Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych do obiektów Zespołu do Obsługi Placówek...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych do obiektów Zespołu do Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2 w Warszawie
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoWarszawa
  • WojewództwoMazowieckie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoJednostki organizacyjne administracji samorządowej
  • Termin składania wniosków2019-01-10
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyZespół do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2
  • Data publikacji ogłoszenia2018-12-31
  • Numer ogłoszenia664778-N-2018
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 664778-N-2018 z dnia 2018-12-31 r.

Zespół do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2: Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych do obiektów Zespołu do Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2 w Warszawie
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2, krajowy numer identyfikacyjny 380517823, ul. Jaktorowska   6 , 01-202  Warszawa, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. +48 (22)6917710, 511 271274, e-mail mmusial@zpow2.pl, a.kostrzewa@zpow2.pl, faks .
Adres strony internetowej (URL): https://zpow2.bip.um.warszawa.pl/default.htm
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Tak
https://zpow2.bip.um.warszawa.pl/default.htm

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
https://zpow2.bip.um.warszawa.pl/default.htm

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
Doręczenie do siedziby Zamawiającego
Adres:
Zespół do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2, ul. Jaktorowska 6, 01-202 Warszawa

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych do obiektów Zespołu do Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2 w Warszawie
Numer referencyjny: ADM2/12/2018
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych do obiektów Zespołu do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2 w Warszawie, w podziale na 19 części: Numer części Przedmiot zamówienia Nazwa podmiotu 1. Dostawa mięsa i wędlin Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO” 2. Dostawa mięsa i wędlin Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka 3. Dostawa mięsa i wędlin Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej 4. Dostawa mięsa i wędlin Dom Dziecka nr 16 5. Dostawa nabiału i przetworów mlecznych Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO” 6. Dostawa nabiału i przetworów mlecznych Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka 7. Dostawa nabiału i przetworów mlecznych Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej 8. Dostawa nabiału i przetworów mlecznych Dom Dziecka nr 16 9. Dostawa mrożonek Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO” 10. Dostawa mrożonek Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka 11. Dostawa mrożonek Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej 12. Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO” 13. Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka 14. Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej 15. Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych Dom Dziecka nr 16 16. Dostawa warzyw i owoców Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO” 17. Dostawa warzyw i owoców Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka 18. Dostawa warzyw i owoców Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej 19. Dostawa warzyw i owoców Dom Dziecka nr 16

II.5) Główny kod CPV: 15100000-9
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15500000-3
15331170-9
15811000-6
15300000-1


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia:
Okres w miesiącach Okres w dniach Data rozpoczęcia Data zakończenia
2019-01-22 2019-12-31

II.9) Informacje dodatkowe: Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 2 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 3 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 4 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 5 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 6 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 7 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp)
III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
1. Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji. 2. Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w pkt. 1 - składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. 3. Dokument, o którym mowa w pkt 2 powinien być wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 4. Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt 2, zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby. Pkt 3 stosuje się. 5. W przypadku wątpliwości co do treści dokumentu złożonego przez wykonawcę, zamawiający może zwrócić się do właściwych organów kraju, w którym miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, o udzielenie niezbędnych informacji dotyczących tego dokumentu.
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
1. Pełnomocnictwo do reprezentowania wszystkich Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, ewentualnie umowa o współdziałaniu, z której będzie wynikać przedmiotowe pełnomocnictwo. Pełnomocnik może być ustanowiony do reprezentowania Wykonawców w postępowaniu albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy. Pełnomocnictwo winno być załączone w formie oryginału lub notarialnie poświadczonej kopii (jeżeli dotyczy). 2. Dokumenty, z których wynika prawo do podpisania oferty (oryginał lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem przez notariusza) względnie do podpisania innych dokumentów składanych wraz z ofertą, chyba, że zamawiający może je uzyskać w szczególności za pomocą bezpłatnych i ogólnodostępnych baz danych, w szczególności rejestrów publicznych w rozumieniu ustawy z dnia 17 lutego 2005 r. o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne (Dz.U. z 2017 r. poz. 570), a Wykonawca wskazał to wraz ze złożeniem oferty.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Tak
Informacja na temat wadium
Numer części Kwota wadium 1. 1000,00 2. 1500,00 3. 2000,00 4. 300,00 5. 1000,00 6. 1000,00 7. 2000,00 8. 800,00 9. 200,00 10. 80,00 11. 250,00 12. 450,00 13. 750,00 14. 750,00 15. 200,00 16. 1000,00 17. 1200,00 18. 1500,00 19. 500,00

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamawiający przewiduje możliwości istotnych zmian postanowień zawartej umowy, w stosunku do treści oferty, na podstawie, której dokonano wyboru Wykonawcy, zgodnie z warunkami podanymi poniżej: - łączne wynagrodzenie Wykonawcy może ulec zmianie (zmniejszeniu), w wyniku zmian ilościowych realizowanych dostaw, - zmiany ilościowe realizowanych dostaw: zastrzega się, iż podane w opisie przedmiotu zamówienia, ilości dostaw są szacunkowe i mogą ulec zmianie z zastrzeżeniem, iż nie może zostać przekroczona kwota łącznego wynagrodzenia Wykonawcy, podana w formularzu, jako „cena ofertowa”, zmiana ilościowa nie wymaga wykazania tych okoliczności przez Zamawiającego, - zmiana zaoferowanego produktu na inny – równoważny: w przypadku wycofania danego produktu z rynku lub gdy stanie się on trudno dostępny na rynku, pod warunkiem wykazania tych okoliczności przez Wykonawcę.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2019-01-10, godzina: 14:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Mięso i wędliny - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa mięsa i wędlin - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”. 1. Krakowska wieprzowa podsuszana co najmniej 130g mięsa na 100g gotowego produktu 2. Kiełbasa szynkowa ekstra 69% mięsa z szynki 3. Kiełbasa biała surowa wieprzowa co najmniej 80% mięsa 4. Kiełbasa wieprzowa cienka podwawelska 5. Kiełbasa krakowska parzona wieprzowa, grubo rozdrobniona 103g na 100 g 6. Parówki śniadaniowe wieprzowe (zawartość mięsa nie mniej niż 71%) 7. Kiełbasa żywiecka drobiowa, wędzona, parzona mni. 94% mięsa w tym mięso z kurczaka 52% 8. Kiełbasa żywiecka wieprzowa, wędzona, pieczona, grubo rozdrobniona 114% mięsa wieprzowego na 100g produktu 9. Kiełbasa wieprzowa grillowa np. śląska średnio rozdrobniona 91% mięsa 10. Schab pieczony wieprzowy 117g na 100g produktu 11. Pasztet wieprzowo-drobiowy foremka 1000g-12000g 12. Salami typu dębickie 13. Salami w posypce 14. Kaszanka grillowa wieprzowa 15. Szynka konserwowa wieprzowa 16. Szynka z piersi indyka 17. Ogonówka 18. Polędwica wieprzowa typu sopocka, wędzona, parzona nie mniej niż 70% schabu wieprzowego 19. Polędwica drobiowa 20. Paszteciki drobiowe smakowe (mix. z pomidorami lub papryką) 21. Kiełbasa mortadela wieprzowa 22. Salceson min 66% mięsa 23. Mielonka 24. Polędwica w majeranku 25. Wędzonka wieprzowa parzona 88% 26. Szynkowa wieprzowa, parzona 114g mięsa na 100g produktu 27. Schab wieprzowy, wędzony, parzony 89% schabu 28. Kiełbasa z szynki na kanapki 108g mięsa na 100g produktu 29. Słonina wieprzowa be skóry 30. Szynka wieprzowa b/z kości, b/z skóry i tłuszczu 31. Boczek wędzony wieprzowy 32. Udka drobiowe, wędzone (ćwiartka tylna z kurczaka wędzona) 33. Filet z kurczaka 34. Filet z indyka 35. Ćwiartka tylna kurczaka 36. Karkówka wieprzowa bez kości 37. Filet z indyka wędzony co najmniej 90% mięsa drobiowego 38. Kurczaki 39. Goleń wołowa 40. Schab wieprzowy bez kości 41. Udka drobiowe ćwiartka tylna kurczaka 42. Wołowina udziec zrazowa górna
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 2 Nazwa: Mięso i wędliny - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa mięsa i wędlin - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka. 1. Krakowska wieprzowa podsuszana co najmniej 130g mięsa na 100g gotowego produktu 2. Kiełbasa szynkowa ekstra 69% mięsa z szynki 3. Kiełbasa biała surowa wieprzowa co najmniej 80% mięsa 4. Kiełbasa wieprzowa cienka podwawelska 5. Kiełbasa krakowska parzona wieprzowa, grubo rozdrobniona 103g na 100 g 6. Parówki śniadaniowe wieprzowe (zawartość mięsa nie mniej niż 71%) 7. Kiełbasa żywiecka drobiowa, wędzona, parzona mni. 94% mięsa w tym mięso z kurczaka 52% 8. Kiełbasa żywiecka wieprzowa, wędzona, pieczona, grubo rozdrobniona 114% mięsa wieprzowego na 100g produktu 9. Kiełbasa wieprzowa grillowa np. śląska średnio rozdrobniona 91% mięsa 10. Schab pieczony wieprzowy 117g na 100g produktu 11. Pasztet wieprzowo-drobiowy foremka 1000g-12000g 12. Salami typu dębickie 13. Salami w posypce 14. Kaszanka grillowa wieprzowa 15. Szynka konserwowa wieprzowa 16. Szynka z piersi indyka 17. Ogonówka 18. Polędwica wieprzowa typu sopocka, wędzona, parzona nie mniej niż 70% schabu wieprzowego 19. Polędwica drobiowa 20. Paszteciki drobiowe smakowe (mix. z pomidorami lub papryką) 21. Kiełbasa mortadela wieprzowa 22. Salceson min 66% mięsa 23. Mielonka 24. Polędwica w majeranku 25. Wędzonka wieprzowa parzona 114g na 100g produktu 26. Szynkowa wieprzowa, parzona 114g mięsa na 100g produktu 27. Schab wieprzowy, wędzony, parzony 89% schabu 28. Kiełbasa z szynki na kanapki 108g mięsa na 100g produktu 29. Słonina wieprzowa bez skóry 30. Szynka wieprzowa b/z kości, b/z skóry i tłuszczu 31. Boczek wędzony wieprzowy 32. Udka drobiowe, wędzone (ćwiartka tylna z kurczaka wędzona) 33. Filet z kurczaka 34. Filet z indyka 35. Ćwiartka tylna kurczaka 36. Karkówka wieprzowa bez kości 37. Filet z indyka wędzony co najmniej 90% mięsa drobiowego 38. Kurczaki 39. Goleń wołowa 40. Schab wieprzowy bez kości 41. Udka drobiowe ćwiartka tylna kurczaka 42. Wołowina udziec zrazowa górna
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 3 Nazwa: Mięso i wędliny - Dom Dziecka nr 1 Nasz Dom im. Maryny Falskiej
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa mięsa i wędlin - Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej 1. Krakowska wieprzowa podsuszana co najmniej 130g mięsa na 100g gotowego produktu 2. Kiełbasa szynkowa ekstra 69% mięsa z szynki 3. Kiełbasa biała surowa wieprzowa co najmniej 80% mięsa 4. Kiełbasa wieprzowa cienka podwawelska 5. Kiełbasa krakowska parzona wieprzowa, grubo rozdrobniona 103g na 100 g 6. Parówki śniadaniowe wieprzowe (zawartość mięsa nie mniej niż 71%) 7. Kiełbasa żywiecka drobiowa, wędzona, parzona mni. 94% mięsa w tym mięso z kurczaka 52% 8. Kiełbasa żywiecka wieprzowa, wędzona, pieczona, grubo rozdrobniona 114% mięsa wieprzowego na 100g produktu 9. Kiełbasa wieprzowa grillowa np. śląska średnio rozdrobniona 91% mięsa 10. Schab pieczony wieprzowy 117g na 100g produktu 11. Pasztet wieprzowo-drobiowy foremka 1000g-12000g 12. Salami typu dębickie 13. Salami w posypce 14. Kaszanka grillowa wieprzowa 15. Szynka konserwowa wieprzowa 16. Szynka z piersi indyka 17. Ogonówka 18. Polędwica wieprzowa typu sopocka, wędzona, parzona nie mniej niż 70% schabu wpieprzowego 19. Polędwica drobiowa 20. Paszteciki drobiowe smakowe (mix. z pomidorami lub papryką) 21. Kiełbasa mortadela wieprzowa 22. Salceson min 66% mięsa 23. Mielonka 24. Polędwica w majeranku 25. Wędzonka wieprzowa parzona 114g na 100g produktu 26. Szynkowa wieprzowa, parzona 114g mięsa na 100g produktu 27. Schab wieprzowy, wędzony, parzony 89% schabu 28. Kiełbasa z szynki na kanapki 108g mięsa na 100g produktu 29. Słonina wieprzowa bez skóry 30. Szynka wieprzowa b/z kości, b/z skóry i tłuszczu 31. Boczek wędzony wieprzowy 32. Udka drobiowe, wędzone (ćwiartka tylna z kurczaka wędzona) 33. Filet z kurczaka 34. Filet z indyka 35. Ćwiartka tylna kurczaka 36. Karkówka wieprzowa bez kości 37. Filet z indyka wędzony co najmniej 90% mięsa drobiowego 38. Kurczaki 39. Goleń wołowa 40. Schab wieprzowy bez kości 41. Udka drobiowe ćwiartka tylna kurczaka 42. Wołowina udziec zrazowa górna
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 4 Nazwa: Mięso i wędliny - Dom Dziecka nr 16
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa mięsa i wędlin - Dom Dziecka nr 16. 1. Kiełbasa biała 2. Kiełbasa wielkanocna 3. Kurczaki 4. Szynka surowa bez kości 5. Parówki 82% mięsa 6. Pasztet mięsny 85% mięsa 7. Pierś z kurczaka 8. Polędwica drobiowa 9. Polędwica sopocka 10. Schab pieczony 11. Schab środkowy bez kości 12. Szynka wieprzowa gotowana 13. Filet z indyka
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 5 Nazwa: Nabiał i przetwory mleczne - Ośrodek Wparcia Dziecka i Rodziny KOŁO
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa nabiału i przetworów mlecznych - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”. 1. Deser z bitą śmietaną typu Bakoma Satino, gramatura min. 170 g 2. Ser sałatkowo-kanapkowy, np. Favita gramatura min. 270g 3. Jogurt owocowy różne smaki zawartość cukru do 10g na 100g produktu, opakowanie 150g 4. Jogurt naturaly, gęsty typu greckiego opakowanie 400g 5. Jogurt owocowy typu Loft Jogobella, różne smaki, gramatura 150g 6. Jogurt pitny owocowy butelka typu Jovi Duet, różne smaki, gramatura, 4x100g 7. Jogurt naturalny minimum 2% tłuszczu opakowanie 150g 8. Deser Monte 4x100g 9. Pudding waniliowo-czekoladowy 4x125g 10. Masło 200 zawartość tłuszczu min. 68% 11. Mleko kartonowe 2% UHT pojemność 1l 12. Mleko kartonowe 3,2% UHT pojemność 1l 13. Ser twarogowy półtłusty, typu twaróg wiejski półtłusty opakowanie 600-800g 14. Twaróg półtłusty trzykrotnie mielony opakowanie 500g 15. Margaryna lub równoważna typu Palma opakowanie 250g 16. Ser Mozzarella 250g 17. Serek Mascarpone 250g 18. Ser twarogowy kanapkowy w plastrach typu Deliser 150g 19. Ser fromage kremowy różne smaki typu Smaki Beskidu 75g 20. Ser topiony plastry, różne smaki, typu Hochland lub równoważny gramatura nie mniej niż 150g 21. Ser żółty typu Gouda krojony 150g 22. Serek homogenizowany różne smaki gramatura nie mniej nię150g 23. Serek topiony krążki, różne smaki, typu Hochland lub równoważny opakowanie 8 szt. 24. Śmietana w kubku, zawartość tłuszczu 18% gramatura co najmniej 180 g 25. Śmietana UHT zawartość tłuszczu 36%, gramatura 500ml
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 6 Nazwa: Nabiał i przetwory mleczne - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa nabiału i przetworów mlecznych - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka 1. Deser z bitą śmietaną typu Bakoma Satino, gramatura min. 170 g 2. Ser sałatkowo-kanapkowy, np. Favita gramatura min. 270g 3. Jogurt owocowy różne smaki zawartość cukru do 10g na 100g produktu, opakowanie 150g 4. Jogurt naturaly, gęsty typu greckiego opakowanie 400g 5. Jogurt owocowy typu Loft Jogobella, różne smaki, gramatura 150g 6. Jogurt pitny owocowy butelka typu Jovi Duet, różne smaki, gramatura, 4x100g 7. Jogurt naturalny minimum 2% tłuszczu opakowanie 150g 8. Deser Monte 4x100g 9. Pudding waniliowo-czekoladowy 4x125g 10. Masło 200 zawartość tłuszczu min. 68% 11. Mleko kartonowe 2% UHT pojemność 1l 12. Mleko kartonowe 3,2% UHT pojemność 1l 13. Ser twarogowy półtłusty, typu twaróg wiejski półtłusty opakowanie 600-800g 14. Twaróg półtłusty trzykrotnie mielony opakowanie 500g 15. Margaryna lub równoważna typu Palma opakowanie 250g 16. Ser Mozzarella 250g 17. Serek Mascarpone 250g 18. Ser twarogowy kanapkowy w plastrach typu Deliser 150g 19. Ser fromage kremowy różne smaki typu Smaki Beskidu 75g 20. Ser topiony plastry, różne smaki, typu Hochland lub równoważny gramatura nie mniej niż 150g 21. Ser żółty typu Gouda krojony 150g 22. Serek homogenizowany różne smaki gramatura nie mniej nię150g 23. Serek topiony krążki, różne smaki, typu Hochland lub równoważny opakowanie 8 szt. 24. Śmietana w kubku, zawartość tłuszczu 18% gramatura co najmniej 180 g 25. Śmietana UHT zawartość tłuszczu 36%, gramatura 500ml
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 7 Nazwa: Nabiał i przetwory mleczne - Dom Dziecka nr 1 Nasz Dom im. Maryny Falskiej
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa nabiału i przetworów mlecznych - Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej. 1. Deser z bitą śmietaną typu Bakoma Satino, gramatura min. 170 g 2. Ser sałatkowo-kanapkowy, np. Favita gramatura min. 270g 3. Jogurt owocowy różne smaki zawartość cukru do 10g na 100g produktu, opakowanie 150g 4. Jogurt naturaly, gęsty typu greckiego opakowanie 400g 5. Jogurt owocowy typu Loft Jogobella, różne smaki, gramatura 150g 6. Jogurt pitny owocowy butelka typu Jovi Duet, różne smaki, gramatura, 4x100g 7. Jogurt naturalny minimum 2% tłuszczu opakowanie 150g 8. Deser Monte 4x100g 9. Pudding waniliowo-czekoladowy 4x125g 10. Masło 200 zawartość tłuszczu min. 68% 11. Mleko kartonowe 2% UHT pojemność 1l 12. Mleko kartonowe 3,2% UHT pojemność 1l 13. Ser twarogowy półtłusty, typu twaróg wiejski półtłusty opakowanie 600-800g 14. Twaróg półtłusty trzykrotnie mielony opakowanie 500g 15. Margaryna lub równoważna typu Palma opakowanie 250g 16. Ser Mozzarella 250g 17. Serek Mascarpone 250g 18. Ser twarogowy kanapkowy w plastrach typu Deliser 150g 19. Ser fromage kremowy różne smaki typu Smaki Beskidu 75g 20. Ser topiony plastry, różne smaki, typu Hochland lub równoważny gramatura nie mniej niż 150g 21. Ser żółty typu Gouda krojony 150g 22. Serek homogenizowany różne smaki gramatura nie mniej nię150g 23. Serek topiony krążki, różne smaki, typu Hochland lub równoważny opakowanie 8 szt. 24. Śmietana w kubku, zawartość tłuszczu 18% gramatura co najmniej 180 g 25. Śmietana UHT zawartość tłuszczu 36%, gramatura 500ml
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 8 Nazwa: Nabiał i przetwory mleczne - Dom Dziecka nr 16
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa nabiału i przetworów mlecznych - Dom Dziecka nr 16. 1. Jogurt naturalny 390g 2. Masło 82% 3. Napój sojowy 1L 4. Mleko płynne 3,2% UHT 5. Ser kozi plastry 100g 6. Ser topiony 100g 7. Ser topiony plastry 130/150g 8. Ser żółty łagodny 9. Twaróg tłusty 10. Jogurt owocowy róże smaki 150ml 11. Serek waniliowy 150g 12.. Śmietana 18% 200ml
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 9 Nazwa: Mrożonki - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny KOŁO
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa mrożonek - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO” 1. Brokuł różyczki, gramatura opakowania co najmniej 2,0 kg, kl. I 2. Brukselka mrożona 3. Barszcz ukraiński mrożony 4. Ciasto francuskie, gramatura co najmniej 450g 5. Fasola szparagowa żółta, co najmniej 2 kg 6. Fasola zielona 2,5 kg 7. Filet z miruny bez skóry, kl I, nie więcej niż 6% glazury 8. Filet sola, tilapia bez skóry, kl. I, nie więcej niż 6% glazury 9. Filet z mintaja bez skóry, kl. I, nie więcej niż 6% glazury 10. Kalafior różyczki w opakowaniach co najmniej 2,5 kg 11. Maliny mrożone całe w opakowaniach nie mniej niż 1 kg 12. Marchew mrożona 2 kg 13. Marchew z groszkiem w opakowaniach co najmniej 2,5kg 14. Mieszanka warzyw nie mniej niż 4 składnikowa typu euro mix 15. Mieszanka chińska w opakowaniach co najmniej 2,5kg 16. Mieszanka kompotowa, nie mniej niż 5 składników 17. Pyzy z mięsem, gramatura 0,45 kg 18. Szpinak liściasty brykiet w opakowaniach co najmniej 2,5 kg 19. Truskawki w opakowaniach co najmniej 2,5 kg 20. Wiśnie w opakowaniach co najmniej 2,5 kg 21. Włoszczyzna słupki w opakowaniach co najmniej 2,5kg 22. Knedle ze śliwką 500g 23. Lody na patyku, czekoladowe 110-120 ml 24. Lody rożki 110ml 25. Uszka z kapustą i grzybami typu Java lub równoważne 1kg 26. Uszka z mięsem typu Java lub równoważne 1kg 27. Makrela wędzona 300-400g
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331170-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 10 Nazwa: Mrożonki - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa mrożonek - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka. 1. Brokuł różyczki, gramatura opakowania co najmniej 2,0 kg, kl. I 2. Brukselka mrożona 3. Barszcz ukraiński mrożony 4. Ciasto francuskie, gramatura co najmniej 450g 5. Fasola szparagowa żółta, co najmniej 2 kg 6. Fasola zielona 2,5 kg 7. Filet z miruny bez skóry, kl I, nie więcej niż 6% glazury 8. Filet sola, tilapia bez skóry, kl. I, nie więcej niż 6% glazury 9. Filet z mintaja bez skóry, kl. I, nie więcej niż 6% glazury 10. Kalafior różyczki w opakowaniach co najmniej 2,5 kg 11. Maliny mrożone całe w opakowaniach nie mniej niż 1 kg 12. Marchew mrożona 2 kg 13. Marchew z groszkiem w opakowaniach co najmniej 2,5kg 14. Mieszanka warzyw nie mniej niż 4 składnikowa typu euro mix 15. Mieszanka chińska w opakowaniach co najmniej 2,5kg 16. Mieszanka kompotowa, nie mniej niż 5 składników 17. Pyzy z mięsem, gramatura 0,45 kg 18. Szpinak liściasty brykiet w opakowaniach co najmniej 2,5 kg 19. Truskawki w opakowaniach co najmniej 2,5 kg 20. Wiśnie w opakowaniach co najmniej 2,5 kg 21. Włoszczyzna słupki w opakowaniach co najmniej 2,5kg 22. Knedle ze śliwką 500g 23. Lody na patyku, czekoladowe 110-120 ml 24. Lody rożki 110ml 25. Uszka z kapustą i grzybami typu Java lub równoważne 1kg 26. Uszka z mięsem typu Java lub równoważne 1kg 27. Makrela wędzona 300-400g
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331170-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 11 Nazwa: Mrożonki - Dom Dziecka nr 1 Nasz Dom im. Maryny Falskiej
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa mrożonek - Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej. 1. Brokuł różyczki, gramatura opakowania co najmniej 2,0 kg, kl. I 2. Brukselka mrożona 3. Barszcz ukraiński mrożony 4. Ciasto francuskie, gramatura co najmniej 450g 5. Fasola szparagowa żółta, co najmniej 2 kg 6. Fasola zielona 2,5 kg 7. Filet z miruny bez skóry, kl I, nie więcej niż 6% glazury 8. Filet sola, tilapia bez skóry, kl. I, nie więcej niż 6% glazury 9. Filet z mintaja bez skóry, kl. I, nie więcej niż 6% glazury 10. Kalafior różyczki w opakowaniach co najmniej 2,5 kg 11. Maliny mrożone całe w opakowaniach nie mniej niż 1 kg 12. Marchew mrożona 2 kg 13. Marchew z groszkiem w opakowaniach co najmniej 2,5kg 14. Mieszanka warzyw nie mniej niż 4 składnikowa typu euro mix 15. Mieszanka chińska w opakowaniach co najmniej 2,5kg 16. Mieszanka kompotowa, nie mniej niż 5 składników 17. Pyzy z mięsem, gramatura 0,45 kg 18. Szpinak liściasty brykiet w opakowaniach co najmniej 2,5 kg 19. Truskawki w opakowaniach co najmniej 2,5 kg 20. Wiśnie w opakowaniach co najmniej 2,5 kg 21. Włoszczyzna słupki w opakowaniach co najmniej 2,5kg 22. Knedle ze śliwką 500g 23. Lody na patyku, czekoladowe 110-120 ml 24. Lody rożki 110ml 25. Uszka z kapustą i grzybami typu Java lub równoważne 1kg 26. Uszka z mięsem typu Java lub równoważne 1kg 27. Makrela wędzona 300-400g
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331170-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 12 Nazwa: Pieczywo i wyroby cukiernicze - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny KOŁO
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”. 1. Bułka sznytka nie mniej niż 0,05 kg 2. Bułka hamburgerowa 3. Bułka hot-dog 4. Bułka tarta 5. Bułka wrocławska nie mniej niż 0,30 kg 6. Chałka 280g 7. Chleb orkiszowy nie mniej niż 0,4 kg 8. Chleb razowy krojony nie mniej niż 0,5 kg 9. Chleb tostowy nie mniej niż 0,5 kg 10. Chleb tostowy wieloziarnisty nie mniej niż 0,5 kg 11. Chleb wieloziarnisty krojony nie mniej niż 0,5 kg 12. Chleb zwykły krojony nie mniej niż 0,5 kg 13. Drożdżówki różne smaki nie mniej niż 0,08 kg 14. Grahamka 15. Jagodzianka 16. Kajzerki 0,05 kg 17. Pączek 18. Strucla drożdżowa nie mniej niż 0,45 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15811000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 13 Nazwa: Pieczywo i wyroby cukiernicze - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka. 1. Bułka sznytka nie mniej niż 0,05 kg 2. Bułka hamburgerowa 3. Bułka hot-dog 4. Bułka tarta 5. Bułka wrocławska nie mniej niż 0,30 kg 6. Chałka 280g 7. Chleb orkiszowy nie mniej niż 0,4 kg 8. Chleb razowy krojony nie mniej niż 0,5 kg 9. Chleb tostowy nie mniej niż 0,5 kg 10. Chleb tostowy wieloziarnisty nie mniej niż 0,5 kg 11. Chleb wieloziarnisty krojony nie mniej niż 0,5 kg 12. Chleb zwykły krojony nie mniej niż 0,5 kg 13. Drożdżówki różne smaki nie mniej niż 0,08 kg 14. Grahamka 15. Jagodzianka 16. Kajzerki 0,05 kg 17. Pączek 18. Strucla drożdżowa nie mniej niż 0,45 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15811000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 14 Nazwa: Pieczywo i wyroby cukiernicze - Dom Dziecka nr 1 Nasz Dom im. Maryny Falskiej
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych - Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej. 1. Bułka sznytka nie mniej niż 0,05 kg 2. Bułka hamburgerowa 3. Bułka hot-dog 4. Bułka tarta 5. Bułka wrocławska nie mniej niż 0,30 kg 6. Chałka 280g 7. Chleb orkiszowy nie mniej niż 0,4 kg 8. Chleb razowy krojony nie mniej niż 0,5 kg 9. Chleb tostowy nie mniej niż 0,5 kg 10. Chleb tostowy wieloziarnisty nie mniej niż 0,5 kg 11. Chleb wieloziarnisty krojony nie mniej niż 0,5 kg 12. Chleb zwykły krojony nie mniej niż 0,5 kg 13. Drożdżówki różne smaki nie mniej niż 0,08 kg 14. Grahamka 15. Jagodzianka 16. Kajzerki 0,05 kg 17. Pączek 18. Strucla drożdżowa nie mniej niż 0,45 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15811000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 15 Nazwa: Pieczywo i wyroby cukiernicze - Dom Dziecka nr 16
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych - Dom Dziecka nr 16. 1 Chałka 280g 2 Chleb razowy na zakwasie nie mniej niż 0,5 kg 3 Chleb zwykły nie mniej niż 0,5 kg 4 Bułka Grahamka 5 Kajzerki 0,05 kg 6 Pączek
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15811000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 16 Nazwa: Warzywa i owoce - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny KOŁO
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa warzyw i owoców - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO” 1. Ananas 2. Arbuz 3. Banany 4. Borówka czarna 0,25 kg 5. Botwina pęczek 6. Brzoskwinia gat. I 7. Burak 8. Burak czerwony młody (w sezonie) 9. Brokuły 10. Cebula 11. Cebula czerwona 12. Cebula młoda (w sezonie) 13. Cukinia 14. Cytryna 15. Czosnek polski główka 16. Dymka 17. Dynia 18. Fasola szparagowa żółta 19. Gruszka 20. Grapefruit 21. Jabłka 22. Kalafior świeży 23. Kapusta biała 24. Kapusta czerwona 25. Kapusta kiszona 26. Kapusta młoda główka (maj, czerwiec) 27. Kapusta pekińska 28. Kapusta włoska 29. Kiwi 30. Koperek pęczek 31. Maliny pojemnik 0,5 kg w sezonie 32. Mandarynki 33. Marchew 34. Marchew młoda (w sezonie) 35. Melon 36. Morele importowane 37. Nektarynka 38. Ogórek kiszony 39. Ogórek świeży 40. Ogórki gruntowe 41. Ogórki małosolne 42. Papryka czerwona 43. Papryka żółta 44. Papryka zielona 45. Pieczarki 46. Pietruszka 47. Pietruszka natka pęczek 48. Pomarańcze 49. Pomidory gat. I lub pomidory malinowe w sezonie 50. Por 51. Rzodkiewka pęczek 52. Rzodkiewka biała 53. Sałata masłowa 54. Sałata lodowa 55. Sałata czerwona/zielona 56. Seler 57. Szczypior cienki 58. Śliwka krajowa 59. Śliwki importowane 60. Truskawka 61. Winogrona mix 62. Włoszczyzna, w sezonie włoszczyzna młoda 63. Ziemniaki 64. Ziemniaki młode 65. Świeże zioła typu bazylia, mięta, oregano 66. Imbir korzeń 67. Czereśnie 68. Bób
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 17 Nazwa: Warzywa i owoce - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa warzyw i owoców - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka. 1. Ananas 2. Arbuz 3. Banany 4. Borówka czarna 0,25 kg 5. Botwina pęczek 6. Brzoskwinia gat. I 7. Burak 8. Burak czerwony młody (w sezonie) 9. Brokuły 10. Cebula 11. Cebula czerwona 12. Cebula młoda (w sezonie) 13. Cukinia 14. Cytryna 15. Czosnek polski główka 16. Dymka 17. Dynia 18. Fasola szparagowa żółta 19. Gruszka 20. Grapefruit 21. Jabłka 22. Kalafior świeży 23. Kapusta biała 24. Kapusta czerwona 25. Kapusta kiszona 26. Kapusta młoda główka (maj, czerwiec) 27. Kapusta pekińska 28. Kapusta włoska 29. Kiwi 30. Koperek pęczek 31. Maliny pojemnik 0,5 kg w sezonie 32. Mandarynki 33. Marchew 34. Marchew młoda (w sezonie) 35. Melon 36. Morele importowane 37. Nektarynka 38. Ogórek kiszony 39. Ogórek świeży 40. Ogórki gruntowe 41. Ogórki małosolne 42. Papryka czerwona 43. Papryka żółta 44. Papryka zielona 45. Pieczarki 46. Pietruszka 47. Pietruszka natka pęczek 48. Pomarańcze 49. Pomidory gat. I lub pomidory malinowe w sezonie 50. Por 51. Rzodkiewka pęczek 52. Rzodkiewka biała 53. Sałata masłowa 54. Sałata lodowa 55. Sałata czerwona/zielona 56. Seler 57. Szczypior cienki 58. Śliwka krajowa 59. Śliwki importowane 60. Truskawka 61. Winogrona mix 62. Włoszczyzna, w sezonie włoszczyzna młoda 63. Ziemniaki 64. Ziemniaki młode 65. Świeże zioła typu bazylia, mięta, oregano 66. Imbir korzeń 67. Czereśnie 68. Bób
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 18 Nazwa: Warzywa i owoce - Dom Dziecka nr 1 Nasz Dom im. Maryny Falskiej
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa warzyw i owoców - Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej. 1. Ananas 2. Arbuz 3. Banany 4. Borówka czarna 0,25 kg 5. Botwina pęczek 6. Brzoskwinia gat. I 7. Burak 8. Burak czerwony młody (w sezonie) 9. Brokuły 10. Cebula 11. Cebula czerwona 12. Cebula młoda (w sezonie) 13. Cukinia 14. Cytryna 15. Czosnek polski główka 16. Dymka 17. Dynia 18. Fasola szparagowa żółta 19. Gruszka 20. Grapefruit 21. Jabłka 22. Kalafior świeży 23. Kapusta biała 24. Kapusta czerwona 25. Kapusta kiszona 26. Kapusta młoda główka (maj, czerwiec) 27. Kapusta pekińska 28. Kapusta włoska 29. Kiwi 30. Koperek pęczek 31. Maliny pojemnik 0,5 kg w sezonie 32. Mandarynki 33. Marchew 34. Marchew młoda (w sezonie) 35. Melon 36. Morele importowane 37. Nektarynka 38. Ogórek kiszony 39. Ogórek świeży 40. Ogórki gruntowe 41. Ogórki małosolne 42. Papryka czerwona 43. Papryka żółta 44. Papryka zielona 45. Pieczarki 46. Pietruszka 47. Pietruszka natka pęczek 48. Pomarańcze 49. Pomidory gat. I lub pomidory malinowe w sezonie 50. Por 51. Rzodkiewka pęczek 52. Rzodkiewka biała 53. Sałata masłowa 54. Sałata lodowa 55. Sałata czerwona/zielona 56. Seler 57. Szczypior cienki 58. Śliwka krajowa 59. Śliwki importowane 60. Truskawka 61. Winogrona mix 62. Włoszczyzna, w sezonie włoszczyzna młoda 63. Ziemniaki 64. Ziemniaki młode 65. Świeże zioła typu bazylia, mięta, oregano 66. Imbir korzeń 67. Czereśnie 68. Bób
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.


Część nr: 19 Nazwa: Warzywa i owoce - Dom Dziecka nr 16
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dostawa warzyw i owoców - Dom Dziecka nr 16. 1 Arbuz 2 Banany 3 Borówka czarna 0,25 kg 4 Brzoskwinia gat. I 5 Burak 6 Cebula 7 Cukinia 8 Cytryna 9 Dymka 10 Gruszka 11 Jabłka 12 Kalarepa 13 Kapusta biała 14 Kapusta czerwona 15 Kapusta kiszona 16 Kapusta młoda główka (maj, czerwiec) 17 Kapusta pekińska 18 Koperek pęczek 19 Kiwi 20 Maliny pojemnik 0,5 kg w sezonie 21 Mandarynki 22 Marchew 23 Morele importowane 24 Natka pietruszki 25 Ogórek kiszony 26 Ogórek świeży 27 Papryka czerwona 28 Papryka żółta 29 Pieczarki 30 Pietruszka korzeń 31 Pomarańcze 32 Pomidory gat. I lub pomidory malinowe w sezonie 33 Por 34 Rzodkiewka pęczek 35 Rzodkiewka biała 36 Sałata masłowa 37 Sałata lodowa 38 Seler korzeń 39 Szczypior cienki 40 Śliwka 41 Ziemniaki 42 Ziemniaki młode 43 Świeże zioła typu bazylia, mięta, oregano
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-22
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności rachunku/faktury VAT 20,00
Termin dostawy zamówienia 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.






NAJNOWSZE ZLECENIE
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów- Legionowo
  • Lokalizacja zleceniamazowieckie
  • Data dodania16-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI