Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno-Przedszkolnego...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Gielniowie w roku szkolnym 2021/2022
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoGielniów
  • WojewództwoMazowieckie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoZamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
  • Termin składania wniosków2021-08-16
  • ZamawiającyGmina Gielniów
  • Data publikacji ogłoszenia2021-08-06
  • Numer ogłoszenianull
TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Gielniowie w roku szkolnym 2021/2022

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Gmina Gielniów

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 670223630

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Plac Wolności 75

1.5.2.) Miejscowość: Gielniów

1.5.3.) Kod pocztowy: 26-434

1.5.4.) Województwo: mazowieckie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL921 - Radomski

1.5.7.) Numer telefonu: 486720011

1.5.8.) Numer faksu: 486720004

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@gielniow.radom.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.uggielniow.nv.pl/a,15739,informacje-podstawowe.html

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Gielniowie w roku szkolnym 2021/2022

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-450a8d69-f683-11eb-b885-f28f91688073

2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00139945

2.6.) Wersja ogłoszenia: 02

2.7.) Data ogłoszenia: 2021-08-06

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00002729/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 Dostawa oleju opałowego lekkiego dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Gielniowie na 2022 rok

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

https://uggielniow.ezamowienia.com/

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://uggielniow.ezamowienia.com/

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: opisane w rozdziale 9 SWZ

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, Zamawiający informuje, że:
a) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Wójt Gminy Gielniów, Pl. Wolności 75, 26-434 Gielniów
b) Zamawiający powołał inspektora ochrony danych o których mowa w art.37-39 RODO. Dane kontaktowe: e-mail: iod@gielniow.radom.pl
c) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z niniejszym postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego;
d) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3, a także podmiot pełniący obowiązki inspektora nadzoru nad tą inwestycją na podstawie ustawy z dnia 11 września 2019 r. - Prawo zamówień publicznych ((Dz. U. z. 2021 r. poz. 1129 z późń. zm)
e) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 78 ustawy Pzp, przez okres co najmniej 4 lat od dnia zakończenia postępowania a jeżeli zobowiązania wskazane w ofercie i umowie przekroczą w/w przedział czasowy, okres przechowywania obejmuje ten termin;
f) obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego;
konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
g) w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
h) posiada Pani/Pan:
- na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
- na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych *;
- na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO **;
- prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
i) nie przysługuje Pani/Panu:
- w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
- prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
- na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych
osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych
jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.
* Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.
** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: RGG.271.4.2.2021

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 7

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Chałka 300g szt. 145
Chleb mieszany pszenno-żytni 1000g szt. 1170
Chleb razowy 400-450g szt. 990
Chleb kanapkowy 650g szt. 720
Bułka drożdżówka
z owocami szt. 850
Bułka kajzerka 50g szt. 2940
Bułka połówkowa 100g szt. 270
Bułka wrocławska 400g szt. 130
Rogal 100g szt. 300
Kule serowe kg 17
Pączki 90g szt. 200
Rogaliki drożdżowe kg. 25
Strucla serowa szt. 43
Babka piaskowa szt. 134

4.2.6.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2022-06-15

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 15.1. Oferty będą oceniane według następujących kryteriów oceny ofert:

Kryterium Waga (pkt)
Cena brutto 60
Termin płatności faktury 40

a) Ocena ofert w kryterium „Cena brutto” zostanie dokonana według wzoru:


Cena = Najniższa cena
oferty spośród ofert niepodlegających odrzuceniu x 60 pkt
Cena oferty ocenianej


b) Ocena ofert w kryterium “Termin płatności faktury” zostanie przeprowadzona w następujący sposób:
Termin płatności faktury 14 dni 21 dni 30 dni
Ilość punktów 0 20 40

15.2. Obliczenia punktacji, zgodnie z wyżej wskazanymi kryteriami, zostaną dokonane z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.
15.3. Jako najkorzystniejsza, w danej części, zostanie uznana oferta, która nie podlega odrzuceniu oraz uzyska najwyższą łączną ocenę w wyżej wymienionych kryteriach oceny ofert dla danej części.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin płatności

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Barszcz biały w butelce WELPIK500ml szt. 55
Barszcz biały Winiary szt. 160
Bazylia PRYMAT 10g szt. 35
Budyń śmietankowy DELECTA 64g szt. 480
Bułeczki maślane ZŁOTY KŁOS szt. 165
Bułka tarta 500g szt. 300
Galaretka owocowa Dr.Oetker 75g szt. 300
Chrzan POLONAISE 180g szt. 35
Cukier kryształ 1 kg kg 230
Dżem ŁOWICZ różne smaki 280g szt. 210
Fasola biała JAŚ kg 100
Filet z makreli w pomidorach KING OSCAR 170g szt. 60
Groch żółty łupany kg 100
Groszek konserwowy szt. 25
Herbata SAGA 40 szt. 65
Herbata owocowa HERBAPOL 20 szt. 98
Kucharek 1kg szt. 50
Kakao naturalne
DEKOMORENO 80g szt. 25
Kasza gryczana biała kg 200
Kasza kuskus kg 80
Kasza jęczmienna średnia kg 180
Kasza manna 1000g kg. 10
Kawa INKA 150g szt. 26
Ketchup łagodny KOTLIN 450g szt. 80
Kisiel DELECTA rózne smaki 58g szt. 500
Koncentrat pomidorowy 30% FRUBEX 185g szt. 750
Kukurydza konserwowa szt. 50
Kwasek cytrynowy PRYMAT 20g szt. 28
Liście laurowe PRYMAT 10g szt. 20
Majeranek PRYMAT 20g szt. 75
Majonez KIELECKI 310ml szt. 80
Makaron nitki Czaniec 500g szt. 200
Makaron pełne ziarno rurki GOLiARD 400g szt. 400
Makaron świderki LUBELLA 500g szt. 440
Makaron gniazda LUBELLA 400g szt. 380
Makaron spaghetti LUBELLA 500g szt. 480
Makaron kokardki LUBELLA 400g szt. 280
Mąka pszenna SZADKOWSKA TYP 480 kg 180
Mąka ziemniaczana 1000g kg 25
Miód prawdziwy wielokwiatowy 370g szt. 60
Mleczna kanapka KINDER szt. 1000
Nutella czekoladowa GELLWE 20g szt. 20
Olej KUJAWSKI 1l` szt. 37
Olej KUJAWSKI 3l szt. 55
Oliwa z oliwek 1000ml szt. 6
Ogórki konserwowe ROLNIK 900ml szt. 330
Oregano PRYMAT 10g szt. 35
Pałki kukurydziane szt. 165
Papryka ostra PRYMAT 20g szt. 15
Pieprz naturalny PRYMAT 20g szt. 200
Płatki CORN FLAKES bezglutenowe 600g szt. 65
Płatki NESGUIK 500g szt. 90
Płatki CHEERIOS 500g szt. 90
Przyprawa w płynie Winiary 210g szt. 85
Przyprawa do kurczaka PRYMAT 30g` szt. 120
Przyprawa KEBAB-GYROS PRYMAT 30g szt. 15
Ryż w saszetkach SONKO 400g szt. 400
Ryż długoziarnisty KUPIEC 1000g kg 100
Rosół z drobiu Knorr 12 szt szt. 85
Sok LEON HORTEX 200ml szt. 1310
Sos do spaghetti ŁOWICZ 500g szt. 280
Sos słodko-kwaśny ŁOWICZ 500g szt. 280
Szczaw FRUBEX 280 ml szt. 55
Sos pieczeniowy Winiary 30g szt. 150
Sól o obniżonej zawartości sodu SANTE kg 130
Wafle ryżowe SONKO 130g szt. 150
Warzywko 500g szt. 40
Zacierka Babuni EKO-MAK szt. 100
Ziele angielskie PRYMAT 15g szt. 10
Zioła prowansalskie PRYMAT 10g szt. 35
Grzyby suszone borowiki kg 4
Grzyby kurki kg 4
Pieprz czosnkowy PRYMAT 20g szt. 20
Rodzynki 10g szt. 28

4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2022-06-15

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 15.1. Oferty będą oceniane według następujących kryteriów oceny ofert:

Kryterium Waga (pkt)
Cena brutto 60
Termin płatności faktury 40

a) Ocena ofert w kryterium „Cena brutto” zostanie dokonana według wzoru:


Cena = Najniższa cena
oferty spośród ofert niepodlegających odrzuceniu x 60 pkt
Cena oferty ocenianej


b) Ocena ofert w kryterium “Termin płatności faktury” zostanie przeprowadzona w następujący sposób:
Termin płatności faktury 14 dni 21 dni 30 dni
Ilość punktów 0 20 40

15.2. Obliczenia punktacji, zgodnie z wyżej wskazanymi kryteriami, zostaną dokonane z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.
15.3. Jako najkorzystniejsza, w danej części, zostanie uznana oferta, która nie podlega odrzuceniu oraz uzyska najwyższą łączną ocenę w wyżej wymienionych kryteriach oceny ofert dla danej części.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin płatności

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Banany kg 470
Brokuły szt. 200
Burak ćwikłowy kg 380
Cebula kg 60
Cebula czerwona kg 20
Cytryna kg 30
Czosnek szt. 30
Fasolka szparagowa kg 130
Gruszki kg 325
Jabłka konsumpcyjne kg 2430
Kalafior świeży szt. 170
Kapusta biała świeża kg 195
Kapusta czerwona kg 190
Kapusta pekińska kg 230
Kapusta kiszona kg 190
Kiwi kg 35
Koperek szt. 200
Mandarynki kg 175
Marchew kg 645
Nektarynka kg 75
Ogórek kiszony kg 210
Ogórki zielone kg 338
Papryka świeża kg 205
Pieczarki kg 275
Pietruszka nać szt. 230
Pietruszka korzeń kg 188
Pomarańcza kg 340
Pomidory kg 317
Por kg 110
Rzodkiewka szt. 205
Sałata szt. 203
Sałata lodowa szt. 8
Seler korzeń kg 188
Szczypior świeży szt. 177
Szpinak 450g szt. 85
Śliwki kg 211
Truskawki kg 210
Ziemniaki kg 3320
Ziemniak młody kg 300

4.2.6.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2022-06-15

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 15.1. Oferty będą oceniane według następujących kryteriów oceny ofert:

Kryterium Waga (pkt)
Cena brutto 60
Termin płatności faktury 40

a) Ocena ofert w kryterium „Cena brutto” zostanie dokonana według wzoru:


Cena = Najniższa cena
oferty spośród ofert niepodlegających odrzuceniu x 60 pkt
Cena oferty ocenianej


b) Ocena ofert w kryterium “Termin płatności faktury” zostanie przeprowadzona w następujący sposób:
Termin płatności faktury 14 dni 21 dni 30 dni
Ilość punktów 0 20 40

15.2. Obliczenia punktacji, zgodnie z wyżej wskazanymi kryteriami, zostaną dokonane z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.
15.3. Jako najkorzystniejsza, w danej części, zostanie uznana oferta, która nie podlega odrzuceniu oraz uzyska najwyższą łączną ocenę w wyżej wymienionych kryteriach oceny ofert dla danej części.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin płatności

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Boczek wędzony parzony kg 50
Filet z piersi kurczaka kg 410
Wędzonka krotoszyńska kg 15
Udziec z indyka b/k kg 290
Kiełbasa dębnicka kg 14
Kiełbasa wiejska kg 220
Kiełbasa szynkowa kg 15
Kurczak świeży kg 630
Łopatka wieprzowa b/k kg 300
Mięso mielone wieprzowo-wołowe kg 405
Ogonówka kg 18
Parówki SOKOŁÓW odtłuszczone kg 90
Pasztet z drobiu kg 30
Pasztet wieprzowy kg 16
Kiełbas krakowska kg 13
Polędwica sopocka kg 14
Polędwica z indyka kg 14
Schab ze wsi kg 13
Schab wieprzowy b/k kg 330
Skrzydło z indyka kg 370
Szynka drobiowa kg 14
Szynka b/k kg 200
Szynka wiejska kg 29
Udko z kurczaka kg 551
Wątróbka drobiowa kg 102
Wołowina rosołowa kg 40
Karczek wieprzowy b/k kg 310

4.2.6.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2022-06-15

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 15.1. Oferty będą oceniane według następujących kryteriów oceny ofert:

Kryterium Waga (pkt)
Cena brutto 60
Termin płatności faktury 40

a) Ocena ofert w kryterium „Cena brutto” zostanie dokonana według wzoru:


Cena = Najniższa cena
oferty spośród ofert niepodlegających odrzuceniu x 60 pkt
Cena oferty ocenianej


b) Ocena ofert w kryterium “Termin płatności faktury” zostanie przeprowadzona w następujący sposób:
Termin płatności faktury 14 dni 21 dni 30 dni
Ilość punktów 0 20 40

15.2. Obliczenia punktacji, zgodnie z wyżej wskazanymi kryteriami, zostaną dokonane z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.
15.3. Jako najkorzystniejsza, w danej części, zostanie uznana oferta, która nie podlega odrzuceniu oraz uzyska najwyższą łączną ocenę w wyżej wymienionych kryteriach oceny ofert dla danej części.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin płatności

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Jogurt GRATKA 115g szt. 1475
Jogurt GRATKA pitny 170g szt. 875
Jogurt Jogobella ZOTT 150g szt. 800
Jogurt naturalny 370g szt. 550
Jogurt FANTAZJA 122g szt. 1261
Masło EXTRA Koneckie 200g szt. 930
Margaryna PALMA 250g szt. 150
Mleko 2% 1l szt. 3020
Ser twardy typu GOUDA w plasterkach kg 131
Ser biały półtłusty ROLMLECZ 200g kg 215
Serek homogenizowany waniliowy ROLMLECZ 200g szt. 74
Serek DANIO 140g szt. 520
Śmietana 18% WŁOSZCZOWA 330g szt. 1540
Serek topiony śmietankowo-ziołowy szt. 140
Serek Almette 150g szt. 30
Śmietana kremówka 30% Łaciata szt. 21

4.2.6.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2022-06-15

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 15.1. Oferty będą oceniane według następujących kryteriów oceny ofert:

Kryterium Waga (pkt)
Cena brutto 60
Termin płatności faktury 40

a) Ocena ofert w kryterium „Cena brutto” zostanie dokonana według wzoru:


Cena = Najniższa cena
oferty spośród ofert niepodlegających odrzuceniu x 60 pkt
Cena oferty ocenianej


b) Ocena ofert w kryterium “Termin płatności faktury” zostanie przeprowadzona w następujący sposób:
Termin płatności faktury 14 dni 21 dni 30 dni
Ilość punktów 0 20 40

15.2. Obliczenia punktacji, zgodnie z wyżej wskazanymi kryteriami, zostaną dokonane z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.
15.3. Jako najkorzystniejsza, w danej części, zostanie uznana oferta, która nie podlega odrzuceniu oraz uzyska najwyższą łączną ocenę w wyżej wymienionych kryteriach oceny ofert dla danej części.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin płatności

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Makrela wędzona kg 36
Filet rybny mrożony z MORSZCZUKA bez lodu kg 190
Filet rybny mrożony z MIRUNY bez lodu kg 170
Filet rybny mrożony z MINTAJA bez lodu kg 170

4.2.6.) Główny kod CPV: 15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2022-06-15

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 15.1. Oferty będą oceniane według następujących kryteriów oceny ofert:

Kryterium Waga (pkt)
Cena brutto 60
Termin płatności faktury 40

a) Ocena ofert w kryterium „Cena brutto” zostanie dokonana według wzoru:


Cena = Najniższa cena
oferty spośród ofert niepodlegających odrzuceniu x 60 pkt
Cena oferty ocenianej


b) Ocena ofert w kryterium “Termin płatności faktury” zostanie przeprowadzona w następujący sposób:
Termin płatności faktury 14 dni 21 dni 30 dni
Ilość punktów 0 20 40

15.2. Obliczenia punktacji, zgodnie z wyżej wskazanymi kryteriami, zostaną dokonane z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.
15.3. Jako najkorzystniejsza, w danej części, zostanie uznana oferta, która nie podlega odrzuceniu oraz uzyska najwyższą łączną ocenę w wyżej wymienionych kryteriach oceny ofert dla danej części.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin płatności

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 7

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Jaja duże kl. L szt. 5718

4.2.6.) Główny kod CPV: 03142500-3 - Jaja

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2022-06-15

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 15.1. Oferty będą oceniane według następujących kryteriów oceny ofert:

Kryterium Waga (pkt)
Cena brutto 60
Termin płatności faktury 40

a) Ocena ofert w kryterium „Cena brutto” zostanie dokonana według wzoru:


Cena = Najniższa cena
oferty spośród ofert niepodlegających odrzuceniu x 60 pkt
Cena oferty ocenianej


b) Ocena ofert w kryterium “Termin płatności faktury” zostanie przeprowadzona w następujący sposób:
Termin płatności faktury 14 dni 21 dni 30 dni
Ilość punktów 0 20 40

15.2. Obliczenia punktacji, zgodnie z wyżej wskazanymi kryteriami, zostaną dokonane z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.
15.3. Jako najkorzystniejsza, w danej części, zostanie uznana oferta, która nie podlega odrzuceniu oraz uzyska najwyższą łączną ocenę w wyżej wymienionych kryteriach oceny ofert dla danej części.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin płatności

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak

5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:

Art. 109 ust. 1 pkt 4

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: a) oświadczenie wykonawcy, w zakresie art. 108 ust. 1 pkt 5 ustawy pzp, o braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów, z innym wykonawcą, który złożył odrębną ofertę, albo oświadczenie o przynależności do tej samej grupy kapitałowej wraz z dokumentami lub informacjami potwierdzającymi przygotowanie oferty niezależnie od innego wykonawcy należącego do tej samej grupy kapitałowej (wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 4 do SWZ)
b) odpis lub informacja z Krajowego Rejestru Sądowego lub z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, w zakresie art. 109 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp, sporządzona nie wcześniej niż 3 miesiące przed jej złożeniem, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji.

5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający nie stawia warunków udziału w postępowaniu.

5.8.) Wykaz przedmiotowych środków dowodowych:

Zamawiający nie stawia warunków udziału w postępowaniu.

5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Nie

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:

7.1. Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. W takim przypadku Wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu albo do reprezentowania i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Pełnomocnictwo winno być załączone do oferty.
7.2. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, oświadczenia, o których mowa w Rozdziale 8 ust. 1, składa każdy z Wykonawców. Oświadczenia te potwierdzają brak podstaw wykluczenia oraz spełnianie warunków udziału w zakresie, w jakim każdy z Wykonawców wykazuje spełnianie warunków udziału w postępowaniu.
7.3. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia dołączają do oferty oświadczenie, z którego wynika, które dostawy wykonają poszczególni wykonawcy.
7.4. Oświadczenia i dokumenty potwierdzające brak podstaw do wykluczenia z postępowania składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie.

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Nie

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2021-08-16 10:00

8.2.) Miejsce składania ofert: https://uggielniow.ezamowienia.com/

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2021-08-16 11:00

8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni

NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę naprawę kanapy, Warszawa
  • Lokalizacja zleceniamazowieckie
  • Data dodania25-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Dzień dobry, chciałam zapytać o wycenę naprawy kanapy po zadrapaniu kota. Czy w takim konieczne jest całkowita wymiana obicia, czy jest możliwość naprawienia szkód? Zainteresowanych proszę o kontakt.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI