Ogłoszenie o zamówieniu
Usługi
Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 52 Międzynarodowego Festiwalu Folkloru Ziem Górskich (MFFZG) w Zakopanem.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
1.2.) Nazwa zamawiającego: ZAKOPIAŃSKIE CENTRUM KULTURY
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 363796911
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Kościeliska 7
1.5.2.) Miejscowość: Zakopane
1.5.3.) Kod pocztowy: 34-500
1.5.4.) Województwo: małopolskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL219 - Nowotarski
1.5.7.) Numer telefonu: 182066950
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@zck.com.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.zakopane.pl/strefa-turystyczna/kultura/zakopianskie-centrum-kultury
1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Samorządowa jednostka kultury posiadająca osobowość prawną
1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Rekreacja, kultura i religia
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 52 Międzynarodowego Festiwalu Folkloru Ziem Górskich (MFFZG) w Zakopanem.
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-5996e2be-a433-11eb-911f-9ad5f74c2a25
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00052285
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-05-12
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.13.) O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 361 ustawy – usługi społeczne: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania
https://miniportal.uzp.gov.pl/3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://miniportal.uzp.gov.pl/
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: Szczegółowe wymagania w tym zakresie zostały określone w załączniku - komunikacja z wykonawcami
3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:
polski
3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. ( dalej RODO), informujemy, że Administratorem danych osobowych wykonawców jest Zakopiańskie Centrum Kultury z siedzibą w Zakopanem ul. Kościeliska 7, Zakopane 34 -500. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych jest możliwy za pośrednictwem e-mail office@promocja.zakopane.pl. lub pisemnie na ww. adres siedziby administratora – z dopiskiem IOD lub wpisując w temacie IOD/RODO. Dane osobowe będą przetwarzane w celach związanych z zawarciem i realizacją.Dane osobowe będą przetwarzane w następujących celach:a. zawarcia umowy;b. prawidłowej realizacji umowy;c. podatkowych; rachunkowychd. ewentualnego dochodzenia roszczeń wynikających z przepisów Kodeksu cywilnego.Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale i konieczne do przeprowadzenia przetargu, zawarcia, realizacji i rozliczenia umowy.Podstawą prawną przetwarzania danych są niżej wymienione artykuły:a.art. 6 ust. 1 lit. b RODO, tj. w sytuacji gdy przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań przed zawarciem umowy;b.art. 6 ust. 1 lit. c RODO, tj. przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich sprostowania, poprawiania, żądania ich usunięcia w przypadkach określonych w przepisach szczególnych. Przysługuje Pani/Panu również prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (Urząd Ochrony Danych Osobowych, 00-193 Warszawa, ul. Stawki 2), gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych jego dotyczących narusza przepisy RODO.Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane przez okres nie dłuższy niż niezbędny do wykonania umowy oraz okres wynikający z przepisów prawa dotyczących m.in. upływu terminu dochodzenia ewentualnych roszczeń, wynikających z zawartej umowy i realizacją obowiązku archiwizacji. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państw trzecich i organizacji międzynarodowych.Pani/Pana dane osobowe nie będą podlegać zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu.Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą podmioty, wobec których ZCK ma obowiązek przekazywania danych na gruncie obowiązujących przepisów prawa, a także podmioty, z którymi ZCK współpracuje w zakresie wykonania umowy oraz podmioty świadczące usługi na rzecz ZCK w oparciu o umowy powierzenia.
3.16.) RODO (ograniczenia stosowania): Zamawiający nie przewiduje ograniczenia stosowania RODO
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: 159/ZCK/2021
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Usługi
4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak
4.1.9.) Liczba części: 15
4.1.10.) Ofertę można składać na kilka części
4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie
4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:
Część 1
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część nr 1-10Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (zespołów zagranicznych, zespołów polskich, pilotów/tłumaczy) w terminie od 14 sierpnia 2021 (od obiadu) do 21 sierpnia 2021 (do śniadania).Zakwaterowanie w ośrodku, w pensjonacie, na kwaterach prywatnych usytuowanych na terenie miasta Zakopane. Dany obiekt musi mieć możliwość jednoczesnego zakwaterowania minimum 40 + 1 osób w jednym budynku, zgodnie z przepisami sanitarnymi:• dopuszczalne pokoje 1, 2, 3, 4 - osobowe, pokoje typu studio 2+2• pokoje wyposażone w pojedyncze lub piętrowe łóżka z czystą pościelą• każdy pokój ma posiadać własną łazienkę (prysznic, wc) • w łazienkach całodobowo ciepła woda i papier toaletowy, ręczniki • obiekt musi spełniać wymogi prawa związane z higieną, sanitarne i ppoż. • obiekt musi posiadać salę jadalnianą lub musi ona znajdować się w innym budynku na tej samej posesji. Sala ma być wyposażona w odpowiednią ilość miejsc siedzących, aby można było wydać i umożliwić konsumpcję poszczególnych posiłków przez wszystkich zakwaterowanych uczestników w krótkim okresie czasu. • obiekt musi posiadać salę do przeprowadzenia prób przez uczestników MFFZG lub musi ona znajdować się w innym budynku na tej samej posesji. Funkcję taką może spełniać sala jadalniana (nie może to jednak kolidować z godzinami posiłków). • na posesji budynku musi znajdować się parking dla autokaru/autokarów, zamykany na noc. • ze względu na bezpieczeństwo, sugeruje się nie kwaterowanie w danym budynku osób nie będących uczestnikami MFFZG Wyżywienie ma składać się z trzech posiłków: • śniadanie w formie tzw. „stołu szwedzkiego”, • obiad (zupa, drugie danie, dodatki, napój ciepły lub zimny), • kolacja (zimna płyta i ciepły posiłek, dodatki, napój ciepły lub zimny) Dane posiłki winny być różnorodne i powinny być wydawane w takich godzinach, by nie kolidowały z programem występów dla danego zespołu. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany danego posiłku w formę tzw. suchego prowiantu. Wówczas Zamawiający zgłosi ten fakt Wykonawcy najpóźniej do godz. 16.00 dnia poprzedzającego. W przypadku zapotrzebowania na posiłki np. wegetariańskie lub niezawierające wieprzowiny, dla danej grupy Wykonawca uwzględni je w przygotowywanym menu. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany godzin posiłków w trakcie pobytu zespołu.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany turnusów w trakcie wydarzenia.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt 3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt 3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 2
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
jak w części 1.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 3
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
jak w części 1.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 4
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
jak w części 1.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 5
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
jak w części 1.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 6
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
jak w części 1.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 7
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
jak w części 1.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”.C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”.C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 8
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
jak w części 1.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”.C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”.C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 9
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
jak w części 1.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 10
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
jak w części 1.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 11
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część nr 11-13Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (zespołów zagranicznych, zespołów polskich, pilotów/tłumaczy) w terminie od 14 sierpnia 2021 (od obiadu) do 21 sierpnia 2021 (do śniadania).Zakwaterowanie w ośrodku, w pensjonacie, na kwaterach prywatnych usytuowanych na terenie miasta Zakopane. Dany obiekt musi mieć możliwość jednoczesnego zakwaterowania minimum 30 + 1 osób w jednym budynku, zgodnie z przepisami sanitarnymi:• dopuszczalne pokoje 1, 2, 3, 4 - osobowe, pokoje typu studio 2+2• pokoje wyposażone w pojedyncze lub piętrowe łóżka z czystą pościelą• każdy pokój ma posiadać własną łazienkę (prysznic, wc) • w łazienkach całodobowo ciepła woda i papier toaletowy, ręczniki • obiekt musi spełniać wymogi prawa związane z higieną, sanitarne i ppoż. • obiekt musi posiadać salę jadalnianą lub musi ona znajdować się w innym budynku na tej samej posesji. Sala ma być wyposażona w odpowiednią ilość miejsc siedzących, aby można było wydać i umożliwić konsumpcję poszczególnych posiłków przez wszystkich zakwaterowanych uczestników w krótkim okresie czasu. • obiekt musi posiadać salę do przeprowadzenia prób przez uczestników MFFZG lub musi ona znajdować się w innym budynku na tej samej posesji. Funkcję taką może spełniać sala jadalniana (nie może to jednak kolidować z godzinami posiłków). • na posesji budynku musi znajdować się parking dla autokaru/autokarów, zamykany na noc. • ze względu na bezpieczeństwo, sugeruje się nie kwaterowanie w danym budynku osób nie będących uczestnikami MFFZG Wyżywienie ma składać się z trzech posiłków: • śniadanie w formie tzw. „stołu szwedzkiego”, • obiad (zupa, drugie danie, dodatki, napój ciepły lub zimny), • kolacja (zimna płyta i ciepły posiłek, dodatki, napój ciepły lub zimny) Dane posiłki winny być różnorodne i powinny być wydawane w takich godzinach, by nie kolidowały z programem występów dla danego zespołu. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany danego posiłku w formę tzw. suchego prowiantu. Wówczas Zamawiający zgłosi ten fakt Wykonawcy najpóźniej do godz. 16.00 dnia poprzedzającego. W przypadku zapotrzebowania na posiłki np. wegetariańskie lub niezawierające wieprzowiny, dla danej grupy Wykonawca uwzględni je w przygotowywanym menu. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany godzin posiłków w trakcie pobytu zespołu.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany turnusów w trakcie wydarzenia.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”. C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 12
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
jak w części 11.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”.C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”.C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 13
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
jak w części 11.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”.C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”.C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 14
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 14 – zakwaterowanie i wyżywienie twórców ludowych MFFZG do 70 osób• Termin: od 14 sierpnia 2021 (od obiadu) do 21 sierpnia 2021 (do śniadania).Zakwaterowanie w ośrodku, w pensjonacie, na kwaterach prywatnych usytuowanych na terenie miasta Zakopane w odległości nie większej niż 1500 m od wioski festiwalowej usytuowanej na Dolnej Równi Krupowej, zgodnie z przepisami sanitarnymi. Dany obiekt musi mieć możliwość jednoczesnego zakwaterowania minimum 70 osób w jednym budynku:• dopuszczalne pokoje 1, 2, 3, 4- osobowe, pokoje typu studio 2+2 • pokoje wyposażone w pojedyncze łóżka z czystą pościelą • każdy pokój ma posiadać dostęp do łazienki (prysznic, wc) • w łazienkach całodobowo ciepła woda i papier toaletowy, ręczniki • obiekt musi spełniać wymogi prawa związane z higieną, sanitarne i ppoż. • obiekt musi posiadać salę jadalnianą lub musi ona znajdować się w innym budynku na tej samej posesji. Sala ma być wyposażona w odpowiednia ilość miejsc siedzących, aby można było wydać i umożliwić konsumpcję poszczególnych posiłków przez wszystkich zakwaterowanych uczestników w krótkim okresie czasu. Wyżywienie: śniadanie w formie tzw. „stołu szwedzkiego”, Zamawiający zastrzega możliwość zmiany turnusów w trakcie wydarzenia.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-14 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”.C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”.C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 15
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 15 – zakwaterowanie i wyżywienie jurorów, tłumaczy MFFZG Zakwaterowanie w hotelu, pensjonacie, ośrodku wypoczynkowym w Zakopanem znajdującym się w odległości nie większej niż 500 m od wioski festiwalowej na Dolnej Równi Krupowej, zgodnie z przepisami sanitarnymi. Budynek z możliwością jednoczesnego zakwaterowania minimum 30 osób:• pokoje: 1-osobowych i 2-osobowe wyposażone w pojedyncze łóżka • na wyposażeniu pokoju TV, Internet, telefon • każdy pokój ma posiadać własną łazienkę (prysznic, wc) • w łazienkach całodobowo ciepła woda, papier toaletowy, mydło, ręczniki • obiekt powinien posiadać salę konferencyjną na minimum 25 osób do dyspozycji uczestników w terminie od 16 sierpnia 2021 do 19 sierpnia 2021• obiekt spełniający wymogi prawa związane z higieną, sanitarne i ppoż. – obiekt musi posiadać parking zamykany (lub strzeżony) na noc, miejsce gości zakwaterowanych oraz dla ok. 10 samochodów innych gości • obiekt musi posiadać salę restauracyjną o wysokim standardzie Wyżywienie:Ma składać się z trzech posiłków: • śniadanie w formie tzw. „stołu szwedzkiego”, • obiad (zupa, drugie danie, deser, napoje ciepłe i zimne), • kolacja (zimna płyta + ciepły posiłek, napoje ciepłe) Dane posiłki powinny być różnorodne i powinny być wydawane w takich godzinach, by nie kolidowały z programem MFFZG. W przypadku zapotrzebowania na posiłki np. wegetariańskie dla danego uczestnika Wykonawca uwzględni je w przygotowywanym menu. Przerwy kawowe: jedna przerwa dziennie w terminie od 16 sierpnia 2021 do 19 sierpnia 2021 dla ok. 25 osób+ dodatkowo w dniu 18 sierpnia 2021 dla ok. 6 osób (kawa, herbata, woda mineralna, soki, kruche ciasteczka, owoce) Zamawiający zastrzega sobie możliwość uzgodnienia menu na posiłki oraz ilości posiłków w danym dniu. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości noclegów i posiłków.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe
55240000-4 - Usługi w zakresie ośrodków i domów wypoczynkowych
55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2021-08-13 do 2021-08-21
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”.C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
1. Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów w kryteriach: „Łączna cena ofertowa brutto” - C2. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona wg poniższego wzoru: L = Cgdzie:L – całkowita liczba punktów,C – punkty uzyskane w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto”.C = (Cena najtańszej oferty/ Cena badanej oferty)*100 pkt3. Ocena punktowa w kryterium „Łączna cena ofertowa brutto” dokonana zostanie na podstawie łącznej ceny ofertowej brutto wskazanej przez wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.4. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa łączna liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW
5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak
5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:
Art. 109 ust. 1 pkt 4
Art. 109 ust. 1 pkt 5
Art. 109 ust. 1 pkt 6