Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
Zamówienia publicznego
DOSTAWA ARTYKUŁÓW OGÓLNOSPOŻYWCZYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU
1.2.6 Dostawa artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
polski
Przedmiotem zamówienia
są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia:
Część I - CPV: 15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane
1. Szprot w pomidorach – 660 kg
2. Śledź w oleju – 264 kg
3. Paprykarz szczeciński – 1155 kg
4. Sałatka rybna – 495 kg
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamó-wienia
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i che-micznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Opis realizacji warunków zamówienia zawarty został we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ.
15240000-2 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone
Przedmiotem zamówienia
są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia:
Część II - CPV: 15831000-2 - Cukier
1. Cukier biały – 4200 kg
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamó-wienia
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i che-micznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Opis realizacji warunków zamówienia zawarty został we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ.
15831200-4 - Cukier biały
Przedmiotem zamówienia
są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia:
Część III - CPV: 03142500-3 – Jaja
1. Jaja – 40000 szt.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamó-wienia
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i che-micznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Opis realizacji warunków zamówienia zawarty został we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ.
Przedmiotem zamówienia
są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia:
Część IV - CPV: 15430000-1 - Tłuszcze jadalne
1. Margaryna śniadaniowa – 6100 kg
2. Olej rzepakowy – 1350 l
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamó-wienia
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i che-micznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Opis realizacji warunków zamówienia zawarty został we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ
15431100-9 - Margaryna
Przedmiotem zamówienia
są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia:
Część V - CPV: 15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów zbożowych; CPV: 15851000-8 - Produkty mączne
1. Kasza gryczana – 600 kg
2. Kasza jęczmienna – 1750 kg
3. Ryż – 3750 kg
4. Makaron – 4250 kg
5. Mąka pszenna – 1700 kg
6. Płatki owsiane – 300 kg
7. Kasza manna – 600 kg
8. Mąka ziemniaczana – 50 kg
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Opis realizacji warunków zamówienia zawarty został we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ.
15611000-4 - Ryż łuskany
15612100-2 - Mąka pszenna
15613380-5 - Płatki owsiane
15851000-8 - Produkty mączne
15851100-9 - Makaron niegotowany
Przedmiotem zamówienia
są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia:
Część VI - CPV: 15331170-9 - Warzywa mrożone; CPV: 15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb; CPV: 15896000-5 - Produkty głęboko mrożone
1. Burgery rybne – mrożone – 700 kg
2. Ryba mrożona – 150 kg
3. Mieszanka warzywna 7-mio składnikowa – mrożona – 2200 kg
4. Marchew – mrożona – 800 kg
5. Marchew z groszkiem – mrożona – 800 kg
6. Uszka z grzybami – mrożone – 15 kg
7. Pierogi ruskie – 900 kg
8. Pyzy ziemniaczane – mrożone – 125 kg
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamó-wienia
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i che-micznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Opis realizacji warunków zamówienia zawarty został we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ.
15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
15894300-4 - Dania gotowe
15896000-5 - Produkty głęboko mrożone
Przedmiotem zamówienia
są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia:
Część VII - CPV: 03100000-2 - Produkty rolnictwa i ogrodnictwa; CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
1. Cukier w kostkach – 15 kg
2. Chrzan konserwowy – 75 kg
3. Drożdże piekarskie (suche) – 1 kg
4. Herbata granulowana – 170 kg
5. Ketchup – 50 kg
6. Majonez – 50 kg
7. Musztarda – 200 kg
8. Proszek do pieczenia – 1 kg
9. Sól – 1200 kg
10. Woda mineralna – 1400 szt.
11. Żelatyna spożywcza – 5 kg
12. Śledzie w oleju – 2 kg
13. Fasola biała „Jaś” – 600 kg
14. Groch łuskany – 300 kg
15. Przecier pomidorowy – 1700 kg
16. Wafle ryżowe – bezglutenowe – 15 kg
17. Pasztet drobiowy – 806 kg
18. Mielonka drobiowa – 500 kg
19. Pasztet drobiowy – 500 kg
20. Kotlety sojowe – 200 kg
21. Soja – granulat – 100 kg
22. Powidła śliwkowe – 250 kg
23. Dżem – 3400 kg
24. Marmolada wieloowocowa – 2400 kg
25. Kukurydza konserwowa – 100 kg
26. Groszek konserwowy – 100 kg
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamó-wienia
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i che-micznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Opis realizacji warunków zamówienia zawarty został we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ.
15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
Przedmiotem zamówienia
są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia
Część VIII - CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne; CPV: 03212000-0 - Ziemniaki i warzywa suszone
1. Barszcz czerwony – 70 kg
2. Rosół warzywny (bulion) – 450 kg
3. Cynamon – 2 kg
4. Czosnek granulowany – 50 kg
5. Kminek – 10 kg
6. Liść laurowy – 15 kg
7. Przyprawa do kurczaka – 60 kg
8. Przyprawa do mięsa mielonego – 50 kg
9. Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw – 685 l
10. Majeranek. 20 kg
11. Ocet (10%) – 180 l
12. Papryka słodka (mielona) – 55 kg
13. Pieprz czarny – 65 kg
14. Sos boloński – instant – 80 kg
15. Sos gulaszowy – instant – 50 kg
16. Sos pieczarkowy – instant – 50 kg
17. sos węgierski – instant – 50 kg
18. Sos grzybowy – 30 kg
19. sos pieczeniowy – 30 kg
20. Sos neapolitański – 30 kg
21. Sos myśliwski – 30 kg
22. Ziele angielskie – 15 kg
23. Żurek – instant – 10 kg
24. Koperek suszony – 10 kg
25. Pietruszka suszona – 10 kg
26. Zioła prowansalskie – 10 kg
27. Zupa pieczarkowa – instant – 80 kg
28. Zupa gulaszowa – instant – 50 kg
29. Zupa ogonowa – instant – 80 kg
30. Zupa porowa – instant – 50 kg
31. Zupa cebulowa – 30 kg
32. Zupa szparagowa – 30 kg
33. Zupa kalafiorowa – 30 kg
34. Zupa brokułowa – 30 kg
35. Barszcz biały – 30 kg
36. Kurkuma – 15 kg
37. Kawa zbożowa – 100 kg
38. Przyprawa uniwersalna – 50 kg
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamó-wienia
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i che-micznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Opis realizacji warunków zamówienia zawarty został we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 1 SWZ.
03212000-0 - Ziemniaki i warzywa suszone
15861000-1 - Kawa
15870000-7 - Przyprawy i przyprawy korzenne
15871110-8 - Ocet lub produkty równoważne
15871200-6 - Sosy, mieszanki przypraw i mieszanki przypraw korzennych
15871260-4 - Sosy
15872100-2 - Pieprz
15872200-3 - Przyprawy korzenne
15872300-4 - Zioła
15891000-0 - Zupy i buliony
15891400-4 - Zupy
15891500-5 - Buliony
15891900-9 - Zupy warzywne
Aero Fluid Service Sp. z o.o.
Rzeszów (podkarpackie)
ProTECH Sklep z narzędziami Wyposażenie warsztatów
Krosno (podkarpackie)
Firma Handlowo-Usługowa Sabo Grażyna Sawicka, Waldemar Boczar Spółka J
Przemyśl (podkarpackie)
F.H.U MAXBUD KAMIL BOBULA
Rzeszów (podkarpackie)
LABO-NDT Badania Nieniszczące
Jasionka (podkarpackie)
Konrad Dybaś - pokazy trików piłkarskich
Cieszyna (podkarpackie)
Szukam Surogatki
Rzeszów (podkarpackie)
Biuro nieruchomości rzeszów, agencja nieruchomości rzeszów,
Rzeszów (podkarpackie)
Gitary, Gitary akustyczne
Rzeszów (podkarpackie)