DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoBydgoszcz
  • WojewództwoKujawsko-pomorskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoZamawiający publiczny - inny zamawiający
  • Termin składania wniosków2022-05-09
  • ZamawiającyARESZT ŚLEDCZY W BYDGOSZCZY
  • Data publikacji ogłoszenia2022-04-27
  • Numer ogłoszenia2022/BZP 00137366
TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzą zamawiający działający wspólnie

1.2.) Nazwa zamawiającego: ARESZT ŚLEDCZY W BYDGOSZCZY

1.3.) Oddział zamawiającego: Dział Kwatermistrzowski

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 091393218

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Wały Jagiellońskie 4

1.5.2.) Miejscowość: Bydgoszcz

1.5.3.) Kod pocztowy: 85-131

1.5.4.) Województwo: kujawsko-pomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL613 - Bydgosko-toruński

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp_as_bydgoszcz@sw.gov.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający

jednostka organizacyjna więziennictwa

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne

1.8.) Informacje o pozostałych zamawiających działających wspólnie

Zamawiający 2

1.2.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny w Inowrocławiu

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5562755953

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: G. Narutowicza 46

1.5.2.) Miejscowość: Inowrocław

1.5.3.) Kod pocztowy: 88-100

1.5.4.) Województwo: kujawsko-pomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL613 - Bydgosko-toruński

1.5.7.) Numer telefonu: 523541210

1.5.8.) Numer faksu: 523541210

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_inowroclaw@sw.gov.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

1.9.) Podział obowiązków – zamówienie wspólne

Zamawiający odpowiadają wspólnie za zgodność prowadzonego postępowania, AŚ Bydgoszcz jako odpowiedzialny za przeprowadzenie procedury postępowania. Realizacja umowy - Każdy w trakcie trwania umowy podejmuje własne działania, za które odpowiada prawnie i ponosi konsekwencje finansowe tych działań.

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-ba84000f-c60d-11ec-aa46-6a814e8de928

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00137366

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-04-27

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00087936/03/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.1 Artykuły spożywcze

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

miniportal.uzp.gov.pl; zp.swnet.sw.gov.pl

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: Komunikacja w postępowaniu o udzielenie zamówienia, w tym składnie ofert, wymiana informacji oraz przekazywanie dokumentów lub oświadczeń między zamawiającym a wykonawcą, z uwzględnieniem wyjątków określonych w ustawie „Pzp”, odbywa się przy użyciu środków komunikacji elektronicznej, w postaci miniPortalu, który dostępny jest pod adresem: https://miniportal.uzp.gov.pl/, i ePUAPu, dostępnego pod adresem: https://epuap.gov.pl/wps/portal oraz za pomocą poczty elektronicznej: zp_as_bydgoszcz@sw.gov.pl Wymienione narzędzia zapewniają możliwość zapoznania się z treścią złożonych dokumentów wyłącznie po upływie terminu na ich składanie;
W zakresie składania ofert przy użyciu miniPortalu https://miniportal.uzp.gov.pl/, ePUAPu https://epuap.gov.pl/wps/portal.

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: W postępowaniu o udzielenie zamówienia korespondencja elektroniczna (inna niż oferta i załączniki do oferty) odbywa się elektronicznie za pośrednictwem dedykowanych Formularzy lub za pomocą poczty elektronicznej. Korespondencja przesłana za pomocą Formularzy nie może być szyfrowana.
2. Wykonawca zamierzający wziąć udział w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, musi posiadać konto na ePUAP. Wykonawca posiadający konto na ePUAP ma dostęp do następujących formularzy: „Formularz do złożenia, zmiany, wycofania oferty lub wniosku” oraz do „Formularza do komunikacji”;

3. Wymagania techniczne i organizacyjne wysyłania i odbierania dokumentów elektronicznych, elektronicznych kopii dokumentów i oświadczeń oraz informacji przekazywanych przy ich użyciu opisane zostały w Regulaminie korzystania z systemu miniPortal oraz Warunkach korzystania z elektronicznej platformy usług administracji publicznej (ePUAP);
4. Maksymalny rozmiar plików przesyłanych za pośrednictwem dedykowanych formularzy: „Formularz złożenia, zmiany, wycofania oferty lub wniosku” i „Formularza do komunikacji” wynosi 150 MB;
5. We wszelkiej korespondencji związanej z niniejszym postępowaniem Zamawiający i Wykonawcy posługują się ID postępowania.
6. Postępowanie prowadzone jest w języku polskim.
7. Maksymalny rozmiar plików przesyłanych za pośrednictwem poczty elektronicznej wynosi 35 MB.
8. Za datę przekazania dokumentów elektronicznych przyjmuje się datę ich przekazania na ePUAP. Potwierdzeniem przekazania jest Urzędowe Potwierdzenie wygenerowane przez ePUAP.

9. Sposób sporządzenia dokumentów elektronicznych musi być zgodny z wymaganiami określonymi w rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia 30 grudnia 2020 r. w sprawie sposobu sporządzania i przekazywania informacji oraz wymagań technicznych dla dokumentów elektronicznych oraz środków komunikacji elektronicznej w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego lub konkursie (Dz. U. z 2020 r. poz. 2452).

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Informacje dotyczące ochrony danych osobowych zawarto w rozdziale XVII SWZ

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: D/kw.2232.4.2022.MP

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 6

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ARTYKUŁY SPOŻYWCZE RÓŻNE
Bulion warzywny
pakowany w worki od 1 do 20 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15891500-5
kg1 745
Curry
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15872000-1
kg50
Cynamon
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15872200-3
kg36
Czosnek granulowany
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15871270-7
kg224
Herbata granulowana
pakowany w worki od 5 do 25 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15863200-7
kg1 860
Kawa zbożowa
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15862000-8
kg556
Koncentrat pomidorowy
pakowany w puszki lub słoiki do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15331425-2
kg6 300
Koperek suszony
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15893000-4
kg1 600
Kwasek cytrynowy
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15890000-3
kg210
Liść laurowy
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15872000-1
kg260
Majeranek
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15872300-4
kg290
Majonez
pakowany w opakowania od 0,5 do 1 kg, termin przydatności do spożycia minimum 3 miesiące od daty dostawy
15871273-8
kg510
Miód naturalny
pakowany w opakowania 0,025 kg, termin przydatności do spożycia minimum 3 miesiące od daty dostawy
03142100-9
kg125
Musztarda
pakowany w opakowania od 0,5 do 1 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15872150-1
kg840
Natka pietruszki suszona
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15893000-4
kg120
Ocet
pakowany opakowania do 1 L, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15871110-8
l670
Oregano
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15870000-1
kg200
Papryka suszona
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15890000-3
kg175
Pasztet sojowy
pakowany w opakowania od 100 do 130 g, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy,
15890000-3
kg50
Pieprz naturalny
Mielony, pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15872100-2
kg850
Przyprawa płynna do zup typu maggi
pakowany w opakowania do 1L, termin przydatności do spożycia minimum 3 miesiące od daty dostawy
15871210-9
l2 730
Przyprawa uniwersalna
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15871270-7
kg1 000
Sok pomidorowy
w opakowaniach 300 – 350 ml, niesłodzony, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15322100-2
l90
Sos boloński
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15871000-4
kg200
Sos grzybowy
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15871000-4
kg470
Sos koperkowy
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15871000-4
kg100
Sos myśliwski
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15871260-4
kg390
Sos pieczeniowy
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15871000-4
kg425
Sos pomidorowy
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15871000-4
kg460
Sól
pakowana w worki od 15 do 50 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15872400-5
kg5 500
Ziele angielskie
w całości, pakowane w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15871270-7
kg210
Zupa barszcz biały
pakowana w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15891400-4
kg580
Zupa barszcz czerwony
pakowana w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15891400-4
kg620
Zupa ogonowa
pakowana w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15891400-4
kg460
Zupa pieczarkowa
pakowana w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15891400-4
kg870
Zupa żurek
pakowany w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15891400-4
kg910
Żelatyna
pakowana w worki od 1 do 5 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15800000-3
kg23

4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: SWZ - rozdział XV

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: termin realizacji reklamacji

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Cukier
pakowany w worki od 5 do 50 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15831200-4
kg12600

4.2.6.) Główny kod CPV: 15831200-4 - Cukier biały

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: SWZ - rozdział XV

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: termin realizacji reklamacji

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PRODUKTY SOJOWE
Flaki sojowe
pakowany w worki od 5 do 25 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15890000-3
kg580
Granulat sojowy
pakowany w worki od 5 do 25 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15890000-3
kg1560
Kostka sojowa
pakowany w worki od 5 do 25 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15890000-3
kg1210
Kotlety sojowe
pakowany w worki od 5 do 25 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15890000-3
kg1450

4.2.6.) Główny kod CPV: 15890000-3 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: SWZ - rozdział XV

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: termin realizacji reklamacji

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PRODUKTY ZBOŻOWE

Budyń (bez cukru)
pakowany w opakowania do 1 kg, bez zawartości glutenu, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15600000-0
kg460
Chleb ryżowy
w postaci wafli, pakowany w opakowania do 130 g, bez zawartości glutenu, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy,
15821130-9
kg150
Chrupki kukurydziane
pakowane w worki od 0,100 do 1 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15821130-9
kg42
Kasza gryczana
pakowany w worki od 5 do 50 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15612100-9
kg120
Kasza jęczmienna
pakowany w worki od 5 do 50 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15613100-9
kg7 200
Kasza manna
pakowany w worki od 15 do 50 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15612100-9
kg2 400
Kisiel (bez cukru)
pakowany w opakowania do 1 kg, bez zawartości glutenu, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15620000-0
kg370
Mąka pszenna jasna, typ 450,500,550
pakowana w worki od 15 do 50 kg, jasna typ 450, 500, 550 , termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15612100-2
kg9 320
Mąka ziemniaczana
pakowana w worki od 15 do 50 kg, bez zawartości glutenu, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15620000-0
kg855
Płatki kukurydziane
pakowane w worki od 1 do 5 kg, bez zawartości glutenu, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15613311-1
kg74
Płatki owsiane
w opakowaniach do 25 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15613380-5
kg670
Ryż biały
pakowany w worki od 5 do 50 kg, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy od daty dostawy
15614300-8
kg10 150

4.2.6.) Główny kod CPV: 15821130-9 - Chleb chrupki

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15612100-2 - Mąka pszenna

15613100-9 - Produkty przemiału owsa

15620000-0 - Skrobia i produkty skrobiowe

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: SWZ - rozdział XV

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: termin realizacji reklamacji

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PRZETWORY OWOCOWE

Dżem śliwkowy
dżem o konsystencji gęstej lub galaretowatej otrzymany ze śliwek, pakowany w słoje lub wiaderka plastikowe zgodnie z obowiązującymi normami. Wielkość maksymalna 15 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu trwania umowy w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego.
15332296-5
kg2 100
Dżem truskawkowy
dżem o konsystencji gęstej lub galaretowatej otrzymany z truskawek, pakowany w słoje lub wiaderka plastikowe zgodnie z obowiązującymi normami. Wielkość maksymalna 15 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu trwania umowy w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego.
15332296-5
kg4 000
Dżem wiśniowy
dżem o konsystencji gęstej lub galaretowatej otrzymany z wiśni, pakowany w słoje lub wiaderka plastikowe zgodnie z obowiązującymi normami. Wielkość maksymalna 15 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu trwania umowy w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego.
15332294-1
kg1 600
Dżem z czarnej porzeczki
dżem o konsystencji gęstej lub galaretowatej otrzymany z czarnej porzeczki, pakowany w słoje lub wiaderka plastikowe zgodnie z obowiązującymi normami. Wielkość maksymalna 15 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu trwania umowy w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego.
15332293-4
kg2 500
Marmolada
marmolada o konsystencji miękkiej otrzymany z owoców, pakowany w słoje lub wiaderka plastikowe zgodnie z obowiązującymi normami. Wielkość maksymalna 15 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu trwania umowy w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego.
15332230-5
kg5 100
Dżem brzoskwiniowy
dżem o konsystencji gęstej lub galaretowatej otrzymany z brzoskwini, pakowany w słoje lub wiaderka plastikowe zgodnie z obowiązującymi normami. Wielkość maksymalna 15 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu trwania umowy w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego.
15332290-3
kg3 000
Jabłko prażone
jabłko pokrojone w kostkę, o barwie właściwej dla przetworów z jabłka, słodzone, zawartość owoców min. 75%. Pakowane w słoje lub wiaderka plastikowe o pojemności do 15 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu trwania umowy w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego.
15332140-7
kg580

4.2.6.) Główny kod CPV: 15332290-3 - Dżemy

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15332230-5 - Marmolady

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: SWZ - rozdział XV

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: termin realizacji reklamacji

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Woda mineralna lub źródlana
woda mineralna lub źródlana pozyskiwana ze źródeł naturalnych, gazowana lub niegazowana (wymagana dostępność obu rodzajów, w zależności od potrzeb), pakowana w plastikowe opakowania o pojemności 1,5 l
15981000-8
szt.25 800

4.2.6.) Główny kod CPV: 15981000-8 - Wody mineralne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: SWZ - rozdział XV

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: termin realizacji reklamacji

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak

5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:

Art. 109 ust. 1 pkt 4

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: odpis lub informacji z Krajowego Rejestru Sądowego lub z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, w zakresie art. 109 ust. 1 pkt. 4 ustawy Pzp, sporządzonego nie wcześniej niż 3 miesiące przed jej złożeniem, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji.

Wykonawca składa dokumenty aktualne na dzień ich złożenia.

5.11.) Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów:

Formularz ofertowy - załącznik nr 1 do SWZ
Na potwierdzenie wykazania braku podstaw wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia w okolicznościach, o których stanowi art. 7 ust. 1 w związku z art. 1 pkt 3 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego (Dz. U. z dnia 15 kwietnia 2022 r. poz. 835), wykonawca składa do oferty oświadczenie o niepodleganiu wykluczenia (Załącznik nr 2 do SWZ).

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Tak

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak

7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:

Określono w projekcie umowy - załącznik nr 3 do SWZ

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2022-05-09 10:00

8.2.) Miejsce składania ofert: ofertę należy przesłać na skrzynkę zamawiającego na portalu e-PUAP

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2022-05-09 10:30

8.4.) Termin związania ofertą: do 2022-06-07

NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę naprawę zegarka - Dobre
  • Lokalizacja zleceniakujawsko-pomorskie
  • Data dodania18-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Witam. Zlecę naprawę zegarka. Mam zegarek na rękę - automat z lat 70 szwajcarski brak szkła i pierścienia. Czekam na kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI