Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Pieczywo |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Pieczywo (Część I zamówienia) weka, bułka tarta, chałka, chleb: graham, pszenno- żytni, słonecznikowy.1.Realizacja zamówienia obejmuje terminowe dostawy wyrobów piekarskich (pieczywo świeże) do Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14G do magazynu kuchni (miejsce dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy) w budynku przy ul. Karolina 14F transportem Wykonawcy i na jego koszt w godzinach od 6.00 do 6:30 codziennie od poniedziałku do soboty.2.Wykonawca zobowiązuje się do zachowania odpowiednich warunków transportu dostarczanego towaru.3.Dostarczony towar musi być I gatunku, świeży, odpowiedniej jakości, nie kruszący się, dopieczony, posiadać nienaruszone cechy pierwotnego opakowania, tożsamy ze wskazanym w ofercie, wolny od wad uniemożliwiających jego spożycie, mający odpowiedni termin ważności do spożycia podany na opakowaniu, oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: nazwę środka spożywczego, wykaz składników występujących w środku spożywczym, nazwę producenta, termin przydatności do spożycia.3.1.Wraz z każdorazowym dostarczeniem towaru Wykonawca ma obowiązek dostarczenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego.4.Dostawy realizowane będą etapami w miarę potrzeb Domu.4.1.Wykonawca otrzyma zapotrzebowanie na rodzaj i ilość artykułów niezbędnych dla Domu najpóźniej na trzy dni przed datą ich dostarczenia od upoważnionych pracowników Zamawiającego.4.2.Wykonawca dokonuje nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.5.Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczonego towaru i dokonania dostawy odpowiedniego towaru do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.6.Uchybienia w zakresie jakości towaru, naruszenie w sposób rażący warunków umowy bądź SIWZ przedmiotu zamówienia będą podstawą do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym.7.Wykonawca zobowiązany jest podać w formularzu ofertowym części zamówienia, które zamierza powierzyć podwykonawcom. Wykonawca odpowiada za działania i zaniechania ewentualnych podwykonawców jak za własne.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Ciasta |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ciasta (Część II zamówienia) drożdżówki, bułeczki maślane, ciasta: jojo, sernik, szarlotka, drożdżowe, zawijaniec orzechowy, zawijaniec, z makiem, piernik, babka; ciastka kruche kapuśniaki, rurki z kremem, pączki. 1. Realizacja zamówienia obejmuje terminowe dostawy ciast (ciasto świeże) do Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14G do magazynu kuchni (miejsce dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy) w budynku przy ul. Karolina 14F transportem Wykonawcy i na jego koszt w godzinach od 6.00 do 7.00 od poniedziałku do soboty co najmniej jeden raz w tygodniu. 2. Wykonawca zobowiązuje się do zachowania odpowiednich warunków transportu dostarczanego towaru.3. Dostarczony towar musi być I gatunku, świeży, odpowiedniej jakości, nie kruszący się, dopieczony, posiadać nienaruszone cechy pierwotnego opakowania, tożsamy ze wskazanym w ofercie, wolny od wad uniemożliwiających jego spożycie, mający odpowiedni termin ważności do spożycia podany na opakowaniu, oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: nazwę środka spożywczego, wykaz składników występujących w środku spożywczym, nazwę producenta, termin przydatności do spożycia.3.1.Wraz z każdorazowym dostarczeniem towaru Wykonawca ma obowiązek dostarczenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego.4.Dostawy realizowane będą etapami w miarę potrzeb Domu.4.1.Wykonawca otrzyma zapotrzebowanie na rodzaj i ilość artykułów niezbędnych dla Domu najpóźniej na trzy dni przed datą ich dostarczenia od upoważnionych pracowników Zamawiającego.4.2.Wykonawca dokonuje nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.5.Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczonego towaru i dokonania dostawy odpowiedniego towaru do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.6.Uchybienia w zakresie jakości towaru, naruszenie w sposób rażący warunków umowy bądź SIWZ przedmiotu zamówienia będą podstawą do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym.7.Wykonawca zobowiązany jest podać w formularzu ofertowym części zamówienia, które zamierza powierzyć podwykonawcom. Wykonawca odpowiada za działania i zaniechania ewentualnych podwykonawców jak za własne.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.01.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jajka (Część III zamówienia) jajka konsumpcyjne kurze.1.Realizacja zamówienia obejmuje terminowe dostawy jaj kurzych konsumpcyjnych świeżych do Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14G do magazynu kuchni (miejsce dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy) w budynku przy ul. Karolina 14F transportem Wykonawcy i na jego koszt w godzinach od 8.00 do 13.00 od poniedziałku do piątku średnio 4 razy w miesiącu.2.Wykonawca zobowiązuje się do zachowania odpowiednich warunków transportu dostarczanego towaru.3.Dostarczony towar musi być klasy A, o wadze 63-73 g (klasa wagowa L), świeży, czysty, w nienaruszonej skorupce, z co najmniej 21 dniowym terminem ważności, dezynfekowany promieniami UV, pakowany w wytłaczanki a’ 30 szt.3.1.Wraz z każdorazowym dostarczeniem towaru Wykonawca ma obowiązek dostarczenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego.4.Dostawy realizowane będą etapami w miarę potrzeb Domu.4.1.Wykonawca otrzyma zapotrzebowanie na ilość artykułów niezbędnych dla Domu najpóźniej na trzy dni przed datą ich dostarczenia od upoważnionych pracowników Zamawiającego.4.2.Wykonawca dokonuje nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.5.Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczonego towaru i dokonania dostawy odpowiedniego towaru do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.6.Uchybienia w zakresie jakości towaru, naruszenie w sposób rażący warunków umowy bądź SIWZ przedmiotu zamówienia będą podstawą do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym.7.Wykonawca zobowiązany jest podać w formularzu ofertowym części zamówienia, które zamierza powierzyć podwykonawcom. Wykonawca odpowiada za działania i zaniechania ewentualnych podwykonawców jak za własne.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ryby (Część IV zamówienia) makrela wędzona, śledź marynowany „rolmopsy”, dorsz czerniak 1.Realizacja zamówienia obejmuje terminowe dostawy ryb (makrela wędzona, śledź „rolmopsy i mrożonka – dorsz czerniak) do Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14G do magazynu kuchni (miejsce dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy) w budynku przy ul. Karolina 14F transportem Wykonawcy i na jego koszt w godzinach od 8.00 do 13.00 od poniedziałku do piątku średnio 4 razy w miesiącu.2.Wykonawca zobowiązuje się do zachowania odpowiednich warunków transportu dostarczanego towaru tj. do zachowania tzw. ciągu chłodniczego tj. przechowywania i transportu wyrobów w urządzeniach chłodniczych spełniających warunki techniczne przewidziane w Polskiej Normie.3.Dostarczony towar musi być I gatunku, świeży, odpowiedniej jakości, tożsamy ze wskazanym w ofercie, wolny od wad uniemożliwiających ich spożycie, prawidłowo opakowany i dostarczany, dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi normami i atestami, posiadać nienaruszone cechy pierwotnego opakowania, oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: nazwę środka spożywczego, wykaz składników występujących w środku spożywczym, nazwę producenta, termin przydatności do spożycia, mający odpowiedni termin ważności/przydatności do spożycia – nie krótszy niż: 14 dni (makrela wędzona, śledź „rolmopsy).3.1.Wraz z każdorazowym dostarczeniem towaru Wykonawca ma obowiązek dostarczenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego.3.2.Do każdorazowej dostawy towaru Wykonawca ma obowiązek uwzględnić ubytek towaru na opakowania (np.folie, siatki, sznurki itp.).4.Dostawy realizowane będą etapami w miarę potrzeb Domu.4.1.Wykonawca otrzyma zapotrzebowanie na rodzaj i ilość artykułów niezbędnych dla Domu najpóźniej na trzy dni przed datą ich dostarczenia od upoważnionych pracowników Zamawiającego.4.2.Wykonawca dokonuje nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.5.Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczonego towaru i dokonania dostawy odpowiedniego towaru do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.6.Uchybienia w zakresie jakości towaru, naruszenie w sposób rażący warunków umowy bądź SIWZ przedmiotu zamówienia będą podstawą do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym.7.Wykonawca zobowiązany jest wskazać w formularzu ofertowym część zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom. Wykonawca odpowiada za działania i zaniechania ewentualnych podwykonawców jak za własne.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15200000-0,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Wędliny drobiowe |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wędliny drobiowe (Część V zamówienia) szynkowa z indyka, pasztet drobiowy pieczony, polędwica z indyka w galarecie, polędwica z piersi kurczaka, kiełbasa podsuszana z indyka.1.Realizacja zamówienia obejmuje terminowe dostawy wędlin drobiowych do Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14G do magazynu kuchni (miejsce dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy) w budynku przy ul. Karolina 14F transportem Wykonawcy i na jego koszt w godzinach od 8.00 do 11.00 od poniedziałku do piątku co najmniej dwa razy w tygodniu. 2.Wykonawca zobowiązuje się do zachowania odpowiednich warunków transportu dostarczanego towaru tj. do zachowania tzw. ciągu chłodniczego tj. przechowywania i transportu wyrobów w urządzeniach chłodniczych spełniających warunki techniczne przewidziane w Polskiej Normie.3.Dostarczony towar musi być I gatunku, świeży, nie przesolony, odpowiedniej jakości, tożsamy ze wskazanym w ofercie, wolny od wad uniemożliwiających ich spożycie, prawidłowo opakowany i dostarczany, dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi normami i atestami, posiadać nienaruszone cechy pierwotnego opakowania, oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: nazwę środka spożywczego, wykaz składników występujących w środku spożywczym, nazwę producenta, termin przydatności do spożycia, mający odpowiedni termin ważności/przydatności do spożycia – nie krótszy niż: 10 dni podany na opakowaniu.3.1.Wraz z każdorazowym dostarczeniem towaru Wykonawca ma obowiązek dostarczenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego.3.3.Do każdorazowej dostawy towaru Wykonawca ma obowiązek uwzględnić ubytek towaru na opakowania (np.folie, siatki, sznurki itp.).4.Dostawy realizowane będą etapami w miarę potrzeb Domu.4.1.Wykonawca otrzyma zapotrzebowanie na rodzaj i ilość artykułów niezbędnych dla Domu najpóźniej na trzy dni przed datą ich dostarczenia od upoważnionych pracowników Zamawiającego.4.2.Wykonawca dokonuje nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.5.Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczonego towaru i dokonania dostawy odpowiedniego towaru do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.6.Uchybienia w zakresie jakości towaru, naruszenie w sposób rażący warunków umowy bądź SIWZ przedmiotu zamówienia będą podstawą do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym.7.Wykonawca zobowiązany jest wskazać w formularzu ofertowym część zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom. Wykonawca odpowiada za działania i zaniechania ewentualnych podwykonawców jak za własne.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Mięso drobiowe |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Mięso drobiowe (Część VI zamówienia) kurczak tuszka, udo z kurczaka, filet z piersi kurczaka, wątróbka z kurczaka, żołądki z kurczaka, porcja rosołowa, udziec z indyka, filet z piersi indyka.1.Realizacja zamówienia obejmuje terminowe dostawy mięsa drobiowego do Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14G do magazynu kuchni (miejsce dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy) w budynku przy ul. Karolina 14F transportem Wykonawcy i na jego koszt w godzinach od 8:00 do 11:00 od poniedziałku do piątku co najmniej dwa razy w tygodniu.2.Wykonawca zobowiązuje się do zachowania odpowiednich warunków transportu dostarczanego towaru tj. do zachowania tzw. ciągu chłodniczego tj. przechowywania i transportu wyrobów w urządzeniach chłodniczych spełniających warunki techniczne przewidziane w Polskiej Normie.3.Dostarczony towar musi być I gatunku, świeży, odpowiedniej jakości (mięso - młode sztuki, drób nieuszkodzony, pozbawiony resztek pierza, zasypany lodem w pojemnikach itp.), tożsamy ze wskazanym w ofercie, wolny od wad uniemożliwiających ich spożycie, prawidłowo opakowany i dostarczany, dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi normami i atestami, posiadać nienaruszone cechy pierwotnego opakowania, oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: nazwę środka spożywczego, wykaz składników występujących w środku spożywczym, nazwę producenta, termin przydatności do spożycia, mający odpowiedni termin ważności/przydatności do spożycia – nie krótszy niż 14 dni podany na opakowaniu.3.1.Wykonawca gwarantuje, że mięso jest każdorazowo badane, a na żądanie przedstawi stosowne zaświadczenie lekarza weterynarii.3.2.Wraz z każdorazowym dostarczeniem towaru Wykonawca ma obowiązek dostarczenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego.3.3.Do każdorazowej dostawy towaru Wykonawca ma obowiązek uwzględnić ubytek towaru na opakowania (np.folie, siatki, sznurki itp.).4.Dostawy realizowane będą etapami w miarę potrzeb Domu.4.1.Wykonawca otrzyma zapotrzebowanie na rodzaj i ilość artykułów niezbędnych dla Domu najpóźniej na trzy dni przed datą ich dostarczenia od upoważnionych pracowników Zamawiającego.4.2.Wykonawca dokonuje nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.5.Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczonego towaru i dokonania dostawy odpowiedniego towaru do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.6.Uchybienia w zakresie jakości towaru, naruszenie w sposób rażący warunków umowy bądź SIWZ przedmiotu zamówienia będą podstawą do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym.7.Wykonawca zobowiązany jest wskazać w formularzu ofertowym część zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom. Wykonawca odpowiada za działania i zaniechania ewentualnych podwykonawców jak za własne.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.01.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
Mięso wołowo-wieprzowe i jego przetwory |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Mięso wołowo-wieprzowe i jego przetwory (Część VII zamówienia) mięso wołowe - gulasz, mięso wieprzowe – schab, łata wołowa, szynka wieprzowa, łopatka wieprzowa, mięso wołowe rosołowe z kością, kiełbasa: wiejska, toruńska śląska, podwawelska, biała parzona, szynka konserwowa, kiełbasa: szynkowa, parówkowa, kaszanka wieprzowa, szynka gotowana, parówki z szynki, flaki parzone, kiełbasa parzona, podsuszana, polędwica, schab pieczony, szynka cygańska, kiełbasa z liściem laurowym słonina, smalec boczek, itp. 1.Realizacja zamówienia obejmuje terminowe dostawy mięsa wołowo-wieprzowego i jego przetworów do Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14G do magazynu kuchni (miejsce dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy) w budynku przy ul. Karolina 14F transportem Wykonawcy i na jego koszt w godzinach od 8:00 do 11:00 od poniedziałku do piątku co najmniej dwa razy w tygodniu.2.Wykonawca zobowiązuje się do zachowania odpowiednich warunków transportu dostarczanego towaru tj. do zachowania tzw. ciągu chłodniczego tj. przechowywania i transportu wyrobów w urządzeniach chłodniczych spełniających warunki techniczne przewidziane w Polskiej Normie.3.Dostarczony towar musi być I gatunku, świeży, odpowiedniej jakości (wędliny-nieprzesolone, mięso - młode sztuki itp.), tożsamy ze wskazanym w ofercie, wolny od wad uniemożliwiających ich spożycie, prawidłowo opakowany i dostarczany, dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi normami i atestami, posiadać nienaruszone cechy pierwotnego opakowania, oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: nazwę środka spożywczego, wykaz składników występujących w środku spożywczym, nazwę producenta, termin przydatności do spożycia, mający odpowiedni termin ważności/przydatności do spożycia – nie krótszy niż 14 dni podany na opakowaniu.3.1.Wykonawca gwarantuje, że mięso jest każdorazowo badane, a na żądanie przedstawi stosowne zaświadczenie lekarza weterynarii.3.2.Wraz z każdorazowym dostarczeniem towaru Wykonawca ma obowiązek dostarczenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego.3.3.Do każdorazowej dostawy towaru Wykonawca ma obowiązek uwzględnić ubytek towaru na opakowania (np.folie, siatki, sznurki itp.).4.Dostawy realizowane będą etapami w miarę potrzeb Domu.4.1.Wykonawca otrzyma zapotrzebowanie na rodzaj i ilość artykułów niezbędnych dla Domu najpóźniej na trzy dni przed datą ich dostarczenia od upoważnionych pracowników Zamawiającego.4.2.Wykonawca dokonuje nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.5.Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczonego towaru i dokonania dostawy odpowiedniego towaru do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.6.Uchybienia w zakresie jakości towaru, naruszenie w sposób rażący warunków umowy bądź SIWZ przedmiotu zamówienia będą podstawą do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym.7.Wykonawca zobowiązany jest wskazać w formularzu ofertowym część zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom. Wykonawca odpowiada za działania i zaniechania ewentualnych podwykonawców jak za własne.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
Mleko i produkty mleczarskie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Mleko i produkty mleczarskie (Część VIII zamówienia) mleko, kefir, twaróg, ser żółty, ser topiony, ser twarogowy homogenizowany, serek typu „fromage”, serek maślany, śmietana, jogurty, masło itp. 1.Realizacja zamówienia obejmuje terminowe dostawy mleka i produktów mleczarskich do Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14G do magazynu kuchni (miejsce dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy) w budynku przy ul. Karolina 14F transportem Wykonawcy i na jego koszt w godzinach od 6:00 do 7:00 codziennie od poniedziałku do piątku.2.Wykonawca zobowiązuje się do zachowania odpowiednich warunków transportu dostarczanego towaru.2.1.Wykonawca zobowiązuje się do zachowania tzw. ciągu chłodniczego tj. przechowywania i transportu wyrobów w urządzeniach chłodniczych spełniających warunki techniczne przewidziane w Polskiej Normie.2.2.Do obowiązków Wykonawcy należy przedstawienie w momencie rozpoczęcia dostaw lub na żądanie SANEPID-u Decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego dla środka transportu zezwalającego na przewóz produktów mleczarskich i tłuszczy jadalnych.3.Dostarczony towar musi być I gatunku, świeży, odpowiedniej jakości, posiadać nienaruszone cechy pierwotnego opakowania (worki foliowe czyste, nieuszkodzone; wiaderka zamknięte, czyste, nieuszkodzone), tożsamy ze wskazanym w ofercie, wolny od wad uniemożliwiających jego spożycie, mający odpowiedni termin ważności do spożycia podany na opakowaniu, oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: nazwę środka spożywczego, wykaz składników występujących w środku spożywczym, nazwę producenta, termin przydatności do spożycia.3.1.Wraz z każdorazowym dostarczeniem towaru Wykonawca ma obowiązek dostarczenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego.4.Dostawy realizowane będą etapami w miarę potrzeb Domu.4.1.Wykonawca otrzyma zapotrzebowanie na rodzaj i ilość artykułów niezbędnych dla Domu najpóźniej na trzy dni przed datą ich dostarczenia od upoważnionych pracowników Zamawiającego.4.2.Wykonawca dokonuje nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.5.Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczonego towaru i dokonania dostawy odpowiedniego towaru do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.6.Uchybienia w zakresie jakości towaru, naruszenie w sposób rażący warunków umowy bądź SIWZ przedmiotu zamówienia będą podstawą do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym.7.Wykonawca zobowiązany jest podać w formularzu ofertowym części zamówienia, które zamierza powierzyć podwykonawcom. Wykonawca odpowiada za działania i zaniechania ewentualnych podwykonawców jak za własne.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
9 |
Nazwa: |
Art. spożywcze |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Art. spożywcze (Część IX zamówienia) różne artykuły spożywcze: produkty sypkie – produkty przemiału ziarna (mąki, kasze, płatki, makarony), sypkie inne (sól, cukier, ryż), herbaty, artykuły puszkowane, w butelkach i słoikach (majonez, chrzan, musztarda, oleje, koncentraty, groszek, sałatki, ogórki, soki, dżemy itp.), konserwy rybne, tłuszcze roślinne, przyprawy sypkie, aromaty i dodatki do ciast, budynie i kisiele, cukierki itp. 1.Realizacja zamówienia obejmuje terminowe dostawy art. spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14G do magazynu kuchni (miejsce dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy) w budynku przy ul. Karolina 14F transportem Wykonawcy i na jego koszt w godzinach od 8:00 do 13:00 od poniedziałku do piątku średnio 4 razy w miesiącu.2.Wykonawca zobowiązuje się do zachowania odpowiednich warunków transportu dostarczanego towaru.3.Dostarczony towar musi być I gatunku, świeży, odpowiedniej jakości, dostarczany w czystych nie uszkodzonych opakowaniach (słoiki bez zarysowań, pęknięć, wypukłości zakrętek, puszki bez bombażu), tożsamy ze wskazanym w ofercie, wolny od wad uniemożliwiających jego spożycie, posiadać nienaruszone cechy pierwotnego opakowania, mający odpowiedni termin ważności do spożycia podany na opakowaniu, oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: nazwę środka spożywczego, wykaz składników występujących w środku spożywczym, nazwę producenta, termin przydatności do spożycia.3.1.Wraz z każdorazowym dostarczeniem towaru Wykonawca ma obowiązek dostarczenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego.4.Dostawy realizowane będą etapami w miarę potrzeb Domu.4.1.Wykonawca otrzyma zapotrzebowanie na rodzaj i ilość artykułów niezbędnych dla Domu najpóźniej na trzy dni przed datą ich dostarczenia od upoważnionych pracowników Zamawiającego.4.2.Wykonawca dokonuje nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.5.Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczonego towaru i dokonania dostawy odpowiedniego towaru do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.6.Uchybienia w zakresie jakości towaru, naruszenie w sposób rażący warunków umowy bądź SIWZ przedmiotu zamówienia będą podstawą do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym.7.Wykonawca zobowiązany jest podać w formularzu ofertowym części zamówienia, które zamierza powierzyć podwykonawcom. Wykonawca odpowiada za działania i zaniechania ewentualnych podwykonawców jak za własne.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15800000-4, 15300000-1, 15980000-1, 15100000-9, 15400000-2, 15200000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
10 |
Nazwa: |
Warzywa i owoce mrożone |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Warzywa i owoce mrożone (Część X zamówienia) mrożonki: mieszanka warzywna, włoszczyzna, mieszanka kompotowa, fasola szparagowa, truskawka, śliwka, kalafior, brokuł, jagoda, borówka, marchew, papryka, porzeczka, leczo, pieczarki, szpinak itp.1.Realizacja zamówienia obejmuje terminowe dostawy warzyw i owoców mrożonych do Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14G do magazynu kuchni (miejsce dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy) w budynku przy ul. Karolina 14F transportem Wykonawcy i na jego koszt w godzinach od 8:00 do 11:00 od poniedziałku do piątku co najmniej dwa razy w tygodniu. 2.Wykonawca zobowiązuje się do zachowania odpowiednich warunków (chłodnie)transportu i przechowywania dostarczanych mrożonek.3.Dostarczony towar musi być I gatunku, świeży, odpowiedniej jakości, tożsamy ze wskazanym w ofercie, wolny od wad uniemożliwiających ich spożycie, dostarczany w czystych nie uszkodzonych opakowaniach (worki lub pudła opakowania max do 2,5 kg), posiadać nienaruszone cechy pierwotnego opakowania, mający odpowiedni termin ważności do spożycia podany na opakowaniu, oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: nazwę środka spożywczego, wykaz składników występujących w środku spożywczym, nazwę producenta, termin przydatności do spożycia.3.1.Wraz z każdorazowym dostarczeniem towaru Wykonawca ma obowiązek dostarczenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego.4.Dostawy realizowane będą etapami w miarę potrzeb Domu.4.1.Wykonawca otrzyma zapotrzebowanie na rodzaj i ilość artykułów niezbędnych dla Domu najpóźniej na trzy dni przed datą ich dostarczenia od upoważnionych pracowników Zamawiającego.4.2.Wykonawca dokonuje nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.5.Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczonego towaru i dokonania dostawy odpowiedniego towaru do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.6.Uchybienia w zakresie jakości towaru, naruszenie w sposób rażący warunków umowy bądź SIWZ przedmiotu zamówienia będą podstawą do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym.7.Wykonawca zobowiązany jest podać w formularzu ofertowym części zamówienia, które zamierza powierzyć podwykonawcom. Wykonawca odpowiada za działania i zaniechania ewentualnych podwykonawców jak za własne.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331170-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
11 |
Nazwa: |
Warzywa i owoce świeże |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Warzywa i owoce świeże (Część XI zamówienia) banan, burak, cebula, cytryna, czosnek, fasola, grapefruit, groszek, gruszki, jabłka, kapusta, kiwi, koper, mandarynka, marchew, ogórek, papryka, pieczarka, pietruszka, pomarańcza, pomidor, por, rzodkiewka, sałata, seler, szczypior, ziemniak, arbuz, brzoskwinia, śliwa, owoce suszone itd. 1.Realizacja zamówienia obejmuje terminowe dostawy warzyw i owoców świeżych i przetworzonych kiszonych do Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14G do magazynu kuchni (miejsce dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy) w budynku przy ul. Karolina 14F transportem Wykonawcy i na jego koszt w godzinach od 8.00 do 11.00 od poniedziałku do piątku co najmniej dwa razy w tygodniu.2.Wykonawca zobowiązuje się do zachowania odpowiednich warunków transportu dostarczanego towaru.3.Dostarczony towar musi być I gatunku, świeży, odpowiedniej jakości, bez objawów chorób pleśni, nie uszkodzony, nie robaczywy, bez obcych zapachów, tożsamy ze wskazanym w ofercie, wolny od wad uniemożliwiających jego spożycie, posiadać nienaruszone cechy pierwotnego opakowania, mający odpowiedni termin ważności do spożycia podany na opakowaniu.3.1.Wraz z każdorazowym dostarczeniem towaru Wykonawca ma obowiązek dostarczenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego.4.Dostawy realizowane będą etapami w miarę potrzeb Domu.4.1.Wykonawca otrzyma zapotrzebowanie na rodzaj i ilość artykułów niezbędnych dla Domu najpóźniej na trzy dni przed datą ich dostarczenia od upoważnionych pracowników Zamawiającego.4.2.Wykonawca dokonuje nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.5.Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczonego towaru i dokonania dostawy odpowiedniego towaru do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.6.Uchybienia w zakresie jakości towaru, naruszenie w sposób rażący warunków umowy bądź SIWZ przedmiotu zamówienia będą podstawą do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym.7.Wykonawca zobowiązany jest podać w formularzu ofertowym części zamówienia, które zamierza powierzyć podwykonawcom. Wykonawca odpowiada za działania i zaniechania ewentualnych podwykonawców jak za własne.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: