Dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Dublinach

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Dublinach
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoKorsze
  • WojewództwoWarmińsko-mazurskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoPodmiot prawa publicznego
  • Termin składania wniosków2018-12-12
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyZakład Karny w Dublinach
  • Data publikacji ogłoszenia2018-12-04
  • Numer ogłoszenia656907-N-2018
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 656907-N-2018 z dnia 2018-12-04 r.

Zakład Karny w Dublinach: Dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Dublinach
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Dublinach, krajowy numer identyfikacyjny 28035160400000, ul. Dubliny  16 , 11-430   Korsze, woj. warmińsko-mazurskie, państwo Polska, tel. 89 7543831, , e-mail dkw_dubliny@sw.gov.pl, arkadiusz.milewski@sw.gov.pl; maciej.zubowicz@sw.gov.pl, faks 89 7543612.
Adres strony internetowej (URL): www.zp.sw.gov.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
www.zp.sw.gov.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
Forma pisemna
Adres:
Zakład Karny w Dublinach, Dubliny 16, 11-430 Korsze

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Dublinach
Numer referencyjny: DKW.2232.2.2018.PB
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
4


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Cz 1. Przetwory konserwowe rybne, ryby i produkty głęboko mrożone: 1 Pyzy ziemniaczane mrożone opakowanie do 5 kg - 216,50 kg 2 Kopytka mrożone opakowanie do 5 kg - 183 kg. 3 Pierogi z serem mrożone opakowanie do 5 kg - 171 kg. 4 Pierogi z mięsem mrożone opakowanie do 5 kg - 171 kg. 5 Pyzy z mięsem mrożone opakowanie do 5 kg- 159 kg. 6 Kalafior mrożony opakowanie do 15 kg - 506 kg 7 Mieszanka warzywna opakowanie do 15kg - 549,00 kg. 8 Kotlet rybny mrożony - 600 kg. 9 Kostka rybna mrożona - 329 kg. 10 Sałatka z makreli 300 g – 330 g - 166,98 kg 11 Paprykarz szczeciński 300 g - 330g - 788,37 kg. 12 Śledź w pomidorach 300 g – 330 g - 343,86 kg. Cz 2. Tłuszcze roślinne i zwierzęce: 1 Margaryna do smarowania pieczywa kostka 250g do 60% tłuszczu - 5 368,00 kg. 2 Olej uniwersalny opakowanie do 5 litrów - 403,00 l. 3 Smalec kostka do 250g. - 79,25 kg Cz. 3. Produkty mleczarskie: 1. Mleko w proszku pełne szybkorozpuszczalne – opakowanie do 25 kg. - 397,00 kg. 2. Ser topiony – bloczki pakowane po 100 g. - 835,70 kg. 3. Śmietana 12% - opakowanie 200g – 400g. - 192,00 kg. 4. Twaróg chudy – opakowanie 200g - 1998,80 kg 5. Jogurt naturalny 0% cukru (bez dodatku cukru) – opakowanie do 180g. - 149,70 kg. Cz 4. Różne artykuły spożywcze: 1 Ryż (opakowanie do 5kg) - 1879,00 kg. 2 Kasza manna (opakowanie do 1kg) - 268,50 kg 3 Kasza jęczmienna (opakowanie do 5 kg) - 1952,00 kg. 4 Mąka pszenna (opakowanie 1 kg) - 744,00 kg. 5 Mąka ziemniaczana (opakowanie 1 kg) - 268,00 kg. 6 Makaron (opakowanie do 5 kg) - 1708,00 kg. 7 Bułka tarta (opakowanie 0,5 kg) - 463,50 kg. 8 Groch połówki (opakowanie do 5 kg) - 439,00 kg. 9 Fasola (opakowanie do 5 kg) - 885,00 kg. 10 Kostka sojowa luz - 256,00 kg. 11 Granulat sojowy luz - 238,00 kg. 12 Przyprawa do bigosu (opakowanie do 1 kg) - 24,00 kg. 13 Przyprawa do mięsa mielonego (opakowanie do 1 kg) - 85,00 kg. 14 Przyprawa w płynie (opakowanie 0,5-1l) - 490,50 l. 15 Przyprawa uniwersalna sypka (opakowanie do 1 kg) - 336,00 kg. 16 Pieprz czarny mielony (opakowanie do 1 kg) - 10,00 kg. 17 Majeranek (opakowanie do 1 kg) - 10,00 kg. 18 Liść laurowy (opakowanie do 1 kg) - 7,50 kg. 19 Ziele angielskie (opakowanie do 1 kg) - 8,50 kg. 20 Sól jodowana (opakowanie do 1 kg) - 476,00 kg. 21 Musztarda (opakowanie do 5 kg) - 293,00 kg. 22 Keczup (opakowanie do 5 kg) - 154,00 kg. 23 Kawa zbożowa (opakowanie do 1 kg) - 195,00 kg. 24 Herbata (opakowanie do 1 kg) - 207,00 kg. 25 Majonez (opakowanie do 3 kg) - 195,00 kg. 26 Ocet spirytusowy 10% (opakowanie do 1 l) - 88,00 l. 27 Leczo pieczarkowe (opakowanie do 5 kg) - 474,00 kg. 28 Pieczarki pasteryzowane (opakowanie do 5 kg) - 194,00 kg. 29 Cukier biały (opakowanie do 1 kg) - 1 584,00 kg. 30 Dżem aroniowy (opakowanie do 15 kg) - 1 300,00 kg. 31 Marmolada wieloowocowa (opakowanie do 15 kg) - 1 316,00 kg. 32 Groszek konserwowy (opakowanie.400g) - 72,00 g. 33 Koncentrat pomidorowy (opakowanie 900ml) - 817,20 ml. 34 Szczaw konserwowy (opakowanie do 900ml) - 139,50 ml. 35 Chrzan tarty (opakowanie do 900ml) - 91,80 ml. 36 Sos biały (opakowanie do 5 kg) - 250 kg. 37 Sos pieczeniowy (opakowanie do 5 kg) - 201,00 kg. 38 Zupa pieczarkowa (opakowanie do 5 kg) - 122,00 kg. 39 Zupa żurek (opakowanie do 5 kg) - 98,00 kg. 40 Zupa kalafiorowa (opakowanie do 2 kg) - 49,00 kg. 41 Bulion jarzynowy (opakowanie do 5 kg) - 378,00 kg. 42 Sok zagęszczony opakowanie do 5 l - 858,00 l.

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15200000-0
15331170-9
15330000-0
15400000-2
15500000-3
15600000-4


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia: 2019-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
Sporządzony przez wykonawcę, według wzoru stanowiącego załącznik nr 1do SIWZ - formularz ofertowy
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
Cena 100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2018-12-12, godzina: 12:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):

Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> Język polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Przetwory konserwowe rybne, ryby i produkty głęboko mrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Cz 1. Przetwory konserwowe rybne, ryby i produkty głęboko mrożone: 1 Pyzy ziemniaczane mrożone opakowanie do 5 kg - 216,50 kg 2 Kopytka mrożone opakowanie do 5 kg - 183 kg. 3 Pierogi z serem mrożone opakowanie do 5 kg - 171 kg. 4 Pierogi z mięsem mrożone opakowanie do 5 kg - 171 kg. 5 Pyzy z mięsem mrożone opakowanie do 5 kg- 159 kg. 6 Kalafior mrożony opakowanie do 15 kg - 506 kg 7 Mieszanka warzywna opakowanie do 15kg - 549,00 kg. 8 Kotlet rybny mrożony - 600 kg. 9 Kostka rybna mrożona - 329 kg. 10 Sałatka z makreli 300 g – 330 g - 166,98 kg 11 Paprykarz szczeciński 300 g - 330g - 788,37 kg. 12 Śledź w pomidorach 300 g – 330 g - 343,86 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15200000-0, 15331170-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Tłuszcze roślinne i zwierzęce
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Cz 2. Tłuszcze roślinne i zwierzęce: 1 Margaryna do smarowania pieczywa kostka 250g do 60% tłuszczu - 5 368,00 kg. 2 Olej uniwersalny opakowanie do 5 litrów - 403,00 l. 3 Smalec kostka do 250g. - 79,25 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15400000-2

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Produkty mleczarskie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Cz. 3. Produkty mleczarskie: 1. Mleko w proszku pełne szybkorozpuszczalne – opakowanie do 25 kg. - 397,00 kg. 2. Ser topiony – bloczki pakowane po 100 g. - 835,70 kg. 3. Śmietana 12% - opakowanie 200g – 400g. - 192,00 kg. 4. Twaróg chudy – opakowanie 200g - 1998,80 kg 5. Jogurt naturalny 0% cukru (bez dodatku cukru) – opakowanie do 180g. - 149,70 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15500000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Różne artykuły spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Cz 4. Różne artykuły spożywcze: 1 Ryż (opakowanie do 5kg) - 1879,00 kg. 2 Kasza manna (opakowanie do 1kg) - 268,50 kg 3 Kasza jęczmienna (opakowanie do 5 kg) - 1952,00 kg. 4 Mąka pszenna (opakowanie 1 kg) - 744,00 kg. 5 Mąka ziemniaczana (opakowanie 1 kg) - 268,00 kg. 6 Makaron (opakowanie do 5 kg) - 1708,00 kg. 7 Bułka tarta (opakowanie 0,5 kg) - 463,50 kg. 8 Groch połówki (opakowanie do 5 kg) - 439,00 kg. 9 Fasola (opakowanie do 5 kg) - 885,00 kg. 10 Kostka sojowa luz - 256,00 kg. 11 Granulat sojowy luz - 238,00 kg. 12 Przyprawa do bigosu (opakowanie do 1 kg) - 24,00 kg. 13 Przyprawa do mięsa mielonego (opakowanie do 1 kg) - 85,00 kg. 14 Przyprawa w płynie (opakowanie 0,5-1l) - 490,50 l. 15 Przyprawa uniwersalna sypka (opakowanie do 1 kg) - 336,00 kg. 16 Pieprz czarny mielony (opakowanie do 1 kg) - 10,00 kg. 17 Majeranek (opakowanie do 1 kg) - 10,00 kg. 18 Liść laurowy (opakowanie do 1 kg) - 7,50 kg. 19 Ziele angielskie (opakowanie do 1 kg) - 8,50 kg. 20 Sól jodowana (opakowanie do 1 kg) - 476,00 kg. 21 Musztarda (opakowanie do 5 kg) - 293,00 kg. 22 Keczup (opakowanie do 5 kg) - 154,00 kg. 23 Kawa zbożowa (opakowanie do 1 kg) - 195,00 kg. 24 Herbata (opakowanie do 1 kg) - 207,00 kg. 25 Majonez (opakowanie do 3 kg) - 195,00 kg. 26 Ocet spirytusowy 10% (opakowanie do 1 l) - 88,00 l. 27 Leczo pieczarkowe (opakowanie do 5 kg) - 474,00 kg. 28 Pieczarki pasteryzowane (opakowanie do 5 kg) - 194,00 kg. 29 Cukier biały (opakowanie do 1 kg) - 1 584,00 kg. 30 Dżem aroniowy (opakowanie do 15 kg) - 1 300,00 kg. 31 Marmolada wieloowocowa (opakowanie do 15 kg) - 1 316,00 kg. 32 Groszek konserwowy (opakowanie.400g) - 72,00 g. 33 Koncentrat pomidorowy (opakowanie 900ml) - 817,20 ml. 34 Szczaw konserwowy (opakowanie do 900ml) - 139,50 ml. 35 Chrzan tarty (opakowanie do 900ml) - 91,80 ml. 36 Sos biały (opakowanie do 5 kg) - 250 kg. 37 Sos pieczeniowy (opakowanie do 5 kg) - 201,00 kg. 38 Zupa pieczarkowa (opakowanie do 5 kg) - 122,00 kg. 39 Zupa żurek (opakowanie do 5 kg) - 98,00 kg. 40 Zupa kalafiorowa (opakowanie do 2 kg) - 49,00 kg. 41 Bulion jarzynowy (opakowanie do 5 kg) - 378,00 kg. 42 Sok zagęszczony opakowanie do 5 l - 858,00 l.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15330000-0, 15600000-4, 15800000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę dostawę wyposażenia gastronomicznego - Dąbrowy
  • Lokalizacja zleceniawarmińsko-mazurskie
  • Data dodania22-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę dostawę wyposażenia gastronomicznego. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI