Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoGłubczyce
  • WojewództwoOpolskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoInny
  • Termin składania wniosków2020-12-16
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyZakład Karny
  • Data publikacji ogłoszenia2020-12-07
  • Numer ogłoszenia763260-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 763260-N-2020 z dnia 07.12.2020 r.

Zakład Karny: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, krajowy numer identyfikacyjny 32083900000000, ul. ul. Kochanowskiego  3 , 48-100  Głubczyce, woj. opolskie, państwo Polska, tel. 774 852 016, e-mail zk_glubczyce@sw.gov.pl, faks 774 859 771.
Adres strony internetowej (URL): www.zp.sw.gov.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne www.zp.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Zakład Karny
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Nie
www.zp.sw.gov.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Adres:

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach
Numer referencyjny: DKw.2232.6.2020.TP
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
tylko jednej części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach Opis przedmiotu zamówienia :Część I konserwyPasztet drobiowy opakowanie od 100g do 130 g alupak kg 120Pasztet mazowiecki waga op. od 200g do 300 g alupak kg 900Konserwa turystyczna wieprzowa op. od 200g do 300 g alupak kg 1100Paprykarz szczeciński op. od 250g do 330 g kg 900Sałatka rybna opakowanie od 250g do 330 g kg 650Pasztet sojowy opakowanie od 100g do 130 g kg 200Ryba w pomidorach opakowanie od 250 do 330 g kg 600Część II artykuły spożywczeDżem owocowy opakowanie do 5 kg kg 1900Groszek konserwowy opakowanie do 1 kg kg 320Koncentrat pomidorowy opakowanie do 1 kg kg 1260Fasola biała "Jaś" opakowanie do 25 kg kg 350Groch obłuskany opakowanie do 25 kg kg 250Krajanka sojowa opakowanie do 25 kg kg 350Kotlety sojowe( schabowe ) opakowanie do 25 kg kg 150Granulat sojowy opakowanie do 25 kg kg 600Herbata granulowana opakowanie do 5 kg kg 160Musztarda opakowanie do 5 kg kg 200Pieprz czarny mielony opakowanie do 5 kg kg 65Majeranek -przyprawa opakowanie do 5 kg kg 50Liść laurowy opakowanie do 5 kg kg 10Ziele angielskie opakowanie do 5 kg kg 10Papryka słodka mielona opakowanie do 5 kg kg 50Czosnek granulowany opakowanie do 5 kg kg 55Przyprawa uniwersalna w proszku opakowanie do 5 kg kg 300Sól jodowana opakowanie do 5 kg kg 1150Przyprawa w płynie typu "magi " opakowanie do 5 l l 1000Ocet spirytusowy 10% opakowanie do 1 l l 800Przyprawa do mięs w proszku opakowanie do 5 kg kg 130Sos biały w proszku opakowanie do 5 kg kg 450Sos pieczeniowy w proszku opakowanie do 5 kg kg 110Żurek- zupa w proszku opakowanie do 5 kg kg 30Zupa pomidorowa w proszku opakowanie do 5 kg kg 60Zupa grzybowa w proszku opakowanie do 5 kg kg 45Bulion drobiowy w proszku opakowanie do 5 kg kg 240Zupa pieczarkowa w proszku opakowanie do 5 kg kg 65Bulion jarzynowy w proszku opakowanie do 5 kg kg 350Mąka pszenna opakowanie do 25 kg kg 1100Kasza jęczmienna opakowanie do 25 kg kg 1990Makaron nitki opakowanie do 25 kg kg 260Makaron świderki opakowanie do 25 kg kg 3500Woda mineralna niegazowana 1,5 litra szt 290Kasza manna opakowanie do 5 kg kg 350Ryż biały opakowanie do 25 kg kg 2800Cukier biały opakowanie do 25 kg kg 2500majonez opakowanie do 2 kg kg 290Kukurydza konserwowa opakowanie do 1 kg kg 200Curry w proszku opakowanie do 5 kg kg 8Zupa szparagowa w proszku opakowanie do 5 kg kg 65Pietruszka suszona opakowanie do 5 kg kg 14Koper suszony opakowanie do 5 kg kg 15Sos myśliwski w proszku opakowanie do 5 kg kg 260Zupa ogonowa w proszku opakowanie do 5 kg kg 50Kasza gryczana opakowanie do 25 kg kg 950Bazylia suszona opakowanie do 1 kg kg 2Barszcz biały w proszku opakowanie do 5 kg kg 30Sos boloński w proszku opakowanie do 5 kg kg 35Sos neapolitański w proszku opakowanie do 5 kg kg 45Sos carbonara w proszku opakowanie do 5 kg kg 55Zupa brokułowa w proszku opakowanie do 5 kg kg 25Zioła prowansalskie opakowanie do 1 kg kg 2Cynamon mielony opakowanie do 1 kg kg 10Gałka muszkatołowa mielona opakowanie do 25 kg kg 5Sos serowy kg 50Część III nabiał oraz tłuszczeMleko w proszku odtłuszczone op. do 25 kg kg 150Serek topiony opakowanie do 100g kg 500Ser twarogowy chudy op. do 15kg kg 1500Kefir opakowanie do 150 g kg 100Margaryna roślinna do smarowania opakowanie do 250 g kg 2800Olej roślinny opakowanie do 5 litrów l 1000Serek do smarowania opakowanie do 100 g kg 500Część IV mrożonkiSzpinak mrożony op. do 5kg kg 350Brokół mrożony op.do 5kg kg 750Pierogi ruskie op. do 5kg kg 13Pierogi z kapustą op. do 5kg kg 50Pierogi z owocami op. do 5kg kg 20Kalafior mrożony op.do 5kg kg 350Część V ryby świeże i mrożone Burger rybny op.do 5kg kg 650Płat śledziowy a'la matias kg 35Część VI jaja świeże Jaja kurze świeże klasa M szt. 20000

II.5) Główny kod CPV: 15800000-6
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15131000-5
15332290-3
15851100-9
15870000-7
15612100-2
15891500-5
03211300-6
15412000-9
15500000-3
03221340-1
15896000-5
15229000-9
15211000-0
03142500-3


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  12   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 01.01.2021   lub zakończenia: 31.12.2021

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 2 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 3 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 4 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 5 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 6 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 7 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp)
III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
Cena 60,00
Termin realizacji reklamacji 20,00
Termin płatności 20,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji Nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: Nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: Nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 16.12.2020, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> Polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: konserwy
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Pasztet drobiowy opakowanie od 100g do 130 g alupak kg 120Pasztet mazowiecki waga op. od 200g do 300 g alupak kg 900Konserwa turystyczna wieprzowa op. od 200g do 300 g alupak kg 1100Paprykarz szczeciński op. od 250g do 330 g kg 900Sałatka rybna opakowanie od 250g do 330 g kg 650Pasztet sojowy opakowanie od 100g do 130 g kg 200Ryba w pomidorach opakowanie od 250 do 330 g kg 600
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131000-5,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin realizacji reklamacji 20,00
Termin płatności 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: artykuły spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Dżem owocowy opakowanie do 5 kg kg 1900Groszek konserwowy opakowanie do 1 kg kg 320Koncentrat pomidorowy opakowanie do 1 kg kg 1260Fasola biała "Jaś" opakowanie do 25 kg kg 350Groch obłuskany opakowanie do 25 kg kg 250Krajanka sojowa opakowanie do 25 kg kg 350Kotlety sojowe( schabowe ) opakowanie do 25 kg kg 150Granulat sojowy opakowanie do 25 kg kg 600Herbata granulowana opakowanie do 5 kg kg 160Musztarda opakowanie do 5 kg kg 200Pieprz czarny mielony opakowanie do 5 kg kg 65Majeranek -przyprawa opakowanie do 5 kg kg 50Liść laurowy opakowanie do 5 kg kg 10Ziele angielskie opakowanie do 5 kg kg 10Papryka słodka mielona opakowanie do 5 kg kg 50Czosnek granulowany opakowanie do 5 kg kg 55Przyprawa uniwersalna w proszku opakowanie do 5 kg kg 300Sól jodowana opakowanie do 5 kg kg 1150Przyprawa w płynie typu "magi " opakowanie do 5 l l 1000Ocet spirytusowy 10% opakowanie do 1 l l 800Przyprawa do mięs w proszku opakowanie do 5 kg kg 130Sos biały w proszku opakowanie do 5 kg kg 450Sos pieczeniowy w proszku opakowanie do 5 kg kg 110Żurek- zupa w proszku opakowanie do 5 kg kg 30Zupa pomidorowa w proszku opakowanie do 5 kg kg 60Zupa grzybowa w proszku opakowanie do 5 kg kg 45Bulion drobiowy w proszku opakowanie do 5 kg kg 240Zupa pieczarkowa w proszku opakowanie do 5 kg kg 65Bulion jarzynowy w proszku opakowanie do 5 kg kg 350Mąka pszenna opakowanie do 25 kg kg 1100Kasza jęczmienna opakowanie do 25 kg kg 1990Makaron nitki opakowanie do 25 kg kg 260Makaron świderki opakowanie do 25 kg kg 3500Woda mineralna niegazowana 1,5 litra szt 290Kasza manna opakowanie do 5 kg kg 350Ryż biały opakowanie do 25 kg kg 2800Cukier biały opakowanie do 25 kg kg 2500majonez opakowanie do 2 kg kg 290Kukurydza konserwowa opakowanie do 1 kg kg 200Curry w proszku opakowanie do 5 kg kg 8Zupa szparagowa w proszku opakowanie do 5 kg kg 65Pietruszka suszona opakowanie do 5 kg kg 14Koper suszony opakowanie do 5 kg kg 15Sos myśliwski w proszku opakowanie do 5 kg kg 260Zupa ogonowa w proszku opakowanie do 5 kg kg 50Kasza gryczana opakowanie do 25 kg kg 950Bazylia suszona opakowanie do 1 kg kg 2Barszcz biały w proszku opakowanie do 5 kg kg 30Sos boloński w proszku opakowanie do 5 kg kg 35Sos neapolitański w proszku opakowanie do 5 kg kg 45Sos carbonara w proszku opakowanie do 5 kg kg 55Zupa brokułowa w proszku opakowanie do 5 kg kg 25Zioła prowansalskie opakowanie do 1 kg kg 2Cynamon mielony opakowanie do 1 kg kg 10Gałka muszkatołowa mielona opakowanie do 25 kg kg 5Sos serowy kg 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15332290-3, 15851100-9, 15870000-7, 15612100-2, 15891500-5, 03211300-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin realizacji reklamacji 20,00
Termin płatności 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: nabiał oraz tłuszcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Mleko w proszku odtłuszczone op. do 25 kg kg 150Serek topiony opakowanie do 100g kg 500Ser twarogowy chudy op. do 15kg kg 1500Kefir opakowanie do 150 g kg 100Margaryna roślinna do smarowania opakowanie do 250 g kg 2800Olej roślinny opakowanie do 5 litrów l 1000Serek do smarowania opakowanie do 100 g kg 500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15412000-9, 15500000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin realizacji reklamacji 20,00
Termin płatności 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Mrożonki
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Szpinak mrożony op. do 5kg kg 350Brokół mrożony op.do 5kg kg 750Pierogi ruskie op. do 5kg kg 13Pierogi z kapustą op. do 5kg kg 50Pierogi z owocami op. do 5kg kg 20Kalafior mrożony op.do 5kg kg 350
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03221340-1, 15896000-5

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin realizacji reklamacji 20,00
Termin płatności 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Ryby świeże i mrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Burger rybny op.do 5kg kg 650Płat śledziowy a'la matias kg 35
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15229000-9, 15211000-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin realizacji reklamacji 20,00
Termin płatności 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Jaja świeże
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jaja kurze świeże klasa M szt. 20000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin realizacji reklamacji 20,00
Termin płatności 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Kupię profile, kształtowniki w różnych wymiarach - Prudnik
  • Lokalizacja zleceniaopolskie
  • Data dodania22-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Kupię profile, kształtowniki w różnych wymiarach. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.