Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Zadanie nr 1 - Obszar I |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka ziemniaczana, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4, 15613311-1, 03212200-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Zadanie nr 2 - Obszar II |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka pszenna typ 750, Mąka ziemniaczana, Makaron spaghetti, kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4, 15613311-1, 03212200-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Zadanie nr 3 - Obszar III |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka pszenna typ 750, Mąka ziemniaczana, Makaron spaghetti, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4, 15613311-1, 03212200-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Zadanie nr 4 - Obszar IV |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka pszenna typ 750, Mąka pszenna typ 720, Makaron spaghetti, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4, 15613311-1, 03212200-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Zadanie nr 5 - Obszar V |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka pszenna typ 750, Mąka ziemniaczana, Makaron spaghetti, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki zbozowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4, 15613311-1, 03212200-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Zadanie nr 6 - Obszar VI |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka pszenna typ 750, Mąka pszenna typ 720, Mąka ziemniaczana, Makaron spaghetti, Kasza manna, Płatki kukurydziane, Musli jabłkowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4, 15613311-1, 03212200-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
Zadanie nr 7 - Obszar VII |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka ziemniaczana, Makron spaghetti, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4, 15613311-1, 03212200-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
Zadanie nr 8 - Obszar I |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Liść laurowy, Majeranek, Tymianek, Kminek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn, Czosnek, Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
Część nr: |
9 |
Nazwa: |
Zadanie nr 9 - Obszar II |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa do gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Liść laurowy, Majeranek, Tymianek, Kminek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn, Czosnek, Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
Część nr: |
10 |
Nazwa: |
Zadanie nr 10 - Obszar III |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Liść laurowy, Majeranek, Tymianek, Kminek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn, Czosnek, Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
Część nr: |
11 |
Nazwa: |
Zadanie nr 11- Obszar IV |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy,Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Liść laurowy, Majeranek, Kminek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn,Czosnek, Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
Część nr: |
12 |
Nazwa: |
Zadanie nr 12 - Obszar V |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Liść laurowy, Majeranek, Tymianek, Kminek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn, Czosnek, Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
Część nr: |
13 |
Nazwa: |
Zadanie nr 13 - Obszar VI |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Liść laurowy, Majeranek, Tymianek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn, Czosnek Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
Część nr: |
14 |
Nazwa: |
Zadanie nr 14 - Obszar VII |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Ketchup jednoporcjowy, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Liść laurowy, Majeranek, Tymianek, Kminek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn, Czosnek, Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Cynamon, Zioła prowansalskie.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15871270-7, 15893000-4
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-01
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.