Dostawa produktów spożywczych

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa produktów spożywczych
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoBiałystok
  • WojewództwoPodlaskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoZamawiający publiczny - inny zamawiający
  • Termin składania wniosków2021-12-09
  • ZamawiającyDom Pomocy Społecznej
  • Data publikacji ogłoszenia2021-12-01
  • Numer ogłoszenia2021/BZP 00294557
TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa produktów spożywczych

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304674

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Świerkowa 9

1.5.2.) Miejscowość: Białystok

1.5.3.) Kod pocztowy: 15-328

1.5.4.) Województwo: podlaskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL841 - Białostocki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@dps.bialystok.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.bialystok.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający

jednostka samorządowa

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność

Działalność społeczna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa produktów spożywczych

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-16630eda-52a3-11ec-8c2d-66c2f1230e9c

2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00294557

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2021-12-01

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00001105/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 Dostawa artykułów żywnościowych

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

www.dps.bialystok.pl

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://miniportal.uzp.gov.pl

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: https://miniportal.uzp.gov.pl ePuap /dpsbialystok/SkrytkaESP oraz adres email: sekretariat@dps.bialystok.pl

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: DGO/341p-2/21

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 6

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Dorsz atlantycki (Gadus morhua) filet b/sk SHP, 8-16 oz. bez glazury bez chemii. Morska produkcja. kg 200
Farsz rybny z bramy, miruny (jasny) kg 60
Filet śledziowy Matias luz Premium a 5 kg kg 250
Filet z makreli w oleju 170g konserwa szt. 200
Filet z makreli w pomidorach 170g konserwa szt. 200
Filet zapiekany z serem (min 44 % ryby) kg 220
Karp świeży filet kg 30
Krajanka śledziowa w sosie "Salsa" kg 9
Łosoś sałatkowy wędzony 1 kg kg 5
Makrela wędzona 300-500 g kg 2
Mintaj (Theragra chalcogramma) filet b/s SHP, 6-8 oz. bez glazury, bez chemii. kg 100
Miruna (Macruronus novaezelandiae) filet z/s SHP, bez glazury 8-12 oz. Morska produkcja kg 400
Morszczuk (Merluccius hubsi) filet b/s SHP, bez glazury, Argentyna 300-400 g. Morska produkcja kg 50
Opiekane rolmopsy śledziowe w galarecie min (50% ryby) kg 100
Opiekane rolmopsy śledziowe w sosie pomidorowym min (50% ryby) kg 300
Pasty kanapkowe 80 g z dodatkiem ryb, grzybów Pastella Lisner szt. 1900
Płat śledziowy marynowany z/sk a 4 kg kg 10
Ryba faszerowana w galarecie 260 g szt. 900
Sałatki śledziowe 150 g szt. 1000
Tuńczyk kawałki w oleju 170 g szt. 300

4.2.6.) Główny kod CPV: 03311000-2 - Ryby

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Ananas mrożony kostka kg 10
Brokuły op. 10kg kg 400
Brukselka kg 30
Brzoskwinia kostka op. 10 kg kg 50
Bukiet królewski(3 składnikowy)op.2,5kg kg 430
Cukinia plastry falista op. 2,5 kg kg 5
Dynia mrożona kostka op.2,5 kg kg 10
Fasola szparagowa mrożona żółta cięta op. 10kg kg 200
Fasolka szparagowa mrożona zielona op. 10kg kg 300
Groszek zielony op. 10kg kg 40
Kalafior mrożony op. 10kg kg 500
Kartacze z mięsem kg 150
Knedle z owocami- różne kg 100
Malina mrożona kg 10
Marchew kostka op. 10kg kg 200
Mieszanka 7 skład. op.10kg kg 250
Mieszanka kompotowa 4 składnikowa op. 10kg kg 500
Morele mrożone kostka kg 10
Papryka trio mrożona 2,5 kg kg 10
Pierogi z kapustą i grzybami np. Virtu kg 30
Pierogi z mięsem np. Virtu kg 50
Pierogi z owocami (truskawka, jagoda, jabłko ) kg 50
Pierogi z serem np. Virtu kg 50
Porzeczka czarna mrożona op. 10kg kg 1000
Pyzy ziemniaczane kg 20
Pyzy ziemniaczane z mięsem np. Chłodnia Białystok kg 100
Szpinak mrożony brykiet kg 120
Śliwka b/ pestki op. 2,5 kg kg 20
Truskawki mrożona op. 10kg kg 250
Warzywa na patelnię z ziemniakami kg 100
Wiśnie b/pestek op. 2,5 kg kg 100
Włoszczyzna 3 składnikowa paski kg 100

4.2.6.) Główny kod CPV: 15896000-5 - Produkty głęboko mrożone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Chleb baltonowski krojony 600g szt. 18000
Chleb wileński krojony 400g szt. 3000
Chleb żytni razowy 500g szt. 4500
Chleb wieloziarnisty krojony 500g szt. 2200
Chleb mieszany pytlowy trzy ziarna 500g.krojony szt. 3500
Chleb mieszany z siemieniem lnianym 500 g krojony szt. 1000
Bułeczki wrocławskie 50 g szt. 53000
Paluch wyborny 75g szt. 30
Bułeczki graham 80g szt. 6500
Bułeczki żytnie 60g szt. 2200
Chałka zdobna 200g szt. 900
Pączki w cukrze pudrze 50g szt. 250
Bułka z marmoladą/ślimak 90g szt. 450
Paluszki z cynamonem 80g szt. 450
Wstążka jabłkowa szt. 450
Bułka z serem 80g szt. 450
Bułka maślana 30g szt. 300
Bułeczka wiejska/ swojska 80g szt. 400
Bułeczka z żurawiną 40g szt. 450
Bułeczka babuni z kruszonką 60g szt. 350
Drożdżówka / Placek z kruszonką ok.320 g szt. 100
Bułeczki słodkie waniliowe 50g szt. 450
Bułeczki z budyniem/ lemonka 80g szt. 450
Cebulak/ Bułka margerita 100 g szt. 500
Bułeczka jagodzianka 80g szt. 450
Bułeczka musli szt. 100
Chleb bezglutenowy codzienny (jasny, ciemny) np. Balviten kg 120
Ciasto przekładane porzeczkowe kg 80
Makowiec kg 80
Babka piaskowa kg 80
Ciasto ”Królewiec” kg 80
Ciasto śliwkowe kg 80
Ptasie mleczko kg 80
Przekładaniec (weneckie) kg 80
Sernik kg 100
Ciasto bankietowe kg 80
Rolada z kremem i galaretką kg 80
Babeczka wielkanocna szt. 188
Ciasto krówka kg 80

4.2.6.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Drożdże piekarnicze kg 36
Jogurt kremowy z owocami 122g Fantazja-różne smaki szt. 420
Jogurt naturalny 150 g szt. 6 400
Jogurt naturalny 350 g szt. 120
Jogurt owocowy 150 g różne smaki szt. 2 700
Jogurt pitny naturalny 250 g szt. 120
Jogurt pitny smakowy 250 g różne smaki szt. 1200
Jogurt pitny smakowy różne smaki b/ cukru 250g szt. 600
Kefir 1,8%-3% tłuszczu 400 g szt. 400
Margaryna zwykła 250 g 60% tłuszczu szt. 700
Masło roślinne 250g szt. 10
Masło śmietankowe stołowe 200 g 82% tłuszczu szt. 12 000
Mleko 2% luz, opakowanie 5 l l 21 000
Ser Favita 12% tł 270g szt. 10
Ser Mozzarella Classic 125 g szt. 10
Ser pleśniowy naturalny 125g szt. 10
Ser żółty typu holenderskiego kg 120
Ser żółty lekki 16% tł. W suchej masie kg 30
Ser żółty rolada ustrzycka kg 150
Ser żółty typu salami kg 150
Ser żółty typu szwajcarskiego kg 150
Serek homogenizowany 150 g - różne smaki szt. 1000
Serek homogenizowany bez laktozy naturalny 150 g szt. 300
Serek kanapkowy twarogowy 150 g - różne smaki szt. 1300
Serek mascarpone 250 g szt. 10
Serek mazowiecki topiony kremowy 100g - kiełbaska szt. 600
Serek topiony 100 g różne smaki szt. 1 800
Serek topiony 140 g krążki mix smaków szt. 1 200
Serek topiony plastry 130 g - różne smaki szt. 600
Serek twarogowy ziołowy/ naturalny 150g np.. Deliser szt. 330
Serek wiejski lekki 150 g szt. 500
Serek wiejski smakowy 150 g szt. 700
Śmietana 18% 400 g szt. 3300
Śmietanka UHT 30% tł 330 ml szt. 10
Twaróg capri kg 300
Twaróg półtłusty, krajanka kg 1 800

4.2.6.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Agrest kg 2
Arbuz kg 700
Banany kg 1000
Borówka amerykańska kg 2
Botwina kg 20
Brokuł szt. 50
Brukselka kg 5
Brzoskwinie kg 200
Burak ćwikłowy kg 1500
Cebula kg 1200
Cebula czerwona kg 70
Cytryny kg 700
Czereśnie kg 10
Czosnek główka szt. 120
Fasolka szparagowa kg 40
Gruszki kg 1000
Jabłka kg 4000
Kalafior świeży szt. 70
Kapusta biała kg 1600
Kapusta czerwona kg 250
Kapusta kwaszona kg 850
Kapusta młoda szt. 300
Kapusta pekińska kg 380
Kiwi kg 2
Koper kg 80
Maliny kg 2
Mandarynki kg 450
Marchew kg 5100
Melon żółty miodowy kg 10
Morele kg 100
Natka pietruszki kg 35
Nektarynki kg 300
Ogórki gruntowe kg 400
Ogórki kwaszone kg 900
Ogórki szklarniowe, sałatkowe kg 1100
Papryka czerwona, żółta kg 600
Pieczarki kg 300
Pietruszka korzeń kg 600
Pomarańcze kg 800
Pomidory kg 2600
Por kg 400
Porzeczka czerwona, czarna kg 30
Przyprawa-koper do ogórków szt. 30
Roszponka kg 1
Rukola kg 1
Rzepa sopel kg 380
Rzodkiewka szt. 1100
Sałata lodowa szt. 700
Sałata mix szt. 3
Sałata zielona szt. 1300
Seler korzeń kg 1000
Seler naciowy kg 1
Susz owocowy kg 30
Szczypior szt. 1700
Szpinak kg 3
Śliwki kg 300
Truskawki kg 300
Winogrona kg 15
Wiśnie kg 30
Ziemniaki kg 23000
Ziemniaki młode kg 6000

4.2.6.) Główny kod CPV: 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Ananas puszka plastry 580g szt. 250
Baton bezglutenowy Raw 50g szt. 20
Baton owocowy bez cukru Raw 35 g szt. 2100
Bazylia 10g szt. 50
Beskidzkie mini krakersy 100g szt. 2800
Biszkopty b/ cukru 100g np.. Mamut szt. 450
Biszkopty bezglutenowe 85 g szt. 25
Biszkopty Leonki 90g szt. 1700
Brzoskwinia w syropie puszka 850g szt. 10
Budyń bez cukru 500g różne smaki kg 30
Bułka tarta 500g kg 300
Bułka tarta bezglutenowa 500g np. Belviten kg 2
Chrupki kukurydziane 50g typu Flips szt. 700
Chrupki ryżowe 75g szt. 10
Chrzan delikatesowy Mosso 250g lub Laskol szt. 500
Ciasteczka maślane b/cukru 125 g np. Jutrzenka szt. 100
Ciasteczka owsiane bez cukru 150g np.. Ania szt. 200
Ciasteczka śniadaniowe b/ cukru Sante 50g – różne szt. 1900
Ciastka korzenne lub miodowe lub pierniki toruńskie z polewą lub nadziewane kg 10
Ciastka kruche z marmoladą, z polewą lukrową lub polewą czekoladową kg 20
Ciastka maślane niskobiałkowe 150g szt. 25
Ciastka w polewie czekoladowej biszkoptowe lub herbatniki kg 10
Cieciorka konserwowa 400g szt. 10
Cukier 1 kg kg 4500
Cukier puder 400g kg 10
Cukier waniliowy ok.30g szt. 300
Cynamon 20g szt. 50
Czosnek granulowany 20g szt. 390
Ćwikła z chrzanem 300 g Laskol szt. 500
Dżem bez cukru na fruktozie(dla diabetyków) 200g szt. 350
Dżem owocowy na 1 osobę 25g szt. 3000
Fasola biała 400g drobna,średnia kg 150
Fasola biała konserwowa 400 g szt. 20
Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 200
Galaretka owocowa różne smaki 75g szt. 1400
Galaretka owocowa bez cukru 75g szt. 400
Gałka muszkatołowa mielona 10 g szt. 10
Gofry 250g(6 szt) np. Dane Cake szt. 400
Gofry naturalne b/ cukru 65 g np.. Ania szt. 200
Goździki 10 g szt. 10
Groch połówki 400g kg 150
Groszek konserwowy Kotlin 400g szt. 500
Grześki truskawkowe, śmietankowe 26g bez polewy szt. 1800
Herbata czarna liściasta 100 g - Assam szt. 1200
Herbata czarna liściasta 100g Lipton szt. 5
Herbatniki 50g typu Krakus, Szkolne szt. 3000
Herbatniki Be-be 16 g szt. 1500
Herbatniki bez cukru 135 g szt. 300
Kakao 100g Wedel szt. 130
Kasza gryczana prażona 1 kg kg 170
Kasza jaglana kg 40
Kasza jęczmienna 1 kg kg 200
Kasza kus- kus kg 20
Kasza manna 1 kg kg 300
Kasza pęczak 1kg kg 200
Kaszka ryżowa bezmleczna, kleik bez cukru 160 g szt. 50
Kawa Inka 150g szt. 1000
Ketchup 500g łagodny Pudliszki szt. 400
Kisiel 500g bez cukru różne smaki szt. 200
Koncentrat barszcz czerwony Krakus 300ml szt. 70
Koncentrat pomidorowy 30% 200g Dawton szt. 50
Koncentrat pomidorowy 30% 900g MK szt. 350
Koncentrat żurek Krakus 300ml szt. 30
Kostki rosołowe 60g drobiowe, szt. 2500
Kostki rosołowe wołowe 60 g szt. 100
Kukurydza konserwowa Dafton 400g szt. 470
Kwasek cytrynowy 20g szt. 400
Liść laurowy 10g szt. 400
Lu Petitki Lubisie różne 30g szt. 1000
Majeranek 15g szt. 380
Majonez minimum 60% tłuszczu 900 ml Mosso szt. 400
Makaron 1 kg "Polskie Młyny" 100% pszenicy durum kg 350
Makaron 1 kg "Polskie Młyny" żytni kg 30
Makaron 1kg Lubella 100% pszenicy durum różny kg 400
Makaron bezglutenowy różny kg 20
Mamutki – ciastka biszkoptowe b/cukru 20g szt. 200
Marmolada wieloowocowa ,tradycyjna 1000 g kg 5
Masa makowa z bakaliami 800-1000g szt. 12
Mąka 1 kg typ 450 tortowa kg 1850
Mąka bezglutenowa uniwersalna kg 20
Mąka kukurydziana kg 5
Mąka ryżowa kg 5
Mąka ziemniaczana 1 kg kg 50
Mieszanka czekoladowa- cukierki w polewie z zawartością 22% czekolady kg 10
Mieszanka owocowa, galaretka w cukrze kg 10
Mini wafelki 150g szt. 700
Miód naturalny 1 kg szt. 100
Miód naturalny pszczeli na 1 osobę 25g szt. 3700
Mleko niesłodzone zagęszczane 7,5% tłuszczu 500ml szt. 5
Morele suszone 200g szt. 10
Musztarda 180g chrzanowa, miodowa, stołowa Rolewski-łagodna szt. 700
Ocet 10% spirytusowy 0,5 l szt. 100
Ogórki korniszony w słoikach 0,9 l. szt. 800
Olej rzepakowy 100% 1L- rafinowany szt. 2000
Orzechy włoskie 100g szt. 10
Papryka ostra 20 g szt. 50
Papryka słodka 20 g szt. 150
Pestki słonecznika 200 szt szt. 10
Pieczywa chrupki Sonko bez cukru 170 g - różne szt. 70
Pieprz cytrynowy mielony 20g szt. 100
Pieprz naturalny czarny 20g szt. 350
Pieprz ziołowy 15g szt. 600
Płatki jęczmienne błyskawiczne 500g kg 300
Płatki kukurydziane bezglutenowe 500 g Nestle szt. 30
Płatki migdałów 100 g szt. 5
Płatki owsiane bez glutenowe 500 g kg 3
Płatki owsiane zwykłe 500 g kg 600
Płatki ryżowe 400 g kg 300
Proszek do pieczenia 30 g szt. 30
Przyprawa curry 20g szt. 50
Przyprawa do flaków 20g szt. 50
Przyprawa sucha Kucharek 1kg kg 300
Przyprawa w płynie 1L Winiary szt. 70
Rodzynki 200g kg 30
Ryż biały długoziarnisty 1 kg kg 350
Słodzik Stewia – 200 tabletek szt. 60
Słomka ptysiowa b/ cukru 30g szt. 200
Soczek owocowo-warzywny 300 g bez cukru szt. 1300
Soczek owocowy 300g bez cukru szt. 1500
Soczek owocowy bez cukru 200 ml szt. 3300
Soczek warzywny pomidorowy bez cukru 300g szt. 1800
Soczek warzywny z buraka 300g bez cukru szt. 1500
Soczek wielowarzywny bez cukru 250 ml szt. 300
Soczewica czerwona 350g kg 80
Soda oczyszczona do celów spożywczych 50g szt. 10
Sos czosnkowy np. Mosso 250 ml szt. 400
Sos ogrodowy 700g Knor szt. 10
Sos tatarski np. Mosso 260 ml szt. 500
Sól 1kg różna kg 550
Syrop owocowy 430ml Paola, Gellwe, Łowicz – porzeczka, wiśnia, malina, truskawka szt. 850
Szczaw konserwowy 290g.Laskol szt. 400
Śliwka kalifornijska 200g szt. 10
Wafle bez cukru listki nyskie 38g szt. 500
Wafle ryżowe 130 g typu Sonko szt. 20
Wafle śmietankowe, orzechowe ,o smaku chałwy z nadzieniem owocowym lub kisielu kg 10
Ziele angielskie 15g szt. 370
Zioła prowansalskie 10g szt. 20
Zupa ogonowa 500g Knorr szt. 80
Żelatyna spożywcza zwykła wp. 50g szt. 200
Herbata owocowa-np. Herbapol różne smaki 25 szt po 2 g op. 200
Papryka konserwowa 720g szt. 100
Pasztet białostocki z drobiem 100g szt. 300
Szynka wieprzowa konserwowa -konserwa 110g szt. 300
Żurawina suszona 200g szt. 10
Śliwka w czekoladzie kg 10

4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Nie

5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Nie

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Nie

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2021-12-09 11:00

8.2.) Miejsce składania ofert: Dom Pomocy Społecznej, ul. Świerkowa 9

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2021-12-09 11:30

8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni

NAJNOWSZE ZLECENIE
Szukam pracy chałupniczej - Bielsk Podlaski
  • Lokalizacja zleceniapodlaskie
  • Data dodania28-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Witam. Szukam pracy chałupniczej. Czekam na kontakt. Pozdrawiam.