Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa artykułów spożywczych, przypraw i mrożonek rybnych i warzywnych do Zakładu Karnego w Chełmie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
1.2.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny Chełm
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000320041
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Kolejowa 112
1.5.2.) Miejscowość: Chełm
1.5.3.) Kod pocztowy: 22-100
1.5.4.) Województwo: lubelskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL812 - Chełmsko-zamojski
1.5.7.) Numer telefonu: 825627853
1.5.8.) Numer faksu: 825653557
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_chelm@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.swnet.sw.gov.pl/
1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Zakład Karny
1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa artykułów spożywczych, przypraw i mrożonek rybnych i warzywnych do Zakładu Karnego w Chełmie
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-6039215b-908c-11eb-86b1-a64936a8669f
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00024614
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-03-29
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania
http://www.zp.sw.gov.pl3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: http://moj.gov.pl/nforms/ezamowienia
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: Wymagania techniczne i organizacyjne wysyłania i odbierania dokumentów elektronicznych, elektronicznych kopii dokumentów i oświadczeń oraz informacji przekazywanych przy ich użyciu opisane zostały w Regulaminie korzystania z systemu miniPortaloraz warunkach korzystania z elektronicznej platformy usług administracji publicznej(ePUAP)
3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:
polski
3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: 1. administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Dyrektor Zakładu Karnego w Chełmie, ul. Kolejowa 112, 22–100 Chełm;2. inspektor ochrony danych w Zakładzie Karnym w Chełmie, tel.: (82) 562 78 53 , e-mail: iod_chelm@sw.gov.pl;3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego w trybie podstawowym zgodnie z art. 275 pkt 1 ustawy Pzp;4. odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania na podstawie ustawy z dnia 11 września 2019 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2019 r. poz. 2019), dalej „ustawa Pzp”;5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z ustawą Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;6. obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;7. w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;8. posiada Pani/Pan:na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych1;na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO2;prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;9. nie przysługuje Pani/Panu:w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: D/kw.2232.2.2021
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.1.5.) Wartość zamówienia: 122505,00 PLN
4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak
4.1.9.) Liczba części: 3
4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części
4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie
4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:
Część 1
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1.Groszek konserwowyOpakowanie: puszka metalowa o gramaturze w przedziale od 0,40 – 3,50 kg, z roślin niemodyfikowanych genetycznie. Data ważności produktu: co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:1500 kg,CPV -15331462-32.Chrzan tartyOpakowanie: słoik szklany lub wiaderka plastikowe o gramaturze od 0,50-5,00 kg.Data ważności: produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Ilość:1000 kg,CPV - 15331000-73.Koncentrat pomidorowy 30%Opakowanie: słoik szklany o gramaturze w przedziale od 0,90-2,00 kg lub puszka metalowa o gramaturze od 1 do 5 kg.Data ważności produktu: co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Ilość: 5000kg, CPV - 15331425-24.Groch łupany Opakowanie: worki papierowe lub z polipropylenu pakowany od 15-25 kg. Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, z roślin niemodyfikowanych genetycznie.Data ważności produktu: co najmniej 3 miesiące od dnia dostawy. Ilość: 1500 kg, CPV 15331133-85.OcetOpakowanie: w opakowaniach szklanych lub butelkach plastikowych o pojemności od 0,50 – 1,00 litra. Ocet powinien być bezbarwny, przezroczysty, bez osadu, o swoistym smaku i zapachu. Data ważności produktu: co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Ilość:600kg,CPV - 15871100-56.Sól jodowania (w opakowaniach 1 kg)Opakowanie: Sól pakowana w worki foliowe w opakowaniach 1 kg. Cechy organoleptyczne soli: śnieżnobiała, miałka, drobnoziarnista, łatwo rozpuszczalna w wodzie. Nie może być niczym zanieczyszczona. Data ważności produktu: co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. Ilość: 1500 kg - CPV 15872400-57.Fasola jaś dużaOpakowanie: worki papierowe lub z polipropylenu pakowana od 15-25 kg. Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, z roślin niemodyfikowanych genetycznie.Data ważności produktu: co najmniej 3 miesiące od dnia dostawy. Ilość:3000 kg CPV - 15331130-78.Herbata GranulowanaOpis: smak i aromat naparu herbacianego charakterystyczny, bez goryczy. Opakowanie: pakowana w przedziale od 1 - 10 kg, w opakowaniu papierowym lub z tworzyw sztucznych. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny. Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość: 500kg CPV - 15863000-59.MusztardaOpis: Musztarda powinna mieć jednolitą półpłynną masę o barwie żółtej do jasnobrunatnej, o smaku lekko piekącym i zapachu octu.Opakowanie: opakowanie pcv o wadze od 0,5 - 1,00 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, pleśń na powierzchni musztardy lub fermentacja Data ważności produktu co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:500kg CPV -15871250-110.KetchupOpis: jednolita półpłynna masa o charakterystycznej dla wyrobów czerwonej barwie, o smaku łagodnym .Opakowanie: opakowania pcv o wadze od 0,5 - 1,00 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, pleśń na powierzchni fermentacja. Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:500 Kg CPV - 15871230-511.Woda mineralna niegazowana 1,5 lOpakowanie: w butelkach plastikowych 1,5 litra. Data ważności produktu: co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy. ilość:15 000 l CPV- 15981200-0
4.2.5.) Wartość części: 65717,00 PLN
4.2.6.) Główny kod CPV: 15331462-3 - Groch puszkowany
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15331462-3 - Groch puszkowany
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty zostanie dokonany na podstawie niżej przedstawionych kryteriów:L.p.Nazwa kryteriumWaga kryterium1.Cena brutto70%2.Termin reklamacji towaru30%Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalną liczbę punktów jaką po uwzględnieniu wagi wszystkich kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt = 100%
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 70,00
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.
4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin reklamacji towaru
4.3.6.) Waga: 30,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
Wybór oferty zostanie dokonany na podstawie niżej przedstawionych kryteriów:L.p.Nazwa kryteriumWaga kryterium1.Cena brutto70%2.Termin reklamacji towaru30%Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalną liczbę punktów jaką po uwzględnieniu wagi wszystkich kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt = 100%4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 2
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1.Barszcz biały w proszkuOpis:. Zupa baza w proszku do przygotowywania zup.Opakowanie: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym od 1-10 kg Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:250kg15891000-02.Zupa pieczarkowa w proszkuOpis: Zupa baza w proszku do przygotowywania zup. Opakowanie: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym od 1-10 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość: 250 kg 15891000-03.Żurek w proszkuOpis: Zupa baza w proszku do przygotowania zup. Opakowania: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowana od 1-10 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:250 15891000-04.Sos grzybowy w proszkuOpis: Baza w proszku do przygotowania sosów. Opakowania: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-10 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość: 250 kg15871000-45.Sos pieczeniowy w proszkuOpis: Baza w proszku do przygotowania sosów. Opakowania: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-10 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:250 kg15871000-46.Rosół drobiowy w proszkuOpis: Bulion baza w proszku do przygotowania wywarów na zupę. Opakowania: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-10 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.ilość:800 kg15891000-07.Przyprawa do potraw w proszku Opis: Przyprawa warzywna do zup, mięsa i sosów. Opakowania: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowana od 1-10 kg.Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny, zapleśniały.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość: 800 kg15891000-08.Przyprawa do zup w płynieOpis: Przyprawa warzywna do zup, mięsa i sosów. Opakowanie: butelki (opakowania) plastikowych PCV od 1-10 kg.Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:800l15870000-79.Pieprz ziołowyOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy, przyprawa zmielona (proszek).Opakowanie: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-3 kgCechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:70 kg15872100-210.Pieprz naturalny mielonyOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy, przyprawa zmielona (proszek). Opakowanie: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-3 kgCechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:70 kg15872100-111.Papryka mielona słodkaOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy, przyprawa zmielona (proszek). Opakowanie: papierowe w wewnątrz pokryte workiem foliowym pakowany od 1-3 kg.Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:50 kg15870000-712.MajeranekOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy.Opakowanie: papierowe lub worek foliowy od 0,5-2 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:50 kg15870000-713.Liśc laurowyOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy.Opakowanie: papierowe lub worek foliowy od 0,5-2 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość: 30 kg15870000-714.Ziele angielskieOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy.Opakowanie: papierowe lub worek foliowy od 0,5-2 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:30 kg15870000-715.Czosnek granulowanyOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy.Opakowanie: papierowe lub worek foliowy od 0,5-2 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:40 kg15870000-716.Koper suszonyOpis: Zapach i smak charakterystyczny dla przyprawy.Opakowanie: papierowe lub worek foliowy od 0,5-2 kg. Cechy wykluczające: niepożądane wady organoleptyczne: zapach i smak obcy, zabrudzenie, towar wilgotny.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:30 kg15870000-7
4.2.5.) Wartość części: 13056,00 PLN
4.2.6.) Główny kod CPV: 15891000-0 - Zupy i buliony
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15891000-0 - Zupy i buliony
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Wybór oferty zostanie dokonany na podstawie niżej przedstawionych kryteriów:L.p.Nazwa kryteriumWaga kryterium1.Cena brutto70%2.Termin reklamacji towaru30%Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalną liczbę punktów jaką po uwzględnieniu wagi wszystkich kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt = 100%
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 70,00
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.
4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin reklamacji towaru
4.3.6.) Waga: 30,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
Wybór oferty zostanie dokonany na podstawie niżej przedstawionych kryteriów:L.p.Nazwa kryteriumWaga kryterium1.Cena brutto70%2.Termin reklamacji towaru30%Oferty oceniane będą punktowo. Maksymalną liczbę punktów jaką po uwzględnieniu wagi wszystkich kryteriów może osiągnąć oferta wynosi 100 pkt = 100%4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 3
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1.Tusza rybna mrożonaOpis: tusze rybne mrożone w blokach Opakowanie: zapakowane w kartony, opakowania 25-50 kgCechy wykluczające: niepożądane wady, uszkodzenia tuszy, obcy zapach.Data ważności: termin przydatności do spożycia co najmniej 4-6 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:500 kg15220000-6 2.Płaty śledzioweOpis: filety śledziowe soloneCechy wykluczające: niepożądany zapach, Opakowanie: pakowane w wiaderka pcv od 2.5 do 5 kgData ważności: termin przydatności do spożycia 1 miesięcy od dnia dostawy.Ilość:250 kg15220000-6 3.Kotlet rybny mrożonyOpis: produkt gotowy do podgrzania skład z zawartością mięsa ryby minimum 40%.Opakowanie: pakowane w pudełka kartonowe waga 6 kgData ważności: termin przydatności do spożycia 2 miesięcy od dnia dostawy.Ilość: 1500 kg15220000-6 4.Marchew mrożona kostkaOpakowanie: pakowana w opakowania foliowe szczelnie zamknięta waga od 2.5. do 5 kgIlość:230015331170-95.Mieszanka warzywna mrożonaOpakowanie: pakowana w opakowania foliowe szczelnie zamknięta waga od 2.5. do 5 kgIlość:2 30015331170-9
4.2.5.) Wartość części: 43732,00 PLN
4.2.6.) Główny kod CPV: 15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb