Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej od 01.09.2024 r.

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej od 01.09.2024 r.
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoWierzchosławice
  • WojewództwoMałopolskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoZamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
  • Termin składania wniosków2024-08-13
  • ZamawiającyGmina Wierzchosławice
  • Data publikacji ogłoszenia2024-08-05
  • Numer ogłoszenia2024/BZP 00445639
TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej od 01.09.2024 r.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Gmina Wierzchosławice

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 851660996

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: -

1.5.2.) Miejscowość: Wierzchosławice

1.5.3.) Kod pocztowy: 33-122

1.5.4.) Województwo: małopolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL217 - Tarnowski

1.5.7.) Numer telefonu: 146319030

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@wierzchoslawice.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.wierzchoslawice.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej od 01.09.2024 r.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-b2c688c9-1caf-437e-911c-129a240e03ae

2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00445639

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2024-08-05

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00062328/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.1 Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej w II połowie 2024 r.

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-b2c688c9-1caf-437e-911c-129a240e03ae

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://ezamowienia.gov.pl/pl/ oraz poczta elektroniczna (nie dotyczy składania ofert): zp@wierzchoslawice.pl

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: 1. Wykonawca zamierzający wziąć udział w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego musi posiadać konto podmiotu „Wykonawca” na Platformie e-Zamówienia. Szczegółowe informacje na temat zakładania kont podmiotów oraz zasady i warunki korzystania z Platformy e-Zamówienia określa Regulamin Platformy e-Zamówienia, dostępny na stronie internetowej https://ezamowienia.gov.pl oraz informacje zamieszczone w zakładce „Centrum Pomocy”.

2. Wykonawca przygotowuje ofertę przy pomocy Formularza ofertowego udostępnionego przez Zamawiającego na Platformie e-Zamówienia i zamieszczonego w podglądzie postępowania w zakładce „Informacje podstawowe”.

3. Ofertę składa się, pod rygorem nieważności, w formie elektronicznej lub w postaci elektronicznej opatrzonej podpisem zaufanym lub podpisem osobistym.

4. Do oferty należy dołączyć Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu i spełnieniu warunków udziału w postępowaniu oraz Formularze cenowe, w formie elektronicznej lub w postaci elektronicznej opatrzonej podpisem zaufanym lub podpisem osobistym, a następnie zaszyfrować wraz z plikami stanowiącymi ofertę.

5. Maksymalny rozmiar plików przesyłanych za pośrednictwem „Formularzy do komunikacji” wynosi 150 MB (wielkość ta dotyczy plików przesyłanych jako załączniki do jednego formularza), z tym że maksymalny łączny rozmiar plików stanowiących ofertę lub składanych wraz z ofertą to 250 MB.

6. Sposób sporządzenia dokumentów elektronicznych lub dokumentów elektronicznych będących kopią elektroniczną treści zapisanej w postaci papierowej musi być zgodny z wymaganiami określonymi w rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów w sprawie wymagań dla dokumentów elektronicznych.

7. Dokumenty elektroniczne, o których mowa w § 2 ust. 1 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów w sprawie wymagań dla dokumentów elektronicznych, sporządza się w postaci elektronicznej, w formatach danych określonych w przepisach rozporządzenia Rady Ministrów w sprawie Krajowych Ram Interoperacyjności dalej "KRI", z uwzględnieniem rodzaju przekazywanych danych i przekazuje się jako załączniki (pliki z danymi mogą również zostać skompresowane za pomocą programu do kompresji plików, jednakże Zamawiający musi mieć możliwość rozpakowania plików za pomocą programów określonych ww. Rozporządzeniu).

8. Informacje, oświadczenia lub dokumenty, inne niż wymienione w § 2 ust. 1 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów w sprawie wymagań dla dokumentów elektronicznych, przekazywane w postępowaniu sporządza się w postaci elektronicznej: a) w formatach danych określonych w ppkt 7 (i przekazuje się jako załącznik) , lub b) jako tekst wpisany bezpośrednio do wiadomości przekazywanej przy użyciu środków komunikacji elektronicznej (np. w treści wiadomości e-mail lub w treści „Formularza do komunikacji”).

9. Komunikacja w postępowaniu, z wyłączeniem składania ofert, odbywa się drogą elektroniczną za pośrednictwem formularzy do komunikacji dostępnych w zakładce „Formularze” („Formularze do komunikacji”). Za pośrednictwem „Formularzy do komunikacji” odbywa się w szczególności przekazywanie wezwań i zawiadomień, zadawanie pytań i udzielanie odpowiedzi. Formularze do komunikacji umożliwiają również dołączenie załącznika do przesyłanej wiadomości (przycisk „dodaj załącznik”). Zamawiający dopuszcza również komunikację za pomocą poczty elektronicznej na adres e-mail: zp@wierzchoslawice.pl. W przypadku załączników, które są zgodnie z ustawą Pzp lub rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów w sprawie wymagań dla dokumentów elektronicznych opatrzone kwalifikowanym podpisem elektronicznym, podpisem zaufanym lub podpisem osobistym, mogą być
opatrzone, zgodnie z wyborem wykonawcy/wykonawcy wspólnie ubiegającego się o udzielenie zamówienia/podmiotu udostępniającego zasoby, podpisem zewnętrznym lub wewnętrznym.

10. Dokumenty zamówienia będą dostępne również pod adresem (po wybraniu odpowiedniego postępowania): https://bip.malopolska.pl/ugwierzchoslawice,m,430085,2024.html

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Zamawiający wymaga dołączenia katalogu elektronicznego do oferty

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Szczegółowe informacje znajdują się w pkt I.10 Specyfikacji Warunków Zamówienia

3.16.) RODO (ograniczenia stosowania): Szczegółowe informacje znajdują się w pkt I.10 Specyfikacji Warunków Zamówienia

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: ZP.271.1.1.2024

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 8

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb i mrożonek do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach.

Zakres:
1. Filet z MAKRELI w sosie pomidorowym szt. 80
2. Morszczuk mrożony - kostka kg 100
3. Łosoś mrożony - kostka kg 100
4. Miruna - filet mrożony (nie mielone 80%mięsa) kg 300
5. Paluszki rybne z fileta kg 120
6. Brokuł mrożony kg 100
7. Brukselka mrożona kg 40
8. Bukiet kwiatowy jarzyn mrożony kg 40
9. Dynia mrożona kg 30
10. Fasola szparagowa zielona mrożona kg 50
11. Fasola szparagowa żółta mrożona kg 120
12. Groszek mrożony kg 60
13. Jagoda leśna mrożona kg 60
14. Kalafior mrożony kg 140
15. Malina mrożona kg 100
16. Marchew z groszkiem mrożona kg 45
17. Mieszanka kompotowa mrożona kg 600
18. Mini marchewka mrożona kg 60
19. Szpinak rozdrobniony mrożony kg 30
20. Śliwka węgierka bez pestek mrożona kg 50
21. Truskawka mrożona kg 150
22. Wiśnia drylowana mrożona kg 100
23. Włoszczyzna mrożona kg 120
24. Zupa jarzynowa mrożona kg 25

Gotowość realizacji dostaw: w zależności od potrzeby (w dni robocze) w godz. 7.00 ÷ 10.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97. Koszt dostawy wliczony w cenę towaru. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę. Czas rozpatrzenia reklamacji nie dłużej niż 72 godziny.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15240000-2 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone

15331170-9 - Warzywa mrożone

15332100-5 - Przetworzone owoce

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Punkty przyznawane za ww. kryteria będą liczone następująco:
a) cena oferty brutto - 60% - max do 60 pkt.
Liczba punktów = ( Cmin/Cof ) * 100 * waga
gdzie:
- Cmin - najniższa cena spośród wszystkich ofert
- Cof - cena podana w ofercie
- waga procentowa dla kryterium „cena oferty brutto = 60%

b) czas rozpatrzenia reklamacji - 40% - max do 40 pkt.
Czas rozpatrzenia reklamacji przedmiotu umowy posiadającego wady i wymiany go na wolny od wad. Zgłoszenia dotyczące reklamacji dokonywane będą drogą telefoniczną, a następnie potwierdzane e-mailem. W czas rozpatrzenia reklamacji nie wlicza się sobót i dni ustawowo wolnych od pracy. Czas rozpatrzenia reklamacji nie może być dłuższy niż 72 godziny. Opis przyznawania punktów zawiera tabela:
Lp. Czas rozpatrzenia reklamacji pkt
1. do 2 godzin 40
2. do 6 godzin 30
3. do 24 godzin 20
4. do 48 godzin 10
5. powyżej 48 godzin 0

Po dokonaniu oceny punkty zostaną zsumowane dla każdego z kryteriów oddzielnie. Suma punktów uzyskanych za wszystkie kryteria oceny stanowić będzie końcową ocenę danej oferty.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas rozpatrzenia reklamacji

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa owoców i warzyw do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach.

Zakres:
1. Arbuz kg 200
2. Awokado szt. 30
3. Banan kg 700
4. Bakłażan kg 20
5. Bakłażan X-XII kg 80
6. Borówka amerykańska kg 7
7. Brzoskwinia kg 50
8. Brzoskwinia ufo kg 50
9. Cytryna kg 50
10. Granat szt. 30
11. Gruszka kg 500
12. Jabłka kg 1400
13. Jabłko szara reneta kg 240
14. Kiwi szt. 1800
15. Mandarynka kg 180
16. Melon żółty szt. 30
17. Morela kg 30
18. Nektarynka kg 150
19. Pomarańcza kg 1100
20. Śliwka kg 200
21. Winogrona kg 50
22. Brokuły szt. 200
23. Burak młody z botwiną szt. 80
24. Buraki czerwone kg 200
25. Cebula kg 200
26. Cebula czerwona kg 50
27. Cebula młoda ze szczypiorkiem szt. 20
28. Cieciorka kg 15
29. Cukinia kg 120
30. Czosnek szt. 200
31. Fasola młoda "Piękny Jaś" kg 60
32. Fasola sucha „Piękny Jaś” kg 100
33. Kalafior szt. 150
34. Kalarepa szt. 120
35. Kapusta biała kg 150
36. Kapusta biała młoda szt. 120
37. Kapusta kiszona biała kg 200
38. Kapusta pekińska szt. 120
39. Kapusta włoska szt. 60
40. Kiełki różnych warzyw szt. 40
41. Koperek zielony szt. 1000
42. Lubczyk świeży szt. 210
43. Marchew młoda szt. 40
44. Marchewka kg 700
45. Ogórek kiszony kg 250
46. Ogórek szklarniowy kg 300
47. Ogórek gruntowy kg 150
48. Papryka czerwona kg 250
49. Papryka zielona kg 30
50. Papryka żółta kg 75
51. Pieczarki świeże kg 150
52. Pietruszka korzeń kg 300
53. Pietruszka młoda z nacią szt. 50
54. Pietruszka natka szt. 850
55. Pomidory koktajlowe różne odmiany kg 100
56. Pomidory różne odmiany kg 150
57. Pory szt. 500
58. Rzepa biała kg 60
59. Rzodkiewka szt. 150
60. Sałata zielona (różne odmiany) szt. 200
61. Sałata – mix 180g op. 100
62. Sałata – rukola 100g op. 100
63. Sałata – roszpunka 100g op. 100
64. Szpinak świeży 100g op. 100
65. Sałata – cykoria (zielona i czerwona/ 2szt. opak.) op. 100
66. Sałata rzymska (2szt. w opak.) op. 100
67. Seler korzeniowy kg 300
68. Seler młody z liśćmi szt. 70
69. Seler naciowy szt. 60
70. Soczewica czerwona i zielona kg 50
71. Susz z buraka czerwonego szt. 270
72. Szczypiorek szt. 500
73. Ziemniaki kg 5000
74. Zioła świeże szt. 50

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 7.00÷10.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97. Koszt dostawy wliczony w cenę towaru. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę. Czas rozpatrzenia reklamacji nie dłużej niż 72 godziny.

4.2.6.) Główny kod CPV: 03222000-3 - Owoce i orzechy

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

03221000-6 - Warzywa

15331000-7 - Warzywa przetworzone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Punkty przyznawane za ww. kryteria będą liczone następująco:
a) cena oferty brutto - 60% - max do 60 pkt.
Liczba punktów = ( Cmin/Cof ) * 100 * waga
gdzie:
- Cmin - najniższa cena spośród wszystkich ofert
- Cof - cena podana w ofercie
- waga procentowa dla kryterium „cena oferty brutto = 60%

b) czas rozpatrzenia reklamacji - 40% - max do 40 pkt.
Czas rozpatrzenia reklamacji przedmiotu umowy posiadającego wady i wymiany go na wolny od wad. Zgłoszenia dotyczące reklamacji dokonywane będą drogą telefoniczną, a następnie potwierdzane e-mailem. W czas rozpatrzenia reklamacji nie wlicza się sobót i dni ustawowo wolnych od pracy. Czas rozpatrzenia reklamacji nie może być dłuższy niż 72 godziny. Opis przyznawania punktów zawiera tabela:
Lp. Czas rozpatrzenia reklamacji pkt
1. do 2 godzin 40
2. do 6 godzin 30
3. do 24 godzin 20
4. do 48 godzin 10
5. powyżej 48 godzin 0

Po dokonaniu oceny punkty zostaną zsumowane dla każdego z kryteriów oddzielnie. Suma punktów uzyskanych za wszystkie kryteria oceny stanowić będzie końcową ocenę danej oferty.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas rozpatrzenia reklamacji

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów mleczarskich do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach.

Zakres:
1. Jogurt grecki 9% 400g szt. 50
2. Jogurt naturalny 1kg wiaderko szt. 50
3. Jogurt naturalny 2% 400g szt. 200
4. Jogurt naturalny 180g (zwykły i b/laktozy) szt. 800
5. Jogurt naturalny wiadro 5kg szt. 450
6. Jogurt owocowy 150g (z laktozą i bez laktozy) szt. 1200
7. Jogurt pitny 150g (typu actimel, zwykły i b/laktozy) szt. 350
8. Jogurt pitny smakowy 250g (zwykły i blactozy) szt. 700
9. Kefir 1l szt. 170
10. Kefir 250g szt. 220
11. Masło szt. 1500
12. Mleko bez laktozy szt. 50
13. Maślanka 1l szt. 220
14. Mleko UHT 2% szt. 3200
15. Parmezan 200g szt. 200
16. Ser Edamski kg 45
17. Ser Feta szt. 30
18. Ser Gouda kg 70
19. Ser Gouda bez laktozy kg 25
20. Ser na sernik wiaderko 1kg szt. 300
21. Ser topiony szt. 100
22. Serek homogenizowany 140g szt. 500
23. Serek maskarpone kg 70
24. Serek mozzarella kulka szt. 250
25. Serek wiejski 200g szt. 400
26. Serek wiejski 580g szt. 150
27. Serek wiejski 200g bez laktozy szt. 200
28. Skyr naturalny i smakowy bez laktozy 150g szt. 300
29. Skyr naturalny i smakowy 150g szt. 200
30. Śmietana 18% szt. 600
31. Śmietana 18% bez laktozy szt. 200
32. Śmietana 12% szt. 400
33. Śmietana 12% bez laktozy szt. 200
34. Śmietana 30% l 120
35. Śmietana 36% l 120
36. Twaróg półtłusty bez laktozy 230g szt. 50
37. Twaróg półtłusty kg 150

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 7.00÷10.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97. Koszt dostawy wliczony w cenę towaru. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę. Czas rozpatrzenia reklamacji nie dłużej niż 72 godziny.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15510000-6 - Mleko i śmietana

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15530000-2 - Masło

15540000-5 - Produkty serowarskie

15551000-5 - Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Punkty przyznawane za ww. kryteria będą liczone następująco:
a) cena oferty brutto - 60% - max do 60 pkt.
Liczba punktów = ( Cmin/Cof ) * 100 * waga
gdzie:
- Cmin - najniższa cena spośród wszystkich ofert
- Cof - cena podana w ofercie
- waga procentowa dla kryterium „cena oferty brutto = 60%

b) czas rozpatrzenia reklamacji - 40% - max do 40 pkt.
Czas rozpatrzenia reklamacji przedmiotu umowy posiadającego wady i wymiany go na wolny od wad. Zgłoszenia dotyczące reklamacji dokonywane będą drogą telefoniczną, a następnie potwierdzane e-mailem. W czas rozpatrzenia reklamacji nie wlicza się sobót i dni ustawowo wolnych od pracy. Czas rozpatrzenia reklamacji nie może być dłuższy niż 72 godziny. Opis przyznawania punktów zawiera tabela:
Lp. Czas rozpatrzenia reklamacji pkt
1. do 2 godzin 40
2. do 6 godzin 30
3. do 24 godzin 20
4. do 48 godzin 10
5. powyżej 48 godzin 0

Po dokonaniu oceny punkty zostaną zsumowane dla każdego z kryteriów oddzielnie. Suma punktów uzyskanych za wszystkie kryteria oceny stanowić będzie końcową ocenę danej oferty.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas rozpatrzenia reklamacji

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego i drobiowego do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach.

Zakres:
1 Kark wp b/k kl.1 kg 150
2 Łopatka b/k kg 70
3 Polędwiczka wieprzowa kg 200
4 Schab wp b/k kg 200
5 Słonina bez skóry kg 40
6 Szynka surowa wp z/k bez skóry i biodrówki kl. 1 kg 450
7 Żeberka wp paski, trójkąty kg 150
8 Filet z indyka b/s i b/k kg 450
9 Filet z kurczaka b/s i b/k kg 450
10 Kurczak świeży kg 300
11 Udko z kurczaka kg 350
12 Skrzydło z indyka kg 300
13 Szyja z indyka kg 300

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 6.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97. Koszt dostawy wliczony w cenę towaru. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę. Czas rozpatrzenia reklamacji nie dłużej niż 72 godziny.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15110000-2 - Mięso

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Punkty przyznawane za ww. kryteria będą liczone następująco:
a) cena oferty brutto - 60% - max do 60 pkt.
Liczba punktów = ( Cmin/Cof ) * 100 * waga
gdzie:
- Cmin - najniższa cena spośród wszystkich ofert
- Cof - cena podana w ofercie
- waga procentowa dla kryterium „cena oferty brutto = 60%

b) czas rozpatrzenia reklamacji - 40% - max do 40 pkt.
Czas rozpatrzenia reklamacji przedmiotu umowy posiadającego wady i wymiany go na wolny od wad. Zgłoszenia dotyczące reklamacji dokonywane będą drogą telefoniczną, a następnie potwierdzane e-mailem. W czas rozpatrzenia reklamacji nie wlicza się sobót i dni ustawowo wolnych od pracy. Czas rozpatrzenia reklamacji nie może być dłuższy niż 72 godziny. Opis przyznawania punktów zawiera tabela:
Lp. Czas rozpatrzenia reklamacji pkt
1. do 2 godzin 40
2. do 6 godzin 30
3. do 24 godzin 20
4. do 48 godzin 10
5. powyżej 48 godzin 0

Po dokonaniu oceny punkty zostaną zsumowane dla każdego z kryteriów oddzielnie. Suma punktów uzyskanych za wszystkie kryteria oceny stanowić będzie końcową ocenę danej oferty.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas rozpatrzenia reklamacji

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wołowego do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach.

Zakres:
1. Rostbef wołowy b/k kl.1 kg 40
2. Szponder wołowy b/k kg 40

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 6.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97. Koszt dostawy wliczony w cenę towaru. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę. Czas rozpatrzenia reklamacji nie dłużej niż 72 godziny.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15110000-2 - Mięso

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Punkty przyznawane za ww. kryteria będą liczone następująco:
a) cena oferty brutto - 60% - max do 60 pkt.
Liczba punktów = ( Cmin/Cof ) * 100 * waga
gdzie:
- Cmin - najniższa cena spośród wszystkich ofert
- Cof - cena podana w ofercie
- waga procentowa dla kryterium „cena oferty brutto = 60%

b) czas rozpatrzenia reklamacji - 40% - max do 40 pkt.
Czas rozpatrzenia reklamacji przedmiotu umowy posiadającego wady i wymiany go na wolny od wad. Zgłoszenia dotyczące reklamacji dokonywane będą drogą telefoniczną, a następnie potwierdzane e-mailem. W czas rozpatrzenia reklamacji nie wlicza się sobót i dni ustawowo wolnych od pracy. Czas rozpatrzenia reklamacji nie może być dłuższy niż 72 godziny. Opis przyznawania punktów zawiera tabela:
Lp. Czas rozpatrzenia reklamacji pkt
1. do 2 godzin 40
2. do 6 godzin 30
3. do 24 godzin 20
4. do 48 godzin 10
5. powyżej 48 godzin 0

Po dokonaniu oceny punkty zostaną zsumowane dla każdego z kryteriów oddzielnie. Suma punktów uzyskanych za wszystkie kryteria oceny stanowić będzie końcową ocenę danej oferty.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas rozpatrzenia reklamacji

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wędlin wieprzowych i drobiowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach.

Zakres:
1 Kiełbasa wiejska kg 60
2 Kiełbasa zwyczajna kg 60
3 Kiełbasa krakowska kg 40
4 Parówki z Bobrownik op.300-350g szt. 100
5 Parówki z szynki op. 5szt szt. 160
6 Podgardle wędzone kg 20
7 Boczek wędzony kg 30
8 Schab z Lubinki kg 50
9 Sopocka tradycyjna kg 50
10 Szynka wiejska kg 50
11 Indyk z Bobrownik kg 50

Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 6.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97. Koszt dostawy wliczony w cenę towaru. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę. Czas rozpatrzenia reklamacji nie dłużej niż 72 godziny.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15130000-8 - Produkty mięsne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Punkty przyznawane za ww. kryteria będą liczone następująco:
a) cena oferty brutto - 60% - max do 60 pkt.
Liczba punktów = ( Cmin/Cof ) * 100 * waga
gdzie:
- Cmin - najniższa cena spośród wszystkich ofert
- Cof - cena podana w ofercie
- waga procentowa dla kryterium „cena oferty brutto = 60%

b) czas rozpatrzenia reklamacji - 40% - max do 40 pkt.
Czas rozpatrzenia reklamacji przedmiotu umowy posiadającego wady i wymiany go na wolny od wad. Zgłoszenia dotyczące reklamacji dokonywane będą drogą telefoniczną, a następnie potwierdzane e-mailem. W czas rozpatrzenia reklamacji nie wlicza się sobót i dni ustawowo wolnych od pracy. Czas rozpatrzenia reklamacji nie może być dłuższy niż 72 godziny. Opis przyznawania punktów zawiera tabela:
Lp. Czas rozpatrzenia reklamacji pkt
1. do 2 godzin 40
2. do 6 godzin 30
3. do 24 godzin 20
4. do 48 godzin 10
5. powyżej 48 godzin 0

Po dokonaniu oceny punkty zostaną zsumowane dla każdego z kryteriów oddzielnie. Suma punktów uzyskanych za wszystkie kryteria oceny stanowić będzie końcową ocenę danej oferty.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas rozpatrzenia reklamacji

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 7

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pieczywa do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach.

Zakres:
1 Bagietka 30cm szt. 400
2 Babka piaskowa szt. 125
3 Bułka – kajzerka / mała szt. 1000
4 Bułka grahamka szt. 300
5 Bułka maślana szt. 300
6 Bułka tarta kg 100
7 Bułka wieloziarnista szt. 180
8 Bułka zwykła szt. 500
9 Chałka szt. 120
10 Chleb graham szt. 200
11 Chleb jęczmienny szt. 150
12 Chleb pszenno-żytni szt. 500
13 Chleb słonecznikowy szt. 250
14 Chleb wieloziarnisty szt. 150
15 Chleb żytni szt. 250
16 Ciasto drożdżowe kg 100
17 Drożdże kg 7
18 Rogalik maślany szt. 200
19 Szarlotka kg 50
20 Wek szt. 1000

Gotowość realizacji dostaw: codziennie (w dni robocze) w godz. 6.00 ÷ 7.30 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97. Koszt dostawy wliczony w cenę towaru. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę. Czas rozpatrzenia reklamacji nie dłużej niż 72 godziny.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15898000-9 - Drożdże

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Punkty przyznawane za ww. kryteria będą liczone następująco:
a) cena oferty brutto - 60% - max do 60 pkt.
Liczba punktów = ( Cmin/Cof ) * 100 * waga
gdzie:
- Cmin - najniższa cena spośród wszystkich ofert
- Cof - cena podana w ofercie
- waga procentowa dla kryterium „cena oferty brutto = 60%

b) czas rozpatrzenia reklamacji - 40% - max do 40 pkt.
Czas rozpatrzenia reklamacji przedmiotu umowy posiadającego wady i wymiany go na wolny od wad. Zgłoszenia dotyczące reklamacji dokonywane będą drogą telefoniczną, a następnie potwierdzane e-mailem. W czas rozpatrzenia reklamacji nie wlicza się sobót i dni ustawowo wolnych od pracy. Czas rozpatrzenia reklamacji nie może być dłuższy niż 72 godziny. Opis przyznawania punktów zawiera tabela:
Lp. Czas rozpatrzenia reklamacji pkt
1. do 2 godzin 40
2. do 6 godzin 30
3. do 24 godzin 20
4. do 48 godzin 10
5. powyżej 48 godzin 0

Po dokonaniu oceny punkty zostaną zsumowane dla każdego z kryteriów oddzielnie. Suma punktów uzyskanych za wszystkie kryteria oceny stanowić będzie końcową ocenę danej oferty.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas rozpatrzenia reklamacji

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 8

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pozostałych artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach.

Zakres:
1. Ananasy w syropie szt. 60
2. Bazylia kg 1
3. Baton zbożowy (z orzechami i owocami) szt. 600
4. Brzoskwinie w syropie szt. 100
5. Chrupki kukurydziane 85g szt. 200
6. Chrupki kukurydziane pałeczki 50g szt. 100
7. Chrzan tarty szt. 70
8. Cukier kryształ kg 500
9. Cukier puder kg 100
10. Curry szt. 40
11. Cynamon kg 3
12. Czekolada szt. 100
13. Czosnek granulowany kg 3
14. Dżem niskosłodzony 280g szt. 200
15. Dżem niskosłodzony 840g szt. 50
16. Ekstrakt naturalny wanilia 30 ml szt. 20
17. Fasola biała i czerwona w puszce szt. 20
18. Galaretka owocowa szt. 60
19. Gałka muszkatołowa szt. 10
20. Groszek ptysiowy 125g szt. 150
21. Groszek ptysiowy kg 50
22. Groszek zielony konserwowy szt. 130
23. Herbata expressowa szt. 40
24. Herbata owocowa szt. 500
25. Herbatniki pełnoziarniste min 300g szt. 200
26. Jaja świeże rozmiar L szt. 6000
27. Imbir szt. 20
28. Kakao naturalne 150g szt. 70
29. Kasza gryczana kg 10
30. Kasza jaglana kg 80
31. Kasza jęczmienna kg 100
32. Kasza kukurydziana kg 25
33. Kasza kuskus kg 50
34. Kasza manna kg 50
35. Kasza pęczak kg 60
36. Kawa zbożowa, bezkofeinowa szt. 80
37. Ketchup 480g szt. 80
38. Kminek cały szt. 20
39. Kminek mielony kg 3
40. Koncentrat pomidorowy 950g szt. 80
41. Kukurydza konserwowa szt. 150
42. Liść laurowy 100g szt. 4
43. Majeranek suszony 200g szt. 5
44. Majonez 700g szt. 50
45. Makaron różne kształty kg 600
46. Makaron różne kształty razowy kg 70
47. Masa krówkowa/kajmak szt. 15
48. Mąka pszenna kg 300
49. Mąka ziemniaczana kg 25
50. Miód 1000g szt. 30
51. Mleczko kokosowe szt. 20
52. Morele suszone szt. 30
53. Mus owocowy/warzywny/z dodatkiem płatków zb. szt. 1200
54. Musztarda szt. 40
55. Napój owsiany/migdałowy 1l szt. 100
56. Ocet szt. 10
57. Ogórki konserwowe 1700ml szt. 50
58. Olej roślinny litry 300
59. Olej roślinny z ziołami i warzywami szt. 20
60. Oliwa z oliwek 1 l szt. 10
61. Oliwki zielone i czarna 0,9l - cała / krojona szt. 20
62. Oregano 200g szt. 4
63. Orzechy - laskowe, włoskie kg 10
64. Panierka Panko 1kg szt. 10
65. Papryka czerwona słodka wędzona kg 4
66. Papryka słodka mielona czerwona kg 6
67. Pasta pesto 190g szt. 40
68. Pieprz cytrynowy 20g szt. 40
69. Pieprz czarny mielony kg 4
70. Pieprz ziołowy 20g szt. 40
71. Płatki czekoladowe kg 40
72. Płatki kukurydziane kg 50
73. Płatki migdałowe szt. 80
74. Płatki zbożowe kg 60
75. Podpłomyk szt. 200
76. Pomidory krojone bez skórki 2500ml szt. 50
77. Pomidory suszone 250g - słoik szt. 30
78. Pulpa pomidorowa 4kg szt. 30
79. Powidło śliwkowe 290 g szt. 60
80. Powidło śliwkowe 930 g szt. 40
81. Przyprawa uniwersalna 150g szt. 300
82. Rodzynki szt. 4
83. Ryż basmati szt. 70
84. Ryż biały długoziarnisty, brązowy kg 200
85. Ryż biały paraboliczny kg 100
86. Sałatka z czerwonej kapusty szt. 150
87. Seler konserwowy 0,9l szt. 10
88. Sezam 100g szt. 30
89. Słonecznik łuskany kg 6
90. Soczek w butelce 300ml szt. 800
91. Sól kamienna jodowana kg 180
92. Susz z owoców – tacka 250g szt. 50
93. Śliwka kalifornijska kg 5
94. Tymianek 10g szt. 60
95. Wafle ryżowe szt. 50
96. Wafle tortowe niskocukrowe szt. 25
97. Wiórki kokosowe 100g szt. 30
98. Woda mineralna szt. 1300
99. Ziele angielskie 15g szt. 80
100. Zioła prowansalskie szt. 30
101. Żurawina kg 10
102. Żurek na wodzie źródlanej szt. 170
103. Łuskane pestki dyni kg 10


Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 7.00 ÷ 10.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e mailem na adres Wykonawcy).

Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97. Koszt dostawy wliczony w cenę towaru. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę. Czas rozpatrzenia reklamacji nie dłużej niż 72 godziny.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

15870000-7 - Przyprawy i przyprawy korzenne

15830000-5 - Cukier i produkty pokrewne

15860000-4 - Kawa, herbata i podobne produkty

15840000-8 - Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze

15410000-5 - Surowe oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne

15610000-7 - Produkty przemiału ziarna

15851100-9 - Makaron niegotowany

03142500-3 - Jaja

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Punkty przyznawane za ww. kryteria będą liczone następująco:
a) cena oferty brutto - 60% - max do 60 pkt.
Liczba punktów = ( Cmin/Cof ) * 100 * waga
gdzie:
- Cmin - najniższa cena spośród wszystkich ofert
- Cof - cena podana w ofercie
- waga procentowa dla kryterium „cena oferty brutto = 60%

b) czas rozpatrzenia reklamacji - 40% - max do 40 pkt.
Czas rozpatrzenia reklamacji przedmiotu umowy posiadającego wady i wymiany go na wolny od wad. Zgłoszenia dotyczące reklamacji dokonywane będą drogą telefoniczną, a następnie potwierdzane e-mailem. W czas rozpatrzenia reklamacji nie wlicza się sobót i dni ustawowo wolnych od pracy. Czas rozpatrzenia reklamacji nie może być dłuższy niż 72 godziny. Opis przyznawania punktów zawiera tabela:
Lp. Czas rozpatrzenia reklamacji pkt
1. do 2 godzin 40
2. do 6 godzin 30
3. do 24 godzin 20
4. do 48 godzin 10
5. powyżej 48 godzin 0

Po dokonaniu oceny punkty zostaną zsumowane dla każdego z kryteriów oddzielnie. Suma punktów uzyskanych za wszystkie kryteria oceny stanowić będzie końcową ocenę danej oferty.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60,00

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas rozpatrzenia reklamacji

4.3.6.) Waga: 40,00

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:

Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. W takim przypadku Wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Oferta złożona przez spółkę cywilną traktowana jest jako oferta Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców, oświadczenie, o którym mowa w art. 125 ust. 1 ustawy Pzp składa każdy z Wykonawców.

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak

7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:

1. Zamawiający dopuszcza możliwość dokonania zmiany postanowień zawartej umowy, w stosunku do treści oferty, w zakresie:
1) urzędowej zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT), jeżeli zmiana stawki podatku od towarów i usług (VAT) powodować będzie zwiększenie lub zmniejszenie należnego wynagrodzenia Wykonawcy z umowy, (kosztów umowy po stronie Wykonawcy), Zamawiający dopuszcza zwiększenie lub zmniejszenie wynagrodzenia o kwotę równą różnicy w kwocie podatku naliczonego przez Wykonawcę;
2) zmiany nazwy, adresu, formy organizacyjno - prawnej itp. którejkolwiek ze stron;
3) sytuacji, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia niniejszej umowy i mających charakter zmian nieistotnych tj. nieodnoszących się do warunków, które gdyby zostały ujęte w ramach pierwotnej procedury udzielania zamówienia, umożliwiłyby dopuszczenie innej oferty niż ta, która została pierwotnie dopuszczona.
2. Zmiana umowy na wniosek Wykonawcy wymaga wykazania okoliczności uprawniających do dokonania tej zmiany.
3. Wszelkie zmiany postanowień zawartej Umowy mogą nastąpić wyłącznie na piśmie pod rygorem nieważności tych zmian.

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2024-08-13 10:00

8.2.) Miejsce składania ofert: https://ezamowienia.gov.pl

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2024-08-13 10:30

8.4.) Termin związania ofertą: do 2024-09-11

8.5.) Zamawiający przewiduje wybór najkorzystniejszej oferty z możliwością negocjacji:

Część 1 : Tak

Część 2 : Tak

Część 3 : Tak

Część 4 : Tak

Część 5 : Tak

Część 6 : Tak

Część 7 : Tak

Część 8 : Tak

SEKCJA IX – POZOSTAŁE INFORMACJE

Postępowanie zostało przygotowane i jest przeprowadzone na wniosek i w porozumieniu Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach zgodnie z Uchwałą XXIX/186/2016 Rady Gminy Wierzchosławice z dnia 30 grudnia 2016 r. w sprawie organizacji wspólnej obsługi finansowo-księgowej, administracyjnej i organizacyjnej dla samorządowych jednostek budżetowych Gminy Wierzchosławice wraz z późniejszymi zmianami.
NAJNOWSZE ZLECENIE
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów- Klęczany
  • Lokalizacja zleceniamałopolskie
  • Data dodania19-09-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI