Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej
Zamówienia publicznego
Dostawy pieczywa i ciast do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy
1.2.3 Dostawy pieczywa i ciast
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
polski
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy pieczywa do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy, w ilości i asortymencie podanym w załączniku nr 4 do SWZ (szczegółowy opis przedmiotu zamówienia) oraz w załączniku nr 1 do SWZ (formularz ofertowy – zadanie nr 1). Dostawy pieczywa do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy odbywać się będą sukcesywnie od poniedziałku do soboty w godzinach 5:00 – 7:00.
1. CPV 15811100-7 Chleb pszenno-żytni. Chleb świeży krojony. Bochenki o wadze od 400 g do 800 g wypiekane z mąki żytniej i pszennej. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Przydatność do spożycia min. 3 dni od daty dostarczenia do magazynu. W ilości 1250 kg.
2. CPV 15811100-7 Chleb razowy. Chleb świeży krojony. Bochenki o wadze od 400 g do 800 g wypiekane z mąki razowej na zakwasie z dodatkiem drożdży. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Przydatność do spożycia min. 3 dni od daty dostarczenia do magazynu. W ilości 500 kg.
3. CPV 15811400-0 Bułka pszenna typu "kajzerka". Pieczywo pszenne zwykłe wyrabiane z mąki pszennej na drożdżach z dodatkiem soli i innych surowców określonych recepturą. Waga 1 szt. nie mniej niż 50g, kształt kopulasty o podstawie okrągłej lub owalnej. Niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone, ze śladami pleśni. Skórka ściśle połączona z miękiszem, błyszcząca o barwie od złocistej do jasnobrązowej może być posypana makiem lub sezamem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Przydatność do spożycia min. 2 dni od dnia dostawy do magazynu.
W ilości 3000 szt.
4. CPV 15811400-0 Bułka pszenna typu "graham". Pieczywo pszenne zwykłe wyrabiane z mąki pszennej z dodatkiem mąki grahamki, na drożdżach z dodatkiem soli i innych surowców określonych recepturą. Waga 1 szt. nie mniej niż 50 g. Kształt kopulasty o podstawie owalnej lub okrągłej. Niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone oraz ze śladami pleśni. Skórka ściśle połączona z miękiszem, chropowata, może być posypana ziarnami. Nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym z zakalcem, kruszącym się z obecnością grudek mąki lub soli. Smak i zapach swoisty, typowy dla tego rodzaju pieczywa. Przydatność do spożycia min. 2 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 3000 szt.
5. CPV 15811400-0 Bułka pszenna typu „bagietka”. Pieczywo pszenne zwykłe wyrabiane z mąki pszennej na drożdżach z dodatkiem soli i innych surowców określonych recepturą. Waga 1 szt. od 90 g. do 160 g. Kształt podłużny. Niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone, ze śladami pleśni. Skórka ściśle połączona z miękiszem, błyszcząca o barwie od złocistej do jasnobrązowej może być posypana makiem lub sezamem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Przydatność do spożycia min. 2 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 2000 szt.
6 CPV 15812100-4 Drożdżówka z nadzieniem. Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego. Różne kształty o wadze nie mniejszej niż 90 g. Nadzienie: ser biały, mak, jabłka lub inne owoce, jogurt, marmolada, budyń. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Niedopuszczalne drożdżówki twarde lub niedopieczone. Przydatność do spożycia min. 2 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 3000 szt.
7. CPV 15800000-6 Bułka tarta. Produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywa pszennego, bez dodatku nasion, nadzień i zdobień; struktura i konsystencja: sypka, bez grudek o barwie jasnożółtej; smak i zapach charakterystyczny dla suszonego pieczywa; waga ok. 500 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. W ilości 75 kg.
8. CPV 15612100-2 Mąka pszenna, struktura i konsystencja- sypka, rozdrobniona bez grudek, barwa biała z odcieniem żółtym. Niedopuszczalny zapach obcy, stęchły, zanieczyszczenia organiczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenia, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie o wadze do 25 kg. Termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy. W ilości 300 kg.
9. CPV 15820000-2 Groszek ptysiowy, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy. W ilości 10 kg.
15612100-2 - Mąka pszenna
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy ciast do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy, w ilości i asortymencie podanym w załączniku nr 4 do SWZ (szczegółowy opis przedmiotu zamówienia) oraz w załączniku nr 1 do SWZ (formularz ofertowy – zadanie nr 2). Dostawy ciast odbywać się będą od poniedziałku do soboty w godzinach 5:00–11:00.
1. CPV 15812200-5 Sernik Wyrób z ciasta kruchego, wypiekany na blachach z dodatkiem kawałków brzoskwiń lub rodzynek. Wykończony polewą, galaretką lub wiórkami kokosowymi, jednorodna struktura masy bez oznak kruszenia, puszysta. Niedopuszczalne: smak stęchły lub inny obcy, grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia. Ciasto porcjowane: waga 1 porcji od 70g do 140g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 dzień. W ilości 40 kg.
2. CPV 15812200-5 Makowiec Ciasto kruche połączone z masą makową z dodatkiem bakalii. Wypiekane na blachach. W korpusach kruchych charakterystyczna barwa jasnokremowa do żółtej, smak i zapach swoisty, bez oznak kruszenia i rozsypywania. Mak bez zanieczyszczeń i smaku stęchlizny. Niedopuszczalne: smak stęchły lub inny obcy, ciasto przypalone, twarde, rozpadające się, grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać
jednowarstwowo. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia. Ciasto porcjowane: waga 1 porcji od 70g do 140g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 dzień. W ilości 40 kg.
3. CPV 15812200-5 Ciasto serowo-makowe Ciasto kruche przełożone masami: makową i serową. Masy przylegające ściśle do siebie. Ciasto wypiekane na blachach, wykończone glazurą, posypane wiórkami kokosowymi lub orzechami itp. Korpusy kruche, jasno-kremowe do żółtej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych dodatków, bez oznak zakalca. Barwa masy serowej kremowa do jasno-złotej. Masa makowa zwarta drobnoziarnista. Mak bez zanieczyszczeń. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy producenta, adres, termin przydatności do spożycia. Ciasto porcjowane: waga 1 porcji od 70g do 140g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 dzień. W ilości 40 kg.
4. CPV 15812200-5 Szarlotka Ciasto kruche przełożone masą jabłkową. Ciasto wypiekane na blachach. Korpusy kruche, jasno-kremowe do żółtej, bez oznak zakalca. Masa jabłkowa o wysokości min. 4cm. Niedopuszczalne: grudki surowców, zakalec, ciasto połamane, popękane, przypalone, twarde, rozpadające się. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia. Ciasto porcjowane: waga 1 porcji od 70g do 140g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 dzień. W ilości 40 kg.
5. CPV 15812200-5 Kremówka ciastko złożone z dwóch płatów ciasta francuskiego, przełożone kremem budyniowym posypane cukrem pudrem. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta
zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia. Ciasto porcjowane: waga 1 porcji od 70g do 140g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 dzień. W ilości 40 kg.
6. CPV 15812200-5 Karpatka ciastko złożone z dwóch blatów ciasta parzonego, przełożone kremem budyniowym lub śmietanowym posypane cukrem pudrem. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia. Ciasto porcjowane: waga 1 porcji od 70g do 140g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 dzień. W ilości 40 kg.
7. CPV 15812200-5 Wuzetka wyrób cukierniczy w postaci dwóch blatów kakaowego biszkoptu przełożonych bitą śmietaną, wykończony polewą czekoladową i udekorowany bitą śmietaną. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia. Ciasto porcjowane: waga 1 porcji od 70g do 140g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 dzień. W ilości 40 kg.
8. CPV 15812200-5 Ciasto tortowe złożone z kilku warstw ciasta, przełożonych kremem cukierniczym, bitą śmietaną, konfiturami, z dodatkiem owoców, bakalii lub innymi, wykończony polewą czekoladową, masą, lub wiórkami, kokosowymi. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty
należy układać jednowarstwowo. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia. Ciasto porcjowane: waga 1 porcji od 70g do 140g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 dzień. W ilości 40 kg.
9. CPV 15812200-5 Torcik hiszpański ciasto bezowe przełożone bitą śmietaną, może być z dodatkiem owoców. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane:
nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia. Ciasto porcjowane: waga 1 porcji od 70g do 140g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 dzień. W ilości 40 kg.
10. CPV 15812200-5 Eklerka Wyrób z ciasta parzonego podłużne lub okrągłe przekrojone na pół i wypełnione kremem lub bita śmietaną z owocami. Opakowania stanowią kosze płytkie lub kartony wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Produkty należy układać jednowarstwowo. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: nazwę produktu, nazwę dostawcy-producenta, adres, termin przydatności do spożycia. Waga 1 szt. od 50g do 120 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 dzień. W ilości 300 szt.
11. CPV 15812100-4 Pączek Wyrób cukierniczy z mąki pszennej na drożdżach z nadzieniem z powideł, marmolady, kremu budyniowego lub toffi, wykończony glazurą lukrową, polewą czekoladową lub cukrem pudrem, średnia waga 1 szt. ok. 100 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 dzień. W ilości 750 szt.
15812100-4 - Wyroby ciastkarskie
Spawanie stali
Humniska (podkarpackie)
Spawanie MIG MAG
Humniska (podkarpackie)
Spawanie konstrukcji stalowych
Humniska (podkarpackie)
Usługi spawalnicze
Humniska (podkarpackie)
MetalTop -Obróbka Metali, Skrawaniem i Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych
Tarnowiec (podkarpackie)
Profesjonalne elektronarzędzia, narzędzia dla majsterkowiczów
Rzeszów (podkarpackie)
Sklep z foliami samoprzylepnymi - Procorte
Sonina (podkarpackie)
Uspaw - Cięcie laserowe
Kombornia (podkarpackie)
Wima - Zakuwanie węży, Hydraulika siłowa, Pneumatyka
Mielec, Rzeszów, Warszawa, Poznań, Kraków (podkarpackie)