Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Mięso, wędliny i pasztety |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:ZS Nr 1 Mięso mielone - Mięso wieprzowo wołowe, rozdrobnione, skład mięso wieprzowe 72%, wołowe 19- 160 kg Mięso szynka kulka- Szynka kulka obrobiona bez tłuszczu, barwa ciemnoróżowa, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa wieprzowego, konsystencja zwrotna, powierzchnia sucha- 160 kg Łopatka b/k - część zasadnicza wieprzowiny, w skład łopatki wchodzi tkanka mięsna grubo włóknista, poprzerastana tłuszczem i tkanką łączną; barwa; ciemnoróżowa, zapach swoisty, charakterystyczny dla każdego rodzaju mięsa, konsystencja jędrna i elastyczna, powierzchnia sucha i matowa, przekrój lekko wilgotny, sok mięsny- przezroczysty, dopuszcza się nieznaczne zmatowienie barwy mięsa, gatunek I-284 kg Karkówka B/K- część zasadnicza wieprzowiny, odcięta z odcinka szyjnego półtuszy, w skład karkówki wchodzi tkanka mięsna grubo włóknista, poprzerastana tłuszczem i tkanką łączną; barwa ciemnoróżowa, zapach charakterystyczny dla każdego rodzaju mięsa, konsystencja jędrna i elastyczna, powierzchnia sucha i matowa, przekrój lekko wilgotny, dopuszcza się nieznaczne zmatowienie barwy mięsa, gat. I- 240 kg Schab b/k część zasadnicza wieprzowiny - odcięta od półtuszy z odcinka piersiowo-lędźwiowego w liniach; gruby, jednolity, soczysty mięsień otoczony błoną i niewielką ilością tłuszczu, barwa ciemnoróżowa, zapach swoisty, charakterystyczny dla każdego rodzaju mięsa, konsystencja jędrna, elastyczna, powierzchnia sucha, matowa, przekrój lekko wilgotny, sok mięsny przezroczysty, gatunek I- 280 kg Żeberka paski- Świeże, jednolita konsystencja, zapach swoisty, powierzchnia sucha i matowa, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, gat. I- 230 kg Słonina- świeża, oczyszczona ze skóry, o zapachu charakterystycznym dla słoniny, bez skóry- 60 kg Boczek wędzony paski bez żeberek i bez skóry, powierzchnia czysta, lekko wilgotna, wyczuwalny smak wędzenia, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy; konsystencja: wilgotna, niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku- 23 kg Pieczeń z szynki zaw mięsa 80% smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu. Zawartość mięsa nie mniej niż 80%- 60 kg Kiełbasa biała surowa średnio rozdrobniona, o specyficznym jasnym kolorze, z mięsa wieprzowego, w naturalnym, cienkim jelicie wieprzowym. Zawartość mięsa nie mniej niż 95 % (w tym 85% mięsa wieprzowego i 10% mięsa wołowego), w skład produktu także wchodzą: woda, sól, przyprawy naturalne, cukier. 60 kg Krakowska parzona zaw. mięsa 77 % smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu. Zawartość mięsa nie mniej niż 77% 60 kg Kiełbasa typu krotoszyńska z beczki smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu, złocista. Zawartość mięsa wieprzowego 77 % 55 kg Kiełbasa szynkowa zaw. Mięsa 77 % smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu, złocista. Zawartość mięsa 77 % 50 kg Kiełbasa śląska zaw. mięsa 70 % smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu, złocista. Zawartość mięsa 70% 90 kg Parówki z szynki zaw. mięsa 90 % Kiełbasa wieprzowo wędzona parzona w osłonce nie jadalnej mięso wieprzowe 90% 50 kg Kiełbasa typu tyrolska zaw mięsa 70% smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu, złocista. Zawartość mięsa 70% 40 kg Serdelki zaw mięsa 80% Kiełbasa wieprzowo –drobiowa w osłonce nie jadalnej, zawartość mięsa kurczaka 17,5%; mięso wieprzowe 62,5 % 60 kg Polędwica sopocka smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu, złocista. Zawartość mięsa z szynki wieprzowej nie mniej niż 90%, w skład produktu także wchodzą: woda, sól, cukier, przyprawy naturalne 55 kg Polędwica drobiowa w majeranku smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu, złocista. 45 kg Szynka typu z bankietowa lub równoważna smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu, złocista. Zawartość mięsa 83 %. 60 kg Szynka typu wędzarza lub równoważna smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu, złocista. Zawartość mięsa 90 %. 60kg Ogonówka smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu, złocista. 55 kg Pasztet typu dziadunia 70% mięsa produkt z mięsa drobiu grzebiącego i wieprzowego (70%), wątróbki, z dodatkiem bułki tartej, soli, cebuli i przypraw naturalnych; drobno rozdrobniony lub homogenizowany, formowany – tafla, pakowany w atestowaną folię. Nie mogą występować: substancje poprawiające sztucznie strukturę wyrobu (zagęstniki – skrobia modyfikowana), smak i zapach wyrobu, stabilizatory (E 452). 45 kg SOSW Mięso wieprzowe II mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń ciałami obcymi, dobrze wykrwawione smak i zapach - swoisty, charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zaparzenia i zepsucia, nie dopuszczalny zapach płciowy lub moczowy; 140 kg Łopatka B/K Kl I Poduszka część zasadnicza wieprzowiny, w skład łopatki wchodzi tkanka mięsna grubo włóknista, poprzerastana tłuszczem i tkanką łączną; barwa; ciemnoróżowa, zapach swoisty, charakterystyczny dla każdego rodzaju mięsa, konsystencja jędrna i elastyczna, powierzchnia sucha i matowa, przekrój lekko wilgotny, sok mięsny- przezroczysty, dopuszcza się nieznaczne zmatowienie barwy mięsa, gatunek I 290 kg Schab b/k Kl 1 świeży część zasadnicza wieprzowiny - odcięta od półtuszy z odcinka piersiowo-lędźwiowego w liniach; gruby, jednolity, soczysty mięsień otoczony błoną i niewielką ilością tłuszczu, barwa ciemnoróżowa, zapach swoisty, charakterystyczny dla każdego rodzaju mięsa, konsystencja jędrna, elastyczna, powierzchnia sucha, matowa, przekrój lekko wilgotny, sok mięsny przezroczysty, gatunek I 60kg Smalec produkt pochodzący z wytopu świeżych, oczyszczonych z tkanki mięśniowej tkanek tłuszczowych świń. Tkanki tłuszczowe bez kości, skóry, organów wewnętrznych, tchawicy, dużych naczyń krwionośnych, tłuszczu zeskrobanego, zbieranego, zsedymentowanego, wytłoczonego oraz tkanek mięśniowych i krwi. Smalec dla przemysłu spożywczego może zawierać smalec rafinowany, stearynę smalcową i smalec uwodorniony, może również być przedmiotem procesów modyfikacji. 100 kg Boczek świeży łuskany, bez żeber, bez skóry Kl I ekstra b/k 1 kg Boczek świeży łuskany, bez żeber, bez skóry Kl I powierzchnia czysta, lekko wilgotna, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy; konsystencja: wilgotna, niedopuszczalne wyciek soku 15 szt. Karkówka B/K Kl I świeża odtłuszczona część zasadnicza wieprzowiny, odcięta z odcinka szyjnego półtuszy, w skład karkówki wchodzi tkanka mięsna grubo włóknista, poprzerastana tłuszczem i tkanką łączną; barwa ciemnoróżowa, zapach charakterystyczny dla każdego rodzaju mięsa, konsystencja jędrna i elastyczna, powierzchnia sucha i matowa, przekrój lekko wilgotny, dopuszcza się nieznaczne zmatowienie barwy mięsa, gat. I 16 kg Mielonka tyrolska Średnio rozdrobniona wieprzowa, parzona, w osłonce poliamidowej, zawartość białka nie mniej niż 10%, tłuszczu nie więcej niż 30% 30 kg Kiełbasa podwawelska smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu. Skład: na 100g wyrobu gotowego należy zużyć 146g mięsa z szynki wieprzowej, przyprawy naturalne, sól. 60 kg Kiełbasa śląska cienka smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu, złocista. Zawartość mięsa minimum 85,5% ( w tym 83% mięsa wieprzowego i 3,5% mięsa wołowego), w skład produktu również wchodzą: białko sojowe, przyprawy naturalne, sól, woda. 16 kg Kiełbasa żywiecka Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona podsuszana w osłonce niejadalnej 100 g gotowego produktu otrzymano ze 125 g mięsa 12kg Kiełbasa zwyczajna Kiełbasa wieprzowo-wołowa, wędzona i parzona. W smaku lekko wyczuwalny czosnek i pieprz. mięso wieprzowe 61%, woda, mięso wołowe 8% 35 kg Szynka konserwowa Szynka w bloku w skład której wchodzi mięso wieprzowe kl. I pochodzące tylko z trybowania szynek, zawartość białka nie mniej niż 14%, tłuszczu nie więcej niż 20% 12 kg Mielonka wędzona wyprodukowana z mięsa wieprzowego (91%) 20 kg Mortadela delikatesowa Kiełbasa drobno rozdrobniona homogenizowana; wieprzowo (90%) - wołowa (10%), parzona, zawartość białka nie mniej niż 10%, tłuszcz 35% 60 kg Ogonówka parzona Wędzonka wieprzowa wędzona, parzona mięso wieprzowe (62%), 22 kg Polędwica sopocka smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne pojedyncze skupiska tłuszczu, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu, złocista. Zawartość mięsa z szynki wieprzowej nie mniej niż 90%, w skład produktu także wchodzą: woda, sól, cukier, przyprawy naturalne 24 kg Polędwica drobiowa Wyrób otrzymany z całych lub grubo rozdrobnionych peklowanych mięśni piersiowych drobiowych, bez udziału innych drobno rozdrobnionych surowców mięsno – tłuszczowych, niewędzony lub wędzony, parzony lub pieczony, otoczony galaretą z żelatyna wieprzową; nie dopuszcza się użycia MDOM (mięsa drobiowego odkostnionego mechanicznie). 16 kg Szynka drobiowa Wyrób otrzymany z całych lub grubo rozdrobnionych peklowanych mięśni piersiowych drobiowych, bez udziału innych drobno rozdrobnionych surowców mięsno – tłuszczowych, niewędzony lub wędzony, parzony lub pieczony; nie dopuszcza się użycia MDOM (mięsa drobiowego odkostnionego mechanicznie). Zawartość mięsa drobiowego w wyrobie gotowym nie mniej niż 70%. 14 kg Schab bez damusia (parzony) Schab wieprzowy wędzony parzony mięso wieprzowe (82%) 25 kg parówki cienkie delikatesowe z szynki wieprzowej smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, barwa: charakter. dla danego asortymentu. Zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 93%, produkt homogenizowany, parzony, bez osłonek, przyprawy naturalne, sól. 20 kg Pierś wędzona z indyka mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien, prawidłowo wykrwawione, bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez zanieczyszczeń obcych oraz krwi,gat.I, zapach i smak wędzenia 26 kg Szynka wędzona smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu, złocista. Zawartość mięsa z szynki wieprzowej nie mniej niż 95%, w skład produktu wchodzą również: przyprawy naturalne, sól, cukier. 30 kg Szynka gotowana smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, aromatyczny, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, surowce równomiernie rozłożone, osłonka ściśle przylegająca, barwa: charakter. dla danego asortymentu, złocista. Zawartość mięsa z szynki wieprzowej nie mniej niż 95%, w skład produktu wchodzą również: przyprawy naturalne, sól, cukier. 30 kg Pasztet zapiekany- produkt z mięsa drobiu grzebiącego i wieprzowego (80%), wątróbki, z dodatkiem bułki tartej, soli, cebuli i przypraw naturalnych; drobno rozdrobniony lub homogenizowany, formowany – tafla, pakowany w atestowaną folię. Nie mogą występować: substancje poprawiające sztucznie strukturę wyrobu (zagęstniki – skrobia modyfikowana), smak i zapach wyrobu, stabilizatory (E 452). 13kg Pasztetowa firmowa wyrób wędliniarski (wędlina podrobowa) z mielonych podrobów (głównie wątroba, rzadziej dodatkowo płuca, śledziona czy nerki), skórek wieprzowych lub drobiowych oraz tłuszczu (słonina, smalec, podgardle lub boczek), niekiedy z dodatkiem innych rodzajów mięs. Podstawowe przyprawy to: sól, pieprz, cebula, majeranek, ziele angielskie, gałka muszkatołowa. 7,5 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15111000-9, 15131100-6, 15131310-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:ZS Nr 1 Filet kurczaka mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien, prawidłowo wykrwawione, bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez zanieczyszczeń obcych oraz krwi, gat.I 470 kg Udziec trybowany z indyka oczyszczone, umyte i świeże, bez oznak zepsucia, o zapachu charakterystycznym dla nogi indyka, skóra bez przebarwień oraz bez zanieczyszczeń obcych oraz krwi, gat. I 100 kg Udziec kurczaka oczyszczone, umyte i świeże, bez oznak zepsucia, o zapachu charakterystycznym dla udźca kurczaka, skóra bez przebarwień oraz bez zanieczyszczeń obcych oraz krwi, gat. I 260 kg Noga kurczaka oczyszczone, umyte i świeże, bez oznak zepsucia, o zapachu charakterystycznym dla nogi kurczaka, skóra bez przebarwień oraz bez zanieczyszczeń obcych oraz krwi, gat. I 595 kg Porcje rosołowe Kurzy kadłub z którego odcięto uda, skrzydła i piersi 700 kg Wątróbka drobiowa Podwójne lub pojedyncze płaty bez zanieczyszczeń i skrzepów krwi, dopuszcza się pojedyncze części płatów o wielkości nie mniejszej niż połowa płata; usunięty całkowicie woreczek żółciowy wraz ze skrawkiem zazieleniałej wątroby; na powierzchni niedopuszczalna oślizgłość lub nalot pleśni; powierzchnia mokra z naturalnym połyskiem; dopuszcza się obeschniętą powierzchnię oraz niewielki wyciek w opakowaniu. 80 kg SOSW 1 Filet z kurczaka Kl I świeży mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien, prawidłowo wykrwawione, bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez zanieczyszczeń obcych oraz krwi, gat.I. Barwa mięśni naturalna, jasnoróżowa, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach; skóra bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz resztek upierzenia. 296 kg 2 Udziec z kurczaka Kl I świeże oczyszczone, umyte i świeże, bez oznak zepsucia, o zapachu charakterystycznym dla nogi kurczaka, skóra bez przebarwień oraz bez zanieczyszczeń obcych oraz krwi, gat. I 350 kg 3 Korpus kurczaka ze skrzydłem Korpus z kurczaka, nie zmiażdżone, z obecną szyją, powierzchnia powinna być czysta, wolna od jakichkolwiek widocznych substancji obcych, zabrudzeń lub krwi; nie dopuszcza się mięśni i skóry nie związanych ze sobą; 450 kg 4 Wątróbka z kurczaka drobiowa Podwójne lub pojedyncze płaty bez zanieczyszczeń i skrzepów krwi, dopuszcza się pojedyncze części płatów o wielkości nie mniejszej niż połowa płata; usunięty całkowicie woreczek żółciowy wraz ze skrawkiem zazieleniałej wątroby; na powierzchni niedopuszczalna oślizgłość lub nalot pleśni; powierzchnia mokra z naturalnym połyskiem; dopuszcza się obeschniętą powierzchnię oraz niewielki wyciek w opakowaniu. 40 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15112000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Ryby mrożone i produkty mrożone |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:ZS Nr 1 1 Filet dorsza SHP 150 kg 2 Filet miruny SHP 250 kg 3 Pierogi z serem 130 kg 4 Pierogi z kapustą i grzybami 160 kg 5 Pyzy z mięsem 150 kg 6 Brokuł mrożony 50 kg 7 Fasolka szparagowa mrożona 50 kg 8 Groszek mrożony 2,7 kg 9 Kalafior mrożony 50 kg 10 Marchew mrożona kostka 90 kg 11 Czarna porzeczka mrożona 125 kg 12 Truskawki mrożone 50 kg 13 Wiśnie mrożone 40 kg SOSW 1 Ryby mrożone Filet Miruna SHP 100-200/6,5kg 240kg 2 Fasolka mrożona 1 kg typu HORTEX lub równoważny 154 kg 3 Lody mrożone TOP MILKER ŚMIETANKOWY typu KORAL/34 szt lub równoważny 5 op.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15221000-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Ryby suszone lub solone, ryby w solance, ryby wędzone |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:ZS NR 1 1 Śledź matyjas 45 kg 2 Makrela wędzona 24 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15230000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Warzywa, owoce i ziemniaki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:ZS Nr 1 1 burak tarty 50 kg 2 ziemniaki 7000 kg 3 ziemniaki młode 500 kg 4 burak czerwony 160 kg 5 burak suszony 80szt. 6 cebula 130 kg 7 Cukinia 10kg 8 fasola 50 kg 9 groch łuskwiony 35 kg 10 kalafior 30szt. 11 kapusta biała 550 kg 12 kapusta biała młoda 60 szt. 13 kapusta czerwona 170 kg 14 kapusta kiszona 200 kg 15 kapusta pekińska 250 kg 16 koper 390 szt. 17 marchew 830 kg 18 natka pietruszki 360 szt. 19 ogórek gruntowy 80 kg 20 ogórek kiszony 120 kg 21 ogórek zielony 120 kg 22 papryka czerwona 60 kg 23 pieczarka 60 kg 24 pietruszka korzeń 190 kg 25 pomidor gruntowy 90 kg 26 pomidor 160 kg 27 por 50 kg 28 rzodkiewka 80 szt. 29 sałata 180 szt. 30 seler 240 kg 31 szczypior 70 szt. 32 cytryna 90 kg 33 banany 250 kg 34 brzoskwinie 40 kg 35 gruszka 120 kg 36 jabłka 480 kg 37 kiwi 80 kg 38 mandarynki 120 kg 39 nektarynki 50 kg 40 truskawki 25 kg SOSW 1 botwina 10 szt. 2 burak ćwikła 158 kg 3 burak suszony 58 szt. 4 cebula 243 kg 5 cytryna 50 kg 6 fasola szparagowa 56 kg 7 fasola drobna 400 g paczkowana 86 szt. 8 kalafior 17 szt. 9 kapusta biała 220 kg 10 kapusta biała młoda 30 szt. 11 kapusta czerwona 17 kg 12 kapusta pekińska 40 kg 13 kapusta kwaszona 230 kg 14 koper 140 szt. 15 marchew 1100 kg 16 natka pietruszki 98 szt. 17 ogórek zielony 130kg 18 ogórek kwaszony 140 kg 19 papryka czerwona 10 kg 20 pieczarki 100 kg 21 pietruszka korzeń 200 kg 22 pomidor 95 kg 23 por 30 szt. 24 rzodkiewka 149 szt. 25 sałata 200 szt. 26 seler 230 kg 27 szczypior 26 szt. 28 ziemniaki 5500 kg 29 ziemniaki młode 150 kg 30 banany 5 kg 31 gruszki 10 kg 32 jabłka 400 kg 33 mandarynki 12 kg 34 truskawki 12 kg 35 winogrona 5 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1, 03212000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Mleko i przetwory mleczne |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:ZS Nr 1 1 Mleko 3,2%, butelka 1 l. 1150 l. 2 Twaróg tłusty 250 kg 3 Masło typu królewskie 82% tłuszczu 200g lub równoważne 450 kg 4 Ser żółty typu Kasztelan lub równoważny 370 kg 5 Serek homogenizowany smakowy 150 g typu Bromilk lub równoważny 180 szt. 6 Serek wiejski 200g lub równoważny 350 szt. 7 Serek topiony krążek 180 g 80 szt. 8 Śmietana 18% 200g 700 szt. 9 Śmietana 30% 200g 1400 szt. 10 Jogurt naturalny 150g 250 szt. 11 Jogurt owocowy 150g 800 szt. SOSW 1 jogurt gratka 120g typu DANONE lub równoważny 250 szt. 2 jogurt typu greckiego naturalny 7,5% 150g typu PIĄTNICA lub równoważny 60 szt. 3 serek kanapkowy śmietankowy 150g typu Hochland lub równoważny 150 szt. 4 Masło królewskie 82% tłuszczu 200g typu SIERPC lub równoważny 165 kg 5 Mleko 2 % świeże poj. 1L PET typu Mlekovita lub równoważny 720 l. 6 ser kostka 0,5kg Typu KASZTELAN Sierpc lub równoważny 30 kg 7 ser topiony Mixtett krążki 200g typu Hochland lub równoważny 60 szt. 8 śmietana 18 % 200g typu Piątnica lub równoważny 190 szt. 9 śmietana 30 % 200g typu Piątnica lub równoważny 350 szt. 10 Twaróg półtłusty/tłusty typu Sierpc lub równoważny 110 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
Pieczywo i wyroby cukiernicze |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:ZS Nr 1 1 Bułka poznańska, ok.100g 1500 szt. 2 Bułka skibka,ok.70g 5000 szt. 3 Bułka bagietka, ok. 140g. 170 szt. 4 Bułka grahamka, ok. 90g. 2500 szt. 5 Bułka czerstwa, ok.100g 200 szt. 6 Bułka tarta opakowanie 500 g 90 kg 7 Chleb, ok. 430g 1000 szt. 8 Chleb razowy, ok. 400g 230 szt. 9 Bułka słodka ok.80g. 165 szt. 10 Spody do pizzy 40 szt. 11 Pączek, ok.80g. 165 szt. SOSW 1 bułka 100 g czerstwa 300 szt. 2 bułka tarta 500 g torba 90 kg 3 chleb krojony 430g 1350szt. 4 chleb razowy 400g 50 szt. 5 bułki grahamki 90g 102 szt. 6 kajzerki 50g 350 szt. 7 rogal 200g 80 szt. 8 drożdżówka duża 500g 41 szt. 9 Pączek z dżemem 100 szt. 10 precel 80g 180 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15810000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
Różne produkty spożywcze |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:ZS Nr 1 1 Herbata 90g typu saga lub równoważna150 szt. 2 Cukier 1 kg 290 kg 3 Cukier puder 400g 4 kg 4 Sól 1 kg 180 kg 5 Pieprz mielony20g typu prymat lub równoważny 200 szt. 6 Pieprz ziarnisty20g 75 szt. 7 Bazylia 10g 20 szt. 8 Papryka ostra20g typu prymat lub równoważna 30 szt. 9 Kakao 80g typu Wedel lub równoważny 50 szt. 10 Kasza jęczmienna 1 kg 80kg 11 Kasza gryczana 1 kg 40 kg 12 Kawa zbożowa150g typu Inka lub równoważna 50 szt. 13 Kwasek cytrynowy 20g 250 szt. 14 Liść laurowy 8g 100 szt. 15 Majeranek 8g 125 szt. 16 Majonez typu pomorski 620g lub równoważny 60 szt. 17 Makaron nitka typu Goliard 400g lub równoważny 90 kg 18 Makaron świderki 400g 90 kg 19 Makaron spaghetti 400g 30kg 20 Miód pszczeli 370g 50 szt. 21 Musztarda 180g 50 szt. 22 Mąka pszenna 1kg 120kg 23 Mąka żytnia 1kg 6 kg 24 Mąka ziemniaczana 500g 3kg 25 Sok do picia 300 ml 480 szt. 26 Ocet 0,5l. 8 l. 27 Zioła prowansalskie 10g 25 szt. 28 Przyprawa gyros ok.30g 10 szt. 29 Przyprawa do kurczaka 30g 90 szt. 30 Płatki czekoladowe 500g typu Nestle lub równoważne 150 szt. 31 Ryż biały 1 kg 80 kg 32 Kucharek przyprawa 200g 180 szt. 33 Ziele angielskie 12g 75 szt. 34 Żurek proszek 49g typu Winiary lub równoważny 70 szt. 35 Chrzan tarty 170g 40 szt. 36 Czekolada 220g typu Wedel lub równoważna 81 szt. 37 Olej rzepakowy 1 l. typu Kujawski lub równoważny280 l. 38 Dżem 280g typu Łowicz lub równoważny160 szt. 39 Groszek konserwowy 400G 40 szt. 40 Koncentrat pomidorowy 190g 350 szt. 41 Ketchup 480g typu Włocławek lub równoważny 90 szt. 42 Kukurydza 400g 30 szt. 43 Sos słodko -kwaśny 520g 75 szt. 44 Szczaw 385g typu Urbanek lub równoważny 80 szt. 45 Ogórki konserwowe 930g 50 szt. SOSW 1 olej Kujawski 1 L typu Kruszwica lub równoważny 150l. 2 Konserwy rybne Makrela w sosie pom. 170g typu Łosoś Ustka lub równoważny 70 szt. 3 Paprykarz szczeciński 250g typu Łosoś Ustka lub równoważny 38 szt. 4 dżem brzoskwiniowy niskosłodzony 280g typu Łowicz lub równoważny 50 szt. 5 dżem truskawkowy niskosłodzony 280g typu Łowicz lub równoważny 50 szt. 6 dżem z czarnej porzeczki niskosłodzony 280g typu Łowicz lub równoważny 90 szt. 7 powidła śliwkowe 290g typu Łowicz lub równoważny 83 szt. 8 Cynamon mielony Kamis 15g lub równoważny 10 szt. 9 Cukier biały1 kg typu DIAMANT lub równoważny 90 kg 10 Cukier waniliowy 16 g typu Dr. Oetker lub równoważny 3 szt. 11 Groch łuskany połówki 400g typu ESKA lub równoważny 72 szt. 12 Groszek konserwowy 400 g typu Pudliszki lub równoważny 14 szt. 13 Herbata granulowana 90g typu Saga lub równoważny 40 szt. 14 Kakao 80g typu WEFEL lub równoważny 20 szt. 15 Kawa zbożowa150g typu INKA lub równoważny 12 szt. 16 Katchup łagodny 480g typu Włocławek lub równoważny 60 szt. 17 Musztarda sarepska 180g typu cetix lub równoważny 50 szt. 18 Kisiel owocowy - wiśniowy 38g typu Dr. Oetker lub równoważny 81 szt. 19 Koncentrat pomidorowy 190g typu Łowicz lub równo ważny 230 szt. 20 Przyprawa do potraw 200 g typu KUCHAREK lub równoważny 30 szt. 21 Kukurydza konserwowa 400g typu Pudliszki lub równoważny 2 szt. 22 Kwasek cytrynowy 20g typu Delecta lub równoważny 65 szt. 23 Liść laurowy 6g typu PRYMAT lub równoważny 78 szt. 24 Majeranek 8g typu PRYMAT lub równoważny 80 szt. 25 Makaron (nitka, świderek) 400g typu Anna lub równoważny 348 szt. 26 Makaron łazanki 500g Libella lub równoważny 96 szt. 27 Majonez pomorski stołowy 620g typu OCETIX lub równoważny 22 szt. 28 Ocet 10% 0,5 L typu Ocetix lub równoważny 3 szt. 29 Pieprz czarny ziarnisty 20g typu PRYMAT lub równoważny 70 szt. 30 Pieprz czarny mielony 15g typu PRYMAT lub równoważny 130 szt. 31 Szczaw konserwowy krojony 285g typu GLOBAL lub równoważny 30 szt. 32 Sól kujawska naturalnie czysta 1 kg typu CLECH lub równoważny 74 kg 33 Zacierki makaron 250g Babuni typu ABAK lub równoważny 56 szt. 34 Ziele angielskie 12g typu PRYMAT lub równoważny 80 szt. 35 Ryż biały długoziarnisty 1 kg typu Familijne Przysmaki lub równoważny 107 kg 36 Mąka pszenna tortowa TYP-450 1 kg typu SZCZEPANKI lub równoważny 120 kg 37 Kasza manna 500g typu ESKA lub równoważny 30 szt. 38 Kasza jęczmienna średnia 1 kg typu ESKA lub równoważny 140 kg 39 Płatki kukurydziane 250 g Corn Flakes typu PACYFIC lub równoważny 33 szt. 40 Płatki owsiane 250g typu ESKA lub równoważny 21 szt. 41 Woda mineralna niegazowana 1,5l typu MagneVita lub równoważny 130 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15610000-7, 15411100-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:ZS Nr 1 1.Jaja kurze 3820szt. SOSW 1.Jaja kurze 2900 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: