Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby wydarzeń organizowanych...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Centrum Spotkania Kultur w Lublinie
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoLublin
  • WojewództwoLubelskie
  • Rodzaj zamówieniaUsługi
  • Rodzaj zamawiającegoZamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - państwowe i samorządowe instytucje kultury
  • Termin składania wniosków2024-02-27
  • ZamawiającyCENTRUM SPOTKANIA KULTUR W LUBLINIE
  • Data publikacji ogłoszenia2024-02-19
  • Numer ogłoszenia2024/BZP 00209701
TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Usługi
Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Centrum Spotkania Kultur w Lublinie

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: CENTRUM SPOTKANIA KULTUR W LUBLINIE

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 522448506

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: pl. Teatralny 1

1.5.2.) Miejscowość: Lublin

1.5.3.) Kod pocztowy: 20-029

1.5.4.) Województwo: lubelskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL814 - Lubelski

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: anna.prasek@csklublin.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.spotkaniakultur.com

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - państwowe i samorządowe instytucje kultury

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Rekreacja, kultura i religia

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Centrum Spotkania Kultur w Lublinie

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-3d53e219-bc35-11ee-9897-f6855eb846c0

2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00209701

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2024-02-19

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

https://csk.ezamawiajacy.pl

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: 1. W postępowaniu o udzielenie zamówienia komunikacja między Zamawiającym a Wykonawcami, w szczególności składanie ofert, wymiana informacji oraz przekazywanie dokumentów lub oświadczeń, odbywa się
przy użyciu środków komunikacji elektronicznej zapewnionych przez System.
2. System jest dostępny pod adresem: https://csk.ezamawiajacy.pl

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: 1. Wymagania techniczne i
organizacyjne oraz zasady komunikacji Wykonawcy z Zamawiającym w ramach postępowania, w tym: zadawanie pytań,
przekazywanie dokumentów, oświadczeń, informacji, wniosków w ramach postępowania w tym przekazywanie wezwań i
zawiadomień
i informacji zostały opisane w Instrukcji dla Wykonawcy i są dostępne pod linkiem: https://csk.ezamawiajacy.pl/servlet/HomeServlet?
MP_action=publicFilesList&folder=002c&clientName=csk&MP_module=main
2. Korzystanie z Systemu przez Wykonawców jest bezpłatne.
3. Użytkownikom Zewnętrznym Wykonawcy przysługuje prawo korzystania z asysty obejmującej wsparcie techniczne w kwestiach
dotyczących korzystania z Systemu, polegające na doradztwie telefonicznym korzystania z usług Systemu.

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych Wykonawców zostały określone w Rozdziale XXII SWZ pkt 14

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: CSK.BAP.26.1.2.2024.APR

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Usługi

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 17

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 1: ZADANIE 1 Usługa cateringowa na potrzeby organizacji Szkolenia dla dyrektorów instytucji kultury z terenu województwa lubelskiego w Pawłowie w dniu 19 marca 2024 roku

4.2.6.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

55320000-9 - Usługi podawania posiłków

55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-03-19 do 2024-03-19

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Zaoferowanie deseru -40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Zaoferowanie deseru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 2: ZADANIE 2 Usługa gastronomiczna i noclegowa na potrzeby organizacji Szkolenia dla dyrektorów instytucji kultury z terenu województwa lubelskiego w Pawłowie w dniach 19-20 marca 2024 roku

4.2.6.) Główny kod CPV: 55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe

55120000-7 - Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-03-19 do 2024-03-20

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji) - 40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji)

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 3: ZADANIE 3 Usługa gastronomiczna i noclegowa na potrzeby organizacji Konferencji regionalistów w dniach 13-14 kwietnia 2024 roku w Milejowie

4.2.6.) Główny kod CPV: 55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-04-13 do 2024-04-14

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji) - 40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji)

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 4: ZADANIE 4 Usługa cateringowa na potrzeby organizacji Szkolenia dla dyrektorów instytucji kultury z terenu województwa lubelskiego w Krasnymstawie/Fajsławicach w dniu 7 maja 2024 roku

4.2.6.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

55320000-9 - Usługi podawania posiłków

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-05-07 do 2024-05-07

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Zaoferowanie deseru -40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Zaoferowanie deseru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 5: ZADANIE 5 Usługa gastronomiczna i noclegowa na potrzeby organizacji Szkolenia dla dyrektorów instytucji kultury z terenu województwa lubelskiego w Krasnymstawie/Fajsławicach w dniach 7-8 maja 2024 roku

4.2.6.) Główny kod CPV: 55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe

55120000-7 - Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-05-07 do 2024-05-08

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji) - 40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji)

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 6: ZADANIE 6 Usługa cateringowa na potrzeby organizacji Zjazdu Towarzystw Regionalnych w Kraśniku w dniach 27-29 września 2024 roku

4.2.6.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

55320000-9 - Usługi podawania posiłków

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-09-27 do 2024-09-29

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Zaoferowanie deseru -40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Zaoferowanie deseru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 7

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 7: ZADANIE 7 Usługa gastronomiczna dotycząca organizacji Zjazdu Towarzystw Regionalnych w Kraśniku w dniu 27 września 2024 roku.

4.2.6.) Główny kod CPV: 55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-09-27 do 2024-09-27

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Zaoferowanie dodatkowych przekąsek w zimnym bufecie -40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Zaoferowanie dodatkowych przekąsek w zimnym bufecie

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 8

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 8: ZADANIE 8 Usługi noclegowa ze śniadaniem dla uczestników Zjazdu Towarzystw Regionalnych w Kraśniku w dniach 27-29 września 2024 roku.

4.2.6.) Główny kod CPV: 55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-09-27 do 2024-09-29

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji) - 40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji)

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 9

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Cześć 9: ZADANIE 9 Usługi noclegowa ze śniadaniem dla uczestników Zjazdu Towarzystw Regionalnych w Kraśniku w dniach 27-29 września 2024 roku.

4.2.6.) Główny kod CPV: 55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-09-27 do 2024-09-29

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji) - 40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji)

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 10

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 10: ZADANIE 10 Usługa cateringowa na potrzeby organizacji Szkolenia dla dyrektorów instytucji kultury z terenu województwa lubelskiego w Parczewie w dniu 5 listopada 2024 roku

4.2.6.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

55320000-9 - Usługi podawania posiłków

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-11-05 do 2024-11-05

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Zaoferowanie deseru -40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Zaoferowanie deseru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 11

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 11: ZADANIE 11 Usługa gastronomiczna i noclegowa na potrzeby organizacji Szkolenia dla dyrektorów instytucji kultury z terenu województwa lubelskiego w Parczewie w dniach 5-6 listopada 2024 roku

4.2.6.) Główny kod CPV: 55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe

55120000-7 - Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-11-05 do 2024-11-06

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji) - 40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji)

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 12

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 12: ZADANIE 12 Usługa cateringowa na potrzeby organizacji Szkolenia dla dyrektorów instytucji kultury z terenu województwa lubelskiego w Lublinie w dniu 13 grudnia 2024 roku

4.2.6.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

55320000-9 - Usługi podawania posiłków

55400000-4 - Usługi podawania napojów

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-12-13 do 2024-12-13

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):1) Cena brutto 60 %
2) Zaoferowanie deseru w mini porcjach-40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Zaoferowanie deseru w mini porcjach

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 13

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 13: ZADANIE 13 Usługa cateringowa na potrzeby organizacji Spotkania Opłatkowego Regionalistów w pierwszej połowie stycznia 2025 roku

4.2.6.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

55320000-9 - Usługi podawania posiłków

55400000-4 - Usługi podawania napojów

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2025-01-11 do 2025-01-11

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):1) Cena brutto 60 %
2) Zaoferowanie deseru w mini porcjach-40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Zaoferowanie deseru w mini porcjach

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 14

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 14: ZADANIE 14 Usługa cateringowa na potrzeby organizacji V Wojewódzkiego Konkursu na Palmę i Pisankę Wielkanocną w dniu 23 marca 2024 roku

4.2.6.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

55320000-9 - Usługi podawania posiłków

55400000-4 - Usługi podawania napojów

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2024-03-23 do 2024-03-23

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):1) Cena brutto 60 %
2) Zaoferowanie deseru w mini porcjach-40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Zaoferowanie deseru w mini porcjach

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 15

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 15: ZADANIE 15 Usługa gastronomiczna na potrzeby organizacji 18. Festiwalu Teatrów Niewielkich w ciągu czterech dni w ostatnim kwartale 2024 roku

4.2.6.) Główny kod CPV: 55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Zaoferowanie deseru -40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Zaoferowanie deseru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 16

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 16: ZADANIE 16 Usługa noclegowa na potrzeby organizacji 18. Festiwalu Teatrów Niewielkich w ciągu czterech dni (trzy doby hotelowe) w ostatnim kwartale 2024 roku

4.2.6.) Główny kod CPV: 55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji) - 40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Warunki anulowania usług noclegowych (rezerwacji)

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 17

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 17: ZADANIE 17 Usługa cateringowa w ramach realizacji cyklu wydarzeń kulturalnych BWOK w 2024 roku

4.2.6.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

55320000-9 - Usługi podawania posiłków

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

1.Zamawiający zastrzega sobie prawo rozszerzenia świadczenia usług cateringowych, gastronomicznych oraz usług noclegowych w zakresie poszczególnych zadań o liczbę określoną odrębnie dla każdego zadania w załączniku nr 1 Formularz oferty.
2. O zamiarze skorzystania z opcji Zamawiający poinformuje Wykonawcę drogą mailową w terminie nie krótszym 7 dni kalendarzowych. W zgłoszeniu zostanie określony termin rezerwacji oraz wstępna liczba rezerwacji w poszczególnych dobach. Zamawiający skorzysta z prawa opcji w przypadku gdy potrzeby zamawiającego przewyższą liczbę usług przewidzianych w zamówieniu podstawowym.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2024-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty dokonany zostanie na podstawie kryteriów oceny ofert i ustaloną punktację do 100 pkt. (100%=100 pkt.). Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o kryteria opisane w niniejszym punkcie i ich znaczenia (wagi):
1) Cena brutto 60 %
2) Zaoferowanie deseru -40%

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Zaoferowanie deseru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak

5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:

Art. 109 ust. 1 pkt 4

Art. 109 ust. 1 pkt 7

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Tak

5.4.) Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu.

1. zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:
Zamawiający nie określa szczególnych warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie oraz nie wymaga od Wykonawców złożenia innych środków dowodowych niż oświadczenie, o którym mowa w pkt 2.1 Rozdziału XII;

2. uprawnienia do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:
Dot. zadań: 1, 4, 6, 7, 10, 12, 13, 14, 15, 17
Wykonawca jest uprawniony do prowadzenia działalności związanej z przedmiotem zamówienia w zakresie, o którym mowa w przepisach ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2023 r. poz. 1448) i aktów wykonawczych do tej ustawy, wymagającej uzyskania wpisu w rejestrze zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej

3. sytuacja ekonomiczna lub finansowa:
Zamawiający nie określa szczególnych warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie oraz nie wymaga od Wykonawców złożenia innych środków dowodowych niż oświadczenie, o którym mowa w pkt 2.1 Rozdziału XII;

4. zdolność techniczna lub zawodowa:
Zamawiający nie określa szczególnych warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie oraz nie wymaga od Wykonawców złożenia innych środków dowodowych niż oświadczenie, o którym mowa w pkt 2.1 Rozdziału XII;

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, określonych w Rozdziale VIII SWZ, Zamawiający żąda następujących podmiotowych środków dowodowych, aktualnych na dzień złożenia:
1. oświadczenia wykonawcy, w zakresie art. 108 ust. 1 pkt 5 ustawy, o braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 1689 ze zm.), z innym wykonawcą, który złożył odrębną ofertę, ofertę częściową lub wniosek o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, albo oświadczenia o przynależności do tej samej grupy kapitałowej wraz z dokumentami lub informacjami potwierdzającymi przygotowanie oferty, oferty częściowej lub wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu niezależnie od innego wykonawcy należącego do tej samej grupy kapitałowej.
Zamawiający zaleca wykorzystanie Załącznika nr 4 do SWZ.

2. odpisu lub informacji z Krajowego Rejestru Sądowego lub z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, w zakresie art. 109 ust. 1 pkt 4 ustawy, sporządzonych nie wcześniej niż 3 miesiące przed jej złożeniem, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji;

5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia spełniania przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu określonych w pkt 1.2. Rozdziału IX SWZ Zamawiający żąda od wykonawcy najwyżej ocenionego podmiotowych środków dowodowych:
Dokumentu potwierdzającego, że Wykonawca jest wpisany do jednego z rejestrów zawodowych lub handlowych, prowadzonych w państwie członkowskim Unii Europejskiej, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, tj. dokument potwierdzający, że Wykonawca jest wpisany do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej -dot. zadań: 1, 4, 6, 7, 10, 12, 13, 14, 15, 17;

5.11.) Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów:

1. Ofertę należy sporządzić pod rygorem nieważności, w formie elektronicznej opatrzonej kwalifikowanym podpisem elektronicznym lub w postaci elektronicznej opatrzonej podpisem zaufanym lub podpisem osobistym wg wzoru FORMULARZ OFERTY – Załącznik nr 1 do SWZ; Formularz oferty nie podlega uzupełnieniu.
UWAGA – W ZAKRESIE STRON 2-18 DOPUSZCZA SIĘ MODYFIKACJĘ FORMULARZA OFERTY PORZEZ USUNIĘCIE ZADAŃ, NA KTÓRE WYKONAWCA NIE SKŁADA OFERTY

2. Oświadczenia i dokumenty składane wraz z ofertą:
2.1. Aktualne na dzień składania ofert oświadczenie wstępne z art. 125 ust. 1 Pzp- Załącznik nr 2 do SWZ. Oświadczenie wstępne należy podpisać kwalifikowanym podpisem elektronicznym lub podpisem zaufanym lub podpisem osobistym.

2.2.Odpis lub informacja z Krajowego Rejestru Sądowego, Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej lub innego właściwego rejestru w celu potwierdzenia, że osoba działająca w imieniu wykonawcy jest umocowana do jego reprezentowania (§ 13. ust.1 ROZPORZĄDZENIA MINISTRA ROZWOJU, PRACY I TECHNOLOGII z dnia 23 grudnia 2020 r. w sprawie podmiotowych środków dowodowych oraz innych dokumentów lub oświadczeń, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy). Wykonawca nie jest zobowiązany do złożenia dokumentów, o których mowa w § 13 ust. 1, jeżeli zamawiający może je uzyskać za pomocą bezpłatnych i ogólnodostępnych baz danych, o ile wykonawca wskazał dane umożliwiające dostęp do tych dokumentów w oświadczeniu wstępnym.

2.3. W przypadku, gdy umocowanie osoby podpisującej ofertę nie wynika z właściwego rejestru, do oferty należy załączyć pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego albo reprezentowania w tym postępowaniu i zawarcia umowy, podpisane przez osoby umocowane lub inne dokumenty potwierdzające umocowanie do reprezentowania wykonawcy;

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:

1.Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia (np. spółki cywilne, konsorcja) zgodnie z art. 58 ust. 2 Pzp, zobowiązani są ustanowić pełnomocnika. Z treści pełnomocnictwa winno jednoznacznie wynikać prawo pełnomocnika do reprezentowania Wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego w imieniu Wykonawcy. Dokument ten powinien być podpisany przez osobę/ osoby uprawnioną (-e) do jego udzielenia, to jest zgodnie z formą reprezentacji każdego wykonawców (podpisany kwalifikowalnym podpisem elektronicznym lub podpisem zaufanym lub podpisem osobistym). W przypadku wspólników spółki cywilnej dopuszczalne jest przedłożenie umowy spółki cywilnej, z której wynika zakres i sposób reprezentacji, a w przypadku konsorcjum przedłożenie umowy konsorcjum.
2. Oświadczenie wstępne z art. 125 ust. 1 Pzp, o którym mowa w pkt 2.1 składa każdy z wykonawców. Oświadczenia te potwierdzają brak podstaw wykluczenia oraz spełnianie warunków udziału w postępowaniu w zakresie, w jakim każdy z wykonawców wykazuje spełnianie warunków udziału w postępowaniu

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak

7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:

Zamawiający przewiduje możliwość dokonania zmian postanowień zawartej umowy zgodnie z §12 i 13 projektowanych postanowień umowy w sprawie zamówienia publicznego (zał. nr 3 do SWZ)

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2024-02-27 09:00

8.2.) Miejsce składania ofert: Wykonawca składa ofertę w sposób określony sposób określony w Rozdziale XII za pośrednictwem Platformy pod adresem: https://csk.ezamawiajacy.pl

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2024-02-27 09:15

8.4.) Termin związania ofertą: do 2024-03-27

SEKCJA IX – POZOSTAŁE INFORMACJE

Pozostałe podstawy wykluczenia:
na podstawie art. 7 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu
agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego (Dz.U. z 2023r. poz. 1497 ze zm.)
NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę usługę cateringową - Biłgoraj
  • Lokalizacja zlecenialubelskie
  • Data dodania19-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę usługę cateringową w postaci przygotowania i dostarczania wyżywienia w trakcie szkolenia zawodowego. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI