IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
Cena brutto |
60,00 |
Termin płatności faktury |
30,00 |
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia |
10,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
3. Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w następującym zakresiea) w przypadku powstania okoliczności, których nie można było wcześniej przewidzieć a które uniemożliwiają realizację zamówienia w pożądanym terminie,b) w zakresie terminu realizacji zamówienia c) w przypadku zmiany obowiązujących przepisów prawa związanych z przedmiotowym zamówieniem.d) W odniesieniu do opisu przedmiotu zamówienia dokonanego za pomocą norm, aprobat, specyfikacji technicznych i systemów odniesienia, zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2020-11-09, godzina:
10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
język polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Gromadzicach |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 360.002. banan kg 12.003. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.004. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 42.005. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 4,290.006. cebula kg 23.007. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 304.008. cukier cukier biały drobno mielony kg 126.009. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 60.0010. cynamon mielony waga min 15 g szt 30.0011. cytryna kg 75.0012. drożdże świeże 100g szt 12.0013. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 574.0014. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 12.0015. gruszki kg 24.0016. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 341.0017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 24.0018. jabłka kg 72.0019. jajka klasa L szt 540.0020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 30.0021. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 6.0022. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 42.0023. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 12.0024. kiwi kg 6.0025. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 6.0026. majonez waga min 400 ml szt 24.0027. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 48.0028. makaron makaron pene waga min 500 g szt 12.0029. maliny kg 2.0030. mandarynki kg 12.0031. marchew kg 18.0032. margaryna waga 500 g szt 287.0033. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 30.0034. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 75.0035. miód Wielokwiatowy min 400g szt 4.0036. musztarda delikatesowa 185 g szt 12.0037. ogórki kiszone 1 l kg 18.0038. ogórek zielony kg 144.0039. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 29.0040. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.0041. papryka czerwona kg 3.0042. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 6.0043. parówki cienka min 70% mięsa kg 18.0044. pieczarki kg 18.0045. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 30.0046. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 24.0047. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 144.0048. pomidory kg 287.0049. proszek do pieczenia waga 30 g szt 48.0050. przyprawa do piernika waga 40 g szt 4.0051. rzodkiewka pęczek szt 12.0052. ser zółty typu gołda kg 192.0053. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 42.0054. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 6.0055. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 287.0056. sól Sól biała kuchenna kg 5.0057. syrop malinowy min 400 ml szt 107.0058. szczypior pęczek szt 12.0059. szynka w plasterkach kg 6.0060. truskawki kg 4.0061. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 12.0062. winogron kg 12.0063. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 710.0064. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 710.0065. ziemniaki kg 42.0066. zioła prowansalskie waga 10 g szt 12.00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena brutto |
60,00 |
Termin płatności faktury |
30,00 |
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Magoniach |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 1802. banan kg 63. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 64. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 215. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 21456. cebula kg 127. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 1528. cukier cukier biały drobno mielony kg 639. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 3010. cynamon mielony waga min 15 g szt 1511. cytryna kg 3812. drożdże świeże 100g szt 613. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 28714. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 615. gruszki kg 1216. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 17017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 1218. jabłka kg 3619. jajka klasa L szt 27020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 1521. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 322. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 2123. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 624. kiwi kg 325. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 326. majonez waga min 400 ml szt 1227. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 2428. makaron makaron pene waga min 500 g szt 629. maliny kg 130. mandarynki kg 631. marchew kg 932. margaryna waga 500 g szt 14433. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 1534. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 3835. miód Wielokwiatowy min 400g szt 236. musztarda delikatesowa 185 g szt 637. ogórki kiszone 1 l kg 938. ogórek zielony kg 7239. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 1540. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 641. papryka czerwona kg 242. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 343. parówki cienka min 70% mięsa kg 944. pieczarki kg 945. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 1546. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 1247. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 7248. pomidory kg 14449. proszek do pieczenia waga 30 g szt 2450. przyprawa do piernika waga 40 g szt 251. rzodkiewka pęczek szt 652. ser zółty typu gołda kg 9653. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 2154. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 355. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 14456. sól Sól biała kuchenna kg 357. syrop malinowy min 400 ml szt 5458. szczypior pęczek szt 659. szynka w plasterkach kg 360. truskawki kg 261. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 662. winogron kg 663. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 35564. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 35565. ziemniaki kg 2166. zioła prowansalskie waga 10 g szt 6
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena brutto |
60,00 |
Termin płatności faktury |
30,00 |
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Bodzechowie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 360.002. banan kg 12.003. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.004. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 42.005. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 4,290.006. cebula kg 23.007. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 304.008. cukier cukier biały drobno mielony kg 126.009. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 60.0010. cynamon mielony waga min 15 g szt 30.0011. cytryna kg 75.0012. drożdże świeże 100g szt 12.0013. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 574.0014. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 12.0015. gruszki kg 24.0016. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 341.0017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 24.0018. jabłka kg 72.0019. jajka klasa L szt 540.0020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 30.0021. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 6.0022. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 42.0023. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 12.0024. kiwi kg 6.0025. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 6.0026. majonez waga min 400 ml szt 24.0027. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 48.0028. makaron makaron pene waga min 500 g szt 12.0029. maliny kg 2.0030. mandarynki kg 12.0031. marchew kg 18.0032. margaryna waga 500 g szt 287.0033. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 30.0034. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 75.0035. miód Wielokwiatowy min 400g szt 4.0036. musztarda delikatesowa 185 g szt 12.0037. ogórki kiszone 1 l kg 18.0038. ogórek zielony kg 144.0039. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 29.0040. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.0041. papryka czerwona kg 3.0042. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 6.0043. parówki cienka min 70% mięsa kg 18.0044. pieczarki kg 18.0045. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 30.0046. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 24.0047. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 144.0048. pomidory kg 287.0049. proszek do pieczenia waga 30 g szt 48.0050. przyprawa do piernika waga 40 g szt 4.0051. rzodkiewka pęczek szt 12.0052. ser zółty typu gołda kg 192.0053. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 42.0054. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 6.0055. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 287.0056. sól Sól biała kuchenna kg 5.0057. syrop malinowy min 400 ml szt 107.0058. szczypior pęczek szt 12.0059. szynka w plasterkach kg 6.0060. truskawki kg 4.0061. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 12.0062. winogron kg 12.0063. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 710.0064. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 710.0065. ziemniaki kg 42.0066. zioła prowansalskie waga 10 g szt 12.00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena brutto |
60,00 |
Termin płatności faktury |
30,00 |
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Świrnej |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 360.002. banan kg 12.003. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.004. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 42.005. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 4,290.006. cebula kg 23.007. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 304.008. cukier cukier biały drobno mielony kg 126.009. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 60.0010. cynamon mielony waga min 15 g szt 30.0011. cytryna kg 75.0012. drożdże świeże 100g szt 12.0013. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 574.0014. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 12.0015. gruszki kg 24.0016. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 341.0017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 24.0018. jabłka kg 72.0019. jajka klasa L szt 540.0020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 30.0021. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 6.0022. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 42.0023. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 12.0024. kiwi kg 6.0025. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 6.0026. majonez waga min 400 ml szt 24.0027. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 48.0028. makaron makaron pene waga min 500 g szt 12.0029. maliny kg 2.0030. mandarynki kg 12.0031. marchew kg 18.0032. margaryna waga 500 g szt 287.0033. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 30.0034. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 75.0035. miód Wielokwiatowy min 400g szt 4.0036. musztarda delikatesowa 185 g szt 12.0037. ogórki kiszone 1 l kg 18.0038. ogórek zielony kg 144.0039. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 29.0040. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.0041. papryka czerwona kg 3.0042. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 6.0043. parówki cienka min 70% mięsa kg 18.0044. pieczarki kg 18.0045. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 30.0046. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 24.0047. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 144.0048. pomidory kg 287.0049. proszek do pieczenia waga 30 g szt 48.0050. przyprawa do piernika waga 40 g szt 4.0051. rzodkiewka pęczek szt 12.0052. ser zółty typu gołda kg 192.0053. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 42.0054. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 6.0055. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 287.0056. sól Sól biała kuchenna kg 5.0057. syrop malinowy min 400 ml szt 107.0058. szczypior pęczek szt 12.0059. szynka w plasterkach kg 6.0060. truskawki kg 4.0061. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 12.0062. winogron kg 12.0063. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 710.0064. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 710.0065. ziemniaki kg 42.0066. zioła prowansalskie waga 10 g szt 12.00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena brutto |
60,00 |
Termin płatności faktury |
30,00 |
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do Świetlicy środowiskowej w Miłkowie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 1802. banan kg 63. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 64. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 215. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 21456. cebula kg 127. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 1528. cukier cukier biały drobno mielony kg 639. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 3010. cynamon mielony waga min 15 g szt 1511. cytryna kg 3812. drożdże świeże 100g szt 613. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 28714. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 615. gruszki kg 1216. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 17017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 1218. jabłka kg 3619. jajka klasa L szt 27020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 1521. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 322. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 2123. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 624. kiwi kg 325. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 326. majonez waga min 400 ml szt 1227. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 2428. makaron makaron pene waga min 500 g szt 629. maliny kg 130. mandarynki kg 631. marchew kg 932. margaryna waga 500 g szt 14433. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 1534. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 3835. miód Wielokwiatowy min 400g szt 236. musztarda delikatesowa 185 g szt 637. ogórki kiszone 1 l kg 938. ogórek zielony kg 7239. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 1540. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 641. papryka czerwona kg 242. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 343. parówki cienka min 70% mięsa kg 944. pieczarki kg 945. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 1546. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 1247. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 7248. pomidory kg 14449. proszek do pieczenia waga 30 g szt 2450. przyprawa do piernika waga 40 g szt 251. rzodkiewka pęczek szt 652. ser zółty typu gołda kg 9653. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 2154. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 355. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 14456. sól Sól biała kuchenna kg 357. syrop malinowy min 400 ml szt 5458. szczypior pęczek szt 659. szynka w plasterkach kg 360. truskawki kg 261. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 662. winogron kg 663. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 35564. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 35565. ziemniaki kg 2166. zioła prowansalskie waga 10 g szt 6
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena brutto |
60,00 |
Termin płatności faktury |
30,00 |
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Mychowie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 360.002. banan kg 12.003. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.004. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 42.005. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 4,290.006. cebula kg 23.007. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 304.008. cukier cukier biały drobno mielony kg 126.009. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 60.0010. cynamon mielony waga min 15 g szt 30.0011. cytryna kg 75.0012. drożdże świeże 100g szt 12.0013. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 574.0014. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 12.0015. gruszki kg 24.0016. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 341.0017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 24.0018. jabłka kg 72.0019. jajka klasa L szt 540.0020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 30.0021. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 6.0022. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 42.0023. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 12.0024. kiwi kg 6.0025. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 6.0026. majonez waga min 400 ml szt 24.0027. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 48.0028. makaron makaron pene waga min 500 g szt 12.0029. maliny kg 2.0030. mandarynki kg 12.0031. marchew kg 18.0032. margaryna waga 500 g szt 287.0033. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 30.0034. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 75.0035. miód Wielokwiatowy min 400g szt 4.0036. musztarda delikatesowa 185 g szt 12.0037. ogórki kiszone 1 l kg 18.0038. ogórek zielony kg 144.0039. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 29.0040. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.0041. papryka czerwona kg 3.0042. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 6.0043. parówki cienka min 70% mięsa kg 18.0044. pieczarki kg 18.0045. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 30.0046. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 24.0047. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 144.0048. pomidory kg 287.0049. proszek do pieczenia waga 30 g szt 48.0050. przyprawa do piernika waga 40 g szt 4.0051. rzodkiewka pęczek szt 12.0052. ser zółty typu gołda kg 192.0053. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 42.0054. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 6.0055. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 287.0056. sól Sól biała kuchenna kg 5.0057. syrop malinowy min 400 ml szt 107.0058. szczypior pęczek szt 12.0059. szynka w plasterkach kg 6.0060. truskawki kg 4.0061. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 12.0062. winogron kg 12.0063. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 710.0064. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 710.0065. ziemniaki kg 42.0066. zioła prowansalskie waga 10 g szt 12.00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena brutto |
60,00 |
Termin płatności faktury |
30,00 |
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Goździelinie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 360.002. banan kg 12.003. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.004. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 42.005. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 4,290.006. cebula kg 23.007. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 304.008. cukier cukier biały drobno mielony kg 126.009. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 60.0010. cynamon mielony waga min 15 g szt 30.0011. cytryna kg 75.0012. drożdże świeże 100g szt 12.0013. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 574.0014. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 12.0015. gruszki kg 24.0016. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 341.0017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 24.0018. jabłka kg 72.0019. jajka klasa L szt 540.0020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 30.0021. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 6.0022. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 42.0023. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 12.0024. kiwi kg 6.0025. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 6.0026. majonez waga min 400 ml szt 24.0027. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 48.0028. makaron makaron pene waga min 500 g szt 12.0029. maliny kg 2.0030. mandarynki kg 12.0031. marchew kg 18.0032. margaryna waga 500 g szt 287.0033. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 30.0034. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 75.0035. miód Wielokwiatowy min 400g szt 4.0036. musztarda delikatesowa 185 g szt 12.0037. ogórki kiszone 1 l kg 18.0038. ogórek zielony kg 144.0039. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 29.0040. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.0041. papryka czerwona kg 3.0042. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 6.0043. parówki cienka min 70% mięsa kg 18.0044. pieczarki kg 18.0045. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 30.0046. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 24.0047. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 144.0048. pomidory kg 287.0049. proszek do pieczenia waga 30 g szt 48.0050. przyprawa do piernika waga 40 g szt 4.0051. rzodkiewka pęczek szt 12.0052. ser zółty typu gołda kg 192.0053. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 42.0054. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 6.0055. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 287.0056. sól Sól biała kuchenna kg 5.0057. syrop malinowy min 400 ml szt 107.0058. szczypior pęczek szt 12.0059. szynka w plasterkach kg 6.0060. truskawki kg 4.0061. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 12.0062. winogron kg 12.0063. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 710.0064. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 710.0065. ziemniaki kg 42.0066. zioła prowansalskie waga 10 g szt 12.00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena brutto |
60,00 |
Termin płatności faktury |
30,00 |
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: