IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
Najniższa cena |
60,00 |
Termin dostawy |
40,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
W oparciu o art.144 ust.1 ustawy zamawiający informuje, że przewiduje możliwość zmiany umowy : Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy w zakresie: Cena jednostkowa danego produktu może ulec zmianie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług VAT ,przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena jednostkowa brutto, ceny jednostkowe netto pozostaną bez zmian. Zamawiający przewiduje możliwość podwyższenia cen jednostkowych poszczególnych produktów raz na kwartał o wskaźnik wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych za dany kwartał publikowany w Monitorze Polskim (tzw. klauzula waloryzacyjna). O zmianę cen winien wystąpić pisemnie Wykonawca, dokumentując Zamawiającemu zaistnienie powyższego faktu. Ceny zostaną podwyższone z pierwszym dniem miesiąca następującego po miesiącu, w którym złożono pismo o zmianę cen; Zmiana cen w wyniku gwałtownego wzrostu cen rynkowych (tj. powyżej 5%) może następować w okresach jednomiesięcznych. Przewiduje się możliwość w sezonie na dane owoce i warzywa z wystąpieniem do wykonawcy o obniżenie cen jednostkowych w stosunku do podanych w ofercie Zmiana cen z w/w powodów nie wymaga wypowiedzenia warunków umowy a jedynie aneksu do umowy.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2019-12-10, godzina:
10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
język polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane
Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Dostawa pieczywa |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zadanie 1- dostawa pieczywa L.p. Nazwa j.m. Ilość 1. Bułka hotelowa szt. 650 2. Chleb krojony zwykły 0,60 kg szt. 300 3. Chleb pszenno-żytni 0,60 kg szt. 200 4. Chleb graham 0,60 kg szt. 400 5. Chleb wieloziarnisty 0,60 kg szt. 300 6. Chleb razowy szt. 200 7. Ciasto jogurtowe 80 kg kg. 80 8. Bułka grahamka szt. 500 9. Drożdżówka z nadzieniem szt. 600 10. Weka wrocławska 0,60 kg szt. 600 11. Ciasto drożdżowe foremka 0,60 kg szt. 100 12. Strucla z owocami 20 kg kg 20 13. Rogal maślany szt. 800 14. Drożdżówka z kruszonką 80 g szt. 400 15. Babka piaskowa kg 30 16. Pączki z nadzieniem szt. 125
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9, 15820000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Dostawa produktów ogólnospożywczych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zadanie II - dostawa produktów ogólnospożywczych (wszystkie nazwy towarowe produktów są przykładowe i mogą być zastąpione przez produkty równoważne) L.p. Nazwa j.m. ilość 1. Pieprz ziołowy 20g Prymat szt. 80 2. Cukier trzcinowy 0,50 kg szt. 100 3. Herbata z melisy (torebki 25x2g) Biofix szt. 80 4. Cukier waniliowy 32g szt. 150 5. Dżem słoik 280g typu Łowicz 100% owoców szt. 90 6. Groszek konserwowy 400g Pudliszki szt. 100 7. Herbata Saga 100 szt.(torebki) szt. 6 8. Herbata granulowana 100g Saga szt. 120 9. Herbata owocowa malinowa (torebki 25x2g) Biofix szt. 80 10. Herbata Lipton (torebki) 100szt. szt. 3 11. Ketchup 490g Pudliszki łagodny szt. 50 12. Chrzan Krakus 290g szt. 50 13. Kukurydza Pudliszki 400g szt. 100 14. Szczaw konserwowy 300g szt. 80 15. Herbata miętowa (torebki 25x2g)Biofix szt. 50 16. Musztarda łagodna 175 g szt. 15 17. Ciastka wieloziarniste Belvita 300g szt. 100 18. Miód wielokwiatowy 450 g Bartnik szt. 280 19. Fasolka szparagowa konserwowa (słoik 0,5l) szt. 80 20. Przecier ogórkowy 350 g szt. 50 21. Koncentrat pomidorowy 30% 850 g szt. 40 22. Ananas puszka 580 ml szt. 50 23. Sól sodowo-potasowa 1,5kg szt. 50 24. Ziele angielskie 15g Prymat szt. 30 25. Kurkuma 20g Prymat szt. 10 26. Liść laurowy 8g Prymat szt. 30 27. Kminek mielony 20g Prymat szt. 20 28. Proszek do pieczenia 30g szt. 40 29. Tymianek 10g Prymat szt. 10 30. Kwasek cytrynowy 20g Prymat szt. 30 31. Ryż paraboiled kg 50 32. Kasza jaglana 1kg kg 40 33. Ryż Halina 1kg kg 50 34. Kasza manna 1kg kg 50 35. Bułka tarta 500g wrocławska szt. 100 36. Kasza jęczmienna wiejska 1 kg kg 60 37. Kasza pęczak 1 kg kg 50 38. Kasza gryczana prażona kg 50 39. Mąka ziemniaczana 1kg kg 10 40. Cieciorka szt. 60 41. Kisiel Winiary 77g żurawina, morela szt. 400 42. Pieprz czarny mielony 20g Prymat szt. 60 43. Kawa Inka 150g szt. 100 44. Kakao ciemne 150g szt. 100 45. Szprotki w oleju (puszka) 170g szt. 60 46. Biszkopty 120 g podłużne szt. 100 47. Bulion grzybowy Knorr 60 g szt. 40 48. Groszek ptysiowy 80 g szt. 250 49. Sardynki w oleju 170 g szt. 80 50. Płatki kukurydziane 1 kg Nestle szt. 40 51. Cynamon 0,15g Prymat szt. 30 52. Ryż brązowy kg 25 53. Makrela w pomidorach 170 g szt. 160 54. Olej kujawski 1 l szt. 200 55. Oliwa z oliwek Gucia 1l szt. 24 56. Pomidor puszka 2550 g szt. 50 57. Imbir mielony 15 g Prymat szt. 10 58. Sok marchwiowo-jabłkowy1l Vitaminka szt. 240 59. Żurawina suszona 100g szt. 200 60. Sok Kubuś go-go szt. 500 61. Wafelki ryżowe Sonko szt. 50 62. Wafelki kukurydziane Sonko szt. 100 63. Woda mineralna Żywiec niegaz. 1,5 l szt. 1000 64. Bazylia 10 g Prymat szt. 30 65. Oregano 10 g Prymat szt. 10 66. Papryka czerwona słodka mielona 20g szt. 80 67. Majeranek 10 g Prymat szt. 20 68. Koncentrat buraczany Krakus 350ml szt. 40 69. Makaron muszelki Lubella 0,50 kg szt. 60 70. Makaron literki Czaniecki 0,50 kg szt. 60 71. Makaron świderki Lubella 0,50 szt. 80 72. Makaron łazanka Lubella 0,50 szt. 80 73. Makaron spaghetti Lubella 0,50 kg szt. 100 74. Makaron kokardki Lubella 0,50 kg szt. 80 75. Makaron ryżowy Lubella 0,50 kg szt. 20 76. Makaron nitka Czaniecki 0,25 kg szt. 100 77. Makaron krajanka Lubella o,50 kg szt. 50 78. Galaretka owocowa Winiary szt. 300 79. Jaja kurze I klasa szt. 3600 80. Herbatniki szkolne szt. 50 81. Kasza kukurydziana kg 50 82. Płatki owsiane górskie kg 40 83. Mąka poznańska typ 500 PZZ Kraków kg 300 84. Zioła prowansalskie 10g Prymat szt. 15 85. Sok pomarańczowy 0,2 l 100% (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 1000 86. Sok jabłkowy 1 l (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 180 87. Sok czarna porzeczka 1 l (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 80 88. Sok pomarańczowy 1 l (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 100 89. Sok multiwitamina 1 l (10g cukru w 100ml) Tymbark szt. 50 90. Rodzynki 100 g szt. 60 91. Morela suszona 100 g szt. 100 92. Śliwka suszona 100 g szt. 120 93. Estragon 10 g Prymat szt. 10 94. Curry 20 g Prymat szt. 20 95. Majeranek 20g Prymat szt. 20 96. Cukier biały kg 200 97. Powidła śliwkowe Łowicz szt. 50 98. Budyń czekoladowy /śmietankowy szt. 150 99. Sól morska jodowana szt. 30 100. Makaron kolanko Lubella 0,5 kg szt. 40 101. Makaron razowy Lubella 0,5 kg szt. 30 102. Vegeta Natur 0,5 kg szt. 30 103. Cukier puder 400 g szt. 10 104. Grzanki naturalne szt. 200 105. Brzoskwinia puszka 820 g szt. 50 106. Lubczyk saszetki szt. 60
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15890000-3, 15870000-7, 15800000-6, 15800000-6, 15200000-0, 15200000-0, 15320000-7, 15330000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Dostawa mięsa i podrobów, wyrobów wędliniarskich, drobiu, wyrobów drobiarskich |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zadanie III- dostawa mięsa i podrobów, wyrobów wędliniarskich, drobiu, wyrobów drobiarskich l.p. Nazwa j.m. Ilość 1. Filet z indyka pieczony kg 15 2. Kiełbasa szynkowa drobiowa cienka kg 10 3. Pasztecik drobiowo-wieprzowy szt. 60 4. Pasztet pieczony z indyka kg 20 5. Polędwica drobiowa kg 25 6. Polędwica sopocka kg 20 7. Szynka konserwowa typu Krakus kg 30 8. Szynka gotowana kg 20 9. Kiełbasa krakowska sucha kg 20 10. Szynka wiejska gotowana kg 20 11. Parówka cienka 80% mięsa kg 80 12. Schab b/k kg 120 13. Szynka b/k surowa kg 160 14. Wątroba drobiowa kg 30 15. Łopatka b/k kg 80 16. Karkówka b/k kg 60 17. Antrykot wołowy kg 160 18. Polędwiczki schabowe kg 60 19. Pieczeń wołowa - ligawa kg 70 20. Wołowina - gulasz kg 20 21. Cielęcina - pieczeń kg 60 22. Cielęcina - gulasz kg 30 23. Filet z kurczaka b/k kg 160 24. Kurczak świeży kg 60 25. Udka z kurczaka kg 80 26. Filet z indyka kg 100 27. Korpusy rosołowe kg 40 28. Kiełbasa szynkowa z indyka kg 25 29. Kiełbasa podwawelska kg 20 30. Kabanos drobiowy kg 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15110000-2, 15130000-8, 15131130-5, 15112130-6, 15131500-0, 15112300-9, 15111000-9, 15112000-6, 15113000-3, 15111100-0, 15111200-1, 15112100-7, 15112100-7
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Dostawa produktów mleczarskich |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zadanie IV- dostawa produktów mleczarskich l.p. Nazwa j.m. ilość 1. Ser żółty gouda kg 15 2. Mleko butelkowe 3,2 % 1 l szt. 800 3. Masło 82% 0,20 kg szt. 1100 4. Twaróg półtłusty klinek kg 200 5. Ser żółty salami kg 80 6. Ser żółty edamski kg 20 7. Śmietana 18 % 400 g szt. 450 8. Jogurt naturalny 150g szt. 1000 9. Kefir wiaderko 5 l szt. 10 10. Jogurt naturalny 350g szt. 400 11. Serek homogenizowany 150g (10g cukru w 100g/ml) szt. 1000 12. Jogurt naturalny wiaderko szt. 80 13. Mleko 2,5 % luz l 3500 14. Kefir 350g szt. 120 15. Masło klarowane 250g szt. 120 16. Śmietana 18% słodka 0,5l szt. 180 17. Ser gryficki wędzony kg 10 18. Ser topiony kremowy 100g szt. 40 19. Serek mascarpone 0,5 kg szt. 50 20. Serek klasyczny szkolny szt. 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15500000-3, 15551310-1, 15510000-6, 15530000-2, 15540000-5, 15550000-8
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Dostawa owoców i warzyw |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zadanie V- dostawa owoców i warzyw l.p. Nazwa j.m. ilość 1. Banany kg 500 2. Buraki ćwikłowe kg 350 3. Cebula kg 160 4. Cytryny kg 30 5. Fasola Jaś kg 30 6. Groch łuszczony połówki kg 20 7. Gruszki kg 200 8. Jabłka deserowe kg 600 9. Kapusta włoska szt. 140 10. Kalafior świeży szt. 50 11. Kapusta biała kg 100 12. Kapusta czerwona kg 70 13. Kapusta kwaszona kg 80 14. Kapusta pekińska szt. 80 15. Marchew kg 500 16. Ogórek kiszony kg 90 17. Ogórek świeży sezonowy letni kg 50 18. Ogórek zielony sezonowy zimowy kg 80 19. Pieczarki kg 30 20. Pietruszka kg 200 21. Pomidor sezonowy letni kg 50 22. Pomidor sezonowy zimowy kg 80 23. Sałata zielona sezonowa letnia szt. 50 24. Sałata zielona sezonowa zimowa szt. 100 25. Seler kg 200 26. Śliwki węgierki kg 30 27. Ziemniaki kg 5000 28. Pietruszka natka szt. 150 29. Por szt. 300 30. Koperek sezonowy letni szt. 100 31. Koperek sezonowy zimowy szt. 100 32. Czosnek szt. 100 33. Arbuz kg 100 34. Truskawki kg 120 35. Maliny kg 80 36. Mandarynka kg 100 37. Kiwi szt. 800 38 Pomarańcza kg 200 39. Brokuł świeży szt. 40 40. Rzodkiewka szt. 100 41. Szczypior sezonowy zimowy szt. 80 42. Szczypior sezonowy letni szt. 80 43. Rabarbar kg 30 44. Brzoskwinia kg 60 45. Nektarynki kg 40 46. Śliwki deserowe kg 80 47. Kalarepka szt. 80 48. Papryka czerwona kg 40 49. Dynia kg 60 50. Soczewica czerwona kg 50 51. Awokado szt. 100 52. Szpinak świeży 200 g szt. 30 53. Jarmuż świeży 200 g szt. 30 54. Sałata strzępiasta szt. 40 55. Winogrono bezpestkowe kg 70
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15300000-1, 03222314-7, 03222321-9, 03222322-6, 03222331-2, 03222332-9, 03222334-3, 03222341-5, 03220000-9, 03212100-1, 03221100-7, 03221300-9, 03221400-0, 03222200-5, 03221110-0, 03221230-7, 03221230-7, 03221240-0, 03221240-0, 03221250-3, 03221270-9, 03221310-2, 03221320-5, 03222240-7, 03222210-8, 03222220-1, 03221111-7, 03222117-6, 03222111-4, 03222313-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Najniższa cena |
60,00 |
Termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Dostawa mrożonek |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zadanie VI- dostawa mrożonek l.p. Nazwa j.m. ilość 1. Filet mintaj bez glazury 10 % kg 70 2. Filet z dorsza bez glazury kg 120 3. Filet z miruny bez skóry kg 60 4. Kalafior kg 100 5. Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 80 6. Brokuł kg 120 7. Fasolka szparagowa żółta/zielona kg 40 8. Marchewka mini kg 80 9. Maliny kg 80 10. Truskawki kg 80 11. Mieszanka kompotowa kg 180 12. Porzeczka czarna kg 100 13. Marchewka kostka kg 20 14. Szpinak rozdrobniony kg 30 15. Jagody czarne kg 10 16. Aronia kg 40 17. Śliwki kg 60 18. Brukselka kg 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15896000-5
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
60,00 |
termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: