Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
Zamówienia publicznego
Sukcesywne dostawy pieczywa do Zakładu Karnego w Kluczborku oraz do Oddziału Zewnętrznego w Sierakowie Ślaskim
1.2.6 Sukcesywne dostawy pieczywa Do Zakładu Karnego W Kluczborku
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
polski
CZĘŚĆ NR 1- PIECZYWO - dostawa do ZK w Kluczborku:
1. Chleb mieszany pszenno-żytni -Szacunkowa ilość na dostawę: 115 kg (dostawy codziennie).
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
Chleb świeży, bochenki o wadze 0,35 kg krojone (grubość kromki 11-13 mm) pakowane w folię, składający się z ok. 70% mąki pszennej i ok. 30% mąki żytniej.
Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy. Konsystencja: miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związane ze skórką, bez zakalca i grudek mąki.
Barwa: skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu typowym dla danego rodzaju pieczywa. Oznakowanie: metki na każdym bochenku powinny zawierać: nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wagę netto, warunki przechowywania. kg 13 890.
2. Chleb pszenny - Szacunkowa ilość na dostawę: 30 kg (dostawy codziennie).
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
Chleb świeży, bochenki o wadze 0,35 kg krojone (grubość kromki 11-13 mm) pakowane w folię.
Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy. Konsystencja: miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związane ze skórką, bez zakalca i grudek mąki. Barwa: skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu żółto-złotym. Oznakowanie: metki na każdym bochenku powinny zawierać: nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wagę netto, warunki przechowywania. kg 3 590.
3. Bułka tarta - Szacunkowa ilość na dostawę: 16 kg (dostawa co 2 tygodnie).
Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy. Konsystencja: sypka bez grudek i zbryleń. Barwa: równomiernie zabarwiona, o odcieniu żółto-złotym. Oznakowanie: metki na każdym opakowaniu powinny zawierać: nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wagę netto, warunki przechowywania. kg 145.
15811000-6 - Pieczywo
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
CZĘŚĆ NR 2- PIECZYWO - dostawa do OZ Sieraków Śląski:
1. Chleb mieszany pszenno-żytni -Szacunkowa ilość na dostawę: 199 kg (dostawy codziennie).
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
Chleb świeży, bochenki o wadze 0,35 kg krojone (grubość kromki 11-13 mm) pakowane w folię, składający się z ok. 70% mąki pszennej i ok. 30% mąki żytniej. Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy. Konsystencja: miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związane ze skórką, bez zakalca i grudek mąki.
Barwa: skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu typowym dla danego rodzaju pieczywa. Oznakowanie: metki na każdym bochenku powinny zawierać: nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wagę netto, warunki przechowywania. kg 24 126.
2. Chleb pszenny -Szacunkowa ilość na dostawę: 28 kg (dostawy codziennie). Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
Chleb świeży, bochenki o wadze 0,35 kg krojone (grubość kromki 11-13 mm) pakowane w folię.
Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy. Konsystencja: miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związane ze skórką, bez zakalca i grudek mąki.
Barwa: skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu żółto-złotym.
Oznakowanie: metki na każdym bochenku powinny zawierać: nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wagę netto, warunki przechowywania. kg 3 407.
3. Bułka tarta - Szacunkowa ilość na dostawę: 29 kg (dostawa co 2 tygodnie). Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy. Konsystencja: sypka bez grudek i zbryleń. Barwa: równomiernie zabarwiona, o odcieniu żółto-złotym. Oznakowanie: metki na każdym opakowaniu powinny zawierać: nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wagę netto, warunki przechowywania. kg 260.
15811000-6 - Pieczywo
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
Art. 109 ust. 1 pkt 4
Malowanie elementów stalowych
Kluczbork (opolskie)
Montaż konstrukcji stalowych
Kluczbork (opolskie)
Konstrukcje stalowe
Kluczbork (opolskie)
Lakierowanie konstrukcji stalowych
Kluczbork (opolskie)
Malowanie konstrukcji stalowych
Kluczbork (opolskie)
Packprofil Sp. z o.o.
Kolonowskie (opolskie)
Toczenie, frezowanie, spawanie
Kozłowice (opolskie)
Nadruki na odzieży - 247druk
Nysa (opolskie)
CLARISSA
Opole (opolskie)