Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie: przetargu nieograniczonego...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie: przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły mleczarskie
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoLubiewo
  • WojewództwoKujawsko-pomorskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoInny
  • Termin składania wniosków2020-12-07
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyOśrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
  • Data publikacji ogłoszenia2020-11-27
  • Numer ogłoszenia616661-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 616661-N-2020 z dnia 2020-11-27 r.

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie: przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły mleczarskie
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej, krajowy numer identyfikacyjny 82109100000000, ul. Sucha  144 , 89-526  Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie, państwo Polska, tel. 052 33 412 25 wew. 306, , e-mail zp_sucha@sw.gov.pl, , faks 0-52 3341225 wew.316.
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl
Adres profilu nabywcy: www.sw.gov.pl
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
www.sw.gov.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Adres:
Sucha 144, 89-526 Lubiewo

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie: przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły mleczarskie
Numer referencyjny: OSS.2232.269.2020.SZ
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:
1-15
Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
15


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj – artykuły mleczarskiePrzedmiotem zamówienia są -dostawy artykułów mleczarskich dla OS SW w Suchej Część ICPV15511210-8 - MLEKO15512000-0 - ŚMIETANA15512200-2 – ŚMIETANA TŁUSTA15982200-7 – MLEKO CZEKOLADOWEL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Mleko 1,5 % UHT L 1 0002 Mleko 3,2 % UTH L 4 0003 Śmietana ukwaszona L 1004 Śmietanka 12% L 10005 Śmietanka 18 % L 5006 Śmietanka 30% L 10007 Śmietanka 36 % L 5008 Mleko czekoladowe L 1000.Część IICPV15551310-1- JOGURT BEZ DODATKÓW SMAKOWYCH15551320-4 – JOGURT Z DODATKAMI SUBSTANCJI SMAKOWYCH15542100-0 – SER TWAROGOWYL.P. NAZWA ARTYUŁU J.M. ILOŚĆ1 Jogurt naturalny Kg 5002 Jogurt pitny Kg 10003 Jogurt owocowy Kg 5004 Serek homogenizowany Kg 500Część III CPV 15833100-7 – DESERY L.P. NAZWA ARTYUŁU J.M. ILOŚĆ1 Deser z bitą śmietaną Kg 5002 Kaszka manna Kg 5003 Ryz na mleku Kg 500Część IVCPV 15530000-2 – MASŁOL.P. NAZWA ARYTUŁU J.M. ILOŚĆ1 Masło KG 30002 Masło 20 g. Kg 200.Część VCPV15542300-2 – SER FETA15543100-7 – SER Z PRZYROSTAMI PLESNI15542200-1 – SER MIĘKKIL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Ser typu FETA KG 4002 Ser pleśniowy Kg 203 Ser typu MOZZARELLA KG 2004 Ser topiony w plastrach KG 5005 Ser topiony - kostka Kg 5006 Ser topiony – krążki Kg 500Część VI CPV 15542100-0 – SER TWAROGOWYL.P. NAZWAC ARTYKUŁU J.M. ILOSĆ1 Twaróg półtłusty Kg 12002 Twaróg mielony Kg 100Część VIICPV15542100-0 – SER TWAROGOWY15545000-0 – PASTY SEROWE DO SMAROWANIAL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Twarożek typu WIEJSKI Kg 7002 Ser twarogowy w plastrach Kg 6003 Twaróg typu ALMETTE Kg 504 Serek twarogowo- kanapkowy Kg 1505 Serek typu FROMAGE Kg 150Część VIIICPV15544000-3 – SER TWARDYL.P. NAZWA ARYTUŁU J.M. ILOŚĆ1 Ser żółty wędzony KG 1000Część IXCPV15544000-3 - SER TWARDY15540000-5 – PRODUKTY SEROWARSKIEL.P. NAZWAC ARTYKUŁU J.M. ILOSĆ1 Ser żółty typu HOLENDERSKI SALAMI Kg 10002 Ser żółty typu HOLENDERSKIEGO Z PRZYPRAWAMI Kg 10003 Ser żółty typu HOLENDERSKI GOUDA KG 25004 Ser żółty typu SZWAJCARSKI KG 8005 Wyrób seropodobny Kg 700Przedmiotem zamówienia są -dostawy artykułów mleczarskich dla OS SW w Suchej ODDZIAŁ ZAMIEJSCOWY W ZWARTOWIECzęść XCPV1551210-8 – MLEKO UHT15512100-1 – ŚMIETANA CHUDA15512200-2 – ŚMIETANA TŁUSTAL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Mleko 3,2 % UHT L 3002 Śmietana UHT 18 % L 703 Śmietanka UHT 30% L 1004 śmietanka porcjowana UHT10% L 30Część XI CPV15551310-1 – JOGURT BEZ DODATKÓW SMAKOWYCH15551320-4 – JOGURT Z DODATKAMI SUBSTANCJI SMAKOWYCH L.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Jogurt naturalny do 200g Kg 12 Jogurt truskawkowy do 200g Kg 503 Jogurt brzoskwiniowy do 200g Kg 504 Jogurt wiśniowy Kg 50Cześć XII CPV15530000-2 – MASŁOL.P. NAZWA ARYTUŁU J.M. ILOŚĆ1 Masło KG 250Część XIIICPV15542300-2 – SER FETA15542200-1 – SER MIĘKKI15543000-6 – MSERY SCALONE, SPROSZKOWANE, Z PRZYROSTAMI PLEŚNI I POZOSTAŁE SERYL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Ser typu FETA Kg 502 Ser topiony – kostka Kg 13 Ser topiony – zegar Kg 354 Ser typu MOZZARELLA Kg 25 Ser pleśniowy typu BRIE Kg 26 Ser pleśniowy typu CAMEMBERT Kg 2Część XIVCPV15542100-0 – SER TWARGOWY15545022-0 – PASTY SEROWE DO SMAROWANIAL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Ser twarogowy Kg 1502 Pasty serowe do smarowania Kg 25Część XVCPV15544000-3 – SERY TWARDE15540000-5 – PRODUKTY SEROWARSKIEL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Ser żółty edamski typ HOLENDERSKI Kg 902 Ser żółty salami typ SZWAJCARSKO- HOLENDERSKI Kg 1003 Ser żółty gouda typ HOLENDERSKI Kg 1004 Ser żółty morski typ HOLENDERSKI KG 1005 Ser żółty podlaski typ HOLENDERSKI KG 706 Ser żółty królewski typ SZWAJCARSKO- HOLENDERSKI KG 707 Ser żółty tylżycki typ SZWAJCARSKO- HOLENDERSKI KG 208 Ser żółty książęcy typ HOLENDERSKI Kg 209 Ser żółty łyński typ HOLENDERSKO- SZWAJCARSKI Kg 510 Ser żółty mazur typ SZWAJCARSKO- HOLENDERSKI Kg 7011 Ser żółty natan typ HOLENDERSKI Kg 512 Ser żółty mazdamer typ HOLENDERSKI Kg 513 Rolada ustrzycka – ser wędzony Kg 20Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tylko i wyłącznie wg podziału podanego powyżej.

II.5) Główny kod CPV: 15500000-3
Dodatkowe kody CPV:


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  12   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia:
Okres w miesiącach Okres w dniach Data rozpoczęcia Data zakończenia
12

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: 1) nie podlegają wykluczeniu na podstawie przesłanek określonych w art. 24 ust. 1 pkt. 12-23; 2) spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące: a) kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej - o ile wynika to z odrębnych przepisów. b) sytuacji ekonomicznej lub finansowej - Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie,c) zdolności technicznej lub zawodowej – Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie,Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2019 poz. 1843) , zwanej dalej „ustawą” oraz oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia w okolicznościach, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy (załącznik nr 3 lub 3a do SIWZ).
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie,
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie,
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 2 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 3 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 4 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 5 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 6 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 7 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp)
III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu zamawiający żąda przedstawienia:- odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy (w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia składa je każdy z Wykonawców), chyba że Wykonawca wskaże Zamawiającemu adres strony internetowej, pod którym dostępne są aktualne informacje dotyczące tego podmiotu, pod warunkiem, że dostęp do tych informacji jest bezpłatny i możliwy do uzyskania przez każdego zgodnie z przepisami ustawy z dnia 17 lutego 2005 r. o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne.Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w § 5 Rozporządzenia Ministra Rozwoju z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia, stosuje się przepisy § 7 i § 8 ww. Rozporządzenia4. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do grupy kapitałowej należy sporządzić według wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ.
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
1. Do oferty każdy wykonawca musi dołączyć aktualne na dzień składania ofert oświadczenie w zakresie wskazanym w załączniku nr 3 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców, oświadczenie, o którym mowa w niniejszym rozdz. ust. 1 składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie. Oświadczenie to ma potwierdzać spełnianie warunków udziału w postępowaniu, brak podstaw wykluczenia w zakresie, w którym każdy z Wykonawców wykazuje spełnianie warunków udziału w postępowaniu, brak podstaw wykluczenia. 2. Zamawiający żąda aby Wykonawca, który zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcom, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia z udziału w postępowaniu zamieścił informacje o podwykonawcach w oświadczeniu, o którym mowa w ust. 1.
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji zamówienia od daty złożenia zamówienia 40,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1. Strony ustalają, że treść umowy może ulec zmianie zgodnie z art. 144 ustawy Prawa zamówień publicznych (tekst jednolity -Dz. U. z 2019 r. poz. 1843).2. Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą dotyczyć w szczególności:• nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony, a także osób wymienionych w § 6 pkt 1 i/lub pkt 2;• ceny artykułów, o kwotę nie większą niż wynikającą ze wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych, podanego przez GUS publikowanego na stronie internetowej: www.stat.gov.pl. Wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych liczony jest miesięcznie od terminu obowiązywania umowy, o którym mowa w § 2 pkt 1;3. urzędowej stawki podatku VAT na artykuły stanowiących rodzaj – artykuły mleczarskie;• każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego, lub zmiany której nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego;• terminu zakończenia (przedłużenia) obowiązywania niniejszej umowy, o którym mowa w § 2 pkt 1. 5. Strona wnioskująca o zmianę postanowień niniejszej umowy niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drugą stronę, uzasadniając zmianę okolicznościami faktycznymi i prawnymi oraz przedkłada propozycję aneksu do umowy.6. Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu, z zastrzeżeniem pkt 5.7. Strony tj. Zamawiający i Wykonawca dopuszczają możliwość okresowych dostaw artykułów po cenie niższej niż określonej w formularzach cenowych (tzw. promocja). 8. Zmiana postanowień niniejszej umowy na podstawie pkt 2 ppkt 2) nie może następować częściej niż raz na kwartał.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-12-07, godzina: 11:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Tak
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Mleko
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część ICPV15511210-8 - MLEKO15512000-0 - ŚMIETANA15512200-2 – ŚMIETANA TŁUSTA15982200-7 – MLEKO CZEKOLADOWEL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Mleko 1,5 % UHT L 1 0002 Mleko 3,2 % UTH L 4 0003 Śmietana ukwaszona L 1004 Śmietanka 12% L 10005 Śmietanka 18 % L 5006 Śmietanka 30% L 10007 Śmietanka 36 % L 5008 Mleko czekoladowe L 1000.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15551310-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Jogurty
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część IICPV15551310-1- JOGURT BEZ DODATKÓW SMAKOWYCH15551320-4 – JOGURT Z DODATKAMI SUBSTANCJI SMAKOWYCH15542100-0 – SER TWAROGOWYL.P. NAZWA ARTYUŁU J.M. ILOŚĆ1 Jogurt naturalny Kg 5002 Jogurt pitny Kg 10003 Jogurt owocowy Kg 5004 Serek homogenizowany Kg 500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15551310-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Desery
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część III CPV 15833100-7 – DESERY L.P. NAZWA ARTYUŁU J.M. ILOŚĆ1 Deser z bitą śmietaną Kg 5002 Kaszka manna Kg 5003 Ryz na mleku Kg 500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15833100-7,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Masło
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część IVCPV 15530000-2 – MASŁOL.P. NAZWA ARYTUŁU J.M. ILOŚĆ1 Masło KG 30002 Masło 20 g. Kg 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15530000-2,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Sery
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część VCPV15542300-2 – SER FETA15543100-7 – SER Z PRZYROSTAMI PLESNI15542200-1 – SER MIĘKKIL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Ser typu FETA KG 4002 Ser pleśniowy Kg 203 Ser typu MOZZARELLA KG 2004 Ser topiony w plastrach KG 5005 Ser topiony - kostka Kg 5006 Ser topiony – krążki Kg 500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15542200-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Sery twarogowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część VI CPV 15542100-0 – SER TWAROGOWYL.P. NAZWAC ARTYKUŁU J.M. ILOSĆ1 Twaróg półtłusty Kg 12002 Twaróg mielony Kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15542100-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Pasty serowe do smarowania
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część VIICPV15542100-0 – SER TWAROGOWY15545000-0 – PASTY SEROWE DO SMAROWANIAL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Twarożek typu WIEJSKI Kg 7002 Ser twarogowy w plastrach Kg 6003 Twaróg typu ALMETTE Kg 504 Serek twarogowo- kanapkowy Kg 1505 Serek typu FROMAGE Kg 150
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15545000-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8 Nazwa: Sery wędzone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część VIIICPV15544000-3 – SER TWARDYL.P. NAZWA ARYTUŁU J.M. ILOŚĆ1 Ser żółty wędzony KG 1000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15544000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 9 Nazwa: Sery twarde
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część IXCPV15544000-3 - SER TWARDY15540000-5 – PRODUKTY SEROWARSKIEL.P. NAZWAC ARTYKUŁU J.M. ILOSĆ1 Ser żółty typu HOLENDERSKI SALAMI Kg 10002 Ser żółty typu HOLENDERSKIEGO Z PRZYPRAWAMI Kg 10003 Ser żółty typu HOLENDERSKI GOUDA KG 25004 Ser żółty typu SZWAJCARSKI KG 8005 Wyrób seropodobny Kg 700
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15544000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 10 Nazwa: Mleko
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część XCPV1551210-8 – MLEKO UHT15512100-1 – ŚMIETANA CHUDA15512200-2 – ŚMIETANA TŁUSTAL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Mleko 3,2 % UHT L 3002 Śmietana UHT 18 % L 703 Śmietanka UHT 30% L 1004 śmietanka porcjowana UHT10% L 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15511210-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 11 Nazwa: Jogurty
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część XI CPV15551310-1 – JOGURT BEZ DODATKÓW SMAKOWYCH15551320-4 – JOGURT Z DODATKAMI SUBSTANCJI SMAKOWYCH L.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Jogurt naturalny do 200g Kg 12 Jogurt truskawkowy do 200g Kg 503 Jogurt brzoskwiniowy do 200g Kg 504 Jogurt wiśniowy Kg 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15551310-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 12 Nazwa: Masło
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Cześć XII CPV15530000-2 – MASŁOL.P. NAZWA ARYTUŁU J.M. ILOŚĆ1 Masło KG 250
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15530000-2,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 13 Nazwa: Sery
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część XIIICPV15542300-2 – SER FETA15542200-1 – SER MIĘKKI15543000-6 – MSERY SCALONE, SPROSZKOWANE, Z PRZYROSTAMI PLEŚNI I POZOSTAŁE SERYL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Ser typu FETA Kg 502 Ser topiony – kostka Kg 13 Ser topiony – zegar Kg 354 Ser typu MOZZARELLA Kg 25 Ser pleśniowy typu BRIE Kg 26 Ser pleśniowy typu CAMEMBERT Kg 2
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15542200-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 14 Nazwa: Sery twarogowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część XIVCPV15542100-0 – SER TWARGOWY15545022-0 – PASTY SEROWE DO SMAROWANIAL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Ser twarogowy Kg 1502 Pasty serowe do smarowania Kg 25
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15542100-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 15 Nazwa: Sery twarde
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część XVCPV15544000-3 – SERY TWARDE15540000-5 – PRODUKTY SEROWARSKIEL.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ1 Ser żółty edamski typ HOLENDERSKI Kg 902 Ser żółty salami typ SZWAJCARSKO- HOLENDERSKI Kg 1003 Ser żółty gouda typ HOLENDERSKI Kg 1004 Ser żółty morski typ HOLENDERSKI KG 1005 Ser żółty podlaski typ HOLENDERSKI KG 706 Ser żółty królewski typ SZWAJCARSKO- HOLENDERSKI KG 707 Ser żółty tylżycki typ SZWAJCARSKO- HOLENDERSKI KG 208 Ser żółty książęcy typ HOLENDERSKI Kg 209 Ser żółty łyński typ HOLENDERSKO- SZWAJCARSKI Kg 510 Ser żółty mazur typ SZWAJCARSKO- HOLENDERSKI Kg 7011 Ser żółty natan typ HOLENDERSKI Kg 512 Ser żółty mazdamer typ HOLENDERSKI Kg 513 Rolada ustrzycka – ser wędzony Kg 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15544000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
pln
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji od daty złożenia zamówienia 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Szukam do zakupu blach kotłowych P265GH, grubości 30mm i 50mm - Nakło nad Notecią
  • Lokalizacja zleceniakujawsko-pomorskie
  • Data dodania26-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Szukam do zakupu blach kotłowych P265GH, grubości 30mm i 50mm. Arkusze najlepiej 2 x 6. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI