IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
Cena oferty brutto |
100,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zakres, charakter zmian oraz warunki ich wprowadzenia opisane zostały w specyfikacji istotnych warunków zamówienia
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
09.12.2020, godzina:
10:45,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
Ofertę należy sporządzić w języku polskim
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Artykuły spożywcze różne |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów: 1 Makaron nitki 250 g (4 jajeczny) - 150kg,2 Makaron świderki po 2,5 kg z mąki durum - 300kg,3 Makaron kolanka po 2,5 kg z mąki durum - 500kg,4 Woda mineralna gazowana - butelki 0,5 l - 600l,5 Woda mineralna gazowana - butelki 1,5 l - 2000l,6 Woda mineralna niegazowana - butelki 0,5 l - 600l,7 Sól po 1 kg - 600kg,8 Pasztet z drobiu 160g (typu prochowicki)- 400kg,9 Pasztet z drobiu 300g (typu prochowicki) - 300kg,10 Konserwy mięsne wieprzowe 300g - 300 kg,11 Pasztet wieprzowy 500g - 50kg,12 Ogórek konserwowy po 900 g - 400kg,13 Mąka pszenna typ 500 po 1 kg - 200kg,14 Mąka tortowa typ 450 po 1 kg - 700kg,15 Mąka ziemniaczana po 1 kg - 50kg,16 Kasza manna po 1 kg - 200kg,17 Kasza jęczmienna po 1 kg - 400kg,18 Kasza kukurydziana po 0,5 kg - 50kg,19 Cukier - wyrób polski - Kategoria I po 1 kg - 3400kg,20 Cukier puder po 0,5 kg - 20kg,21 Groszek konserwowy po 400 g - 300kg,22 Musztarda po 1 kg - 80kg,23 Ocet po 1 l - 150l,24 Olej roślinny (opak. 1 l) - 200l,25 Olej roślinny (opak. 3 l) - 300l,26 Olej słonecznikowy (opak. 1 l) - 120l,27 Miód naturalny po 900 g- PSZCZELI - 150kg,28 Dżemy po 280 g - 300kg,29 Powidła śliwkowe po 300g - 120kg,30 Marmolada wieloowocowa po 1 kg - 30kg,31 Masa makowa po 850 g - 20kg,32 Brzoskwinie w puszce po 850 g - 20kg,33 Wiórki kokosowe po 100 g - 5kg,34 Rodzynki po 500 g - 15kg,35 Cukier waniliowy po 1 kg - 5kg,36 Kwasek cytrynowy po 1 kg - 5kg,37 Proszek do pieczenia po 1 kg - 5kg,38 Żelatyna po 1 kg - 10kg,39 Konserwa makrela w pomidorach po 170 g - 180kg,40 Konserwa makrela w oleju po 170 g - 180kg,41 Pieczarki marynowane po 850 g - 60kg,42 Płatki kukurydziane po 500 g - 100kg,43 Płatki owsiane błyskawiczne po 400 g - 80kg,44 Płatki jęczmienne błyskawiczne po 400 g - 50kg,45 Ananasy w puszce po 500 g - 30kg,46 Napoje owocowe różne gazowane po 1,5 l - 180szt.,47 Napoje owocowe różne niegazowane po 1,5 l - 180szt.,48 Fasola konserwowa czerwona 400g - 70kg,49 Cieciorka konserwowa 400g - 120kg,50 Majonez 700 g typu Winiary - 600kg,51 Oranżada różna po 1,5 l - 180szt.,52 Woda mineralna niegazowana – butelka po 1,5 l - 2000szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15600000-4, 15400000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 02.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena oferty brutto |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Nabiał i mleko |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów: 1 Ser biały półtłusty - 1400kg,2 Ser topiony kostka kremowy 100g - 400kg,3 Serek homogenizowany po 150 g typu Danio - 450kg,4 Śmietana 18% po 400 g - 700kg,5 Śmietana 30% po 200 g - 250kg,6 Jogurt owocowy po 115 g typu Danon - 500szt.,7 Jogurt naturalny po 150 g min. 3% tłuszczu w 100g produktu - 3000szt.,8 Jogurt owocowy po 150 g typu Jogobella - 6000szt.,9 Masło extra min. 82% tłuszczu zwierzęcego (osełka po 100 g) - 200kg,10 Masło extra min 82% tłuszczu zwierzęcego pakowane po 200 g - 250kg,11 Masło smakowe typu smaksełko po 100 g - 60kg,12 Margaryna z masłem do smarowania pieczywa min 5% masła - 1200kg,13 Margaryna do smarowania pieczywa min. 60% tłuszczu - 600kg,14 Ser żółty (typu gouda) - 150kg,15 Ser żółty (typu salami) - 600kg,16 Ser żółty typu dziurawiec - 200kg,17 Ser żółty typu morski - 50kg,18 Ser żółty EDAMSKI - 50kg,19 Ser żółty dziurawiec typu RYCKI - 50kg,20 Ser żółty typu rolada ustrzycka - 150kg,21 Ser żółty wędzony - 50kg,22 Margaryna do pieczenia typu KASIA - 350kg,23 Margaryna mleczna - 100kg,24 Mleko 1l 2% tłuszczu - 6000l,25 Maślanka - 1l200l,26 Kefir 380 g - 1500szt.,27 Serek wiejski 150 g - 1000szt.,28 Serek kanapkowy po 150 g - 200szt.,29 Serek typu mój ulubiony po 450 g - 100kg,30 Deser ryżowy po 150 g - 300szt.,31 Deser - kaszka po 150 g - 300szt.,32 Deser - serniczek po 150 g - 300szt.,33 Ser biały mielony 1 kg - 150szt.,34 Serek kanapkowy typu Łaciaty 135 g (różne smaki) - 800szt.,35 Serek typu Almette 150 g - 240szt.,36 Mleko 3.2% - 1 l typu Łaciate - 500szt.,37 Ser biały mielony 1 kg (różne smaki) - 300szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 02.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena oferty brutto |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Pieczywo |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów: 1 Chleb zwykły krojony 500 g - 7000kg,2 Chleb z orkiszem krojony 500 g - 350kg,3 Chleb typu FITNNESS krojony 500 g - 350kg,4 Chleb IG dla diabetyków 300 g - 350kg,5 Chleb żytni razowy ze słonecznikiem 500 g - 350kg,6 Chleb graham 500 g - 350kg,7 Bułka pszenna wrocławska krojona 350 g - 5000kg,8 Bułka duża pszenna po 90 g - 15000szt.,9 Bułka tarta - 50kg,10 Bułka słodka z serem - 2500szt.,11 Bułka słodka z marmoladą - 1500szt.,12 Bułka słodka z jagodami - 500szt.,13 Pączki z marmoladą - 200szt.,14 Pączki z nadzieniem różanym - 200szt.,15 Rogal maślany po 50 g - 8000szt.,16 Bułka maślana 90 g - 2000szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15811000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 02.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena oferty brutto |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Warzywa i owoce |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów: 1 Burak czerwony - 900kg,2 Cebula - 600kg,3 Marchew - 2000kg,4 Seler - 250kg,5 Ziemniaki młode - 5000kg,6 Ziemniaki - 12000kg,7 Ogórek świeży od 01.01.2021 do 30.06.2021 i od 01.11.2021 do 31.12.2021 - 400kg,8 Ogórek świeży od 01.07.2021 do 31.10.2021 - 500kg,9 Ogórek małosolny - 250kg,10 Ogórek kiszony - 400kg,11 Kapusta pekińska - 150kg,12 Kapusta kiszona - 800kg,13 Kapusta biała młoda - 500szt.,14 Kapusta biała - 300kg,15 Kapusta włoska - 50szt.,16 Kapusta czerwona - 100kg,17 Sałata zielona - 1000szt.,18 Kalafior świeży - 150szt.,19 Koper świeży - 2000pęczek,20 Pietruszka natka świeża - 1500pęczek,21 Jabłka - 3000kg,22 Pomidory świeże od 01.01.2021 do 30.06.2021 i od 01.11.2021 do 31.12.2021 - 900kg,23 Pomidory świeże od 01.07.2021 do 31.10.2021 - 500kg,24 Pomidor malinowy od 01.07.2021 do 31.10.2021 - 100kg,25 Szczypior - 1500pęczek,26 Czosnek krajowy - 400szt.,27 Pietruszka korzeń - 250kg,28 Por - 350kg,29 Cytryna - 500kg,30 Groch łuskany po 5 kg - 200kg,31 Fasola Jasiek po 500 g - 150kg,32 Orzech włoski łuskany - 5kg,33 Rzodkiewka - 2500pęczek,34 Rabarbar - 30kg,35 Botwina - 200szt.,36 Brokuł - 50szt.,37 Fasolka szparagowa żółta od 01.07.2021 do 31.10.2021 - 50kg,38 Fasolka szparagowa zielona od 01.07.2021 do 31.10.2021 - 100kg,39 Sałata lodowa - 100szt.,40 Pieczarka świeża - 300kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 02.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena oferty brutto |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Mięso i wyroby wędliniarskie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów: 1 Filet z piersi kurczaka - 300kg,2 Uda z kurczaka z obciętym grzbietem - 1000kg,3 Skrzydełko z kurczaka - 50kg,4 Porcja rosołowa z kurczaka - 1200kg,5 Kurczak świeży - 400kg,6 Udziec z indyka b/k - 150kg,7 Wątroba wieprzowa - 150kg,8 Wołowina - pręga b/k - 30kg,9 Wołowina - ligawa b/k - 80kg,10 Wołowina b/k pieczeniowa - 50kg,11 Wieprzowina - golonka tylna - 80kg,12 Wieprzowina - szynka b/k - 800kg,13 Wieprzowina - łopatka b/k i bez tłuszczu - 100kg,14 Wieprzowina - karkówka b/k - 500kg,15 Wieprzowina - biodrówka b/k - 50kg,16 Wieprzowina - pachwina - 50kg,17 Wieprzowina - nóżki - 50kg,18 Wieprzowina - przedgolonki - 30kg,19 Wieprzowina-schab b/k - 600kg,20 Żeberka wieprzowe trójkąty - 60kg,21 Wieprzowina - kości schabowe - 100kg,22 Parówka z szynki - 70kg,23 Polędwica drobiowa - 150kg,24 Polędwica z warzywami - 100kg,25 Kiełbasa parówkowa serdelki - 600kg,26 Kiełbasa śląska - 600kg,27 Kiełbasa szynkowa - 80kg,28 Kiełbasa szynkowa drobiowa - 150kg,29 Kiełbasa wiejska - 20kg,30 Kiełbasa mielonka - 50kg,31 Kiełbasa zwyczajna - 400kg,32 Kiełbasa krakowska parzona - 200kg,33 Kiełbasa mortadela - 120kg,34 Kiełbasa piwna - 30kg,35 Kiełbasa biała parzona - 80kg,36 Kiełbasa biała surowa - 30kg,37 Kiełbasa żywiecka - 150kg,38 Kiełbasa golonkowa - 30kg,39 Kiełbasa jałowcowa - 40kg,40 Schab wędzony - 30kg,41 Schab pieczony - 50kg,42 Polędwica sopocka - 150kg,43 Ogonówka wędzona - 60kg,44 Baleron - 50kg,45 Pierś wędzona z indyka - 20kg,46 Filet z piersi indyka - 50kg,47 Boczek surowy - 80kg,48 Boczek wędzony parzony - 60kg,49 Boczek faszerowany - 30kg,50 Rolada boczkowa - 30kg,51 Szynka gotowana - 150kg,52 Szynka typu z pieca - 60kg,53 Szynka typu krucha - 50kg,54 Szynka drobiowa prasowana - 50kg,55 Salceson drobiowy z kurczaka - 150kg,56 Salceson drobiowy z indyka - 150kg,57 Salceson wieprzowy włoski - 50kg,58 Kaszanka z podrobami - 300kg,59 Pieczeń wieprzowa - 200kg,60 Pieczeń a’la kaczka - 120kg,61 Pasztet zapiekany wieprzowy - 80kg,62 Pasztetowa drobiowa - 300kg,63 Słonina świeża bez skóry - 140kg,64 Żołądki drobiowe świeże - 40kg,65 Żołądki z indyka świeże - 40kg,66 Kości wędzone wieprzowe - 250kg,67 Kiełbasa salami - 10kg,68 Szynka konserwowa prasowana wieprzowa - 350kg,69 Kiełbasa ze świniobicia - 20kg,70 Kabanosy wieprzowe - 15kg,71 Kabanosy drobiowe - 15kg,72 Kiełbasa biała z szynki - 30kg,73 Parówka z fileta - 20kg,74 Pasztet borowikowy - 100kg,75 Pasztetowa wędzona - 50kg,76 Kiełbasa wieprzowa z cielęciną - 20kg,77 Kiełbasa geesowska - 20kg,78 Kiełbasa myśliwska - 20kg,79 Ćwiartka z kurczaka - 300kg,80 Kurczak w galarecie - 30kg,81 Smaczek konserwowy - 30kg,82 Pasztetowa w naturalnym jelicie - 30kg,83 Pasztet zapiekany drobiowy - 50kg,84 Indyk lux w galarecie - 30kg,85 Kiełbasa podwawelska - 30kg,86 Mielonka tyrolska - 40kg,87 Kiełbasa krakowska podsuszana - 20kg,88 Schab prosto z wędzarni - 20kg,89 Szynka prosto z wędzarni - 20kg,90 Boczek prosto z wędzarni - 20kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15110000-2, 15130000-8
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 02.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena oferty brutto |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Ryby, mrożonki i przetwory warzywno owocowe |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów: 1 Filet z dorsza mrożony SHP, bez glazury - 300kg,2 Miruna mrożona - filet SHP, bez glazury - 600kg,3 Śledź a’la Matjas - 400kg,4 Śledź po kaszubsku – opakowanie po 2,5 kg - 50kg,5 Śledź po wiejsku – opakowanie po 2,5 kg - 100kg,6 Pyzy z mięsem - 320kg,7 Pyzy ziemniaczane - 200kg,8 Knedle z truskawkami - 240kg,9 Mrożonka wiosenna 7 skład. - 500kg,10 Mrożonka włoszczyzna paski - 800kg,11 Mrożonka bukiet warzyw - 500kg,12 Mrożonka kompotowa - 700kg,13 Kalafior mrożony - 100kg,14 Truskawka mrożona - 100kg,15 Fasola mrożona szparagowa - 300kg,16 Lody różne na patyku po 110 ml - 500szt.,17 Lody rożne rożek po 110 ml - 300szt.,18 Lody różne w kubku po 200 ml - 500szt.,19 Lody różne po 5 l - 50kg,20 Pierogi z serem - 120kg,21 Pierogi ruskie - 120kg,22 Tłuszcz FRYTURA - 30kg,23 Szczaw konserwowy po 320 g - 40kg,24 Jabłka prażone "szarlotka" po 11 kg - 300kg,25 Margaryna w płynie po 3,7 l - 10l,26 Ćwiartka z kurczaka mrożona - 300kg,27 Czarna porzeczka mrożona - 100kg,28 Kluski śląskie z dziurą - 120kg,29 Mrożone leczo - 150kg,30 Malina mrożona - 50kg,31 Szpinak rozdrobniony - 50kg,32 Koncentrat owocowy po 5 l (Kanister) bez syntetycznych barwników i substancji słodzących - 20l,33 Jagoda mrożona - 40kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15200000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 02.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena oferty brutto |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów: Jaja kurze L - 1335 Paletka (po 30 szt.)
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 02.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena oferty brutto |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: