IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
cena 60% |
0,00 |
termin reali.reklam 40% |
0,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą dotyczyć w szczególności: 1) nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony, a także osób wymienionych w § 6 pkt 1 i/lub pkt 2; 2) cen artykułów wymienionych w załączniku nr 1 do umowy, o kwotę nie większą niż wynikającą ze wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych, podanego przez GUS publikowanego na stronie internetowej: www.stat.gov.pl. Wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych liczony jest miesięcznie od terminu obowiązywania umowy, o którym mowa w § 2 pkt 1; 3) urzędowej stawki podatku VAT na artykuły wymienione w załączniku nr 1 do umowy; 4) każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego; 5) zmiany której nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego; 6) terminu zakończenia (przedłużenia) obowiązywania niniejszej umowy, o którym mowa w § 2 pkt 1, z zastrzeżeniem § 3 pkt 3; 7) dopisania do § 5 pkt 1 ppkt 1 magazynu zlokalizowanego w OZ w Chełmnie, ul. 22 stycznia 3a.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2018-11-23, godzina:
12:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane
Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Grupa 1 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1)Słodzik, 1200 tabletek w opakowaniu – automat, tabletka o masie 72 g, ilość szacunkowa 15000 opakowań. CPV: 15830000-5.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15830000-5,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena 60% |
0,00 |
termin reali.reklam 40% |
0,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Grupa 2 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1) Sól biała warzona jodowana spożywcza w opakowaniu 1 kg, ilość szacunkowa 4000 opakowań. CPV: 15872400-5. 2) Pieprz czarny mielony w opakowaniu 15 g – 20 g, ilość szacunkowa 10000 opakowań. CPV: 15872100-2. 3) Papryka ostra mielona w opakowaniu 20 g – 30 g, ilość szacunkowa 6000 opakowań. CPV: 15870000-7. 4) Papryka słodka mielona w opakowaniu 20 g – 30 g, ilość szacunkowa 6000 opakowań. CPV: 15870000-7. 5) Liść laurowy w opakowaniu 6 g – 8 g, ilość szacunkowa 300 opakowań. CPV: 15870000-7. 6) Przyprawa Vegeta Podravka w opakowaniu 75 g, ilość szacunkowa 8000 opakowań. Skład m.in.: sól kuchenna, suszone warzywa-15,5% (w tym: marchew, pasternak, cebula, seler, natka pietruszki). CPV: 15870000-7. 7) Przyprawa do potraw Warzywko uniwersalne – smak świeżych warzyw w opakowaniu 75 g, ilość szacunkowa 1000 opakowań. Skład m.in.: sól, warzywa suszone-15,1% (w tym: marchew, cebula, pasternak, liście selera, natka pietruszki, czosnek, papryka, pomidory). CPV: 15870000-7. 8) Przyprawa Delikat do mięs 200 g, ilość szacunkowa 50 opakowań CPV: 15870000-7. 9) Czosnek granulowany w opakowaniu 20 g – 30 g, ilość szacunkowa 10000 opakowań. CPV: 15870000-7. 10) Majeranek w opakowaniu 20 g – 30 g, ilość szacunkowa 2000 opakowań. CPV: 15870000-7.. 11) Oregano w opakowaniu 10 g – 20 g, ilość szacunkowa 3000 opakowań. CPV: 15870000-7. 12) Liście bazylii w opakowaniu 10 g – 20 g, ilość szacunkowa 3000 opakowań. CPV: 15870000-7. 13) Cynamon mielony w opakowaniu 20 g – 30 g, ilość szacunkowa 2200 opakowań. CPV: 15870000-7. 14) Koperek w opakowaniu 8 g – 15 g, ilość szacunkowa 2200 opakowań. CPV: 15870000-7. 15) Susz z liści pietruszki w opakowaniu 10 g – 20 g, ilość szacunkowa 2200 opakowań. CPV: 15870000-7. 16) Chili w opakowaniu 20 g – 30 g, ilość szacunkowa 4800 opakowań. CPV: 15870000-7. 17) Przyprawa do zup, sosów, sałatek w płynie Winiary 210 g, ilość szacunkowa 6400 opakowań. CPV: 15870000-7. 18) Przyprawa kucharek w opakowaniu 1 kg, ilość szacunkowa 50 opakowań. CPV: 15870000-7. 19) Kwasek cytrynowy do celów spożywczych w opakowaniu 20 g – 30 g, ilość szacunkowa 5000 opakowań. CPV: 15870000-7. 20) Soda oczyszczona do celów spożywczych w opakowaniu 75 g – 85 g, ilość szacunkowa 1800 opakowań. CPV: 15870000-7. 21) Zaprawa cytrynowa w opakowaniu 200 ml, ilość szacunkowa 1500 opakowań.CPV:15870000-7. 22) Ziele angielskie w opakowaniu 15 g , ilość szacunkowa 200 opakowań. CPV: 15870000-7. 23) Przyprawa do kebaba-gyros 30 g – 50 g, ilość szacunkowa 200 opakowań. CPV: 157870000-7. 24) Żelatyna spożywcza wieprzowa zwykła od 50 g , ilość szacunkowa 9000 opakowań. CPV: 15892400-1. 25) Barszczyk czerwony koncentrat w opakowaniu szklanym od 300 g – 330 g, ilość szacunkowa 200 opakowań. CPV: 15891400-4. 26) Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, ocet wyprodukowany z przedestylowanego alkoholu pochodzenia rolniczego, w opakowaniu szklanym 500 g, ilość szacunkowa 300 opakowań. CPV: 15871110-8. 27) Ocet winny 6 % w opakowaniu szklanym 0,5l, ilość szacunkowa 50 opakowań. CPV: 15871120-1. 28) Sos sojowy w opakowaniu szklanym 150 ml, ilość szacunkowa 50 opakowań. CPV: 15871210-9. 29) Żur w opakowaniu szklanym 0,5l, zakwas z mąki żytniej i pszennej poddany naturalnej fermentacji, ilość szacunkowa 200 opakowań. CPV: 15851000-8. 30) Kminek mielony 20 g – 30 g, ilość szacunkowa 200 opakowań, CPV:15872300-4. 31) Tymianek 10g, ilość szacunkowa 200 opakowań, CPV:15872300-4. 32) Cząber 10 g – 15 g, ilość szacunkowa 300 opakowań, CPV:15872300-4. 33) Pieprz ziołowy w opakowaniu od 20g-25 g ,ilość szacunkowa 1000 opakowań, CPV:15872200-3. 34) Przyprawa do kurczaka od 20 g – 30 g, ilość szacunkowa 2500 opakowań, CPV:15871270-7. 35) Przyprawa do ryb od 20 g – 30 g, ilość szacunkowa 100 opakowań, CPV:15870000-7. 36) Przyprawa meksykańska od 20 g – 30 g, ilość szacunkowa 100 opakowań, CPV:15871270-7. 37) Imbir w opakowaniu 10 g – 15 g, ilość szacunkowa 150 opakowań. CPV: 15872500-6. 38) Gałka muszkatołowa 10 g, ilość szacunkowa 200 opakowań. CPV: 15870000-7. 39) Zioła prowansalskie 10 g , ilość szacunkowa 4000 opakowań. CPV: 15872300-4. 40) Curry w opakowaniu 20 g – 30 g, ilość szacunkowa 2500 opakowań. CPV: 15870000-7. 41) Przyprawa do gulaszu od 20 g – 25 g, ilość szacunkowa 200 opakowań, CPV:15891500-5. 42) Przyprawa do ziemniaków od 20 g – 25 g, ilość szacunkowa 200 opakowań, CPV:15870000-7. 43) Kurkuma od 20 g – 25 g, ilość szacunkowa 200 opakowań, CPV:15870000-7. 44) Estragon 10 g ilość szacunkowa 200 opakowań, CPV:15872000-1.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15872400-5, 15872100-2, 15870000-7, 15870000-7, 15871110-8, 15871270-7
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena 60% |
0,00 |
termin reali.reklam 40% |
0,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Grupa 3 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1) Włocławek koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniu 1 litr, ilość szacunkowa 300 opakowań. CPV: 15331427-6. 2) Włocławek ketchup łagodny w opakowaniu 1 litr, ilość szacunkowa 300 opakowań. CPV: 15871230-5. 3) Włocławek ketchup pikantny w opakowaniu 480 g, ilość szacunkowa 8000 opakowań. CPV: 15871230-5. 4) Ketchup pikantny Pudliszki w opakowaniu 500 g, ilość szacunkowa 4800 opakowań. Skład m.in.: pomidory 183 g na 100 g ketchupu. CPV: 15871230-5. 5) Ketchup pikantny w opakowaniu 470 g, ilość szacunkowa 4000 opakowań. CPV: 15871230-5. 6) Ketchup Tortex w tubie plastikowej 470 g, ilość szacunkowa 7000 opakowań, CPV:15871230 7) Majonez pomorski stołowy Ocetix w opakowaniu 260 g, ilość szacunkowa 15000 opakowań. Zawartość tłuszczu powyżej 63%. CPV: 15871273-8. 8) Majonez pomorski stołowy Ocetix w opakowaniu 620 g, ilość szacunkowa 6000 opakowań. Zawartość tłuszczu powyżej 63%. CPV: 15871273-8. 9) Majonez dekoracyjny Winiary w opakowaniu 400 ml, ilość szacunkowa 600 opakowań. Skład m.in.: olej roślinny, żółtko jaj-6%, ocet, musztarda, cukier, sól. Średnia zawartość odżywcza w 100 ml produktu: tłuszcz 76,1 g. CPV: 15871273-8. 10) Majonez w tubie 450 g – 550 g, ilość szacunkowa 700 opakowań. Zawartość tłuszczu powyżej 63%. CPV: 15871273-8. 11) Musztarda stołowa,sarepska w opakowaniu plastikowym 180 g – 220 g, ilość szacunkowa 1000 opakowań. CPV: 15871250-1. 12) Musztarda sarepska w opakowaniu plastikowym 450 g – 550 g, ilość szacunkowa 2200 opakowań. CPV: 15871250-1. 13) Musztarda sarepska, stołowa Ocetix w opakowaniu 180 g – 220 g, ilość szacunkowa 12000 opakowań. CPV: 15871250-1. 14) Chrzan tarty w opakowaniu 170 g – 200 g, ilość szacunkowa 7000 opakowań. CPV: 15870000-7. 4. Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość zamawianych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. Zamawiający zastrzegają sobie prawo do nieodebrania całości zamówienia, z zastrzeżeniem, że ilość dostarczonego asortymentu nie będzie mniejsza niż 70 % wielkości całego zamówienia i z tego tytułu wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe lub prawne. 5. Artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim okresem przydatności do spożycia dla danego artykułu, w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które posiadają: kod kreskowy oraz nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze/gramaturze lub ilości j.m. (np. sztuk) w opakowaniu lub litrażu. 6. Wykonawca dostarcza artykuły w opakowaniach, które nie są wykonane ze szkła oraz z metalu, za wyjątkiem: przyprawy do zup, sosów, sałatek (grupa 2, poz. 20,32), barszczyku czerwonego koncentrat (grupa 2, poz. 28), octu (grupa 2, poz. 29, 30), koncentratu pomidorowego (grupa 3, poz. 1), ketchupu (grupa 3, poz. 2, 3), majonezu (grupa 3, poz. 7, 8, 9). 7. Termin ważności dostarczanych artykułów - minimum 6 miesięcy, liczony od dnia dostawy. Dostawa artykułów z krótszym terminem ważności może zostać realizowana po uprzednim uzyskaniu zgody od Zamawiającego. 8. Zamawiający dopuszcza możliwość dostaw artykułów w opakowaniu o większej gramaturze lub ilości sztuk w opakowaniu albo litrażu (tzw. promocja) niż określone w siwz w rozdziale III (dotyczy tylko w okresie realizacji zamówienia na podstawie umowy). 9. Dopuszczalne są oferty równoważne, tzn. artykuły o innych nazwach handlowych niż określone przez zamawiającego, pod warunkiem, że będą posiadały parametry tj. gramaturę lub litraż, albo ilość sztuk w opakowaniu taką samą jak opisany przez zamawiającego dany przedmiot zamówienia. W przypadku, kiedy przedmiot zamówienia został przez zamawiającego opisany za pomocą przedstawienia jego składu, to produkt równoważny oferowany przez wykonawcę w swoim składzie posiada takie same składniki jakie w opisie przedmiotu zamówienia zawarł zamawiający. Jeżeli opis przedmiotu zamówienia oprócz składu posiada również opis procentowego (%) udziału danego składnika w składzie artykułu, to produkt równoważny oferowany przez wykonawcę w swoim składzie posiada te same składniki, a udział procentowy (%) poszczególnych składników nie może być większy lub mniejszy niż 10% od opisanego przez zamawiającego procentowego (%) udziału danego składnika w składzie artykułu. Ponadto inne parametry produktu równoważnego oferowanego przez wykonawcę, w szczególności dotyczące smaku, aromatu, koloru, konsystencji nie mogą znacząco różnić się od artykułu opisanego przez zamawiającego. Na wykonawcy ciąży udowodnienie, że produkt równoważny spełnia wymogi i opis określony przez zamawiającego. W przypadku oferowania produktów równoważnych wykonawca do oferty załącza wypełniony załącznik nr 5 do siwz, tj. formularz dotyczący porównania parametrów artykułów. 1. Zamawiający nie przewiduje możliwości udzielenia zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 ustawy Pzp. 2. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych. 3. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych . 4. Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin płatności: 1. Wykonawca dostarczać będzie ww. artykuły na swój koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych do magazynów Zamawiającego zlokalizowanych na terenie: Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin płatności. 2. Wykonawca dostarczać będzie ww. artykuły na swój koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi w sposób zapobiegający utracie walorów użytkowych, smakowych i odżywczych do magazynów Zamawiającego zlokalizowanych na terenie: Zakładu Karnego w Potulicach, ul. Aleja Parkowa 1; Aresztu Śledczego w Bydgoszczy, ul. Wały Jagiellońskie 4; Zakładu Karnego w Bydgoszczy-Fordonie, ul. Rynek 8; Zakładu Karnego w Koronowie, ul. Bydgoska 27; Oddział Zewnętrzny w Chojnicach, ul. Pietruszkowa 4; Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu, ul. Wybickiego 10/22; Zakładu Karnego Nr 2 w Grudziądzu, ul. Sikorskiego 13/17; Zakładu Karnego w Inowrocławiu, ul. Gabriela Narutowicza 46; Oddział Zewnętrzny w Toruniu, ul. Piekary 53; Zakładu Karnego we Włocławku, ul. Bartnicka 10; Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Bydgoszczy, ul. Toruńska 276; Kawiarni ODK Zacisze, 89-526 Lubiewo. Oddział Zewnętrzny w Czersku , ul. Dworcowa 26 Oddział Zewnętrzny w Strzelewie , Strzelewo 61 Realizacja dostaw do magazynu nie mniej niż 2 razy w tygodniu w uzgodnionych terminach, w godz. 8:00-12:00.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15331427-6, 15871230-5, 15871273-8, 15871250-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena 60% |
0,00 |
termin reali.reklam 40% |
0,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: