Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Mleko i jego przetwory w roku 2021 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jogurt naturalny op. 150 g. o zawartości tłuszczu 0%-2% w 100g jogurtu, gęsty. szt 1734Jogurt owocowy op.150 g.o zawartości tłuszczu 0% -2 % w 100g jogurtu, smak truskawkowy, brzoskwiniowy, malinowy, z owoców leśnych, ananasowy, gęsty, z widocznymi kawałkami owoców (zawartość owoców min.3,5%). szt 3700Kefir op. do 1 l. o zawartości tłuszczu 2% w 100g kefiru. l 180Margaryna Palma a 250 g. o zawartości tłuszczu 80% kg 165Masło ekstra, z zawartością tłuszczu zwierzęcego (mlekowego), nie mniej niż 82%, z zawartością wody poniżej 17%, niesłone (nie więcej niż 2% soli) - w 100g masła. Nie posiadające tłuszczów innego pochodzenia (np. oleje, margaryny), o stałej konsystencji.Pakowane w kostki 200g kg 1530Maślanka naturalna opak do 1 l. zawartość tłuszczu 2% l 80Maślanka owocowa jagodowa, truskawkowa, brzoskwiniowa op. do 1 l l 200Mleko krowie o zawartości tłuszczu 2% w litrze mleka, pakowane w worki foliowe do10 l, worki nieuszkodzone, czyste. l 18 300Mleko w proszku op.do 0,5kg spożywcze, krowie,pełne, niegranulowane. kg 10Mleko zagęszczone niesłodzone opakowanie 0,5 l l 60Ser biały półtłusty , niekwaśny, o zawartości tłuszczu 4% w 100g sera kg 1520Ser topiony o zawartości tłuszczu nie mniej niż 20% w 100g suchej masy. Smaki: naturalny, oraz z dodatkami: szynki, papryki, szczypiorku, pieczarek. Waga 1szt - 100g. kg 42Ser żółty Gouda lub Edamski posiadający nie mniej niż 27 gram tłuszczu zwierzęcego ( mlekowego) w 100 gram sera, nieposiadający tłuszczów innego pochodzenia (np.oleje, margaryny), kawałki o wadze 3-4 kg, nie łamiący się kg 115Serek Bieluch lub równoważny opak.100 gram, o zawartości tłuszczu nie mniej niż 3 gram, węglowodanów 4,5 gram, białka 9 gram - w 100 gramach serka. kg 50Serek do chleba op. do 100 g śmietankowy, z ziołami, ze szczypiorkiem, z czosnkiem, z ogórkiem i koperkiem, z papryką, z chrzanem o zawartości tłuszczu nie mniej niż 15 gram, węglowodanów 3 gram , białka 5 gram- w 100 gramach serka. kg 230Serek fromage a 100 g , naturalny, o smaku: śmietankowym, czosnkowym, chrzanowym, warzywnym. kg 60Serek grani ziarnisty op. do 200 g , widoczne granulki sera, oddzielające się od śmietanki, o zawartości tłuszczu 3-5% w 100g serka. kg 430Serek homo naturalny op. do 200 g o zawartości tłuszczu 3 - 7 % w 100g serka. kg 85Serek homo owocowy op. do 200 g o zawartości tłuszczu 3 - 7 % w 100g serka. kg 140Serek kanapkowy naturalny, ze szczypiorkiem, z czosnkiem, z papryką op. do 150 g o zawartości tłuszczu nie mniej niż 14 gram, węglowodanów 6 gram , białka 6 gram- w 100 gramach serka. kg 25Serek Ostrowia lub równoważny mix.op 120 g o zawartości tłuszczu 23 g., białka5 g, węglowodanów 4 g- w 100 gramach serka kg 350Śmietana opakowanie twarde do 5 l. o zawartości tłuszczu 18% w litrze śmietany, homogenizowana, słodka, bez grudek l 1500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2022-01-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Artykuły spożywcze sypkie i inne w roku 2021 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Andruty wafle cukrzycowe opak do 110 kg 55 g. Budyń bez cukru opak.do 1 kg., smak śmietankowy, waniliowy, czekoladowy, malinowy. kg 130Bulion drobiowy Winiary kg 3Chrupki krakowskie a 350g. kg 500Ciastka deserowe nadziewane lub w czekoladzie , których termin przydatności do spożycia wynosi minimum 14 dni a maksymalnie 45 dni od daty produkcji kg 175Ciastka herbatniki szkolne kg 30Ciastka Krakersy Lajkonik lub równoważne o wartości energetycznej 476 kcal,21gram tłuszczu, 62 gramy węglowodanów na 100gram krakersów opakowanie 180 g kg 45Ciastka typu Grześki w czekoladzie a 36g. kg 65Cukier opak do 1 kg. kg 2300Cukier puder opak.do 0,5 kg kg 140Cukier waniliowy opak do 1 kg. kg 11Cukierki w czekoladzie- mieszanka krakowska kg 24Cynamon opak do 1 kg. kg 1Czekolada dla diabetyków opak.do 100 g kg 24,5Czosnek granulowany opak do 1 kg. kg 25Drożdże piekarskie opak.do 100 g. kg 9Galaretka owocowa opakowanie do1kg, smak: truskawkowa, wiśniowa, agrestowa, brzoskwiniowa i cytrynowa, o zawartości żelatyny wieprzowej. kg 160Herbata ekspresowa owocowa (ze sznureczkiem) różne smaki Vitax op.-20 szt. op. 400Herbata liściasta Madras opak.do 1 kg. kg 150Kakao Wawel lub równoważne opakowanie = 100g, sypkie, bez cukru, ekstra , ciemne, niskotłuszczowe o zaw. 10 – 12% w100g suchej masy kg 12Kasza jęczmienna sypka, średnia, pakowana w torebki 1kg kg 170Kasza manna sypka, pakowana w torebki 1kg kg 180Kawa zbożowa Kujawianka lub równoważna opak do 0,5 kg., składniki: żyto prażone 60%, jęczmień 20%, cykoria, burak prażony kg 145Ketchup Roleski lub równoważny- łagodny, opakowanie plastik do 500g, gęsty, produkowany z pomidorów( 205 gram pomidorów w 100 gram ketchupu) , o intensywnej, czerwonej barwie, bez konserwantów,zagęstników i dodatków "E" l 85Ketchup Roleski lub równoważny -pikantny, opakowanie plastik do 500g, gęsty, produkowany z pomidorów( 205 gram pomidorów w 100 gram ketchupu) , o intensywnej, czerwonej barwie, bez konserwantów,zagęstników i dodatków "E" l 86Kisiel bez cukru opak.do 1 kg. smak: malinowy, morelowy, wiśniowy,truskawkowy i cytrynowy. kg. 120Kleik ryżowy Bobovita lub równoważny błyskawiczny zawierający 99,9% mąki ryżowej,opak do 200 g. kg 4Kminek opak do 1 kg. kg 1,5Konserwa rybna-śledź w oleju opak. 300 g.-330 gram, zawartość śledzia minimum 55% w 100 gramach produktu kg 40Konserwa rybna-śledź w pomidorach opak. 300 g.-330 gram zawartość śledzia minimum 55% w 100 gramach produktu kg 40Kwasek cytrynowy opak.do 1 kg. kg 15,5Liść laurowy opak. Do 1 kg kg 0,5Majeranek opak do 0,2 kg. kg 2Majonez Roleski lub równoważny opak. do 1 kg ,stołowy o zawartości tłuszczu nie mniej niż 51% i jaj kurzych nie mniej niż 11% w 100g majonezu, bez konserwantów, gęsty, barwa kremowa kg 330Makaron drobny 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg; l 300Makaron nitki 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg; kg 150Makaron Łazanki 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg; kg 70Makaron różny 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg; kg 315Makrela wędzona kg 155Mąka pszenna tortowa typ 450 , pakowana w torebki 1kg sypka, barwa jasno kremowa. kg 2 450Mąka ziemniaczana opak do 1 kg. kg 150Miód naturalny wielokwiatowy , płynny opak.do 400g. kg 80Musztarda delikatesowa Roleski lub równoważna opak do 0,5 kg.bez konserwantów,zagęstników, stabilizatorów i dodatków "E" kg 65Ocet 10% opak do 0,5 l l 30Olej butelka do1litra, roślinny, z pierwszego tłoczenia, o niskiej zawartości kwasu eurukowego, nadający się do pieczenia i smażenia. l 450Oregano opak do 50 g. kg 0,2Paluszki słone Lajkonik lub równoważne , mające 374 kcal w 100 gramach paluszków opak.do 300 g. kg 170Pieprz naturalny czarny mielony 100% opak do 1 kg, w składzie tylko pieprz, bez innych dodatków. kg 32Płatki kukurydziane bez dodatków smakowych Corn Flakes opak.do 1 kg. kg 95Płatki owsiane górskie ,barwa swoista dla produktu, pakowane w torebki od 0,50 kg - 1kg, klasa I kg 120Proszek do pieczenia opak do 50 g. kg 4,5Przyprawa do kurczaka złocista Kamis lub równoważna opak do 1 kg., o zawartości : sól, papryka słodka 14%,gorczyca biała, czosnek-5,8%,, kolendra, kurkuma, kozieradka-2,4%, chili-2% imbir, cynamon, kmin, goździki, gałka muszkatałowa. kg 4Przyprawa do mięsa Kamis lub równoważna opak do 1 kg. o zawartości:sól, czosnek, gorczyca, kminek,kolendra, papryka słodka, majeranek, cząber, rozmaryn, chili. kg 0,5Przyprawa do potraw "Kucharek" lub równoważna , o zawartości minimum 15, 5% suszonych warzyw. opak do 1 kg., kg 75Przyprawa w płynie do zup Winiary a 1l. l 188Rodzynki opakowanie od 0,50kg do 1kg, owoc średniej wielkości, typu sułtańskie kg 35Ryż barwa biała, długo ziarnisty, pakowany w torebki 1kg, klasa I kg 320Sól kuchenna jodowana opak do 1 kg. kg 670Śledzie solone Matias opak 3kg.po odcieku 2 kg. kg 170Śledzie solone Matias opak 5kg.po odcieku 4 kg. kg 170Śliwki suszone bez pestek opak do 250 g. kg 8,5Śmietana śnieżka opak do 60 g. kg 30Wiórka kokosowe opak do 100 g. kg 22Ziele angielskie opak do 1 kg. kg 4,5Żelatyna wieprzowa opakowanie do 1 kg. kg 25Soda oczyszczona kg 0,6
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Przetwory owocowe i warzywne w roku 2021 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Barszcz biały op. do 0,5 l butelka , kiszony, z mąki żytniej; l 169Barszcz czerwony koncentrat Krakus lub równoważny op do 0,3 l. zawierający zagęszczony sok z buraków czerwonych 59,2% l 45Brzoskwinie w syropie a 850g w puszce, op. 0,850-1 kg, bez pestek, krojone w połówki szt 35Chrzan tarty Polonaise lub równoważny op. do 200 g. min. 62% chrzanu,102 kcal, tłuszcz 07 g, białko 2,7 g na 100g produktu kg 120Dżem bez cukru op. do 400 g.z kawałkami owoców, różne smaki, bez konserwantów, sporządzony z min 40% owoców na 100g produktu kg 400Groszek konserwowy op. do 400 g. z otwieraczem, sałatkowy, średnie ziarna kg 175Koncentrat pomidorowy 28-30% wyprodukowany ze świeżych pomidorów, bez żadnych dodatków, min.104 kcal., tłuszcz 0,8 g., węglowodany18 g na 100 g produktu, PUDLISZKI lub równoważny opakowanie do 1 kgpasteryzowany, bez konserwantów 28- 30% Pudliszki op.do 1 kg kg 205Koncentrat pomidorowy 28-30% wyprodukowany ze świeżych pomidorów, bez żadnych dodatków, min.104 kcal., tłuszcz 0,8 g., węglowodany18 g na 100 g produktu, PUDLISZKI lub równoważny opakowanie do 200 g.pasteryzowany, bez konserwantów 28- 30% Pudliszki op.do 1 kg kg 50Kukurydza konserwowa op. do 400 g. z otwieraczem, sałatkowa, półsłodka kg 200Marmolada owocowa twarda o smaku różanym op. do 1 kg kg 45Nektar czarna porzeczka zaw. sok z czarnych porzeczek z zagęszczonego soku min.(25%) , zaw. w 100 ml 49 kcal,wit. C 6 mg. TYMBARK lub równoważny a 1 l. l 200Papryka konserwowa czerwona półsłodka op. do 1 lit. kg 380Pieczarki marynowane op. do 1 lit. grzyby całe w zalewie octowej kg 190Powidło śliwkowe kg 30Sałatka szwedzka op. do 1 lit. kg 430Sałatka z czerwonej kapusty z dod. jabłka o smaku łagodnym op. do 1 lit. kg 40Sok jabłkowy 100 % z zagęszczonego soku jabłkowego zaw. w 100 ml. 43 kcal, wit. C 6 mg-TYMBARK lub równoważny opak. 1 l. l 300Sok multiwitamina z zagęszczonych soków z: jabłek (60%) i pomarańczy (22%), sok z marchwi z zagęszczonego soku (12%), przeciery z: bananów (3%), brzoskwiń, gujawy i papai, soki z zagęszczonych soków z: ananasów (2%), mango (0,5%), marakui (0,1%), liczi (0,05%), figi kaktusowej, kiwi i limonek,zaw. w 100 ml.51 kcal, wit. C-12 mg. - TYMBARK lub równoważny opak.1 l. l 300Sok pomarańczowy 100 % z zagęszczonego soku pomarańczowego zaw. w 100 ml. 45 kcal, wit. C 6 mg-TYMBARK lub równoważny opak. 1 l. l 400Sok pomarańczowy 100 % z zagęszczonego soku pomarańczowego zaw. w 100 ml. 45 kcal, wit. C 6 mg-TYMBARK lub równoważny opak. 200 ml. l 40Syrop o smaku malinowym, wysokosłodzony, pasteryzowany,bez substancji konserwujących zaw. min.3% zagęszczonego soku malinowego l 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Mrożonki w roku 2021 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Brokuły różyczki, paczkowane 2- 2,5 kg kg 85Brukselka mrożona opak.do 2,5 kg kg 95Fasola szparagowa mrożona zielona opak.do 2,5 kg kg 105Fasola szparagowa mrożona żółta opak.do 2,5 kg kg 105Filet z mintaja mrożony metodą „Shatter pack”, bez glazury (filety układane warstwami, oddzielone foliowymi przekładkami). barwa fileta biała, bez skóry. kg 120Borówki mrożone opak.do 2,5 kg kg 100Filet z morszczuka mrożony metodą „Shatter pack”,,bez glazury (filety układane warstwami, oddzielone foliowymi przekładkami), barwa fileta biała, bez skóry. kg 355Groszek zielony mrożony opak.do 2,5 kg. kg 110Kalafior mrożony różyczki, paczkowane 2- 2,5 kg kg 300Mieszanka kompotowa mrożona 5-cio składnikowa opakowanie do 10 kg kg 2550Szpinak mrożony mielony opak. do 2,5 kg. kg 220Śliwy bez pestek mrożone opak.do 2,5 kg kg 120Truskawki mrożone opak.do 2,5 kg. kg 220
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Mięso i wędliny w roku 2021 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Baleron gotowany, wędzony, mięso - karkówka wieprzowa, bez nadmiernego przerostu tłuszczu, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g baleronu. kg 10Boczek wędzony gotowany, peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta. Zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku. kg 125Boczek wędzony peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta. Zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku. kg 40Flaki wołowe blanszowane czyszczone, o barwie białej, parzone, krojone w paski, w opakowaniach do 3 kg. kg 90Kaszanka w naturalnej osłonie parzona, wyprodukowana z podrobów(20 %) i tłuszczu (20%) w 100g kaszanki, z dodatkiem krwi, kaszy i przypraw (dobrze wymieszane składniki), w osłonce naturalnej kg 130Kiełbasa biała wieprzowa,średniorozdrobniona , parzona, o zawartości minimum 60% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu, 1 szt 80-100g kg 30Kiełbasa krakowska parzona wieprzowo - wołowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, grubo rozdrobniona. kg 180Kiełbasa mielonka wieprzowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, składniki średnio rozdrobnione. kg 44Kiełbasa mortadela wieprzowo-wołowa, o zawartości mięsa 50% w 100g kiełbasy, homogenizowana, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu. kg 50Kiełbasa parówkowa wieprzowa, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g wyrobu. Składniki drobno rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu, 1 szt 100 -110g kg 180Kiełbasa podwawelska kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona, wędzona zawierająca minimum 70% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy, w osłonce naturalnej kg 50Kiełbasa szynkowa gruborozdrobniona, wieprzowa, wędzona, parzona, zawierająca minimum 60% mięsa wieprzowego w 100g kiełbasy kg 230Kiełbasa wiejska drobiowa cienka, wędzona,piewczona o zawartości powyżej 70 gram mięsa drobiowego i 46 gram mięsa wieprzowego w 100g wyrobu. Składniki średniorozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej, ściśle przylegającej do farszu. kg 100kiełbasa swojska, wieprzowa, cienka, wędzona, pieczona, o zawartosci powyżej 70 gram mięsa drobiowego i 46 gram miesa wieprzowego w 100 gramach wyrobu. Składniki średniorozdrobnione, dobrze wymieszane, w psłonce naturalnej, ściśle przylegającej do farszu. kg 250Kiełbasa zielonogórska wieprzowa ,średnio rozdrobniona, parzona zawierająca min.51% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy. kg 59Kiełbasa zwyczajna wieprzowa, cienka, składniki średnio rozdrobnione, o zawartości 60% mięsa w 100g kiełbasy, z małą ilością tłuszczu, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca. kg 190Kiełbasa żywiecka wieprzowa, wędzona, pieczona,o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane. W osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu, przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca. kg 300Kości wieprzowe kg 500Kości wołowe kg 300Kurczak świeży surowy, waga tuszki ok.1,60 - 1,8 kg I gat. oczyszczony, wypatroszony, barwa mięśnia różowa, bez nadmiernego wycieku, schłodzony, nie mrożony, pozbawiony piór. kg 550Mięso – filet z kurczaka surowy, I gat., bez kości, barwa mięśnia- różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 150Mięso udko z kurczaka, surowe, I gat. , oczyszczony, bez piór, barwa mięśnia różowa, waga 1 szt 230-250g kg 1300Mięso gulaszowe wieprzowe gatunek I , chude,bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 770Mięso gulaszowe wołowe gatunek I chude, barwa mięśnia-jasno czerwona,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 660Mięso karczek wieprzowy bez kości I gat, chudy,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 20Mięso łopatka wieprzowa bez kości, I gat, bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 20Mięso pieczeń woł. I gat. młode, bez tłuszczu, o barwie mięśnia - jasno czerwonej, nie przerośnięta żyłami, waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 350Mięso schab z kością I gat. bez słoniny, barwa mięśnia – różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 750Mięso żeberka – surowe, wąskie, cięte paski, chude,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 120Ogonówka wędzona gotow.wieprzowa, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g ogonówki. kg 130Parówki cienkie drobiowo- wieprzowa o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g wyrobu kg 610Pasztet drobiowy o zawartości podrobów i mięsa powyżej 70% w 100g wyrobu, powierzchnia pasztetu zapieczona kg 250Pasztetowa drobiowa o zawartości surowców drobiowych powyżej 41% (skórki z indyka i kurczaka, wątroba z kurczaka, mięso mechanicznie oddzielone indycze), i surowców wieprzowych powyżej 20% (tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, wątroba wieprzowa). kg 275Polędwica drobiowa gruborozdrobniona zawierająca minimum 76 % mięsa drobiowego w 100 gramach polędwicy. kg 155Polędwica sopocka wieprzowa wędzona, parzona, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g polędwicy. kg 35Rolada boczkowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu kg 25Rolada schabowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu. kg 28Salceson drobiowy z indyka batony we folii, parzony, z małą ilością galarety, o zawartości mięsa drobiowego min 70% w 100g salcesonu, bez chrząstek. kg 350Szynka gotowana drobiowa - blok indyczy, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, składniki grubo rozdrobnione, równomiernie rozłożone, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu. kg 20Szynka konserwowa wieprzowa, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, prasowana, mięso grubo rozdrobnione. kg 138Szynka wiejska, wędzona gotowana parzona, mięso nie rozdrabniane, w kawałku, 100 g produktu otrzymanego ze 120g mięsa wieprzowego, chuda, nie popękana. kg 285Wątroba drobiowa surowa, różowa, z kurczaka, bez żółci. kg 110Wątroba wieprzowa o barwie jasno brązowej, bez przekrwień, bez żółci. kg 47Żołądki drobiowe surowe, oczyszczone, z kurczaka. kg 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Jaja kurze w roku 2021 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jaja z chowu ściółkowego, oznakowane pieczęcią: rodzaj chowu, kraj pochodzenia, nr weterynaryjny fermy, rozmiar M o wadze 53-63g., data ważności co najmniej trzy tygodnie od dnia dostawy, wtrakcie dostaw dołączone weterynaryjne dokumenty dopuszczające, w ilości 49 700 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
Ziemniaki, warzywa okopowe, styczeń - kwiecień w roku 2021 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Buraki czerwone kg. 700Cebula kg. 800Kapusta biała kg. 420Kapusta czerwona kg. 160Marchew kg. 1650Pietruszka kg. 470Por szt 100Seler kg. 670Ziemniaki kg. 9000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-04-30
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
Owoce, warzywa pozostałe, styczeń - kwiecień w roku 2021 |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Banany owoce zdrowe, o barwie żółtej, bez ciemnych przebarwień, dojrzałe, średniej wielkości kg 250Cytryny dojrzałe owoce , średniej wielkości , cienka skórka kg 111Fasola Jaś biała, sucha, duża, bez śladu pleśni i robaków, pakowana w worki foliowe po 5kg kg 27Groch żółty łuskany ,suchy, bez śladu pleśni i robaków, pakowany w worki foliowe po 5kg kg 40Grzyby pieczarki świeże , białe, średniej wielkości, bez uszkodzeń, czyste kg 40Grzyby suszone - podgrzybki suche, bez śladu pleśni i robaków, pakowane w worki foliowe po 20-50 gram kg 0,5Jabłka deserowe gat.I, owoce dojrzałe o wadze 1szt – 150g - 200g kg 2 600Kapusta kiszona dobrej jakości, o barwie białej, bez posmaku goryczki, bez dodatku octu, pakowana w opak.foliowe o wadze 1 kg-5 kg. kg 75Kapusta pekińska świeża, średnia wielkość, nie uszkodzona, bez posmaku goryczki, o wadze 1 -1,40kg szt. 60Kiwi , 1 szt. 80g – 130g, owoce dojrzałe, zdrowe kg 80Mandarynki 1 szt. ok. 50g, owoce zdrowe, bez pestek, słodkie kg 130Ogórki kiszone solony z umiarem, twardy, pakowany w opakowania foliowe o wadze 1 kg-5 kg . Ogórki średniej wielkości. kg 305Pomarańcze 1 szt. ok. 150g-200g, owoce zdrowe, dojrzałe, słodkie kg 250Pomidory świeże świeży, dojrzały, zdrowy, twardy, średniej wielkości kg 730Rzodkiewka świeża, zdrowa, bez posmaku goryczki, pęczki, rzodkiewki średniej wielkości (12 - 15 szt w pęczku) pęcz. 100Sałata zielona świeża, czysta, główki,o wadze około 200-300g, bez posmaku goryczki, nie uszkodzona, pakowana w skrzynkach szt. 90Szczypior świeży zielony, waga od 50-100g pęcz. 500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-02
data zakończenia: 2021-04-30
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: