Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
Zamówienia publicznego
Sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie
1.2.4 Mięsa i wędliny
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
polski
Metka cebulowa- wyrób surowy drobno rozdrobniony, gotowy do spożycia w osłonce niejadalnej
Skład: mięso wieprzowe min. 60% 800,00 kg
Kiełbasa zwyczajna- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wysoko wydajna, wędzona, parzona, pęta w osłonce naturalnej
Skład: mięso wieprzowe min. 60% 5 000,00 kg
Kiełbasa biała parzona-Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona wysokowydajna, parzona, pęta w osłonce naturalnej
Skład: mięso wieprzowe min. 60% 1 500,00 kg
Kiełbasa mortadela- Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, baton w osłonce nie jadalnej
Skład: mięso wieprzowe min. 50% 2 300,00 kg
Kiełbasa piwna- Kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, baton w osłonce nie jadalnej
Skład: mięso wieprzowe min. 60% 800,00 kg
Kiełbasa jarmarczna- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, pęta w osłonce naturalnej
Skład: mięso wieprzowe min. 55% 2 000,00 kg
Kiełbasa podwawelska- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, peta w osłonce naturalnej
Skład: mięso wieprzowe min. 55% 2 000,00 kg
Kiełbasa śląska- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, peta w osłonce naturalnej
Skład: mięso wieprzowe min. 55% 2 000,00 kg
Lunchmeat – Produkt blokowany wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, blok w osłonce nie jadalnej
Skład: mięso wieprzowe min. 60% 1 500,00 kg
Kiełbasa pasztetowa podwędzana- wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona, peta w osłonce naturalnej lub sztucznej
Skład: mięso wieprzowe min. 40%, wątroba wieprzowa min. 30% 400,00 kg
Kiełbasa parówkowa - Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, pęta w osłonce naturalnej
Skład: mięso wieprzowe min. 50% 1 700,00 kg
Parówki cienkie typu(hot –dog) - Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, pęta w osłonce nie jadalnej,
Skład: mięso wieprzowe min. 50% 1 200,00 kg
Blok konserwowy- produkt blokowany wieprzowy grubo rozdrobniony parzony z połączonych kawałków mięsa, baton w osłonce nie jadalnej
Skład: mięso wieprzowe min. 60% 1 400,00 kg
Pieczeń rzymska- wyrób wieprzowy średnio rozdrobniony, pieczony, jednorodny w całym kawałku
Skład: mięso wieprzowe min 50% 1 400,00 kg
Pasztet wieprzowy – Pasztet z mięsa wieprzowego z dodatkiem wątroby wieprzowej, dostarczany w foremkach lub w pętach w sztucznych osłonkach
Skład: mięso wieprzowe min. 25%, wątroba wieprzowa min. 10 % 1 000,00 kg
Kaszanka (baton) – wędlina podrobowa wieprzowa, parzona 1 700,00 kg
Polędwica szkolna- Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, baton w osłonce nie jadalnej
Skład: mięso wieprzowe min 65% 800,00 kg
Smaczek konserwowy- wyrób garmażeryjny drobno rozdrobniony wieprzowy, baton w osłonce nie jadalnej
Skład: mięso wieprzowe min 50% 800,00 kg
Salceson- wędlina podrobowa wieprzowa, parzona
Skład: mięso wieprzowe min. 40%, podroby min. 15% 800,00 kg
Wątroba wieprzowa (świeża) 2 000,00 kg
Serca wieprzowe (świeże) 800,00 kg
Smalec kanapkowy - wyrób surowy drobno rozdrobniony, gotowy do spożycia w osłonce niejadalnej
Skład: tłuszcz wieprzowy min. 46% 400,00 kg
Karkówka b/k- Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 200,00 kg
Schab b/k- Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 200,00 kg
Mięso wieprzowe mielone – Elementy mięsa wieprzowego pochodzące z części zasadniczych półtuszy wieprzowej, zawartość tłuszczu do 30%, pakowane w worki vac max. po 5 kg. 3 000,00 kg
Trimming wołowy 80/20-Elementy mięsa wołowego pochodzące z części zasadniczych tuszy wołowej, o maksymalnej zawartości tłuszczu 20%; bez skór, błon, kości, węzłów chłonnych 900,00 kg
Pachwina wędzona 500,00 kg
Słonina 300,00 kg
Baleron drobiowy – produkt parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych
Skład: Mięso drobiowe min.70%, tłuszcz do 15%, bez dodatku produktów wieprzowych 750,00 kg
Kiełbasa mielona drobiowa – średnio rozdrobniona, parzona, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych
Skład: Mięso drobiowe min. 60 % tłuszcz do 18 %, bez dodatku produktów wieprzowych 1 000,00 kg
Mortadela drobiowa – Kiełbasa drobiowa homogenizowana, parzona, baton w osłonie niejadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych
Skład: Mięso drobiowe min. 60% tłuszcz do 18 %, bez dodatku produktów wieprzowych 2 000,00 kg
Wędlina czysto drobiowa - średnio rozdrobniona, parzona, baton w osłonce niejadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych
Skład: Mięso drobiowe min.70%,tłuszcz do 18%, bez dodatku produktów wieprzowych 200,00 kg
Serdelki drobiowe - produkt homogenizowany, parzony, pęta w osłonce naturalnej lub sztucznej, wyłącznie z surowców drobiowych
Skład: mięso drobiowe min 75% tłuszcz do 15 %, bez dodatku produktów wieprzowych 2 800,00 kg
Baton drobiowy - produkt blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych
Skład: mięso drobiowe min. 60%, tłuszcz do 15% 750,00 kg
Polędwica królewska drobiowa - produkt homogenizowany, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych
Skład: mięso drobiowe min. 70%, tłuszcz do 15%, bez dodatku produktów wieprzowych 700,00 kg
Polędwica złota drobiowa - produkt homogenizowany, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych
Skład: mięso drobiowe min. 65% tłuszcz do 15%, bez dodatku produktów wieprzowych 700,00 kg
Szynkówka drobiowa - produkt grubo rozdrobniony, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych
Skład: mięso drobiowe min 75% tłuszcz do 12%, bez dodatku produktów wieprzowych 400,00 kg
Kiełbasa zwyczajna drobiowa - wyrób średnio rozdrobniony, parzony, pęta w osłonce naturalnej, wyłącznie z surowców drobiowych
Skład: mięso drobiowe min 60%, tłuszcz do 18%, bez dodatku produktów wieprzowych 600,00 kg
Szynka konserwowa drobiowa - produkt blokowany drobiowy grubo rozdrobniony parzony połączony z kawałków mięsa, blok w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych
Skład: mięso drobiowe min 85%, tłuszcz do 18%, bez dodatku produktów wieprzowych 400,00 kg
Pierś drobiowa (świeża) - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 500,00 kg
Ćwiartka z kurczaka(świeża) - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 2 500,00 kg
Serca drobiowe (świeże) 700,00 kg
Żołądki drobiowe (świeże) 1 200,00 kg
Mięso drobne z indyka - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 1 800,00 kg
Konserwa turystyczna 130g - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, puszka typu alupak, waga 130g. SKŁAD: Konserwa sterylizowana, surowce wieprzowe minimum 40% 1 872,00 kg
Pasztet drobiowy 130g - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, puszka typu alupak, waga 130g. SKŁAD: Surowce drobiowe minimum 40%(niedopuszczalne komponenty pochodzenia wieprzowego) 1 872,00 kg
Przysmak śniadaniowy 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso wieprzowe minimum 15%, 633,00 kg
Konserwa tyrolska 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: Konserwa sterylizowana, surowce mięsa wieprzowego minimum 45%, 633,00 kg
Pasztet z kaczką 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso z kaczki minimum 20%, 374,4 kg
Pasztet mazowiecki 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso drobiowe minimum 15%, 374,4 kg
Pasztet mięsny 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso wieprzowe minimum 25%, 748,8 kg
Usługi koparką łańcuchową
Olsztyn, lława , Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Magazyn samoobsługowy, self strage, box magazynowy
Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Sexsex
Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Demiwash
Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
SUPERIOR-STREFA
Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
COVER TECHNOLOGIES
Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
OSLOV
Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
KupiecMieszkań.pl
Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Kancelaria Prawna
Olsztyn (warmińsko-mazurskie)