Dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoChojnice
  • WojewództwoPomorskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoAdministracja samorządowa
  • Termin składania wniosków2019-11-27
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyPowiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej
  • Data publikacji ogłoszenia2019-11-18
  • Numer ogłoszenia623518-N-2019
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 623518-N-2019 z dnia 2019-11-18 r.

Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej: dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Tak
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej, krajowy numer identyfikacyjny 20109800000000, ul. ul. Świętopełka  1 , 89-620  Chojnice, woj. pomorskie, państwo Polska, tel. 0-52 3972996, e-mail bursa@bursa.chojnice.pl, faks 0-52 3972996.
Adres strony internetowej (URL): bursa.chojnice.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie
bursa.chojnice.pl

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Nie
bursa.chojnice.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Adres:

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: 1 boczek surowy kg 55,00 2 boczek wędzony paski kg 130,00 3 kości kg 20,00 4 porcje rosołowe kg 50,00 5 " karkówka wiep. b/k 100% mięso" kg 250,00 6 " łopatka wieprzowa b/k 100% mieso" kg 200,00 7 " karkówka wiep. z/k 100% mięso" kg 20,00 8 "mięso wieprzowe b/k szynka myszka 100% mięso" kg 200,00 9 wątroba wieprzowa kg 5,00 10 łopatka mielona kg 250,00 11 " wołowina extra 100% mieso" kg 10,00 12 " schab wieprzowy z/k 100% mięso" kg 30,00 13 " schab wieprzowy b/k 100% mieso" kg 450,00 14 kurczaki świeże kg 240,00 15 udziec z kurczaka kg 200,00 16 udka z kurczaka kg 120,00 17 "filet z indyka piersi 100% mięso" kg 30,00 18 " filety z kurczaka-piersi 100% mięso" kg 850,00 19 skrzydełko z kurczaka kg 320,00 20 szynka z kurczaka kons. kg 80,00 21 "kiełbasa zwyczajna (zawartość mięsa 70%)" kg 100,00 22 "kiełbasa podwawelska (zawartość mięsa min 90%)" kg 50,00 23 szynka wieprzowa pieczona kg 50,00 24 "pasztetowa wieprzowa mięso wieprzowe min 30%" kg 20,00 25 "pasztet pieczony zawartość mięsa i podrobów 100%" kg 50,00 26 pasztet z dodatkami 100% kg 25,00 27 szynkówka 30,00 28 "szynkówka wieprzowa zawart. mięsa min 70%" kg 25,00 29 "tatrzańska min. 65% mięsa" kg 15,00 30 "tatrzańska min.90% mięsa" kg 25,00 31 kiełbasa biała parzona 30,00 32 "filet gotowany z indyka (zawartość mięsa min 95%)" kg 40,00 33 "filet wędzony z indyka 100% mięso" kg 60,00 34 "kurczak pieczony (zawartość mięsa 90%)" kg 20,00 35 metka łososiowa kg 25,00 36 "serdelki wieprzowe zawart. mięsa min. 40%" kg 20,00 37 "parówki cienkie zawartość mięsa min 80%" kg 140,00 38 "indyk pieczony (zawartość mięsa 100%)" kg 30,00 39 piwna 25,00 40 ogonówka parzona kg 20,00 41 "żywiecka min. 65% mięsa" kg 50,00 42 "żywiecka min 100g mięsa na 100g gotowego produktu" kg 20,00 43 "kiełbasa krakowska sucha (100% bez dodatków E)" 70,00 44 "kurczak gotowany (zawartość mięsa min 85%)" kg 40,00 45 polędwica sopocka kg 70,00 46 szynkowa z indyka kg 30,00 47 szynka gotowana w siatce kg 60,00 48 "szynka delikatna z fileta (zawart. mięsa min 85%)" kg 50,00 49 kiełbasa jałowcowa kg 10,00 50 szynka w galarecie kg 5,00 51 szynka ze spiżarni kg 25,00 52 szynka wiejska kg 30,00 53 schab w przyprawach kg 35,00 54 szynka cygańska kg 25,00 55 łopatka z przyprawami kg 35,00 56 szynkówka drobiowa kg 30,00 57 szynka konserwowa wiep. kg 40,00 58 salami kg 15,00 59 salami w przyprawach kg 30,00 1 Jogurt z kawałkami owoców 150g szt 200,00 2 Jogurt owocowy 150g szt 500,00 3 Jogurt naturalny 150g szt 100,00 4 "Mleko krowie UHTsterylizowane 1000ml o zawrt. tłuszczu 2%" litr 6 000,00 5 "Masło ekstra bez dodatków roślinnych zawartość tłuszczu min 82% tłuszczu 200g, bez konserwantów i sztucznych barwników, przeciwutleniaczy, stabilizatorów" szt 2 300,00 6 "Ser żółty, Salami podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 280,00 7 "Ser żółty, Edamski podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 40,00 8 "Ser żółty, Królewski podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 100,00 9 "Ser topiony (kostka) skład: ser dojrzewający min 45% Produkt nie jest produktem seropodobnym topionym w bloczkach" kg 130,00 10 Serek homogenizowany 150g szt 300,00 11 Serek twarożkowy 200g szt 180,00 12 Ser twardy wędzony kg 50,00 13 "ser topiony zegar 200g skład: ser dojrzewający min 45%" szt 300,00 14 "Serek kanapkowy twarogowy z dodatkami 150g" szt 100,00 15 "Wyrób seropodobny dobrze topiący się" kg 30,00 16 "Ser żółty, Dziurawiec podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 40,00 17 "Ser żółty, Gouda podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 150,00 18 "ser topiony plastry 150g sery min. 45% Produkt nie będący produktem seropodobnym topionym w plastrach." szt 350,00 19 ser twarogowy plastry 150g szt 220,00 20 "Ser żółty, Mazdamer podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 50,00 21 "Ser żółty, Tylżycki podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 30,00 22 "Ser sałatkowo-kanapkowy (typu feta, 150g)" szt 30,00 23 "Ser twarogowy topiony 136g Produkt nie będący produktem seropodobnym" szt 100,00 24 Śmietanka 18% 200ml szt 800,00 25 Śmietanka 30% 500ml szt 80,00 26 "Śmietana jogurtowa 200ml zawartość tłuszczu max 10%" szt 30,00 27 Śmietanka UHT 18% 500ml szt 200,00 28 Twaróg półtłusty kostka 250g szt 500,00 29 Twaróg półtłusty kg 250,00 30 Twarożek grani 200g szt 200,00 1 Bułka wrocławska 2100 2 Bułki grahamki 300 3 Bułki wieloziarnista 210 4 Bułka tarta 110 5 Chleb (krojony) 700 6 Chleb wiejski (krojony) 250 7 Chleb słonecznikowy (krojony) 800 8 Bułka podłużna do zapiekanki 120 9 "Chleb z dodatkami (krojony) typu: wieloziarnisty, 7 ziaren, z soją, z ziołami" 720 10 " Chleb z pełnego ziarna (krojony) typu: razowy, graham" 120 11 Pączek 20 12 Drożdżówka - sznek 80 1 arbuz kg 30 2 buraki kg 250 3 brukiew kg 40 4 brokuły szt 15 5 banany kg 700 6 brzoskwinie kg 150 7 cebula kg 300 8 cytryna kg 45 9 czereśnia kg 70 10 czosnek główka szt 20 11 fasola szparagowa kg 20 12 gruszki kg 220 13 jabłka kg 1300 14 Kapusta świeża kg 350 15 kapusta pekińska kg 300 16 kapusta włoska kg 40 17 kapusta biała-młoda szt 100 18 kapusta czerwona kg 150 19 kalafior szt 30 20 koper pęczek 700 21 koper kg 5 22 kapusta kiszona kg 280 23 kiwi kg 280 24 marchew płukana kg 1200 25 mandarynka kg 200 26 nektarynki kg 200 27 ogórek kiszony kg 450 28 ogórek małosolny kg 150 29 ogórek świeży kg 800 30 pietruszka korzeń płukana kg 130 31 pietruszka nać pęczek 170 32 por kg 220 33 Por młody szt 80 34 pomidor kg 800 35 pieczarki kg 450 36 pomarańcz kg 400 37 papryka świeża kg 400 38 rzodkiew biała kg 70 39 rzodkiewka pęczek 600 40 seler płukany kg 350 41 szczypior pęczki 80 42 sałata szt 600 43 sałata lodowa szt 10 44 śliwki kg 50 1 "brukselka gatunek I mrożona" kg 110 2 "brokuły różyczki gatunek I mrożone" kg 160 3 "fasolka szparagowa żółta gatunek I mrożona" kg 150 4 "frytki - proste min 10 mm - do piekarnika" kg 40 5 "groszek zielony gatunek I mrożony" kg 130 6 "kukurydza gatunek I mrożona" kg 80 7 "kalafior różyczki gatunek I mrożony" kg 120 8 "marchew mini gatunek I mrożona" kg 100 9 "mieszanka warzywna - leczo gatunek I mrożona" szt 60 10 "miesznka warzywna - CHIŃSKA gatunek I mrożona" kg 20 11 "mieszanka kompotowa gatunek I mrożona" szt 100 12 "wiśnie b/p gatunek I mrożone " szt 60 13 "sałatka pik. z makreli z otwieraczem zawartość makreli min 20% bez konserwantów i sztucznych zagęstników" szt 300 14 makrela wędzona – tuszki kg 75 15 kostka z mintaja kg 100 16 śledź Bismarck kg 50 17 śledź Matyjas kg 10 18 kotlet rybny – mrożony kg 100 19 delfinki – mrożone kg 50 20 panga mrożona kg 100 21 śledź - filet w pomidorze szt 40 22 kostka z morszczuka kg 100 23 kostka z mintaja panierowana kg 100 24 dorsz czerniak - filet (szaterpak) kg 70 25 "miruna ze skórą 200+, filet (szaterpak)" kg 160 26 tilapia filet - glazura max 15% kg 100 27 filet rybny zapiekany z serem kg 120 28 szpinak siakany szt 30 1 Ananasy konserwowe plastry szt 220 2 Budyń szt 30 3 Batonik z orzeszkami w czekoladzie szt 500 4 Batonik toffi w czekoladzie szt 400 5 Brzoskwinia konserwowa połówki szt 20 6 Cukier biały „kryształ” szt 240 7 Cukier waniliowy szt 300 8 Cukier puder szt 25 9 Cukierki owocowe różne smaki kg 5 10 "Czekolada z dodatkami Skład: masa kakaowa minimum 30%, masa mleczna minimum 15%" szt 130 11 Cukierki czekoladowe z nadzieniem różne smaki kg 25 12 Wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie paczkowany, czekolada 28,5 % szt 150 13 Ciastka kruche różne kształty i smaki kg 10 14 Cukierki toffi różne smaki kg 5 15 "Czekolada gorzka Skład:masa kakaowa minimum 45%" szt 10 16 Chrzan tarty szt 15 17 Cynamon szt 30 18 "Dżem truskawkowy zawartość owoców min 40g bez konserwantów " szt 450 19 "Dżem wiśniowy zawartość owoców min 40g bez konserwantów " szt 450 20 "Dżem czarna porzeczka zawartość owoców min 40g bez konserwantów " szt 500 21 Marmolada wieloowocowa - twarda szt 10 22 Drożdże szt 40 23 Masło czekoladowe do pieczywa szt 30 24 "Dżem brzoskwiniowy zawartość owoców min 40g bez konserwantów" szt 400 25 "Dżem malinowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowym zagęszczany pektynami" szt 100 26 "Dżem truskawkowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowym zagęszczany pektynami" szt 100 27 "Dżem brzoskwiniowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowym zagęszczany pektynami" szt 100 28 "Dżem wiśniowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowym zagęszczany pektynami" szt 100 29 Fasola sucha szt 90 30 Fasolka konserwowa w słoiku szt 10 31 Fasolka konserwowa czerwona szt 100 32 Groch suchy szt 35 33 "Groch konserwowy Skład: groszek zielony, woda, sól" szt 50 34 Galaretka owocowa (różne smaki) szt 60 35 "Herbata czarna ekspresowa 100% naturalnych składników, bez sztucznych dodatków" szt 100 36 herbata czarna liściasta szt 80 37 "herbata miętowa ekspresowa 100%naturalnych składników" szt 150 38 "Herbata czarna, w saszetkach, dwukomorowa z zawieszką (starannie dobrana kompozycja wysokiej jakości czarnych herbat o klasycznym smaku i aromacie) 100%naturalnych składników, bez sztucznych dodatków" szt 10 39 herbata ekspresowa malina i cytryna. Owocowa herbata w skład której wchodzi: owoc maliny co najmniej (50%). Herbatka owocowa nie zawiera kofeiny ani teiny. 100% naturalnych składników. szt 100 40 herbata ekspresowa owoce leśne. Herbatka owocowa nie zawiera kofeiny ani teiny. 100% naturalnych składników. szt 100 41 Jajka kurze (klasa L)* szt 7 200 42 Kawa inka szt 30 43 "Kasza jęczmienna z zastosowaniem do zup i II dań" szt 80 44 Koncentrat pomidorowy 30% pomidorów szt 350 45 "Ketchup Skład: pomidory, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy, bez zagęstników oraz dodatków ""E""" szt 250 46 Kompot agrestowy szt 5 47 Kwasek cytrynowy szt 100 48 "Kakao ciemne niskotłuszczowe zawierające nie więcej niż 10g tłuszczu na 100g produktu" szt 250 49 Kukurydza konserwowa szt 30 50 Kasza manna szt 35 51 Koper susz szt 30 52 Kawa naturalna - drobno mielona z wyselekcjonowanych ziaren arabiki o delikatnym smaku i przyjemnym aromacie szt 15 53 Kawa rozpuszczalna - kawa liofilizowana z 100% kawy naturalnej szt 15 54 Kasza jaglana szt 10 55 Liść laurowy szt 75 56 "Margaryna do pieczywa z masłem zawartość tłuszczu min 60% z niską zawartością soli, niearomatyzowana " szt 20 57 "Margaryna do pieczenia, bez konserwantów zawart. tłuszczu min 72%" szt 70 58 "Makaron, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor Skład: mąka z pszenicy durum " szt 420 59 "Makaron pełnoziarnisty, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor Skład: mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista " szt 120 60 "Mąka pszenna typ 500 Zastosowanie: jako zawiesina do zup i sosów do pieczenia ciast" szt 400 61 "Mąka ziemniaczana Skład: skrobia ziemniaczana" szt 120 62 "Musztarda Skład: woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy bez konserwantów" szt 120 63 Majeranek szt 200 64 "Majonez olej,musztarda(woda,ocet,gorczyca,cukier,sól,zioła)woda,żółtka bez syntetycznych przeciwutleniaczy i konserwantów " szt 180 65 Miód sztuczny szt 10 66 Miód pszczeli naturalny szt 20 67 Ocet szt 50 68 "Olej uniwersalny rafinowany o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40% " szt 250 69 Ogórki konserwowe szt 50 70 Pieprz mielony szt 550 71 Pieprz ziarnisty szt 80 72 Przyprawa pieprz biały szt 20 73 "Przyprawa w płynie do zup i sosów Skład: woda, sól, substancja wzmacniająca smak i zapach:glutaminian sodu:barwnik: karmel E150c: regulator kwasowości: kwas cytrynowy: ekstrakt z lubczyka, aromat" szt 10 74 Przyprawa cząber szt 20 75 Przyprawa estragon szt 20 76 Przyprawa szałwia szt 20 77 Przyprawa do kurczaka szt 20 78 "Przyprawa warzywna Skład: warzywa suszone, sól, bez konserwantów" szt 10 79 Papryka sucha szt 400 80 Przyprawa bazylia szt 220 81 Przyprawa oregano szt 250 82 Przyprawa curry szt 30 83 Przyprawa jarzynka szt 20 84 Przyprawa do gyrosa szt 20 85 Przyprawa kurkuma mielona szt 15 86 Przyprawa do potraw meksykańskich szt 20 87 Przyprawa do chińszczyzny szt 20 88 Czosnek granulowany szt 70 89 Przyprawa chilli szt 35 90 Przyprawa lubczyk szt 200 91 Przyprawa rozmaryn szt 30 92 "Przyprawa cebula suszona bez zawartosci soli" szt 170 93 Przyprawa kmin rzymski szt 50 94 Przyprawa kolendra szt 50 95 Przyprawa zioła prowansalskie szt 80 96 Przyprawa gałka muszkatułowa szt 15 97 Przyprawa imbir szt 20 98 Natka pietruszki suszona b/soli szt 50 99 Przyprawa tymianek szt 30 100 Gorczyca szt 30 101 Pomidor konserwowy krojony szt 200 102 Proszek do pieczenia szt 250 103 Papryka konserwowa szt 80 104 "Płatki kukurydziane Skład:kukurydza 98%" szt 40 105 Płatki sniadaniowe w różnych smakach z pełnego ziarna szt 40 106 "Zagęszczacz do śmietany pozwalający utrzymać właściwą konsystencję bitej śmietany" szt 40 107 Słonecznik łuskany szt 30 108 Wiórki kokosowe szt 30 109 Masa krówkowa o smaku tradycyjnym w puszce szt 15 110 Żelatyna spożywcza szt 10 111 Płatki jęczmienne błyskawiczne szt 20 112 Ryż biały długoziarnisty szt 520 113 Rodzynki szt 100 114 Rodzynki w czekoladzie szt 120 115 Sól szt 40 116 "Sól o obniżonej zawartości sodu (sodowo-potasowa)" szt 20 117 "Syrop do napojów wytworzony na bazie naturalnego zagęszczonego soku owocowego z dodatkiem wit. C Skład: cukier, syrop glukozowy-fruktozowy, woda, zagęszczony sok, kwas cytrynowy, aromat, kwas askorbinowy, przeciwutleniacz nie barwiący szklanek" szt 200 118 "Sok owocowy 100% - jabłko bez dodatku cukru" szt 1 800 119 "Sok owocowy 100% - pomarańcz bez dodatku cukru" szt 1 500 120 Sos pieczarkowy w proszku szt 10 121 Sos pieczeniowy „ciemny” w proszku szt 10 122 Sos sałatkowy (różne smaki) szt 30 123 Sos słodko-kwaśny w słoikach szt 20 124 Sos do spaghetti w słoikach szt 10 125 Sosy w różnych smakach w słoikach szt 10 126 Sałatka szwedzka szt 10 127 Soczewica czerwona szt 30 128 "Woda mineralna naturalna niegazowana nisko lub średniomineralizowana 1500 ml" szt 200 129 "Woda mineralna naturalna niegazowana nisko lub średniomineralizowana 500 ml" szt 250 130 "Żur naturalny zagęszczany Skład: woda, mąka żytnia żurkowa (zawiera gluten) mąka pszenna, zakwas, czosnek, produkt naturalny otrzymany na drodze fermentacji mlekowej, pasteryzowany," szt 150 131 Zupa pieczarkowa w proszku szt 30 132 Ziele angielskie szt 70 1 Ziemniaki jadalne od stycznia do końca marca 2020 Kg 3 500 1 Ziemniaki jadalne od kwietnia do końca czerwca 2020 Kg 3 000 1 Ziemniaki jadalne od lipca do końca sierpnia 2020 Kg 700 1 Ziemniaki jadalne od września do końca grudnia 2020 Kg 4 000

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15100000-9
15500000-3
15810000-9
03220000-9
15220000-6
15200000-0
15896000-5
15800000-6
03212100-1


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  12   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2020-01-02   lub zakończenia: 2020-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Określenie warunków: Zamawiający nie określa tego warunku. Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków z art. 22 ust. 1, 1a i 1b ustawy PZP, zgodnie z ZAŁĄCZNIKIEM NR 11 do SIWZ:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia, o któryn mowa w Rozdziale 7 SIWZ złożonego przez Wykonawcę wg wzoru zamieszczonego w załączniku nr 11 do SIWZ. Oświadczenie wykonawcy dotyczące spełnienia warunków w postępowaniu.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia, o któryn mowa w Rozdziale 7 SIWZ złożonego przez Wykonawcę wg wzoru zamieszczonego w załączniku nr 11 do SIWZ. Oświadczenie wykonawcy dotyczące spełnienia warunków w postępowaniu.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
CENA 80,00
TERMIN DOSTAWY 20,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1. Szczegółowe postanowienia umowy zawarto w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 16 do SIWZ. 2. Zamawiający przewiduje możliwość istotnych zmian postanowień umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy w szczególności: a) Dopuszcza się możliwość wprowadzenia zmian ilościowych w stosunku do wielkości zapotrzebowań określonych w SIWZ w ramach zawartej umowy; b) W przypadku ustawowej zmiany stawek podatkowych (VAT) w okresie obowiązywania umowy, strony dopuszczają możliwość zmiany stawek podatkowych obowiązujących w umowie zgodnie z obowiązującymi przepisami; c) Dopuszcza się zmianę świadczenia Wykonawcy na świadczenie lepszej jakości przy zachowaniu tożsamości przedmiotu zamówienia. 3. Zamawiający zastrzega sobie prawo wprowadzenia zmian ilościowych w stosunku do wielkości zapotrzebowań określonych w SIWZ w związku z czym wartość umowy może ulec zmianie w zależności od wielkości dostaw do Zamawiającego, uwzględniając jego bieżące potrzeby. 4. Zamawiający ma prawo nie wykonać w okresie trwania umowy całej ilości zaplanowanych dostaw, a Wykonawcy nie przysługuje z tego tytułu prawo dochodzenia odszkodowania z tytułu utraconych korzyści.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2019-11-27, godzina: 08:30,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: dostawa mięsa i wędlin
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 boczek surowy kg 55,00 2 boczek wędzony paski kg 130,00 3 kości kg 20,00 4 porcje rosołowe kg 50,00 5 " karkówka wiep. b/k 100% mięso" kg 250,00 6 " łopatka wieprzowa b/k 100% mieso" kg 200,00 7 " karkówka wiep. z/k 100% mięso" kg 20,00 8 "mięso wieprzowe b/k szynka myszka 100% mięso" kg 200,00 9 wątroba wieprzowa kg 5,00 10 łopatka mielona kg 250,00 11 " wołowina extra 100% mieso" kg 10,00 12 " schab wieprzowy z/k 100% mięso" kg 30,00 13 " schab wieprzowy b/k 100% mieso" kg 450,00 14 kurczaki świeże kg 240,00 15 udziec z kurczaka kg 200,00 16 udka z kurczaka kg 120,00 17 "filet z indyka piersi 100% mięso" kg 30,00 18 " filety z kurczaka-piersi 100% mięso" kg 850,00 19 skrzydełko z kurczaka kg 320,00 20 szynka z kurczaka kons. kg 80,00 21 "kiełbasa zwyczajna (zawartość mięsa 70%)" kg 100,00 22 "kiełbasa podwawelska (zawartość mięsa min 90%)" kg 50,00 23 szynka wieprzowa pieczona kg 50,00 24 "pasztetowa wieprzowa mięso wieprzowe min 30%" kg 20,00 25 "pasztet pieczony zawartość mięsa i podrobów 100%" kg 50,00 26 pasztet z dodatkami 100% kg 25,00 27 szynkówka 30,00 28 "szynkówka wieprzowa zawart. mięsa min 70%" kg 25,00 29 "tatrzańska min. 65% mięsa" kg 15,00 30 "tatrzańska min.90% mięsa" kg 25,00 31 kiełbasa biała parzona 30,00 32 "filet gotowany z indyka (zawartość mięsa min 95%)" kg 40,00 33 "filet wędzony z indyka 100% mięso" kg 60,00 34 "kurczak pieczony (zawartość mięsa 90%)" kg 20,00 35 metka łososiowa kg 25,00 36 "serdelki wieprzowe zawart. mięsa min. 40%" kg 20,00 37 "parówki cienkie zawartość mięsa min 80%" kg 140,00 38 "indyk pieczony (zawartość mięsa 100%)" kg 30,00 39 piwna 25,00 40 ogonówka parzona kg 20,00 41 "żywiecka min. 65% mięsa" kg 50,00 42 "żywiecka min 100g mięsa na 100g gotowego produktu" kg 20,00 43 "kiełbasa krakowska sucha (100% bez dodatków E)" 70,00 44 "kurczak gotowany (zawartość mięsa min 85%)" kg 40,00 45 polędwica sopocka kg 70,00 46 szynkowa z indyka kg 30,00 47 szynka gotowana w siatce kg 60,00 48 "szynka delikatna z fileta (zawart. mięsa min 85%)" kg 50,00 49 kiełbasa jałowcowa kg 10,00 50 szynka w galarecie kg 5,00 51 szynka ze spiżarni kg 25,00 52 szynka wiejska kg 30,00 53 schab w przyprawach kg 35,00 54 szynka cygańska kg 25,00 55 łopatka z przyprawami kg 35,00 56 szynkówka drobiowa kg 30,00 57 szynka konserwowa wiep. kg 40,00 58 salami kg 15,00 59 salami w przyprawach kg 30,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
CENA 80,00
TERMIN DOSTAWY 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: dostawy mleka i artukułów mleczarskich
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Jogurt z kawałkami owoców 150g szt 200,00 2 Jogurt owocowy 150g szt 500,00 3 Jogurt naturalny 150g szt 100,00 4 "Mleko krowie UHTsterylizowane 1000ml o zawrt. tłuszczu 2%" litr 6 000,00 5 "Masło ekstra bez dodatków roślinnych zawartość tłuszczu min 82% tłuszczu 200g, bez konserwantów i sztucznych barwników, przeciwutleniaczy, stabilizatorów" szt 2 300,00 6 "Ser żółty, Salami podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 280,00 7 "Ser żółty, Edamski podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 40,00 8 "Ser żółty, Królewski podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 100,00 9 "Ser topiony (kostka) skład: ser dojrzewający min 45% Produkt nie jest produktem seropodobnym topionym w bloczkach" kg 130,00 10 Serek homogenizowany 150g szt 300,00 11 Serek twarożkowy 200g szt 180,00 12 Ser twardy wędzony kg 50,00 13 "ser topiony zegar 200g skład: ser dojrzewający min 45%" szt 300,00 14 "Serek kanapkowy twarogowy z dodatkami 150g" szt 100,00 15 "Wyrób seropodobny dobrze topiący się" kg 30,00 16 "Ser żółty, Dziurawiec podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 40,00 17 "Ser żółty, Gouda podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 150,00 18 "ser topiony plastry 150g sery min. 45% Produkt nie będący produktem seropodobnym topionym w plastrach." szt 350,00 19 ser twarogowy plastry 150g szt 220,00 20 "Ser żółty, Mazdamer podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 50,00 21 "Ser żółty, Tylżycki podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 30,00 22 "Ser sałatkowo-kanapkowy (typu feta, 150g)" szt 30,00 23 "Ser twarogowy topiony 136g Produkt nie będący produktem seropodobnym" szt 100,00 24 Śmietanka 18% 200ml szt 800,00 25 Śmietanka 30% 500ml szt 80,00 26 "Śmietana jogurtowa 200ml zawartość tłuszczu max 10%" szt 30,00 27 Śmietanka UHT 18% 500ml szt 200,00 28 Twaróg półtłusty kostka 250g szt 500,00 29 Twaróg półtłusty kg 250,00 30 Twarożek grani 200g szt 200,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
CENA 80,00
TERMIN DOSTAWY 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: dostawa pieczywa, bułki tartej i ciasta
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Bułka wrocławska 2100 2 Bułki grahamki 300 3 Bułki wieloziarnista 210 4 Bułka tarta 110 5 Chleb (krojony) 700 6 Chleb wiejski (krojony) 250 7 Chleb słonecznikowy (krojony) 800 8 Bułka podłużna do zapiekanki 120 9 "Chleb z dodatkami (krojony) typu: wieloziarnisty, 7 ziaren, z soją, z ziołami" 720 10 " Chleb z pełnego ziarna (krojony) typu: razowy, graham" 120 11 Pączek 20 12 Drożdżówka - sznek 80
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15810000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
CENA 80,00
TERMIN DOSTAWY 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: dostawa warzyw i owoców
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 arbuz kg 30 2 buraki kg 250 3 brukiew kg 40 4 brokuły szt 15 5 banany kg 700 6 brzoskwinie kg 150 7 cebula kg 300 8 cytryna kg 45 9 czereśnia kg 70 10 czosnek główka szt 20 11 fasola szparagowa kg 20 12 gruszki kg 220 13 jabłka kg 1300 14 Kapusta świeża kg 350 15 kapusta pekińska kg 300 16 kapusta włoska kg 40 17 kapusta biała-młoda szt 100 18 kapusta czerwona kg 150 19 kalafior szt 30 20 koper pęczek 700 21 koper kg 5 22 kapusta kiszona kg 280 23 kiwi kg 280 24 marchew płukana kg 1200 25 mandarynka kg 200 26 nektarynki kg 200 27 ogórek kiszony kg 450 28 ogórek małosolny kg 150 29 ogórek świeży kg 800 30 pietruszka korzeń płukana kg 130 31 pietruszka nać pęczek 170 32 por kg 220 33 Por młody szt 80 34 pomidor kg 800 35 pieczarki kg 450 36 pomarańcz kg 400 37 papryka świeża kg 400 38 rzodkiew biała kg 70 39 rzodkiewka pęczek 600 40 seler płukany kg 350 41 szczypior pęczki 80 42 sałata szt 600 43 sałata lodowa szt 10 44 śliwki kg 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03220000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
CENA 80,00
TERMIN DOSTAWY 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: dostawa ryb i artykułów mrożonych
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 "brukselka gatunek I mrożona" kg 110 2 "brokuły różyczki gatunek I mrożone" kg 160 3 "fasolka szparagowa żółta gatunek I mrożona" kg 150 4 "frytki - proste min 10 mm - do piekarnika" kg 40 5 "groszek zielony gatunek I mrożony" kg 130 6 "kukurydza gatunek I mrożona" kg 80 7 "kalafior różyczki gatunek I mrożony" kg 120 8 "marchew mini gatunek I mrożona" kg 100 9 "mieszanka warzywna - leczo gatunek I mrożona" szt 60 10 "miesznka warzywna - CHIŃSKA gatunek I mrożona" kg 20 11 "mieszanka kompotowa gatunek I mrożona" szt 100 12 "wiśnie b/p gatunek I mrożone " szt 60 13 "sałatka pik. z makreli z otwieraczem zawartość makreli min 20% bez konserwantów i sztucznych zagęstników" szt 300 14 makrela wędzona – tuszki kg 75 15 kostka z mintaja kg 100 16 śledź Bismarck kg 50 17 śledź Matyjas kg 10 18 kotlet rybny – mrożony kg 100 19 delfinki – mrożone kg 50 20 panga mrożona kg 100 21 śledź - filet w pomidorze szt 40 22 kostka z morszczuka kg 100 23 kostka z mintaja panierowana kg 100 24 dorsz czerniak - filet (szaterpak) kg 70 25 "miruna ze skórą 200+, filet (szaterpak)" kg 160 26 tilapia filet - glazura max 15% kg 100 27 filet rybny zapiekany z serem kg 120 28 szpinak siakany szt 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15220000-6, 15200000-0, 15896000-5

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
CENA 80,00
TERMIN DOSTAWY 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: dostawa artykułów spożywczych
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Ananasy konserwowe plastry szt 220 2 Budyń szt 30 3 Batonik z orzeszkami w czekoladzie szt 500 4 Batonik toffi w czekoladzie szt 400 5 Brzoskwinia konserwowa połówki szt 20 6 Cukier biały „kryształ” szt 240 7 Cukier waniliowy szt 300 8 Cukier puder szt 25 9 Cukierki owocowe różne smaki kg 5 10 "Czekolada z dodatkami Skład: masa kakaowa minimum 30%, masa mleczna minimum 15%" szt 130 11 Cukierki czekoladowe z nadzieniem różne smaki kg 25 12 Wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie paczkowany, czekolada 28,5 % szt 150 13 Ciastka kruche różne kształty i smaki kg 10 14 Cukierki toffi różne smaki kg 5 15 "Czekolada gorzka Skład:masa kakaowa minimum 45%" szt 10 16 Chrzan tarty szt 15 17 Cynamon szt 30 18 "Dżem truskawkowy zawartość owoców min 40g bez konserwantów " szt 450 19 "Dżem wiśniowy zawartość owoców min 40g bez konserwantów " szt 450 20 "Dżem czarna porzeczka zawartość owoców min 40g bez konserwantów " szt 500 21 Marmolada wieloowocowa - twarda szt 10 22 Drożdże szt 40 23 Masło czekoladowe do pieczywa szt 30 24 "Dżem brzoskwiniowy zawartość owoców min 40g bez konserwantów" szt 400 25 "Dżem malinowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowym zagęszczany pektynami" szt 100 26 "Dżem truskawkowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowym zagęszczany pektynami" szt 100 27 "Dżem brzoskwiniowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowym zagęszczany pektynami" szt 100 28 "Dżem wiśniowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowym zagęszczany pektynami" szt 100 29 Fasola sucha szt 90 30 Fasolka konserwowa w słoiku szt 10 31 Fasolka konserwowa czerwona szt 100 32 Groch suchy szt 35 33 "Groch konserwowy Skład: groszek zielony, woda, sól" szt 50 34 Galaretka owocowa (różne smaki) szt 60 35 "Herbata czarna ekspresowa 100% naturalnych składników, bez sztucznych dodatków" szt 100 36 herbata czarna liściasta szt 80 37 "herbata miętowa ekspresowa 100%naturalnych składników" szt 150 38 "Herbata czarna, w saszetkach, dwukomorowa z zawieszką (starannie dobrana kompozycja wysokiej jakości czarnych herbat o klasycznym smaku i aromacie) 100%naturalnych składników, bez sztucznych dodatków" szt 10 39 herbata ekspresowa malina i cytryna. Owocowa herbata w skład której wchodzi: owoc maliny co najmniej (50%). Herbatka owocowa nie zawiera kofeiny ani teiny. 100% naturalnych składników. szt 100 40 herbata ekspresowa owoce leśne. Herbatka owocowa nie zawiera kofeiny ani teiny. 100% naturalnych składników. szt 100 41 Jajka kurze (klasa L)* szt 7 200 42 Kawa inka szt 30 43 "Kasza jęczmienna z zastosowaniem do zup i II dań" szt 80 44 Koncentrat pomidorowy 30% pomidorów szt 350 45 "Ketchup Skład: pomidory, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy, bez zagęstników oraz dodatków ""E""" szt 250 46 Kompot agrestowy szt 5 47 Kwasek cytrynowy szt 100 48 "Kakao ciemne niskotłuszczowe zawierające nie więcej niż 10g tłuszczu na 100g produktu" szt 250 49 Kukurydza konserwowa szt 30 50 Kasza manna szt 35 51 Koper susz szt 30 52 Kawa naturalna - drobno mielona z wyselekcjonowanych ziaren arabiki o delikatnym smaku i przyjemnym aromacie szt 15 53 Kawa rozpuszczalna - kawa liofilizowana z 100% kawy naturalnej szt 15 54 Kasza jaglana szt 10 55 Liść laurowy szt 75 56 "Margaryna do pieczywa z masłem zawartość tłuszczu min 60% z niską zawartością soli, niearomatyzowana " szt 20 57 "Margaryna do pieczenia, bez konserwantów zawart. tłuszczu min 72%" szt 70 58 "Makaron, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor Skład: mąka z pszenicy durum " szt 420 59 "Makaron pełnoziarnisty, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor Skład: mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista " szt 120 60 "Mąka pszenna typ 500 Zastosowanie: jako zawiesina do zup i sosów do pieczenia ciast" szt 400 61 "Mąka ziemniaczana Skład: skrobia ziemniaczana" szt 120 62 "Musztarda Skład: woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy bez konserwantów" szt 120 63 Majeranek szt 200 64 "Majonez olej,musztarda(woda,ocet,gorczyca,cukier,sól,zioła)woda,żółtka bez syntetycznych przeciwutleniaczy i konserwantów " szt 180 65 Miód sztuczny szt 10 66 Miód pszczeli naturalny szt 20 67 Ocet szt 50 68 "Olej uniwersalny rafinowany o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40% " szt 250 69 Ogórki konserwowe szt 50 70 Pieprz mielony szt 550 71 Pieprz ziarnisty szt 80 72 Przyprawa pieprz biały szt 20 73 "Przyprawa w płynie do zup i sosów Skład: woda, sól, substancja wzmacniająca smak i zapach:glutaminian sodu:barwnik: karmel E150c: regulator kwasowości: kwas cytrynowy: ekstrakt z lubczyka, aromat" szt 10 74 Przyprawa cząber szt 20 75 Przyprawa estragon szt 20 76 Przyprawa szałwia szt 20 77 Przyprawa do kurczaka szt 20 78 "Przyprawa warzywna Skład: warzywa suszone, sól, bez konserwantów" szt 10 79 Papryka sucha szt 400 80 Przyprawa bazylia szt 220 81 Przyprawa oregano szt 250 82 Przyprawa curry szt 30 83 Przyprawa jarzynka szt 20 84 Przyprawa do gyrosa szt 20 85 Przyprawa kurkuma mielona szt 15 86 Przyprawa do potraw meksykańskich szt 20 87 Przyprawa do chińszczyzny szt 20 88 Czosnek granulowany szt 70 89 Przyprawa chilli szt 35 90 Przyprawa lubczyk szt 200 91 Przyprawa rozmaryn szt 30 92 "Przyprawa cebula suszona bez zawartosci soli" szt 170 93 Przyprawa kmin rzymski szt 50 94 Przyprawa kolendra szt 50 95 Przyprawa zioła prowansalskie szt 80 96 Przyprawa gałka muszkatułowa szt 15 97 Przyprawa imbir szt 20 98 Natka pietruszki suszona b/soli szt 50 99 Przyprawa tymianek szt 30 100 Gorczyca szt 30 101 Pomidor konserwowy krojony szt 200 102 Proszek do pieczenia szt 250 103 Papryka konserwowa szt 80 104 "Płatki kukurydziane Skład:kukurydza 98%" szt 40 105 Płatki sniadaniowe w różnych smakach z pełnego ziarna szt 40 106 "Zagęszczacz do śmietany pozwalający utrzymać właściwą konsystencję bitej śmietany" szt 40 107 Słonecznik łuskany szt 30 108 Wiórki kokosowe szt 30 109 Masa krówkowa o smaku tradycyjnym w puszce szt 15 110 Żelatyna spożywcza szt 10 111 Płatki jęczmienne błyskawiczne szt 20 112 Ryż biały długoziarnisty szt 520 113 Rodzynki szt 100 114 Rodzynki w czekoladzie szt 120 115 Sól szt 40 116 "Sól o obniżonej zawartości sodu (sodowo-potasowa)" szt 20 117 "Syrop do napojów wytworzony na bazie naturalnego zagęszczonego soku owocowego z dodatkiem wit. C Skład: cukier, syrop glukozowy-fruktozowy, woda, zagęszczony sok, kwas cytrynowy, aromat, kwas askorbinowy, przeciwutleniacz nie barwiący szklanek" szt 200 118 "Sok owocowy 100% - jabłko bez dodatku cukru" szt 1 800 119 "Sok owocowy 100% - pomarańcz bez dodatku cukru" szt 1 500 120 Sos pieczarkowy w proszku szt 10 121 Sos pieczeniowy „ciemny” w proszku szt 10 122 Sos sałatkowy (różne smaki) szt 30 123 Sos słodko-kwaśny w słoikach szt 20 124 Sos do spaghetti w słoikach szt 10 125 Sosy w różnych smakach w słoikach szt 10 126 Sałatka szwedzka szt 10 127 Soczewica czerwona szt 30 128 "Woda mineralna naturalna niegazowana nisko lub średniomineralizowana 1500 ml" szt 200 129 "Woda mineralna naturalna niegazowana nisko lub średniomineralizowana 500 ml" szt 250 130 "Żur naturalny zagęszczany Skład: woda, mąka żytnia żurkowa (zawiera gluten) mąka pszenna, zakwas, czosnek, produkt naturalny otrzymany na drodze fermentacji mlekowej, pasteryzowany," szt 150 131 Zupa pieczarkowa w proszku szt 30 132 Ziele angielskie szt 70
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
CENA 80,00
TERMIN DOSTAWY 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: dastawa ziemniaków jadalnych
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Ziemniaki jadalne od stycznia do końca marca 2020 Kg 3 500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03212100-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 3
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-03-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
CENA 80,00
TERMIN DOSTAWY 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8 Nazwa: dostawa ziemniaków jadalnych
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Ziemniaki jadalne od kwietnia do końca czerwca 2020 Kg 3 000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03212100-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 3
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-04-01
data zakończenia: 2020-06-30
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
CENA 80,00
TERMIN DOSTAWY 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 9 Nazwa: dostawa zuiemniaków jadalnych
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Ziemniaki jadalne od lipca do końca sierpnia 2020 Kg 700
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03212100-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 2
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-07-01
data zakończenia: 2020-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
CENA 80,00
TERMIN DOSTAWY 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 10 Nazwa: dostawa ziemniaków jadalnych
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Ziemniaki jadalne od września do końca grudnia 2020 Kg 4 000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03212100-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
CENA 80,00
TERMIN DOSTAWY 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zakontraktuję duże ilości zendry - Gdańsk
  • Lokalizacja zleceniapomorskie
  • Data dodania21-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zakontraktuję duże ilości zendry. Wymagania: Fe 70%, objętość 3.5kg/L. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.