IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
22.12.2020, godzina:
10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
Język polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Mięso i wędliny wieprzowo-wołowe oraz tłuszcze zwierzęce |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Metka cebulowa- wyrób surowy drobno rozdrobniony, gotowy do spożycia w osłonce niejadalnej 400,00 kgKiełbasa zwyczajna- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wysoko wydajna, wędzona, parzona, pęta w osłonce naturalnej 8 600,00 kgKiełbasa biała parzona-Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona wysokowydajna, parzona, pęta w osłonce naturalnej 1 500,00 kgKiełbasa mortadela- Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, baton w osłonce nie jadalnej 2 300,00 kgKiełbasa piwna- Kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, baton w osłonce nie jadalnej 800,00 kgKiełbasa jarmarczna- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, pęta w osłonce naturalnej 3 500,00 kgKiełbasa podwawelska- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, peta w osłonce naturalnej 2 000,00 kgKiełbasa śląska- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, peta w osłonce naturalnej 2 000,00 kgLunchmeat – Produkt blokowany wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, blok w osłonce nie jadalnej 1 500,00 kgKiełbasa pasztetowa podwędzana- wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona, peta w osłonce naturalnej lub sztucznej 1 000,00 kgKiełbasa parówkowa - Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, pęta w osłonce naturalnej 2 500,00 kgParówki cienkie typu(hot –dog) - Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, pęta w osłonce nie jadalnej, 1 500,00 kgBlok konserwowy- produkt blokowany wieprzowy grubo rozdrobniony parzony z połączonych kawałków mięsa, baton w osłonce nie jadalnej 1 700,00 kgPieczeń rzymska- wyrób wieprzowy średnio rozdrobniony, pieczony, jednorodny w całym kawałku 1 400,00 kgPasztet wieprzowy – Pasztet z mięsa wieprzowego z dodatkiem wątroby wieprzowej, dostarczany w foremkach lub w pętach w sztucznych osłonkach 1 000,00 kgKaszanka (baton) – wędlina podrobowa wieprzowa, parzona 1 700,00 kgPolędwica szkolna- Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, baton w osłonce nie jadalnej 1 500,00 kgSmaczek konserwowy- wyrób garmażeryjny drobno rozdrobniony wieprzowy, baton w osłonce nie jadalnej 800,00 kgSalceson- wędlina podrobowa wieprzowa, parzona 1 000,00 kgWątroba wieprzowa (świeża) 3 000,00 kgSerca wieprzowe (świeże) 700,00 kgSmalec kanapkowy - wyrób surowy drobno rozdrobniony, gotowy do spożycia w osłonce niejadalnej 300,00 kgKarkówka z/k- Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 400,00 kgSchab b/k- Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 200,00 kgMięso wieprzowe mielone – Elementy mięsa wieprzowego pochodzące z części zasadniczych półtuszy wieprzowej, zawartość tłuszczu do 30%, pakowane w worki vac max. po 5 kg. 1 600,00 kgMięso wieprzowe II kl.- Elementy mięsa wieprzowego w kawałkach pochodzące z części zasadniczych półtuszy wieprzowej, maksymalnej zawartości tłuszczu 30%; bez skór, błon, kości, węzłów chłonnych 900,00 kgTrimming wołowy 80/20-Elementy mięsa wołowego pochodzące z części zasadniczych tuszy wołowej, o maksymalnej zawartości tłuszczu 20%; bez skór, błon, kości, węzłów chłonnych 1 200,00 kgPachwina wędzona 400,00 kg Słonina 250,00 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Mięsa i wędliny drobiowe |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Baleron drobiowy – produkt parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1000,00 kgKiełbasa mielona drobiowa – średnio rozdrobniona, parzona, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1 600,00 kgMortadela drobiowa – Kiełbasa drobiowa homogenizowana, parzona, baton w osłonie niejadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 2 000,00 kgWędlina czysto drobiowa - średnio rozdrobniona, parzona, baton w osłonce niejadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 300,00 kgSerdelki drobiowe - produkt homogenizowany, parzony, pęta w osłonce naturalnej lub sztucznej, wyłącznie z surowców drobiowych 2 500,00 kgBaton drobiowy - produkt blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1 000,00 kgPolędwica królewska drobiowa - produkt homogenizowany, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kgPolędwica złota drobiowa - produkt homogenizowany, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kgSzynkówka drobiowa - produkt grubo rozdrobniony, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kgKiełbasa zwyczajna drobiowa - wyrób średnio rozdrobniony, parzony, pęta w osłonce naturalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1 200,00 kgKiełbasa szynkowa drobiowa - grubo rozdrobniona, parzona, baton w osłonce niejadalnej, mięso wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kgSzynka konserwowa drobiowa - produkt blokowany drobiowy grubo rozdrobniony parzony połączony z kawałków mięsa, blok w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kgPierś drobiowa (świeża) - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 800,00 kgĆwiartka z kurczaka(świeża) - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 4 000,00 kgSerca drobiowe (świeże) 700,00 kgŻołądki drobiowe (świeże) 1 200,00 kgMięso drobne z indyka - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 2 000,00 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Konserwy mięsne |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Konserwa turystyczna 130g - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, puszka typu alupak, waga 130g. SKŁAD: Konserwa sterylizowana, surowce wieprzowe minimum 50% 1872,00 kgPasztet drobiowy 130g - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, puszka typu alupak, waga 130g. SKŁAD: Surowce drobiowe min.50%(niedopuszczalne komponenty pochodzenia wieprzowego) 1872,00 kgPrzysmak śniadaniowy 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso wieprzowe minimum 20%, 633,00 kgKonserwa tyrolska 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: Konserwa sterylizowana, surowce mięsa wieprzowego minimum 55%, 633,00 kgPasztet z kaczką 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso z kaczki minimum 30%, 374,4 kgPasztet mazowiecki 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso drobiowe minimum 20%, 374,4 kgPasztet mięsny 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso wieprzowe minimum 35%, 748,8 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: