IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin płatności |
20,00 |
Czas reakcji |
20,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2019-12-06, godzina:
10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
Polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Artykuły spożywcze |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Aromaty 5g 190 szt 2 Cukier puder 20 kg 3 Cukier waniliowy 10 kg 4 Cukier kryształ 2050 kg 5 Marmolada twarda wieloowcowa 30 kg 6 Dżem (mix owocowy) niskosłodzony 390 kg 7 Groszek zielony konserwowy 50 kg 8 Herbata granulowana typu Saga 100 kg 9 Koncentrat pomidorowy 30% 180 kg 10 Kasza manna sucha 80 kg 11 Kasza jęczmienna perłowa drobna sucha 160 kg 12 Kasza pęczak sucha 80 kg 13 Kasza gryczana sucha 100 kg 14 Ketchup łagodny 160 kg 15 Kakao proszek 16% (opakowanie 100-200 g) 25 kg 16 Kawa zbożowa (500 g) 90 kg 17 Kawa instant typu Inka 20 kg 18 Kwasek cytrynowy (20 g) 7 kg 19 Liść laurowy 5 kg 20 Margaryna do pieczenia min.75% tł. 300 kg 21 Musztarda stołowa 70 kg 22 Mąka pszenna /typ 450/ tortowa 800 kg 23 Mąka ziemniaczana 30 kg 24 Olej uniwersalny 290 l 25 Olej słonecznikowy 70 l 26 Ocet 10% 7 l 27 Pasztet drobiowy 180 kg 28 Płatki owsiane suche (opakowanie 500 g) 80 kg 29 Przyprawa do zup w płynie 65 l 30 Proszek do pieczenia 3 kg 31 Sól kuchenna drobna 360 kg 32 Szczaw konserwowy cięty 40 kg 33 Ziele angielskie 5 kg 34 Pieprz naturalny mielony 5 kg 35 Pieprz ziołowy 5 kg 36 Majonez tradycyjny 120 kg 37 Żelatyna spożywcza 7 kg 38 Cynamon mielony 3 kg 39 Papryka mielona słodka 3 kg 40 Miód pszczeli wielokwiatowy 220 kg 41 Konserwa Gulasz Angielski 100 kg 42 Majeranek 5 kg 43 Przyprawa Prowansalska 2 kg 44 Przyprawa Uniwersalna 20 kg 45 Bulion jarzynowy 30 kg 46 Syrop owocowy 30 l 47 Chrupki kukurydziane 80 g 3000 szt 48 Kisiel bez cukru 150 kg 49 Budyń bez cukru 60 kg 50 Chrzan konserwowy tarty (180 g) 15 kg 51 Makaron wstążka-krajanka z pszenicy durum 100 kg 52 Płatki kukurydziane 90 kg 53 Rodzynki 15 kg 54 Ryż biały 500 kg 55 Kukurydza konserwowa 140 kg 56 Soda oczyszczona 2 kg 57 Fasola czerwona konserwowa 20 kg 58 Brzoskwinie puszka (820 g) 55 kg 59 Ananas puszka kostka (565 g) 55 kg 60 Przyprawa Curry 20g 2 kg 61 Makaron kolanka z pszenicy durum suchy 150 kg 62 Makaron penne z pszenicy durum 90 kg 63 Makaron spaghetti z pszenicy durum 120 kg 64 Makaron świderki z pszenicy durum 200 kg 65 Herbatniki szkolne (50 g) 100 kg 66 Musli 50 kg 67 Papryka konserwowa 170 kg 68 Woda mineralna n/gazowana 1200 l 69 Przyprawa delikat do mięs 10 kg 70 Ogórki konserwowe 180 kg 71 Fasola biała drobna sucha 80 kg 72 Groch połówki 60 kg 73 Galaretka w proszku 65 kg 74 Sok owocowo-warzywny 330ml 550 l 75 Gałka muszkatałowa mielona 0,5 kg 76 Bazylia -zioła 1 kg 77 Oregano-zioła 2 kg 78 Lubczyk liść suszony 3 kg 79 Pomidory cięte w puszce 80 kg 80 Sok warzywny 330 ml (pomidorowy, wielowarzywny) 225 l 81 Biszkopty 100 kg 82 Wafle ryżowe 40 kg 83 Krakersy 30 kg 84 Płatki ryżowe błyskawiczne 1 kg 85 Kleik ryżowy (180 g) typu Nestle 1 kg 86 Kaszka kukurydziana 1 kg 87 Sok owocowy 100% 100 l 88 Makaron łazanka 50 kg 89 Natka pietruszki suszona 4 kg 90 Koper suszony 3 kg 91 Sucharki bieszczadzkie 5 kg 92 Soczewica czerwona 30 kg 93 Kurkuma mielona 1 kg 94 Kminek mielony 0,5 kg 95 Tymianek suszony 1 kg 96 Rozmaryn suszony 0,5 kg 97 Imbir mielony 0,5 kg 98 Czosnek granulowany 3 kg 99 Goździki suszone 0,5 kg 100 Kasza kus-kus sucha 20 kg 101 Kasza jaglana sucha 20 kg 102 Oliwki 2 kg 103 Herbata ekspresowa owocowa typu posti 20 kg 104 Płatki migdałowe 1 kg 105 Pestki dyni 2 kg 106 Pestki słonecznika 3 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15800000-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
termin płatności |
20,00 |
Czas reakcji |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Noga z kurczaka-udka 550 kg 2 Udo z kurczaka-ćwiartka tylna (150 - 200 g) 350 kg 3 Filet z kurczaka 380 kg 4 Filet z indyka 50 kg 5 Skrzydełka 270 kg 6 Porcje rosołowe ze skrzydłem 600 kg 7 Wątróbka drobiowa 100 kg 8 Żołądki drobiowe 120 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15112000-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
termin płatności |
20,00 |
czas reakcji |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Jaja M 22 000 szt
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin płatności |
20,00 |
Czas reakcji |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Mrożonki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Kalafior mrożony 390 kg 2 Mieszanka kompotowa mrożona 940 kg 3 Fasolka szparagowa mrożona 300 kg 4 Brukselka mrożona 50 kg 5 Szpinak mrożony 280 kg 6 Brokuł mrożony 260 kg 7 Wiśnie bez pestek mrożone 90 kg 8 Truskawki mrożone 225 kg 9 Marchew mrożona kostka 100 kg 10 Bukiet warzyw (kalafior, brokuł, marchew falista) 140 kg 11 Groszek mrożony 100 kg 12 Jagoda mrożona 70 kg 13 Malina mrożona 50 kg 14 Włoszczyzna mrożona paski 180 kg 15 Marchew mrożona młoda cała 75 kg 16 Marchew (duet) mrożona karbowana plastry 50 kg 17 Frytki mrożone 100 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15331100-8
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin płatności |
20,00 |
czas reakcji |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Mięso i wędliny |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Baleron gotowany extra zaw. mięsa min. 80% 50 kg 2 Boczek wędzony rolowany zaw. mięsa min. 80% 40 kg 3 Polędwica sopocka zaw.mięsa min 80% 160 kg 4 Polędwica drobiowa zaw.mięsa min.70% 150 kg 5 Pasztetowa wieprzowa osłonka naturalna 100 kg 6 Filecik złocisty 100 kg 7 Szynkówka drobiowa zaw.mięsa min 60% 140 kg 8 Kiełbasa mortadela (nie mniej niż 30 % mięsa) 90 kg 9 Kiełbasa śląska zaw.mięsa min.70% 120 kg 10 Smakoszki – parówki zaw. mięsa min. 60 % 150 kg 11 Parówki cienkie drobiowe zaw.mięsa min. 60% 150 kg 12 Zwyczajna zaw.mięsa min. 55% 180 kg 13 Kiełbasa żywiecka zaw.mięsa min.60% 130 kg 14 Kaszanka jęczmienna w jelicie naturalnym 130 kg 15 Schab pieczony zaw. mięsa min 60 % 90 kg 16 Mielonka tyrolska zaw.mięsa min.50% 100 kg 17 Salceson włoski 80 kg 18 Kiszka ziemniaczana 130 kg 19 Kiełbasa jałowcowa zaw.mięsa min.80% 60 kg 20 Szynka konserwowa zaw. Mięsa min 70% 180 kg 21 Kiełbasa szynkowa zaw.mięsa min. 70% 110 kg 22 Szynka wieprzowa gotowana zaw. mięsa min. 70% 100 kg 23 Serdelki wieprzowe zaw.mięsa min. 60% 100 kg 24 Kiełbasa biała surowa zaw.mięsa min. 70% 110 kg 25 Kiełbasa biesiadna 40 kg 26 Karkówka b/kości surowa 170 kg 27 Szynka wp.b/k surowa 290 kg 28 Łopatka wp. b/k surowa 1000 kg 29 Golonka przód surowa 90 kg 30 Schab b/k surowy 275 kg 31 Żeberka wieprzowe surowe 120 kg 32 Słonina surowa grubsza 50 kg 33 Wątroba wieprzowa 70 kg 34 Nogi wieprzowe 70 kg 35 Boczek surowy 80 kg 36 Wołowina b/k szynka surowa 90 kg 37 Smalec wieprzowy bez dodatków „kostka” 70 kg 38 Boczek faszerowany 30 kg 39 Pasztet rodzinny 130 kg 40 Szynka z beczki wędzona zaw.mięsa min. 80% 70 kg 41 Kiełbasa Tatrzańska 40 kg 42 Podwawelska regionalna zaw.mięsa min.70% 80 kg 43 Szynka drobiowa zaw.mięsa min. 50% 130 kg 44 Pasztet z kurczaka 120 kg 45 Flaki wołowe suche 90 kg 46 Golonka prasowana 90 kg 47 Kaszanka gryczana 70 kg 48 Kurczak w galarecie 80 kg 49 Szynka z piersi indyka 150 kg 50 Pieczeń drobiowa 120 kg 51 Salami szlacheckie 40 kg 52 Kabanosy bankietowe 80 kg 53 Serdelki drobiowe 100 kg 54 Kiełbasa toruńska zaw. mięsa min. 55 % 90 kg 55 Kiełbasa krakowska parzona zaw. mięsa min 70% 90 kg 56 Pierś królewska 80 kg 57 Szynka śniadaniowa z indyka 70 kg 58 Polędwica łososiowa 50 kg 59 Szynka delikatesowa 50 kg 60 Polędwica wiśniowa 50 kg 61 Indyk w galarecie z warzywami 60 kg 62 Szynka wieprzowa mielona 70 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15100000-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin płatności |
20,00 |
Czas reakcji |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Ryby i konserwy rybne |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Makrela wędzona b/ głowy 135 kg 2 Konserwa rybna w pomidorach 140 kg 3 Kostka rybna panierowana z mintaja 150 kg 4 Miruna mrożona filet 240 kg 5 Śledzie filety małosolne, waga netto, bez zalewy 100 kg 6 Tuńczyk w sosie własnym 50 kg 7 Tilapia mrożona b/s filet 340 kg 8 Rolmopsy w zalewie octowej 70 kg 10 Sałatka rybna 160 kg 11 Makrela w oleju 180 kg 12 Pasta rybna 170 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15200000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin płatności |
20,00 |
Czas reakcji |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
Nabiał |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Mleko 2% w kartonie 11 500 litr 2 Śmietana 18% (kubek 200 - 400 ml) 250 kg 3 Maślanka naturalna 2% 150 kg 4 Ser żółty Gouda zaw.min. tł. 37% 480 kg 5 Ser twarogowy półtłusty krajanka 440 kg 6 Ser topiony krążek (200 g) typu Hochland 240 kg 7 Masło extra zaw. min.tł. 82% 1 480 kg 8 Serek homogenizowany (140 g) różne smaki 200 kg 9 Jogurt owocowy (150 g) różne smaki 280 kg 10 Ser topiony plastry typu Hochland 210 kg 11 Kefir 2% (400 ml) 120 kg 12 Jogurt naturalny 650 kg 13 Ser twarogowy ziarnisty (200 g) 450 kg 14 Serek homogenizowany naturalny (140 g) 70 kg 15 Maślanka owocowa 120 kg 16 Ser feta 20 kg 17 Śmietana kremowa 30 % 30 kg 18 Serek mascarpone 25 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15500000-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin płatności |
20,00 |
Czas reakcji |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
Pieczywo |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Bułka tarta 200 kg 2 Drożdże piekarnicze 20 kg 3 Bułka kajzerka 50g 3 600 szt. 4 Chleb pszenny krojony 500g 4 900 szt. 5 Chleb baltonowski krojony 500g 11 250 szt. 6 Chleb żytni razowy krojony 400g 3 800 szt. 7 Pączki tradycyjne 50g 145 szt 8 Bułka drożdżowa z kruszonką 80 g 250 szt. 9 Bułka słodka 100 g 250 szt. 10 Bułka grahamka 50g 2 000 szt
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
termin płatności |
20,00 |
Czas reakcji |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
9 |
Nazwa: |
Wyroby garmażeryjne gotowe |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Kopytka ze szpinakiem świeże skład: woda, płatki ziemniaczane (100 % ziemniaka), mąka ziemniaczana, mąka pszenna, szpinak 11%, sól, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 165 kcal 120 kg 2 Kartacze - pyzy ziemniaczane z mięsem świeże farsz do pyz – ok. 22 % masy wyrobu gotowego, skład:ciasto ziemniaczane:woda, płatki ziemniaczane (100 % ziemniaka), mąka ziemniaczana, mąka pszenna, ziemniaki, skrobia, sól, farsz: łopatka wieprzowa, cebula, pieprz, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego – ok. 170 kcal 150 kg 3 Pyzy małe bez mięsa świeże skład:ciasto ziemniaczane:woda, płatki ziemniaczane (100 % ziemniaka), mąka ziemniaczana, mąka pszenna, ziemniaki, skrobia, sól, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego – ok. 170 kcal 80 kg 4 Pierogi z twarogiem świeże skład: ciasto pierogowe ok. 53% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, woda sól, farsz twarogowy ok. 42 %masy wyrobu gotowego, twaróg, kasza manna, cukier, skrobia kukurydziana, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego ok. 180 kcal, ok 25 sztuk na 1 kg 60 kg 5 Pierogi owocowe (z jabłkiem, z truskawką) świeże skład: mąka pszenna, woda, truskawki/jabłko 30-35 %, kasza manna, cukier, sól, farsz owocowy ok. 28 % masy wyrobu gotowego, ok.25 sztuk na 1kg 100 kg 6 Pierogi ruskie świeże skład: ciasto pierogowe ok. 53% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, woda sól, farsz ruski ok. 42 % masy wyrobu gotowego, woda, płatki ziemniaczane (100 %ziemniaka), twaróg półtłusty, cebula,pieprz, sól, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego ok. 160 kcal 60 kg 7 Pierogi z kapustą i grzybami świeże skład: ciasto pierogowe ok. 56% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, mąka tortowa, woda sól, farsz ok. 40 % masy wyrobu gotowego, kapusta kiszona (25 %), pieczarki (7%),cebula, olej roślinny, sól, pieprz, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego ok. 160 kcal 55 kg 8 Pierogi z mięsem skład : ciasto pierogowe ok. 54% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, mąka tortowa, woda, sól, farsz mięsny ok. 38% masy wyrobu gotowego, łopatkawieprzowa, cebula,białko sojowe, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 190 kcal, ok 25 sztuk na 1 kg 65 kg 9 Pierogi ze szpinakiem świeże skład : ciasto pierogowe ok. 54% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, mąka tortowa, woda, sól, farsz ok. 40% masy wyrobu gotowego, szpinak, czosnek, cebula, pieprz, sól, olej, woda, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 180 kcal, ok 25 sztuk na 1 kg, ok. 25 sztuk na 1 kg 65 kg 10 Knedle z owocami ( z truskawkami) świeże skład: woda, truskawka/ jabłko, mąka pszenna, płatki ziemniczane (100 % ziemniaka), cukier 130 kg 11 Uszka z pieczarkami świeże skład : ciasto ok. 62% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna,woda, sól, farsz ok. 32% masy wyrobu gotowego, pieczarki (14 %), cebula, kaszka pszenna, olej, sól, pieprz, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 170 kcal 30 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15851000-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-02
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
termin płatności |
20,00 |
Czas reakcji |
20,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: