Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
Zakład Karny
Zamówienia publicznego
Dostawa różnych produktów spożywczych, owoców i warzyw przetworzonych część I i II i konserw.
1.2.4 Dostawa różnych produktów spożywczych, owoców i warzyw przetworzonych, konserw
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
polski
Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych.
L.p. Nazwa j.m. Ilość
1. Barszcz biały w proszku kg 100,00
2. Żurek w proszku kg 160,00
3. Zupa pieczarkowa w proszku kg 110,00
4. Zupa ogonowa w proszku kg 80,00
5. Majonez kg 100,00
6. Musztarda kg 260,00
7. Cukier kostka kg 10,00
8. Miód sztuczny kg 50,00
9. Pieprz czarny kg 80,00
10. Sól spożywcza kg 3200,00
11. Herbata granulowana kg 400,00
12. Herbata ekspresowa kg 8,00
13. Przyprawa w płynie „Maggi” l 1600,00
14. Bulion w proszku kg 500,00
15. Przyprawa „Jarzynka” kg 100,00
16. Ocet l 500,00
17. Kwasek cytrynowy kg 3,00
18. Pieprz ziołowy kg 100,00
19. Papryka sodka kg 60,00
20. Majeranek kg 40,00
21. Kminek kg 15,00
22. Liść laurowy kg 28,00
23. Ziele angielskie kg 33,00
24. Cynamon kg 10,00
25. Granulat sojowy kg 500,00
26. Kotlet sojowy kg 340,00
27. Kostka sojowa kg 1000,00
Barszcz biały w proszku - skład: mąka pszenna (46%), mąka żytnia (15%), mleko odtłuszczone w proszku (10%), cebula susz (3%), substancja wzmacniająca smak i zapach E 621, regulator kwasowości E 330, czosnek (2%), przyprawy.
Żurek w proszku - skład: mąka żytnia, mąka ryżowa, sól, tłuszcz roślinny, cukier, cebula, przyprawy, regulator kwasowości-kwasek cytrynowy, maltodekstryna, aromat.
Zupa pieczarkowa w proszku - skład: mąka pszenna, mąka ziemniaczana, maltodekstryna, tłuszcz roślinny utwardzony, cukier, laktoza, substancja wzmacniająca smak i zapach - glutaminian sodu, pieczarka płatek (1%), cebula suszona, białka mleka, suszony koncentrat pieczarkowy (0,5%), aromat, barwnik - karmel E 150 c.
Zupa ogonowa w proszku - skład: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, sól, proszek pomidorowy (6%), cukier, substancja wzmacniająca smak i zapach-glutaminian sodu, sojowy hydrolizat białkowy, warzywa suszone (1,5%), suszony ekstrakt drożdżowy, przyprawy, aromat, regulator kwasowości-kwasek cytrynowy, barwnik (karmel E 150 c), pietruszka liść susz.
Majonez - skład: olej roślinny, żółtka jaj, woda, ocet, cukier, musztarda, sól, 80% tłuszczu.
Musztarda - skład: gorczyca, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy, aromaty smakowe.
Cukier kostka - opakowanie jednostkowe 1 kg.
Miód sztuczny - skład: cukier, woda, regulator kwasowości, kwasek cytrynowy, aromat miodowy.
Pieprz czarny - opakowanie jednostkowe od 0,01 kg do 0,10 kg.
Sól spożywcza - opakowanie jednostkowe do 25 kg.
Herbata granulowana - PN - ISO 3720.
Herbata ekspresowa - opakowanie jednostkowe od 100 szt. do 1000 szt.
Przyprawa w płynie „Maggi” - skład: woda, hydrolizatory białkowe, ekstrakty drożdżowe, sól, ocet, cukier, karmel, naturalne dodatki smakowe, substancje wzmacniające smak i zapach E 621, E 635.
Bulion w proszku - skład: sól, maltodekstryna, skrobia ziemniaczana, cukier, substancja wzmacniająca smak i zapach-glutaminian sodu, tłuszcz roślinny utwardzony, warzywa suszone 2,5%, barwnik E 100, aromat 0,3%.
Przyprawa „Jarzynka” - skład: sól, warzywa suszone (15%), cukier, substancja wzmacniająca smak i zapach-glutaminian sodu, skrobia kukurydziana, barwnik-ryboflawina.
Ocet - skład: ocet spirytusowy rektyfikowana 10%.
Kwasek cytrynowy - PN-81/A-79734.
Pieprz ziołowy - PN-A-86952.
Papryka sodka - PN-A-86955.
Majeranek - PN-A-86958.
Kminek - PN-A-86953
Liść laurowy - opakowanie jednostkowe od 0,5 kg do 2 kg.
Ziele angielskie - opakowanie jednostkowe od 0,5 kg do 1 kg.
Cynamon - opakowanie jednostkowe od 0,5 kg do 1 kg.
Granulat sojowy - opakowanie jednostkowe do 15 kg.
Kotlet sojowy - opakowanie jednostkowe do 20 kg.
Kostka sojowa - opakowanie jednostkowe do 15 kg.
Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.1200 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową oraz ilości wskazanych przez Zamawiającego.
Częstotliwość realizacji dostaw 1 raz w miesiącu. Minimalny okres przydatności do spożycia dla poszczególnych towarów powinien wynosić 60 dni od dnia dostawy. Wszystkie partie towaru winny być oznakowane / data produkcji, termin przydatności do spożycia, nazwa producenta /. Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
Miejsce dostaw:
1. Zakład Karny w Cieszynie ul. Bolesława Chrobrego 2, 43-400 Cieszyn
2. Oddział Zewnętrzny w Bielsku-Białej Zakładu Karnego w Cieszynie ul. Juliusza Słowackiego 15A, 43-300 Bielsko-Biała.
15331150-3 - Przetworzone jadalne części warzyw strączkowych
15831200-4 - Cukier biały
Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa warzyw i owoców przetworzonych część 1.
L.p. Nazwa j.m. Ilość
1. Ogórek konserwowy kg. 1330,00
2. Sałatka warzywna kg. 1100,00
3. Sałatka szwedzka kg. 840,00
4. Koncentrat pomidorowy kg. 2190,00
5. Kapusta czerwona kwaszona kg. 12800,00
Ogórek konserwowy – pakowany w słoje o pojemności od 0,9 litra do 3,0 litra. Skład: ogórek świeży, woda, ocet, (substancja regulująca kwasowość - kwas octowy), cukier, sól, naturalne przyprawy (w tym gorczyca).
Sałatka warzywna - pakowana w słoje od 0,9 litra do 3,0 litra. Skład: kapusta biała, marchew, cebula, ogórek kwaszony, woda, ocet, substancja regulująca kwasowość-kwas octowy, cukier, przyprawy.
Sałatka szwedzka - pakowana w słoje od 0,9 litra do 3,0 litra. Skład: ogórek świeży krojony, woda, ocet, substancja regulująca kwasowość-kwas octowy, cukier, przyprawy.
Koncentrat pomidorowy - 30% pakowany w słoje o pojemności do 0,9 litra. Skład: koncentrat pomidorowy 30%, woda, sól.
Kapusta czerwona kwaszona - pakowana w słoje od 0,9 litra do 3,0 litra. Skład: kapusta czerwona, ocet, substancja regulująca kwasowość - kwas octowy, cukier, sól, woda, naturalne przyprawy.
Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.1200 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową oraz ilości wskazanych przez Zamawiającego.
Częstotliwość realizacji dostaw 1 raz w miesiącu. Minimalny okres przydatności do spożycia dla poszczególnych towarów powinien wynosić 90 dni od dnia dostawy. Wszystkie partie towaru winny być oznakowane / data produkcji, termin przydatności do spożycia, nazwa producenta /. Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
Miejsce dostaw:
1. Zakład Karny w Cieszynie ul. Bolesława Chrobrego 2, 43-400 Cieszyn
2. Oddział Zewnętrzny w Bielsku-Białej Zakładu Karnego w Cieszynie ul. Juliusza Słowackiego 15A, 43-300 Bielsko-Biała.
Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa warzyw i owoców przetworzonych część 2.
L.p. Nazwa j.m. Ilość
1. Leczo pieczarkowe kg 2280,00
2. Chrzan tarty kg 130,00
3. Groszek konserwowy kg 470,00
4. Marmolada kg 1200,00
5. Dżem kg 990,00
6. Dżem 25 g. kg 30,00
7. Fasola kolorowa kg 620,00
8. Fasola Jaś kg 1500,00
9. Groch kg 1700,00
10. Koperek suszony kg 9,00
Leczo pieczarkowe – pakowane w słoje lub pojemniki metalowe w ilości od 1 kg do 5 kg. Skład: pieczarki, woda, papryka, cebula, koncentrat pomidorowy, zagęstnik-skrobia modyfikowana, przyprawy.
Chrzan tarty - opakowany w słoju o pojemności do 1000 ml. Skład: przetarty korzeń chrzanu, woda, kwas cytrynowy, cukier, sól, przyprawy.
Groszek konserwowy - opakowanie metalowe 400 g. Skład: groszek zielony, woda, sól.
Marmolada - pakowana w pojemniki do 13 kg. Skład: przeciery owocowe, kwas cytrynowy, cukier, barwnik E 124, otrzymana ze 118 gram przecieru na 100 gram wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru 63 gram na 100 gram wyrobu gotowego. Konserwowana benzoesanem sodu E 211.
Dżem - pakowany w pojemniki do 13 kg. Skład: cukier, syrop glukozowy, owoce, substancja zagęszczająca-pektyna, regulator kwasowości-kwas cytrynowy, konserwant - sorbinian potasu, aromaty. Otrzymany z 35 gram owoców na 100 gram wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru 63 gram na 100 gram wyrobu gotowego.
Dżem 25 g - w opakowaniu jednostkowym 25 gram/sztuka. Skład: cukier, syrop glukozowy, owoce, substancja zagęszczająca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, konserwant - sorbinian potasu, aromaty. Otrzymany z 35 gram owoców na 100 gram wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru 63 gram na 100 gram wyrobu gotowego.
Fasola kolorowa - pakowana w worki do 50 kg. Skład: zgodnie z PN-70/R-74010.
Fasola Jaś - pakowana w worki do 50 kg. Skład: zgodnie z PN-70/R-74010.
Groch - pakowany w worki do 50 kg. Skład: zgodnie z PN-81/R-65032.
Koperek suszony - koper suszony w opakowaniu od 1 kg do 5 kg.
Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.1200 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową oraz ilości wskazanych przez Zamawiającego.
Częstotliwość realizacji dostaw 1 raz w miesiącu. Minimalny okres przydatności do spożycia dla poszczególnych towarów powinien wynosić 90 dni od dnia dostawy. Wszystkie partie towaru winny być oznakowane / data produkcji, termin przydatności do spożycia, nazwa producenta /. Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
Miejsce dostaw:
1. Zakład Karny w Cieszynie ul. Bolesława Chrobrego 2, 43-400 Cieszyn
2. Oddział Zewnętrzny w Bielsku-Białej Zakładu Karnego w Cieszynie ul. Juliusza Słowackiego 15A, 43-300 Bielsko-Biała.
Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa konserw.
L.p. Nazwa j.m. Ilość
1. Paprykarz szczeciński kg 1240,00
2. Pasztet drobiowy kg 970,00
3. Szprot w pomidorach kg 7600,00
Paprykarz szczeciński – opakowanie metalowe 300 gram lub 330 gram/sztuka, zgodne z PN-91/A-86763.
Pasztet drobiowy - opakowanie metalowe 300 gram/sztuka, zgodne z PN-A-86525.
Szprot w pomidorach - opakowanie metalowe 300 gram lub 330 gram/sztuka, zgodne z PN-91/A-86763.
Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.1200 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową oraz ilości wskazanych przez Zamawiającego.
Częstotliwość realizacji dostaw 6 razy w roku. Minimalny okres przydatności do spożycia dla poszczególnych towarów powinien wynosić 90 dni od dnia dostawy. Wszystkie partie towaru winny być oznakowane / data produkcji, termin przydatności do spożycia, nazwa producenta /. Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
Miejsce dostaw:
1. Zakład Karny w Cieszynie ul. Bolesława Chrobrego 2, 43-400 Cieszyn
2. Oddział Zewnętrzny w Bielsku-Białej Zakładu Karnego w Cieszynie ul. Juliusza Słowackiego 15A, 43-300 Bielsko-Biała.
15131130-5 - Wędliny
Art. 109 ust. 1 pkt 4
Art. 109 ust. 1 pkt 5
Art. 109 ust. 1 pkt 8
Art. 109 ust. 1 pkt 10
Sztachety metalowe pionowe
Krzepice (śląskie)
Formy wtryskowe
Gliwice (śląskie)
Produkcja części z tworzyw sztucznych
Gliwice (śląskie)
Tworzywa sztuczne
Gliwice (śląskie)
Good Molding - Nowoczesna wtryskownia dla każdej branży
Częstochowa (śląskie)
Formowanie wtryskowe
Częstochowa (śląskie)
Pudełka z tektury
Katowice (śląskie)
Kartony
Katowice (śląskie)
Opakowania kartonowe
Katowice (śląskie)