Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nieprzekraczającej 214 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej w Szadku.
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoSzadek
  • WojewództwoŁódzkie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoAdministracja samorządowa
  • Termin składania wniosków2020-12-16
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyGmina i Miasto Szadek
  • Data publikacji ogłoszenia2020-12-07
  • Numer ogłoszenia762977-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 762977-N-2020 z dnia 07.12.2020 r.

Gmina i Miasto Szadek: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nieprzekraczającej 214 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej w Szadku.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina i Miasto Szadek, krajowy numer identyfikacyjny 73093446000000, ul. ul. Warszawska  3 , 98-240  Szadek, woj. łódzkie, państwo Polska, tel. 438 215 004, e-mail urzad@ugimszadek.pl, faks 438 215 773.
Adres strony internetowej (URL):
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Tak
www.szadek.biuletyn.net

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
www.szadek.biuletyn.net

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
W formie pisemnej (papierowej)
Adres:
ul. Warszawska 3, 98-240 Szadek

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nieprzekraczającej 214 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej w Szadku.
Numer referencyjny: RG.271.24.2020
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: 1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych w roku 2021 dla Szkoły Podstawowej w Szadku.2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 10 części (każdy pakiet stanowi jedną część):Pakiet 1- Przetwory sypkiePakiet 2- Warzywa i owoce (myte i oczyszczone)Pakiet 3- JajaPakiet 4- Pieczywo Pakiet 5- NabiałPakiet 6- Mięso i wędlinyPakiet 7- Drób i przetwory drobiowePakiet 8- RybyPakiet 9- Garmażeria (niemrożone)Pakiet 10- MrożonkiWykonawca może złożyć ofertę według swojego wyboru na jedną, kilka, bądź wszystkie części.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w Załączniku 9 do SIWZ - formularz cenowy

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia: 31.12.2021

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 16.12.2020, godzina: 14:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> język polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Artykuły ogólnospożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Cukier biały 1 kg kg 4702 Cukier Trzcinowy 0,5 kg szt. 103 Cukier puder 400 g kg 404 Proszek do pieczenia 30 g szt 105 Naturalna wanilia mielona 10g szt 56 Cukier wanilinowy 32 g szt 757 Drożdże piekarskie świeże 1kg kg 2,58 Mąka pszenna typu 500 ( 100% durum) 1kg kg 4809 Mąka ziemniaczana 1kg kg 1510 Mąka żytnia 1kg kg 511 Mąka pełne ziarno z pierwszego przemiału 1kg kg 512 Ryż naturalny brązowy w saszetkach 400 g szt 10013 Ryż biały długi 1 kg kg 15014 Ryż w saszetkach biały długoziarnisty 400 g szt 75015 Kasza jaglana 350g kg 1016 Kasza manna orkiszowa 500g kg 517 Kasza manna zwykła 1 kg kg 3518 Kasza jęczmienna średnia 1 kg kg 40019 Kasza gryczana (niepalona) 1 kg kg 20020 Pieprz mielony 20 g szt 25021 Pieprz ziołowy 20 g szt 2022 Pieprz ziarno 20 g szt 2023 Papryka słodka mielona 20 g szt 45024 Majeranek suszony 20 g szt 20025 Liść laurowy suszony 6 g szt 20026 Ziele angielskie suszone 15g szt 20027 Kwasek cytrynowy spożywczy w proszku 20 g szt 10029 Przyprawa do zup i mięs w proszku 200g szt 3030 Groszek konserwowy w puszce 400 g szt 2031 Brzoskwinia puszka 820g szt 2032 Ananas puszka 560g szt 2033 Czerwona fasola puszka 400ml szt 2034 Majonez bez konserwantów ( olej rzepakowy, musztarda, żółtko, woda) 700 ml szt 3035 Majonez bez konserwantów ( olej rzepakowy, musztarda, żółtko, woda) 400 ml szt 12036 Kukurydza konserwowa w puszce 400 g szt 2037 Sos sałatkowy w proszku ( naturalne składniki) 9 g szt 20038 Przyprawa do mięs bez konserwantów 200 g szt 2039 Sałatka szwedzka 0,840 l szt 13040 Pomidor b/s puszka 200g szt 65041 Przyprawa naturalna Curry 20g szt 2042 Cynamon 15g szt 2043 Kurkuma 20g szt 2044 Oregano suszone 20 g szt 2045 Bazylia suszona 20 g szt 3546 Zioła prowansalskie suszone 20g szt 2047 Kminek suszony 20g szt 2048 Sos do spaghetti w słoiku 520 g szt 10049 Sos słodko- kwaśny w słoiku 520 g szt 10050 Sos grzybowy w proszku bez konserwantów ( 100% naturalnych składników) 35g szt 2052 Rodzynki gat.1 sułtanki 400g szt 2053 Koncentrat pomidorowy 30% (100% naturalnych składników) 0.900 l szt 15054 Ketchup łagodny, pikantny bez konserwantów ( 100% naturalnych składników) 0.480 l szt 5055 Syrop żurawinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy 430 ml szt 2056 Syrop malinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy 430 ml szt 5057 Syrop klonowy 250ml szt 1058 Kompoty w słoiku wisnia(100% naturalne składniki) 900ml szt 15059 Kompoty w słoiku malina (100% naturalne składniki) 900ml szt 20060 Kompoty w słoiku truskawka(100% naturalne składniki) 900ml szt 15061 Bułka tarta pszenna jasna 0,45 kg szt 50062 Makaron świderki (makaron pełnoziarnisty) 500 g szt 10063 Makaron świderki (makaron z semoliny)( 100% durum) 500 g szt 35064 Makaron rosołowy nitka 5 jajeczny( 100% durum) 250 g szt 15065 Makaron wstążka cięta (makaron z semoliny)( 100% durum) 500 g szt 10066 Makaron rurka (makaron z semoliny)( 100% durum) 500 g szt 10067 Makaron do spaghetti (makaron z semoliny)( 100% durum) 400 g szt 90068 Koncentrat buraczkowy min.59 % 330ml szt 3069 Ocet jabłkowy 5% 300ml szt 370 Olej rzepakowy (100% naturalne składniki) 1l szt 70071 Olej lniany 250ml szt 572 Oliwa z oliwek 1l szt 1073 Barszcz biały w płynie 0,49 l szt 70074 Żurek w proszku bez konserwantów 20 g szt 10075 Musztarda popularna 200 g szt 1076 Chrzan tarty słoik bez dodatków 190 g szt 1077 Kisiel z sokiem owocowym bez sztucznych barwników ( różne smaki) na 3/4 litra wody 58 g szt 50078 Herbata owocowa (100% naturalne składniki) 40g szt 13079 Mięta suszona ekspresowa 60g szt 2080 Herbata miętowa (100% naturalne składniki) 40g szt 13081 Herbata czarna w saszetkach 140g 100 szt szt 4582 Galaretka bez sztucznych barwników( różne smaki) 75 g szt 40083 Dżem niskosłodzony z kawałkami owoców (różne smaki) - słodzony zagęszczonym sokiem jabłkowym 220g szt 8084 Wafle ryżowe 130g szt 15085 Płatki owsiane 400g szt 1086 Wafelki paczkowane (różne smaki) szt. 30g szt 15087 Herbatniki bez cukru 100g szt 15088 Chrupki kukurydziane 300 g szt 2089 Chrupki zbożowe do mleka ( zawartość fosforu 142mg w 100g produktu) 500g szt 8090 Zbożowe poduszeczki z nadzieniem różne smaki 500 g szt 8091 Kawa zbożowa 147g szt 2092 Kakao naturalne tradycyjne 200 g szt 3093 Kakao bez gotowania (100% naturalne składniki) 500g szt 1094 Woda mineralna niegazowana 1,5l szt 80095 Biszkopty podłużne 140g szt 2096 Biszkopty bez cukru 100g szt 25097 Sól ziołowa (100% naturalne składniki) 30g szt 35098 Sól czosnkowa (100% naturalne składniki) 30g szt 35099 Sól morska o niskiej zawartości sodu- (sól potasowa KCL 30%) 1000g szt 350100 Czosnek granulowany 30g szt 150101 Miód duży pszczeli wielokwiatowy naturalny 1000g szt 180102 Miód mały pszczeli wielokwiatowy naturalny 370g szt 90103 Kostki rosołowe o niskiej zawartości soli 68g szt 80104 Groszek ptysiowy 80g szt 200105 Budyń bez cukru (3/4l) z naturalnych składników 64g szt 150106 Suszone owoce mieszanka 300g szt 10107 żurawina suszona 450g szt 10108 śliwka suszona 450g szt 10109 Grzanki 150g szt 200110 Tuńczyk w puszce( w sosie własnym) 170g szt 10111 Siemię lniane (mielone) 100g szt 5112 Siemię lniane (nie mielone) 400g szt 3
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Warzywa i owoce (myte i oczyszczone)
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Ziemniaki jadalne, nie pastewne, 1kg kg 100002 Ziemniaki młode 1kg kg 5003 Marchew 1kg kg 13004 Pietruszka 1kg kg 3005 Seler 1kg kg 3006 Por 1kg kg 2507 Cebula biała 1kg kg 1808 Cebula czosnkowa 1kg kg 209 Cebula czerwona 1kg kg 8010 Kapusta biała 1kg kg 30011 Kapusta młoda 1 szt 3512 Kapusta czerwona 1kg kg 4013 Kapusta pekińska 1kg kg 20014 Kapusta kiszona 1kg kg 100015 Kapusta włoska 1kg kg 3016 Fasola średni Jaś 1kg kg 20017 Burak ćwikłowy 1kg kg 40018 Ogórek kiszony 1kg kg 25019 Ogórek konserwowy mała puszka 4,2 l. szt 9020 Ogórek zielony 1kg kg 70021 pomidor koktajlowy mini 1 kg kg 20022 Pomidor 1kg kg 30023 Papryka 1kg kg 10024 Sałata główka 1 szt. 70025 Sałata karbowana główka 1 szt. 50026 Roszpunka 300g szt. 10027 Rukola świerza 300 g szt. 30028 Kalafior główka 1 szt. 5029 Jabłko lobo 1kg kg 250030 Cytryna 1kg kg 35031 Pieczarki 1kg kg 5032 Szczypior ( pęczek) 1 szt. 20033 Natka pietruszki ( pęczek) 1 szt. 30034 Koperek (pęczek) 1 szt. 50035 Rzodkiewka (pęczek) 1 szt. 20036 Brokuł 1kg kg 5037 Fasola szparagowa zielona/żółta 1kg kg 5038 Czosnek świeży główka polski 1 szt. 15039 Banan 1kg kg 300040 Mandarynka 1kg kg 80041 Śliwka 1kg kg 5042 Winogrono 1kg kg 3043 Brzoskwinia 1kg kg 30044 Pomarańcza 1kg kg 20045 Nektarynka 1kg kg 40046 Arbuz 1kg kg 2047 Gruszka 1kg kg 1000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Jaja
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Jaja świeże duże kl. L chowu ściółkowego 65-70 g szt 12000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Pieczywo (świeże)
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Chleb (krojony) pszenno/żytni 500 g szt 13002 Bułka duża pszenna 90 g szt 8003 Bułka mała pszenna 50g szt 20004 Bułka razowa mieszana ( żynio - pszenna) 100g szt 8005 Bułka z ziarnami i z dynią 50g szt 19006 Bułka graham 50g szt 1507 Chałka drożdżowe pieczywo pszenne 400 g szt 3508 Angielka (krojona) 400 g szt 3009 Chleb Pro - Body - żytni (krojony) 400g szt 40010 Chleb żytni (krojony) 600g szt 25011 Chleb żytni z dynią(krojony) 1100g szt 8012 Chleb kukurydziany mieszany(krojony) 350g szt 4013 Chleb pełnoziarnisty(krojony) 500g szt 7014 Chleb orkoszowo - żytni (krojony) 500g szt 50015 Bułka maślana 80g szt 50016 Rogal pszenny 100 g szt 20017 Chleb wieloziarnisty(krojony) 580g szt 5018 Placek drożdżowy 500g szt 40
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Nabiał
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Masło zawartość tłuszczu 82% 1 kg kg 2502 Mleko 2% pasteryzowane 1l. litry 503 Mleko 3.2% UHT 1l. szt 15004 Śmietana 10% 400ml szt 2005 Śmietana 18% 400 ml szt 15006 Jogurty naturalny 350g szt 15007 Jogurt owocowy (różne smaki zawierający kawałki owoców) 0% tłuszczu i cukru 125 g szt 2508 Twaróg półtłusty kl I 1kg kg 1509 Twarożek kanapkowo- sernikowy nie wymagający mielenia 1kg kg 18010 Ser żółty tłusty typu (Gouda) podpuszczkowy 1kg kg 3011 Margaryna zawartość tłuszczu roślinnego min.39 % 400 g szt 1512 Margaryna kostka 250g szt 1013 Margaryna zawartość tłuszczu 60% witamina A i D3 500g szt 1014 Maślanka 1l. szt 6015 Kefir 200ml szt 50016 Kefir 400ml szt 10017 Jogurt waniliowy 0% tłuszczu i cukru 125g szt 15018 Jogurt czekoladowy 0% tłuszczu i cukru 125g szt 150
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Mięso i wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Kości wędzone 1kg kg 202 Schab b/k 1kg kg 8003 Karczek b/k 1kg kg 12004 Karczek b/k ( mielony) 1kg kg 2505 Biodrówka b/k 1kg kg 3506 Biodrówka b/k ( mielona) 1kg kg 12007 Szynka surowa wieprzowa b/k ( mielona) 1kg kg 1008 golonka b/k 1kg kg 1009 Szynka surowa wieprzowa b/k 1kg kg 15010 Wołowina b/k 1kg kg 10011 Brzuch Świeży surowy b/ż 1kg kg 10012 Boczek wędzony b/ ż 1kg kg 20013 Kiełbasa Szynkowa kl I 80% mięsa wieprzowego 1kg kg 5014 Pachwina wędzona 1kg kg 2015 Kiełbasa krakowska min. 68% mięsa 1 kg kg 1016 Kiełbasa cienka Szynkówka min. 50 % mięsa 1kg kg 2017 Kabanosy wieprzowe 1kg kg 2018 Kiełbasa podwawelska cienka 1kg kg 35019 Kiełbasa biała surowa 1kg kg 10020 Szynka wędzona chuda 1kg kg 2521 Kiełaba żywiecka sucha 1kg kg 1022 Szynka wiejska 1kg kg 2023 Szynka konserwowa 1kg kg 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Drób i przetwory drobiowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Porcja rosołowa ze skrzydełkami 1kg kg 5002 Pałka kurczaka 1kg kg 7003 Udko 1kg kg 2004 skrzydełko z kurczaka 1kg kg 1005 watróbka drobiowa 1kg kg 1006 udzik z kurczaka 1kg kg 1007 Filet z kurczaka 1kg kg 10008 Filet z kurczaka ( mielona) 1kg kg 609 Filet z indyka 1kg kg 4010 Filet z indyka ( mielona) 1kg kg 10011 Polędwica drobiowa min.60% mięsa 1kg kg 2012 Parówki cienkie drobiowe min. 60%mięsa 1kg kg 10013 Pasztet wieprzowy 56 % mięsa (słoik) 500g szt 1014 Pasztet drobiowy 56 % mięsa( słoik) 490 g szt 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8 Nazwa: Ryby
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Filet z miruny 1kg kg 7002 Paluszki rybne (100% z fileta ) 1kg kg 503 Filet z dorsza ze skóry 1kg kg 1004 Filet z Pangi bez skóry 1kg kg 505 Kotlet rybny z serem/szpinakiem ( 100% z fileta) 1kg kg 6506 Kostka rybna w panierce ( 100% z fileta) 1kg kg 1007 Dorsz wędzony 1kg kg 58 Makrela wędzona 1kg kg 5
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 9 Nazwa: Garmażeria (niemrożone)
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Kluski kopytka 1kg kg 7002 Kluski śląskie 1kg kg 9003 Pierogi z mięsem 1kg kg 3004 Pampuchy 50g szt 120005 Kluski leniwe 1kg kg 6006 Pierogi z kapustą i grzybami 1kg kg 1007 Pierogi ze szpinakiem 1 kg kg 1508 Pierogi z serem 1kg kg 7009 Pierogi z owocami 1kg kg 15010 Pyzy/knedle z owocami(truskawka, śliwkami, jabłko) 1kg kg 15011 Pyzy z mięsem 1kg Kg 250
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 10 Nazwa: Mrożonki
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Bukiet warzyw 2 kg szt. 302 Malina cała 2,50 kg szt. 1003 Mieszanka owocowa - kompot 2,5 kg szt. 204 śliwka bez pestek 2,50 kg szt. 55 Truskawki 2.5 kg szt. 1006 wiśnia 2.5kg szt. 107 brokuły 2.5kg szt. 2008 Marchewka mini 2.5 kg szt. 609 Marchewka z groszkiem 2,5 kg szt. 5010 Mieszanka 7 składnikowa lub 9 składnikowa 2.5kg szt. 9011 Fasolka szparagowa 2.5 kg szt. 15012 Kalafior 2kg szt. 18013 mieszanka warzywna 11 skł. 2,5kg szt. 3014 Szpinak mrożony 2,50 kg szt. 1015 Szpinak mrożony liść 450g szt. 1016 Włoszczyzna 2,5 kg szt. 150
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Kupię blachę w arkuszach, s235, grubość 3mm - Sieradz
  • Lokalizacja zleceniałódzkie
  • Data dodania30-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Kupię blachę w arkuszach, s235, grubość 3mm. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.