. Herbatniki Be-be 14g 50 szt.
48. Herbatniki bez cukru 135g 50 szt.
49. Kakao 100g Wedel 20 szt.
50. Kasza gryczana prażona 1 kg 40 kg
51. Kasza jaglana 10 kg
52. Kasza jęczmienna 1 kg 40 kg
53. Kasza kus- kus 20 kg
54. Kasza manna 1 kg 50 kg
55. Kasza pęczak 1kg 40 kg
56. Kaszka ryżowa bez mleczna, kleik bez cukru160g 10 szt.
57. Kawa Inka 150g 160 szt.
58. Ketchup 500g łagodny Pudliszki 70 szt.
59. Kisiel 1 kg bez cukru różne smaki 10 szt.
60. Koncentrat barszcz czerwony Krakus 300ml 15 szt.
61. Koncentrat pomidorowy 30% 200g Dawton 6 szt.
62. Koncentrat pomidorowy 30% 900g MK 60 szt.
63. Koncentrat żurek Krakus 300ml 1 szt.
64. Kostki rosołowe 60g drobiowe, 400 szt.
65. Kostki rosołowe wołowe60g 20 szt.
66. Kukurydza konserwowa Dafton 400g 80 szt.
67. Kwasek cytrynowy 20g 70 szt.
68. Liść laurowy 10g 70 szt.
69. Lu Petitki Lubisie różne 30g 150 szt.
70. Majeranek 15g 70 szt.
71. Majonez minimum 60% tłuszczu 900ml Mosso 70 szt.
72. Makaron 1 kg "Polskie Młyny" 100% przenicy durum 80 kg
73. Makaron 1 kg "Polskie Młyny" żytni 3 kg
74. Makaron 1kg Lubella 100% pszenicy durum różny 80 kg
75. Makaron bez glutenowy różny 1 kg
76. Mamutki – ciastka biszkoptowe b/cukru 20g 50 szt.
77. Marmolada wieloowocowa ,tradycyjna1000g 1 kg
78. Wafelek waniliowy b/ cukru 30g np. Wedel 40 szt.
79. Mąka 1 kg typ 450 tortowa 320 kg
80. Mąka bez glutenowa uniwersalna 1 kg
81. Mąka kukurydziana 1 kg
82. Mąka ryżowa 1 kg
83. Mąka ziemniaczana 1 kg 10 kg
84. Mieszanka czekoladowa- cukierki w polewie z zawartością 22% czekolady 1 kg
85. Mieszanka owocowa cukierki nadziewane 1 kg
86. Mini wafelki 150g b/ cukru 1 szt.
87. Miód naturalny 1 kg 16 szt.
88. Miód naturalny pszczeli na 1 osobę 25g 600 szt.
89. Masa kajmakowa 1 szt.
90. Morele suszone 200g 10 szt.
91. Musztarda 180g chrzanowa, miodowa, stołowa Rolewski-łagodna 120 szt.
92. Ocet 10% spirytusowy 0,5 l 17 szt.
93. Ogórki korniszony w słoikach 0,9 l. 120 szt.
94. Olej rzepakowy 100% 1L- rafinowany 300 szt.
95. Orzechy włoskie 100g 5 szt.
96. Papryka ostra20g 10 szt.
97. Papryka słodka20g 30 szt.
98. Pestki słonecznika 200 szt 2 szt.
99. Pieczywa chrupki Sonko bez cukru170g-różne 3 szt.
100. Pieprz cytrynowy mielony 20g 20 szt.
101. Pieprz naturalny czarny 20g 60 szt.
102. Pieprz ziołowy 15g 100 szt.
103. Płatki jęczmienne błyskawiczne 500g 50 kg
104. Płatki kukurydziane bez glutenowe 500g Nestle 2 szt.
105. Płatki migdałów 100g 3 szt.
106. Płatki owsiane bez glutenowe 500g 1 kg
107. Płatki owsiane zwykłe 500g 100 kg
108. Płatki ryżowe 400g 50 kg
109. Proszek do pieczenia 30g 6 szt.
110. Przyprawa curry 20g 10 szt.
111. Przyprawa do flaków 20g 30 szt.
112. Przyprawa sucha Kucharek 1kg 50 kg
113. Przyprawa w płynie 1LWiniary 20 szt.
114. Rodzynki 200g 5 kg
115. Ryż biały długoziarnisty 1 kg 60 kg
116. Słodzik Stewia – 200 tabletek 10 szt.
117. Słomka ptysiowa b/ cukru 30g 10 szt.
118. Soczek owocowo-warzywny300g bez cukru 50 szt.
119. Soczek owocowy 300g bez cukru 200 szt.
120. Soczek owocowy bez cukru 200 ml 600 szt.
121. Soczek warzywny pomidorowy bez cukru 300g 400 szt.
122. Soczek warzywny z buraka 300g bez cukru 300 szt.
123. Soczek wielowarzywny bez cukru 250 ml 300 szt.
124. Soczewica czerwona 350g 20 kg
125. Soda oczyszczona do celów spożywczych 50g 10 szt.
126. Sos czosnkowy np.Mosso 250 ml 70 szt.
127. Sos ogrodowy 700g Knor 4 szt.
128. Sos tatarski np.Mosso 260 ml 90 szt.
129. Sól 1kg różna 80 kg
130. Syrop owocowy 430ml Paola, Gellwe, Łowicz – porzeczka,wiśnia, malina,truskawka 200 szt.
131. Szczaw konserwowy 290g.Laskol 80 szt.
132. Śliwka kalifornijska 200g 5 szt.
133. Wafle bez cukru listki nyskie 38g 50 szt.
134. Wafle ryżowe130g typu Sonko 1 szt.
135. Wafle śmietankowe,orzechowe ,o smaku chałwy,z nadzieniem owocowym lub kisielu 1 kg
136. Ziele angielskie 15g 60 szt.
137. Zioła prowansalskie 10g 10 szt.
138. Zupa ogonowa 1 kg Knorr 6 szt.
139. Żelatyna spożywcza zwykła wp. 50g 70 szt.
140. Herbata owocowa 100g hibiskus luz 20 szt.
141. Papryka konserwowa 720g 60 szt.
142. Pasztet białostocki z drobiem 100g 10 szt.
143. Szynka wieprzowa konserwowa -konserwa 110g 10 szt.
144. Żurawina suszona 200g 5 szt.
145. Paluszki słone 70g 40 kg
146. Śliwka w czekoladzie 1 szt.
147. Precelki lajkonik 130g 20 szt.
148. Masa makowa z bakaliami 800-100g 12 szt.
149. Dżem Łowicz 280g truskawka, brzoskwinia, porzeczka, wisnia 100 szt.
150. Słomka ptysiowa 200g 50 szt.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-11-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Nie

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Nie

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2022-10-26 13:00

8.2.) Miejsce składania ofert: Dom Pomocy Społecznej, ul. Świerkowa 9

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2022-10-26 13:30

8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni

NAJNOWSZE ZLECENIE
Poszukujemy opiekunki do dziecka z zamieszkaniem - Choroszcz
  • Lokalizacja zleceniapodlaskie
  • Data dodania30-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Poszukujemy opiekunki do dziecka z zamieszkaniem. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.