Dostawa artykułów żywnościowych

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa artykułów żywnościowych
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoBiałystok
  • WojewództwoPodlaskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoZamawiający publiczny - inny zamawiający
  • Termin składania wniosków2022-06-10
  • ZamawiającyDom Pomocy Społecznej
  • Data publikacji ogłoszenia2022-06-02
  • Numer ogłoszenia2022/BZP 00191807
TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa artykułów żywnościowych

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304674

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Świerkowa 9

1.5.2.) Miejscowość: Białystok

1.5.3.) Kod pocztowy: 15-328

1.5.4.) Województwo: podlaskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL841 - Białostocki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@dps.bialystok.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.bialystok.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający

jednostka samorządowa

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność

Działalność społeczna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa artykułów żywnościowych

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-459dcabf-e251-11ec-9a86-f6f4c648a056

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00191807

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-06-02

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00011901/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 Dostawa artykułów żywnościowych od 01.07.2022 r. do 31.12.2022 r.

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

www.dps.bialystok.pl

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://miniportal.uzp.gov.pl ePuap /dpsbialystok/SkrytkaESP sekretariat@dps.bialystok.pl

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: https://miniportal.uzp.gov.pl ePuap /dpsbialystok/SkrytkaESP sekretariat@dps.bialystok.pl

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: DGO/341p-1/22

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 6

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Dorsz atlantycki (Gadus morhua) filet b/sk SHP, 8-16 oz. bez glazury bez chemii. Morska produkcja. 40 kg
2. Farsz rybny z bramy, miruny (jasny) 35 kg
3. Filet śledziowy Matias luz Premium a 5 kg 50 kg
4. Filet z makreli w oleju 170g konserwa 70 szt.
5. Filet z makreli w pomidorach 170g konserwa 70 szt.
6. Filet zapiekany z serem (min 44 % ryby) 60 kg
7. Mintaj (Theragra chalcogramma) filet b/s SHP, 6-8 oz. bez glazury, bez chemii. 25 kg
8. Miruna (Macruronus novaezelandiae) filet z/s SHP, bez glazury 8-12 oz. Morska produkcja 140 kg
9. Morszczuk (Merluccius hubsi) filet b/s SHP, bez glazury, Argentyna 300-400 g. Morska produkcja 10 kg
10. Opiekane rolmopsy śledziowe w galarecie min (50% ryby) 20 kg
11. Opiekane rolmopsy śledziowe w sosie pomidorowym min (50% ryby) 50 kg
12. Pasty kanapkowe 80 g z dodatkiem ryb, grzybów Pastella Lisner 450 szt.
13. Ryba faszerowana w galarecie 260 g 280szt.
14. Sałatki śledziowe 150 g 280szt
15. Tuńczyk kawałki w oleju 170 g 150 szt.
16. Makrela wędzona 300-500 g 2kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 03311000-2 - Ryby

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-07-01 do 2022-09-30

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Ananas mrożony kostka 1 kg
2. Brokuły op. 2,5 kg 180 kg
3. Brukselka 1 kg
4. Brzoskwinia kostka op. 1 kg 10 kg
5. Bukiet królewski(3 składnikowy) op.2,5 kg 90 kg
6. Cukinia plastry falista op. 2,5 kg 3 kg
7. Dynia mrożona kostka op.2,5 kg 3 kg
8. Fasola szparagowa mrożona żółta cięta op. 2,5 kg 30 kg
9. Fasolka szparagowa mrożona zielona op. 2,5 kg 70 kg
10. Groszek zielony op. 2,5 kg 10 kg
11. Kalafior mrożony op. 2,5 kg 140 kg
12. Kartacze z mięsem 100 kg
13. Knedle z owocami- różne 20 kg
14. Malina mrożona 1 kg
15. Marchew kostka op. 2,5 kg 10 kg
16. Mieszanka 7 skład. op. 2,5 kg 50 kg
17. Mieszanka kompotowa 4 składnikowa op. 2,5 kg 180 kg
18. Morele mrożone kostka 2 kg
19. Papryka trio mrożona 2,5 kg 5 kg
20. Pierogi z kapustą i grzybami np. Virtu 5 kg
21. Pierogi z mięsem np. Virtu 5 kg
22. Pierogi z owocami (truskawka, jagoda, jabłko ) 15 kg
23. Pierogi z serem np. Virtu 5 kg
24. Porzeczka czarna mrożona op. 2,5 kg 310 kg
25. Pyzy ziemniaczane z mięsem np. Chłodnia Białystok 10 kg
26. Szpinak mrożony brykiet op. 2,5 kg 50 kg
27. Śliwka b/ pestki op. 2,5 kg 5 kg
28. Truskawki mrożona op. 2,5 kg 120 kg
29. Warzywa na patelnię z ziemniakami 50 kg
30. Wiśnie b/pestek op. 2,5 kg 20 kg
31. Włoszczyzna 3 składnikowa paski op. 2,5 kg 10 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 15896000-5 - Produkty głęboko mrożone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-07-01 do 2022-09-30

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Chleb baltonowski krojony 600g 4200 szt.
2. Chleb wileński krojony 400g 750 szt.
3. Chleb żytni razowy 500g 1000 szt.
4. Chleb wieloziarnisty krojony 500g 660 szt.
5. Chleb mieszany pytlowy trzy ziarna 500g.krojony 880 szt.
6. Chleb mieszany z siemieniem lnianym 500 g krojony 50 szt.
7. Bułeczki wrocławskie 50 g 12000 szt.
8. Paluch wyborny 75g 10 szt.
9. Bułeczki graham 80g 1800 szt.
10. Bułeczki żytnie 60g 1800 szt.
11. Chałka zdobna 200g 230 szt.
12. Pączki w cukrze pudrze 50g 110 szt.
13. Bułka z marmoladą/ślimak 90g 70 szt.
14. Paluszki z cynamonem 80g 70 szt.
15. Wstążka jabłkowa 70 szt.
16. Bułka z serem 80g 70 szt.
17. Bułka maślana 30g 60 szt.
18. Bułeczka wiejska/ swojska 80g 70 szt.
19. Bułeczka z żurawiną 40g 90 szt.
20. Bułeczka babuni z kruszonką 60g 60 szt.
21. Drożdżówka / Placek z kruszonką ok.320 g 20 szt.
22. Bułeczki słodkie waniliowe 50g 70 szt.
23. Bułeczki z budyniem/ lemonka 80g 70 szt.
24. Cebulak/ Bułka margerita 100 g 60 szt.
25. Bułeczka jagodzianka 80g 70 szt.
26. Bułeczka musli 10 szt.
27. Chleb bezglutenowy codzienny (jasny, ciemny) np. Balviten 1 kg
28. Ciasto przekładane porzeczkowe 18 kg
29. Ciasto ”Królewiec” 18 kg
30. Ptasie mleczko 18 kg
31. Sernik 20 kg
32. Ciasto bankietowe 18 kg
33. Rolada z kremem i galaretką 18 kg
34. Ciasto krówka 18 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-07-01 do 2022-09-30

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Drożdże piekarnicze 6 kg
Jogurt kremowy z owocami 122g Fantazja-różne smaki 95 szt.
Jogurt naturalny 150 g 1800 szt.
Jogurt naturalny 350 g 25 szt.
Jogurt owocowy 150 g różne smaki 300 szt.
Jogurt pitny naturalny 250 g 30 szt.
Jogurt pitny smakowy 250 g różne smaki 90 szt.
Jogurt pitny smakowy różne smaki b/ cukru 250g 80 szt.
Kefir 1,8%-3% tłuszczu 400 g 200 szt.
Margaryna zwykła 250 g 60% tłuszczu 160 szt.
Masło roślinne 250 g 2 szt.
Masło śmietankowe stołowe 200 g 82% tłuszczu 2700 szt.
Mleko 2% luz, opakowanie 5 l 5300 l
Ser Favita 12% tł 270 g 2 szt.
Ser Mozzarella Classic 125 g 2 szt.
Ser pleśniowy naturalny 125g 10 szt.
Ser żółty typu holenderskiego 30 kg
Ser żółty lekki 16% tł. W suchej masie 5 kg
Ser żółty rolada ustrzycka 35 kg
Ser żółty typu salami 35 kg
Ser żółty typu szwajcarskiego 35 kg
Serek homogenizowany 150 g - różne smaki 250 szt.
Serek homogenizowany bez laktozy naturalny 150 g 5 szt.
Serek kanapkowy twarogowy 150 g - różne smaki 530 szt.
Serek mascarpone 250 g 2 szt.
Serek mazowiecki topiony kremowy 100g - kiełbaska 130 szt.
Serek topiony 100 g różne smaki 430 szt.
Serek topiony 140 g krążki mix smaków 280 szt.
Serek topiony plastry 130 g - różne smaki 280 szt.
Serek twarogowy ziołowy/ naturalny 150g np. Deliser 120 szt.
Serek wiejski lekki 150 g 60 szt.
Serek wiejski smakowy 150 g 140 szt.
Śmietana 18% 400 g 900 szt.
Śmietanka UHT 30% tł 330 ml 2 szt.
Twaróg capri 35 kg
Twaróg półtłusty, krajanka 380 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-07-01 do 2022-09-30

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Agrest 2 kg
2. Arbuz 400 kg
3. Banany 250 kg
4. Borówka amerykańska 1 kg
5. Botwina 5 kg
6. Brokuł 5 szt.
7. Brukselka 2 kg
8. Brzoskwinie 90 kg
9. Burak ćwikłowy 320 kg
10. Cebula 350 kg
11. Cebula czerwona 15 kg
12. Cytryny 130 kg
13. Czereśnie 2 kg
14. Czosnek główka 30 szt.
15. Fasolka szparagowa 5 kg
16. Gruszki 140 kg
17. Jabłka 1000 kg
18. Kalafior świeży 5 szt.
19. Kapusta biała 400 kg
20. Kapusta czerwona 50 kg
21. Kapusta kwaszona 100 kg
22. Kapusta młoda 160 szt.
23. Kapusta pekińska 90 kg
24. Kiwi 1 kg
25. Koper 20 kg
26. Maliny 1 kg
27. Mandarynki 30 kg
28. Marchew 1800 kg
29. Melon żółty miodowy 2 kg
30. Morele 2 kg
31. Natka pietruszki 7 kg
32. Nektarynki 250 kg
33. Ogórki gruntowe 280 kg
34. Ogórki kwaszone 50 kg
35. Ogórki szklarniowe, sałatkowe 300 kg
36. Papryka czerwona, żółta 110 kg
37. Pieczarki 50 kg
38. Pietruszka korzeń 200 kg
39. Pomarańcze 70 kg
40. Pomidory 650 kg
41. Por 140 kg
42. Porzeczka czerwona, czarna 5 kg
43. Przyprawa-koper do ogórków 30 szt.
44. Roszponka 1 kg
45. Rukola 1 kg
46. Rzepa sopel 60 kg
47. Rzodkiewka 350 szt.
48. Sałata lodowa 180 szt.
49. Sałata mix 3 szt.
50. Sałata zielona 480 szt.
51. Seler korzeń 300 kg
52. Seler naciowy 1 kg
53. Szczypior 350 szt.
54. Szpinak 2 kg
55. Śliwki 100 kg
56. Truskawki 300 kg
57. Winogrona 2 kg
58. Wiśnie 60 kg
59. Ziemniaki 6800 kg
60. Ziemniaki młode 2900 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-07-01 do 2022-09-30

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Ananas puszka plastry 580 g 40 szt.
2. Baton bezglutenowy Raw 50 g 2 szt.
3. Baton owocowy bez cukru Raw 35 g 480 szt.
4. Bazylia 10 g 10 szt.
5. Beskidzkie mini krakersy 100 g 200 szt.
6. Biszkopty b/ cukru 100 g np.. Mamut 100 szt.
7. Biszkopty bezglutenowe 85 g 2 szt.
8. Biszkopty Leonki 90g 380 szt.
9. Brzoskwinia w syropie puszka 850 g 3 szt.
10. Budyń bez cukru 500 g różne smaki 10 kg
11. Bułka tarta 500 g 60 kg
12. Bułka tarta bezglutenowa 500 g np. Belviten 2 kg
13. Chrupki kukurydziane 100 g typu Flips 40 szt.
14. Chrupki kukurydziane 100 g typu Flips truskawkowe 70 szt.
15. Chrzan delikatesowy Mosso 250 g lub Laskol 150 szt.
16. Ciasteczka maślane b/cukru 125 g np. Jutrzenka 10 szt.
17. Ciasteczka owsiane bez cukru 150 g np.. Ania 40 szt.
18. Ciasteczka śniadaniowe b/ cukru Sante 50 g – różne 500 szt.
19. Ciastka korzenne lub miodowe lub pierniki toruńskie z polewą lub nadziewane 3 kg
20. Ciastka kruche z marmoladą, z polewą lukrową lub polewą czekoladową 5
kg
21. Ciastka maślane niskobiałkowe 150g 3 szt.
22. Ciastka w polewie czekoladowej biszkoptowe lub herbatniki 5 kg
23. Cieciorka konserwowa 400g 5 szt.
24. Cukier 1 kg 1100 kg
25. Cukier puder 400g 2 kg
26. Cukier waniliowy ok.30g 70 szt.
27. Cynamon 20g 10 szt.
28. Czosnek granulowany 20g 60 szt.
29. Ćwikła z chrzanem 300 g Laskol 150 szt.
30. Dżem bez cukru na fruktozie(dla diabetyków) 200g 60 szt.
31. Dżem owocowy na 1 osobę 25g 800 szt.
32. Fasola biała 400g drobna, średnia 30 kg
33. Fasola biała konserwowa 400 g 5 szt.
34. Fasola czerwona konserwowa 400g 40 szt.
35. Galaretka owocowa różne smaki 75g 400 szt.
36. Galaretka owocowa bez cukru 75g 130 szt.
37. Gałka muszkatołowa mielona 10 g 5 szt.
38. Gofry 250g(6 szt) np. Dane Cake 80 szt.
39. Gofry naturalne b/ cukru 65 g np.. Ania 40 szt.
40. Goździki 10 g 5 szt.
41. Groch połówki 400g 30 kg
42. Groszek konserwowy Kotlin 400g 110 szt.
43. Grześki truskawkowe, śmietankowe 26g bez polewy 350 szt.
44. Herbata czarna liściasta 100 g - Assam 350 szt.
45. Herbata czarna liściasta 100g Lipton 5 szt.
46. Herbatniki 50g typu Krakus, Szkolne 300 szt.
47. Herbatniki Be-be 16 g 300 szt.
48. Herbatniki bez cukru 135g 40 szt.
49. Kakao 100g Wedel 25 szt.
50. Kasza gryczana prażona 1 kg 50 kg
51. Kasza jaglana 13 kg
52. Kasza jęczmienna 1 kg 40 kg
53. Kasza kus- kus 30 kg
54. Kasza manna 1 kg 90 kg
55. Kasza pęczak 1kg 40 kg
56. Kaszka ryżowa bezmleczna, kleik bez cukru 160 g 10 szt.
57. Kawa Inka 150g 250 szt.
58. Ketchup 500g łagodny Pudliszki 100 szt.
59. Kisiel 500g bez cukru różne smaki 30 szt.
60. Koncentrat barszcz czerwony Krakus 300ml 20 szt.
61. Koncentrat pomidorowy 30% 200g Dawton 10 szt.
62. Koncentrat pomidorowy 30% 900g MK 65 szt.
63. Koncentrat żurek Krakus 300ml 3 szt.
64. Kostki rosołowe 60g drobiowe, 450 szt.
65. Kostki rosołowe wołowe 60 g 50 szt.
66. Kukurydza konserwowa Dafton 400g 110 szt.
67. Kwasek cytrynowy 20g 100 szt.
68. Liść laurowy 10g 90 szt.
69. Lu Petitki Lubisie różne 30g 220 szt.
70. Majeranek 15g 90 szt.
71. Majonez minimum 60% tłuszczu 900 ml Mosso 100 szt.
72. Makaron 1 kg "Polskie Młyny" 100% pszenicy durum 140 kg
73. Makaron 1 kg "Polskie Młyny" żytni 5 kg
74. Makaron 1kg Lubella 100% pszenicy durum różny 140 kg
75. Makaron bezglutenowy różny 1 kg
76. Mamutki – ciastka biszkoptowe b/cukru 20g 40 szt.
77. Marmolada wieloowocowa ,tradycyjna 1000 g 2 kg
78. Wafelek waniliowy b/cukru 30 g np. Wedel 60 szt.
79. Mąka 1 kg typ 450 tortowa 450 kg
80. Mąka bezglutenowa uniwersalna 2 kg
81. Mąka kukurydziana 2 kg
82. Mąka ryżowa 2 kg
83. Mąka ziemniaczana 1 kg 10 kg
84. Mieszanka czekoladowa- cukierki w polewie z zawartością 22% czekolady 5 kg
85. Mieszanka owocowa, cukierki nadziewane 5 kg
86. Mini wafelki 150g b/cukru 100 szt.
87. Miód naturalny 1 kg 25 szt.
88. Miód naturalny pszczeli na 1 osobę 25g 700 szt.
89. Mleko niesłodzone zagęszczane 7,5% tłuszczu 500ml 2 szt.
90. Morele suszone 200g 5 szt.
91. Musztarda 180g chrzanowa, miodowa, stołowa Rolewski-łagodna 150 szt.
92. Ocet 10% spirytusowy 0,5 l 25 szt.
93. Ogórki korniszony w słoikach 0,9 l. 180 szt.
94. Olej rzepakowy 100% 1L- rafinowany 480 szt.
95. Orzechy włoskie 100g 2 szt.
96. Papryka ostra 20 g 10 szt.
97. Papryka słodka 20 g 50 szt.
98. Pestki słonecznika 200 szt 2 szt.
99. Pieczywa chrupki Sonko bez cukru 170 g - różne 5 szt.
100. Pieprz cytrynowy mielony 20g 20 szt.
101. Pieprz naturalny czarny 20g 100 szt.
102. Pieprz ziołowy 15g 150 szt.
103. Płatki jęczmienne błyskawiczne 500g 70 kg
104. Płatki kukurydziane bezglutenowe 500 g Nestle 3 szt.
105. Płatki migdałów 100 g 2 szt.
106. Płatki owsiane bez glutenowe 500 g 2 kg
107. Płatki owsiane zwykłe 500 g 130 kg
108. Płatki ryżowe 400 g 70 kg
109. Proszek do pieczenia 30 g 10 szt.
110. Przyprawa curry 20g 10 szt.
111. Przyprawa do flaków 20g 20 szt.
112. Przyprawa sucha Kucharek 1kg 50 kg
113. Przyprawa w płynie 1L Winiary 20 szt.
114. Rodzynki 200g 7 kg
115. Ryż biały długoziarnisty 1 kg 70 kg
116. Słodzik Stewia – 200 tabletek 10 szt.
117. Słomka ptysiowa b/ cukru 30g 40 szt.
118. Soczek owocowo-warzywny 300 g bez cukru 250 szt.
119. Soczek owocowy 300g bez cukru 250 szt.
120. Soczek owocowy bez cukru 200 ml 850 szt.
121. Soczek warzywny pomidorowy bez cukru 300g 600 szt.
122. Soczek warzywny z buraka 300g bez cukru 500 szt.
123. Soczek wielowarzywny bez cukru 250 ml 600 szt.
124. Soczewica czerwona 350g 30 kg
125. Soda oczyszczona do celów spożywczych 50g 5 szt.
126. Sos czosnkowy np. Mosso 250 ml 100 szt.
127. Sos ogrodowy 700g Knor 3 szt.
128. Sos tatarski np. Mosso 260 ml 100 szt.
129. Sól 1kg różna 110 kg
130. Syrop owocowy 430ml Paola, Gellwe, Łowicz – porzeczka, wiśnia, malina, truskawka 230 szt.
131. Szczaw konserwowy 290g.Laskol 90 szt.
132. Śliwka kalifornijska 200g 20 szt.
133. Wafle bez cukru listki nyskie 38g 100 szt.
134. Wafle ryżowe 130 g typu Sonko 5 szt.
135. Wafle śmietankowe, orzechowe ,o smaku chałwy, z nadzieniem owocowym lub kisielu 5 kg
136. Ziele angielskie 15g 80 szt.
137. Zioła prowansalskie 10g 5 szt.
138. Zupa ogonowa 500g Knorr 25 szt.
139. Żelatyna spożywcza zwykła wp. 50g 50 szt.
140. Herbata owocowa 100 g hibiskus luz 20 szt.
141. Papryka konserwowa 720g 100 szt.
142. Pasztet białostocki z drobiem 100g 90 szt.
143. Szynka wieprzowa konserwowa -konserwa 110g 90 szt.
144. Żurawina suszona 200g 15 szt.
145. Śliwka w czekoladzie 5 kg
146. Paluszki słone 70 g 130 szt.
147. Precelki lajkonik 130 g 80 szt.
148. Słomka ptysiowa 200 g 50 szt.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-07-01 do 2022-09-30

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Nie

5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Nie

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Nie

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2022-06-10 11:00

8.2.) Miejsce składania ofert: Dom Pomocy Społecznej, ul. Świerkowa 9

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2022-06-10 11:30

8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni

NAJNOWSZE ZLECENIE
Poszukuję opiekunki do rocznego dziecka - Łomża
  • Lokalizacja zleceniapodlaskie
  • Data dodania21-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Poszukuję opiekunki do rocznego dziecka. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI