Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej „Zacisze” z podziałem na 9 pakietów...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej „Zacisze” z podziałem na 9 pakietów (części).
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoKatowice
  • WojewództwoŚląskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoAdministracja samorządowa
  • Termin składania wniosków2020-12-03
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyDom Pomocy Społecznej ZACISZE
  • Data publikacji ogłoszenia2020-11-26
  • Numer ogłoszenia616267-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 616267-N-2020 z dnia 2020-11-26 r.

Dom Pomocy Społecznej ZACISZE: Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej „Zacisze” z podziałem na 9 pakietów (części).
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej ZACISZE, krajowy numer identyfikacyjny 00068664100000, ul. Traktorzystów  42 , 40-695  Katowice, woj. śląskie, państwo Polska, tel. 322 025 432, , e-mail przetargi@dpszacisze.katowice.pl, , faks 322 028 791.
Adres strony internetowej (URL): www.biuletyn.abip.pl/dpszacisze
Adres profilu nabywcy: www.biuletyn.abip.pl/dpszacisze
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
www.biuletyn.abip.pl/dpszacisze

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
13.1 Ofertę składa się z zachowaniem formy pisemnej pod rygorem nieważności. Oferta powinna być napisana w języku polskim, na maszynie do pisania, komputerze lub inną trwałą i czytelną techniką oraz podpisana przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy na zewnątrz i zaciągania zobowiązań w wysokości odpowiadającej cenie oferty.
Adres:
Dom Pomocy Społecznej "Zacisze" ul. Traktorzystów 42, 40-695 Katowice

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej „Zacisze” z podziałem na 9 pakietów (części).
Numer referencyjny: 260.1.2020
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
9 (wszystkie części)


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Boczek wędzony parzony 70 kgFlaki wołowe – krojone 150 kgGolonka wieprzowa 80 kgNogi wieprzowe 80 kgŁopatka wieprzowa b/k 200 kgWołowe z kością – szponder 100 kgGulaszowe wołowe ekstra 100 kgGoleń wołowa b/k 70 kgKarczek wieprzowy b/k 150 kgŻeberka wieprzowe mięsne paski 100 kgSłonina 15 kgOzory wieprzowe 60 kgSchab wieprzowy b/k 100 kgWołowina b/k zrazowa 30 kgKurczaki 700 kgFilet z kurczaka 450 kgPodudzie-pałka z kurczaka 500 kgFilet z indyka 100 kgSkrzydła z kurczaka 260 kgŻołądki z kurczaka 50 kgŻołądki z indyka 30 kgWątroba drobiowa 100 kgKiełbasa podwawelska 65% mięsa 150 kgParówkowa 50% mięsa 250 kgParówka cienka 50% mięsa 100 kgSerdelki drobiowe 50% mięsa 80 kgMortadela delikatesowa 120 kgKiełbasa szynkowa 65% mięsa 200 kgSzynka wp.gotowana 80% mięsa 150 kgFilet maślany 60 kgSzynka orzech 80% mięsa 80 kgPolędwica sopocka drobiowa 50 kgSzynka śląska 80% mięsa 100 kgPolędwica sopocka 150 kgKaszanka 160 kgSzynkowa z kurczaka 65% mięsa 80 kgSzynka konserwowa 100 kgSalceson z indyka 40 kgKiełbasa biała parzona 80 kgPasztetowa firmowa 80 kgMielonka wieprzowa 100 kgSalceson włoski 40 kgKrakowska parzona 100 kgŻywiecka pieczona 150 kgPieczeń drobiowa 60 kgSchab hetmański 50 kgPolędwica z kurczaka 50 kgSzynka krucha z fileta 100 kgKurczak w galarecie 60 kgSzynka biała 80% mięsa 50 kgPasztet pieczony 30 kgPasztet domowy 30 kgKiełbasa śląska 65% mięsa 200 kgWędlina kminkowa 65% mięsa 100 kg Brukselka gat.I 40 kg Brokuły gat.I 200 kg Barszcz ukraiński gat.I 25 kg Fasola szparagowa zielona gat.I 100 kg Fasola szparagowa żółta gat.I 100 kg Marchew kostka gat.I 25 kg Mieszanka 7- skł. gat.I 100 kg Szpinak 2.0kg gat.I 60 kg Kalafior gat.I 100 kg Włoszczyzna paski gat.I 250 kgBukiet kwiatowy warzyw gat.I 125 kg Mieszanka kompotowa gat.I 500 kg Wiśnia drylowana gat.I 25 kg Truskawka mrożona gat.I 80 kg Śliwka drylowana gat.I 50 kg Placki ziemniaczane 20szt. 1.0kg 150 szt. Pierogi z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Kluski śląskie,pyzy ziemniaczane typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Uszka z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 60 kg Porzeczka czarna gat.I 500 kgAronia gat.I 30 kgMalina cała gat.I 20 kgPierogi ruskie typu Alex-Pol lub równoważne 50 kgPyzy ziemniaczane z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Pierogi z serem typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg Dżem truskawkowy 250g-300g 350 szt. Dżem czarna porzeczka 250g-300g 350 szt. Dżem wiśniowy 250g-300g 200 szt. Dżem morelowy 250g-300g 200 szt. Dżem ananasowy 250g-300g 150 szt. Powidła śliwkowe ok.310g 50 szt. Jogurt naturalny 150g-175g 1500 szt. Jogurt naturalny 300g-400g 250 szt. Jogurt owocowy 150g 2000 szt. Kefir 200g-250g 2300 szt. Masło extra 82% tł. 200g. 5700 szt. Mleko 2% 0,9 l - folia 11000 szt. Mleko 2% 1,0 - karton 200 szt. Mleko zagęszczone niesł. 500g 4%tł. 160 szt. Margaryna mleczna 250g 1000 szt. Olej 1,0 l rzepakowy 130 szt. Olej 0,5 l rzepakowy 30 szt. Pasztet drobiowy 50g 2000 szt. Ser żółty twardy salami kl.I 120 kg Ser żółty pełnotłusty typ holendersko-szwajcarski kl.I 10 kg Ser topiony typu złoty ementaler lub równoważny 100g 4000 szt. Ser homogenizowany naturalny 150g 1600 szt. Ser twarogowy kanapkowy 150g 400 szt. Śmietana 18% 200g 1000 szt. Twaróg półtłusty 500 kg Ser homog.owocowy 140g -150g 3500 szt. Twaróg ziarnisty – lekki 150g 720 szt. Ser domowy smażony chudy 120 kg Śmietana spray 250g 50 szt. Kaszka mleczna 150g 700 szt. Deser budyniowy 125g 300 szt. Deser serniczkowy 150g 400 szt. Ser pleśniowy camembert 120g 100 szt. Masło roślinne kubek 500g 50 szt.Ser żółty pełnotłusty typ holenderski kl.I 80 kgSer śmietankowy do smarowania - różne smaki 135g 300 szt.Ser topiony typu złoty ementaler lub równoważny 17,5g (różne smaki) 1600 szt.Ser naturalny typu Bieluch lub równoważny 250g 1000 szt. Dżem 25g 800 szt.Bułka tarta 60 kgBułka pszenna 50 g 15800 szt.Baton 400 g 7 szt.Chleb mieszany 1.10 kg 6100 szt.Chałki 350 g 2200 szt.Chleb razowy z mąki żytniej 800 g 650 szt.Ciasto jogurtowe z owocami 60 kgCiasto serowo-wiśniowe 60 kgPiernik z marmoladą i kremem 60 kgDrożdżówki 80-100 g (ser,budyń,marmolada) 1200 szt.Sernik 60 kgSzarlotka na cieście kruchym 60 kgCiasto makowo-budyniowe 15 kgPączki 80g 200 szt.Budyń bez cukru i sztucznych barwników 40g 1000 szt.Bazylia 20g 50 szt.Zioła prowansalskie 20g 50 szt.Tymianek 20g 50 szt.Herbatniki 100g 150 szt.Cynamon 15g 150 szt.Cukier 1600 kgCukier puder 12 kgCiastka w czekoladzie 42 kgCiastka kruche 20 kgKrakersy 30 kgCukier waniliowy 16g 150 szt.Czekolada mleczna 100g 30% kakao 100 szt.Czekolada gorzka 100g 60% kakao 300 szt.Ciastka b / c 70-125g 900 szt.Przyprawa do piernika 20g 20 szt.Soda oczyszczona 30 szt.Gałka muszkatołowa 10g 10 szt.Galaretka owocowa 75g 350 szt.Herbata expresowa 100szt. typu Lipton lub równoważna 60 szt.Herbata liściasta typu yunan 100g 1000 szt.Imbir 20g 15 szt.Kminek mielony 20 g 100 szt.Kasza jęczmienna średnia 100 kgKasza gryczana 80 kgKasza manna 150 kgKawa zbożowa rozpuszczalna typu Inka 150g 450 szt.Kleik ryżowy 160 g 80 szt.Kisiel 40 g 400 szt.Kawa rozpuszczalna typu nescafe classic lub równoważna 200 g 50 szt.Liść laurowy 10 g 60 szt.Makaron nitki-tradycyjny 150 kgMakaron gwiazdka 80 kgMakaron świderki,łazanka kolanka,muszelka 100% durum 250 kgMąka pszenna 300 kgMusztarda 210 g 500 szt.Majeranek 10 g 100 szt.Majonez typu Winiary lub równoważny 400ml 50 szt.Mąka ziemniaczana 150 kgPrzyprawa w płynie typu ,,Magii" 1,0 l 60 szt.Miód 25 g 3000 szt.Miód sztuczny 380g 10 szt.Napój kakaowy 300g 200 szt.Kakao naturalne typu Wawel lub równoważne 100 g 60 szt.Ocet spirytusowy 500 ml 30 szt.Pieprz ziołowy 20g 50 szt.Pieprz mielony czarny 20 g 250 szt.Płatki kukurydziane 250g 200 szt.Płatki owsiane 500g 250 szt.Pierniki w czekoladzie 30% kakao 50 kgProszek do pieczenia 30g 160 szt.Papryka mielona słodka 20g 130 szt.Ryż biały długoziarnisty 220 kgSól 220 kgSuchary b/c 285 g 80 szt.Przyprawa do potraw 200g 65 szt.Wafle w czekoladzie 42 kgWafle z nadzieniem 42 kgWafle ryżowe 100 g 80 szt.Wafle kakaowe typu prince-polo lub równoważne 40g 600 szt.Ziele angielskie 15g 100 szt.Curry 20 szt.Herbata ekspresowa Earl Grey 100szt.typu Lipton lub równoważna 5 szt.Listki waflowe b/c 38g 150 szt.Krakersy mix. drobne 90g 1000 szt.Żelatyna 50 g 160 szt. Makrela wędzona 100 kg Miruna b/s SHP 100 kg Dorsz atlantycki (czarniak) SHP 70 kg Filet śledziowy ala matjas 80 kg Filet śledziowy opiekany 120 kg Paluszki rybne - złote - 300 g 20 szt Filet śledziowy w pomidorach 170 g 500 szt Filet z makreli w pomidorach 170 g 500 szt Tuńczyk w kawałkach w oleju 170g 200 szt.Tuńczyk w sosie własnym 170g 200 szt. Filet śledziowy w oleju - 170 g 200 szt Filet z makreli w oleju - 170 g 200 sztPaprykarz szczeciński 135g 400 szt. Karp patroszony b/głowy 30 kgJajka dezynfekowane promieniami UV rozm. L (63g-73g) 18000 szt

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15110000-2
15112000-6
15131130-5
15331100-8
15500000-5
15332290-3
15400000-2
15811000-6
15800000-6
15200000-0
03142500-3


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  12   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2021-01-01   lub zakończenia: 2021-12-31
Okres w miesiącach Okres w dniach Data rozpoczęcia Data zakończenia
12 2021-01-01 2021-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 2 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 3 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 4 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 5 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 6 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 7 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp)
III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
Formularz ofertowy - załącznik nr 2 do SIWZWykonawca, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą, przed podpisaniem umowy zobowiązany będzie dostarczyć Zamawiającemu:a) szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - formularze cenowe odpowiednio do pakietu (załącznik nr 1),b) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp. Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenia zamówienia, dokument ten składa każdy z nich,c) pełnomocnictwo podmiotów występujących wspólnie (jeżeli dotyczy),d) oświadczenia Wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej - załącznik nr 5 do SIWZ. W przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej Wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu. Termin złożenia powyższego wskazano w rozdziale 14.2.5 SIWZ.e) poświadczoną za zgodność z oryginałem kserokopie decyzji sanepidu lub inspekcji weterynaryjnej dla środków transportu (samochodów dostawczych) przystosowanych do przewozu artykułów spożywczych, którymi będą dowożone artykuły spożywcze, zwłaszcza te które wymagają odpowiednio niskiej temperatury.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena 100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
19.2 Zamawiający dopuszcza zmianę umowy w formie aneksu w przypadkach: a) zmiana danych Wykonawcy (np. zmiana adresu, nazwy) lub zmiana wynikająca z przekształcenia podmiotowego po stronie Wykonawcy, b) w przypadku wstrzymania lub zakończenia produkcji artykułów będących przedmiotem dostawy, możliwość dostarczenia odpowiednich artykułów objętych umową, o parametrach nie gorszych niż artykuły objęte ofertą, przy zachowaniu ceny ofertowej towaru, na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy pod warunkiem uzyskania zgody Zamawiającego, c) w przypadku działania siły wyższej (np. klęski żywiołowe, strajki generalne lub lokalne) mogą ulec zmianie terminy sukcesywnych dostaw objętych niniejsza umową. d) nastąpi ustawowa zmiana wysokości podatku od towarów i usług VAT, lub w przypadku zmian cen korzystnych dla Zamawiającego.e) W przypadku zawieszenia realizacji działań Zamawiającego polegających na przygotowywaniu posiłków dla podopiecznych DPS lub objęcia kwarantanną lub izolacją Domu Pomocy Społecznej „Zacisze” spowodowanych skutkami epidemii dopuszcza się zmianę minimalnej ilości jaką zamawiający jest zobowiązany wykupić od Wykonawcy w każdym pakiecie.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-12-03, godzina: 09:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):

Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> oferta powinna być sporządzona w języku polskim
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Boczek wędzony parzony 70 kgFlaki wołowe – krojone 150 kgGolonka wieprzowa 80 kgNogi wieprzowe 80 kgŁopatka wieprzowa b/k 200 kgWołowe z kością – szponder 100 kgGulaszowe wołowe ekstra 100 kgGoleń wołowa b/k 70 kgKarczek wieprzowy b/k 150 kgŻeberka wieprzowe mięsne paski 100 kgSłonina 15 kgOzory wieprzowe 60 kgSchab wieprzowy b/k 100 kgWołowina b/k zrazowa 30 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15110000-2,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Dostawa drobiu
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Kurczaki 700 kgFilet z kurczaka 450 kgPodudzie-pałka z kurczaka 500 kgFilet z indyka 100 kgSkrzydła z kurczaka 260 kgŻołądki z kurczaka 50 kgŻołądki z indyka 30 kgWątroba drobiowa 100 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15112000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Dostawa wędlin
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Kiełbasa podwawelska 65% mięsa 150 kgParówkowa 50% mięsa 250 kgParówka cienka 50% mięsa 100 kgSerdelki drobiowe 50% mięsa 80 kgMortadela delikatesowa 120 kgKiełbasa szynkowa 65% mięsa 200 kgSzynka wp.gotowana 80% mięsa 150 kgFilet maślany 60 kgSzynka orzech 80% mięsa 80 kgPolędwica sopocka drobiowa 50 kgSzynka śląska 80% mięsa 100 kgPolędwica sopocka 150 kgKaszanka 160 kgSzynkowa z kurczaka 65% mięsa 80 kgSzynka konserwowa 100 kgSalceson z indyka 40 kgKiełbasa biała parzona 80 kgPasztetowa firmowa 80 kgMielonka wieprzowa 100 kgSalceson włoski 40 kgKrakowska parzona 100 kgŻywiecka pieczona 150 kgPieczeń drobiowa 60 kgSchab hetmański 50 kgPolędwica z kurczaka 50 kgSzynka krucha z fileta 100 kgKurczak w galarecie 60 kgSzynka biała 80% mięsa 50 kgPasztet pieczony 30 kgPasztet domowy 30 kgKiełbasa śląska 65% mięsa 200 kgWędlina kminkowa 65% mięsa 100 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131130-5,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Dostawa mrożonek
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Brukselka gat.I 40 kg Brokuły gat.I 200 kg Barszcz ukraiński gat.I 25 kg Fasola szparagowa zielona gat.I 100 kg Fasola szparagowa żółta gat.I 100 kg Marchew kostka gat.I 25 kg Mieszanka 7- skł. gat.I 100 kg Szpinak 2.0kg gat.I 60 kg Kalafior gat.I 100 kg Włoszczyzna paski gat.I 250 kgBukiet kwiatowy warzyw gat.I 125 kg Mieszanka kompotowa gat.I 500 kg Wiśnia drylowana gat.I 25 kg Truskawka mrożona gat.I 80 kg Śliwka drylowana gat.I 50 kg Placki ziemniaczane 20szt. 1.0kg 150 szt. Pierogi z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Kluski śląskie,pyzy ziemniaczane typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Uszka z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 60 kg Porzeczka czarna gat.I 500 kgAronia gat.I 30 kgMalina cała gat.I 20 kgPierogi ruskie typu Alex-Pol lub równoważne 50 kgPyzy ziemniaczane z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Pierogi z serem typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331100-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Dostawa nabiału, dżemów, oleju, tłuszczy zwierzęcych i roślinnych oraz konserw
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Dżem truskawkowy 250g-300g 350 szt. Dżem czarna porzeczka 250g-300g 350 szt. Dżem wiśniowy 250g-300g 200 szt. Dżem morelowy 250g-300g 200 szt. Dżem ananasowy 250g-300g 150 szt. Powidła śliwkowe ok.310g 50 szt. Jogurt naturalny 150g-175g 1500 szt. Jogurt naturalny 300g-400g 250 szt. Jogurt owocowy 150g 2000 szt. Kefir 200g-250g 2300 szt. Masło extra 82% tł. 200g. 5700 szt. Mleko 2% 0,9 l - folia 11000 szt. Mleko 2% 1,0 - karton 200 szt. Mleko zagęszczone niesł. 500g 4%tł. 160 szt. Margaryna mleczna 250g 1000 szt. Olej 1,0 l rzepakowy 130 szt. Olej 0,5 l rzepakowy 30 szt. Pasztet drobiowy 50g 2000 szt. Ser żółty twardy salami kl.I 120 kg Ser żółty pełnotłusty typ holendersko-szwajcarski kl.I 10 kg Ser topiony typu złoty ementaler lub równoważny 100g 4000 szt. Ser homogenizowany naturalny 150g 1600 szt. Ser twarogowy kanapkowy 150g 400 szt. Śmietana 18% 200g 1000 szt. Twaróg półtłusty 500 kg Ser homog.owocowy 140g -150g 3500 szt. Twaróg ziarnisty – lekki 150g 720 szt. Ser domowy smażony chudy 120 kg Śmietana spray 250g 50 szt. Kaszka mleczna 150g 700 szt. Deser budyniowy 125g 300 szt. Deser serniczkowy 150g 400 szt. Ser pleśniowy camembert 120g 100 szt. Masło roślinne kubek 500g 50 szt.Ser żółty pełnotłusty typ holenderski kl.I 80 kgSer śmietankowy do smarowania - różne smaki 135g 300 szt.Ser topiony typu złoty ementaler lub równoważny 17,5g (różne smaki) 1600 szt.Ser naturalny typu Bieluch lub równoważny 250g 1000 szt. Dżem 25g 800 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-5, 15332290-3, 15400000-2

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Dostawa pieczywa
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bułka tarta 60 kgBułka pszenna 50 g 15800 szt.Baton 400 g 7 szt.Chleb mieszany 1.10 kg 6100 szt.Chałki 350 g 2200 szt.Chleb razowy z mąki żytniej 800 g 650 szt.Ciasto jogurtowe z owocami 60 kgCiasto serowo-wiśniowe 60 kgPiernik z marmoladą i kremem 60 kgDrożdżówki 80-100 g (ser,budyń,marmolada) 1200 szt.Sernik 60 kgSzarlotka na cieście kruchym 60 kgCiasto makowo-budyniowe 15 kgPączki 80g 200 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15811000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Dostawa różnych artykułów spożywczych
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Budyń bez cukru i sztucznych barwników 40g 1000 szt.Bazylia 20g 50 szt.Zioła prowansalskie 20g 50 szt.Tymianek 20g 50 szt.Herbatniki 100g 150 szt.Cynamon 15g 150 szt.Cukier 1600 kgCukier puder 12 kgCiastka w czekoladzie 42 kgCiastka kruche 20 kgKrakersy 30 kgCukier waniliowy 16g 150 szt.Czekolada mleczna 100g 30% kakao 100 szt.Czekolada gorzka 100g 60% kakao 300 szt.Ciastka b / c 70-125g 900 szt.Przyprawa do piernika 20g 20 szt.Soda oczyszczona 30 szt.Gałka muszkatołowa 10g 10 szt.Galaretka owocowa 75g 350 szt.Herbata expresowa 100szt. typu Lipton lub równoważna 60 szt.Herbata liściasta typu yunan 100g 1000 szt.Imbir 20g 15 szt.Kminek mielony 20 g 100 szt.Kasza jęczmienna średnia 100 kgKasza gryczana 80 kgKasza manna 150 kgKawa zbożowa rozpuszczalna typu Inka 150g 450 szt.Kleik ryżowy 160 g 80 szt.Kisiel 40 g 400 szt.Kawa rozpuszczalna typu nescafe classic lub równoważna 200 g 50 szt.Liść laurowy 10 g 60 szt.Makaron nitki-tradycyjny 150 kgMakaron gwiazdka 80 kgMakaron świderki,łazanka kolanka,muszelka 100% durum 250 kgMąka pszenna 300 kgMusztarda 210 g 500 szt.Majeranek 10 g 100 szt.Majonez typu Winiary lub równoważny 400ml 50 szt.Mąka ziemniaczana 150 kgPrzyprawa w płynie typu ,,Magii" 1,0 l 60 szt.Miód 25 g 3000 szt.Miód sztuczny 380g 10 szt.Napój kakaowy 300g 200 szt.Kakao naturalne typu Wawel lub równoważne 100 g 60 szt.Ocet spirytusowy 500 ml 30 szt.Pieprz ziołowy 20g 50 szt.Pieprz mielony czarny 20 g 250 szt.Płatki kukurydziane 250g 200 szt.Płatki owsiane 500g 250 szt.Pierniki w czekoladzie 30% kakao 50 kgProszek do pieczenia 30g 160 szt.Papryka mielona słodka 20g 130 szt.Ryż biały długoziarnisty 220 kgSól 220 kgSuchary b/c 285 g 80 szt.Przyprawa do potraw 200g 65 szt.Wafle w czekoladzie 42 kgWafle z nadzieniem 42 kgWafle ryżowe 100 g 80 szt.Wafle kakaowe typu prince-polo lub równoważne 40g 600 szt.Ziele angielskie 15g 100 szt.Curry 20 szt.Herbata ekspresowa Earl Grey 100szt.typu Lipton lub równoważna 5 szt.Listki waflowe b/c 38g 150 szt.Krakersy mix. drobne 90g 1000 szt.Żelatyna 50 g 160 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8 Nazwa: Dostawa ryb
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Makrela wędzona 100 kg Miruna b/s SHP 100 kg Dorsz atlantycki (czarniak) SHP 70 kg Filet śledziowy ala matjas 80 kg Filet śledziowy opiekany 120 kg Paluszki rybne - złote - 300 g 20 szt Filet śledziowy w pomidorach 170 g 500 szt Filet z makreli w pomidorach 170 g 500 szt Tuńczyk w kawałkach w oleju 170g 200 szt.Tuńczyk w sosie własnym 170g 200 szt. Filet śledziowy w oleju - 170 g 200 szt Filet z makreli w oleju - 170 g 200 sztPaprykarz szczeciński 135g 400 szt. Karp patroszony b/głowy 30 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15200000-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 9 Nazwa: Dostawa jaj
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jajka dezynfekowane promieniami UV rozm. L (63g-73g) 18000 szt
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Nawiążę stałą współpracę w zakresie odbioru prętów żebrowanych, blach i walcówki - Katowice
  • Lokalizacja zleceniaśląskie
  • Data dodania20-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Nawiążę stałą współpracę w zakresie odbioru prętów żebrowanych, blach i walcówki z dostawą na Śląsk w ilości 100t tygodniowo każdego z asortymentów. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI