Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Garnizon Elbląg |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy produktów mleczarskich w 2019 r., z uwzględnieniem 29 pozycji asortymentowych: Część zamówienia nr 1. Nazwa asortymentu, jednostka miary, ilości minimalne, ilości maksymalne: 1.Mleko w proszku pełne, kg, 60, 114; 2.Mleko spożywcze pasteryz.2% tł., l, 300, 570; 3.Mleko spożywcze UHT 2% tł., l, 3180, 6042; 4. Śmietana 18% tł., kg, 900, 1710; 5.Śmietana kremowa 30% tł., kg, 240, 456; 6. Jogurt naturalny , kg, 330, 627;7. Jogurt owocowy, kg, 420, 798; 8.Serek homogenizowany naturalny, kg, 90, 171; 9.Serek homogenizowany waniliowy, kg, 300, 570; 10.Serek homogenizowany owocowy, kg, 300, 570; 11.Serek twarogowy, kg, 102, 193,80; 12.Serek naturalny do smarowania, kg, 150, 285; 13. Kefir, kg, 78, 148,20; 14.Ser twarogowy półtłusty, kg, 102, 193; 15. Ser twarogowy ziarnisty,kg, 282, 535,80; 16.Ser typu fromage, kg, 90, 171; 17.Ser edamski pełnotłusty, kg, 300, 570; 18.Ser gouda pełnotłusty, kg, 300,570; 19.Ser salami pełnotłusty,kg, 300, 570; 20.Ser camembert , kg, 78,148,20; 21.Ser topiony z szynką, kg, 240, 456; 22.Ser topiony z papryką, kg,240, 456; 23.Ser topiony pełnotłusty, kg, 240, 456; 24.Ser topiony tłusty plasterkowany, kg, 102, 193,80; 25.Ser topiony kremowy wielosmakowy, kg, 198,376,20; 26.Ser wędzony, kg, 102, 193,80; 27.Ser typu mozzarella, kg, 42, 79,80; 28.Ser feta, kg, 42, 79,80; 29.Masło ekstra jednoporcjowe, kg, 840, 1596. Miejsca dostaw: Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Elbląg, ul. Królewiecka 169/130. Zamówienie jest realizowane z prawem opcji. Opcja polega na powtórzeniu tego samego asortymentu dla ilości maksymalnych określonych w Opisie przedmiotu zamówienia (załącznik nr 1 do SIWZ). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 i 5 do SIWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3, 15511700-0, 15511100-4, 15511210-8, 15512000-0, 15551310-1, 15551320-4, 15542100-0, 15551000-5, 15544000-3, 15543000-6, 15540000-5, 15530000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena brutto dla ilości minimalnych |
60,00 |
Przyjęty do realizacji wariant dostaw |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagany termin wykonania zamówienia: • dla części zamówienia nr 1 – od daty zawarcia umowy, jednak nie wcześniej niż od dnia 02.01.2019 r. do dnia 31.12.2019 r.
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Garnizon Braniewo |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy produktów mleczarskich w 2019 r., z uwzględnieniem 29 pozycji asortymentowych: Część zamówienia nr 2 – Garnizon Braniewo. Nazwa asortymentu, jednostka miary, ilości minimalne, ilości maksymalne:1.Mleko w proszku pełne, kg, 40, 76; 2.Mleko spożywcze pasteryz.2% tł., l, 200, 380; 3. Mleko spożywcze UHT 2% tł., l, 2120, 4028; 4.Śmietana 18% tł., kg, 600, 1140; 5.Śmietana kremowa 30% tł., kg, 160, 304; 7. Jogurt owocowy ,kg, 280, 532; 8. Serek homogenizowany naturalny, kg, 60, 114; 9.Serek homogenizowany waniliowy, kg, 200, 380; 10. Serek homogenizowany owocowy, kg, 200, 380; 11.Serek twarogowy, kg, 68, 129,20; 12. Serek naturalny do smarowania, kg, 100, 190; 13. Kefir , kg, 52, 98,80; 14.Ser twarogowy półtłusty, kg, 68, 129,20; 15.Ser twarogowy ziarnisty, kg, 188, 357,20; 16.Ser typu fromage, kg, 60, 114; 17.Ser edamski pełnotłusty, kg, 200, 380; 18.Ser gouda pełnotłusty, kg, 200, 380; 19. Ser salami pełnotłusty, kg, 200, 380; 20. Ser camembert, kg, 52, 98,80; 21.Ser topiony z szynką, kg, 160, 304; 22.Ser topiony z papryką, kg, 160, 304; 23.Ser topiony pełnotłusty, kg, 160 304; 24.Ser topiony tłusty plasterkowany, kg, 68, 129,20; 25.Ser topiony kremowy wielosmakowy, kg, 132, 250, 80; 26. Ser wędzony, kg, 68, 129,20; 27. Ser typu mozzarella, kg, 28, 53,20; 28.Ser feta, kg, 28, 53,20; 29. Masło ekstra jednoporcjowe, kg, 560, 1064. Miejsca dostaw: Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Braniewo, ul. Sikorskiego 41. Zamówienie jest realizowane z prawem opcji. Opcja polega na powtórzeniu tego samego asortymentu dla ilości maksymalnych określonych w Opisie przedmiotu zamówienia (załącznik nr 1 do SIWZ). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 i 5 do SIWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3, 15511700-0, 15511100-4, 15511210-8, 15512000-0, 15551310-1, 15551320-4, 15542100-0, 15551000-5, 15544000-3, 15543000-6, 15540000-5, 15530000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena brutto dla ilości minimalnych |
60,00 |
Przyjęty do realizacji wariant dostaw |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagany termin wykonania zamówienia: • dla części zamówienia nr 2 – od daty zawarcia umowy, jednak nie wcześniej niż od dnia 02.01.2019 r. do dnia 31.12.2019 r.
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Garnizon Bartoszyce |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy produktów mleczarskich w 2019 r., z uwzględnieniem 29 pozycji asortymentowych: Część zamówienia nr 3 – Garnizon Bartoszyce. Nazwa asortymentu, jednostka miary, ilości minimalne, ilości maksymalne:1.Mleko w proszku pełne, kg, 40, 76; 2.Mleko spożywcze pasteryz.2% tł., l, 200, 380; 3.Mleko spożywcze UHT 2% tł., l, 2120, 4028; 4.Śmietana 18% tł., kg, 600, 1140; 5. Śmietana kremowa 30% tł., kg, 160, 304; 6. Jogurt naturalny, kg, 220, 418; 7. Jogurt owocowy , kg, 280, 532; 8.Serek homogenizowany naturalny, kg, 60, 114; 9.Serek homogenizowany waniliowy, kg, 200, 380; 10.Serek homogenizowany owocowy, kg, 200, 380; 11. Serek twarogowy, kg, 68, 129,20; 12. Serek naturalny do smarowania, kg, 100, 190; 13. Kefir , kg, 52, 98,80; 14. Ser twarogowy półtłusty, kg, 68, 129,20; 15. Ser twarogowy ziarnisty, kg, 188, 357,20; 16. Ser typu fromage, kg, 60, 114; 17. Ser edamski pełnotłusty, kg, 200, 380; 18.Ser gouda pełnotłusty, kg, 200, 380; 19. Ser salami pełnotłusty, kg, 200, 380; 20.Ser camembert , kg, 52, 98,80; 21.Ser topiony z szynką, kg, 160, 304; 22. Ser topiony z papryką, kg, 160, 304; 23. Ser topiony pełnotłusty, kg, 160, 304; 24. Ser topiony tłusty plasterkowany, kg, 68, 129,20; 25. Ser topiony kremowy wielosmakowy, kg, 132, 250,80; 26. Ser wędzony, kg, 68, 129,20; 27.Ser typu mozzarella, kg, 28, 53,20; 28.Ser feta, kg, 28, 53,20; 29.Masło ekstra jednoporcjowe, kg, 560, 1064. Miejsca dostaw: Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Bartoszyce, ul. Wojska Polskiego 4. Zamówienie jest realizowane z prawem opcji. Opcja polega na powtórzeniu tego samego asortymentu dla ilości maksymalnych określonych w Opisie przedmiotu zamówienia (załącznik nr 1 do SIWZ). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 i 5 do SIWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3, 15511700-0, 15511100-4, 15511210-8, 15512000-0, 15551310-1, 15551320-4, 15542100-0, 15551000-5, 15544000-3, 15543000-6, 15540000-5, 15530000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena brutto dla ilości minimalnych |
60,00 |
Przyjęty do realizacji wariant dostaw |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagany termin wykonania zamówienia: • dla części zamówienia nr 3 – od daty zawarcia umowy, jednak nie wcześniej niż od dnia 02.01.2019 r. do dnia 31.12.2019 r.
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Garnizon Morąg |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy produktów mleczarskich w 2019 r., z uwzględnieniem 29 pozycji asortymentowych: Część zamówienia nr 1 – Garnizon Elbląg; Część zamówienia nr 2 – Garnizon Braniewo; Część zamówienia nr 3 – Garnizon Bartoszyce; Część zamówienia nr 4 – Garnizon Morąg. Nazwa asortymentu, jednostka miary, ilości minimalne, ilości maksymalne: 1.Mleko w proszku pełne, kg, 60, 114; 2.Mleko spożywcze pasteryz.2% tł., l, 300, 570; 3.Mleko spożywcze UHT 2% tł., l, 3180, 6042; 4.Śmietana 18% tł., kg, 900,1710; 5.Śmietana kremowa 30% tł.,kg,240, 456; 6.Jogurt naturalny , kg, 330, 627; 7.Jogurt owocowy , kg, 420, 798; 8.Serek homogenizowany naturalny, kg, 90, 171; 9.Serek homogenizowany waniliowy, kg, 300, 570; 10.Serek homogenizowany owocowy, kg, 300, 570; 11.Serek twarogowy, kg, 102, 193,80; 12.Serek naturalny do smarowania, kg, 150, 285; 13.Kefir, kg, 78, 148,20; 14.Ser twarogowy półtłusty, kg, 102, 193,80; 15.Ser twarogowy ziarnisty, kg, 282, 535,80; 16.Ser typu fromage, kg, 90, 171; 17.Ser edamski pełnotłusty, kg, 300, 570; 18. Ser gouda pełnotłusty, kg, 300, 570; 19.Ser salami pełnotłusty, kg, 300, 570; 20.Ser camembert, kg, 78, 150; 21.Ser topiony z szynką, kg, 240, 456; 22.Ser topiony z papryką, kg, 240, 456; 23.Ser topiony pełnotłusty, kg, 240, 456; 24.Ser topiony tłusty plasterkowany, kg, 102, 193,80; 25.Ser topiony kremowy wielosmakowy,kg, 198, 377; 26.Ser wędzony, kg, 102, 193,80; 27.Ser typu mozzarella, kg, 42, 79,8; 28.Ser feta, kg, 42, 79,8; 29.Masło ekstra jednoporcjowe, kg, 840, 1596. Miejsca dostaw: Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Morąg al. Wojska Polskiego 33. Zamówienie jest realizowane z prawem opcji. Opcja polega na powtórzeniu tego samego asortymentu dla ilości maksymalnych określonych w Opisie przedmiotu zamówienia (załącznik nr 1 do SIWZ). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 i 5 do SIWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3, 15511700-0, 15511100-4, 15511210-8, 15512000-0, 15551310-1, 15551320-4, 15512100-0, 15551000-5, 15544000-3, 15543000-6, 15540000-5, 15530000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena brutto dla ilości minimalnych |
60,00 |
Przyjęty do realizacji wariant dostaw |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagany termin wykonania zamówienia: • dla części zamówienia nr 4 – od daty zawarcia umowy, jednak nie wcześniej niż od dnia 02.01.2019 r. do dnia 31.12.2019 r.