Zakup i dostawa artykułów żywnościowych

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Zakup i dostawa artykułów żywnościowych
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoLublin
  • WojewództwoLubelskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoJednostki organizacyjne administracji samorządowej
  • Termin składania wniosków2020-08-12
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającySzkoła Podstawowa nr 28
  • Data publikacji ogłoszenia2020-07-07
  • Numer ogłoszenia558983-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 558983-N-2020 z dnia 2020-07-07 r.

Szkoła Podstawowa nr 28: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa nr 28, krajowy numer identyfikacyjny 88527000000000, ul. ul. Radości  13 , 20-530  Lublin, woj. lubelskie, państwo Polska, tel. 0-81 5339272, e-mail skalinowski@sp28.lublin.pl, faks 0-81 5339272.
Adres strony internetowej (URL):
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Nie

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
W formie pisemnej za pośrednictwem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednictwem posłańca
Adres:
20-530 Lublin, ul. Radości 13

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych
Numer referencyjny: KG.261.2.2020
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Część nr 1: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne. Część nr 2: Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso z ryb, warzywa i owoce mrożone. Część nr 3: Ziemniaki, warzywa, owoce świeże i przetworzone. Część nr 4: Mleko, śmietana, nabiał. Część nr 5: Wyroby mączne, garmażeryjne do gotowania i smażenia. Część nr 6: Różne produkty spożywcze. Część nr 7: Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i cukiernicze.

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15100000-9
15220000-6
15310000-4
15510000-6
15800000-6
15810000-9


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2020-09-01   lub zakończenia: 2021-08-31
Okres w miesiącach Okres w dniach Data rozpoczęcia Data zakończenia
2020-09-01 2021-08-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Posiadanie ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na sumę gwarancyjną nie niższą niż 100 000,00zł
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Dysponowanie samochodem dostawczym spełniającym wymagania techniczno-sanitarne zgodnie z obowiązującymi przepisami do bezpiecznego i higienicznego transportu artykułów żywnościowych
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:





Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 7 ustawy Pzp)

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
Spełnianie warunków udziału w postępowaniu
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
Oświadczenie o dysponowaniu stosownym dokumentem niezależnego podmiotu upoważnionego do kontroli jakości. Oświadczenie o braku wydania prawomocnego wyroku sądu lub ostatecznej decyzji administracyjnej o zaleganiu z uiszczeniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Oświadczenie, że nie otwarto likwidacji lub ogłoszono upadłość podmiotu.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: Nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena 100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji Nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: Nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: Nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamówione ilości mogą zostać zmniejszone lub zwiększone o określoną wartość procentową tj. +/- 10%. Zmiana cen jednostkowych produktów oparta będzie na klauzuli waloryzacji cen oraz tzw. sezonowości.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-08-12, godzina: 11:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość1. Szponder kg 502. Udziec wołowy kg 8003. Polędwiczki wieprzowe kg 6004. Żeberka wieprzowe paski kg 2505. Karczek wieprzowy b/k kg 13006. Schab wieprzowy b/k kg 14007. Kiełbasa biała parzona kg 3008. Bok wędzony kg 2509. Parówki cielęce ekstra kg 5010. Kiełbasa Podwawelska kg 15011. Szynka wieprz.gotowana krojona kg 8012. Mielonka ekstra (krojona) kg 8013. Polędwica sopocka (krojona) kg 8014. Polędwica drobiowa(krojona) kg 8015. Filety z kurczaka pojedyncze kg 40016. Filety z indyka kg 65017. Udziec z kurczaka bez grzbietu kg 150018. Kurczak cały kg 20019. Smalec kg 4020. Słonina kg 4021. Szynka b/k kg 100022. Pasztet pieczony wieprzowy kg 15
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15100000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb, warzywa i owoce mrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość1. Filety rybne mrożone miruna bez glazury i skóry kg 6802. Filet z łososia kg 2403. Konserwa rybna makrela w oleju szt 1004. Fasola szparagowa żółta mrożona cięta kg 505. Fasola szparagowa zielona mrożona cięta kg 1006. Mieszanka kompotowa mrożona kg 4007. Kalafior mrożony polski kg 1508. Truskawka mrożona polska kg 2009. Brokuł mrożony kg 15010. Wiśnie drelowane mrożone kg 10011. Maliny mrożone kg 8012. Marchew liliput mrożona kg 15013. Szpinak w kostkach siekany kg 10014. Groszek zielony mrożony kg 10015. Paluszki rybne panierowane kg 60016. Marchew mrożona (kostka) kg 20017. Filet z mintaja bez glazury i skóry kg 50018. Włoszczyzna słupki kg 3019. Filety z dorsza czerniaka bez glazury i skóry kg 680
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15220000-6, 15310000-4

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Ziemniaki, warzywa, owoce świeże i przetworzone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość1. Ziemniaki jadalne polskie workowane a’30kg kg 120002. Kapusta kwaszona kg 7003. Ogórek kiszony kg 5004. Burak czerwony długi kg 6005. Cebula czerwona kg 406. Cebula biała polska kg 5007. Czosnek główka polski kg 808. Marchew korzeń polska kg 14009. Ogórek świeży kg 52010. Pietruszka korzeń polska kg 50011. Rzodkiewka ( pęczek min. 200g) szt 40012. Rzepa biała kg 15013. Seler bulwa kg 27014. Fasola Jaś duży kg 40015. Fasola Jaś drobny kg 5016. Groch łupany kg 7017. Papryka świeża kg 50018. Pomidor świeży kg 60019. Brokuły szt 10020. Botwinka min. 350g pęczek 5021. Kapusta pekińska kg 40022. Kapusta czerwona kg 10023. Kalafior świeży szt 10024. Kapusta biała kg 40025. Kapusta młoda polska szt 20026. Koper (pęczek min. 100g) pęczek 120027. Natka pietruszki (pęczek min. 100g) pęczek 120028. Por kg 8029. Szczaw świeży kg 3030. Szczypior (pęczek min. 150g) pęczek 50031. Sałata masłowa (główka min. 450g) szt 80032. Pieczarka świeża kg 25033. Fasola szparagowa żółta świeża kg 3034. Banany kg 100035. Gruszki polskie kg 50036. Jabłka polskie kg 300037. Maliny polskie świeże kg 5038. Mandarynki kg 90039. Nektarynki kg 60040. Pomarańcze kg 250041. Śliwka węgierka kg 15042. Truskawka świeża polska kg 5043. Brzoskwinie kg 30044. Ziemniak młody jadalny polski kg 50045. Kiwi kg 50046. Marchew młoda jadalna polska kg 5047. Pietruszka młoda jadalna polska kg 2048. Seler naciowy min. 250g pęczek 8049. Soczewica czerwona łupana kg 3050. Sałata rukola kg 2051. Cytryna kg 40052. Bazylia świeża zioło doniczka szt 5053. Rozmaryn świeży zioło doniczka szt 2054. Oregano świeże zioło doniczka szt 1055. Tymianek świeży zioło doniczka szt 3056. Sałata lodowa szt 25057. Kapusta włoska kg 4058. Borowik suszony kg 359. Pomidor koktajlowy kg 5060. Melisa świeża zioło doniczka szt 1061. Mięta świeża ziolo doniczka szt 3062. Dynia kg 5063. Cukinia szt 5064. Kolendra świeża doniczka szt 1065. Arbuz kg 6066. Sałata dekoracyjna szt 5067. Roszponka kg 5068. Włoszczyzna młoda szt 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15310000-4

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Mleko, śmietana, nabiał
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość1. Mleko 2 % w kartonie 1 l. l 40002. Śmietana 18% wiaderko 1000g szt 8003. Serek topiony min. 100g różne smaki szt 2004. Serek homogenizowany "BAKUŚ" szt 7005. Masło kostka 200g min. 82% tłuszczu kg 2506. Ser twarogowy półtłusty kostka kg 3007. Ser żółty twardy Gouda kg 808. Serek homogenizowany 150 g różne smaki szt 14009. Jogurt naturalny grecki opak.1000ml szt 60010. Jogurt owocowy opak 150 ml różne smaki szt 250011. Jogurt naturalny 150ml Krasnystaw szt 120012. Ser feta sałatkowy 270g szt 6013. Ser mozarella 150g(mini kulki) szt 3014. Serek wiejski 150 ml szt 30015. Śmietana 30% UHT 500ml szt 1016. Ser żółty Edamryck kg 5017. Bakuś do kieszonki 80g szt 700
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15510000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Wyroby mączne, garmażeryjne do gotowania i smażenia
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość1. Kopytka świeże kg 8752. Kluski śląskie świeże kg 3503. Pierogi wiejskie świeże kg 7004. Pierogi z kapustą i pieczarkami kg 1755. Pierogi z mięsem kg 3506. Pierogi ruskie kg 3507. Naleśniki z serem kg 3508. Kluski leniwe świeże kg 4209. Naleśniki z jabłkami kg 70010. Pyzy ziemniaczane kg 52511. Gołąbki kg 140
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15510000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Różne produkty spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość1. Cukier a’1kg kg 10002. Cukier waniliowy 32g szt 503. Kakao naturalne 100g szt 404. Kisiel różne smaki 1kg bez cukru szt 205. Budyń różne smaki 1kg bez cukru szt 306. Mus owocowy saszetka Kubuś szt 25007. Herbata granulowana Lipton 100g szt 1008. Musztarda rosyjska a’ 200g szt 1509. Sos sałatkowo-koperk. proszek a’0,8 kg szt 1010. Szczaw konserwowy 350g szt 30011. Płatki owsiane górskie 0.5 kg szt 10012. Zakwas do żuru 0,5 l szt 12013. Papryka słodka 800g szt 5014. Papryka ostra 800g szt 1015. Pieprz ziołowy 700g szt 516. Sól kuchenna a’1kg kg 35017. Ziele angielskie 1000g szt 2018. Zioła prowansalskie 500g szt 519. Pieprz naturalny 1000g szt 3020. Majeranek tarty 150g szt 3021. Liść laurowy 100g szt 2522. Kminek mielony 1000g szt 323. Czosnek granulowany a’ 1kg szt 3024. Lubczyk zioło suszone a’ 1kg szt 525. Czomber zioło suszone a’ 1kg szt 226. Tymianek zioło suszone a’ 1kg szt 527. Estragon zioło suszone a’ 1kg szt 128. Bazylia zioło suszone a’ 1kg szt 529. Czubryca zielona zioło suszone a’ 1kg szt 230. Pulpa pomidorowa a’ 2500g szt 20031. Kurkuma a’ 0,8kg szt 232. Carry a’ 1kg szt 233. Keczup 480g Pudliszki szt 5034. Chrzan słoik 300g Rebok szt 8035. Gałka muszkatołowa mielona a’1kg szt 336. Kozieratka zioło suszone a’1kg szt 537. Ocet jabłkowy 0,5l szt 20038. Ocet balsamiczny a’0,25l szt 1039. Fasola czerwona konserwowa a’400g szt 8040. Dżem truskawkowy niskosłodzony 280g szt 5041. Olej rzepakowy 0,9l z pierwszego tłoczenia szt 100042. Brzoskwinie w syropie 820g szt 3043. Ananas w syropie 565g szt 6044. Napój warzywno-owocowy Kubuś Play 400ml szt 150045. Soki owocowe w kartoniku bez konserwantów200 szt 600046. Ryż długoziarnisty biały a’1kg kg 20047. Ryż paraboliczny a’5kg kg 50048. Ryż paraboliczny brązowy a’5kg kg 20049. Mąka pszenna tortowa a’1kg kg 50050. Mąka ziemniaczana a’1kg kg 3051. Jaja wielkość L szt 1100052. Groszek konserwowy 400g polski szt 20053. Kukurydza konserwowa 400g polska szt 30054. Koncentrat pomidorowy 30% 0,9kg Pudliszki szt 35055. Kasza manna a’1000g szt 1056. Kasza jęczmienna wiejska a’1kg kg 30057. Kasza gryczana a’1 kg kg 20058. Kasza jaglana a’0,5 kg kg 25059. Makaron nitka cięta As babuni 4 jajeczny kg 30060. Makaron świd. 100% mąki durum durum Lubella kg 70061. Makaron kolanko z falbanką 100% mąki durum kg 70062. Makaron łazanki 100% mąki durum durum kg 20063. Makaron spaghetti 100% mąki durum durum kg 30064. Makaron ciemny 100% mąki durum durum 400g szt 25065. Makaron zacierka kg 5066. Pestki dyni a’1kg szt 1067. Ziarka słonecznika a’1kg szt 2068. Płatki jaglane błyskawiczne 400g szt 3069. Kawa zbożowa INKA opak 150g szt 5070. Woda mineralna niegazowana 0,5l szt 120071. Kasza pęcak kg 30072. Mąka kukurydziana kg 2073. Nasiona sezamu 300g szt 674. Oregano zioło suszone 500g szt 1075. Orzechy włoskie łuskane 100g szt 1076. Żurawina suszona 100g szt 1077. Rodzynki 100g szt 5078. Czekolada gorzka 70% kakao 100g szt 120079. Jabłko prażone 900g szt 12080. Cynamon 10g szt 5081. Herbata owocowa sypana mix smaki Hrebapol 100g szt 10082. Miód naturalny porcjowany 25g szt 200083. Dżem porcjowany 25g szt 300084. Pieprz cytrynowy 100g szt 3085. Wafle ryżowe 130g szt 20086. Wafle kukurydziane 120g szt 20087. Ciasteczka owsiane z żurawiną Sante 50g szt 150088. Cukier puder 500g kg 1089. Proszek do pieczenia 36g szt 3090. Drożdże piekarnicze świeże 100g szt 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15800000-6, 15310000-4, 15510000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i cukiernicze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość1. Chleb krojony pakowany waga co najmniej 550g szt 25002. Rogal maślany szt 5003. Parówka krojona pakowana waga co najmniej 500g szt 3004. Croissant maślany szt 12005. Bułka tarta kg 2006. Chleb razowy z ziarnami na zakwasie krojony550 szt 25007. Pączek 90g szt 7008. Bułka kajzerka szt 35009. Bułeczka maślana 100g szt 40010. Placek drożdżowy z zawart. cukru max. 1,5g/100g kg 5011. Bułka Graham 50g szt 150012. Bułka z ziarnami 50g szt 150013. Drożdżówka z nadzieniem zawart. cukru 1,5g/100g szt 1000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę dostawę i uruchomienie w pełnym zakresie wtryskarki elektrycznej - Lublin
  • Lokalizacja zlecenialubelskie
  • Data dodania27-03-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę dostawę i uruchomienie w pełnym zakresie wtryskarki elektrycznej 50t - szt. 2. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Następne ogłoszenie o zamówieniu z kategorii Rzemiosło i przemysł: Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Edukacji w Bielsku-Białej