Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe, wędliny
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoLubiewo
  • WojewództwoKujawsko-pomorskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoInny
  • Termin składania wniosków2020-07-22
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyOśrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
  • Data publikacji ogłoszenia2020-07-14
  • Numer ogłoszenia561756-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 561756-N-2020 z dnia 2020-07-14 r.

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe, wędliny
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej, krajowy numer identyfikacyjny 82109100000000, ul. Sucha  144 , 89-526  Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie, państwo Polska, tel. 052 33 412 25 wew. 306, , e-mail zp_sucha@sw.gov.pl, , faks 0-52 3341225 wew.316.
Adres strony internetowej (URL): www.zp.sw.gov.pl
Adres profilu nabywcy: www.zp.sw.gov.pl
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne www.zp.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie
www.zp.sw.gov.pl

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Nie
www.zp.sw.gov.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Adres:
Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej, 89-526 Lubiewo, ul. Sucha 144

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe, wędliny
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:
1-32
Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
32


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej Część I: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wieprzowina151 130 00-3 Boczek świeży kg 20 Golonka kg 650 Golonka z kością kg 200 Karkówka b/k kg 2000 Kości wieprzowe kg 1000 Łopatka kg 2000 Mięso gulaszowe kg 200 Mięso mielone kg 400 Polędwiczki wieprzowe kg 30 Schab z/k kg 400 Schab b/k kg 1500 słonina kg 100 Szynka wieprzowa surowa b/k kg 1500 żeberka kg 200Część II: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane151 312 00-7 Boczek parzony kg 1200 Kości wędzone kg 700Część III: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 podroby151 140 00-0 Żołądki wołowe krojone kg 300 Wątroba wieprzowa kg 200 Ozory wieprzowe kg 10Część IV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 szynka151 314 10-2 Szynka gotowana kg 250 Szynka wędzona kg 250Część V: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Wędliny drobiowe151 311 35-0 Filet z indyka kg 250 Polędwica drobiowa kg 300 Polędwica z majerankiem kg 200 Polędwica z warzywami kg 300 Szynka z indyka kg 250 Kurczak w galarecie kg 250 Żywiecka drobiowa kg 300 kg 450 Parówka drobiowa Mielonka drobiowa Kg 200Część VI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Kaszanka i inne wędliny krwiste151 314 10-2 Salceson czarny kg 150 kaszanka kg 150Część VII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 311 30-5 Jałowcowa kg 150 Kabanosy kg 100 Krakowska podsuszana kg 300 Mielonka prasowana kg 300 Mortadela kg 300 Parówka gruba kg 700 Parówka w folii kg 500 Śląska delikatesowa kg 500 Zwyczajna kg 1000Część VIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 311 30-5 Golonka pieczona kg 50 Krotoszyńska parzona kg 200 Ogonówka parzona kg 250 Pieczeń chłopska kg 300 Polędwica sopocka kg 200 Polędwica wp. z majerankiem kg 200 Rolada boczkowa kg 200 Rolada schabowa kg 200 Sękacz kg 200 Szynka babuni kg 250 Szynka wiejska kg 200 Wędzonka wiejska kg 200Część IX:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 311 30-5 Polska kg 200 Kiełbasa grillowa kg 500 Kiełbasa toruńska kg 400 Biała parzona kg 600Część X: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Salami151 312 30-6 Salami kg 300 Salami z papryka kg 100Część XI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 311 30-5 Kiełbasa słoikowa kg 150 Żywiecka kg 250 Metka kg 250 Salceson królewski kg 200 Mielonka konserwowa kg 200 Szynka konserwowa kg 400 Szynka w galarecie kg 200 Szynkowa wieprzowa kg 200 Łopatkowa kg 200Część XII:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Pasztety151 313 10-1 Pasztetowa wędzona kg 100 Pasztetowa z grzybami kg 100 Pasztetowa ze szczypiorkiem kg 100 Pasztet drobiowy zapiekany kg 200 Pasztetowa firmowa kg 250Część XIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wołowina151 111 00-0 Wołowina b/k kg 50Część XIV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Kurczęta151 12130-6 Korpusy z kurczaków kg 800 Skrzydełka z kurczaków kg 100 Udko z kurczaków kg 300 Udziec z kurczaka kg 300 Podudzie z kurczaka kg 300 Ćwiartka z kurczaka kg 3000 Filet z kurczaka kg 2500Część XV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Podroby drobiowe151 131500-0 Udko kurczaka wędzone kg 50 Pierś z kurczaka wędzona kg 100Część XVI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Produkty drobiowe151 111 00-0 Żołądki drobiowe kg 200 Wątroba drobiowa kg 200Część XVII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Konserwy i przetwory mięsne151 31000-5 Konserwa mielonka kg 100 Konserwa mięsna kg 100 Pasztet porcjowany kg 100Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej ODDZIAŁ ZAMIEJSCOWY ZWARTOWOCzęść XVIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wieprzowina151 13000-3 Boczek świeży kg 5 Golonka wp. Kg 40 Karkówka b/k kg 300 Łopatka b/k kg 325 Mięso mielone kg 50 Polędwiczki wp. kg 5 Schab b/k kg 300 Słonina kg 15 Szynka b/k kg 450 Żeberka wp. kg 75Część XIX: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Mięso suszone, wędzone lub marynowane151 31200-7 Boczek wędzony kg 100 Polędwica wędzona kg 80 Baleron kg 100Część XX: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 podroby151 14000-0 Flaki wołowe kg 40 Watroba wp. kg 70Część XXI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 szynka151 314 10-2 Szynka gotowana kg 100 Szynka wędzona kg 100Część XXII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 31135-0 Baleron drobiowy kg 70 Mielonka drobiowa kg 20 Polędwica drobiowa kg 70 Pierś drobiowa kg 15 Śniadaniowa drobiowa kg 10 Szynka tostowa drobiowa kg 10 Rolada drobiowa kg 15 Kurczak w galarecie kg 20 Kurczak gotowany kg 15 Szynka drobiowa kg 15Część XXIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Kaszanka i inne wędliny krwiste151 31135-0 Salceson czarny kg 60 Salceson ozorowy kg 5 Krupnioki kg 5 Kaszanka kg 70Część XXIV:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 31135-0 Lanszmit kg 20 Metka kg 50 Mielonka wp. kg 15 Mortadela kg 85 Parówka cienka kg 30 Parówka hot-dog kg 170 Parówka serdelki kg 150Część XXV:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 31135-0 Kiełbasa śląska kg 200 Kiełbasa zwyczajna kg 135 Kiełbasa podwawelska kg 60 Kiełbasa toruńska kg 80 Kiełbasa grillowa kg 10 Kiełbaski śniadaniowe kg 50 Kabanosy kg 5 Kiełbasa biała parzona kg 200Część XXVI:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 31135-0 Salami kg 5 Krakowska parzona kg 100 Ogonówka kg 100 Rolada wp. kg 10 Szynka konserwowa prasowana kg 50 Szynka wp. w galarecie z warzywami kg 10 Szynkowa wp. kg 100 Zielonogórska wp. kg 10 Żywiecka wp. kg 100Część XXVII:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Pasztety151 313 10-1 Pasztetowa kg 70 Pasztet pieczony kg 20 Pasztetowa ( konserwa) kg 30Część XXVIII:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wołowina151 111 00-0 Wołowina b/k kg 25Część XXIX:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Konserwy i przetwory mięsne151 31000-5 Konserwa wieprzowa kg 10Część XXX:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Indyki151 12120-3 Filet z indyka kg 75Część XXXI:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Kurczęta151 12130-6 Porcje rosołowe z kurcząt kg 230 Skrzydełka z kurczaków kg 5 Udka z kurczaka kg 30 Kurczaki kg 250 Bioderka z kurczaka kg 350 Pałki z kurczaka kg 5 Piersi z kurczaka kg 450Część XXXII:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Produkty drobiowe151 111 00-0 Żołądki drobiowe kg 50 Wątroba drobiowa kg 130

II.5) Główny kod CPV: 15113000-3
Dodatkowe kody CPV:


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  12   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia:
Okres w miesiącach Okres w dniach Data rozpoczęcia Data zakończenia
12

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: 1. Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania. 2. Posiadania wiedzy i doświadczenia.3. Dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia.4. Sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2019 poz. 1847 z póź. zm.) , zwanej dalej „ustawą” oraz oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia w okolicznościach, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy (załącznik nr 3 lub 3a do SIWZ).
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2019 poz. 1847 z póź. zm.) , zwanej dalej „ustawą” oraz oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia w okolicznościach, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy (załącznik nr 3 lub 3a do SIWZ).
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2019 poz. 1847 z póź. zm.) , zwanej dalej „ustawą” oraz oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia w okolicznościach, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy (załącznik nr 3 lub 3a do SIWZ).
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 2 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 3 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 4 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 5 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 6 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 7 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp)
III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
1. Na ofertę składają się następujące dokumenty i załączniki: 1.1 Wypełniony i podpisany formularz oferty, którego wzór stanowi załącznik nr 1 do SIWZ;1.2. Oświadczenie, potwierdzające spełnienie przez Wykonawcę warunków określonych w art. 22 ust. 1 oraz niewystąpienie którejkolwiek z przesłanek wykluczenia z postępowania określonych w art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, sporządzone według wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ (dla Wykonawców składających ofertę samodzielnie) lub załącznik nr 3a do SIWZ (dla Wykonawców składających ofertę wspólnie);1.3. Aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, zamiast ww. dokumentu składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. Dokumenty te powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.Jeżeli w kraju zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa powyżej, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie, w którym określa się także osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy, złożone przed właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, lub przed notariuszem - wystawione z odpowiednią datą wymaganą dla tych dokumentów.
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
1. Na ofertę składają się następujące dokumenty i załączniki: 1.1 Wypełniony i podpisany formularz oferty, którego wzór stanowi załącznik nr 1 do SIWZ;1.2. Oświadczenie, potwierdzające spełnienie przez Wykonawcę warunków określonych w art. 22 ust. 1 oraz niewystąpienie którejkolwiek z przesłanek wykluczenia z postępowania określonych w art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, sporządzone według wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ (dla Wykonawców składających ofertę samodzielnie) lub załącznik nr 3a do SIWZ (dla Wykonawców składających ofertę wspólnie);1.3. Aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, zamiast ww. dokumentu składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. Dokumenty te powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.Jeżeli w kraju zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa powyżej, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie, w którym określa się także osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy, złożone przed właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, lub przed notariuszem - wystawione z odpowiednią datą wymaganą dla tych dokumentów.
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena 60,00
OKRES WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1. Strony ustalają, że treść umowy może ulec zmianie zgodnie z art. 144 ustawy Prawa zamówień publicznych (tekst jednolity -Dz. U. z 2019 r. poz. 1843 z póź. zm. ).2. Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą dotyczyć w szczególności:a. nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony, a także osób wymienionych w § 6 pkt 1 i/lub pkt 2;b. ceny artykułów, o kwotę nie większą niż wynikającą ze wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych, podanego przez GUS publikowanego na stronie internetowej: www.stat.gov.pl. Wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych liczony jest miesięcznie od terminu obowiązywania umowy, o którym mowa w § 2 pkt 1;c. urzędowej stawki podatku VAT na artykuły stanowiących rodzaj –mięso wieprzowe, wołowe, drób, wędliny i konserwy ;d. każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego, lub zmiany której nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego;e. terminu zakończenia (przedłużenia) obowiązywania niniejszej umowy, o którym mowa w § 2 pkt 1, z zastrzeżeniem § 3 pkt 3.3. Strona wnioskująca o zmianę postanowień niniejszej umowy niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drugą stronę, uzasadniając zmianę okolicznościami faktycznymi i prawnymi oraz przedkłada propozycję aneksu do umowy.4. Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu, z zastrzeżeniem pkt 5.5. Strony tj. Zamawiający i Wykonawca dopuszczają możliwość okresowych dostaw artykułów po cenie niższej niż określonej w formularzach cenowych (tzw. promocja). Zmiany te nie wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu do umowy.6. Zmiana postanowień niniejszej umowy na podstawie pkt 2 ppkt 2) nie może następować częściej niż raz na kwartał.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-07-22, godzina: 11:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> Polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Tak
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Wieprzowina
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wieprzowina151 130 00-3 Boczek świeży kg 20 Golonka kg 650 Golonka z kością kg 200 Karkówka b/k kg 2000 Kości wieprzowe kg 1000 Łopatka kg 2000 Mięso gulaszowe kg 200 Mięso mielone kg 400 Polędwiczki wieprzowe kg 30 Schab z/k kg 400 Schab b/k kg 1500 słonina kg 100 Szynka wieprzowa surowa b/k kg 1500 żeberka kg 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15113000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Mięso suszone, solone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane151 312 00-7 Boczek parzony kg 1200 Kości wędzone kg 700
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131200-7,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Podroby
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 podroby151 140 00-0 Żołądki wołowe krojone kg 300 Wątroba wieprzowa kg 200 Ozory wieprzowe kg 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15114000-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Szynka
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 szynka151 314 10-2 Szynka gotowana kg 250 Szynka wędzona kg 250
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131410-2,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Wędliny drobiowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Wędliny drobiowe151 311 35-0 Filet z indyka kg 250 Polędwica drobiowa kg 300 Polędwica z majerankiem kg 200 Polędwica z warzywami kg 300 Szynka z indyka kg 250 Kurczak w galarecie kg 250 Żywiecka drobiowa kg 300 kg 450 Parówka drobiowa Mielonka drobiowa Kg 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131135-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Kaszanka i inne wędliny krwiste
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Kaszanka i inne wędliny krwiste151 314 10-2 Salceson czarny kg 150 kaszanka kg 150
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131410-2,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 311 30-5 Jałowcowa kg 150 Kabanosy kg 100 Krakowska podsuszana kg 300 Mielonka prasowana kg 300 Mortadela kg 300 Parówka gruba kg 700 Parówka w folii kg 500 Śląska delikatesowa kg 500 Zwyczajna kg 1000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131130-5,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8 Nazwa: Wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 311 30-5 Golonka pieczona kg 50 Krotoszyńska parzona kg 200 Ogonówka parzona kg 250 Pieczeń chłopska kg 300 Polędwica sopocka kg 200 Polędwica wp. z majerankiem kg 200 Rolada boczkowa kg 200 Rolada schabowa kg 200 Sękacz kg 200 Szynka babuni kg 250 Szynka wiejska kg 200 Wędzonka wiejska kg 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131130-5,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 9 Nazwa: Wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 311 30-5 Polska kg 200 Kiełbasa grillowa kg 500 Kiełbasa toruńska kg 400 Biała parzona kg 600
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131130-5,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 10 Nazwa: Salami
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Salami151 312 30-6 Salami kg 300 Salami z papryka kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131230-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 11 Nazwa: Wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 311 30-5 Kiełbasa słoikowa kg 150 Żywiecka kg 250 Metka kg 250 Salceson królewski kg 200 Mielonka konserwowa kg 200 Szynka konserwowa kg 400 Szynka w galarecie kg 200 Szynkowa wieprzowa kg 200 Łopatkowa kg 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131130-5,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 12 Nazwa: Pasztety
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część XII:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Pasztety151 313 10-1 Pasztetowa wędzona kg 100 Pasztetowa z grzybami kg 100 Pasztetowa ze szczypiorkiem kg 100 Pasztet drobiowy zapiekany kg 200 Pasztetowa firmowa kg 250
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131310-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 13 Nazwa: Wołowina
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część XIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wołowina151 111 00-0 Wołowina b/k kg 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15111100-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 14 Nazwa: Kurczęta
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Kurczęta151 12130-6 Korpusy z kurczaków kg 800 Skrzydełka z kurczaków kg 100 Udko z kurczaków kg 300 Udziec z kurczaka kg 300 Podudzie z kurczaka kg 300 Ćwiartka z kurczaka kg 3000 Filet z kurczaka kg 2500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15112130-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 15 Nazwa: Produkty drobiowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Podroby drobiowe151 131500-0 Udko kurczaka wędzone kg 50 Pierś z kurczaka wędzona kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15113150-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 16 Nazwa: Produkty drobiowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Produkty drobiowe151 111 00-0 Żołądki drobiowe kg 200 Wątroba drobiowa kg 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15111000-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 17 Nazwa: Konserwy i przetwory mięsne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Konserwy i przetwory mięsne151 31000-5 Konserwa mielonka kg 100 Konserwa mięsna kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131000-5,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 18 Nazwa: Wieprzowina
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wieprzowina151 13000-3 Boczek świeży kg 5 Golonka wp. Kg 40 Karkówka b/k kg 300 Łopatka b/k kg 325 Mięso mielone kg 50 Polędwiczki wp. kg 5 Schab b/k kg 300 Słonina kg 15 Szynka b/k kg 450 Żeberka wp. kg 75
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15113000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 19 Nazwa: Mieso suszone, wędzone lub marynowane
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Mięso suszone, wędzone lub marynowane151 31200-7 Boczek wędzony kg 100 Polędwica wędzona kg 80 Baleron kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131200-7,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 20 Nazwa: Podroby
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 podroby151 14000-0 Flaki wołowe kg 40 Watroba wp. kg 70
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15114000-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 21 Nazwa: Szynka
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część XXI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 szynka151 314 10-2 Szynka gotowana kg 100 Szynka wędzona kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131410-2,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 22 Nazwa: Wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 31135-0 Baleron drobiowy kg 70 Mielonka drobiowa kg 20 Polędwica drobiowa kg 70 Pierś drobiowa kg 15 Śniadaniowa drobiowa kg 10 Szynka tostowa drobiowa kg 10 Rolada drobiowa kg 15 Kurczak w galarecie kg 20 Kurczak gotowany kg 15 Szynka drobiowa kg 15
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131135-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 23 Nazwa: Kaszanka i inne wędliny krwiste
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Kaszanka i inne wędliny krwiste151 31135-0 Salceson czarny kg 60 Salceson ozorowy kg 5 Krupnioki kg 5 Kaszanka kg 70
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131135-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 24 Nazwa: Wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 31135-0 Lanszmit kg 20 Metka kg 50 Mielonka wp. kg 15 Mortadela kg 85 Parówka cienka kg 30 Parówka hot-dog kg 170 Parówka serdelki kg 150
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131135-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 25 Nazwa: Wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 31135-0 Kiełbasa śląska kg 200 Kiełbasa zwyczajna kg 135 Kiełbasa podwawelska kg 60 Kiełbasa toruńska kg 80 Kiełbasa grillowa kg 10 Kiełbaski śniadaniowe kg 50 Kabanosy kg 5 Kiełbasa biała parzona kg 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131135-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 26 Nazwa: Wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wędliny151 31135-0 Salami kg 5 Krakowska parzona kg 100 Ogonówka kg 100 Rolada wp. kg 10 Szynka konserwowa prasowana kg 50 Szynka wp. w galarecie z warzywami kg 10 Szynkowa wp. kg 100 Zielonogórska wp. kg 10 Żywiecka wp. kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131135-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 27 Nazwa: Pasztety
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Pasztety151 313 10-1 Pasztetowa kg 70 Pasztet pieczony kg 20 Pasztetowa ( konserwa) kg 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131310-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 28 Nazwa: Wołowina
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 wołowina151 111 00-0 Wołowina b/k kg 25
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15111100-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 29 Nazwa: Konserwy i przetwory mięsne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część XXIX:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Konserwy i przetwory mięsne151 31000-5 Konserwa wieprzowa kg 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131000-5,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 30 Nazwa: Indyki
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Indyki151 12120-3 Filet z indyka kg 75
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15112120-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 31 Nazwa: Kurczęta
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.miary Ilość1 Kurczęta151 12130-6 Porcje rosołowe z kurcząt kg 230 Skrzydełka z kurczaków kg 5 Udka z kurczaka kg 30 Kurczaki kg 250 Bioderka z kurczaka kg 350 Pałki z kurczaka kg 5 Piersi z kurczaka kg 450
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15112130-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 32 Nazwa: Produkty drobiowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15111100-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
TERMIN WYMIANY WADLIWEGO TOWARU 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Kupię suczkę owczarka szetlandzkiego - Szubin
  • Lokalizacja zleceniakujawsko-pomorskie
  • Data dodania16-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Kupię suczkę owczarka szetlandzkiego. Posiadałem owczarka szkockiego (suczkę ale niestety odeszła od nas po 16 latach). Teraz szukamy wraz z żoną również owczarka ale szetlandzkiego.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI