„Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Świetlicy środowiskowej z filiami

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
„Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Świetlicy środowiskowej z filiami”
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoOstrowiec Świętokrzyski
  • WojewództwoŚwiętokrzyskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoJednostki organizacyjne administracji samorządowej
  • Termin składania wniosków2020-11-09
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyŚwietlica środowiskowa
  • Data publikacji ogłoszenia2020-10-29
  • Numer ogłoszenia602567-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 602567-N-2020 z dnia 2020-10-29 r.

Świetlica środowiskowa: „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Świetlicy środowiskowej z filiami”
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Tak

Nazwa projektu lub programu
„Świetlica środowiskowa z filiami odpowiedzią na potrzeby rodzin z Gminy Bodzechów” Projekt współfinasowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Świetlica środowiskowa, krajowy numer identyfikacyjny 383278299, ul. Miłków, ul. Szkolna   13 , 27-400  Ostrowiec Świętokrzyski, woj. świętokrzyskie, państwo Polska, tel. 0412653838, 0412653838, e-mail przetargi@ugb.pl, przetargi@ugb.pl, faks -.
Adres strony internetowej (URL): https://bip.sejmik.kielce.pl/966-swietlica-srodowiskowa-w-gminie-bodzechow.html
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
https://bip.sejmik.kielce.pl/966-swietlica-srodowiskowa-w-gminie-bodzechow.html

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
w formie pisemnej
Adres:
Miłków Ul. Szkolna 13, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski woj. Świętokrzyskie

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Świetlicy środowiskowej z filiami”
Numer referencyjny: ZP.271.1.2020
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Część nr 1 – sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Gromadzicach: pieczywo, warzywa, owoce, nabiał, jaja, wędliny, inne art spożywcze,Część nr 2 – sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Magoniach: pieczywo, warzywa, owoce, nabiał, jaja, wędliny, inne art spożywcze,Część nr 3 – sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Bodzechowie: pieczywo, warzywa, owoce, nabiał, jaja, wędliny, inne art spożywcze,Część nr 4 – sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Świrnej: pieczywo, warzywa, owoce, nabiał, jaja, wędliny, inne art spożywcze,Część nr 5 – sukcesywna dostawa art. Spożywczych do Świetlicy środowiskowej w Miłkowie: pieczywo, warzywa, owoce, nabiał, jaja, wędliny, inne art spożywcze,Część nr 6 – sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Mychowie: pieczywo, warzywa, owoce, nabiał, jaja, wędliny, inne art spożywcze,Część nr 7 – sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Goździelinie: pieczywo, warzywa, owoce, nabiał, jaja, wędliny, inne art spożywcze,

II.5) Główny kod CPV: 15800000-6
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15131110-9
15500000-3
15810000-9
03221200-8
03142500-3


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia: 2022-05-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Zamawiający nie określa warunku w tym zakresie
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający nie określa warunku w tym zakresie
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Zamawiający nie określa warunku w tym zakresie
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
Zamawiający nie wymaga złożenia oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, gdyż nie określa żadnych warunków. . 1. Do Formularza Oferty stanowiącego załącznik nr 1 od a do g do SIWZ, Wykonawca zobowiązany jest dołączyća. Oświadczenie spełnieniu warunków udziału w postepowaniu (załącznik nr 2 do SIWZ)b. Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia (załącznik nr 3 do SIWZ)c. W celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia wykonawcy z postępowania, o których mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy, wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej, na której udostępniono SIWZ informacji o ofertach złożonych w postępowaniu zgodnie z art. 86 ust. 5 ustawy, składa stosownie do treści art. 24 ust. 11 ustawy, oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej oraz w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, dowody potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu.– (załącznik nr 4 do SIWZ) d. odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej2 Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku podstaw wykluczenia z postępowania, w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby, zamieszcza informacje o tychpodmiotach w załączniku nr 3 do SIWZ3 W przypadku, gdy wykonawcę reprezentuje pełnomocnik, a umocowanie do złożenia oferty nie wynika z odpisu z ww. dokumentów, należy załączyć pełnomocnictwo określające jego zakres; Wymagana forma – oryginał lubkopia poświadczona przez notariusza.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
Cena brutto 60,00
Termin płatności faktury 30,00
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia 10,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
3. Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w następującym zakresiea) w przypadku powstania okoliczności, których nie można było wcześniej przewidzieć a które uniemożliwiają realizację zamówienia w pożądanym terminie,b) w zakresie terminu realizacji zamówienia c) w przypadku zmiany obowiązujących przepisów prawa związanych z przedmiotowym zamówieniem.d) W odniesieniu do opisu przedmiotu zamówienia dokonanego za pomocą norm, aprobat, specyfikacji technicznych i systemów odniesienia, zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-11-09, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> język polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Gromadzicach
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 360.002. banan kg 12.003. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.004. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 42.005. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 4,290.006. cebula kg 23.007. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 304.008. cukier cukier biały drobno mielony kg 126.009. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 60.0010. cynamon mielony waga min 15 g szt 30.0011. cytryna kg 75.0012. drożdże świeże 100g szt 12.0013. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 574.0014. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 12.0015. gruszki kg 24.0016. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 341.0017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 24.0018. jabłka kg 72.0019. jajka klasa L szt 540.0020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 30.0021. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 6.0022. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 42.0023. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 12.0024. kiwi kg 6.0025. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 6.0026. majonez waga min 400 ml szt 24.0027. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 48.0028. makaron makaron pene waga min 500 g szt 12.0029. maliny kg 2.0030. mandarynki kg 12.0031. marchew kg 18.0032. margaryna waga 500 g szt 287.0033. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 30.0034. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 75.0035. miód Wielokwiatowy min 400g szt 4.0036. musztarda delikatesowa 185 g szt 12.0037. ogórki kiszone 1 l kg 18.0038. ogórek zielony kg 144.0039. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 29.0040. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.0041. papryka czerwona kg 3.0042. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 6.0043. parówki cienka min 70% mięsa kg 18.0044. pieczarki kg 18.0045. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 30.0046. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 24.0047. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 144.0048. pomidory kg 287.0049. proszek do pieczenia waga 30 g szt 48.0050. przyprawa do piernika waga 40 g szt 4.0051. rzodkiewka pęczek szt 12.0052. ser zółty typu gołda kg 192.0053. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 42.0054. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 6.0055. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 287.0056. sól Sól biała kuchenna kg 5.0057. syrop malinowy min 400 ml szt 107.0058. szczypior pęczek szt 12.0059. szynka w plasterkach kg 6.0060. truskawki kg 4.0061. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 12.0062. winogron kg 12.0063. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 710.0064. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 710.0065. ziemniaki kg 42.0066. zioła prowansalskie waga 10 g szt 12.00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8, 03142500-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena brutto 60,00
Termin płatności faktury 30,00
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Magoniach
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 1802. banan kg 63. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 64. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 215. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 21456. cebula kg 127. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 1528. cukier cukier biały drobno mielony kg 639. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 3010. cynamon mielony waga min 15 g szt 1511. cytryna kg 3812. drożdże świeże 100g szt 613. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 28714. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 615. gruszki kg 1216. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 17017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 1218. jabłka kg 3619. jajka klasa L szt 27020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 1521. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 322. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 2123. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 624. kiwi kg 325. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 326. majonez waga min 400 ml szt 1227. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 2428. makaron makaron pene waga min 500 g szt 629. maliny kg 130. mandarynki kg 631. marchew kg 932. margaryna waga 500 g szt 14433. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 1534. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 3835. miód Wielokwiatowy min 400g szt 236. musztarda delikatesowa 185 g szt 637. ogórki kiszone 1 l kg 938. ogórek zielony kg 7239. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 1540. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 641. papryka czerwona kg 242. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 343. parówki cienka min 70% mięsa kg 944. pieczarki kg 945. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 1546. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 1247. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 7248. pomidory kg 14449. proszek do pieczenia waga 30 g szt 2450. przyprawa do piernika waga 40 g szt 251. rzodkiewka pęczek szt 652. ser zółty typu gołda kg 9653. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 2154. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 355. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 14456. sól Sól biała kuchenna kg 357. syrop malinowy min 400 ml szt 5458. szczypior pęczek szt 659. szynka w plasterkach kg 360. truskawki kg 261. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 662. winogron kg 663. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 35564. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 35565. ziemniaki kg 2166. zioła prowansalskie waga 10 g szt 6
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8, 03142500-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena brutto 60,00
Termin płatności faktury 30,00
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Bodzechowie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 360.002. banan kg 12.003. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.004. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 42.005. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 4,290.006. cebula kg 23.007. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 304.008. cukier cukier biały drobno mielony kg 126.009. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 60.0010. cynamon mielony waga min 15 g szt 30.0011. cytryna kg 75.0012. drożdże świeże 100g szt 12.0013. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 574.0014. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 12.0015. gruszki kg 24.0016. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 341.0017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 24.0018. jabłka kg 72.0019. jajka klasa L szt 540.0020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 30.0021. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 6.0022. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 42.0023. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 12.0024. kiwi kg 6.0025. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 6.0026. majonez waga min 400 ml szt 24.0027. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 48.0028. makaron makaron pene waga min 500 g szt 12.0029. maliny kg 2.0030. mandarynki kg 12.0031. marchew kg 18.0032. margaryna waga 500 g szt 287.0033. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 30.0034. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 75.0035. miód Wielokwiatowy min 400g szt 4.0036. musztarda delikatesowa 185 g szt 12.0037. ogórki kiszone 1 l kg 18.0038. ogórek zielony kg 144.0039. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 29.0040. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.0041. papryka czerwona kg 3.0042. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 6.0043. parówki cienka min 70% mięsa kg 18.0044. pieczarki kg 18.0045. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 30.0046. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 24.0047. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 144.0048. pomidory kg 287.0049. proszek do pieczenia waga 30 g szt 48.0050. przyprawa do piernika waga 40 g szt 4.0051. rzodkiewka pęczek szt 12.0052. ser zółty typu gołda kg 192.0053. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 42.0054. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 6.0055. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 287.0056. sól Sól biała kuchenna kg 5.0057. syrop malinowy min 400 ml szt 107.0058. szczypior pęczek szt 12.0059. szynka w plasterkach kg 6.0060. truskawki kg 4.0061. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 12.0062. winogron kg 12.0063. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 710.0064. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 710.0065. ziemniaki kg 42.0066. zioła prowansalskie waga 10 g szt 12.00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8, 03142500-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena brutto 60,00
Termin płatności faktury 30,00
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Świrnej
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 360.002. banan kg 12.003. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.004. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 42.005. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 4,290.006. cebula kg 23.007. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 304.008. cukier cukier biały drobno mielony kg 126.009. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 60.0010. cynamon mielony waga min 15 g szt 30.0011. cytryna kg 75.0012. drożdże świeże 100g szt 12.0013. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 574.0014. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 12.0015. gruszki kg 24.0016. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 341.0017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 24.0018. jabłka kg 72.0019. jajka klasa L szt 540.0020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 30.0021. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 6.0022. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 42.0023. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 12.0024. kiwi kg 6.0025. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 6.0026. majonez waga min 400 ml szt 24.0027. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 48.0028. makaron makaron pene waga min 500 g szt 12.0029. maliny kg 2.0030. mandarynki kg 12.0031. marchew kg 18.0032. margaryna waga 500 g szt 287.0033. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 30.0034. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 75.0035. miód Wielokwiatowy min 400g szt 4.0036. musztarda delikatesowa 185 g szt 12.0037. ogórki kiszone 1 l kg 18.0038. ogórek zielony kg 144.0039. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 29.0040. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.0041. papryka czerwona kg 3.0042. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 6.0043. parówki cienka min 70% mięsa kg 18.0044. pieczarki kg 18.0045. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 30.0046. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 24.0047. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 144.0048. pomidory kg 287.0049. proszek do pieczenia waga 30 g szt 48.0050. przyprawa do piernika waga 40 g szt 4.0051. rzodkiewka pęczek szt 12.0052. ser zółty typu gołda kg 192.0053. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 42.0054. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 6.0055. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 287.0056. sól Sól biała kuchenna kg 5.0057. syrop malinowy min 400 ml szt 107.0058. szczypior pęczek szt 12.0059. szynka w plasterkach kg 6.0060. truskawki kg 4.0061. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 12.0062. winogron kg 12.0063. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 710.0064. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 710.0065. ziemniaki kg 42.0066. zioła prowansalskie waga 10 g szt 12.00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena brutto 60,00
Termin płatności faktury 30,00
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do Świetlicy środowiskowej w Miłkowie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 1802. banan kg 63. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 64. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 215. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 21456. cebula kg 127. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 1528. cukier cukier biały drobno mielony kg 639. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 3010. cynamon mielony waga min 15 g szt 1511. cytryna kg 3812. drożdże świeże 100g szt 613. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 28714. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 615. gruszki kg 1216. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 17017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 1218. jabłka kg 3619. jajka klasa L szt 27020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 1521. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 322. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 2123. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 624. kiwi kg 325. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 326. majonez waga min 400 ml szt 1227. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 2428. makaron makaron pene waga min 500 g szt 629. maliny kg 130. mandarynki kg 631. marchew kg 932. margaryna waga 500 g szt 14433. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 1534. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 3835. miód Wielokwiatowy min 400g szt 236. musztarda delikatesowa 185 g szt 637. ogórki kiszone 1 l kg 938. ogórek zielony kg 7239. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 1540. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 641. papryka czerwona kg 242. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 343. parówki cienka min 70% mięsa kg 944. pieczarki kg 945. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 1546. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 1247. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 7248. pomidory kg 14449. proszek do pieczenia waga 30 g szt 2450. przyprawa do piernika waga 40 g szt 251. rzodkiewka pęczek szt 652. ser zółty typu gołda kg 9653. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 2154. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 355. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 14456. sól Sól biała kuchenna kg 357. syrop malinowy min 400 ml szt 5458. szczypior pęczek szt 659. szynka w plasterkach kg 360. truskawki kg 261. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 662. winogron kg 663. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 35564. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 35565. ziemniaki kg 2166. zioła prowansalskie waga 10 g szt 6
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8, 03142500-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena brutto 60,00
Termin płatności faktury 30,00
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Mychowie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 360.002. banan kg 12.003. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.004. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 42.005. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 4,290.006. cebula kg 23.007. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 304.008. cukier cukier biały drobno mielony kg 126.009. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 60.0010. cynamon mielony waga min 15 g szt 30.0011. cytryna kg 75.0012. drożdże świeże 100g szt 12.0013. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 574.0014. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 12.0015. gruszki kg 24.0016. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 341.0017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 24.0018. jabłka kg 72.0019. jajka klasa L szt 540.0020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 30.0021. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 6.0022. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 42.0023. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 12.0024. kiwi kg 6.0025. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 6.0026. majonez waga min 400 ml szt 24.0027. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 48.0028. makaron makaron pene waga min 500 g szt 12.0029. maliny kg 2.0030. mandarynki kg 12.0031. marchew kg 18.0032. margaryna waga 500 g szt 287.0033. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 30.0034. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 75.0035. miód Wielokwiatowy min 400g szt 4.0036. musztarda delikatesowa 185 g szt 12.0037. ogórki kiszone 1 l kg 18.0038. ogórek zielony kg 144.0039. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 29.0040. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.0041. papryka czerwona kg 3.0042. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 6.0043. parówki cienka min 70% mięsa kg 18.0044. pieczarki kg 18.0045. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 30.0046. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 24.0047. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 144.0048. pomidory kg 287.0049. proszek do pieczenia waga 30 g szt 48.0050. przyprawa do piernika waga 40 g szt 4.0051. rzodkiewka pęczek szt 12.0052. ser zółty typu gołda kg 192.0053. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 42.0054. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 6.0055. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 287.0056. sól Sól biała kuchenna kg 5.0057. syrop malinowy min 400 ml szt 107.0058. szczypior pęczek szt 12.0059. szynka w plasterkach kg 6.0060. truskawki kg 4.0061. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 12.0062. winogron kg 12.0063. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 710.0064. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 710.0065. ziemniaki kg 42.0066. zioła prowansalskie waga 10 g szt 12.00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8, 03142500-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena brutto 60,00
Termin płatności faktury 30,00
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Sukcesywna dostawa art. Spożywczych do fili Świetlicy środowiskowej w Goździelinie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. bagietka bułka podłużna na hod -doga waga min 100 g szt 360.002. banan kg 12.003. bazylia przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.004. budyń min 60 g w opakowaniu bez cukru, różne smaki, czekoladowy, śmietankowy, waniliowy itp. szt 42.005. bułka kajzerka bułka okrągła min. 50 g szt 4,290.006. cebula kg 23.007. chleb chleb krojony mieszany (żytnio pszenny) min 600 g szt 304.008. cukier cukier biały drobno mielony kg 126.009. cukier wanilinowy waga min. 16 g szt 60.0010. cynamon mielony waga min 15 g szt 30.0011. cytryna kg 75.0012. drożdże świeże 100g szt 12.0013. dżem różne smaki niskosłodzony waga netto min. 250 g szt 574.0014. groszek konserwowy w puszce masa netto po odsączeniu min 240 g szt 12.0015. gruszki kg 24.0016. herbata czarna ekspresowa min. 80 torebek w opakowaniu szt 341.0017. herbata owocowa min 20 torebek w opakowaniu szt 24.0018. jabłka kg 72.0019. jajka klasa L szt 540.0020. Jogurt naturalny mały min 180 g szt 30.0021. Jogurt naturalny duzy min 360 g szt 6.0022. ketchup masa netto min 450 g, min. 140g pomidorów zużyto na 100 g produktu) szt 42.0023. kiełbasa cienka kiełbasa wiejska kg 12.0024. kiwi kg 6.0025. koncentrat pomidorowy waga min. 200 g szt 6.0026. majonez waga min 400 ml szt 24.0027. mąka tortowa mąka pszenna typ 450 kg 48.0028. makaron makaron pene waga min 500 g szt 12.0029. maliny kg 2.0030. mandarynki kg 12.0031. marchew kg 18.0032. margaryna waga 500 g szt 287.0033. masło waga min 200 g min 82% tłuszczu szt 30.0034. mleko mleko świeże 1L, pasteryzowane, mikrofiltrowane w temp 74 st. zawartość tłuszczu min 2%, szt 75.0035. miód Wielokwiatowy min 400g szt 4.0036. musztarda delikatesowa 185 g szt 12.0037. ogórki kiszone 1 l kg 18.0038. ogórek zielony kg 144.0039. olej olej rzepakowy do smażenia 1 l l 29.0040. oregano przyprawa suszona min 10 g w opakowaniu szt 12.0041. papryka czerwona kg 3.0042. papryka mielona słodka waga min 20 g szt 6.0043. parówki cienka min 70% mięsa kg 18.0044. pieczarki kg 18.0045. pieprz czarny mielony waga min. 20 g szt 30.0046. płatki owsiane błyskawiczne waga min 400 g szt 24.0047. polędwica sopocka w plasterkach min 60% mięsa kg 144.0048. pomidory kg 287.0049. proszek do pieczenia waga 30 g szt 48.0050. przyprawa do piernika waga 40 g szt 4.0051. rzodkiewka pęczek szt 12.0052. ser zółty typu gołda kg 192.0053. smietana 18% 18 % waga min 200 ml szt 42.0054. soda oczyszczona waga min. 30 g szt 6.0055. sok pomarańczowy, jablkowy itp. w kartonie l 287.0056. sól Sól biała kuchenna kg 5.0057. syrop malinowy min 400 ml szt 107.0058. szczypior pęczek szt 12.0059. szynka w plasterkach kg 6.0060. truskawki kg 4.0061. twaróg półtłusty ser biały półtłusty kg 12.0062. winogron kg 12.0063. woda mineralna gazowana waga 1,5 l szt 710.0064. woda mineralna niegazowana waga 1,5 l szt 710.0065. ziemniaki kg 42.0066. zioła prowansalskie waga 10 g szt 12.00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131130-5, 15500000-3, 15810000-9, 03221200-8, 03142500-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2022-05-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena brutto 60,00
Termin płatności faktury 30,00
Aspekty społeczne (As)- Zatrudnienie osób bezrobotnych do wykonywania czynności w ramach realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę montaż pomostu stalowego - Siodła
  • Lokalizacja zleceniaświętokrzyskie
  • Data dodania29-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę montaż pomostu stalowego. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Poprzednie ogłoszenie o zamówieniu z miasta Ostrowiec Świętokrzyski: zakup i dostawy preparatów dezynfekcyjnych
Poprzednie ogłoszenie o zamówieniu z kategorii Rzemiosło i przemysł: Dostawy chleba oraz bułki tartej dla Zakładu Karnego w Stargardzie
Następne ogłoszenie o zamówieniu z kategorii Rzemiosło i przemysł: Dostawa artykułów spożywczych