Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Pyzy z mięsem 15896000-5 Opakowanie jednostkowe 400 - 500 g. Ciasto - skład: ciasto nie mniej niż:- ziemniaki gotowane 37%, woda, grys ziemn.23%, skrobia ziemniaczana, sól. Farsz nie mniej niż: mięso gotowane wieprzowe 32%, wołowe 32%, cebula duszona, tłuszcz wieprzowy, błonnik 3,2%, sól, przyprawy. Zawartość w wyrobie: mięsa nie mniej niż 12%, ziemniaków 30 %, grysu 18,5%, farszu nie mniej niż 20%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 2 Brokuły 15331170-9 Op. Jedn. 400-1000g. Produkt głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 250 kg 3 Frytki 15311100-2 Op. Jedn. 2-2,5 kg. Szybko smażące frytki karbowane podsmażone i zamrożone. Składniki: ziemniaki, olej roślinny, dextroza. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 4 Mieszanka owocowa 15896000-5 Op. jedn. 400-500g. Produkt naturalny głęboko mrożony. Skład: Owoce ( truskawki, śliwki, porzeczki, wiśnie, agrest, aronie) w różnych proporcjach. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 600 kg 5 Mieszanka warzywna 7 składnikowa 15331170-9 Op. jedn.400-600g. Produkt głeboko mrożony. Skład: marchew, kalafior, fasola szparag.pietruszka, seler, cebula, groch zielony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 300 kg 6 Szpinak 15331170-9 Op. jedn. 400-500g. Produkt rozdrobniony głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 60 kg 7 Warzywa na patelnię 15331170-9 Op. jedn. 400-600g. Mieszanka warzywna o składzie: kalafior, marchew, brokuły, seler, cebula, kapusta biała, groch zielony, kukurydza, Produkt głeboko mrożony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 8 Pierogi z serem 15896000-5 Op. jedn. 400-600g. Pierogi domowe, ręcznie robione, głęboko mrożone. Skład: ser twarogowy nie mniej niż 40%, mąka pszenna, woda, cukier, jaja, cukier waniliowy. Minimalna zawartość nadzienia nie mniej niż 40%. Produkt nie powinien zawierać barwników. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 250 9 Pierogi z kapustą i grzybami 15896000-5 Op. jedn. 400-600g. Skład: mąka pszenna, kapusta kwaszona nie mniej niż27%, woda, grzyby leśne nie mniej niż 7%, tłuszcz roślinny, przyprawy, cebula, jaja. Zawartość nadzienia min.40%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 50 kg 10 Uszka z mięsem 15896000-5 Op. jedn. 400-500g. Produkt głęboko mrożony. Skład: mąka pszenna, minimalna zawartość mięsa wołowego 24 %, woda, bułka tarta, jaja, cebula, przyprawy. Minimalna zawartość nadzienia 28 %. Produkt nie zawierający barwników. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 60 kg 11 Pizza mrożona 15896000-5 Skład: Spód: mąka, woda, olej, cukier, sól, drożdże. 8,2% ser (edamski, mozzarella), 8,00% szynka , 6,00 %pieczarki , 5,1 % sos (śmietana, olej, woda), 1,6%czosnek , cebula, przyprawy. Masa netto 250-300g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 500 kg 12 Knedle z owocami 15896000-5 Op. jedn. 400-500g. Skład: ciasto: ziemniaki gotowane nie mniej niż 54,8 %, mąka pszenna nie mniej niż18 %, woda, skrobia ziemniaczana nie mniej niż 9%, płatki ziemniaczane, sól. Farsz:: truskawki mrożone nie mniej niż 79,8% lub śliwki mrożone nie mniej niż 79,8%, cukier, zagęszczacz. Zawartość w wyrobie nie mniej niż: truskawki lub śliwki 16%, ziemniaki do 11%, mąka pszenna do 3,6 %, farsz nie mniej niż 20 %. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 13 Kalafior 15331170-9 Kalafior różyczki. Skład: Kalafior 100%. Produkt głęboko mrożony. Waga 400-600g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 300 kg 14 Fasolka szparagowa 15331170-9 Fasola szparagowa cięta. Produkt głęboko mrożony. Waga 400-600g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 300 kg 15 Krokiety z mięsem 15896000-5 Op. jedn. 2-2,5 kg. Skład: Ciasto- woda, mąka pszenna, mleko w proszku odtłuszczone, jajka, sól. Farsz - mięso wołowe i wieprzowe mniej niż po 34%. Panierka - bułka tarta. Zawartość w wyrobie: mięso nie mniej niż 20,4%, farsz nie mniej niż 30 %. Waga 1 szt 60-150g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg 16 Kartacze z mięsem 15896000-5 Op. jedn. 2-2,5kg. Skład: Ciasto- ziemniaki gotowane do 37%, woda, grys ziemniaczany do 23%, skrobia ziemniaczana, sól. Farsz - mięso gotowane wieprzowe nie mniej niż 32%, wołowe nie mniej niż 32%, cebula duszona, tłuszcz wieprzowy, błonnik 3,2 %, sól, przyprawy. Zawartość w wyrobie nie mniej niż mięsa 12,8%, ziemniaków 30%, grysu 18,5%, farsz 20%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 17 Kukurydza mrożona 15331170-9 Op.jedn. 2-2,5kg. Mrożone ziarno kukurydzy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 20 kg 18 Papryka mrożona 15331170-9 Op.jedn.2-2,5kg. Papryka mrożona cięta czerwona lub kolorowa. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 20 kg 19 Frytki - kuleczki 15311100-2 Op.jedn 2-2,5kg. Szybko smażące frytki kuleczki o różnych smakach. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 20 Marchew - mini mrożona 15331170-9 Op.jedn.400-550g. Skład: marchew mini 100%. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 21 Bukiet warzyw kwiatowy 15331170-9 Op. jedn. 400-550g. Skład: brokuł, kalafior, marchew. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 22 Ciasto francuskie mrożone 15811300-9 Op. jedn. 400-500g. Skład: mąka pszenna, woda, tłuszcz roślinny, oleje roślinne: rzepakowy i słonecznikowy, sól. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg 23 Brukselka 15331170-9 Kapusta brukselska 100%. Op. 400-600g. Produkt głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15896000-5, 15331170-9, 15311100-2, 15811300-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-01-29
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru |
20,00 |
Dodatkowa dostawa o minimalnej kwocie do jakiej wykonawca zrealizuje zamówienie złożone przez zamawiającego |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Filet śledziowy a la matias 15241200-1 Skład: filet śledziowy, sól, ocet, zaprawa śledziowa. Masa 5 kg, masa ryby 4 kg. Termin przydatności do spożycia : nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 2 Filet z dorsza SHP 15220000-6 Filety z dorsza. Shatter pack. ( nie dopuszcza się JQF), bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 5%, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku. Produkt głęboko mrożony. Opakowania: kartony od 6 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 500 kg 3 Tuńczyk w oleju 15243000-3 Jasne mięso tuńczyka. Duże kawałki. Skład: tuńczyk duże kawałki, olej roślinny, sól. Masa netto 170-200g, masa po odcieku nie mniej niż 120g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 70 kg 4 Kostka rybna panierowana 15243000-3 Skład: ryba- nie mniej niż 55%. Masa jednej porcji od 110 do 150 g Opakowanie do 5 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy. 60 kg 5 Szprot w sosie pomidorowym 15240000-2 Skład: szprot nie mniej niż 40%, sos pomidorowy : woda, koncentrat pomidorowy, cukier, sól spożywcza, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, olej roślinny, seler, pietruszka, przyprawy. Masa netto300-350g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 120 kg 6 Łosoś wędzony 15234000-7 Łosoś wędzony plastry. Skład: ryba łosoś, sól, cukier. Pakowany próżniowo Op.jedn. 90-120g. Termin do spożycia do 20 dni liczony od daty dostawy. 3 kg 7 Pasta rybna 15243000-3 Pasta rybna : z tuńczyka, z łososia, z makreli. Op. Jedn. 80-100g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 2 kg 8 Kawior 15244100-1 Kawior drobnoziarnisty czarny i czerwony. Skład: ikra 91 %, sól, cukier. Op. Jedn. 80-100g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 miesiące od daty dostawy. 1 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15241200-1, 15220000-6, 15243000-3, 15240000-2, 15234000-7, 15244100-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-01-29
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru |
20,00 |
Dodatkowa dostawa o minimalnej kwocie do jakiej wykonawca zrealizuje zamówienie złożone przez zamawiającego |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Podgrzybek mrożony 15331135-2 Kapelusze podgrzybka w całości, bez obcych smaków i zapachów, bez skaz, zanieczyszczeń, uszkodzeń mechanicznych, wolne od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg 2 Maślak mrożony 15331135-2 Kapelusze maślaka krojone w kostkę, bez obcych smaków i zapachów, bez skaz, zanieczyszczeń, uszkodzeń mechanicznych, wolne od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg 3 Różyczki kalafiorowe mrożone 15331170-9 Różyczki – część róży kalafiorowej, powstałej przez jej rozdzielenie na mniejsze części, z głąbikami przyciętymi do 20 mm, mierząc od nasady najniższego rozgałęzienia. Wielkość 15 do 35 mm; wygląd – różyczki, bez przerastających zielonych listków, bez uszkodzeń mechanicznych, bez zlepieńców trwałych, nieoblodzone, bez zanieczyszczeń. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze – pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 400 kg 4 Brokuły różyczki mrożone 15331170-9 Różyczki – część róży brokułowej, powstałej przez jej rozdzielenie na mniejsze części, z głąbikami przyciętymi do 20 mm, mierząc od nasady najniższego rozgałęzienia. Wielkość 15 do 35 mm; wygląd – różyczki, bez przerastających zielonych listków, bez uszkodzeń mechanicznych, bez zlepieńców trwałych, nieoblodzone, bez zanieczyszczeń. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze – pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 5 Kapusta brukselka mrożona 15331170-9 Brukselka – kapusta, główki obrane z zewnętrznych liści, całe, bez uszkodzeń mechanicznych, zwarte, bez zlepieńców trwałych, nieoblodzone, główka koloru zielono-kremowego, bez zanieczyszczeń. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 6 Fasolka szparagowa cięta zamrożona 15331170-9 Fasolka zielona lub żółta, zamrożona, w postaci strąków ciętych; kształtne, niepołamane, sypkie, wolne od zlepieńców, bez skazy, barwa – intensywna zielona lub żółta, nie zbrązowiała, jednolita w całej masie partii, bez uszkodzeń przez choroby, szkodniki; konsystencja w stanie zamrożonym twarda, po ugotowaniu krucha, bez mączystych ziaren, nie gąbczasta, nie włóknista, bez zanieczyszczeń. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 220 kg 7 Marchew typu junior mrożona 15331170-9 Marchew, średnica korzenia 10-15 mm, długość od 5 do 7 cm, bez uszkodzeń mechanicznych, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, jednolita odmiana w partii, wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 8 Marchew plastry mrożona 15331170-9 Marchew, poprzecznie krojona w karbowane plastry, średnica 20-30 mm, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, jednolita odmiana w partii, wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 9 Marchew kostka mrożona 15331170-9 Kostka marchwi 12-15 mm, bez uszkodzeń, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 10 Groszek zielony mrożony 15331170-9 Groszek cały, bez uszkodzeń, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, wolny od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 80 kg 11 Mieszanka warzywna 7-składnikowa mrożona 15331170-9 Skład: kalafior, fasolka szparagowa, marchew, pietruszka, groszek, por, seler; warzywa nieuszkodzone, bez obcego smaku i zapachu, mieszanka wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 120 kg 12 Mieszanka chińska 15331170-9 Skład: marchew, papryka, kiełki fasoli Mung, grzyby chińskie Mun, kalafior, pędy bambusa, cebula, por; warzywa nieuszkodzone, bez obcego smaku i zapachu, mieszanka warzywna wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 220 kg 13 Frytki karbowane 15331170-9 Ziemniaki rozdrobnione, pokrojone w kształt słupków, przeznaczone do pieczenia w piecu, bez obcych smaków i zapachów, bez skaz, zanieczyszczeń, uszkodzeń mechanicznych, frytki wolne od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45 kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 360 kg 14 Mieszanka kompotowa 15896000-5 Skład: różne owoce, nie mniej niż cztery asortymenty. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna ok. 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudełko kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 2000 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15331135-2, 15331170-9, 15896000-5
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-01-29
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru |
20,00 |
Dodatkowa dostawa o minimalnej kwocie do jakiej wykonawca zrealizuje zamówienie złożone przez zamawiającego |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Miruna mrożona 15220000-6 Filety całe, ze skórą, shatterpack (nie dopuszcza się JQF), bez obcych zanieczyszczeń, glazura techniczna maksymalnie do 5%, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku. Opakowania: pudła kartonowe od 6 kg do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 2 Morszczuk mrożony 15220000-6 Filety całe, bez skóry, bez obcych zanieczyszczeń, o nieregularnej wielkości i kształcie, płat mięsa oddzielony od pozostałych części anatomicznych ryby cięciem, wykonanym równolegle do kręgosłupa, tkanka mięsna jasna, o naturalnej barwie, charakterystycznej dla morszczuka. Nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, smaku obcego, lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Opakowania: pudła kartonowe od 6 kg do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg 3 Śledzie solone matias 15230000-9 Filety całe bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty, o delikatnej teksturze i łagodnym smaku, barwa tkanki mięsnej jasna, biała do lekko kremowej; cechy dyskwalifikujące: filety rozpadające się, filety o luźnej konsystencji, przebarwienia świadczące o nieświeżości filetów. Opakowanie: wiaderko plastikowe. Waga netto od 2 kg do 4 kg .Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg 4 Makrela wędzona tusza b/głowy 15234000-7 Makrela wędzona na gorąco, tusze o wadze 250-300 g ułożone w kartonie równolegle; cechy dyskwalifikujące: zapleśnienia na powierzchni, uszkodzenia mechaniczne, zanieczyszczenia lub uszkodzenia przez szkodniki, smak i zapach jełki, gorzki, pleśni, gnilny, tekstura tkanki mięsnej mazista. Opakowanie: pudło kartonowe od 2 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. 115 kg 5 Filet z makreli w pomidorach 15240000-2 Konserwa rybna sterylizowana: filety z makreli (nie mniej niż 50%), sos pomidorowy (woda, koncentrat pomidorowy, cukier, maka pszenna, olej roślinny, ziemniak, przyprawy, mąka ziemniaczana, substancja wzmacniająca smak i zapach – glutaminian sodu, ocet, marchew, seler, cebula, sól, kwas octowy. Opakowanie jednostkowe: puszka łatwo otwieralna, waga ok. 175 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. 170 kg 6 Szprot w oleju 15240000-2 Konserwa rybna; skład: szprot minin. 60 %, olej roślinny, woda, sól, przyprawy. Opakowanie jednostkowe: puszka łatwo otwieralna, waga ok. 170 g . Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. 150 kg 7 Paprykarz rybny 15240000-2 Konserwa rybna; skład: rozdrobnione mięso ryb minim. 31%, woda, koncentrat pomidorowy, marchew, ryż, cebula smażona, mąka ryżowa, olej roślinny, sól, przyprawy. Opakowanie jednostkowe: puszka, waga od 160 g do 350 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. 140 kg 8 Tuńczyk w oleju 15241400-3 Konserwa rybna; skład: duże kawałki tuńczyka, olej słonecznikowy, woda, sól. Opakowanie jednostkowe: puszka otwierana za pomocą otwieracza, waga ok. 170 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. 100 kg 9 Paluszki rybne 15241700-6 Filety z ryb białych w panierce w kształcie podłużnej kostki o wymiarach ok. 20x30x70 mm, bez obcych zanieczyszczeń. Opakowania: pudła kartonowe od 2 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg 10 Ryba z pieca 15242000-6 Filet z mintaja minim. 50%, szpinak minim. 9 %, woda, mąka pszenna, śmietana, oleje roślinne, ser, cebula, masło, sól, aromat, drożdże, skrobia ziemniaczana, kwasy, sole eliminujące barwnik, betakaroten, czosnek, laktoza. Opakowania: pudła kartonowe od 2 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 330 kg 11 Śledź po kaszubsku 15243000-3 Zawartość filetów w produkcie minim. 50%, przypraw 10% w zalewie aromatyczno-korzennej (pomidorowej), o konsystencji zawiesistej, filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty o delikatnej teksturze i łagodnym smaku, barwa tkanki mięsnej jasna, biała do lekko kremowej; cechy dyskwalifikujące: filety rozpadające się, przebarwienia świadczące o nieświeżości filetów, niedopuszczalny zapach zjełczały, gnilny, chemiczny, stęchły lub inny obcy, niedopuszczalna mazista lub twarda tekstura mięsna. Opakowanie: wiaderko plastikowe. Waga netto od 2kg do 4 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 120 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15220000-6, 15230000-9, 15234000-7, 15240000-2, 15241400-3, 15241700-6, 15242000-6, 15243000-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-01-29
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru |
20,00 |
Dodatkowa dostawa o minimalnej kwocie do jakiej wykonawca zrealizuje zamówienie złożone przez zamawiającego |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: