IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Nie
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
Nie
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
najniższa cena |
80,00 |
godzina dostawy |
20,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
, godzina:
,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
(od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Artykuły spożywcze |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:towar świeźy, zapakowany w odpowiednie opakowania, ścisle określony termin przydatności do spożycia, produkty pełnowartościowe, pierwszego gatunku, spełniające Polsie Normy określone w rozporządzeniach, opakowania nie uszkodzone
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15512000-0,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
80,00 |
godzina dostawy |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Nabiał |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:towar świeży, zapakowany w odpowiednie opakowania, ścisle określony termin przydatności do spożycia, produkty pełnowartościowe, pierwszego gatunku, spełniające Polskie Normy określone w rozporządzeniach, opakowania nie uszkodzone
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15544000-3, 15540000-5, 15511000-3, 15542100-0, 15551320-4, 15500000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
80,00 |
godzina dostawy |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Pieczywo |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:towar świeży, zapakowany w odpowiednie opakowania, ścisle określony termin przydatności do spożycia, produkty pełnowartościowe, pierwszego gatunku, spełniające Polskie Normy określone w rozporządzeniach, opakowania nie uszkodzone
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15811400-0, 15821000-9, 15812000-3, 15811000-6, 15811100-7
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
80,00 |
godzina dostawy |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Produkty głęboko mrożone-mrożonki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:towar świeży, zapakowany w odpowiednie opakowania, ścisle określony termin przydatności do spożycia, produkty pełnowartościowe, pierwszego gatunku, spełniające Polskie Normy określone w rozporządzeniach, opakowania nie uszkodzone
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331170-9, 15300000-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
80,00 |
godzina dostawy |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Rybny mrożone, filety rybne, pozostałe mięso ryb |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:towar świeży, zapakowany w odpowiednie opakowania, ścisle określony termin przydatności do spożycia, produkty pełnowartościowe, pierwszego gatunku, spełniające Polskie Normy określone w rozporządzeniach, opakowania nie uszkodzone
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15200000-0, 15221000-3, 15200000-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
80,00 |
godzina dostawy |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Mięso produkty miesne, drób, produkty drobiarskie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:• Mięso , wędliny i produkty mięsne świeże z bieżącej produkcji; • Świeży drób , produkty drobiowe świeże z bieżącej produkcji ; • Mięso wołowe b/k kl 1- chude mięso bez kości ,ścięgien łoju i skóry, uzyskane z części ćwierćtuszy tylnej z części wewnętrznej udźca po ściągnięciu tłuszczu i błony ścięgnistych mięśni; • Mięso mielone wieprzowe: rozdrobnione, bez ścięgien i łoju; • Schab b/kości, bez łoju, kl. 1 • Łopatka wieprzowa bez kości : mięso bez fałd skóry i bez tłuszczu pachowego, tłuszczu śródmięśniowego , całkowicie odkostniałe, pozbawione ścięgien, wyporcjowane; • Karczek wieprzowy bez kości, mięso całkowicie odkostnione, słonina całkowicie zdjęta; • Udko z kurczaka (udziec+ pałka), waga jednostkowa ok. 250g – element tuszki kurczęcej obejmuje kość udową, piszczelową i strzałkową, łącznie z otaczającymi je mięśniami, udko właściwie umięśninie , linia cięta równa, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach; • Korpus z kurczaka: element uzyskany z tuszki kurczęcej bez przebawień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez zanieczyszczeń obcych; • Filet z piersi kurczaka: element tuszki kurczęcej obejmującej mięsień piersiowo powierzchniowy bez przylegającej skóry i bez kości; • Filet z indyka: mięśnie piersiowe pozbawione skóry kości i ścięgien, prawidłowo wykrwawione, bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez zanieczyszczeń obcych; • Boczek świeży wieprzowy bez kości: surowy łuskany, bez skóry i bez kości, nie mrożony, spełniający wymagania normy; • Wątróbka drobiowa- wątróbka z kurczaka uzyskana z tuszki kurczęcej w postaci podwójnych lub pojedynczych płatów i pozbawiona części niejadalnych, bez woreczka żółciowego i zanieczyszczeń, dopuszcza się pojedyncze części płatów o wielkości mniejszej niż połowa płata, barwa beżowa do brunatno-wiśniowej charakterystyczna dla wątroby świeżej; • Żołądki z kurcząt świeże- z usuniętą treścią oraz warstwą zrogowaciałą z odciętym tuż przy mięśniu gruczołowym i dwunastnicą nadmiar tłuszczu usunięty, dopuszcza się niewielkie uszkodzenia mięśnia oraz pozostałości tkanki tłuszczowej, barwa jasnoczerwona do ciemnoczerwonej, niedopuszczalna zielonkawa barwa; • Boczek wędzony wieprzowy bez kości- łuskany parzony, bez widocznych złogów solanki: skład surowe mięso wędzone 80-92% parzone spełniające normę tłuszczu dla boczku bez żeberek, wyrób peklowany, wędzony, chłodzony powietrzem, tłuszcz przerośnięty warstwami mięsa, produkt dość soczysty, niedopuszczalne szarozielone plamy świadczące o niedopeklowaniu i żółta barwa tłuszczu, smak w miarę słony, wędzenie wyczuwalne; • Szynka konserwowa wieprzowa , nadziewana w osłonka sztuczną o średnicy 9,5 cm, formowana w kształcie bloku, długość 25,30 cm, wyrób parzony, chłodzony, dochładzany powietrzem, powierzchnia sucha, gładka, czysta folia ściśle przylegająca do mięsa, na przekroju widoczne kawałki mięsa, konsystencja soczysta, krucha, plasterki o grubości 2 mm nie powinny się rozpadać w skład której wchodzi mięso wieprzowe klasy 1, pochodzące z trybowania szynek, mięso wieprzowe z szynki 70-90%, zawartość białka nie mniej niż 20 % z mięsa peklowanego rozdrobniona, parzona, soczysta ścisła, powierzchnia przekroju lekko wilgotna, niedopuszczalny wyciek soku oraz skupiska galarety; • Polędwica sopocka wieprzowa, wyrób wędzony o zachowanej strukturze tkankowej, parzony bez skóry i słoniny, skład: mięso wieprzowe 70-96 %, wędzonka wieprzowa cało mięśniowa, otrzymana ze schabu obrobionego , wyprodukowana z jednej części anatomicznej tuszy schabu bez kości, peklowana, wędzona, parzona, powierzchnia sucha, czysta , widoczne lekkie pofałdowania, struktura odpowiadająca układowi anatomicznego schabu, plasterki o grubości 2 mm nie powinny się rozpadać, zawartość białka nie mniej niż 18% tłuszczu nie więcej niż 8%; • Szynka wieprzowa gotowana, skład : mięso wieprzowe 70-80 % , bez słoniny mocno wędzona i parzona; • Szynka drobiowa,: skład : mięso z indyka 40-50% , wyrób otrzymany z całej lub grubo rozdrobnionych , peklowanych mięśni piersiowych drobiowych, wędzony, parzony, produkt w sztucznej osłonce, w formie batony o średnicy od 10 do 13 cm i długości 35 cm, zawartość białka nie mniejsza niż 18%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10%; • Kiełbasa śląska: skład: mięso wieprzowe 65-70 % , tłuszcz wieprzowy 5-8%, wyprodukowana z mięsa peklowanego, wieprzowego, średnio rozdrobnionego, nawiewana w jelita wieprzowe naturalne o średnicy 2,-2,5 cm, długość 8-10 cm, kiełbasa wędzona, parzona, studzona wodą i dochładzana powietrzem, osłonka ściśle przylegająca do farszu, surowe mięso rozdrobnione, równomiernie rozmieszczone na przekroju, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników, charakterystyczny smak i zapach użytych przypraw, zawartość białka nie mniej niż 16%; • Kiełbasa krakowska: grubo rozdrobniona, wyprodukowana z peklowanego mięsa wieprzowego, nadziewana w osłonki sztuczne o średnicy 8 cm i długości batony od 25 cm do 35 cm, kiełbasa wędzona, parzona, chłodzona, surowce mięsne rozdrobnione , równomiernie rozmieszczone na przekroju, plasterki o grubości 2mm nie powinny się rozpadać, barwa na przekroju różowa; • Kiełbasa szynkowa wieprzowa; kiełbasa grubo rozdrobniona, czysto wieprzowa w osłonce białkowej, wędzona, parzona, o zawartości białka nie mniej niż 16% , i tłuszczu nie więcej niż 25%, baton o długości od 35 cm do 40 cm i średnicy 10 cm, konsystencja ścisła , plastry o grubości 2 mm nie powinny rozpadać się; • Kiełbasa żywiecka : kiełbasa grubo rozdrobniona, wyprodukowana z mięsa wieprzowego peklowanego, nadziewana w osłonki sztuczne, białkowe, długość batony 30 cm, kiełbasa wędzona , parzona, chłodzona powietrzem, podsuszana, konsystencja dość ścisła, elastyczna, związanie dobre, plasterki o grubości 2 mm nie powinny się rozpadać; • Kiełbasa lubuska: kiełbasa grubo rozdrobniona, wyprodukowana z mięsa wieprzowego peklowanego, nadziewana w osłonki sztuczne, białkowe, długość batony 30 cm, kiełbasa wędzona , parzona, chłodzona powietrzem, podsuszana, konsystencja dość ścisła, elastyczna, związanie dobre, plasterki o grubości 2 mm nie powinny się rozpadać; • Pasztetowa: wyprodukowana z mięsa i tłuszczu wieprzowego 25-40% z dodatkiem wątroby wieprzowej , mięsa indyczego 23-25 %, surowce dokładnie rozdrobnione, konsystencja smarowana, zawartość tłuszczu nie więcej niż 40 %; • Parówka gruba, serdelka wieprzowa: mięso drobno rozdrobnione wieprzowe, wędzona, parzona, zawartość białka nie mniej niż 10%, tłuszczu nie więcej niż 35 %, grubość ok. 3 cm, długość od 6 do 10 cm; • Parówki cienkie: drobno rozdrobnione, homogenizowane kiełbaski wieprzowe z mięsa peklowanego , wędzone, parzone w osłonce wiskozowej o długości 10-10 cm, i grubości 1,8-2,2 cm; • Parówki cielęce: drobno rozdrobnione , homogenizowana czysta cielęcina, luksusowa, wędzona, parzona, surowce rozdrobnione i kutrowane z dodatkiem gotowej mieszanki przyprawowej, farsz nadziewany w osłonkę sztuczną;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131130-5, 15131410-2, 15131220-3, 15113000-3, 15119000-5, 15112100-7, 15131500-0, 15112000-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
80,00 |
godzina dostawy |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Produkty pełnowartościowe , pierwszego gatunku, spełniające Polskie Normy określone w rozporządzeniach, opakowania nieuszkodzone, rozmiar L
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
80,00 |
godzina dostawy |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
Warzywa |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Produkty świeże, pakowane (skrzynka lub siatka ażurowa), I klasa jakości bez oznak uszkodzenia mechanicznego, bez zmian chorobowych, bez oznak bytowania szkodników, gąsienic, bez oznak przemrożenia, zepsucia i odleżyn gnilnych, zachowany okres karencji po stosowaniu środków chemicznych ochrony roślin,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03221000-6, 03221200-9, 03221000-9, 03212100-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
80,00 |
godzina dostawy |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Produkty świeże, pakowane (skrzynka lub siatka ażurowa), I klasa jakości bez oznak uszkodzenia mechanicznego, bez zmian chorobowych, bez oznak bytowania szkodników, gąsienic, bez oznak przemrożenia, zepsucia i odleżyn gnilnych, zachowany okres karencji po stosowaniu środków chemicznych ochrony roślin,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03222000-3, 03222110-7, 03222200-5
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
najniższa cena |
80,00 |
godzina dostawy |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: