IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1. Ceny jednostkowe brutto mogą ulec zmianie tylko w przypadku: 1) ustawowej zmiany podatku VAT od towarów i usług, 2) wzrostu cen jednostkowych, przy czym wzrost cen w czasie obowiązywania terminu wykonania zamówienia nie może przekroczyć brutto 20% ceny pierwotnej określonej w ofercie, z zastrzeżeniem że ceny towarów przez okres trzech miesięcy od daty zawarcia umowy nie mogą ulec zmianie. 2. Wszelkie zmiany postanowień Umowy mogą nastąpić jedynie za zgodą obu Stron na piśmie w formie aneksu, pod rygorem nieważności.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2019-01-22, godzina:
10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane
Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
artykuły spożywcze |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bazylia suszona op. 10 g - 12 szt., Brzoskwinia w syropie op. 820 g - 70 szt., Budyń śmietankowy Winiary lub produkt równoważny op.1 kg - 20 szt., Chrzan tarty op.1 kg - 20 szt., Cukier op.1 kg - 450 kg, Cukier puder op. 500 g - 30 kg, Cukier waniliowy op. 36 g - 150 szt. , Cynamon op. 20 g - 50 szt. , Delikat do mięs Knorr lub produkt równoważny op. 600 g – 20 szt., Delikat do ryb Knorr lub produkt równoważny op. 600 g – 4 szt., Dżem truskawkowy op. 450g (zawartość max. 15g cukru i 10g tłuszczu w 100g produktu) - 290 szt., Galaretka w proszku op. 800 g - 6 szt., Groszek konserwowy op. 400 g - 20 szt., Herbata czarna op. 100 szt. - 70 szt., Herbata owocowa op.25 szt. – 50 szt. Kakao naturalne op.300 g - 40 szt., Kasza gryczana op. 1 kg – 30 szt. Kasza jęczmienna op. 5 kg – 10 szt. Kasza jęczmienna średnia Lubella lub produkt równoważny op. 1,0 kg - 80 szt., Kasza manna op. 1 kg – 7 szt., Ketchup łagodny op. 480g (min.180g pomidorów na 100g ketchupu) - 15 szt., Kminek op. 20 g – 25 szt., Koncentrat buraczany - Krakus op. 300 ml - 49 szt. Koncentrat pomidorowy Knorr lub produkt równoważny op.1 kg - 130 szt., Koncentrat pomidorowy Pudliszki lub produkt równoważny op.1 kg - 40 szt., Kukurydza w puszce Pudliszki lub produkt równoważny op. 400 g - 30 szt. , Liść laurowy op. 6 g - 60 szt. , Majeranek op. 8 g - 45 szt., Majonez rzymski lub produkt równoważny op.1kg - 50 szt., Makaron gwiazdki Lubella lub produkt równoważny op. 2 kg - 200 szt., Makaron Knorr lub produkt równoważny op. 3 kg - 100 szt., Makaron łazanka Lubella op.2 kg – 108 szt., Makaron nitka Lubella op. 2 kg - 140 szt., Makaron spaghetti Lubella op. 1 kg – 200 szt., Makaron świderki Lubella op.2 kg – 130 szt., Makaron wstążka Lubella op.2 kg – 200 szt., Makaron z mąki Durum kuleczka op. 3 kg – 20 szt., Marmolada wieloowocowa op. 840 g – 10 szt., Mąka poznańska 500 op.1 kg - 1040 szt. Mąka ziemniaczana op. 1 kg - 40 szt., Musli 350g – 24 szt., Musztarda op. 1 kg - 10 szt., Napój Kubuś op. 300 ml - 1500 szt., Ocet 10% op. 0,5 l - 20 szt. Ogórek korniszon op. 900 ml - 100 szt. Olej rzepakowy op.5l - 200 szt., Oliwa z oliwek op.1 l - 9 szt., Oregano op. 150 g - 10 szt. , Papryka w proszku op. 20 g - 30 szt., Pieprz mielony Prymat lub produkt równoważny op. 20 g - 80 szt. , Płatki czekoladowe 500g – 100 szt., Płatki gwiazdki cynamonowe 500g – 60 szt., Płatki owsiane górskie 400g – 32 szt., Płatki śniadaniowe kukurydziane 1kg – 200 szt. Pomidory krojone w puszce 400g – 21 szt. Powidło węgierkowe op. 340 g - 50 szt., Proszek do pieczenia 15g – 40 szt., Pulpa pomidorowa Knorr lub produkt równoważny op. 2 kg - 75 szt., Ratatouille w puszce 2,5 – 20 szt. Ryż biały Knorr lub produkt równoważny op. 5 kg - 100 szt. Sok Kubuś 100% 300ml – 2000 szt., Sok owocowy 100% soku w kartonie op. 1 l - 1000 szt., Sok owocowy różne smaki op. 300 ml - 1500 szt., Sok owocowy różne smaki np. Herbapol op. 0,5 l lub produkt równoważny - 30 szt. Sól op. 1 kg – 120 szt. Sól morska op. 1 kg – 100 szt. Syrop malinowy op. 420 ml – 14 szt. Tuńczyk w oleju 120g – 130 szt. Ziele angielskie op.15 g - 30 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
art. spożywcze mrożone |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bukiet jarzyn Hortex lub produkt równoważny op. 2,5 kg - 110 kg Brukselka mrożona op. 2,5 kg – 20 kg Groszek mrożony op. 2,5 kg – 22 kg Kalafior mrożony op. 2,5 kg - 100 kg Brokuł mrożony op. 2,5 kg -100 kg Fasolka szparagowa mrożona op. 2,5 kg – 70 kg Truskawka mrożona op. 2,5 kg – 200 kg Wiśnia mrożona op. 2,5 kg -10 kg Śliwka mrożona op. 2,5 kg -10 kg Jagoda kompotowa mrożona op. 2,5 kg – 180 kg Malina mrożona op. 2,5 kg -14 kg Ryba Miruna bez skóry Shop. op. 6,8 kg – 300 kg Filet z dorsza op. 6,8 kg - 100 kg Frytki mrożone op. 2,5 kg – 300 kg Mieszanka kompotowa mrożona Hortex lub produkt równoważny op. 2,5 kg – 700 kg Marchew kostka Hortex lub produkt równoważny op. 2,5 kg – 80 kg Marchew z groszkiem mrożona Hortex lub produkt równoważny op. 2,5 kg – 30 kg Uszka mrożone z mięsem – 200 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15221000-3, 15331170-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Mięso i przetwory mięsne |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Karkówka mielona – 60 kg, Kiełbasa wiejska -100 kg, Kiełbasa zwyczajna – 90 kg, Kości od schabu wędzone – 35 kg, Łopatka wieprzowa - 500 kg, Mięso gulaszowe – 180 kg, Mięso od szynki (bez kości) – 200 kg, Parówki wieprzowe zawartość mięsa min. 80% - 130 kg, Pasztet pieczony – 24 kg, Schab wieprzowy (bez kości) – 300 kg, Szynka z Bobrownik (wieprzowa) lub produkt równoważny – 90 kg, Szynka krucha z masarskiego straganu (wieprzowa) lub produkt równoważny – 120 kg, Szynka wieprzowa b/k – 200 kg,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15110000-2, 15130000-8
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Nabiał |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Jogurt naturalny min. 350 g szt. 125 2. Jogurt owocowy min. 150 g szt. 580 3. Masło 82%tłuszczu op.20 dag szt. 1500 4. Mleko op.1l szt. 2040 5. Ser chudy 20dag szt.100 6. Ser półtłusty 25dag szt.1670 7. Ser żółty prawdziwy np. Złoty Mazur kg.130 8. Serek homogenizowany waniliowy op. 1 kg szt.45 9. Śmietana 18% op. 0,5l szt.187 10. Śmietana 30% op. 0,5l szt.160 11. Żur zakwas w płynie Bednarz lub równoważny 0,5l szt.320
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Warzywa i owoce |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Brokuły – 20 szt., Buraki czerwone gat. 1 – 175 kg, Cebula gat. 1 – 190 kg, Cebula czerwona – 8 kg, Cukinia – 14 kg, Czosnek – 260 szt., Fasola Jasiek – 100 kg, Groch - 22 kg Kalafior - 50 szt., Kalarepa – 50 szt., Kapusta biała – 90 szt., Kapusta czerwona – 30 szt., Kapusta kiszona – 90 kg, Kapusta pekińska – 90 szt., Koperek świeży – pęki 210, Natka pietruszki świeża – pęki 78, Marchewka – 240 kg, Ogórek kiszony – 140 kg, Ogórek zielony – 150 kg, Papryka czerwona – 30 kg, Papryka zielona – 30 kg, Papryka żółta – 30 kg, Pieczarki – 50 kg, Pietruszka – 150 kg, Pomidory – 120 kg, Pory – 40 szt., Rzodkiewka – pęki 97, Sałata zielona – 100 szt., Seler – 85 kg, Szczypiorek – pęki 112, Ziemniaki – 2800 kg, Banany – 180 kg, Brzoskwinia – 60 kg, Gruszka – 70 kg, Jabłka – 343 kg, Jabłka- Reneta – 250 kg, Kiwi – 170 szt., Klementynka – 80 kg, Pomarańcza – 20 kg, Śliwka – 30 kg, Truskawka – 30 kg, Wiśnia - 30 kg, Cytryna – 20 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Filet z indyka kg. 284 2. Filet z kurczaka extra kg. 623 3. Kura rosołowa kg.200 4. Parówki drobiowe min. 80%miesa kg.100 5. Porcja rosołowa świeża kg. 200 6. Udko z kurczaka świeże kg.300 7. Udziec z indyka b/k świeży kg. 200 8. Udziec z kurczaka kg.160 9. Szynka z pasieki (drobiowa) lub produkt równoważny - 130 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15112100-7, 15131500-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
Pieczywo |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Chleb krojony 50dag ( na zakwasie) szt. 1350 2. Chleb razowy 50dag(na zakwasie) szt.1050 3. Bułka zwykła 3 g szt. 12150 4. Bułka stokrotka 60 g szt. 300 5. Bułka tarta50dag szt.650
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15811000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jajka L waga 63g-73g - szt. 5580
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
9 |
Nazwa: |
Słodycze |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Baton KINDER BUENO op.43g szt.630 Baton SNIKERS op.51g szt.630 Baton Mars op.51g szt.630 Wafelek Princessa op.50g szt.630 Wafelek Prince-Polo op.50g szt.630 Wafelek Grześ op.50g szt.630 Wafelek Góralek op.50g szt.630 Czekolada Wedel nadziewana op.100g szt.130 Czekolada Kasztanka op.100g szt.130 Czekolada Goplana nadziewana op.100g szt.130 Biszkopty 150 g szt. 300 Ciasteczko Petitki-Lubisie op.30g szt. 300
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15842000-2, 15842310-8
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: